>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 8.10.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Towarzyskie U-21
Godzina: 18:30
Spotkanie: Rumunia U21 - Albania U21
Typ: 1 (-1HA)
Kurs:
3.00
Bukmacher:
bet365
Analiza:
Witam, patrząc na ten kurs jaki buk bet365 wystawił na ten handi to po prostu można zaryzykować takiego singla, i to właśnie uczyniłem wjeżdżając z niemałą stawką. Wracając do spotkania, ,,młoda&quot; Rumunia u siebie bardzo mocna o czym m in przekonała się nasza reprezentacja przegrywając 2:1 czy w ostatnim czasie Włochy przegrywając w takim samym rozmiarze 2:1. U siebie Rumuni grają bardzo dobrze nie przegrywając meczy, odprawiając inne drużyny bez kompletu pkt. Dużo strzelają co jest o tyle istotne aby nawet przy stracie bramki pokryć handi. Ostatnia porażka na terenie młodych Niemców aż 8:0 da im na pewno power na ten mecz towarzyski.
Albania zaś to drużyna którą śmiało można nazwać dawcą punktów. Tracą bardzo dużo bramek od czasu do czasu coś strzelając. Na wyjazdach nie ma rewelacji chociaż 2 ostatnie mecze w EL do mistrzostw europy wygrane z Austrią i Węgrami, ale myślę że to tylko taki mały wypadek przy pracy tych 2 reprezentacji w szczególności Austrii która to młodzieżówkę ma bardzo mocną. Po za tymi 2 wygranymi seria 9 meczy 0-2-7 po tym 1 wygrana z Gruzją i znowu 7 porażek.
Tak wiec wydaje mi się że taki kurs warty jest zaryzykowania, ewentualnie 1.72 na samą wygraną Rumuni.
Pozdrawiam i wygranych....

✅200

Otrzymane punkty reputacji: +1
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Dyscyplina: ???? WTA - SINGIEL: Linz (Austria), twarda (w hali)
Godzina: 18:00
Spotkanie: Bouchard Eugenie v Mayr Patricia
Typ: Liczba Gemów (Poniżej 18.5)
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś wieczorem będziemy świadkami pojedynku w austriackim Linz Kanadyjki Eugenie Bouchard i reprezentantki gospodarzy Patrici Mayr. Faworytem bukmacherów jest oczywiście Gienie, Patricia oprócz możliwości grania u siebie i dopingu publiczności nie ma za wiele atutów. W ostatnim miesiącu nie miała zbyt wiele sukcesów, w Suzhou pokonała odległą w rankingu Chinkę Zhu oraz naszą Magdę Linette.. i tylę, reszta spotkań to ewidentne porażki: (Duan 6-4,6-3), Puig (6-1,6-1), (Xu 6-2,6-3), Patricia Mayr bardzo dobrze radzi sobie na poziomie ITF, jednak WTA to już inna bajka. Z drugiej strony mamy wielki talent z Kanady czyli Gienie Bouchard, w tym roku pokazała że potrafi wygrać z każdą zawodniczką, zaliczyła świetny występ na Wimbledonie, oraz wygrała pierwszy turniej w karierze w Nurynberdze. Eugenie zaliczyła świetny występ w Wuhan przegrywając dopiero z Kvitovą, wygrała między innymi z Alize Cornet (6-3,7-5) i Caroline Woźniacki (6-2,6-3). W China Open odpadła już w drugiej rundzie z Sabiną Lisicki, brała Medicala oraz bandażowała nogę, jednak myślę że już wszystko w porządku. Kanadyjka słynie z tego że dużo zależy od tego jej gorącej głowy, jednak jak będzie w swojej optymalnej formie to powinna gładko ograć Mayr.
✅72

Otrzymane punkty reputacji: +3
Z 120

zawalski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Włochy Coppa Italia Lega Pro
Godzina: 20:30
Spotkanie:Alessandria - Savona
Typ: 1
Kurs: 1,5
Bukmacher: Gamebookers
Analiza:

Najważniejszą informacją w tym spotkaniu jest absencja w ekipie Savony 14 podstawowych zawodników, jedni kontuzjowani, inni będą odpoczywać. Trener gości chce dać szanse zawodnikom, którzy mało grali w tym sezonie. Gospodarze zagrają tylko bez 3 podstawowych zawodników. Alessandria jest trzecioligową ekipą zajmującą 8 miejsce w tabeli natomiast goście- Savona grają ligę niżej i zajmują 18 miejsce. W następnej rundzie widzę ekipę gospodarzy i na nich stawiam.
✅50

L 22

lu3ax

Użytkownik
Dyscyplina: WŁOCHY: Coppa Italia Lega Pro - Play Offy
Godzina : 20:30
Spotkanie: Alessandria – Savona Typ: Alessandria/ Alessandria 1/1
Kurs: 2.20
Analiza: Alessandria na swoim terenie gra bardzo dobra pilke. Wspaniale sobie radza w lidze oraz sa duzo lepsza druzna i w dodatku duzo lepszej formie niz Savona. Savona jest slabym zespolem znajdujacym sie na dnie tabeli, ten puchar nie jest tak wazny dla Savona jak walka o kazdy punkt w lidze. Dlatego trener da odpocząć podstawowym piłkarzom, których zastąpią juniorzy.
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +7
robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina: Chorwacja 2 liga
Godzina : 15:30
Spotkanie: Lucko - HNK Gorica Typ: 2 Kurs: 1.80
Analiza:

Czołowe ligi pauzują, trzeba się porozglądać na zapleczach. Moją uwagę przykuł mecz drugiej ligi chorwackiej.
Gorica zajmuje trzecie miejsce, ale ma za sobą już najcięższe spotkania w tej rundzie z Interem Zapresic i Radnikiem Sesvete. Obydwa zremisowane.
W pozostałych meczach Gorica spisuje się bardzo dobrze. To najbardziej bramkostrzelna drużyna tej ligi w obecnym sezonie.
Lucko po kilku kolejkach zajmuje miejsce w strefie spadkowej. Nie są to takie ogórki jak ostatni w tabeli Pomorac, jednak na rozpędzoną Goricę są zbyt słabi.
Biorąc pod uwagę skuteczność Goricy w ataku chciałem pograć jakiś handicap, ale w tym momencie żaden azjatycki nie jest dostępny. Może pojawi się później.
Stawiam więc czystą dwójeczkę, po jeszcze niezłym kursie (cały czas spada).

PS. Jakby ktoś by chciał kiedyś zagrać coś z ligi ugandyjskiej, to odradzam. Chyba że chce przymrozić kasę. Ja czekam drugi dzień na odmrożenie kasy z konkretnego ako. Na gołębia pocztowego, który niesie wyniki do bazy :-| ⛔100

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina - Piłka nożna / Czechy Puchar /
Godz. 18:00
Spotkanie - Opava : Trinec
Typ - suma goli 2 zespołu / Trinec powyżej 1.5 gola
Kurs - 3.00
Buk - Sportingbet
1/8 finału Pucharu Czech , wybrałem spotkanie rewanżowe pomiędzy Opavą a Trinec w pierwszym pojedynku wygrał Trinec 2:0 i przed Opavą dziś trochę trudny pojedynek bo trzeba odrobić dwubramkową stratę no ale jak to w piłce do puki piłka w grze ....... Trener gospodarzy Jan Baranek uważa, że zespół jest w stanie przejść do kolejnej rundy pucharu pomimo że ostatnio zespołowi nie idzie i od 5 spotkań nie zaznali zwycięstwa a ostatni występ u siebie to zupełna kompromitacja bo porażka aż 0:5 z Pardubicami , co do gości to ich postawa też nie powala na kolana bo ich ostatnie 5 meczy to 1-2-2 ale ja zaglądam na ich mecze wyjazdowe gdzie do tej pory lepiej grają poza swoim terenem niż u siebie i tak u siebie 1-2-2 i 8:11 natomiast wyjazdy to 2-1-1 i br. 7:6 tak więc dziś kolejny wyjazd i osobiście liczę na ich awans do kolejnej rundy , teraz znowu moje H2H i na 15 spotkań idealny remis pomiędzy nimi bo 5-5-5 i br. 18:15 jednak od 10 pojedynków Opava nie wygrywa z rywalem bo to 5 porażek i 5 remisów a dwa ostatnie pojedynki to już wspomniane 2:0 w pierwszym meczu Pucharu Czech i pierwsze spotkanie ligowe Trinec także wygrywa u siebie tym razem 2:1 , jest też jeden mecz o Puchar pomiędzy nimi dnia 09.08.2011 i wynik 2:2 tak więc liczę na to iż goście zdołają dziś strzelić dwa gole po dobrym kursie !
⛔100

R 26

ravoldi88

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA Linz
Godzina: 14.00
Spotkanie:Giorgi-Jabeur
Typ: DW 2-0
Kurs: 2
Bukmacher:bet365
Analiza:
Druga runda spotkan w Linz. Włoszka Giorgi zagra z tunezyjką Jabeur. Bilans Camili na hali to 6-2. Przegrała finał w Katowicach z Cornet po pasjonującej walce 6-7 7-5 5-7. Do tego dochodzi porażka w FED Cup z Kvitovą. Tunezyjka polepszyłą jeszcze sobie te statystyke na hali dobrym wystepem tutaj( trzy wygrane mecze w kwalifikacjach: Lottner, Pliskova,Bertens oraz w turnieju głównym z Vekic). Ale te cztery porazki które odniosła to były rywalki z niższej półki:Mestach,Parmentier,Siniakova,Kontaveit. Po tym jak Giorgi rozniosła Petkovic nie mam wątpliwości kto wyjdzie z tego meczu zwycięzko.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 0

maciobenc

Użytkownik
Dyscyplina: HOKEJ, ROSJA KHL
Godzina: 17:30
Spotkanie: Mytshi - Jokerit
Typ: ZW 2
Kurs: 1,60

Bukmacher: betclic

Analiza:
Witam, to moja pierwsza analiza na tym forum.
Jokerit jak dla mnie faworyt powinien wygrać w regulaminowych 3 tercjach ale kurs na zwycięstwo meczu jest całkiem niezły.
mytshi jest przedostatnie w tabeli na koncie ma same porażki i jedno zwycięstwo, zaś jokerit po ostatniej przypadkowej porażce z

Medvescak Zagreb (2:3) same zwycięstwa, Jokerit będzie walczył na pełnej, aby odrobić straty i zdobyć 3 pkt.
0 // nie wiem co typujesz, pisz następnym razem wolnej, i rób przerwy. Poproszę o pw o jaki typ Ci chodzi bo &quot;zw 2&quot; nie wiem co to jest.

M 0

maciobenc

Użytkownik
Dyscyplina: HOKEJ, ROSJA KHL
Godzina: 17:30
Spotkanie:
St. Petersburg -Medvescak Zagreb
Typ: 1 tercja powyżej 1,5 bramki
Kurs: 1,70

Bukmacher: betclic

Analiza:
Pierwszy w tabeli St. Petersburg podejmuje na własnym terenie Medvescak Zagreb, St. Petersburg będzie dawał z siebie wszystko ponieważ w tabeli ligowej mają tyle samo punktów co CSKA Moskwa, i jeśli chcą zachować fotel lidera muszą to spotkanie wygrać. Od 10 spotkań zawsze w pierwszej tercji
St. Petersburg zdobywał powyżej 1,5 bramki a w 70% powyżej 2,5, a do tego Medvescak Zagreb jest drużyną która lubi coś ustrzelić, a over dotyczy obu drużyn. Tak więc moim typem jest over 1,5 bramki w 1 tercji.

⛔100

kubarks 8,7K

kubarks

Użytkownik
Dyscyplina: Counter-Strike: Global Offensive, Fragbite Masters 3
Godzina: 19:15
Spotkanie:
HellRaisers v Epsilon
Typ:
HellRaisers
Kurs: 1.44
Bukmacher: Pinnacle
Livescore: tutaj
Analiza:

19:15 HellRaisers v Epsilon @ 1.44 Pinnacle :!:
Moim zdaniem, mamy tutaj do czynienia z lekką promocją ze strony Pinnacle. Ukraińska formacja po wczorajszym rozgromieniu Tytanów 16:1 jest murowanym faworytem w dzisiejszym spotkaniu z ekipą Epsilonu w ramach Fragbite Masters sezonu trzeciego. Francuzi są do bani, co pokazał ich wczorajszy mecz na de_dupie 2 przeciwko Dignitas gdzie ugrali ledwo 6 run, a jedną wygrali po stornie CT gdy grali Duńczycy grali 4v5.
Zdania o pepsilonach nie zmieniam. Drużyna którym największym koniem napędowym jest fxyo nie jest w obecnej chwili gotowa do podjęcia walki.
Dzisiejszy mecz będzie idealnym przetarciem przed meczem z Nipem na cache w ramach Faceita który rozegrają bezpośrednio po walce z pepsilonem.
✅44

J 613

jarek23v

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LM Kobiet
Godzina: 15:30
Spotkanie: Medyk Konin - Glasgow City
Typ: Medyk Konin 1/1 (do przerwy / koniec meczu)
Kurs: 7.50 zł

Analiza: Typ może troszkę ryzykowny ale po takim kursie warto zaryzykować. Drużyny te nigdy ze sobą nie rywalizowały. Glasgow to niewątpliwie bardziej utytuowana drużyna ale jak wiemy &quot;papier nie gra&quot;. Nasze dziewczyny grają naprawdę dobrze. W eliminacjach odprawiły na własnym stadionie Alan United
7-0, prowadząc do przerwy 2 bramkami. Jak wiemy z historii piłki nożnej panów faworytą ciężko się gra z drużynami które nie mają nic do stracenia. Jeszcze niedawno zajmowało miejsce około 50 w rankingi drużyn, aledobre występy pozwoliły awansować do 20-stki. Daję sobie rękę uciąć, że dziewczyny będą gryzły trawę przy komplecie publiczności. O motywację się nie martwię, do meczu tego od kilku dni przygotowują się w spokoju i ciszy. Ja trzymam kciuki i kibicuję naszym panią.
⛔100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Rosja: Super Liga
Godzina: 15:00
Spotkanie: Ufa - Zenit Kazan
Typ: 1(+2.5seta)
Kurs: 2.00
Analiza:
Kurs bardzo wysoki, zważywszy że w pięciu ostatnich latach gdy te zespoły potykały się w Ufie gospodarzom udało się dwukrotnie urwać sety potentatowi z Kazania (również dwukrotnie na pięć prób udało się to w Kazaniu). To dopiero druga kolejka i liczę, że faworyt może jeszcze nie być w optymalnej formie - co pokazał zresztą pierwszy mecz z Belgorodem u siebie przegrany 1-3.
✅100

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Towarzyskie międzynarodowe.
Godzina: 16:30
Spotkanie: Oman - Kostaryka
Typ: 1 DNB
Kurs: 3.70
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Ja wiem Kostaryka na ostatnich MŚ wykonała świetną robotę!! 3:1 z Urugwajem, 1:0 z Włochami oraz remisy po 0:0 z Anglią i Holandią. I to jest najlepszy przykład na to że w piłce wszystko jest możliwe. Więc czemu Oman miał by dzisiaj o tak po prostu przegrać ?! Szczególnie że jest to ekipa która bierze się poważnie za futbol i w swoim regionie azjatyckim ma dużo poważanie. I to oni podejdą do tego spotkania z większym zaangażowaniem. Chcąc wiedzieć jak prezentują się na tle świata. Kostaryka? hm no cóż ciężko będzie dzisiaj zmotywować piłkarzy ( a raczej zagra drugi garnitur) po świetnych MŚ ostatnio męczyli się uwaga z Gwatemalą wygrywając zaledwie 2-1 .!!!
Oman - Kostaryka 10 października 2014 16:00

M 2

miszka6

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Gwatemala Liga Nacional
Godzina: 23:15
Spotkanie: Antigua GFC - Petapa
Typ: 2
Kurs: 2.50
Analiza:
Zapraszam na mecz 11 kolejki ligi gwatemalskiej.
W 10 kolejkach gospodarze uzyskali zaledwie 6 punktów sześciokrotnie remisując i doznając 4 porażek, zdobywając przy tym zaledwie 6 bramek. CO ważne, w ostatnich 5 spotkaniach gospodarze strzelili zaledwie jedną bramkę.
Przyjezdni obecnie na 3 miejscu w ligowej tabeli mogą się pochwalić znacznie lepszym bilansem, mianowicie 6-2-2. W 10 ligowych spotkaniach 19 razy znaleźli drogę do bramki przeciwnika.
Moje wnioski są następujące: gospodarze bramki nie strzelą, przyjezdni natomiast przyjadą po zwycięstwo, zaaplikują gospodarzom 1 lub dwie bramki i wrócą z 3 punktami.
Powodzenia
⛔100

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Challenger Rennes
Spotkanie: Steve Darcis - Dudi Sela
Kurs: 1.67
Godzina: 20:15
Bukmacher: Pinnacle
Analiza
Dziś na &quot;rozkład&quot; biorę spotkanie II rundy challengera we francuskim Rennes, gdzie ponownie, jak przed tygodniem, spotkają się Steve Darcis i Dudi Sela. Obaj panowie spotkali się w ubiegłym tygodniu w Mons, tam górą był Belg, wygrywając w dwóch setach, dziś w moim odczuciu będzie podobnie, a już piszę dlaczego. Belg po powrocie na światowe korty spisuję sie bardzo dobrze przynajmniej teraz, początki nie były zbyt udane. Darcis wrócił na korty w czerwcu, po prawie 9 miesięcznej przerwie. Progres gry widać od Us Open, gdzie przeszedł kwalifikacje w cuglach i o mały włos nie wygrał w spotkaniu pierwszej rundzie z Klizanem, przegrywając po 5-setowej batalii. Przed własną publicznością, w Mons udało mu się dotrzeć do finału, gdzie uległ rewelacyjnemu rodakowi Goffinowi. Zdecydowanie widać, że dyspozycja Steva zwyżkuje. Tu, w pierwszej rundzie, bez najmniejszych problemów ograł Fischera, oddając mu zaledwie 4 gemy. Dudi Sela dzięki rankingowi próbował ostatnio swoich sił w turniejach rangi ATP, gdzie prezentował się przyzwoicie, w Waszyngtonie i US Open udało mu się przechodzić pierwsze spotkanie. Jednakże Izraelczyk poczuł jednak chyba zniżke dyspozycji decydujac sie na powrot do challengerów. W Mons jak już wspomniałem przegrał w swoim pierwszym spotkaniu. Aktualna dyspozycja przemawia więc zdecydowanie za Belgiem, jak również bilans dotychczasowych spotkań obu panów. Zawodnicy spotkali się jak do tej pory trzy krotnie i 3 razy górą był Darcis.
✅67

kudel 305,9K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis CHALLENGER - SINGIEL: Rennes (Francja), twarda (w hali) - 1/8-finału
Godzina: 18;45
Spotkanie: De Shepper - Ilhan
Typ: DW 0:2
Kurs: 3
Bukmacher: bet365
Analiza:
Na przeciwko siebie stana Francuz i Turek. Faworytem tego spotkania wedlug mnie jest Ilhan, ktory ostatnio niezle poczyna sobie w chalengerach i dochodzi bardzo wysoko. Ostatnio odpadl w polfinale, ale tylko dlatego, ze dopadl go Goffin, ktory jest w bardzo dobrej formie. W tym jednak meczu Turek powalczyl i ugrał seta niespodziewanie bo przez wszystkich byl stawiany na pozarcie. Ilhan znakomicie czuje sie na hardzie jest to jego ulubiona nawierzchnia tak samo jak i Francuza. Jednak uwazam, ze Ilhan powinien spokojnie wygrac z Shepperem, ktory jest strasznie &#39;drewniany&#39; i slabo rusza sie po korcie. Gra Sheppera polega na mocnym serwisie, jednak gdy on nie funkcjonuje przewaznie przegrywa swe mecze bez zadnej walki. Uwazam, ze dzisiaj Ilhan wygra z Francuzem w pieknym stylu pokonujac go bez straty seta
⛔100

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Conference Premier
Godzina:
20:45
Spotkanie: Kidderminster - Welling
Kurs: 1.50
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Na dzisiejszy wieczór wziąłem pod lupę spotkanie z jednej z niższych lig angielskich. W ramach rozgrywek Conference Premier dziś o godzinie 20:45 odbędzie się spotkanie między drużynami Kidderminster i Welling. Faworytem spotkania jest drużyna dzisiejszych gospodarzy. Zacznijmy od formy obu drużyn. Forma drużyny Kidderminster jest bardzo &quot;rozchwiana&quot;, wydawać by się mogło, że drużyna Welling jest regularniejsza i notuje ostatnimi czasy dobre rezultaty. Według mnie w dzisiejszym meczu nie będzie miało to większego znaczenia, ponieważ Kidderminster to zespół spokojnie jak dla mnie na TOP 8, obecnie zajmują 10 miejsce w tabeli i na pewno chłopaki jeszcze powalczą. A Welling? No cóż, jeżeli można mówić, że Kidderminster to stabilny, solidny zespół o określonym poziomie, to Welling po prostu słabiak. Kidderminister u siebie gra przyzwoicie, natomiast Welling na wyjeździe bardzo słabo. Tabela też zdecydowanie na korzyść dzisiejszych gospodarzy. Kidderminster na 10 pozycji, natomiast drużyna Welling na miejscu 17. Różnica dość spora, wydaje mi się, że i wynik dzisiejszego meczu pokaże tę różnicę. Pojedynki H2H również całkowicie na korzyść Kidderminster. Drużyny te grały ze sobą dwukrotnie, dwukrotnie z tych batalii zwycięsko wychodził Kidderminster.
Kurs idealny do dubla, rano można było się pokusić nawet o singla, bo kursy od rana spadły strasznie, no ale taki już urok tej naszej bukmacherki. Powodzenia.
✅50

zasqrniak 43

zasqrniak

Użytkownik
Dyscyplina: POLSKA: Super Puchar
Godzina: 20:00
Spotkanie: Bełchatów - Kędzierzyn-Koźle
Typ: hc -1,5 Bełchatów
Kurs: 1,68
Bukmacher: Unibet
Analiza: Witam dziś proponuje typ na zwycięstwo drużyny Bełchatowa. Typ na zwycięstwo jest około 1,35. Uważam że, dziś jednak drużyna z Bełchatowa powinna wygrać przynajmniej 3:1 lub 3:0. W ostatnich spotkaniach tych drużyn w 2014 roku padały wyniki:
15.03.14 Enea Cap Bełchatów Kędzierzyn-Koźle 2 : 3
26.01.14 Plus Liga Bełchatów Kędzierzyn-Koźle 3 : 0.
Obie drużyny w ostatni weekend rozegrały spotkania w 1 kolejce nowego sezonu Plus Ligi:
Bełchatów:
Będzin 1 21 25 13 18
Bełchatów 3 25 23 25 25,
Kędzierzyn-Koźle:
Częstochowa 0 21 18 20
Kędzierzyn-Koźle 3 25 25 25.
✅68

hiro 106,1K

hiro

Użytkownik
Dyscyplina: Dart - World Grand Prix
Godzina: 22:00
Spotkanie: Phil Taylor - Andrew Gilding
Typ: Phil Taylor najwyższy checkout powyżej 117,5
Kurs: 1,85
Bukmacher: Bwin
Analiza: Taylor zagrał przyzwoicie z Beatonem. Ale Steve nie stworzył większego oporu, dlatego też Phil nie musiał się wysilać. Gilding w debiucie w WGP zagrał słabo. Wygrał, bo Webster był jeszcze słabszy. Gilding nie gra równo, potrafi rzucić maksa, żeby w następnych kolejkach rzucić 60, 59. Uważam, że Phil go dzisiaj wypunktuje. 3:0 jest jak najbardziej możliwe, 3:1 to chyba maks, na co będzie stać &quot;Goldfingera&quot;.
Nie wyobrażam sobie, żeby Taylor przegrał. Czyli wygra minimum 9 legów. Wśród tych 9 legów powinien znaleźć się co najmniej 1 &quot;tonowy&quot; finish. 118 to minimum jakie Phil powinien zrobić, żeby zakład był wygrany. W pierwszej rundzie na wielkim luzie zapiął 121 (T20-T15-D8). Do tej linii nie trzeba trafić dwóch pól potrójnych, wystarczy jedno np. 118, 119, 120.
⛔100

G 112

grohufka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Conference Premier
Godzina:
20:45
Spotkanie: Kidderminster - Welling
Typ: Obie drużyny strzelą gola w 1 połowie meczu
Kurs: 5.00
Analiza:
O godzinie 20:45 zmierzą się ze sobą drużyny Kidderminster oraz Welling. Gospodarze zajmują w tabeli 10 pozycję z dorobkiem 22 punktów oraz bilansem bramkowym 17:11. Na własnym boisku grali 7 razy, 4 razy zwyciężyli, 2 razy zremisowali oraz raz przegrali zdobywając 13 bramek i tracąc 5. Goście zajmują w tabeli 17 pozycję z dorobkiem 15 punktów oraz bilansem bramkowym 17:21. Na wyjeździe grali 7 razy, raz zwyciężyli i zremisowali oraz 5 razy przegrali zdobywając 7 bramek i tracąc 14. W ostatniej kolejce Kidderminster zremisowało na własnym boisku z Telford 1:1, natomiast Welling zremisowało na wyjeździe z Chester 1:1. Obie drużyny do tej pory grały ze sobą 2 razy i w obu meczach zwyciężali dzisiejsi gospodarze.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom