>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy Dnia - 8.02.2025 (sobota)

Status
Zamknięty.
neutralny 630,4K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 20:15
Spotkani:e: Piast Gliwice - Legia Warszawa
Typ: poniżej 2,5 goli
Kurs: 1,59
Bukmacher: Betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...asy-7-02-2025-10-02-2025.173263/#post-7320337
Analiza: Nie przewiduję dziś wielu goli w wieczornym meczu Ekstraklasy. Obstawiam mocno defensywną gra Piasta i przewagę Legii, która jednak nie ma tak dużej mocy w ofensywie, aby wysoko wygrać z rywalem klasy gliwiczan. Legioniści się nie popisali w pierwszej kolejce po zimie i zaledwie zremisowali z Koroną i choć realia tego meczu były dziwne to jednak ekipa trenera Feio nie pokazała się z jakiejś wybitnie dobrej strony. Piast wygrał na wyjeździe ze Śląskiem, jednak ciężko po tym meczu wyciągnąć wnioski, gdyż wrocławianie wyglądali bardzo słabo, a Piast popisał się dobrą skutecznością.
Dziś tylu okazji na strzelenie gola pewnie nie będzie i nie szukałbym w tym meczu żadnych ofensywnych statystyk. Kurs uważam, że jest do przyjęcia do jakiegoś dubla tym bardziej, że w betclic gramy bez podatku.
W dwóch ostatnich meczach między Piastem, a Legią w Gliwicach nie została pokryta linia 2,5 gola. W obu tych spotkaniach padły łącznie 3 trafienia.
W zespole przyjezdnych zabraknie pauzującego za czerwoną kartkę Morishity, który jest ważnym ogniwem Legionistów w ofensywnych poczynaniach.
Piast w Ekstraklasie gra mega defensywnie, na 19 spotkań zaledwie w pięciu z nich przekroczono linię 2,5 goli, a ostatnie dwa mecze domowe zespołu trenera Vukovicia to remisy 0-0. O czymś więc to świadczy i ciężko oczekiwać dziś w tym meczu fajerwerek pod obiema bramkami.

159

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2896
finckaxl 7,8K

finckaxl

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Rotterdam
Godzina: 15:00
Spotkanie: De Minaur A. vs. Bellucci M.
Typ: Bellucci wygra min seta
Kurs: 2.27
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:

Cześc, krótko i na temat.
Kolega wyżej już tam trochę napisał na temat tego pojedynku. Alex jakby na wqrvie po tym co zrobił z nim nakoksowany Sinner, jedzie wszystkich bez mydła.
Ale z drugiej strony właśnie ten pojedynek z Sinnerem (co prawda na koksie) pokazał jak szybko i łatwo można skończyć kangura.
Bellucci mi tu pasuje i w tym wypadku rozsądek podpowiada za min 1 setem włocha. Odprawiony Medvedev i Tsitsipas robi dużo większe wrażenie niż drabinka Alexa.
Pierwszy pojedynek który wydaje mi się dużo bliższy niż wskazują kursy.

Pozdrawiam i powodzenia

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
ferguson2 1M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Piłka nożna, Niemcy
Godzina: 15:30
Spotkanie: Bayer - Wolfsburg
Typ: powyżej 4.5 bramek
Kurs: 5.00
Bukmacher: betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...sligi-7-02-2025-9-02-2025.173265/post-7320365
Analiza: Bayer nie zawodzi w ostatnich dniach jeżeli chodzi o strzelanie bramek. Na własnym boisku są niezwykle skuteczni. W obronie jednak nie idzie im tak dobrze w ataku, drużyny przeciwne znajdują sposoby na pokonanie bramkarza gości. Z kolei Wolfsburg wyjdzie do tego meczu bez kompleksow i na pewno nieraz zagrozi bramce Leverkusen. Grabara też powinien mieć dużo pracy.

0

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
pinio1111 253,9K

pinio1111

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka PLS
Godzina: 20:30
Spotkanie: Katowice - Częstochowa
Typ: A. Berger under 9,5pkt
Kurs: 1,85
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

No i jak dla mnie świetny bet z meczu w Katowicach.
Dość kosmiczna linia na Alexandra.
Austriak kojarzy mi się z grą defensywną i głównie z solidnym przyjęciem. W ofensywie jest już dużo gorzej. Nie często w tym sezonie wychodził w podstawie, ale ostatnio cieszy się zaufaniem trenera i to on wychodził w meczowej szóstce kosztem Kisiluka.
Zagrał dobre spotkanie z Lublinem, gdzie zdobył 13pkt i atakował ze skutecznością 60%. Dostał tylko 10 piłek i skończył aż 6, więc jak na niego bdb. To był jego najlepszy mecz w sezonie, gdyż zdobył aż 5pkt blokiem, a w całym sezonie ma ich tylko 10, więc 50% w jednym meczu. Również dwa punkty zdobył zagrywką, a w całym sezonie ma 5 asów.
W kolejnym spotkaniu z Warszawą, już zszedł na swój normalny poziom i atakował ze skutecznością poniżej 30%. Skończył jedynie 6 piłek na 21 jakie dostał. Nie zdobył punktów blokiem i zagrywką.
Berger rzadko kiedy gra cały mecz. Często jest zmieniany przez Kisiluka, w momencie gdy gra słabiej. Ma średnią punktową jedynie 5,45pkt., a zaproponowaną linię pokonał jedynie 3 razy na 20 występów. Jeżeli wyjdzie w szóstce to jego under jest dla mnie betem dnia.

0

Ostatnio zmieniony przez deepred:
anzelmo 344,1K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 20:15
Spotkani:e: Piast Gliwice - Legia Warszawa
Typ: Zmiana zawodnika w 1. polowie
Kurs: 3,8
Bukmacher: Forbet

Wynikowo bardzo ciekawa kolejka ale ciśnienie będzie w Gdańsku jutro .Bardzo ciekawie wygląda spotkanie w Gliwicach starzy znajomi u nas debiut Vladan...wraca Czerwiński będą emocje ciekawie ja delikatnie skłaniam sie w stronę ekipy Vuko mam pograne 1x plus jakieś tam betbuliderki choć statystycznie wypada na nasze zwycięstwo dzis w Gliwicach :} to nie ruszam takiego betu ale jeden zakład wygląda bardzo ciekawie zmiana zawodnika w 1 połowie może czerwona kartka znowu ? może jakiś uraz tego nie życzymy ale wracają po urazach Elitim Vinagre ...nikt tu nogi nie odstawi w szczególności myślę o Piaście wiec kości mogą trzeszczeć pogoda dość zdradliwa zapinamy pasy oglądamy dobrego weekendu .

0

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
bfred 639,2K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia Mineiro
Godzina: 23:00
Spotkanie: Itabirito - Pouso Alegre
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 2.10
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/brazylia-2025.173153/#post-7320440
Analiza: Liga z Brazylii. Gra 2 zespół z grupy B z 3 zespołem z grupy C. Oba zespoły po 5 pkt w dorobku ale goście mają cienki bilans bramkowy bo 5-13 w porównaniu do gospodarzy 6-8. Tutaj też upatruje szansy na gole. W ostatnich 5 meczach gospodarze i goście zanotowali dwukrotnie over 2.5 gola natomiast w ostatnich dwóch bezpośrednich starciach również linia została pokryta. Liczę na jakieś 2-1. Powodzenia 🙂

0

Ostatnio zmieniony przez deepred:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom