>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.08.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 7. Sierpnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza
:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +1
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? ATP Waszyngton 2015
Godzina: 01:30
Spotkanie:
Gasquet R. - Sock J.
Typ:
Gasquet R.
Kurs:
1.41
Bukmacher: Pinnacle
Analiza
:

Lubię Gasqueta, gra bajecznie, świetnie porusza się po korcie tylko jego problem tkwi w tym, że jak trafi na kogoś z czołówki to wtedy jest &quot;bye bye&quot;. Tak oto na French Open żadnych szans nie dał mu Djokovic, a na Wimbledonie kolejny raz Djokovic, pomimo, że Francuz doszedł do półfinału turnieju co jest nie lada sukcesem. W pierwszej rundzie pewne zwycięstwo nad Mullerem, a Sock moim zdaniem mocno odpadł z formą z początku sezonu. Teraz jego wyniki są mocno średnie. Bodajże na Wimbledonie złapał jakiś uraz palca być może go to wybiło z rytmu.
Łączę ten zakład z typem na Dolgopolova co mi daje kurs ponad 2,00:
Łączę te dwa mecze bo wydają mi się o podobnym ryzyku czyli dość pewnym. Zverev pokonał Andersona, ale on podobnie jak i Murray (sprzedał, odpuścił, podłożył się, wstał lewą nogą - zwał jak zwał) turniej w Waszyngtonie na rzecz dwóch zbliżających się Mastersów w Kanadzie i Cincinnati. Zverev ma dopiero 18 lat, a Dologpolov niekiedy gra genialny tenis, w Miami prawie pokonał Djokovica i miał w drugim secie już 2 razy przełamanego Serba, ale pękł psychicznie. Tutaj jak na razie dwa pewne zwycięstwa i to nie nad byle kim.
Pozostałe typy na dzisiejsza noc w stolicy U.S.A. (czyt. Ju Es Ej).
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaLigue 1
Godzina: 20.30
Spotkanie: Lille - PSG
Typ: 2
Kurs: 1.69
Bukmacher:Bet-at-home
Analiza:
Po przerwie międzysezonowej rusza Ligue 1 i juz na początku jak dla mnie super meczyk Lille i PSG. Faworyt jest jeden i nie ma jak dla mnie co tu zbytnio dyskutowac. PSG mistrz kraju z zeszlego sezonu i zdobywca superpucharu w ktorym pokonali Ol. Lyon 2-0,zagrali dobre mecze przedsezonowe . Pokonali miedzy innymi MU a i sklad maja bardzo przyzwoity i uwazam ze bez wiekszych problemow wygraja z 8 druzyna zeszlego sezonu . Lille lata swietnosci ma za soba w okresie przygotowawczym do sezonu srednia im szlo . Skład maja bez rewelacji i mysle ze PSG juz na poczatku sezonu udowodni ze idze po majstra . Ciekawy wydaje sie tez typ ze paryzanie wygraja dwoma bramkami ale ze to pierwszy mecz sezonu postawie tylko na wygrana ekipy gosci.
✅ 69

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Dyscyplina: Baseball MLB
Godzina: 01:05
Spotkanie: New York Yankees : Boston Red Sox
Typ: Red Sox
Kurs: 2.28
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Nie będę ukrywać, ale oferta dziś niezwykle biedna jeśli chodzi o mnie, ale zwróciłem uwagę na spotkanie w którym według mnie kursy są lekko trochę przesadzone i widzę lekkie value w graniu na gości dzisiejszego spotkania.
Zacznę od gospodarzy czyli New York Yankees. Na górkę wysyłają oni weterana C.C. Sabathię który rozgrywa tragiczny sezon. ERA na poziomie 5.54 z rekordem 4-8. Do tego WHIP 1.436.Yankees są 2-5 w jego ostatnich startach przeciwko AL East. Pozwolił on na przynajmniej 5 runów w swoich ostatnich 2 startach oddając 10+ hitów. Rywale odbijają z niezwykle wysoką skutecznością przeciwko niemu. Wynosi ona aż .302. Jeśli już mówimy o problemach to dodajmy do tego 6.80 ERA we własnym parku w roku 2015. WHIP na poziomie 1.512. Warto również zwrócić uwagę na to, że w jego ostatnich 7 startach w domu przeciwko Red Sox miewał duże problemy. Rekord 2-5. Lifetime przeciwko rywalom z Bostonu jest 11-14 z 4.92 ERA. Opisując dokładnie Sabathię warto wspomnieć o spadającym groundball rate. Line drive natomiast urósł.
Jeśli chodzi o Yankees to taka drużyna której nie potrafię pojąć. Mogą wygrać z każdym i zdobyć 10+ runów, aby potem zaskoczyć wszystkich o np. nie potrafić obić Wrighta, czy Hughesa,Lewisa i Danksa. Nikt z was nie cche wiedzieć ile zarabia Sabathia bo byście się załamali, ale jeśli Yanks awansują do PO to Sabathia tam nie zagra. Po prostu to już nie jest ten poziom.
Pora opisać pitchera gości, a dziś jest nim chyba najlepszy gracz na tej pozycji w R-Sox. Eduardo Rodriguez wygrał 6 startów, a przegrał 3 w tym sezonie. Jego ERA jest na poziomie 4.34 z 1.251 WHIP. Spisuje się o wiele lepiej na wyjazdach ponieważ tam jego rekord to 3-1 z 2.93 ERA i 1.193 WHIP. Warto tu dodać, że Rodriguez już grał przeciwko Yankees i jego rekord t 1-0 z 2.84 ERA i 0.984 WHIP. Sox wygrali tamto spotkanie 5-3. Co ciekawe w ostatnich 29 i 1/3 innach Rodriguez notuje ERA na poziomie 2.45.
Myśląc o Sox przychodzą mi na myśl Yankees. Podobna drużyna która ma wiele świetnie odbijających zawodników, ale miewa swoje problemy.
Z ciekawszych trendów :
The Yankees are 0-7 ML since May 29, 2013 as a 140+ favorite and after a one run loss.
Boston is 14-6 (+10.5 Units) against the money line in road games after a game where they had 4 or less hits over the last tw seasons.
The Red Sox are 5-1 in Rodriguez&#39;s last six starts.
The Red Sox are 8-3 in their last 11 games vs. a starter with a WHIP less than 1.15.
⛔ 100

ledwos 14

ledwos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaEkstraklasa
Godzina: 20.30
Spotkanie: Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Zagłębie Lubin
Typ: Liczba goli strzelonych przez gospodarzy - over 0.5
Kurs: 1.57
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Termalica jako jedyna drużyna w Ekstraklasie nie zdobyła jeszcze bramki. Z kim mają zdobyć swoją debiutancką bramkę w najwyższej klasie rozgrywkowej jak nie z drugim z beniaminków - Zagłębiem Lubin; i to w dodatku w meczu u siebie? Mecze w poprzednim sezonie I ligi pomiędzy tymi zespołami kończyły się dwukrotnie remisami 1:1. W dotychczasowych spotkaniach Ekstaklasy Zagłębie w każdym meczu traciło bramkę (4 stracone bramki w 3 meczach ).
W ostatnim meczu PP Termalica się przełamała i zdobyła swoją pierwszą bramkę tego sezonu i liczę także na pierwszą bramkę (i punkty) w Ekstraklasie - w końcu zawsze musi przyjść przełamanie i zawsze ten &quot;teoretycznie najgorszy&quot; ukradnie komuś punkty. Na to liczę jutro.
Pozdrawiam!
✅ 57

sergei 6

sergei

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- Polska Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: LKS Nieciecza - Zagłębie Lubin
Typ: Zagłebie Lubin
Kurs: 1,92
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Jutrzejsze spotkanie pomiędzy dwoma beniaminkami typuje bezpośrednio na Zagłębie. Jest kilka za i przeciw ale Zagłębie już grało w Ekstraklasie i radziło sobie dobrze zna już ten smak rozgrywek w przeciwieństwie do Niecieczan, którzy w 3 ostatnich spotkaniach stracili 5 bramek nie strzelając żadnej jedyna bramka jaką zdobyli padła w meczu Pucharu Polski z Błękitnymi lecz mecz również przegrali. Terlamica nie jest na tyle silna kadrowo jak i wyszkolona technicznie żeby móc utrzymać się w Ekstraklasie.
Zagłębie w ostatnim meczu z Jagiellonią pokazała charakter strzelając po przerwie 2 bramki i wygrywając spotkanie 1:2. W meczu wyróżniał się Rakowski, który utrudniał życie obronie białostoczan i na dodatek wpisał sie na listę strzelców.
Patrząc na dwa bezpośrednie spotkania między tymi drużynami zawsze padał remis 1:1 lecz obecna drużyna Zagłębią gra o wiele lepiej niż w 1 lidze.
Typowany wynik: 1:2
⛔ 100

mike13 48

mike13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska (Ekstraklasa)
Godzina: 18:00
Spotkanie: Cracovia Kraków - Piast Gliwice
Typ: Cracovia wygra różnicą jednej bramki
Kurs: 3.40
Bukmacher: bet365
Analiza:
Cracovia ma na koncie dwa zwycięstwa i remis, nie jest to zespół bramkostrzelny jak na razie ale stwarzający sporo sytuacji bramkowych, oddający dużo strzałów na bramkę. Graja pewnie w obronie, stracili jak na razie tylko jedna bramkę która padł dość niespodziewanie w pierwszych minutach meczu w derbach Krakowa. Trener Zieliński dokładnie poukładał zespół w obronie, a i ofensywa stwarza dużo sytuacji, jedyne co na razie martwi to skuteczność.
Piast Gliwice wygrał u siebie z Termalicą i Górnikiem, natomiast remis na wyjeździe z Ruchem. W żadnym z tych meczów zespół niczym szczególnym mnie nie zachwycił. Sześć punktów w trzech meczach to dla nich bardzo dobry wynik, jednak mecz w Krakowie będzie bardzo trudny.
Co do ostatnich meczy między tymi zespołami zagrali dwukrotnie w tym roku w lidze, spotkania kończyły się wygranym zespołu z Krakowa zarówno u siebie jak i na wyjeździe. Obecny wicelider T-Mobile Ekstraklasy ;) jest lepszym zespołem i w piątek to pokaże, nie ma zbyt dobrej skuteczności tak więc stawiam, że wygrana będzie tylko jedna bramką.
⛔ 100

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - CONCACAF
Godzina : 04:00
Spotkanie : Los Angeles Galaxy - Central FC
Typ : LA Galaxy over 2,5 bramki
Kurs : 1,66
Bukmacher : Bet365
Analiza :

Faworyt jeden i to nie podlega żadnej dyskusji. Różnica między tymi zespołami jest ogromna i jeśli w tym spotkaniu Galaxy nie wygra sporą przewagą, to osobiście dla mnie będzie niespodzianka. W Kalifornii troszku dmuchają na zimne i dość asekuracyjnie podchodzą do tego meczu. Prawda jest taka, że jeśli nie zlekceważą rywala to powinni gładko to wygrać strzelając przy tym 3-5 bramek. Strzelać ma kto, bo w dobrej formie jest Robbie Keane (czym starszy tym lepszy), do tego dodamy Godrona, czy młodego Zaradesa, w pomocy jest przecież Gerrard, Husidić, Juninho czy Lletget. Forma jest, co pokazują ostatnie wyniki zespołu trenera Areny. U siebie na Stubhub Center grają ostatnio świetnie, 5-2 z San Jose, 4-0 z Toronto, 5-0 z Portland oraz 5-1 z Philadelphią. Skoro z takimi zespołami wygrywają taką przewagą, to nie oszukujmy się, z mistrzem Trynidadu i Tobago powinien być spacerek. Z reguły w takich rozgrywkach mocni faworyci nie zawodzą co pokazali już w ostatnich dniach zarówno Santos Laguna, Queretaro czy Club America, którzy w lidze może i grają słabo, ale w meczach tamtejszej Ligi Mistrzów po prostu robią swoje i ogrywają słabszych bez większych problemów. Wydarzeniem dnia na pewno będzie debiut, nazywanego już wielką gwiazdą Dos Santosa. Zobaczymy co pokaże w Ameryce, bo ostatni sezon w Villareal do najlepszych zaliczyć nie może.
Wiele o Central nie powiem, bo po prostu nie śledzę tamtejszej ligi. Paru zawodników grało w Europie czy na boiskach USA. Gwiazdą jest Willis Plaza, sporo bramek w poprzednim sezonie strzelił Guerra. Doszedł do nich Da Silva, który ma epizod w Minnesota United (druga liga), a w pięciu meczach w których zagrał, wpisywał się za każdym razem na listę strzelców. To też w pewien sposób pokazuje jak &#39;silna&#39; jest to liga.
Tak jak wspomniałem, jeśli Galaxy nie zlekceważy przeciwnika to Keane i spółka powinni strzelić przynajmniej te trzy bramki, jeśli nie więcej. Potencjał mają ogromny i myślę, że aktualne 1,66 na over 2,5 bramki gospodarzy jest bardzo dobrą opcją
✅ 66

Otrzymane punkty reputacji: +14
porczek 13

porczek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szkocja, Dywizja 1
Godzina: 20:45
Spotkanie: Rangers - St. Mirren
Typ: Rangers (-1)
Kurs: 2.30
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Pierwsza kolejka drugiej ligi szkockiej.
Spotkanie między Rangers a St. Mirren. Rangersi w poprzednim sezonie zajęli 3 pozycje w tabeli Dywizji 1 - statystyka bramek 69:39. Rywal gospodarzy St. Mirren to spadkowicz z Premiership - bramki 22:59.
Rangersi po degradacji w 2012 do najniższej ligi z każdym sezonem realizują scenariusz powrotu do Premiership.
Małe potknięcie w tym dążeniu zaliczyli w poprzednim sezonie i nadal plasują się w Dywizji pierwszej.
Aby w tym sezonie awansować muszą od samego początku sezonu dać z siebie wszystko.
Mecz inauguracyjny nowego sezonu przed własną publicznością - stawiam na wysokie zwycięstwo gospodarzy.
✅ 130

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Ekstraklasa
Typ: Piast Gliwice zdobędzie ponad 1,5 bramki w meczu
Kurs: 4,70
Bukmacher: Unibet
Analiza: Cracovia Kraków może się pochwalić tym, że stracili dotychczas najmniej goli, bo tylko jednego. Najwyższy czas, by trochę popsuć im tą statystykę, a Piast Gliwice może to zrobić. Piast Gliwice należy do drużyn nieobliczalnych. W ich przypadku dużo zalezy od dyspozycji w danym dniu. Bardzo dobry mecz zagrali z Górnikiem Zabrze. Sporo się w tamtym spotkaniu działo i Piast wygrał 3:2. Piast Gliwice potrafi atakować, gorzej wygląda sprawa jeśli chodzi o ich obronę, ale ja nie typuję tego kto wygra ten mecz a to, że Piast strzeli dwa lub więcej goli, więc to jak gra ich obrona raczej nie jest ważne. Piast potrafi grać na boisku Cracovii Kraków. W tamtym sezonie przegrał 1:3, ale sezon wcześniej wygrali oba mecze i sporo bramek w nich zdobyli, bo jedno z tych spotkań wygrali 3:2, a drugie 5:1. Można powiedzieć, że teraz Cracovia jest lepsza niż wtedy, ale ja mam przeczucie, że Piast Gliwice pokaże się z dobrej strony i strzeli dwa lub więcej goli.
✅ 370

lel0 30

lel0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna- Polska Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: LKS Nieciecza - Zagłębie Lubin
Typ: BTS
Kurs: 2,10
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Na piątkowy wieczór BTS w naszej kochanej ekstraklasie ???? Mecz dwóch świeżaków, po stronie gospodarzy elegancka niemoc strzelenia bramki w rozgrywkach ligowych ( 3 spotkania i zerowa skuteczność ???? tak wiem smutny ten Polski futbol). Jak wiadomo każda passa się kiedyś kończy, i nie ważne czy to zła czy dobra, a przeciwnik jak najbardziej w porządku do przełamania.
Parę słów na temat gości. Wielu stawia ich w tym meczu jako pewnych wygranych, mi coś niestety tu nie pasuje ... Nie pytajcie co dokładnie, bo i tak nie jestem wam w stanie na to pytanie odpowiedzieć, po prostu mam takie przeczucie, że czysta 2 tutaj by nic nie ugrała. Przeczucie przeczuciem, a rozsądek rozsądkiem, drogą eliminacji wszystkich za i przeciw, wyciągnąłem wniosek, a mianowicie Zagłębie mające kim strzelić brameczkę dzisiejszego wieczoru to zrobi, niekoniecznie odniosą tutaj zwycięstwo ( ja stawiałbym na remis ), ale po jednym golu każda ze stron powinna dzisiaj zaliczyć.
⛔ 100

M 2

msj-127642

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Dania 1 Liga
Spotkanie: Odense - Aarhus
Typ: BTTS
Kurs: 1.67
Analiza: Dzisiaj proponuję wam meczyk z pierwszej ligi Królestwa Danii. Odense podejmuje u siebie Aarhus, ekipę która uwielbia przemieszczać się miedzy ligami... dzisiaj pierwsza, jutro druga a za rok wizyta w pierwszej bo dawno nas tutaj nie było? i tak od lat.... Ciężko im się zdecydować, naprawdę. W przeciwieństwie do Odense które miejsce w pierwszej dwunastce Danii zagrzało na dobre od lat, walcząc i pięknie przegrywając boje o mistrzostwa w latach 2008-2011. Niestety dzisiaj to już nie ta sama ekipa i od 3 lat kończą sezon w ostatniej piątce. Obie drużyny zaczynają sezon w dobrej formie. 2-0-1 dla Odense 2-1-0 dla Aarhus, po pięć bramek zdobytych i straconych odpowiednio 2/3. Historia ich spotkań zawsze obfitowała w bramki i BTTS, z wyjątkiem ostatniego odbytego rok temu i wygranego 0-1 przez Odense. Obie ekipy czują ze jak maja zdobywać punkty to własnie w takich meczach, z teoretycznie najsłabszymi w lidze. Spodziewam się ofensywnej gry z obu stron i przynajmniej po jednej brameczce na ich kontach... a na moim ładny bonus do jakiegoś akumulatorka. Powodzenia
✅ 67

don-diego 110

don-diego

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Niemcy - Regionalliga Sudwest
Godzina: 19:00
Spotkanie: SV Spielberg - FC Astoria Walldorf
Typ: over 2,5 bramki
Kurs: 1,95
Analiza:
Oba zespoły mają już za sobą pierwszą kolejkę ligi. Odniosły w niej zwycięstwo 1-0 nad rywalem. W ostatnich czterech meczach Spielbergu w domu trzy razy padały overy 2,5. Z kolei w trzech ostatnich meczach Walldorfu na wyjeździe dwa razy padały takie overy.
W pojedynkach bezpośrednich pomiędzy Spielberg a Walldorf zawsze padały overy 2,5 i nieważne czy mecz był rozgrywany w Spielbergu czy w Walldorf (takich meczów było sześć).
Oba zespoły będą chciały mieć komplet punktów po dwóch kolejkach i żaden z nich nie da drugiemu taryfy ulgowej a co za tym idzie możemy być świadkami wielu bramek w dzisiejszym meczu.
✅ 95

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Polska
Spotkanie Termalika-Zagłębie
Typ: Gospodarze dokładnie 1 golem
Kurs 5.25
Buk Unibet
Godz: 20:30
Analiza: Na dziś postanowiłem wybrać spotkanie polskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Termaliki Bruk bet Nieciecza podejmowała będzie na swoim stadionie drużynę Lubińskiego Zagłębia. Obie drużyny w obecnym sezonie awansowały z zaplecza ekstraklasy , gospodarze zaliczyli falstart przegrali wszystkie 3 spotkania ,ale wszystkie grały na obcych stadionach nie zdobywając nawet bramki, Zagłębie natomiast ma tych punktów 4 na chwilę obecną,ale moim zdaniem w tym spotkaniu przegra,dlatego że jeżeli gospodarze chcą w którymś spotkaniu zdobyć punkty to jest to właśnie to spotkanie na przełamanie bowiem przeciwnik nie jest aż tak wymagający poza tym jeszcze kilka miesięcy temu występował na salonach pierwszej ligi i jak najbardziej jest w zasięgu gospodarzy. Myślę że Termalika w tym meczu jest faworytem i to ona po 90 dopisze do swojego ekstraklasowego dorobku komplet punktów, postawiłbym na ich wygraną różnicą dokładnie 1 bramki oraz na wynik 1:0, ponieważ pomimo tych straconych bramek w poprzednich spotkaniach ich obrona nie wyglądała najgorzej.
✅ 400

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska, Ekstraklasa
Typ: Piast Gliwice strzeli gola w obydwu połowach
Kurs: 8.00 / Bet365
Pomimo iż statystyka z tego nowego sezonu pokazuje że w meczach Cracovii nie pada zbyt wiele bramek a i sama Cracovia straciła ich do tej pory zaledwie jedną to uważam że dziś powinno to ulec zmianie i parę tych bramek powinniśmy zobaczyć a ja liczę na bramki ze strony Piasta i tak jak koledzy wyżej uważam że przynajmniej dwa gole z ich strony fani Piastunek zobaczą , historia pomiędzy nimi jest dość bogata i chociaż dużo więcej zwycięstw po stronie Cracovii bo oni 12 razy przychylali szalę zwycięstwa na swoją stronę a Piast o połowę mniej bo 6 razy ale gdy zajrzymy na bilans bramkowy pomiędzy nimi to wynosi on 37:32 , z tej historii pomiędzy nimi możemy wyczytać również taką informację że tu na stadionie Cracovii miało też miejsce najwyższe zwycięstwo Piasta w historii występów w ekstraklasie i tak w sezonie 2013/14 w maju 2014 roku Piast rozbił „Pasy” 5:1 tak więc nie odległe to czasy , zaglądając do statystyki Piasta a konkretnie na gole 4:4 możemy chyba liczyć że dziś coś strzelą ale i stracą , w ostatniej kolejce Piast rozgrywał DERBY z Zabrzańskim Górnikiem i chłopaki rozegrali bardzo dobry mecz i wygrali 3:2 strzelając bramki w obu połowach dlatego uważam że do tego dzisiejszego pojedynku podejdą z dodatkową energią i choć swój jedyny jak do tej pory mecz wyjazdowy przegrali z Chorzowskim Ruchem 2:0 to dziś jednak myślę że stać ich na dobry mecz tym bardziej że jak już to udowodnili z Cracovią potrafią powalczyć no i przede wszystkim strzelać i bramki tak więc rozłoże te bramki na obie połowy !
⛔ 100

arsenal789 346

arsenal789

Użytkownik
Dyscyplina: ATP - SINGIEL: Washington (USA), twarda - Ćwierćfinal
Spotkanie: Groth S. - Nishikori K.
Typ: 1
Kurs: 6,16
Buk: Pinnacle Sports
Analiza:
Kolejny baaardzo wysoki kurs na przeciwnika Japończyka. Wcześniej stawiałem na Mayera ale niestety Japńczyk zdołał go pokonać. Mimo to jego forma nie wydaje się być najlepsza dlatego postanowiłem zagrać na Australijczyka tym bardziej, że w tym turnieju gra bajecznie. Poonał trech tenisistów z czołowej 30 i stracił przy tym jednego seta (Lopeza, Troickiego i Belluciego). Jeśli pokonujesz 2:0 takich tenisistów jak Lopez czy Troicki to na pewno coś znaczy i mówi o obecnej dyspozycji Grotha. Japończyk meczył się z słabym Duckworthem (2-1 w setach), ponadto poonał Mayera 6-4 6-4 ale muszę dodać, że nie pokazał jakieś wybitnej gry. Nishikori nie tak dawno bo w marcu tego rokuu przegrał na twardej nawierzchni z Lopezem 2-0, wczoraj Groth wygrał pokonał Lopeza z tym samym wynikiem i mam nadzieje, że Australijcyk udowodni, że jest w świetnej formie również dzisiaj. Natomiast Japończyk potwierdzi moje przypuszczenia o nie najlepszej formie.

I&#39;m Groot ????
Na dziś proponuje jeszcze grę na Zvereva ( zagrałem dwa ostatnie mecze Niemca i siadły dwa bardzo duże kursy a dziś szykuje się kolejny prezent od Buków, Berankis równeż jest do zaryzykowania, polecam jeszcze Johnsona, Kohlschraibera i Almagro...
⛔ 100
PoWodzeNia!!! ;)

robek13 68,5K

robek13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Cracovia - Piast Gliwice
Typ: 1 połowa/ koniec meczu X/1
Kurs 4,33
Analiza:
Dzisiaj Cracovia pobije rekord meczów bez porażki, bo na jej drodze staje Piast, którego gra na wyjazdach wygląda naprawdę tragicznie. Ostatnie zwycięstwo Piasta w roli gościa było w kwietniu tego roku z Górnikiem Łęczna, a wcześniejsze w listopadzie zeszłego z Podbeskidziem. Mecz o 18, temperatura 33 stopnie, więc nie sądzę abyśmy obserwowali jakieś zawrotne tempo w tym pojedynku. W dodatku w tym sezonie Cracovia jest drużyną mocno underową. Sądzę, że Piast przede wszystkim będzie bronił dostępu do własnej bramki, co w 1 połowie da im remis. W drugiej powinno być gorzej a mecz skończy się zwycięstwem gospodarzy.
⛔ 100

clyydee 79

clyydee

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Spotkanie towarzyskie
Godzina:
18:30
Spotkanie:
Gorenje Velenje - Slovan
Typ: Slovan Handicap +10.5
Kurs: 1.88
Analiza
:
Podobne spotkanie ze względu na okoliczności jak te wczorajsze. Mierzyć będzie się ze sobą Gorenje, bardzo silna drużyna Słoweńska, 2 drużyna ubiegłego sezonu, w Play Offach również byli w finale, ale dostali szybkie 3:0 od Celje. Slovan to zaś można powiedzieć słabiak tej samej ligi, w ubiegłym sezonie, tylko w 10 spotkaniach na 26 udało im się ugrać punkty. Nie skreślałbym jednak ich, przecież to tylko spotkanie towarzyskie, Slovan musiałby podejść do tego spotkania kompletnie bez zaangażowania, żeby dostać aż 11 bramek w plecy. Dla Gorenje będzie to już drugi sparing, pierwszy 2 dni temu wygrali z Koreą Południową, ale tylko 1 bramką, spodziewałem się czegoś więcej, a tu proszę. Jeśli trener Gorenje potrenuje dzisiaj różne warianty taktyczne, a Slovan zagra z głową to polegną mniejszą ilością bramek niż 11, jedyną obawą z mojej strony jest tylko to, że to piłka ręczna mężczyzn i tu szybciej o deklasację niż u kobiet.
⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska, Ekstraklasa
Spotkanie: Cracovia – Piast Gliwice
Typ: over 2.5
Kurs: 2.24
Buk: Pinnacle
Godz. 18:00
Analiza:
W upalny piątek rywalizację w ramach czwartej kolejki rozpocznie starcie Cracovia która przed własną publicznością będzie podejmować Piast Gliwice. Cracovia nie przestaje zaskakiwać ale świetną robotą jaką od momentu przejścia zespołu przez Zielińskiego widać gołym okiem. Każda formacja wie co ma robić na boisku, jest pomysł na grę, nowa taktyka też była kluczem do lepszej gry, na pewno z taką postawą gospodarze mogą jeszcze bardziej zaskoczyć. Pod wodzą Jacka Zielińskiego ekipa z Krakowa nie przegrała na ligowym podwórku od 18 kwietnia – to już nie jest dzieło przypadku. Taki wyniki tylko nakręcają zespół który czuje się coraz pewniej z drugiej strony rosną wobec tego oczekiwania kibiców którzy będą chcieli oglądać cały czas tak atrakcyjny zespół. Piast Gliwice mimo starty swoich dział z poprzedniego sezonu nadal preferuje otwartą grę i na kreatywności przynajmniej na ten moment aż tak wiele nie stracili. Dowodem takiego obrazu gry jest poprzedniego starcie i zwycięstwo nad Górnikiem Zabrze 3:2. Szczególnie bardzo dobrze wyglądali nowi ofensywnie gracze zespołu których widać ze piłka szuka w polu karnym. Defensywnie wyglądało to bardzo źle tak naprawdę gdyby Górnik miał więcej szczęścia bo powinien tych bramek strzelić więcej min. dwie poprzeczki w pierwszej połowie. Ogólnie patrząc na całej 90 minut było dużo chaosu w tej strefie gry a Cracovia na pewno jest zespołem zdecydowanie bardziej poukładanym niż Górnik i te ich akcje ofensywne wyglądają płynniej. Martwić może bardzo dobra postawa w kontekście typu gospodarzy w defensywie ale na takim poziomie nie da się u nas grać cały czas a Piast ze swoim ofensywnym podejście będzie miał coś tu do powiedzenia na pewno. Patrząc na grę obu ekip od początku sezonu scenariusz z poprzednich starć tych ekip jest jak najbardziej do zrealizowania a mowa tutaj o sporej ilości bramek ostatnie trzy starcia w Krakowie to odpowiednio 3:1, 1:5 oraz 2:3 a i w Gliwicach było również żywo.
✅ 124

Otrzymane punkty reputacji: +5
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Rosja Premier League
Spotkanie: Terek - Saransk
Typ: X/1
Kurs: 4.80
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie 4 kolejki rosyjskiej ekstraklasy. Terek Grozny podejmuje Mordivie Saransk. Gospodarze w nie najlepszej formie przystapili do rozgrywek. W 3 meczach zdobyli 2 punkty. Ten zespol jednak nadal cechuej sie w tym co w poprzednich sezonach - dosc dobra defensywa i częsta gra na remisy, na zacięte pojedynki. W poprzednim sezonie sporo razy remisowali do przerwy i na tym zespole najczesciej zarabialem w lidze rosyjskiej. Saransk z kolei jest zespolem ktory zajal miejsce wyzej (pkt wiecej) w poprzednim sezonie od Tereka majac jedna z najslabszych ofensyw ligi - 22 bramki w 30 spotkaniach. I mimo mniej niz bramki na mecz utrzymali sie lekko. W tym sezonie tez 2 pkty jak Terek. Ten mecz wyglada na remisowy, ale wierze ze Terek wykorzysta atut wlasnego boiska co juz robil 3 razy z rzedu z Mordovya.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom