>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 7.08.2015 (piątek)

Status
Zamknięty.
kryszan010 5,9K

kryszan010

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska Ekstraklasa
Godzina: 18.00
Spotkanie: Cracovia - Piast Gliwice
Typ: Cracovia -1
Kurs: 3.15
Bukmacher: Sportingbet

Bardzo fajnie przedstawia się kurs na wygraną Cracovii w spotkaniu z Piastem, który na wyjazdach radzi sobie bardzo bardzo słabo, a Cracovia u siebie to maszynka do zdobywania punktów.
W tym sezonie jak na razie Cracovia u siebie jeden mecz, remis w derbach Krakowa z Wisłą 1:1, w pozostałych meczach dwa zwycięstwa w meczach wyjazdowych z Podbeskidziem w ostatniej kolejce 1:0 oraz z Lechią Gdańsk 1:0. W bardzo dobrej formie jest Mateusz Cetnarski, który jest głównym motorem napędowym drużyny z Krakowa, do tego dochodzą jeszcze Jendrisek i Rakels, którzy powinni zadbać o sytuacje podbramkowe.
Piast na razie radzi sobie całkiem nieźle, zdobywają punkty głównie u siebie, ale na wyjazdach radzą sobie bardzo słabo, ostatnie zwycięstwo na wyjeździe odnieśli 29 kwietnia z Górnikiem Łęczna, w ostatnim spotkaniu pokonali u siebie Górnik Zabrze 3:2, po bardzo ciekawym spotkaniu, gdzie Górnik miał bardzo dużo sytuacji i równie dobrze mogli to spotkanie gliwiczanie przegrać, ale umiejętnie wykorzystali swoje sytuacje.
W ostatnim spotkaniu pomiędzy tymi drużynami w Krakowie, Cracovia wygrała pewnie 3:1.

Powodzenia! :smile:

⛔ 100

freddy-krueger 490

freddy-krueger

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka - Polska
Godzina: 20:30
Spotkanie: Termalica - Zagłębie
Typ: Termalica +0.5
Kurs: 1.86
Bukmacher: Pinnacle
Termalica od początku sezonu bije głową w mur i nie potrafi sie od nalezc w realiach naszej ekstraklasy po trzech kolejkach zero punktów ba nawet bramki nie byli wstanie strzelić zresztą jak ma paść skoro w ofensywie ten zespół praktycznie nie istnieje na palcach jednej ręki policzymy celne strzały na bramkę rywali w dotychczasowych spotkaniach tego zespołu. Mimo że na papierze nie wyglądają najgorzej i kadrę posiadają zdecydowanie mocniejszą aniżeli pare innych ekip nie potrafią tego przenieść na boisku być może z biegem czasu będzie to wyglądać lepiej...Zagłębie no cóż zgromadziło 4pkt co jest dobrym wynikiem remis ugrany w ostatnich minutach z Podbeskidziem (1-1) następnie niespodziewana porażka z Korona u siebie ( 0:2 ) by zaskoczyć wszystkich i wygrać wyjazdowe spotkanie z Jagiellonia ( 1:2 ) nie obyło sie bez farta ponieważ Gajos nie wykorzystał karne w końcówce spotkania. Lubin zmienił polityke transferowa aniżeli miało to miejsce w ostatnich latach i wróciła normalność. Obydwie ekipy znają sie doskonale w zeszłym sezonie obydwa spotkania kończyły sie remisami po 1:1. W dzisiejszym spotkaniem drużyny nie tylko zmierzą sie z sobą ale również z temperatura która już teraz jest bardzo wysoka jak na nasze realia i nawet o tej 20:30 nie będzie sprzyjała grze. Czas w końcu by Termalica która swoje spotkania będzie tymczasowo rozgrywać w Mielcu zapunktowała tym bardziej że rywal jak najbardziej w zasięgu.
✅ 86

Otrzymane punkty reputacji: +5
henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Norwegia
Godzina: 19:00
Spotkanie: Valarenga vs Tromso
Typ: Valarenga over 1.5 gola
Kurs: 1.53
Bukmacher: Bet365
Faworyt - Valarenga.
Ekipa z Oslo jak na razie gra bardzo solidnie,dzieki czemu zajmuja wysokie 3 miejsce i traca tylko 2 punkty do Stabaek.
Ostatnie 5 spotkan to 3 zwyciestwa i 2 porazki.
Przegrali u siebie 1:2 z Bodo Glimt,ktory jest na fali wznoszacej i w ostatniej kolejce z wiceliderem Stabaek 0:2 na wyjezdzie.
Poza tym wygrali 2:1 z Odd Grenland (W) i wygrywali u siebie po 2:0 z Sandefjord i Lillestrom.
Do tej pory rozegrali u siebie 9 spotkan,z czego maja bilans 5-0-4,bramki 16:11.
Kolejne dwa mecze to pojedynki z Rosenborgiem i Molde,tak wiec o punkty bedzie ciezko.
Tromso natomiast jest na podium ale od konca,nizej od nich sa tylko Mjondalen i Sandefjord.
Po dosc dobrych meczach przyszla prawdziwa kleska w ostatniej kolejce - Tromso poleglo przed wlasna publicznoscia az 0:6 ze Stromsgodset.
Dzis nie zagra podstawowy obronca Wangberg,co jest mocnym oslabieniem patrzac na to,ze juz w ostatnim meczu obrona byla dziurawa jak sito.
Gry defensywnej nie poprawia sie w tydzien,niestety.
Tromso w 9 meczach wyjazdowych stracilo 18 bramek,ogolnie rzecz biorac gorsze defensywy maja tylko...Mjondalen i Sandefjord...
W maju tego roku bylismy swiadkami meczu hokejowego,gdzie Tromso przegralo u siebie z Valarenga 4:5,gole sypaly sie jeden po drugim.
Dzis raczej tyle nie zobaczymy,raczej strzelac bedzie Valarenga.
Nie widze w kadrze Holma,ale pozostali gracze sa,tak wiec powinno byc ok.
⛔ 100

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Austria Erste Liga
Godzina: 18.30
Spotkanie: Neustadt - Kapfenberg
Typ: 2
Kurs: 2.00

Witam po bardzo długiej przerwie, związanej miedzy innymi z wyjazdem z kraju do piłkarskiego raju Anglii ???? )
Dzisiaj postanowiłem już parę moich ciężko zarobionych funtów postawić na ligę drugą Austryjacką gdzie Neustadt podejmować bedzie Kapfenberg.

Neustadt
jest spadkowiczem z Tipico Bundesliga, czyli najwyższej klasy rozgrywkowej w Austrii i jak dotąd w lidze niższej Erste nie potrafi się odnaleść, ich wyniki są tragiczne, 1 pkt zdobyty z LASK Linz gdzie powinni przegrac minimum 2 bramkami, statystyki z tego meczu pokazują ile szcześcia potrzebowali piłkarze Neustadt aby urwać ten 1 pkt sytuacje bramkowe 23 do 5, posiadanie piłki 69% do 31% a zauważyć trzeba że grali na własnym stadionie ???? potem 2 porażki na wyjazdach w podobnym stylu, przegrali nawet z benjaminkiem ligi A.Salzburg i to 3-0
Dzisiaj nie wydaje mi się że są w stanie ugrać choć 1 punkcik ponieważ grają z solidnym zespołem, który poprzedni sezon skończył na miejscu 4, w tym sezonie równie dobrze zaczeli 2 zwycięstwa 1 remis i br. 6-2, to daje im póki co 2 pozycję, ich gra wygląda całkowicie inaczej jak u dzisiejszego rywala, prowadzą grę, stwarzają sytuacje bramkowe i potrafią je wykorzystać.
Jeżeli nic się nie wydarzy, mowa tutaj o czerwonej kartce, nie daje najmniejszych szans na ugranie dobrego wyniku grajkom z Neustadt, dla mnie czysta, spokojna dwójeczka ;) dla bardziej odważnych można pokusić się na handi -1,5 po kursie 3.80
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +9
L 125

lemrak29

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia, Tippeligaen
Spotkanie: Sandefjord - Mjondalen
Typ: Alternatywna azjatycka suma goli - powyżej 3,5
Kurs: 2,375
Analiza:
Mecz dwóch najsłabszych drużyn norweskiej Tippeligaen. Sandefjord zajmuje ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem zaledwie 9 pkt. w 18 spotkaniach. Mjondalen plasuje się na pozycji piętnastej (przedostatniej) ze zdobyczą 16 oczek 18 kolejkach. Oba zespoły bez wątpienia mają dziś o co grać, stawką jest rzecz jasna utrzymanie w ekstraklasie. Jedni i drudzy tracą sporo bramek, jednakże w ostatnich kilku spotkaniach udowodnili, ze potrafią również je strzelać, o czym świadczy przewaga wyników &quot;overowych&quot; w ostatnich kilku potyczkach obu dzisiejszych rywali (goście w poprzednich pięciu meczach zanotowali wyłącznie &quot;overy&quot;). Poza tym kilka ostatnich bezpośrednich meczów Sandefjord z Mjondalen zakończyło się &quot;overami&quot;. Sądzę, że dziś wieczorem będzie podobnie, że kibiców obu drużyn czeka otwarte spotkanie z dużą ilością bramek.
⛔ 100

heloraf 397

heloraf

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka - Polska
Godzina: 17:00
Spotkanie:Turcja-Węgry (LE siatkówki kobiet)
Typ: 3:0
Kurs: 5,5

Witam.Na dziś polecam w/w spotkanie.Dlaczego tak?Ponieważ Turczynki są zespołem bardziej utytułowanym i o 2 KLASY lepszą.W czerwcowych European Games(igrzyska europejskie)Turczynki zdobyły złoty medal(po finale z Polkami!!!).Do tego cały czas biorą udział w World Grand Prix kobiet.Dorzucę jeszcze że w LM w siatkówce kobiet w tym roku zwyciężyły siatkarki tureckiego Eczacibasi a Vakifbank był trzeci.Węgierki w LE mają obecnie dwa zwycięstwa nad słabiutkimi Gruzinkami po3:0 u siebie a Turczynki porażkę i zwycięstwo z Greczynkami na wyjeździe.Dziś Turczynki powinne bezproblemowo wygrać z Węgierkami,stąd mój typ.Zaś PEWNIAKIEM wydaje się tu być 1 po kursie 1,83 bądź też handi(-1,5) za 2,75.Polecam :)
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +10
kierownikklubu 7

kierownikklubu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Debel, Waszyngton 2015
Godzina: 20.30 (godzina rozpoczęcia w bet365)
Spotkanie: Lopez F./Mirnyi M. - Dodig I./Melo M.

Typ: 2
Kurs: 1.66
Bukmacher: bet365

Panowie Dodig i Melo nie powinni mieć dzisiaj większych problemów z przejściem do kolejnej rundy. Wcześniejsza ich współpraca na Wimbledonie wyglądała nieźle, ulegli dopiero w ćwierćfinale parze Erlich i Petzschner. Lopez odpadł w 1/8 tego turnieju z Grothem i będzie próbował przedłóż swój pobyt w Waszyngtonie, moim zdaniem mu się nie uda.
✅ 66

Otrzymane punkty reputacji: +2
Q 232

qznia

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka plażowa- kobiety, Biel/Bienne- Turniej Masters
Godzina: 14:30
Spotkanie: Anni Schumacher/Sandra Seyfferth vs Ester Ribera/Amaranta Fernandez Navarro
Typ: E.Ribera/A.Fernandez Navarro
Kurs: 3.20
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Cześć!
Kolejny dzień turnieju Masters w Biel-Bienne to czas na rozstrzygnięcia grupowe. Z dzisiejszych spotkań wpadł mi w oko pojedynek pary Sandra Seyffarth/Anni Schumacher (Niemki) z parą Ester Ribera/Amaranta Fernandez Navarro (Hiszpanki). Tym razem bukmacherzy za znaczne faworytki uważają Niemki, ale moim zdaniem to przesada i kurs na Hiszpanki jest niezrozumiały. Jako że bez ryzyka nie ma zabawy ja polecam zagrać Hiszpanki, które według mnie mają takie same szanse na zwycięstwo jak rywalki. Obie pary zapewniły sobie już awans z grupy. Zarówno Hiszpanki jak i Niemki w takim samym stosunku pokonały pare Betschart/Eiholzer (2:0) i takim samym wynikiem przegrały z parą Bieneck/Grossner. Czemu, więc kursy są tak różne nie mam pojęcia, ale jest mi to na ręke.
Słów kilka o obu parach w ostatnim czasie. Seyfferth/Schumacher odniosły w ostatnich 10 spotkaniach tylko 4 zwycięstwa. Przed tym turniejem brały udział w różnych krajowych imprezach, bez większych sukcesów. Ostatni turniej w St. Peter-Ordig zakończyły na fazie ćwierćfinałowej. Natomiast Ribera/Navarro mogą pochwalić się nieco lepszym bilansem ostatnich 10 spotkań, bo wygrały sześć pojedynków. Jednak ostatni turniej z ich udziałem miał miejsce w czerwcu, a były to zawody z cyklu European Games. Tam dotarły do 1/8 finału, co nie jest złym wynikiem. Będzie to pierwsze spotkanie obu par w historii, wiec wszystko jest możliwe. Podsumowując powyższy tekst, nie sądze, aby to Niemki łatwo wygrały jak wskazywałby na to kurs. Obie pary zapewne wiedzą, że z zapewnionym awansem powinny zagrać tak, aby zachować jak najwięcej sił na kolejną runde, (rozgrywaną dzisiaj) więc myślę iż tym bardziej szanse są wyrównane. Dzisiaj ryzykuje, ale jestem dobrej myśli. Pozdrawiam!
⛔ 100

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia, Tippeligaen
Spotkanie: Sandefjord - Mjondalen
Typ: Paal Alexander Kirkevold (Strzeli Bramkę)
Kurs: 2.40
Analiza:

Pojedynek dwóch beniaminków, którzy zajmują dwa ostatnie miejsca w norweskiej Tippeligaen, zgadzam się z tym, że spotkania tych dwóch drużyn zawsze owocowały w dużą ilość bramek.
H2H
28/06/15 Mjondalen* 2-2 Sandefjord (
Kirkevold )

17/08/14 Sandefjord* 2-1 Mjondalen (
Kirkevold )
Ostatnie spotkania:
02.08.15 TIP Lilleström Sandefjord
(
Kirkevold )

26.07.15 TIP Sandefjord Rosenborg
(
Kirkevold )

11.07.15 TIP Vålerenga Sandefjord
05.07.15 TIP Sandefjord Tromsø
28.06.15 TIP Mjondalen Sandefjord (
Kirkevold )
Jest to król strzelców OBOS-ligaen z dorobkiem 19 goli(2014). Wychowanek klubu Ham-Kam, potem grał w Mjondalen, skąd trafił do Sandefjord. Doskonale zna ten zespół, dlatego myślę, że pokusi się o bramkę.

⛔ 100

C 172

chkaplan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ekstraklasa
Spotkanie: Termalica bruk bet Nieciecza-Zagłębie Lubin
Typ: 1+BTTS
Kurs: 8,00
Bukmacher: bet 365
Godz: 20:30
Analiza:
Dziś piękne spotkanie w Polskiej piłce.
Mecz w którym beniaminek, rozpoczynający z wielkimi nadziejami Termalica Bruk Bet podejmie - jak to ktoś zauważył na stadionie w Mielcu - Zagłębie Lubin, drużynę już utytułowaną o jasnej renomie. I właściwie niemal wszystko było by jasne - beniaminek pomimo nadziei nie sprostał wymaganiom - przegrywa swoje najlepsze mecze - a więc wynik pozornie wydaje się łatwy do podania. Tym baerdziej, że nie gra na swoim stadionie.
Oczywiście na pewno z obu stron padna gole, ale kto będzie zwycięzcą meczu?
Uważam, że nie jest to już tak jednoznaczne - Termalica sądzę, że wreszcie się przełamie - pokaże, że nie na darmo ten zespół awansował - a dziś właśnie jest ku temu okazja - jak na tak prawdopodobny typ kurs na to spotkanie jest rewelacyjny - polecam.
⛔ 100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Ekstraklasa 18:00
Spotkanie: Cracovia-Piast
Typ: Piast
Kurs: 5
Bukmacher: Bet 365

Jak dla mnie mała niespodzianka na rozpoczęcie 3 kolejki ekstraklasy.Cracovia jak dla mnie jest najbardziej przecenianą ekipą w tej lidze, oczywiście po objęciu posady przez Zielińskiego radzą sobie nieźle, zaznaczyć jednak należy że rozegrali jedynie dwa mecze z klubami pierwszej ósemki, z Wisłą i Lechią.Piast oczywiście nie jest drużyną z pierwszej półki, jednak nie zgodzę się z tezą że są słabą drużyną, twierdzę że dla Cracovii są równorzędni.Warunki dzisiaj będą przeszkadzać, mecz o 18:00 pod wielką żarówą, jak ktoś oglądał wczorajszy mecz Omonii z Broendby tempo może wyglądać podobnie.
✅ 400

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 53

adzia81

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia.Championschip
Godzina: 20:45
Spotkanie: Brighton - Nottingham
Typ: drużyna gości powyżej 0,5
Kurs: 1.43
Bukmacher:Betsson
Analiza
:
Dziś rozpoczyna nowy sezon zaplecze angielskiej Premierschip. Ja przeanalizowałem spotkanie Brighton - Nottingham i uważam ,że drużyna gości chociaż raz &quot;ukuje&quot;. W ostatnim sezonie na stadionie brighton padł wynik 2:3. W całym sezonie na wyjazdach gracze Nottingham strzelali sporo bramek.

⛔ 100

adam540 67

adam540

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Debel, Waszyngton 2015
Godzina: 20.30
Spotkanie: Lopez F./Mirnyi M. - Dodig I./Melo M.
Typ: Dokładny Wynik 0:2
Kurs: 2.50
Dziś postanowiłem pochylić się nad spotkaniem debla między parą Lopez F./Mirnyi M. oraz para Dodig I./Melo M. Typ głównie przeciwko parze pierwszej ale też nie tylko ponieważ na przeciwko nich stanie jedna z najlepszy par deblowych na świecie. Lopez znajduje się w fatalnej formie na pewno będzie słabym punktem tej pary. W grze singlowej odpadł z Grothem w słabym stylu wcześniej mecząc się w poprzednich meczach. Mirnyi to gracz który nie długo powinien kończyć swą karierę mając już 38 lat. Natomiast Dodig i Melo bardzo dobrze zaprezentowali się w pierwszym meczu ani razu nie tracąc swojego podania i gładko wygrywając w pierwszym secie w tb pokazując swoją siłę. Liczę że ze względu na słabą grę Lopeza będziemy mieli tutaj gładkie zwycięstwo Dodiga i Melo bez straty seta a kurs 2,50 zachęca do tego zakładu.
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis ATP - Washington
19:00
Groth S. - Nishikori K.
Groth +1,5 set handicap
@ 2,35 Unibet
Ćwierćfinał wchodzi w decydującą fazę. Wygrywający zagra w półfinale. Wiec już tutaj upatruję coś ciekawego w tym meczu. Grać japońca po takim kursie to czysta kpina, a że go nie lubię to idę w stronę Sama. Groth gra w tym turnieju bardzo solidnie. Jego atutem jest wyrzucający serwis i do tego, biję kopalnię asów. Japoniec mimo że jest strasznie zwinny, będzie miał i tu problem z odbiorem piłek. Niewątpliwie jest tu faworytem, ale nie należy skreślać Sama, który jest w gazie. Już z Lopezem pokazał się z bardzo dobrej strony, wyrzucając Hiszpana za burtę gdzie buki jasno faworyzowali Felka. Teraz czas na Keya, który i on jak ma dzień konia to wychodzi mu wszystko, ale nie sądzę żeby wygrał dzisiaj gładko. Groth to już zawodnik o kilka klas wyżej, niż ci przeciwnicy którzy grali z Japońcem. Jeśli będzie kontrolować swoje podanie, a wierzę w to że tak będzie bo pierwszym serwisem ubija mnóstwo punktów to i seta zgarnie. Podczas rozgrywania Tiebraków w tym turnieju Sam jeszcze nie przegrał ani razu. Więc i tu nie zdziwię się jak powtórzy swój wyczyn. Japoniec jest do ogrania, a granie na seta na Grotha powinna być formalność. Tak więc to czynię. Kurs apetyczny.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna⚽ Bułgaria: A PFG
Godzina: 16:30
Spotkanie: Montana: Ludogorets
Typ: over 2.5
Kurs: 1.96
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Analiza na szybko bo już za 30 min ten mecz, dziś w Bułgarskiej lidze mecz pomiędzy beniaminkiem Montana a Ludogoretsem którym trzymałem kciuki kiedy grali w LM bo wydawało mi się, że namieszają ale nie wyszło, mniejsza z tym dziś grają na wyjeździe i mają szansę wygrać wysoko i wbić na chwilę na 1 miejsce w tabeli ponieważ gospodarze jak pokazali lubią pograć do przodu, pokonując u siebie Botev Plovdiv aż 6:0, ale i przegrywając na wyjeździe 2:1 z Lovech, dziś mają trudnego rywala i jak pokazuje H2H nigdy nie wygrali z Ludogoretsem przegrywając pojedynki po 3:0 i 4:1. Może uda im się strzelić jedną bramkę ale ja tu widzę wynik np. 0:3 lub 0:4 dla Ludogorets, ponieważ oni mogą się już skupić na maksa na lidze po odpadnięciu z kwalifikacji LM.
⛔ 100

mma_rvel 5

mma_rvel

Użytkownik
Piłka nożna / Brazylia, Campeonato Brasileiro Série A
Avai FC - Fluminense
2 ::: 2,88 ::: Bet365
Fluminense w wyjazdowych spotkaniach traci pozornie dużo goli, stąd chociażby wysoka porażka z Atletico w drugiej kolejce sezonu. Teraz przed ekipą Fluminense dwa spotkania wyjazdowe, w których zdobycie każdego punktu jest istotne. W pierwszym już dziś Fluminense wyjedzie na spotkanie z Avai, a następnie 11 sierpnia grają z Internacionalem w Porto Alegre. Obie drużyny są w zasięgu Flu, a szczególnie ważne będzie zdobycie trzech punktów już dziś z Avai, gdyż mogą nawiązać bezpieczniejszą różnicę punktów między dwójką Sport Recife - Atletico, których mecz odbędzie się już jutro. W ataku Flu zabraknie Freda, ale w Rio de Janeiro już mają nowego idola. Trener Moreira nie szczędził pochwał w stronę młodego Marcosa Juniora, który zagrał z Gremio od początku i oprócz gola popisał się kilkoma ciekawymi zagraniami. Po dwóch porażkach z Chapecoense oraz Vasco da Gama Fluminense się nieco otrząsnęło i moim zdaniem goście powinni pokonać Avai. Ponadto dość ciekawym rozwiązaniem wydaje mi się po takim kursie zagranie na to, że Fluminense strzeli gola. Avai to ekipa, który w obecnym seoznie podczas domowego spotkania ani razu nie zachowała czystego konta! Jeżeli drużyna Fluminense chce nawiązać kontakt z walczącymi o mistrzostwo Ateltico i Corinthians to musi dzisiaj zwyciężyć, a co za tym idzie musi strzelać gole!
Zły zapis typu
(wzór podania typu masz w Regulaminie, a także na początku każdego tematu na dany dzień)

⛔ 100

V 213

vattek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Ligue 1, Francja
Godzina: 20:30
Spotkanie: OSC Lille - Paris Saint-Germain
Typ: Rezultat po pierwszej połowie PSG
Kurs: 2.15
Buk: Bwin
Ostatnio szukam spotkań w których drużyna faworytów prowadzi w spotkaniu do połowy i póki co idzie dobrze.
Kolejnym spotkaniem jest mecz mistrzów Francji z średniakiem Lille.
Lille w meczach towarzyskich ostatnimi czasy radzi sobie średnio a jak wygrywa to jednym golem.
PSG na ostatnie 5 spotkań wygrało 4 i w 4 z 5 prowadziło do połowy nie tracąc w 45 min gola. Są w gazie i chcą rozwiązywać mecz już w 1 połowie.
Jak dla mnie typ pewniak i polecam wszystkim ????
⛔ 100

wojtekroza 46

wojtekroza

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska, Ekstraklasa
Spotkanie: Cracovia – Piast Gliwice
Typ: remis i poniżej 2.5
Kurs: 4.33
Buk: BET365
Godz. 18:00
Analiza:
Popularny mecz w dziejsszych typach, o formie obu drużyn nie trzeba się chyba więc rozpisywać. Cracovia gra dobrze (jak nie Cracovia ;)) ale i Piast gra lepiej niż się spodziewano.
Jednak nie spodziewam się dzisiaj dobrego meczu, wydaje mi się że padnie remis 0:00 lub 1:1.
Cracovia gra dobrze w defensywie, ciężko się będzie się dziś grało obu drużyno w taki upał..
To pogoda w której jak wiadomo łatwiej się bronić niż atakować.
Także podsumowując, słaby mecz, dużo potu, mało bramek i remis.
Pozdrawiam ????
⛔ 100

T 283

teilweise

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaNiemcy, Puchar Niemiec
Spotkanie:BFC Dynamo - FSV Frankfurt
Typ: Dynamo +0,25
Kurs: 2,08
Buk: Pinnacle
Godz. 19:00
Analiza:
Typ zdecydowanie przeciwko FSV. Niestety władze tego klubu zwalniając Dyrektora ds. sportowych Stovera i trenera Mohlmana mogli ostro się przejechać. Ten pierwszy co roku potrafił zatrudnić paczkę przyzwoitych graczy, a Mohlmann robił z nich przyzwoitą drużynę, która każdemu była w stanie urwać punkty. Teraz wydaje się, że skład FSV jest bardziej na poziomie trzecio- niż drugoligowym. Z dwóch meczów rozegranych przez FSV z RB i Arminią wniosek płynie taki, że atak u nich nie istnieje. Nawet po błędzie obrony przeciwnej tak jak w pierwszym meczu Dedic nie wykorzystał sam na sam. Drugi piłkarski emeryt już w zasadzie Kaplani, również nie spisał się lepiej w meczu z Arminią. Co prawda w ogóle drużyna Orala nie jest usposobiona do atakowania.
Mecz dla Dynama to szansa na zarobienie trochę pieniędzy. Myślę, że w razie przejścia dalej kwota 100 tys euro więcej niż w przypadku odpadnięcia w pierwszej rundzie to jak na klub osiedlowy z Berlina pokaźna kwota. Tym bardziej, że drużyny od 7 miejsca w 3 lidze w dół muszą walczyć o udział w tych rozgrywkach. Dla FSV to tez pewnie pieniądze, ale bardziej będą skupieni na lidze, ponieważ ich byt w tym roku na tym poziomie rozgrywek jest mocno zagrożony.
Tym bradziej, że Oral zapowiedział zmiany w grze ofensywnej i pewnie przetestuje je w meczu pucharowym. Myślę, że to dobremu nie wróży, bo wątpię, żeby trener jego pokroju był w stanie odmienić zespół z tygodnia na tydzień.
Ostatni element to pogoda. Mecz jest rozgrywany dopiero o 19;00, ale pogoda w Berlinie to wieczorem 31st C w cieniu i 37st C w słońcu. Myślę, że upał będzie sprzyjał bardziej destrukcji gospodarzy niż atakowaniu przez FSV, który nawet w normalnych warunkach ma z tym problemy.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom