>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 6.01.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL
1:00
:hokej: Boston Bruins - Washington Capitals
Ostatnia drużyna która zdobędzie bramkę - Caps
(1,81) Betsson
W pełni podzielam granie na Stołecznych w dzisiejszym meczu i tak samo podzielam to, że w meczu może być bójka. Dlaczego? Dlatego, że Niedźwiadki słyną z agresywnej gry i wręcz kochają prowokować. Zwykle to dostają masowo pełno kar w meczu i do tego ubóstwiają wręcz agresje na lodzie. Nie jest to zbyt w mojej ocenie chwalebne ale jak mają taki styl, to trudno się z tym nie zgodzić. To tylko hokej. Nikt nie mówił, że to jest bezpieczny sport, ale kurs na bijatykę jest genialny. Dużo o tym zdarzeniu napisał sam &#39;dipret&#39; Ja też jestem jak najbardziej za Caps w tym meczu, ale wybrałem nie co inny wariant. Ostatnio Niedźwiadki przegrali w WC, teraz znowu dostają po drugiej stronie rywala, którego nienawidzą ale wygrać z nim jak najbardziej chcą. Lecz, to nie wszystko będzie takie proste bo Capitals też podwójnie się motywuje na takie mecze jak w Bostonie. Ovieckhin zna bardzo dobrze to lodowisko. Bo potrafi wiele razy tutaj ustrzelić gumę w sieci. Nie tylko w przewadze, ale i w stałej akcji. Zwykle jak on jest lekko podrażniony ostatnimi meczami, to przychodzą takie gdzie jego zadaniem jest, poprowadzić drużynę do zwycięstwa. Nie zraża mnie to, że grają w delegacji, bo w NHL nie ma to jakoś specjalnego znaczenia. Choć są twierdzy, w różnych miastach które ciężko jest do tej pory zdobyć. Capitals, bardzo wysoko podnieśli poprzeczkę podczas teraźniejszego sezonu. Podoba mi się to, bo widać jak im zależy na zdobyciu Stanleya. Tylko, żeby i tam baterie im się nie rozładowały. Bo na prawdę Holtby także wykonuje bardzo dobre zawody między słupkami. Ja tam wierze, w Capitals w dzisiejszym meczu, że ostatnie wtopy to były tylko wypadki przy pracy i wierzę, także w to że to dzisiaj oni będą mieli ostatnie zdanie w meczu. Dlatego liczę, że strzelą jako ostatni bramkę. GO CAPS!
⛔ 100

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Koszykówka
4:30
Los Angeles Lakers-Golden State Warriors
1 kwarta-Golden State Warriors -5
1.80
Betsson

Ciężko dzisiaj wybrać pojedyncze spotkanie z większym kursem. Faworyci są moim zdaniem wyraźni i powinno odbyć się bez niespodzianek, ale w wysokie handicapy moim zdaniem bez sensu dzisiaj wchodzić.
Ekipę GSW dopadły kontuzje przez co mieli trochę problemów, ale najważniejsi zawodnicy już wrócili i Curry dzisiaj nawet zdobył 30 pkt. Lakers dzisiaj osłabione przede wszystkim brakiem Kobyego, który tak jak już pisałem nawet jak niewiele daje pod względem fizycznym to na pewno młodszym kolegom pomaga mentalnie jego obecność na parkiecie. Umiejętności wiadomo że są zdecydowanie na korzyść gości. Lakers to jedna z najsłabszych ekip, więc póki co nie mają czego szukać. Co prawda Golden State już zaliczyli wpadkę że słabym Milwaukee, jednak króliki to nieco lepszy zespół od Lakersow, a do tego GSW już było bardzo zmęczone. Czekam na odrodzenie wielkich Lakersow. W następnym sezonie być może do Los Angeles trafi DeRozan na którym będą na nowo budować zespół. Golden State wyjdzie mocnym skladem dlatego pierwsza kwarte bez problemu wygrają, a gospodarze zazwyczaj wyraźnie je przegrywają. Wbrew pozorom nie jest to bet loteria.
✅ 80

Otrzymane punkty reputacji: +5
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP DOHA
Godzina: 13:30
Spotkanie: Gabashvili T. - Marchenko I.
Typ: Marchenko I.
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Po tym co dziś widziałem ze strony Ukraińca po prostu dla mnie must bet. Zdaje sobie sprawę, że mecz z Gabashvilim będzie inny i wręcz trudniejszy, gdyż Rusek ma zupełnie inny styl, niż Ferrer, ale nie zmienia to faktu, że Ilya zagrał dziś świetne spotkanie. Wytrzymał fizycznie. Nie posypał się psychicznie po pierwszym głupio oddanym secie i praktycznie cały czas dominował nad Ferrerem. Wygrywał długie wymiany. Trafiał świetne piłki po rogach i naprawdę wyglądał mega solidnie. Z Gabą będzie mu ciężej, bo Rusek jednak gra siłowo i ofensywnie w porównaniu do Ferrera, więc styl pewnie będzie mu mniej odpowiadać, ale jednak Gabashvili to zawodnik kilka półek niżej, niż Ferrer. Teymuraz szybciej, niż Ferrer się zagotuje, popełni błąd i będzie dążył do ofensywnej gry przez co liczę na dużo błędów. Wygrał dziś z Bollelim po trzech setach, ale Włoch się totalnie posypał w trakcie drugiej partii i już do końca nie mógł złapać rytmu. Z reszta Bolleli to podobny &quot;czajnik&quot; jak Gaba, więc trafił swój na swego :grin:
Marchenko chociażby z czelków pod koniec roku, a ten Marchenko, który był w starciu z Ferrerem to inni zawodnicy. Mam nadzieje, że mniej prestiżowy przeciwnik nie zmniejszy motywacji Ukraińca i ten zaprezentuje się równie ciekawie jak w dniu dzisiejszym.
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +4
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki narciarskie, TCS
Godzina: 17:00
Spotkanie: Gangnes K. TOP 3?
Typ: TAK
Kurs: 1.75
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Kenneth świetnie skacze. Jutro w parze z Freundem będzie chciał udowodnić swoją niesamowitą dyspozycję i kto wie, czy znowu nie poszybować w okolicach rozmiaru skoczni. Ustanowił w ostatnim treningu na austriackiej ziemi nieoficjalny rekord skoczni, skacząc 143.5m, po czym kilkadziesiąt minut później zdeklasował? Może nie, ale pewnie wygrał kwalifikacje, a po piętach deptał mu tylko Prevc. Mówiło się o Hayboecku, że wygra Insbruck. Wygrał kwali, treningi, ale coś nie poszło, by wygrać cały konkurs. Tutaj też nie typuję wygranej, bo wiemy &quot;jak działa&quot; skakanie Prevca w treningach, kwali, a w konkursach... Kurs 1.75 na dzika, jakim w tej chwili jest Gangnes biorę z pocałowaniem ręki. On tutaj rozdaje karty.
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Serie A
Godzina: 12:30
Spotkanie: Udinese - Atalanta
Typ: X/1
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie 18 kolejki Serie A. Juz o 12:30 rozpocznie sie mecz Udinese z Atalanta. Faworytem tego spotkania choc nieznacznym sa gospodarze. Buki gdzies tu widzą remis 1:1. Ja tu widze komfortowe zwyciestwo gospodarzy. Te zespoly dziela 3 punkty na korzysc gosci. To tylko jedna wygrana wiecej, więc nie mowi zbyt wiele o potencjale obu druzyn. Pierwszym jednak co sie rzuca w oczy sa niskie zdobycze bramkowe obu ekip. Udinese tylko 15 bramek czyli mniej niz gol na mecz. Atalanta 19, czyli lekko powyzej. Udinese u siebie fatalne. 2 zwyciestwa w 8 meczach i tylko 6 bramek strzelonych. Z kolei Atalanta na wyjazdach z 5 bramkami i tez tylko 2 zwyciestwami. Przy takiej nieskutecznosci i nieciekawej godzinie spotkania co tu moze sie wydarzyc? Ano przede wszystkim atut domowy Udinese. Lepsza forma bo 8 pkt w 5 meczach domowych na przeciw 4 pkt Atalanty w gosciach. To samo Udinese pokonalo 3:1 Atalante niedawno w Coppa Italia. Raczej tez Udinese trzyma kazdego rywala krotko, bo sporo remisow 1:1, przegranych 1 bramką itd. Atalanta gra duzo bardziej nierowno. Goscie tez nei wygrali na Udinese od 6 spotkan czyli od 2009 roku
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Eurocup
Godzina: 15.00
Spotkanie: Avtodor - Hapoel
Typ: over 172.5
Kurs: 1.72
Bukmacher: Unibet
Analiza: Na dzisiaj wybrałem mecz pucharowy gdzie mega ofensywny Saratov podejmuje drużynę która wg mnie z cała pewnością dostosuje się do szybkiego i obfitującego w duża ilość pkt meczu. Jest to pierwszy mecz w iec powinno się obyć bez zbędnych kalkulacji, a że Saratov lubi koszykówke run and gun więc powinno byc ok bez nadmiernej obrony. Jak dla mnie linia bardzo dobra do wejscia w overka która ciągle spada i mnie to nie dziwi. Podsumowując liczę na wysokie zdobycze punktowe
✅ 72

loki123 266,6K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina. Piłka Noża – Włochy Serie A
Godzina. 15.00
Spotkanie. Lazio – Capri
Typ. Gospodarze strzelą powyżej 1,5 bramki
Kurs. 1.60
Bukmacher. Unibet

W dzisiejszym meczu po przerwie świąteczno-noworocznej na boisko wybiegną zespoły Lazio i Capri aby rozegrać 18 kolejkę włoskiej Serie A. Lazio w tabeli zajmuje 10 miejsce z dorobkiem 23 punktów mając na koncie 7 zwycięstw,2 remisy i 8 porażek a ich bilans bramkowy to 20-26. Podopieczni trenera Stefano Pioliego przed przerwą mieli serię 4 kolejnych meczy bez porażki pokonując między innymi lidera drużynę Interu na ich boisku 2-1. W dzisiejszym meczu w drużynie gospodarzy nie zagrają tacy zawodnicy jak De Vrij, Lulic, Kishna Marchetti, Gentiletti, Basta którzy są kontuzjowani a za kartki muszą pauzować Biglia, Milinkovic – Savic. Goście drużyna Capri to beniaminek ,który aktualnie zajmuje w tabeli 19 miejsce z dorobkiem 10 punktów mając na koncie 2 zwycięstwa,4 remisy i 11 porażek a ich bilans bramkowy to 15-33. Podopieczni trenera Fabrizio Castoriego lubią zrobić niespodziankę bo pokonali oni w Pucharze Włoch Fiorentinę 0-1, a w ostatniej kolejce napędzili stracha Juventusowi przegrywając 3-2. W dzisiejszym meczu w drużynie gości nie zagrają tacy zawodnicy jak Fedele, Bubnjic, Bianco, Matos , którzy są kontuzjowani. Oba kluby jeszcze ze sobą nie grały ale patrząc na kadrę obu ekip to nawet ze względu na kontuzje to Lazio ma lepszych zawodników i spokojnie wygrają to spotkanie strzelając przynajmniej 2 bramki.
⛔ 100

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, kwalifikacje do IO w Rio
Godzina: 20.30
Spotkanie: Rosja - Francja
Typ: 2
Kurs: 1,88
Bukmacher: ComeOn
No to lecimy z kolejnym dniem siatkarskiego turnieju kwalifikacyjnego do Rio. W dzisiejszym starciu Rosjan z Francuzami buki na początku troszeczkę powariowały, bo zaczęły faworyzować dziś Rosjan, ale po czasie kursy się już wyrównały. Wynikać to też może z ostatniego przegranego meczu towarzyskiego 0:3 z Belgami. Ale spokojnie, Francja to drużyna turniejowa. Największym brakiem u Rosjan jest oczywiście nieobecność wielkoluda Muserskiego. Takie mecze przesądzają zazwyczaj indywidualności. Dlatego widzę więcej szans dla ekipy, której liderem jest Ngapeth. Trójkolorowi mają również bardzo dobrych zawodników na każdej pozycji. Znany z polskiej ligi Toniutti, Rouzier, Le Roux, czy libero Grebennikov. Oczywiście Rosjanie wczoraj gładko rozprawili się z Finlandią 3:0, ale oczywiście to nie ten poziom. Ten mecz nie będzie spacerkiem dla obu ekip, które marzą o wyjeździe do Brazylii, ale wierzę, że Francuzi mając więcej indywidualności przechylą szalę zwycięstwa na swoją stronę.
✅ 88

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Dyscyplina: Biegi narciarskie, Obertsdorf 15 km klasykiem ze startu wspólnego
Godzina: 15:20
Spotkanie:
Kto wygra?
Typ: Petter Nortthug
Kurs: 4.50
Analiza:
Oczywistym jest i w żaden tego sposób nie neguje, że Martin Jonsrud Sundby jest bezapelacyjnie najlepszym biegaczem w całej stawce. Jednak pytanie czy jest sens, aby Norweg zarzynał się po raz kolejny w sytuacji, gdy nad każdym z rywali ma 1,5, 2 minuty i więcej przewagi, tym bardzie w kontekście jutrzejsze biegu indywidualnego na 10 km stylem dowolnym oraz późniejszej wspinaczki pod Alpe Cermis. Dzisiaj dystans o połowę krótszy niż na drugim etapie Tour de Ski więc nie spodziewam się aż takich różnic oraz tego by Sundby był lub chciał ponownie urywać wszystkich. Dzisiaj spodziewam się bardziej biegu jaki ma miejsce na imprezach mistrzowskich, gdzie tempo rośnie z każdym kilometrem. W takich biegach doskonale radę daje sobie Nortthug, któego forma może nie jest wybitna, ale wystarczyła mu na zajęcie drugiego miejsca w biegu na 30 km klasykiem. Główni rywale do końcowego triumfu w przypadku powyższego scenariusz to na pewno Połtoranin oraz Ustiugov pod warunkiem że wytrzyma tempo.Tym niemniej uważam, iż warto spróbować zwyciestwa Petera w szczególności po takim kursie.

⛔ 100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaWłochy, Seria A
Spotkanie: AC Milan – Bologna
Typ: over 1.5 pierwsza połowa
Kurs: 2.95
Buk: unibet
Godz. 15:00
Analiza:
Po przerwie świąteczno – noworocznej wracamy na boiska Seria A. W ramach 18-ej kolejki AC Milan przed własną publicznością będzie podejmować Bologne. Gospodarze po kiepskim starcie po którym posada trenera wisiała na włosku złapali dobry rytm, nie jest to jeszcze na pewno szczyt możliwości ale najważniejsze że utrzymują kontakt z czołówką a w tym roku ścisk jest bardzo duży, dlatego takie mecze mogą okazać się kluczowe szczególnie przed własną publicznością. No i Mediolańczycy u siebie grają bardzo dobrze przegrali tylko jedno spotkanie i dwa zremisowali. Ofensywa po przejściu na ustawienie z dwoma napastnikami wygląda bardzo dobrze w ośmiu spotkaniach u siebie strzelili 13 bramek, problemem nadal pozostaje defensywa która zdecydowanie za dużo i łatwo traci te bramki z czołówki jako jedyni mają już ponad 20 bramek po stronie strat. W dzisiejszym spotkaniu z powodu kartek nie będzie mógł zagrać podstawowy środkowy obrońca Romagnoli który opuścił tylko dwa spotkania w tym sezonie. Bologna to zespół z ofensywnym nastawieniem bo taki preferuje styl gry trener Donadoni czyli 4-3-3 i zmiany podejścia i taktyki na to spotkanie nie będzie. Miejsce zespołu może nie jest dobre bo dopiero 15 – te. Tylko jeden remis też świetnie świadczy o tym że grają otwartą piłkę do samego końca. Ostatnio dobre wyniki ograli Napoli 3:2, zremisowali z Romą 2:2, w ostatnim meczu przed świętami przegrali 2:3 z Empoli tak więc jak wspomniałem dużo strzelają i tracą. Przed rokiem na San Siro było skromnie 1:0 ale goście byli inaczej nastawieni bo mieli innego trenera a i Milan w tym roku jest mocniejszym w ofensywie a w Bologni przed rokiem pokazali że potrafią grać w hokej a nie piłkę bo wówczas tamten mecz zakończył się remisem 3:3.
⛔ 100

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Eurocup
Godzina: 19:00
Spotkanie:
Galatasaray - Zaragoza
Typ: Galatasaray - 4.5
Kurs: 1.7
Bukmacher: Pinnnacle
Analiza:
Na tak &quot;trudnym&quot; terenie jak Stambuł myślę, że ciężko będzie będzie pokusić się Hiszpanom o korzystny wynik. W pierwszej fazie Eurocup Galata przegrała we własnej hali tylko raz, z Neptunasem i to w głównej mierze dlatego, że fatalnie trafiali za 3 pkt (ledwie 2/18 trafionych rzutów i 11%, kiedy normalnie trafiają blisko 38%). Turcy posiadają bardzo mocny i co ważne niezwykle doświadczony skład w którym nie brakuje klasowych graczy jak McCollum, Green, Lasme, Schilb, Micov czy Dorsey. Do tego bardzo solidni Turcy jak Guler czy Koksal. Jak tak się uważnie przyjrzeć to skład jest dobrze &quot;zbilansowany&quot; do tego nie brak graczy o super potencjale ofensywnym, którzy są w stanie seryjnie zdobywać punkty i trzymać wynik meczu. Wyszli bez problemów z grupy (z 1 miejsca) a w lidze zajmują wysokie 2 miejsce ustępując tylko Ulkerowi. Owszem rywalom oddać trzeba, że to nie jest przypadkowy zespól do tego ostatnio wzmocniony występującym do niedawna w CSKA Moskwa Kravtsovem. W pucharze przegrali tylko z Valencią (2 razy) i Chalreroi. Natomiast w ACB spisują się fatalnie i obecnie są na miejscu nie gwarantującym udziału w playy-off co z pewnością jest spory rozczarowaniem i jak sądzę zmiana tego stanu rzeczy w najbliższym czasie będzie jednym z priorytetów dla zespołu z Zaragozy. Reasumując dla mnie więcej atutów mają po swoje stronie Turcy i do tego jeden niepodważalny, jakim jest własna hala. 4.5 pkt to wg mnie HC jaki spokojnie są w stanie osiągnąć Turcy.

✅ 70

P 42

polska12

Użytkownik
Godzina. 15.00
Spotkanie. Juventus Turyn - Hellas Verona
Typ. under 10.5 RR
Kurs. 1,75
Bukmacher. Betano
Analiza:
Witam, styczeń nie wygląda źle 2/3 (typ na BTTS i under 2.5 w meczu Chelsea przekombinowany, przyznaję się), skoro wczoraj Liverpool dał radę z rogami dzisiaj też gramy rożne. Dzisiaj pod lupę biorę spotkanie Bianconeri przeciwko czerwonej latarni ligi Hellas. Wszystkie mecze h2h na Stadion Delle Alpi na korzyść gospodarzy. W tym meczu również zapowiada się gładkie zwycięstwo faworytów, po krótkiej świątecznej przerwie Juve musi gonić czołówkę. Na początku tej analizy chciałbym się skupić na ilości kornerów gości z Verony. Poprzednie ich mecze wyjazdowe w tej statystyce wyglądały bardzo obiecująco : 3 w Napoli, 7 z Milanem, 4 przeciwko Frosinone, 6 z Carpi oraz 8 grając z Sampdorią. W meczach h2h odpwiednio 6,0,9,3 i 2 , te 9 kornerów dzisiejsi goście zdobyli w przegranym 6-1 meczu pucharowym ! Co do braków kadrowych, Juventus bez wyraźnego osłabienia, natomiast Hellas muszą obejść się bez Gomeza N 15m 1G2A, Romulo ŚO wypożyczony z Juve ale to już dłuższa kontuzja, Albertazzi LO również dłuższy uraz, oraz Matuzalem DŚP który w tym sezonie rozegrał 7 spotkań w Serie A. Mistrz ligi z poprzedniego sezonu gra mądrą piłkę, pomysł na grę oraz jej filozofia to dzieło byłego szkoleniowca, skoro coś wychodzi po co to zmieniać, można tylko udoskonalać i tego się trzyma Allegri. Wracając do statystyk, podobpieczni Massimiliano w ostatnich 5 meczach na swoim stadionie oddali przeciwnikom 1,1,8 z City,1, oraz 3 w derbach z Torino. Natomiast zdobyli 4,3,2,3,7. Linia 10.5 rożnych nie została pokryta w 5 ostatnich meczach na Delle Alpi, moim zdaniem dobry value na ten typ, życzę powodzenia ! Ja wchodzę.
⛔ 100

M 0

maniek-23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Serie A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Juventus - Verona
Typ: Verona +4,5 korka
Kurs: 1.80
Bukmacher: bet365
Wynalazłem taką oto perełkę. Można chwytać się za głowę, bo Verona w tym sezonie nawet jeszcze nie wygrała, ale, ale.. Jeżeli chodzi o tą linie, to w przypadku Juventusu w tym sezonie, nie weszła ona tylko 4 razy na 17 kolejek. Wziąłem do tego pod lupę ostatnie spotkanie pomiędzy Juventusem i Veroną właśnie, kiedy to ekipa Wszołka grała u siebie i padł remis 2:2, a w korkach 6:4 dla Verony. Dla porównania ile razy ta linia weszła w przypadku Juve, a ile razy w przypadku Verony; tylko 3 razy na 17! Jeżeli chodzi jeszcze o te 4 przypadki Juve, gdzie to nie weszło, to głównie spotkania, gdzie musieli gonić wynik. Z kolei jeżeli chodzi o Veronę, to wpadki miały miejsce we wrześniu kolejno z Atalantą, Interem i Lazio. Dla przykładu z Lazio wygrywali do bodajże 80-którejś minuty 1:0 i Lazio rzucało się na każdy stały fragment jak mogło. Verona w tym sezonie strzeliła 12 bramek, jak popatrzyłem na video z ostatnich bramek, to większość stałe fragmenty gry; np. z Frosinone porażka 2:3 i obie bramki z rożnych. Myślę, że ta linia może wejść, bo Verona poza stałymi fragmentami gry raczej nie ma za bardzo gdzie szukać szans w spotkaniu z Juve.
⛔ 100

sorcererbookie 8

sorcererbookie

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - 1/8 finału Copa del Rey
Godzina: 12:00
Spotkanie: Athletic Bilbao vs. FC Villarreal
Typ: 1
Kurs: 1.90
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
W ostatnich 5 bezpośrednich spotkaniach, poza jednym remisem, zawsze zwyciężała drużyna grająca u siebie.
Villarreal moze nie gra jakoś super efektownie jak w latach poprzednich, ale swietnie punktuje.Mają w tej chwili raptem punkt straty do Realu i 5 zwycięstw z rzedu - Większośc jedną bramką, może po lekkich męczarniach, ale jednak. W tej chwili są na fali.
Athletic Bilbao zremisował ostatnio niefortunnie 2:2 z UD Las Palmas a Villareal szczęśliwie wygrał z Deportivo 1:2 nie pokazując specjalnie dobrego futbolu(szczególnie w drugiej odsłonie).
Co do Copa del Rey to Athletic Bilbao zaliczył w tym sezonie dwa zwycięstwa z Rela Balompedica Linense a Villareal przegrał jeden z dwóch meczów z SD Huesca 2:3.
Athletic Bilabo w 2015 i 2012 dotarł do finału rozgrywek ulegając dwukrotnie Barcelonie. Zdobył puchar już 23 razy w historii i wyprzedza go tylko Barcelona(27 razy).
Copa del Rey wyłaniają zdobywcę krajowego pucharu, który reprezentuje kraj w Lidze Europy, w przypadku niezakwalifikowania się do Ligi Mistrzów. To jest cel dla Atletico a Zółte Łodzie są najpowazniejszym kandydatem do byciem nr 4 na koniec sezonu i moim zdaniem, skupią się na Lidze. Gra u siebie i większa motywacja pozwala mi typować zwycięstwo gospodarzy na San Mames.
✅ 90

H 15

haj5

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki
Godzina: 17:00
Spotkanie: Stękała - Zografski
Typ: Stękała
Kurs: 1.57
Bukmacher: STS
Dobra opcja do jakiegoś kuponu ako.
Bułgar kompletnie bez formy i nie widzę szans,aby wygrał w tej parze.
Andrzej w kwalifikacjach miał gorsze warunki a mimo to był lepszy.
Pogoda na skoczni jest wyśmienita także,nie powinno mieć znaczenia,że polak skoczy jako pierwszy a bułgar dopiero po skokach 6par.
Polecam
Nieregulaminowy bukmacher ⛔ 100

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - UK, Capital One Cupa
Godzina: 21:00
Spotkanie: Everton vs Manchester City
Typ: 1 DNB
Kurs: 2,75
Bukmacher: Ónibet
Analiza:
Faworytem meczu jest oczywiście drużyna gości, w sumie z kim by nie grali i w jakiej formie by nie byli, kursy na nich są bardzo często zaniżone. Idę oczywiście w stronę gospodarzy, bo mimo że nie imponują formą, zwłaszcza u siebie, to City na wyjazdach gra po prostu tragicznie. Dla nich, takich puchar tak naprawdę jest do niczego potrzebny, Pellegrini na pewno ma gdzieś ten puchar bo za niedługo Liga Mistrzów a o mistrzostwo nie będzie łatwo. Everton a to, wygrywając ten puchar ma praktycznie jedyną szansę żeby zagrać w Lidze Europy. Można powiedzieć że dla gospodarzy nie jest to jakiś wielki priorytet, ale jednak jakikolwiek puchar dla Martineza może być sporym krokiem do utrzymania posady. Co najważniejsze, Everton zagra prawdopodobnie w najsilniejszym składzie a jeśli chodzi o City, nie zagra na pewno Kompany, bez którego City w obronie traci mnóstwo goli i prawdopodobnie nie zagra też Toure który jest drugim najważniejszym graczem w City. Brak kapitana i vice kapitana to nie koniec, jeśli chodzi o sam skład to jest ok, jednak Aguero po kontuzji gra słabo, Silva gra piach więc w takim składzie, naprawdę wątpliwe jest tutaj że City wygra a i o remis będzie trudno.
✅ 175

przem966 143

przem966

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia , Liga Sagres
Godzina: 16:00
Spotkanie: Uniao Madeira - Boavista Porto
Typ: 1
Kurs: 2.37
Bukmacher: William Hill
Analiza: Uniao Madeira ostatnio jest w dobrej formie. Mam na myśli ich mecze domowe bowiem w poprzedniej kolejce przegrali 1:3 na wyjeździe przeciwko Academica. U siebie ostatnio zagrali naprawdę dobre spotkania. Pokonali 1:0 Sporting Lizbona, zremisowali bezbramkowo z Benficą a także wygrali 2:0 z Tondela.
Boavista Porto jest w kiepskiej dyspozycji. W poprzedniej kolejce przegrali 0:3 przed własną publicznością z Moreirense. Na wyjeździe prezentują się kiepsko. W 8 meczach poza domem bilans 1-2-5 i kiepski bilans goli 6:13. Ich ostatnie wyjazdowe spotkania to porażka 0:1 przeciwko Belenenses, 2:3 przeciwko Arouca i 0:2 przeciwko Benfice.
Będzie to pierwsze bezpośrednie spotkanie tych zespołów. Liczę na dobrą dyspozycję Uniao Madeira a także ich ostatnie dobre występy przed własną publicznością, które będą chcieli podtrzymać. Boavista kiepsko gra na wyjazdach a ponadto jest w przeciętnej formie. Stawiam czystą &quot;jedyneczkę&quot;
✅ 137

B 65

blusior94

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka (Kw. do IO w Berlinie)
Spotkanie:
Bułgaria - Finlandia
Typ: 1.set LP : (+45.5)
Kurs: 1.83
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz teoretycznie łatwy do rozstrzygnięcia, Finlandia pojechała na turniej raczej jako goniec do bicia dla reszty stawki, nie mniej Bułgarzy to nie Rosjanie, nie sądzę by 1 set poszedł im aż tak gładko jak reprezentacji Spornej która gra kapitalnie i obok Polaków to dla mnie główny kandydat do wywalczenia kwalifikacji już w Berlinie.
Nie ma co zbytnio bawić się w H2H bo obie nacje spotkały się w ostatnich latach raptem dwukrotnie, w 2009 roku, 3-1 wygrali Bułgarzy, 5 lat później udany rewanż &quot;Suomi&quot; i win 3-0. Dzisiaj prawdopodobnie Bułgaria upora się z Finami, ale stawiam na zaciętą walkę w 1 secie, to będzie klucz dla obu drużyn do wygrania meczu i będzie walka o każdy punkt, na dodatek 1 sety w meczach Bułgarów zawsze dają dużo emocji i wyniki minimum 25-20, 25-21, więc sądzę, że ten typ ma dużą szansę. Powodzenia. ????

✅ 83

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Spotkanie: Palermo - Fiorentina
Typ: powyżej 2,5
Kurs: 2.00
analiza
W mojej opinii kursy wysokie na ten typ. Fiorentina, która wciąż liczy się w walce o Mistrzostwo Włoch wybiera się do Palermo na mecz.
Zespół gospodarzy w ostatnich 5 spotkaniach zaliczyło tylko jedną wygraną (z Frosinone) przy 4 porażkach w tym niespodziewane odpadnięcie z Pucharu Włoch z Alessandrią, która obecnie występuje w 3 lidze. Teraz Palermo plasuje się na 16 pozycji z dorobkiem 18 pkt.
Fiorentina natomiast jest na drugim miejscu ze stratą 1 punktu do Interu, który dziś ma mecz wyjazdowy z dobrze spisującym sie Empoli.
W pojedynkach bezpośrednich obu drużyn od 4 spotkań góruje Fiora.
24.05.15 SER Palermo Fiorentina 2 : 3
11.01.15 SER Fiorentina Palermo 4 : 3
12.05.13 SER Fiorentina Palermo 1 : 0
22.12.12 SER Palermo Fiorentina 0 : 3
Raczej nie kierowałbym się meczami z sezonów 12/13, ale patrząc na lata nie tak bardzo odległe, to widzimy że bramki padały.
Na podbicie proponuje komuś over 1,5 w okolicach kursów 1.3. Pozdrawiam
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +6
sergei 6

sergei

Użytkownik
Godzina. 15.00
Spotkanie. Palermo- Fiorentina
Typ. Fiorentina i powyżej 2,5
Kurs. 2,85
Bukmacher: Expekt

Typ warty zagrania- dlaczego? A no dlatego że w 5 ostatnich spotkaniach Palermo wygrało tylko z 18 Frosinone, przegrało nawet mecz pucharowy z Alessandrią.
Fiorentina może nie zachwyca 3 wygrane z 5 ostatnich spotkań plasuje ich 3 miejscu w tabeli, gdzie jest bardzo ciasno i jeśli Paulo Sousa chce walczyć o 1 miejsce dzisiejszy mecz musi wygrać ponieważ w następnych kolejkach czekają ich 3 ciężkie mecz z Lazio, Milanem i Torino, a to jest zawsze możliwość utraty punktów i oddalenie się od pozycji lidera, a nawet awansu do LM.
Kolejnym atutem Fiory jest ich snajper Kalinic o którego zaczyna się bić pół Europy. Zdobył on w 16 spotkaniach ( 5 z ławki) 10 bramek. Należy też pamiętać o Babacarze który też potrafi &quot;wygrać mecz&quot; dla zespołu
Zdecydowanym faworytem w dzisiejszym spotkaniu jest Fiorentina, która posiada siłę ofensywną, a zawodnicy dobrze się rozumieją na boisku, natomiast Palermo jest spisywane na straty- spadek jak donoszą włoskie media, a w dzisiejszym meczu raczej nie ma się co spodziewać aby Fiora odpuściła i straciła bardzo ważne 3 punkty.
Dlaczego over? Palermo w ostatnich meczach straciło 2,4 bramki na spotkanie oraz strzelając 1,2 bramki, Fiorentina strzeliła 1,2 bramki, a straciła 0,8 bramki na spotkanie.
Przewidywany wynik 0:3
✅ 185

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom