>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 6.01.2016 (środa)

Status
Zamknięty.
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Dyscyplina : Piłka Nożna - Portugalia - Primeira Liga
Godzina : 21:15
Spotkanie : FC Porto - Rio Ave
Typ : FC Porto over 3,5 gola
Kurs : 3.7
Bukmacher : Unibet

Porto już po odpadnięciu z europejskich rozgrywek powinno skupić się na lidze i odzyskaniu tytułu mistrza do którego od lat są głównym faworytem, jednak z roku na rok mają coraz silniejszą konkurencję, która min.w poprzedniej kolejce wylała Porto wiadro zimnej wody na głowę strącając z fotelu lidera równocześnie zajmując ich miejsce.Sporting równolegle gra dzisiaj trudne wyjazdowe spotkanie z Setubal, trochę łatwiej bo u siebie Porto podejmie Rio Ave w meczu którym powinni sobie odbić ostatnią porażkę w Lizbonie 2-0 więc licze na trochę bramek z ich strony.
⛔ 100

M 56

mazikos18

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Eurocup
Godzina: 20:30
Spotkanie: Venezia - Zenit St. Petersburg
Typ: Zenit HA -5,5
Kurs: 2,80
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Kiedy zobaczyłem kursy na to spotkanie (2-1,83) nieco się zdziwiłem, ponieważ dla mnie zdecydowanym faworytem tego spotkania jest ekipa rosyjska. Ba nie tylko tego spotkania ale i całej grupy, w której gra m.in. Stelmet. Ale przejdźmy do konkretów : Venezia wyszła z 4 miejsca ze swojej grupy z bilansem 4-6 z czego 3 zwycięstwa to wygrane z 5 i 6 drużyną tej grupy czyli Spirou Charleroi i Nancy. W lidze grają w kratkę i zajmują dopiero 7 miejsce. Zenit zaś wygrał swoją grupę z bilansem 8-2 a mierzył się w niej m.in. z drużyną Szolnoki Olaj, która wczoraj pokonała &quot;spadkowicza z Euroligi&quot; i 6 ekipę włoskiej ligi czyli Sassari. W lidze ekipa z Petersburga zajmuje 3 miejsce, za plecami Unicsa Kazań i CSKA Moskwa. Drużyny te nie grały ze sobą do tej pory, ale patrząc na ostatnie spotkania obu ekip można wywnioskować, że w lepszej formie znajduje się drużyna z Petersburga, a do tego musi rywalizować w silniejszej lidze. Moim zdaniem dzisiejszego wieczoru drużyna rosyjska nie będzie miała większych problemów z pokonaniem przeciętnej włoskiej ekipy i nawet atut własnego parkietu im nie pomoże.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +4
S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka
Godzina: 20:30
Spotkanie: Francja vs Rosja
Typ: Rosja
Kurs:1,97
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Nie no buki to mnie zadziwiaja, ok Francja wygrala ostatnio Mistrzostwa Europy ale blagam patrzmy na potencjal zawodnikow. Tu Rosja zdecydowanie przewaza, po prostu mnie zamurowalo jak zobaczylem ten kurs. Wyobrazacie sobie brak Rosji na IO? ja nie. A Francji? predzej. Wczoraj Rosja rozniosla Finlandie w pyl, Francuzi dopiero zaczynaja turniej, pod koniec roku przegrali sparing z Belgia. Dla mnie szanse 70/30 dla Rosji. Po takim kursie brać w ciemno bo to value. Rosja ostatnio bardzo slabe turnieje, jednak musi nastapic mobilizacja i przelamanie, jesli Rosyjscy zawodnicy zagraja chociaz na 60% swoich mozliwosci wygraja
⛔ 100

kamosblue 1

kamosblue

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nożna - Puchar Hiszpanii
Godzina: 22:05
Spotkanie: Vallecano - Atl. Madrid
Typ: Atletico Madryt i poniżej 2,5
Kurs: 3,40
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Obie ekipy spotkały się tydzień temu w lidze, Atletico grało na wyjeździe i męczyło się aż do 88 minuty gdzie strzeliło pierwszą bramkę a za 2 minuty nastepną i mecz zakończył się 0-2 dla zespołu z Madrytu.
Myślę, że tym razem pójdzie łatwiej, Atletico znowu wygra, znowu wygra do 0, jest to jedna z najsolidniejszych ekip w Europie jeśli chodzi o defensywe i stracone bramki, bilans w lidze 25:8, najmniej straconych w Primiera Division i oczywiście pozycja lidera.
Typuje wynik 1-0 lub 2-0
⛔ 100

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nożna - Puchar Hiszpanii
Godzina: 22:05
Spotkanie: Vallecano - Atl. Madrid
Typ: powyżej 2,5
Kurs: 2,15
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziwi mnie troszke ten kurs... grając często na Rayo nauczyłem się że w tych meczach jest pewne tylko jedno... ze będzie over... nawet z takim zespołem jak Atl Madryt które to dzisiaj zagra pewnie w nieco eksperymentalnym składzie. Stać tutaj się może wszystko nawet nie zakładam od razu wysokiej wygranej drużyny z Madrytu...
Atletico w meczach ligowych nie traci za dużo bramek, to jest Puchar Króla, więc można sie spodziewać że to bardziej Rayo będzie zależało na wygranej tym bardziej że grają u siebie, co napewno ułatwi zadanie napastnikom Atl. Madryt (nie wiem póki co kto wyjdzie w pierwszej 11)w zdobywaniu pola i kto wie może w strzeleniu pare goli
Rayo zawsze, nie wiadomo z kim by nie grała potrafi jedynie atakować bez głowy narażając się tym samym na KONTRY z Realem Madryt wygrywali 2-1 aby przegrac 10-2 (2 czerwone kartki) ale takich meczy można przytoczyć dość sporo....
Na 18 meczy ligowych over w meczach Rayo padł 12 razy zaś mniej bramek bylo jedynie w 6 spotkaniach
Tak wiem w przypadku Atl. Madryt nie ma juz tak kolorowo 14 do 4, ale kto ogląda mecze Hiszpańskiej piłki wie że ten mecz może być bardzo ciekawy z punktu widzenia kibica piłki nożnej - nie ma faworyta w tym meczu (bynajmniej dla mnie) lepiej wybrac over po fajnym kursie :0
⛔ 100

dunker 94

dunker

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - EUROCUP TOP 32
Godzina: 22:00
Spotkanie: Alba Berlin - Olimpia Milano
Typ: powyżej 156,5
Kurs: 2,06
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dzisiaj wpadł mi w oko typ na over punktowy. Co prawda na Europejskiej koszykówce nie znam się dobrze ale myślę ze ten bet warto spróbować. Początkowo chciałem zagrać na Albę, ale to spotkanie wydaje mi się zbyt bardzo wyrównane aby wypatrywać tu zwycięscy. Zdecydowałem się zagrać powiększony over. Alba jak i Olimpia to zdecydowanie ofensywne zespoły, dzisiejsi gospodarze w BBL rzucają średnio 84,29 pkt na mecz, za to goście w Lega A rzucają średnio 81,8 pkt na mecz. Także mogą zagrać delikatnie poniżej średnich a typ i tak wejdzie. Dochodzi do tego fakt drużyny prezentują podobny poziom, także nie wykluczam dogrywki, która sprzyja graniu overu. Ostatnie trzy domowe spotkania Alby w Eurocup to wyniki punktowe: 159, 166, 169. Za to trzy spotkania Milano w delegacji to: 167, 136(Olympiakos) , 176. Myślę że dziś zobaczymy podobne overowe spotkanie. Jak widać obie drużyny sporo rzucają jak i sporo tracą. Ten typ wydaje mi się najlepszym wyborem na dziś.
⛔ 100

L 11

leszasty

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna - Serie A
Godzina: 20.45
Spotkanie: Napoli-Torino
Typ: Rzuty rożne over 9.5
Kurs: 1.83
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Ostatnie dwa mecze Napoli na swoim boisku obfitowały w rzuty rożne.W meczu z Veroną Napoli uzyskało 7 rzutów rożnych,wcześniej w meczu z Romą również skończyli mecz z 7 rzutami rożnymi.Z drugiej strony mamy drużynę Torino,która mimo słabych rezultatów wyjazdowych zawsze kilka rzutów rożnych wywalczy.Myślę,że w dzisiejszym meczu zawodnicy Napoli będą chcieli dobrze rozpocząć rok wygrywając na własnym boisku,tym samym zdobywając wiele rzutów rożnych.
Powodzenia!

✅ 83

kafar1997 72

kafar1997

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Primeira Liga
Godzina :21:15
Spotkanie Fc Porto - Rio Ave
Typ: Porto/obie strzelą- Tak
Kurs 3.25
Buk Bet365
Analiza: Już za moment zajmujące przed tą kolejką 2 miejsce Porto podejmie drużynę Rio Ave. Typ wrzucił mi się w oczy ponieważ drużynę gości kojarzę z częstych overów na wyjeździe , drużyna gości w każdym wyjazdowym meczu pokryła over 2.5 , co więcej , lini 3.5 nie pokryła tylko w 1 z meczy . mimo że tracą wiele bramek(16) to potrafili zdobyc ich aż 14 w zaledwie 7 meczach w delegacji . drużyna porto to inna bajka , u siebie są niczym forteca w 8 spotkaniach strzelili 17bramek tracąc zaledwie 2 . . Rio Ave jest zdecydowanie w stanie zdobyć choć jedną bramkę w starciu z Porto , które jest zdecydowanym faworytem tego spotkania , problem Rio Ave w meczach wyjazdowych leży w defensywie , nie w ofensywie , dlatego pobieram ten typ. Jak dla mnie perełka w dniu dzisiejszym
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom