>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.12.2015 (sobota)

Status
Zamknięty.
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 18:30
Spotkanie: Chelsea - Bournemouth
Typ: Chelsea wygra do zera
Kurs: 2,2
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Chelsea po mału wraca do dobrej formy. W ostatnich meczach prezentowali się całkiem nieźle, nie stracili bramki od 3 spotkań. Moim zdaniem przebieg meczu będzie bardzo jednostronny, The Blues będą co chwilę stwarzać groźne sytuacje, a goście skupią się na obronie. Moim zdaniem typ bardzo pewny, prędzej skończy się 0-0 niż Bournemouth strzeli gola.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
2 44

26dzejo26

Użytkownik
Dyscyplina: snooker
Godzina: 20:00
Spotkanie: robertson-selby
Typ: selby
Kurs: 2,10
Przedwczesny finał, spotkanie dwóch byłych mistrzów swiata, z jednej strony ofensywnie grajacy australijczyk, z drugiej &quot;dziamdziak&quot; człowiek potrafiacy zabić piękno snookera, &quot;Ebdon jr&quot;. Tak zapowiadane jest to spotkanie i chyba nikt nie ma watpliwosci, że zwycięzca tego półfinału zostanie triumfatorem całego UK championship, bo ciężko sobie wyobrazić, by ktos pokroju Grace&#39;a czy Wenbo mógł przeciwstawić sie zwycięzcy meczu gigantów w formule bo19. Czemu uważam, że wygra selby? Najmniej ważnym powodem jest to, że to mój ulubiony gracz i po prostu tego chcę. Z ważniejszych powodów to wydaje sie być to, że Mark znalazł patent na Neila co odzwierciedlaja 4 ostatnie spotkania tych graczy - wszystkie wygrane przez Marka. Poza tym Mark rozgrywa kapitalny turniej w ofensywie, budujac wiele brejków wygrywajacych (ok poza meczem z Jamie Jones&#39;em, gdzie była żenada, nie dało sie tego ogladać i tylko cud uratował Marka przed porażka- bo nie było to nawet przebudzenie - po prostu Jamie zaczał dorównywać selby&#39;emu w pudłowaniu, a co by nie mówić w grze taktycznej nie miał szans dorównać byłemu mistrzowi swiata
Jesli więc nie będzie powrotu do formy z Jamie&#39;m to zobaczymy swietne widowisko z wieloma setkami, a gra taktyczna przeważy szalę zwycięstwa na korzysc anglika i na to własnie liczę.
⛔ 100

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Wolfsburg - Borussia Dortmund
Typ: Wolfsburg over 1.5 gola
Kurs: 2.25
Analiza: Ostatnio widać poprawę formy Wilków. Na wyjeździe wygrana 2:0 z CSKA i 6:0 z Werderem. W przypadku słabej obrony jak w przypadku Bremy nie mają problemu ze strzelaniem, a Dortmund ma słabiutką obronę. Nie dość, że tracą masę goli gdy obrona jest pełna, to teraz jeszcze kontuzje, głównie właśnie w obronie. Nie ma Hummelsa i Sokratisa. Myślę, że pełna ofensywa Wilków sobie spokojnie poradzi. Mecz powinien być bogaty w gole, także kanonada bardzo możliwa, mam nadzieję, że ze strony Wolfsburga też.
⛔ 100

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy - Bundesliga
Spotkanie: Wolfsburg - Borussia Dortmund
Typ(zaklady specjalne): Borusia Dortmund Performance: over 50 punktow
Kurs: 5,50
Bukmacher: W i l l i a m H i l l
Analiza:
To ja tez zagram w tym meczu, ale nie na Wilki a na gosci z Dortmundu. Gram zaklad specjalny, ktory polega na tym, ze druzyna dostaje ilosc punktow za gole (+10 pkt za jednego gola) i rzuty rozne (+3 za jeden rozny) i za czyste konto (+5) oraz za czerwona kartke (-10). Z jednej strony Dortmund mnie naprawde pozytywnie zaskakuje i gra bardzo dobra pilke. Maja sporo jakosci i graja bardzo ofensywnie - to sprzyja wlasnie takiemu zakladowi. Z drugiej strony, moze jestem lekko stronniczy, ale postawa Wolfsburga w meczach ktore ogladalam z ich udzialem wcale mnie nie powalala. OK, od czasu do czasu potrafia zagrac dobry mecz ale nie jest to ta sama jakosc co Dortmundu. Dzisiaj kursy poszly mocno w gore na gosci i mam nadzieje to wykorzystac. Patrzac na H2H w meczach Wolfsburga i Dortmundu w sytuacji gdy ci drudzy graja na wyjezdzie, widzimy, ze w ostatnich 5 spotkaniach Goscie 3 razy strzelili 3 bramki. Dwa ostatnie spotkania przegrali strzelajac ledwo 1 bramka w kazdym ale dzisiaj mysle, ze spokojnie sa w stanie strzelic 2-3 bramki gospodarzom. Oczywiscie opieram to bardziej na swoich przeczuciach, ale patrzac na ich ofensywna forme - 16 goli w 5 spotkaniach mysle, ze spokojnie znajda sposob na bramkarza i defensywe gospodarzy. Do tego kilka kornerow tez zapewne nabija. Mysle, ze ryzyko jest ale Dortmund bedzie blisko tej linni i mam nadzieje, ze ostatecznie ja przebije. Dodatkowo gram zaklad over 100 pkt w calym meczu zdobyte przez obie druzyny @ 6 gdzie (+10) - kazdy gol, (+3) kazdy rozny, (+3) kazda zolta kartka, (+10) kazda czerwona kartka. Mysle, ze ten zaklad tez jest ciekawy i jesli mecz bedzie otwarty na jaki licze to linia tez moze zostac pokryta. Pozdro ????
⛔ 100

P 104

pszczolka

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, PlusLiga
Spotkanie: Belchatow - Kedzierzyn-Kozle
Typ: Kedzierzyn-Kozle
Kurs: 3
Analiza:
Bardzo ciekawie zapowiada nam się dzisiejszy wieczór z siatkówką. Uważam że większy potencjał ma Zaksa. Dużo się mówi o wypożyczeniu Witczaka i że to osłabienie dla drużyny, ja tak wcale nie myślę. Jest Bociek który w tym sezonie wraca po swoich problemach zdrowotnych i widać po tym co pokazał w Rzeszowie, że forma szybko idzie w górę. Jest również głodny gry Konarski. Z drugiej strony siatki solidny Wlazły, który jednak swoje najlepsze lata ma za sobą, coraz częściej zmieniany przez Gromadowskiego. Lepszym rozgrywającym dla mnie jest reprezentant Francji Toniutti, niż Uriarte po stronie gospodarzy. Francuz gra dużo środkiem, fajnie rozrzuca blok i świetnie się rozumie z Tilliem. Na środku Wiśniewski z Gladyrem nie powinni odstawać od Wrony i Kłosa. Libero nawet nie ma o czym mówić, Zatorski klasa w sama w sobie, kontra junior Piechocki, syn prezesa Skry. I obiektywnie patrząc przewagę Skry widzę na przyjęciu. Niedawno do składu powrócił Winiarski do tego Conte i Marechal, bardzo dobrze się to prezentują zarówno w przyjęciu jak i ataku. Tillie, Buszek i Sam Deroo w przyjęciu ok, ale mają mniejsze możliwości w ataku.
Bełchatów w czterech ostatnich meczach stracił tylko seta u siebie z Jastrzębiem. Zaksa ostatni mecz przegrała na własne życzenie z Lotosem, to był zdecydowanie jeden z najsłabszych meczów Kędzierzynian w tym sezonie. Zaksa na wyjeździe potrafiła już ograć lidera rozgrywek z Radomia i mistrza Polski Resovię. Skra także walczy w lidze mistrzów i we wtorek grali oni swój mecz.
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 0

mchmielu

Użytkownik
Dyscyplina:Słowenia,prva Liga
Godzina:20:00
Mecz: Koper -Celje
Typ:X
Kurs:3.25
Buk:Expekt
Analiza :
W dzisiejszym meczu spotkają się drużyny, które dzielą 3 punkt.Gospodarz zajmuje 6 miejsce i od strefy spadkowej dzielą go tylko 3 punkt.Obie drużyny przeplatają mecz potrafią w jednym meczu a w następnym przegrać, nie wiadomo czego się spodziewać po tym meczu, ale ja stawiam na remis po pierwsze Koper dosyć słabo w tym sezonie radzi sobie na swoim boisku i rzadziej remisuje i przegrywa niż wygrywa, ale dzisiaj w starciu z drużyną z dolnej części tabeli i w meczu o tak zwane 6 punktów stawiam na remis, z kolei Celje w ostatnich 5 meczach na wyjeździe nie przegrała i 4 z nich zremisowała.Po dwóch typach nietrafionych liczę na trafiony typ ze swojej strony
⛔ 100

matess27 44

matess27

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina: 22:00
Spotkanie: Deportivo La Coruña - Sevilla
Typ: 2
Kurs: 2,37
Analiza:
Dzisiaj wieczorem spotkają się dwa ciekawe zespoły. Deportivo ostatnio gra ładny dla oka futbol a co najważniejsze przekłada się to na wyniki gdyż zajmują piąte miejsce w tabeli z dorobkiem 21 punktów. Nie przegrali od pięciu spotkań co tez jest warte odnotowania, jednak według mnie dzisiaj ta passa zostanie przerwana. Sevilla w tym sezonie nie gra najlepiej traci dość łatwo punkty i zajmuje jak na nich dość niskie 10-te miejsce. Muszą zacząć regularnie zdobywać punkty aby zając miejsce w TOP 5. Drużyna Unaia w tym sezonie jeszcze nie wygrała co napewno bedą chcieli zmienić. Ostatnio obie drużyny dośc spokojnie poradziły sobie ze swoimi rywalami w lidze tak samo jak w pucharze króla.

H2H jest na korzysc Sevilli na piec ostatnich spotkan wygraji trzy i dwa zremisowali, ogólnie sevilla dobrze radzi sobie z tym rywalem na wyjeździe co jest dobrym prognostykiem, może forma nie zachwyca ale z każdym meczem idzie w góre.
Jesli chodzi o kadre na to spotkanie u gospodarzy nie wystąpią: Gutiérrez,Borges i Fabri
Natomiast w Sevilli: Pareja,Beto,Kakuta,Andreolli oraz Daniel Carriço
Mecz do najłatwiejszych może nie należeć lecz myśle że potoczy sie po mojej myśli .
Powodzenia
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Ligue 1
Spotkanie: Caen - Lille
Typ: X/X
Kurs: 4.60
Bukmacher: gamebookers
Analiza:
Spotkanie 17 kolejki francuskiej Ligue 1. Spotykają się Caen i Lille. Chyba nikt nie spodziewałby się ze układ tabeli tak wlasnie będzie wyglądał. Caen ktory w ostatnim sezonie (sezonach) zajmowal miejsca srodka lub dołu tabeli (ostatnio 13), dzis jest wiceliderem. 29 punktów. PSG oczywiscie ma 45 bo wyprzedza tą lige o lata świetlne, ale Caen radzi sobie nadspodziewanie dobrze. U siebie 5 zwyciestw na 8 meczow. Tylko jeden remis, ale dzis sądze że dołożą kolejny. Bilans bramkowy ich u sieibe dalej wynosi 8:8 czyli nie jest taki spektakularny. Zdarza im sie sporo razy mecze po 1:0, 2:1. Zaciete mecze. Goscie z kolei zawsze walczyli o ligowa czolowke lub przynajmniej miejsca od razu za topowymi druzynami. Dzis Lille jednak zajmuje 18 miejsce i uzyskalo najwiecej remisow w lidze - 8. Jest tez druzyną ktora ma bardzo niskie statystyki strzelonych i straconych bramek: 9/11. Angers majace niewiele lepsze statystyki plasuje sie na 3 miejscu, dlatego tabela jest troche zwodnicza. Klasa Lille dalej jest wysoka i przy dobrje defensywie sądze że ten mecz skonczy sie remisem.
⛔ 100

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
/// Podaję typ, gdyż mój na dzisiejsze skoki zakończył się zwrotem, gdyż konkurs na hs 138 w Lillehammer się nie odbył.

Dyscyplina: 1. Liga hiszpańska
Godzina: 20:30
Spotkanie: Valencia - FC Barcelona
Typ: handicap Valencia 2:0 wygrana Barcelony
Kurs: 2.60
Bukmacher: otobet
Analiza:
Cieszy mnie, że nikt tego typu jeszcze nie wziął. Miałem grać na handi 1:0 przy jeszcze fajnym, porannym kursie w okolicach 1.85, ale po powrocie do domu był już tylko 1.60. Mimo wszystko moje kupony mam z oboma handicapami.
Luis Enrique nie zamierza odpuszczać, nie w lidze. Skład Barcelony: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Ratikić, Iniesta, Messi, Suárez i Neymar czyli najmocniejsza paczka, co zapowiada bombardowanie na terenie gospodarzy i raczej jednostronny pojedynek. Mecz z Sevillą pokazał, jak &quot;mocni&quot; są po kryzysie w LM. Zmiana trenera, nie możemy powiedzieć że wpłynęła dobrze na grę Valencii, bo grali z bodajże trzecioligowcem i mimo to, kibice drżeli o wynik w pierwszej połowie po stracie gola. No morale na pewno w drużynie nie są dobre. Barcy nie muszę nikomu przedstawiać. Strzelają na zawołanie, nawet 4 gole Sociedadowi, który mimo wszystko, w swojej historii dobrze sobie z Barcą poczynał. Dodatkowo znają wynik Realu i żeby kontynuować ucieczkę przed &quot;królewskimi&quot; ten mecz po prostu muszą wygrać. A o to raczej nikt się nie martwi. Pytaniem jest tylko: jak wysoko? Typuję DW: 0:4, lecz jest to moje &quot;widzimisię&quot;.
⛔ 100

shop 504

shop

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej -NHL
Godzina: 22:00
Spotkanie: Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins
Typ: under 5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Niewiele zdarzeń już na dziś zostało, ale ja spróbuje zagrać jeszcze coś z NHL. Przyjrzymy się spotkaniu w którym zagrają królowie z pingwinami. Ostatnie mecze tych zespołów w lidze są bardzo wyrównane, obie ekipy w ostatnich 5 meczach zagrały aż 3 dogrywki. Myślę że i w tym spotkaniu może być podobnie, gdyż drużyny są wyrównane. Stawiam,że padnie niewielka ilość bramek bo obie ekipy za dużo ich nie strzelały ( no tylko ostatni mecz Pittsburgha z SJ 5-1), ale też niewiele traciły. Widać ,że defensywę mają na dobrym poziomie. Mecz o rozsądnej porze więc można spokojnie obejrzeć live nie zarywając nocy ????
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom