>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.08.2021 (czwartek)

Status
Zamknięty.
barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Dyscyplina: Siatkówka, Igrzyska Olimpijskie
Godzina: 14:00
Spotkanie: Francja Argentyna
Typ: Argentyne wygra przynajmniej seta j Conte przynajmniej 15 punktów
Kurs: 2,20
Bukmacher: betfan
Analiza:

Takiego spotkania w półfinale przed rozpoczęciem turnieju nie spodziewałby się chyba nikt. Francja to od lat ścisła światowa czołówka. Jednak brakuje im medali z tych najważniejszych imprez. W ćwierćfinale ograli Polaków i była to bardzo niemiła dla nas niespodzianka. Trójkolorowi grają bardzo poukładaną siatkówkę. Po przegranej na początku 3:0 z USA oraz 3:2 z Argentyną nikt raczej nie zakładał, że dojdą do półfinału. Jednak Francuzi zdecydowanie się rozegrali. Bardzo dobrze na rozegraniu gra Brizard, a w wysokiej formie są Patry i Ngapeth. Mocną stroną podopiecznych Laurenta Tilliego jest gra blok-obrona. W spotkaniu z Polską zafunkcjonował także u nich blok punktowy, zaliczyli ich aż 16.

Argentyna to natomiast największa niespodzianka tego turnieju. Podopieczni Marcelo Mendeza od początku igrzysk prezentują znakomitą siatkówkę, którą potwierdzili w dwóch ostatnich meczach. Najpierw pokonali 3:0 Amerykanów w meczu o wyjście z grupy, a potem w ćwierćfinale byli lepsi od Włochów wygrywając po tie-breaku. Liderami drużynami są Bruno Lima i Facundo Conte, a kapitalnie rozgrywa Luciano De Cecco. Atakujący Lima jest w tej chwili najlepiej punktującym tego turnieju. Conte natomiast w tej klasyfikacji zajmuje 8.miejsce z dorobkiem 91 punktów. Nowy przyjmujący zespołu z Zawiercia od początku turnieju gra bardzo równo i nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Tak przedstawiają się jego zdobycze punktowe w Tokio: 9,15,16,16,16,19. Conte to zawodnik, który gwarantuje jakość. Jest drugą opcją w ataku i najczęściej nie zawodzi. Dziś powinno być podobnie.

Czeka nas bardzo ciekawe i moim zdaniem wyrównane spotkanie. Argentyna nie jest tutaj na straconej pozycji. W tym turnieju pokonała już 3:2 Francję, a Conte zdobył wówczas 16 punktów. Dziś także liczę na jego udany występ, a także minimum set ugrany przez Albicelestes.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
p.bukmacher 115,6K

p.bukmacher

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Konferencji
Godzina: 21:00
Spotkanie: Raków - Rubin Kazań
Typ: Rubin remis zwrot
Kurs: 1.75
Bukmacher: fortuna
Analiza: Moim zdaniem przygoda z pucharami dla naszej polskiej drużyny dobiegł końca, Kazań czyli drużyna z ligi rosyjskiej to za wysokie progi jak na nasza ligę. Kazań nie gra zle w lidze rosyjskiej zawsze jest w górnej części, dla Rakowa puchary to coś nowego uważam ze dzisiaj zje ich trema a po drugie zabraknie doświadczenia i przede wszystkim nie ten poziom aby dorównać Kazanowi. Mimo wszystko gram tutaj bezpieczniej ze w razie remisu zwrot bo wiemy ze często takie drużyny jak Raków może ponieś i strzela jakaś bramkę na remis jak wczoraj Legia 😀. Kurs na takie zdarzenie dość fajny wiec gramy najlepszy typ dnia moim zdaniem na dzień dzisiejszy .

zwrot

pawelo2893 43,7K

pawelo2893

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Liga Konferencji
Godzina: 19:00
Spotkanie: Dinamo Batumi - Sivasspor
Typ: Over 2 (2 to zwrot)
Kurs: 1.90
Bukmacher: lvbet
Analiza: Kurs na bramki w tym spotkaniu idzie mocno do góry, lecz myślę, że zobaczymy ich kilka. Dinamo Batumi bardzo dobrze radzi sobie w tej edycji Europejskich Pucharów. Gruzini „rozbili” Tre Penne, a w drugiej rundzie nieoczekiwanie gładko pokonali BATE Borysów. Co warte odnotowania, wygrali oni aż 4:1 w Borysowie, rozstrzygając losy zmagań w delegacji. Dużo mniej widowiskowo radził sobie Sivasspor. Dwa skromne 1:0 pozwoliły wyeliminować Mołdawski Petrocub. Zarówno jedni jak i drudzy nie grają jeszcze w systemie ligowym. Crystallbet Erovnuli Liga ma przerwę, a pozycję lidera okupuję Dinamo. W niedziele czeka ich bój z zamykającą stawkę Samtredią, wiec nie ma obaw o oszczędzanie zawodników. W Turcji czekają wciąż na start kolejnej edycji. Bukmacherzy nie podejmują się wskazania faworyta, ustawiając kursy na podobnym poziomie. Remis bramkowy jest tu prawdopodobnym rozwiązaniem, a myślę, że „Biało-Czerwoni” od początku ruszą z atakami, by zbudować sobie lekką zaliczkę przed rewanżem.

90

Otrzymane punkty reputacji: +333
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Konferencji
Godzina 20:00
Spotkanie : Śląsk Wrocław - Hapoel Beer Sheva
Typ : over 2.5 gola
Kurs : 2.20
Bukmacher : ETOTO

Liczę że te trzy bramki dziś możemy zobaczyć , podoba mi się gra Śląska w tym sezonie , zarówno w lidze jak i w pucharach , w lidze ostatnio wygrana z Cracovią 2:1 , wcześniej 2:2 z Wartą , w pucharach w 4 meczach tylko raz bez over 2.5 gola , ostatni mecz to 3:3 , wynika z tego że grają bardzo widowiskowo , odrodzili się miedzy innymi Robert Pich i Eryk Exposito , goście z Izraela natomiast są już po jednej rundzie LK i w dwumeczu pokonali Bułgarski zespół FK Arda , najpierw na wyjezdzie 2:0 i u siebie 4:0 , wydaje mi się że goscie są faworytem do awansu ale Śląsk łatwo sie nie podda , liczę jak to było dotąd w meczach Śląska że bramki będą padały !

120

Otrzymane punkty reputacji: +541
biniuu 328,7K

biniuu

Znawca - Piłka nożna Afryka
Godzina 20:00
Spotkanie : Ferreira - Larne
Typ : Wynik meczu/obie strzelą - 1/nie
Kurs :
1.80
Bukmacher : Lvbet
Piąta drużyna zeszłego sezonu ligi portugalskiej gra z czwartą drużyną zeszłego sezonu ligi Irlandii Północnej. Gołym okiem widać faworyta w tym spotkaniu.
Pacos jest ekipą, która jeszcze dwa lata temu grała na zapleczu portugalskiej ekstraklasy. W pierwszym swoim sezonie zajęli pozycję w środku tabeli, a w drugim już dostali się oni do pucharów i to na kilka kolejek przed końcem mieli już zapewniony ten awans. Tak samo jak Santa Clara - jest to ekipa budowana z głową. Do jeszcze większego rozwoju na pewno się przydadzą pieniążki, także nie wydaje mi się, żeby odpuszczali sobie oni Ligę Konferencji. Gospodarze porobili sporo transferów przed sezonem, wymienili część składu, dlatego nie wydaje mi się, że granie tutaj jakiś wysokich handicapów jest bezpieczną opcją. Uważam, że większa szansa jest na to, że gospodarze wygrają do zera. W lidze portugalskiej słynęli oni z tego właśnie, że tracili mało bramek, szczególnie u siebie.
Patrząc jeszcze przez pryzmat Larne, to bardziej bym powiedział, że w poprzedniej rundziej to Aarhus odpadł niż Larne awansowało. Bramka na 1:0 w pierwszym meczu strzelona po sporym wylewie w polu karnym, gdzie obrona nie wiedząc czemu nie umiała wybić bezpańskiej piłki, a potem bramkarz nie potrafił jej złapać, dzięki czemu jeden z napastników Larne na raty wpakował ją do pustaka z jakichś 2 metrów. Bramka na 2:0 to zwykły błąd w kryciu - można powiedzieć, że jest no "najnormalniejsza" z bramek jaką strzelili. Bramka na 2:1 dla Aarhus to dla odmiany kompletny wylew bramkarza i obrony Larne, którzy niemal sami wbili sobie piłkę do bramki. Bez większej presji napastnika. W rewanżu Larne strzeliło bramkę po... gigantycznym błędzie obrońcy, który stracił piłkę jakoś na 30 metrze i wystarczyło jedno podanie do napastnika na środku i tak padła kolejna bramka dla zespołu z Irlandii Północnej. Do tego Aarhus od 25 minuty grało w 10, bo czerwoną kartkę otrzymał napastnik próbując wymusić karnego :). Oczywiście była to druga żółta kartka. Kompletnie niezrozumiałe dla mnie zachowanie, bo duńczycy dominowali od pierwszej minuty i Larne nie miało nic do powiedzenia. Właściwie nie stworzyli oni żadnego specjalnego zagrożenia dla bramki duńczyków oprócz strzelonej bramki po tym jednym błędzie.
Tak jak wspominałem, Pacos zrobiło trochę transferów, które nie są dla mnie do końca oczywiste, ale ta drużyna już wcześniej wyciągała ofensywnych graczy z czapki i potem oni działali.

80

Otrzymane punkty reputacji: +380
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 20:00
Spotkanie: Caroline Dolehide - Katrina Scott
Typ: 2
Kurs:
1.90
Bukmacher: Fortuna

Typ głównie przeciwko formie Doleheide z ostatnich tygodni gdzie przegrywa wszystko jak leci, bilans 2/8 na ostatnie 10 pojedynków i słaba forma w tym sezonie. Dzisiejszą przeciwniczką Caroline będzie 17 letnia Katrina Scott, która poradziła sobie tutaj w pierwszej rundzie 2:0 z Davis, na poprzednim turnieju w Charleston łatwo i również w dwóch setach odprawiła Madison Brengle, obie zawodniczki, które obecnie stoją wyżej formą niż Dolehide, jak potrafiła ogrywać lepsze zawodniczki to licze, że dziś też sobie poradzi z pikującą w dół Dolehide. Ciężko się więcej rozpisywać bo to jednak 17 letnia tenisistka, która dopiero wchodzi w profesionalny tur ale są przebłyski dobrej gry i tego się dziś trzymam.

90

Otrzymane punkty reputacji: +327
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Spotkanie: Raków Czestochowa vs Rubin Kazań
Typ: Khvicha Kvaratskhelia strzeli gola
Kurs: 3.50
Bukmacher: LVBet
Analiza: dużo zostało już napisane na temat tego spotkania, ja postaram się popranie wytypować to wydarzenie z troche innej strony, a mianowicie pobieram trafienie największego talentu ze stolicy Tatarstanu, a więc Khvicha Kvaratskhelia. Jest to piłkarz bardzo utalentowany, który już teraz przewyższa cała rosyjską Premier Lige. Bardzo dobry przegląd pola, zazwyczaj szuka lepiej ustawionych od siebie kolegów, ale nie boi się uderzeń sprzed 16, tak jak to było niedawno w Tule. Mówi się, że Milan przygotował za niego ofertę i być może za chwile będziemy oglądać go na włoskich boiskach. Wydaje się, że Raków będzie bronił bardzo głęboko i szukał swoich szans z kontry. To idealna sytuacja dla mojego bohatera, który jest w świetnej formie i będzie próbował pokonać bramkarza Rakowa strzałami z dystansu. Uważam, że kurs na to zdarzenie jest ciekawy o pobieram go na singla. Mam nadzieję, że Gruzin pokaże dzisiaj swoje niebywałe umiejętności.

100

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Godzina 21:00
Spotkanie : Breidablik - Aberdeen
Typ :2/+1,5
Kurs :
2.31
Bukmacher : eFrotuna
Analiza:
Drużyna ze Szkocji zaimponowała mi jak rozegrali swoje spotkania w pierwszym meczu z Hacken nie dali rywalom przejąć inicjatywy wygrywając 5:1 by w 2 meczu na spokojnie nie tracić sił by wygrać spotkanie w lidze. Patrząc przez pryzmat tych meczów myślę, że Breidablik z Islandii nie jest bardziej wymagającym przeciwnikiem od Hacken. Według mnie Szkoci są lepsi piłkarsko, grają z pomysłem i podobnie jak wcześniej będą chcieli aby rezultat przed 2 meczem był dla nich korzystny, obie ekipy są dość overowe a linia +1.5 mocno podbija kurs, choć kurs na Aberdeen cały czas spada. Powodzenia.

131

Otrzymane punkty reputacji: +466
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Spotkanie: Raków Czestochowa vs Rubin Kazań
Typ: Raków Częstochowa co najmniej 3 gole
Kurs: 8.15
Bukmacher: sts

Myślę że na swoim terenie Raków będzie chciało nastrzelać bramek. Tak po prostu, pokazać otwarty futbol, futbol na tak. Trener Papszun jest gwarantem otwartej gry więc powinniśmy zobaczyć wiele bramek. Ja tam jestem optymistą jak zwykle jeśli chodzi o występy polskich drużyn.
Mecz o 21:00 na tvp sport.

Pozdrawiam

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis challenger Concord
Godzina 19:00
Spotkanie : Zarazua - Min
Typ : Min wygra
Kurs : 2.15
Bukmacher : Betfan
Obie zawodniczki podobne umiejętnościami, podrazniona Min bo przegrala dwa ostatnie bezpośrednie pojedynki i nawet nie ugrala seta. Na hardzie nigdy razem nie grały a akurat na tej nawierzchni ostatnio Amerykanka radzi sobie calkiem dobrze. Uwazam że czas wkoncu na zwyciestwo Min która poczyniła spory progres i postara się to udowodnić na korcie, Kurs bardzo przyjemny. Doświadczenie po stronie Min, mecz niebawem się zaczyna.

100

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Konferencji, kwalifikacje
Spotkanie: Raków Częstochowa - Rubin Kazań
Typ: ponad 25,5 fauli
Kurs: 1,75
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Przed Rakowem bardzo trudne zadanie. W poprzedniej rundzie można powiedzieć, że wymęczyli awans z Suduvą dopiero po rzutach karnych (w dwumeczu było 0-0). Aby myśleć o kolejnej rundzie muszą za wszelką cenę uzyskać jak najbardziej korzystny wynik i takim byłoby zwycięstwo 2 bramkami. Problem w tym, że Raków nie potrafił nic strzelić ekipie z Litwy więc tym bardziej będzie o to trudno z takim rywalem. W ostatniej kolejce piłkarze Rakowa myślami już chyba byli przy tym spotkaniu bowiem gładko ulegli w Białymstoku 0-3.
Rubin co prawda przystępuje do rywalizacji dopiero od tej rundy ale można powiedzieć, że jest już w sezonie bowiem rozegrał 2 spotkania ligowe w obu zwyciężając i to nie tracąc bramki. Więc udać jak trudny rywal czeka Częstochowian.
Nie wiem co wymyśli Papszun ale mam nadzieję, że determinacji w walki w grze Rakowa nie zabraknie. Co prawda to dopiero 1 mecz ale musi Raków w nim zagrać twardo i agresywnie co powinno skutkować sporą ilością fauli. Goście też raczej nie pozostaną dłużni jak to rosyjskie drużyny i będą chcieli wywieźć z Częstochowy wynik, który pozwoli im na spokojny rewanż.

75

Otrzymane punkty reputacji: +377
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom