>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 5.05.2020 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 5. Maja

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analiszzy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Turkmenistan
Godzina: 15:30
Spotkanie: Ahal - Energetik
Typ: Dokładny wynik 2:0
Kurs: 5.00
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Typ trochę życzeniowy, ale po dłuższym zastanowieniu się wcale nie pozbawiony sensu.W ramach Yokary Liga lider Ahal podejmuje na własnym stadionie przedostatni zespół ligi, Energetik. Co godne uwagi, Ahal zagrał na własnym stadionie trzy spotkania i jak dotąd nie stracił bramki. Były to jednak bądź co bądź zespoły raczej z dolnej połowy tabeli ligowej Sagadam, Merw, Nebitci), toteż nie jest pewne, że podobny wyczyn osiągnie w meczach z lepszymi drużynami. Ale Energetik niekoniecznie jest tą lepszą drużyną. Ekipa z trzema zdobytymi bramkami w pięciu kolejkach i czterema straconymi. Trzeba przyznać, że mocno underowa. Średnia ilość bramek jaka padała dotychczas w spotkaniach z udziałem Energetik to 1,4. Można zatem przypuszczać, że w dzisiejszym spotkaniu padnie jedna bądź dwie bramki, jednak ze wskazaniem na tę drugą wartość z uwagi na fakt, że Ahal jest lepszy i gra u siebie. Jednocześnie Ahal w spotkaniach z wymienionymi wyżej trzema przeciwnikami strzelił w sumie 7 goli, nie tracąc żadnego. Daje to rezultat 2,33 gola na mecz. Jednak jako że Energetik radzi sobie lepiej na wyjazdach niż Sagadam, Merw, Nebitci, to mniemam, że 3 gole wbite temu przeciwnikowi są znacznie mniej prawdopodobne niż dwa. Typuję ostatecznie, że Ahal zagra ponownie na zero z tyłu, ale sam wrzuci przeciwnikowi swoje statystyczne dwie bramki.

400

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Otrzymane punkty reputacji: +186
wlodar1221 13,3K

wlodar1221

Użytkownik
Dyscyplina: Counter Strike: ROAD TO RIO: EU
Spotkanie: Heretics - NIP
Typ:
Heretics
Kurs: 2,59
Bukmacher: sts
Analiza
:
Szczerze mówiąc wcale nie uważam, aby NIP było lepsze od Heretics. Drużyna francuska jest w moim odczuciu lepsza drużynowo, mają wiele świetnych pomysłów na granie rund, a dodatkowo ich gwiazda MAKA oraz NIVERA rzadko schodzą poniżej pewnego poziomu. Przegrali oni tylko z Astralis i Fnatic, więc wstydu im to nie przynosi. Natomiast NIP przegrał 1 mecz i to mecz z Astralis oraz wygrali spotkanie z Vitality, a po za tym mieli podobnych rywali. Mecz jak dla mnie dużo ważniejszy dla francuzów, bo jeżeli chcą awansować (a chcą na 100%) to muszą wygrać następne spotkanie z NIP, bo potem czeka ich mocny rywali w postaci Vitality, które potrafią robić niespodzianki. Jakby kursy były w granicach 2,20 - 1,60 to bym odpuścił, ale jeżeli na Heretics jest aż 2.60 to warto próbować. Z pewnością napsują krwi Szwedom, a jak dla mnie to oni nawet wygrają to spotkanie, ponieważ spodziewam się bardzo wyrównanych map, a wtedy liczy się skill zawodników takich jak Maka czy Nivera oraz doświadczenie w postaci Kioshimy. Niech wygra lepszy i niech nam da zarobić :p

100

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Tenis stołowy
Godzina: 01:30
Spotkanie: Alexsander Chilikin vs Sergey Sarma
Typ:Alexander Chilikin
Kurs: 4.05
Bukmacher: etoto

Rozgrywki Win Cup na Ukrainie.

Najbogatsza oferta w stsie
1 set 2.9 - 1.35
Handicap -1.5 5.60 -1.10
Zwycięstwo 3.94-1.20

Fortuna
Zwycięstwo 3.74-1.22

Etoto 4.05-1.20

Zastanawiałem się czy nie dać 3:0 lub 3:1 na Chilikina w ofercie Sts po kursie 5.6 bo podchodząc matematycznie szanse są 100/6 =16,66 x 2 sety = 33,32 %.
CO DO SAMEGO MECZU PRZEWIDUJE WYRÓWNANY POJEDYNEK I TYLE. CO WYJDZIE Z MOICH ZAŁOŻEŃ TO SIĘ OKAŻE W PRANIU.

PS. W STSIE W OFERCIE JEST SARMA C. ZAMIAST SARMA S. 😊 taki mały błąd w ofercie.

Pozdrawiam

100

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Counter Strike - Europa - ESL One - Road to Rio
Godzina: 18:30
Spotkanie: FaZe Clan - GODSENT
Typ: GODSENT (z handicapem rundowym w całym meczu +12,5)
Kurs: 1,50
Bukmacher: Betfan
Analiza:

Nie jestem jakimś maniakiem Counter Strike'a, ale jest to jedyny e-sport, w którym od czasu do czasu lubię sobie obejrzeć jakiś meczyk. Jednym z tych spotkań które obejrzałem był mecz Godsentu przeciwko C0ntact Gaming. W tamtym meczu Godsent przegrał pierwszą mapę na Inferno 14:16, ale następne dwie mapy były bardzo dobre w ich wykonaniu. Druga mapa to było Vertigo i Godsent łatwo ją wygrali 16:9. Najbardziej podobała mi się jednak postawa tej ekipy na trzeciej mapie, którą był Nuke. Godsent był w sporych opałach, bo grając po stronie CT przegrywali już 1:5, a jak wiadomo jest to mapa mocno sprzyjająca stronie CT, więc jeśli chce się ją wygrać, to wskazane jest wyrobienie sobie przewagi grając po stronie antyterrorystów. Mimo słabego startu Godsent złapał wiatr w żagle i zaczęli wygrywać rundę za rundą wyrabiając sobie sporą przewagę po stronie CT. Potem znowu pokazali się z dobrej strony grając po stronie terro i tą mapę wygrali tak samo wysoko jak drugą, czyli 16:9. Rzecz jasna FaZe Clan to jest drużyna dużo lepsza niż C0ntact Gaming i ogólnie jest to jedna z najlepszych ekip na świecie, ale uważam, że mimo to Godsent ten handicap może śmiało pokryć.

100

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Turkmenistan
Godzina 15:30
Spotkanie : FC Ahal : Energetik Mary
Typ : powyżej 2.5 gola / obie strzelą
Kurs : 2.50
Bukmacher : ETOTO

Lider Yokary Liga podejmuje Energetika , od łądnych parę sezonów gospodarze kończyli sezon na drugiej pozycji tuż za Altyn Asyr , Altyn Asyr wczoraj wygrał zdecydowanie z FC Asgabat 4:1 i zrównał się punktami z Ahal tak więc gospodarze czują już oddech Altyn Asyr i dziś powinni skasować komplet punktów , ja jednak liczę że goście zdobędą tutaj gola , ostatni mecz Energetik grał u siebie z obrońcą tytułu czyli Altyn Asyr remisując 1:1 chociaż bardzo szczęśliwie bowiem w 95 minucie gry Altyn Asyr strzelił sobie samobója no ale nie ważne jak ale urwali punkt rywalowi , dziś liczę że pomimo są chłopcem do bicia to jednak uda im się strzelić bramkę , w poprzednim sezonie Ahal u siebie dwa razy pokonał rywala i to do zera 1:0 oraz 4:0 , sezon wcześniej jednak Energetik grając tutaj dwa mecze to w każdym zdobył gola ba nawet udało im się tutaj wygrać 3:2 , po dosyć wysokim kursie na over 2.5 i bts zaryzykuję i stawiam na taki typ !

100

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka nożna - 1. Turkmenistan
Godzina: 15:30
Spotkanie: Ahal - Energetik
Typ: Remis, (Ahal wygra to zwrot)
Kurs: 1,56
Bukmacher: Lvbet
Analiza
: W takich spotkaniach mniej znanych lig, gdy na faworyta jest kurs np. 1.10 - 1.30, to zazwyczaj dochodzi do niespodziewanego rezultatu. Faworytem jest Ahal, ale Energetik lubi od czasu do czasu się postawić w trudnych meczach, dodatkowo kursy na X2 mimo że wysokie, to ostatnio nieco spadły. .Sytuacja kadrowa po obu stronach jest dobra. W bezpośrednich pojedynkach był m. in ostatnio remis. Jest to też dopiero 6 kolejka, więc wczesna faza sezonu.

zwrot

P 4,6K

patryksandecja

Użytkownik
Dyscyplina: Dart, Icons of DartsLive League
Godzina: 13:10
Spotkanie: Andy Jenkins vs Wessel Nijman
Typ: 2
Kurs: 1,48
Bukmacher: totolotek
Analiza:

Na dzisiaj wybrałem mecz w darta pomiędzy świetnie spisującym się młodym Nijmanem a starszym doświadczonym Jenkinsem.
Nijman jest obok Evansa najlepszym zawodnikiem turnieju, wygrywa zdecydowaną większość swoich pojedynków a w swoim cv ma już wygrane nad doświadczonymi i bardzo dobrymi zawodnikami takimi jak Evans, McKinstry, Adams czy Askew.
Jego rywal gra bardzo himerycznie, potrafi wygrać 5 meczów pod rząd z przyzwoitymi zawodnikami a potem przegrać 8 pod rząd z nie najlepszymi. Według mnie w tym momencie jest poziom niżej niż Nijman i dla tego stawiam na młodszego z nich.
W kwietniu mierzyli się ze sobą 4 razy i za każdym razem wygrywał Nijman kolejno: 5:2, 5:2, 5:3, 5:2.
Nie stawiam tego w handicapie tylko z powodu, że teraz grają do 4 a to zmniejsza ilość gier w których można powiększyć przewagę.

100

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Dyscyplina: Counter Strike: ROAD TO RIO
Godzina: 18:30
Spotkanie: cOntact Gaming - North
Typ: cOntact Gaming wygra mapę
Kurs: 1.45
Bukmacher: sts
Analiza: Spotkanie dwóch ostatnich drużyn w Europejskiej tabeli kwalifikacji do Rio. cOntact jak narazie po 4 meczach bez zwycięstwa ale w każdym ze spotkań mapę wygrywali. Ekipa cOntactu wdarła się do czołówki i mimo że byli już prawie w top10 to aktualnie są na 37 pozycji. Mimo że ranking nie gra to ich gra z meczu na mecz wygląda coraz lepiej. Noth z problemami, dziś są zdecydowanym faworytem z pewnością powodem tego może być wygrana z Mousesports bez straty mapy ale w ostatnim spotkaniu pokazali się bardzo słabej strony przegrywając z Copenhagen flames 2:0. W ostatnim meczu przeciwko Godesnt z bardzo dobrej strony pokazał się młodziutki EspiranTo zdobywając najwięcej fragów w drużynie cOntactu, licze że dziś będzie podobnie. Po cichu liczę na zwyciestwo bo nawet to za drobne pogralem ale tu gram bezpiecznie na zdobycie minimum jednej mapy co jak narazie czynili w każdym meczu.

45

Otrzymane punkty reputacji: +12
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina : Tenis stołowy Liga Pro
Godzina :18:00
Spotkanie A.G. Frolov - Z. Khudraiberdiev
Typ: Frolov (-2,5 seta)
Kurs: 2,10
Bukmacher: STS

Frolov to zdecydowany faworyt w tym pojedynku. Do tej pory grali między sobą trzykrotnie i wszystkie mecze rozstrzygnął na swoją korzyść Frolov. ostatnie 2 w stosunku 3:0. Dzisiejsze mecze pokazały, że Frolov w formie. 3 zwycięstwa. Khudiaberdiev dzisiaj jeszcze nie grał, ale wczoraj 3 porażki w 4 spotkaniach. W ostatnich 10 spotkaniach bilans 2:8. Najbardziej przekonuje mnie bilans H2H gdzie 4 i 3 maja skończyło się 3:0 dla Frolova.

100

M 13K

michael1910

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Stołowy-Autumn League
Godzina: 19:30
Spotkanie: Lucas Orsatti-Alfredo Neto
Typ: Lucas Orsatti handicap -1,5 seta
Kurs: 1,75
Bukmacher: STS
Analiza
:

Na wieczór proponuje spotkanie z tenisa stołowego z Brazylii. Zdecydowanym faworytem meczu jest Orsatti. Ostatnio prezentuje się nieźle,a szczególnie wczoraj pokazał się z bardzo dobrej strony. Co prawda pierwszy mecz przegrał po 5 setowym pojedynku,ale potem wygrał 4 kolejne spotkania. Co więcej w żadnym z nich nie stracił nawet seta. Jego ostatnim rywalem był własnie Neto. W całym meczu pozwolił rywalowi na zdobycie zaledwie 15 punktów. Wcześniej spotkali się niecały tydzień temu i tam Orsatti wygrał 3-1. Neto od 2 dni prezentuje się bardzo słabo. Zaledwie 3 wygrane pojedynki na 11 rozegranych. Patrząc na formę zawodników oraz ich bezpośrednie starcia to stawiam tutaj na pewne zwycięstwo Orsattiego.

75

kubabrenner 260,9K

kubabrenner

Użytkownik
Spotkanie: Heretics - NIP
Typ: [NIP wygra i Polpski zdobędzie 40 eliminacji na 1 i 2 mapie] NIE
Kurs: 1.83
Bukmacher: betfan

Zszokowała mnie dziś rozbudowana oferta na CS'a w betfanie, miałem typować czysty win Heretów ale kolega wyżej mnie uprzedził, znalazłem za to chyba jeszcze ciekawszy typ, wg mnie na pewno bardziej prawdopodobny. Zacznę od tego, że nie zgadzam się z bukmacherami w sprawie faworyzowania ekipy w piżamach, owszem obecna forma bardzo dobra, 4 na 5 wygranych i zacięty mecz z Astralis, ale francuska formacja nie jest zespołem do bicia. O nich rozpisywałem się w analizie 3 dni temu, grałem w ich stronę i typ wszedł, głównie za sprawą wychwalanego przeze mnie Maki. To właśnie on w parze z Niverą powinien dzisiaj sprawić wiele problemów rywalom. Mój typ jest o tyle bezpieczniejszy, że zawiera dwie opcje. Nawet jeśli NIP wygra, ich najlepszy gracz Plopski musiałby przy tym osiągnąć 40 fragów w dwóch mapach, co jest naprawdę dobrą linią do zagrania na under. Dla przykładu pierwszy mecz z brzegu, wygrana NIP z Complexity, a Plopski 32 fragi po 2 mapach. Podobnie może być dziś, istotne jest, że interesują nas tylko dwie pierwsze mapy. To takie zabezpieczenie jeśli Heretics miałoby dziś przegrać. Przekroczenie granicy 40 fragów w dwóch mapach bywa często trudne dla najlepszych graczy świata, a do tego jeszcze Piżamy musiałyby wygrać żeby mój typ nie wszedł, jak dla mnie value dnia.

83

Otrzymane punkty reputacji: +74
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Spotkanie: Heretics - Ninjas in Pyjamas
Typ:
Heretics (+1,5)
Kurs: 1.51
Bukmacher: BETFAN
Analiza
:
Na dziś wybrałem bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie w Counter Strike'a, w którym zmierzą się Team Heretics z Ninjas in Pyjamas. Po pięciu seriach spotkań w grupie A Ninjas in Pyjamas zajmują drugą lokatę z 4 zwycięstwami i 1 porażką z obecnymi liderami grupy Astralis. Z kolei team Heretics plasuje się tuż za dzisiejszymi rywalami z 3 zwycięstwami i 2 porażkami, które ponieśli w dwóch ostatnich spotkaniach. Pierw przegrali z Fnatic 2:1 a ostatnio przegrali z Astralis 2:0. Jeśli Heretics myślą o awansie muszą dać dziś z siebie wszystko i moim zdaniem nie stoją na straconej pozycji. Ninjas in Pyjamas w 5 meczach przegrali 5 map i liczę, że dziś również przegrają przynajmniej jedną mapę.

51

Otrzymane punkty reputacji: +15
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom