>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.05.2017 (piątek)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na piątek - 5. Maja

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna , 2 Bundesliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Dresden - TSV 1860 Monachium
Typ: TSV 1860 Monachium
Kurs: 2.75
Bukmacher: forBet
Analiza:

Jeśli spojrzymy na tabelę 2 Bundesligii i zadamy sobie pytanie która z ekip nie zasługuje na obecne miejsce względem personaliów jakimi dysponuje to bez dwóch zdań jak dla mnie taka drużyną jest TSV 1860. Mam na myśli zbyt niską pozycję i problemy z tym związane w chwili obecnej. Całkiem realne widmo spadku nie współgra w mojej ocenie z możliwościami i umiejętnościami poszczególnych zawodników , a niezła gra została zaprzepaszczona w ostatnim miesiącu kiedy to po serii 3 zwycięstw w następnych 5 -ciu spotkaniach drużyna zdobyła zaledwie 2 pkt. Należy dodać że Monachijczycy grali przy tym mocno pechowo tracąc gola w doliczonym czasie gry ( Stuttgart ) , kończąc spotkanie w 10 - kę po otrzymaniu czerwieni ( Aue ) , lub też strzelając sobie bramkę samobójczą ( Kaiserslautern ).
Najwyższy czas by ten trend odmienić i zdobyć pkty. w tej newralgicznej części sezonu. Sposobność ku temu o tyle możliwa że dzisiejszy rywal Drezno w zasadzie zakończył już sezon i zajmując aktualnie 5 miejsce nie ma szans na awans , będąc jednocześnie pewnym ligowego bytu. Ostatnie 4 spotkania wskazują na mocno lajtowy styl gry gospodarzy ( 3 porażki , remis ) w związku z tym sądzę że goście w pełni wykorzystają tę sposobność i wywiozą z Drezna 3 pkt.
✅175

Otrzymane punkty reputacji: +6
1 461

123pro123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa, runda mistrzowska
Godzina: 20:30
Spotkanie: Korona Kielce - Jagiellonia Białystok
Typ: 2
Kurs: 2.03
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
tym razem z oferty wybieram nasze rodzime podwórko i mecz drugiej kolejki grupy mistrzowskiej pomiędzy Koroną i Jagą.
Gospodarze załapali się do czołowej ósemki i według mojej oceny to wszystko na co w tym sezonie ich stać. Co prawda w poprzedniej kolejce postawili się w meczu wyjazdowym faworyzowanemu Lechowi, ten jednakże pokazał w finale Pucharu Polski, że ma problemy w starciach z niżej notowanym rywalem. Ostatnie 5 spotkań w wykonaniu Korony to 1 zwycięstwo (Ruch) 1 remis (Legia) i 3 porażki (Lech, Termalica, Śląsk). Dodatkowo nie zagrają dwaj środkowi obrońcy (Diaw - kontuzja, Dejmek - kartki) więc z konieczności na środku obrony podobnie jak w Poznaniu wystąpi Grzelak
Goście natomiast w tym sezonie prezentują bardzo efektowny i przede wszystkim efektywny futbol. Rozpoczynają 2 kolejkę i w przypadku zwycięstwa mogą umocnić się na czele ligowej tabeli. W Jadze nie ma nowych urazów, a w ostatnim meczu pojawił się na boisku ostatnio niedysponowany Vassiljev. Świetny sezon rozgrywa Sheridan. Jeśli nadal ktoś nie jest przekonany to dodatkowym smaczkiem jest fakt iż od listopada 2015 Jaga wygrała wszystkie starcia z Koroną i mam nadzieję, że tę serię przedłuży już jutro
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Polska, Ekstraklasa
Data: 05.05.2017. godzinna 20:30
Spotkanie: Korona Kielce – Jagiellonia Białystok
Typ: over 3.5
Kurs: 3.25
Bukmacher: unibet
Analiza:
Korona swoje już robiła, teraz zespół gra bez presji co pokazali w Poznaniu przegrywając tylko 3:2. Już w fazie zasadniczej ten zespół grał ofensywnie, trener Bartoszek chce grać w piłkę a nie bronić, taki obraz gry oglądaliśmy gdy te punkty były potrzebne, tego teraz nie ma i jestem przekonany że gospodarze wyjdą ofensywie. Zresztą Korona u siebie po fazie zasadniczej to trzecia ekipa najlepiej punktująca z tym ofensywnym stylem gry i bramkami tylko trzy ekipy strzelały częściej. Dużo ciepłych słów o defensywie nie można powiedzieć, sporo luk jeszcze jakoś to u siebie potrafią trzymać ale na ten mecz pojawiają się dwa problemy brak Diawa i pauzujący za kartki kapitan R.Dejmek. Wraca za to obrońca Kwiecień. Jaga dość dawno overka nie miała, traci mało goli ostatnio.
Jagiellonia dzielnie broni pozycji lidera, ostatnie trzy mecze bardzo skromnie w ofensywie tylko dwie bramki strzelone ale za to żadnej straconej i siedem punktów. Troszkę te czyste konta do nich nie podobne ale oglądałem mecz z Pogonią która miała sporo sytuacji, bo na tle Cracovii oraz Piasta to za wiele pracy nie ma. Dziś ta poprzeczka idzie jeszcze w górę o czym wspomniałem a potrafią tracić sporo na wyjazdach choćby ten szalony mecz z Zagłebiem 3:4. Jeśli chodzi o jakoś w ofensywie to ona idzie tylko do góry Sheridan zaczyna regularnie strzelać ale najważniejsza sprawa to do zdrowia wrócili Vassiljew i Frankowski to ogromne atuty w ofensywie, bo miejsca czy na kontry czy na atak pozycyjny przy tak grającym rywalu im nie zabraknie.
Myślę że do gry w tym przypadku jest kilka wariantów na bramki, tym bardziej że historia spotkań też za tym przemawia w Kielcach sześć razy z rzędu overy i to nawet bardzo wysokie.
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Polska
Godz: 20:30
Spotkanie Korona-Jagiellonia
Typ: 1
Kurs 3.50
Buk forBet
Analiza: Spotkanie polskiej ekstraklasy piłkarskiej, - Grupy Mistrzowskiej, Korona u siebie na stadionie podejmowała będzie drużynę Jagielloni Białystok. Gospodarze moim zdaniem mogą w tym spotkaniu namieszać pomimo iż nie są według bukmacherów faworytem do zdobycia kompletu punktów , ostatnio Korona spisuję się bardzo dobrze, tworzy sobie mnóstwo sytuacji do zdobycia bramek , pokazała to w przegranym spotkaniu z zespołem Poznańskiego Lecha, gdzie mogła spokojnie strzelić jeszcze dwa gole, zabrakło jak zwykle skuteczności, gospodarze zagrali nieźle również w spotkaniu z Legią i moim zdaniem nie podłożą się zespołowi z Białegostoku bowiem jest to ekipa , która walczy tak na swoim stadionie jak i na wyjeździe pokazują iż mogą ugrać coś więcej aniżeli ostatnią pozycję w grupie mistrzowskiej do tego na pewno chcą pokazać iż nie przez przypadek grają w tym sezonie w tej górnej częsci ligowej klasyfikacji, goście natomiast wygrywają punktują,ale wszystko na farcie, wygrana z Piastem gdzie gospodarze mogli ich skarcić nie jednokrotnie , wygrana z Lubnie 3:4 gdzie gospodarze również nie musieli tego spotkania przegrać, myślę że pomimo iż każdy stawia na gości bo widać jak zachowują się przed tym spotkaniem kursy ja bym tutaj pograł na wygraną zespołu Korony, która jak mówię nie ma tutaj nic do stracenia i jak to mawiają , w tym spotkaniu to Jagiellonia musi a Korona ewentualnie może i presja z którą zagrają goście może im nie posłużyć. Stawiam na wynik 2:1 po 90 minutach tej rywalizacji.
⛔100

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
Dyscyplina. Piłka nożna Anglia - Premier League
Godzina. 21:00
Spotkanie. West Ham - Tottenham
Typ. over 10.5 rożnych w meczu
Kurs. 2.06
Bukmacher. Unibet
Analiza.
Witam wszystkich, w piątkowy wieczór zapowiada się ciekawe spotkanie w angielskiej Premier League, gdzie wicelider ligi pretendent do tytułu zespół Totenhamu, zagra w delegacji z ekipą West Hamu. Do końca sezonu parę kolejek, w przypadku Kogutów sprawa jest prosta, muszą wygrać wszystkie mecze i w dodatku liczyć na potknięcie się Chelsea do której tracą aż cztery punkty. W ostatnich spotkaniach widać ogromną determinację w ekipie prowadzonej przez Maurizio Pochetino, ponieważ wyraźnie dali znać że powalczą do samego końca o tytuł. Po drugiej stronie
w roli gospodarza West Ham który delikatnie to ujmując w tym sezonie i nie może odnaleźć formy choćby z przed roku. Obecnie znajdują się na w miarę bezpiecznej pozycji, ale jest to zaledwie 15 lokata i mają oni 7 oczek przewagi nad Swensea zagrożoną bezpośrednim spadkiem. Pomimo iż obie drużyny na na odległych biegunach, to niewydaje mi się aby jutro gospodarze mieli się położyć przed swoim przeciwnikiem i sami nabiją minimum 3-4 korki. Teraz troszkę o stałych fragmentach z narożnika boiska bitych przez Tottenham który w ostatnich pięciu spotkaniach wyegzekwował ich aż 56, tym samym w swojej średniej ma ich ponad 11 na mecz tak więc sami są w stanie pokryć proponowany prze ze mnie typ. Jeśli dodamy do tego kilka różnych ze strony Młotów to w/w zakład powinien jutro nam wejść na miękko... polecam również goście over 6.5 korka @1.94
&quot;jeśli moja analiza pomogła ci podwoić drobne-kliknij dzięki&quot;
⛔100

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna Plażowa
Spotkanie: Włochy - Senegal
Typ: powyżej 8,5
Kurs: 1,73
Bukmacher: eFortuna
Analiza:
Taki kurs w Fortunie pobieram z uśmiechem, obie drużyny potrafią grać ofensywnie, z jednej strony Włosi piękne gole z przewrotem z drugiej strony Senegal piekielnie mocne strzały. Tutaj musi paść sporo bramek.
Wyniki jakie padały w grupie w meczach obu drużyn:
Włochy: 12:6 z Nigerią, 5:4 z Iranem, 8:1 z Meksykiem
Senegal: 9:0 z Ekwadorem, 10:1 z Bahama, 5:5 (6:6 po dogrywce 6:7 po karnych) ze Szwajcarią
Senegal to dla mnie miłe zaskoczenie na tym turnieju, grają piękny ofensywny futbol. Oczywiście to nie jest Brazylia i ich technika jest daleka od ideału ale za to nadrabiają ambicją i chęcią walki.
Włosi także moim zdaniem byli niedoceniani przed mistrzostwami, fazę grupową przeszli naprawdę łatwo. Myślę, że medal przywiozą z tej imprezy. Oczywiście w tym spotkanie to Włosi są faworytami.
Dlatego Senegal nie mając nic do stracenia zagra to co najlepiej umie.
Powodzenia
⛔100

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - La Liga Santander
Spotkanie: Sevilla - Real Sociedad
Typ: goli w drugiej połowie powyżej 1,5
Kurs: 2,32
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Oba zespoły walczą o &quot;coś&quot;. Sevilla miała walczyć z Barceloną i Realem Madryt o mistrzostwo a muszą martwić się o utrzymanie miejsca czwartego, dającego prawo gry w eliminacjach do Champions League. Powalczyć również mogą jeszcze z Atletico o to trzecie miejsce dające bezposredni awans do LM. Goście z San Sebastian do końca razem z Athletic&#39;iem Bilbao i Villarealem będą walczyć o miejsce dające prawo startu w Lidze Europy. W obu zespołach w ostatnim czasie nie najlepiej radzą sobie bloki defensywne. Oba zespoły grają przyzwoicie w ofensywie, natomiast defensywa popełnia sporo błędów i traci również sporo goli. Taki obrót spraw moim zdaniem jutro przyniesie sporo bramek, a jeżeli mecz będzie na styku po pierwszej połowie to w drugiej połowie oba zespoły powinny się otworzyć i trochę zaryzykować wyższym ustawieniem i pójściem na tzw &quot;wymianę&quot;. Oba zespoły zagrają zdecydowanie na trzy punkty. Tutaj nie będzie kalkulacji, bo remis jest niekorzystny dla obu zespołów. Spodziewam się pasjonującego meczu z dużą ilością bramek. Powodzenia!
⛔100

hojot 416

hojot

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia - Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: West Ham - Tottenham
Typ: tottenham wygra bez straty bramki
Kurs: 2.55
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Jutro kolejny ważny mecz dla drużyny tottenhamu, który walczy o mistrzostwo premier league. Nie ma tu co wydłużać, Tottenham musi wygrać ten mecz jeśli chce konkurować z Chelsea o 1 miejsce w premier league, grają na wyjeździe z drużyną west hamu, która nie błyszczy ostatnio i jest na bezpiecznej pozycji, więc spadek im raczej nie grozi. Tottenham w formie co potwierdza wygrana 2:0 z arsenalem. Podsumowując żeby kurs nie był za niski proponuje obstawiać na wygraną tottenhamu bez straty bramki.
⛔100

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 01;30
Spotkanie: NY Rangers - Ottawa Senators
Typ: NY Rangers [regulaminowy czas]
Kurs: 2.05
Analiza:
Aktualny stan serii 1:2. Ja ogólnie nie jestem fanem drużyn z Kanady; uważam, że są znacznie słabsze niż Amerykańskie teamy. Rangers jak dla mnie są bardzo mocnym teamem szczególnie ofensywnie i uważam, że potrzebując zwycięstw u siebie, wyrównają w nocy serię, a w ost. spotkaniu pokazali, że nie widzą problemu w ograniu gości ze stolicy Kanady. Dzisiaj liczę na wynik 3:1/4:2 na korzyść Rangers. Liczę, że przed swoją publiką zawodnicy Rangers nie zawiodą ponownie i 2:2 stanie się faktem.
✅105

Otrzymane punkty reputacji: +27
kid7 485

kid7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina:
20:30
Spotkanie:
1.FC Köln - Werder Bremen
Typ:
WerderWerder
Kurs:
2.85
Bukmacher:
BAH
Analiza:
Jeszcze dwa miesiące temu zespół z Bremy miał poważne powody do obaw o byt w pierwszej lidze niemieckiej. Od 18ego lutego jednak notują rewelacyjną passę dwunastu meczów bez porażki w lidze, z czego aż dziesięć było zwycięskich, co spowodowało, że z drużyny drżącej o pozostanie w lidze, przerodziła się w kandydata do gry w pucharach. Obecnie zajmują premiowane miejsce - szóste i chcą podtrzymać świetną formę. Na trochę przeciwnym biegunie jest klub z Kolonii, bo ostatnio same porażki bądź remisy i spadli w miesiąc (podobnie jak Frankfurt) o kilka pozycji i już przestali marzyć o Lidze Mistrzów, a była ona realna. Teraz pozostaje im iluzoryczna szansa na Ligę Europy - tracą do Bremy tylko 3 punkty, ale są też inni &quot;chętni&quot; na miejsca 5-6. Może wpływ na słabsze wyniki zespołu gospodarzy ma spadek formy ich strzelca Modeste, który już ponad 300 minut czeka na gola i na dogonienie Lewego czy Aubameyanga nie ma szans. Moim zdaniem dużym ciosem (chociaż miało to miejsce jakiś już czas temu, bo w grudniu) była kontuzja kolana Risse, bo strzelał piękne bramki i asystował. Od jego kontuzji, tj. przez 5 miesięcy FCK wygrali raptem 4 mecze. Idę za trendem i pomimo, iż Werder nie wygrał na RheinEnergieStadion od 2005r., to dziś liczę na przełamanie. Jestem optymistą, bo ich obecna dyspozycja mnie napawa takowym myśleniem. Jeśli marzą o Europie, to muszą wywieść z Kolonii trzy punkty i tego sobie życzę. PS. Kursy spadły z 3.20 na 2.85 i pewnie jeszcze polecą

⛔100

L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Reims - Orleans
Typ: Reims
Kurs: 1.62
Analiza:
Przed nami 36 kolejka francuskiej Ligue 2. Reims, które zajmuje 7 miejsce w tabeli podejmie drużynę Orleans. Goście okupują miejsce w strefie spadkowej - zajmują 18 miejsce z 34 punktami na koncie. Mają 5 punktów straty do bezpiecznej lokaty, która gwarantuje utrzymanie w lidze. Reims mimo tego, że zajmuje 7 miejsce to wciąż ma realne szanse na wywalczenie awansu. Do drugiego w tabeli Brestu traci 4 punkty a to trzeciego RC Lens tylko 3 punkty (trzecie miejsce gwarantuje grę w barażu). Obu ekipom punkty są bardzo potrzebne. W przeciągu całego sezonu to gospodarze są lepszą ekipą i sądzę, że to oni powiększą jutro swój dorobek punktowy.
Reims w ostatnich 2 spotkaniach zdobyło cenne 4 punkty. W poprzedniej kolejce pokonali pewnie na wyjeździe 3:0 Niort. Wcześniej u siebie zremisowali 1:1 z jednym z kontrkandydatów do awansu - Nimes.
Orleans fatalnie spisuje się ostatnio w spotkaniach wyjazdowych - odniosło aż 4 porażki z rzędu. Oto ich ostatnie wyniki w delegacji:
Valenciennes - Orleans 4:0
Nimes - Orleans 2:0
Troyes - Orleans 4:2
Tours - Orleans 3:1
Jak widać w 4 spotkaniach wyjazdowych stracili aż 13 goli, strzelając tylko 3.
Biorąc pod uwagę cały sezon to Orleans to drużyna, która zdobyła najmniej goli na wyjazdach ze wszystkich ekip Ligue 2 - strzelili ich tylko 13. W tabeli wyjazdowej są na ostatnim miejscu - na wyjazdach zdobyli zaledwie 8 punktów a ich bilans to 2-2-13.
⛔100

S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – Rumunia, 1 liga – grupa spadkowa
Godzina: 19:30
Spotkanie: Concordia Chiajna – Targu Mures
Typ: X2
Kurs: 2.23
Bukmacher:Unibet
Analiza: Spotkanie w grupie spadkowej 1 ligi rumuńskiej, pomiędzy dwiema najsłabszymi drużynami.
Gospodarze zajmują przedostatnie miejsce z 17 punktami. Goście zamykają tabelę z 13 oczkami na koncie.
Nic jeszcze nie jest przesądzone, a 3 ostatnie drużyny toczyć będą zacięty bój o miejsce dające szansę gry chociażby w barażach. ( aktualnie zajmuje je drużyna posiadająca także 17 punktów).
To co skłoniło mnie do tego typu, to forma w jakiej znajdują się obie drużyny Ciężko dojrzeć jakiekolwiek zwycięstwo. Gospodarze od momentu podziału odnotowują bilans 0-4-4 a goście 1-4-3.
Obie drużyny na 5 ostatnich meczy remisowały aż czterokrotnie. Targu Mures wszystkie cztery bezbramkowo.
Całkiem możliwe, że w tym meczu również zobaczymy podział punktów. Jak na obecne statystyki kurs na gospodarzy jest moim zdaniem ostro zaniżony, stąd spróbujemy niby dosyć bezpiecznego typu, ale wciąż po dobrym kursie.
Powodzenia i pozdrawiam.
⛔100

martinellini 468

martinellini

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Hiszpania, La Liga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Sevilla - Real Sociedad
Typ: Sevilla i BTS
Kurs: 3.10
Na dziś wybrałem ciekawo zapowiadające się spotkanie La Ligi pomiędzy Sevillą a Realem Sociedad. Dlaczego Sevilla a nie ,,biało-niebiescy&quot; ? Od czternastu spotkań piłkarze z Andaluzji są niepokonani na swoim stadionie, co więcej spośród tych czternastu spotkań Sevilla wygrała aż dziesięć . Warto podkreślić, że nie były to same ,,ogórki&quot; , ale Sevilla pokonywała u siebie takie zespoły jak Real Madryt czy Athletic Bilbao - czyli ekipy z górnej połowy tabeli. Sevilla ogólnie prezentuje się bardzo dobrze. Trzy dni temu przegrali jednak spotkanie z Malagą, co zresztą przewidziałem w typie z poniedziałku ;) Myślę, że ta porażka zmotywuje ich dodatkowo do zwycięstwa w jutrzejszym pojedynku. Teraz chciałbym podkreślić ,że BTS (Obie drużyny zdobędą gole) nie jest tutaj tylko po to żeby zwiększyć ogólny kurs. Piłkarze Realu Sociedad nie boją się strzelać bramek. W ostatnich pięciu spotkaniach zawsze trafiali do siatki , w tym dwa razy na wyjeździe z Barceloną. Sevilla nie dysponuje najlepszą obroną. W ostatnich pięciu spotkaniach siedem razy tracili bramki. Zresztą taką samą statystyką popisać może się Real Sociedad. Liczę jutro na zwycięstwo piłkarzy z Sevilli oraz na skuteczność napastników z obu stron :grin: Życzę powodzenia!!!

Jeśli pomogłem będę wdzięczny jeśli klikniesz DZIĘKI ;)
⛔100

S 362

sztaba

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Korona Kielce - Jagielonia Białystok
Typ: over 4.5
Kurs: 5,48
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Ponieważ ubiegł mnie jack13 ja zagram jeszcze ostrzej - over 4,5. Do gry wraca Vasiliev to jedno, a stadion Korony Kielce to drugie. Na tym obiekcie po prostu lubią padać bramki. Spodziewam się zaciętego spotkania i gradu bramek. Nie takiego jak w Pucharze Polski mam nadzieje:) Można też grać over 2,5 na którąś z połów. Polecam, bo brameczki w tym meczu na bank zobaczymy. Według mnie Korona jest w gazie i nie ma nic do stracenia, więc może ładnie namieszać, a defensywa Jagielonii nie jest bez skazy, często tracili bramki na początku spotkania wystarczy przejrzeć H2H. Spodziewam się, że wynik otworzy Korona, a potem to już będzie cios za cios i gol za gol. Powodzenia!
⛔100

maselko96 175

maselko96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Chiny, Super Liga
Godzina: 13:35
Spotkanie: Guangzhou - Shanghai Shenua
Typ: Obie drużyny strzelą gola
Kurs: 1.65
Analiza: Na dziś proponuję spotkanie coraz popularniejszej ostatnio ligi chińskiej. Mamy tam mecz lidera - Guangzhou z 7 drużyna tamtejszej ligi - Shanghaiem Shenua. Zacznę może od tego co powie nam tabela: Dzisiejsi gospodarze po 7 meczach mają bilans bramkowy 17:10. Goście natomiast zagrali 6 meczów, ich bilans bramkowy to 13:9. Idąc tym tokiem, obie drużyny więcej zarówno bramek strzelonych jak i straconych niż meczów, co już jest jakimś tam argumentem za moim typem. Głównymi czynnikami które skłoniył mnie do zagrania tego typu sa jednak h2h zespołów w ostatnich latach oraz forma strzelecka zespolow w ostatnim czasie. Ostatnie 7 meczów pomiędzy tymi drużynami to spotkania w których obie drużyny strzelały bramki. Dawniej statystycznie wypada to troszkę słabiej, jednak uważam że liga chińska to takie rozgrywki gdzie ze wzgledu na tempo rozwoju, nie powinniśmy szczególnie porównywać czasów teraźniejszych z historia. Oba zespoły również bardzo dobrze spisują się w ostatnich meczach, jeżeli chodzi o atak. Guangzhou w ostatnich 5 meczach we wszystkich rozgrywkach zdobyło 17 goli, Shanghai Shenua natomiast 11. Co prawda są także mecze gdzie zespoły te potrafią dobrze zagrać w obronie, jednakże jest to mniejszość, a także mam nadzieję że gra ofensywna zwycięży jutro i zobaczymy minimalnie po jednej bramce dla obu zespołów. Powodzenia
✅65

N 3

nikodem1997

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: 1.FC Koln - Werder B.
Typ: spotkanie/ilosc bramek 2/+2,5
Kurs: 4
Bukmacher: eFortuna
Analiza: Werder jest aktualnie w świetnej dyspozycji. Strzelają mnóstwo bramek czy to u siebie czy na wyjeździe. natomiast Koln ostatnio złapało zadyszkę ostatnie 2 mecze u siebie to tylko 1 punkt a z ostatnich 4 ligowych meczów żadnego nie wygrali. Werder wygrywając ten mecz umocni swoją przewage nad druzyną koeln i wyłączy jednego z rywali z walki o lige europy.
⛔100

I 122

igipigiel

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Praga WTA
Godzina:
11:00
Spotkanie:
Barthel-Strycowa
Kurs:
2,5
Bukmacher:
Totolotek
Analiza:
Dlaczego Barthel? Ano dlatego że gra w tym turnieju od samego początku ( a gra od kwalifikacji) i idzie jak burza (jest już w półfinale) a nie była już w nim od dwóch lat! Dlatego gra o duża stawke dla siebie na przyszłość. Zagrała już 6 spotkań i tylko w jednym straciła seta. Oglądałem jej dwa ostatnie spotkania i widziałem i jestem pewny że dzisiaj sobie poradzi pomimo tego że bedzie grała z czeszką czyli trybuny bedzie miała przeciwko (ale napewno ma już swoich ulubieńców bo choćby ostatni mecz był super!) Jej rywalka Strycowa gra od trzech rund. W pierwszej trafiła na niemke a później męczyła sie dwa razy ze swoimi rodaczkami i jej gra nie napawa optymizmem. Dużo traci głupich błędów, nie serwuje czysto- a Barthel wszystko przeciwnie.
W ostatnich spotkaniach miedzy tymi Paniami 15,14,14r wygrywała Strycowa a w 12,12,11 Barthel. Czas więc na przełamanie złej passy i jak nie teraz to kiedy?
Jak dla mnie pewny typ na dziś.
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +8
rossobetting 837

rossobetting

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - Laliga2
Godzina: 20:00
Spotkanie: Oviedo - Alcorcon
Kurs: 1.95
Bukmacher: winmasters
Dzisiaj w drugiej lidze hiszpańskiej mecz pomiędzy zespołem który walczy o awans z zespołem walczącym o utrzymanie. Oviedo jest 7 w tabeli i traci 2pkt do 6 miejsca ktore daje mozliwosc gry w barażach o najwyższą ligę w Hiszpanii. Z kolei Alcorcon jest na miejscu 20 i traci 5 pkt do miejsca dającego utrzymanie. Bliżej ma Oviedo do awansu niż Alcorcon do utrzymania. Trzeba też wziac pod uwagę że gospodarze to zespoł włąsnego boiska co pokazują zresztą statystyki. Na 53pkt zdobyte w lidze AŻ 40pkt zdobyli na własnym stadionie! To zespół wyłącznie własnego boiska, coś jak Hertha w lidze niemieckiej. Na 18 meczy zaledwie 2 porażki świadczą o tym że grają bardzo solidnie. Do tego regularnie strzelając i cechując się szczelną defensywą. Goście z 18 meczach zdobył zaledwie 8pkt na 54pkt możliwe! Wygrał zaledwie 1 na 18 spotkań. PRzede wszystkim ich ofensywa na wyjezdzie nie istnieje, strzelając srednio 0,3 gola na mecz. Tutaj spotkanie zespołów z innymi celami. Piłka jest nie przewidywalna ale nie widzę po stronie gości zadnych atutów.
Analiza:
⛔100

D 706

don1

Użytkownik
Dyscyplina: WTA - SINGLES: Madrid (Spain) - Qualification, clay - Semi-finals
Godzina: 11:30
Spotkanie: Kontaveit A.-Boserup J.
Typ: 2
Kurs: 5.00
Analiza:
Wczoraj mnie O&#39;Connell załatwił przegrywając dwa tb w kuriozalny sposób szczególnie drugi. Dlatego dziś ryzykowny typ. Startują kwalifikacje do turnieju WTA Madryt na kortach ziemnych. W pierwszej rundzie Boserup zmierzy się z Kontaveit. Faworytką tego pojedynku jest Kontaveit. Jednak trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy jest tak dużą faworytką jak wskazują na to kursy? Moim zdaniem nie. Korty w Madrycie są szybkie więc Boserup nie będzie na straconej pozycji. Mimo, że jej bilans gier na clay&#39;u jest mizerny. Ale na szybkiej nawierzchni Julka będzie groźna więc moim zdaniem faworytką tego pojedynku jest Anett, ale nie na poziomie takim jak sugerują to bukmacherzy. Na wolnych kortach Anett by ją ograła gładko lecz już na szybkiej mące Boserup może i się postawi. Typ ryzykowny ale swoje podstawy ma. Powodzenia!
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +45
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom