>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.05.2017 (piątek)

Status
Zamknięty.
S 38

silent_d

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Korona Kielce - Jagielonia Białystok
Typ: over 2.5
Kurs: 1.76
Bukmacher: LVbet
Analiza:
Nie chcę powielać argumentów przedmóców w wątku, którzy typowali ov 3.5, ov 4.5, ale zapowiada się otwarty mecz. Korona - bez obciążeń, nic do stracenia, mogą zagrać dla kibiców. Jagiellonia natomiast, trzymając się wypowiedzi Probierza, każdy z pozostałych meczów będzie traktować jak finał ligi mistrzów - na pewno nie przyjadą do Kielc po remis, tylko wygraną, a nie zwykli bronić się po strzeleniu pierwszej bramki.
Powodzenia.
⛔100

donviehos 14

donviehos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - La Liga Santander
Spotkanie: Sevilla - Real Sociedad
Typ: goli w meczu over 3,5
Kurs: 2,55
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Dużo goli chcę zobaczyć w wieczornym hicie kończącego się sezonu La Liha. Sevilla w raczej zagra w el. do LM. Sezon dla nich oczywiście bardzo owocny, stawili czoła Atletico i dotarli do playoff LM . W meczu z Leicester pokazało się że potrafią mieć dużego pecha, zwykle grając b. dobrze albo doskonale. I taki myślę będzie mecz z REal Sociedad SS. Goście z San Sebastian to również zespół wybitny o europejskich aspiracjach. To tego jakże ofensywny styl gry obuy ekip. Myślę że siatki zatrzepocą kilka razy, ew. będzie wybijanie z linii bramkowej, a może zza tejże. Gram za sto milionów z Eurobiznesu
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom