>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.05.2016 (czwartek)

Status
Zamknięty.
raveman 736

raveman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, LE
Godzina: 21:05
Spotkanie: Liverpool - Villareal
Typ: 1
Kurs: 1,72
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Po wielu emocjach w Lidze Mistrzów przyszedł czas na Lige Europy. Poprzedni mecz tych dwóch ekip był bardzo wyrównany i mógł równiez skonczyc sie remisem gdyby nie odrobine szczęscia druzyny z hiszpanii. Podopieczni Kloppa na Anfield to zupełnie inna druzyna. Ostatnie 5 meczy w domu to 3 zwycięstwa i dwa remisy gdzie przeciwnicy byli wymagający. Villareal na wyjeździe spisuje sie gorzej, mimo to punktują w lidze. Ciekawym typem na to spotkanie jest równiez over 10,5 RR, mecz napewno bedzie otwarty, dużo szybkiej gry dlatego rzuty rożne też są tu prawdopodobne. Mecz powinien być wyrównany ale uważam, że magia tego stadionu i kibiców gospodarzy bedzie miała znaczenie i że ten ostateczny ruch na wage awansu bedzie należał to Liverpoolczyków ????

✅72

Otrzymane punkty reputacji: +1
fracma11 112

fracma11

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie: Liverpool - Villarreal
Typ: Łączna ilość strzałów na bramkę - powżej 9,5
Kurs: 1.9
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Wydaje mi się, że to jest pewny zarobek. Biorę pod uwagę fakt, że obie ekipy mają niezły potencjał w ofensywie. Myślę, że:
- padną w meczu co najmniej 2 bramki co już daje 2 strzały na bramkę
-będzie w meczu sporo rzutów rożnych (poprzedni mecz 10 rożnych) - niech chociaż 2 z nich się zakończą strzałem na bramkę
-będzie to mecz z dużą ilością fauli ( w poprzednim meczu aż 18 rzutów wolnych) - niech chociaż 2 się zakończą strzałem na bramkę
- resztę moim zdaniem pokryją zakończenia akcji z bocznych sektorów boiska oraz strzały z poza pola karnego
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +3
maciek94 75

maciek94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie:
Sevilla vs Shakhtar
Typ: Rzuty rożne (azjany) w meczu powyżej 10,5
Kurs: 1.70
Analiza: Dwa razy podany typ na rzuty rożne - dwa razy nie wszedł. Kilka dni temu brakło jednego, wczoraj brakło dwóch. Niezbyt miły początek analizy i nie stawia mojego typu w dobrym świetle. Stawiam dziś na rożne i licze na przełamanie !
Konoplyanka ! Konoplyanka ! Konoplyanka !
Tak, tego właśnie zawodnika oczekuje dzisiaj na boisku i od niego oczekuje, że pomoże w moim typie. Kiedy nie gra a stawiam rożne, to wiem że mogę na niego liczyć. Na jego szybkość i błyskawicznie podjęte decyzje. Oczywiście nie jeden zawodnik gra na boisku ale jeśli chłop będzie grał to będę nieco spokojnieszy.
Wczoraj Real vs City - zawiodłem się tempem tego meczu. Liczyłem na to że City koło 70 postawi wszystko na jedną karte i przyciśnie. Przeliczyłem się. Real bardzo się cieszę, że awansował ale mecz nie porywał.
Co było to było.. Dziś Liga Europy. Cięzka jak cholera do typowania. Nie widzę sensu w stawianiu 1/X/2 bo dla mnie w obu meczach może wydarzyć się wszystko. Idę ponownie w rzuty rożne. Wynik spotkania otwarty - w pierwszym meczu 2:2 więc w nieco lepszej sytuacji Sevilla aczkolwiek nieskreślałbym Ukraińców.
Co do samego typu Sevilla lubi ofensywe, lubi wbijać korki. Statystyki świetnie to ukazują - kolega wyżej już je zademonstrował. Pobieram niższą linie po także atrakcyjnym kursie. Mam nadzieję, że będzie to otwarty mecz - nie tak jak wczoraj :p bo wczoraj też zakładałem, że to będzie mega otwarty mecz, a wyszło jak wyszło.
Osłabień znacznych brak. Piłkarze Sevilli odpoczywali w weekend bo w większośći trener wystawił rezerwowych. Więc licze, że wypoczęci zagrają o finał i o moje rzuty rożne ???? Shakhtar też kilka dobije, oni się nie wycofają jak wczoraj City. Spróbują zaatakować, jestem niemal pewny. 11 rożnych jak na taki mecz to nie dużo.
Stawiam i polecam.
Do usłyszenia !

100

franzvii 1

franzvii

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europejska
Spotkanie: Liverpool - Villarreal
Typ: remis lub Villreal
Kurs: 2,15
Bukmacher: b365
Analiza:
nie wiem dlaczego wszyscy stawiają na Liverpool
jak dla mnie będzie wisienka na torcie i 4 hiszpańskie zespoły w finałach
Liverpool kontuzje i gra w kratkę raz wygrają raz przegrają
jeśli chodzi o Villarreal to w pucharach u siebei wygrywają a na wyjazdach nie przegrywają dlatego mamy ich tak daleko
może i przeczucie ale finał Hiszpański

100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna - Szwecja 2 liga
Godzina : 17:30
Spotkanie : Orgryte : Varbergs
Typ : over 3.5 gola
Kurs : 3.95
Bukmacher : Unibet
Analiza :
6 kolejka w 2 lidze Szweckiej i pojedynek Orgryte z Varbergs , obie ekipy zaliczyli po 2 zwycięstwa 2 remisy i porażkę i jak nie trudno obliczyć obie mają po 8 pkt , historia gospodarzy jest interesująca gdyż w 2011 r. klub zbankrutował, przez co został zdegradowany do 3 ligi dziś są w 2 lidze i myślę ze dziś powalczą , goście w meczach wyjazdowych 1-1-0 i br 3:1 co też może dać nadzieję na bramkę albo lepiej w dzisiejszym pojedynku a sięgając wstecz to w krótkiej historii meczów pomiędzy nimi możemy znależć takie wyniki jak 4:1 czy 1:5 stąd też mój over 3.5 gola w dzisiejszym pojedynku , w ostatnim pojedynku Orgryte przed swoją publiką ograło 3:1 Degerfors może powtórzą wynik . OBY !

100

jimmydix15 58

jimmydix15

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Europejska
Godz: 21:05
Typ: -Liverpool powyżej 1,5 żk
Kurs: 1.55
Buk:Betsson
Witam
Widzę, że brak meczy skłoniło dużo ilość osób do typowania różnych opcji.
Gram powyżej,ponieważ będzię to mecz nie do końca jednostronny a po 1 kartce w połówce to nie aż taki trudny wyczyn.
Co prawda kurs niski,ale zakład wydaję się pewny widząć szale spotkania,i to że jest to mecz rewanżowy, więc o odkładaniu nóg możemy zapomnieć
Gram i polecam.

100

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Typ: over 100 action points w meczu (101+)
Kurs: 5,5
Bukmacher: W i l l i a m H i l l
Analiza:
Gol = 10pkt, Rzut rozny = 3pkt, zolta kartka = 3pkt, karny przyznany = 10pkt, czerwona kartka = 10pkt
Do Typow Dnia wybieram taki zaklad, ktory pasuje do takich meczow bardzo dobrze a przy okazji sprawia, ze mecz oglada sie o wiele lepiej. Dwie ekipy ktore strzelaja i traca bramki, graja o awans do finalu LE. Liverpool w ostatnich 5 spotkaniach domowych w 4 stracil gola. Lacznie w tych 5 meczach stracil 7 goli i moim zdaniem rowniez dzisiaj nie zachowa czystego konta. Braki w obronie Liverpool nadrabia atakiem. W ostatnich 5 domowych spotkaniach The Reds strzelili 15 goli! Villareal na wyjazdach tez zagubil gdzies swoja dyscypline i traci bramki. W ostatnich 5 spotkaniach wyjazdowych Villareal stracil 8 goli, strzelajac przy tym 9. W tym meczu kazda bramka zmienia sytuacje jednej z ekip co moze zmusic zespoly do otwartej gry. Liverpool to za kadencji Kloppa nabijacz kornerow wiec licze na te 7-9 roznych ze strony gospodarzy. Villareal tez swoje 3-4 kornery powinien dodac. Do tego kartki ktore moga sie posypac w tym meczu bo stawka jest spora dla obu ekip ktore juz dawno nie byly tak blisko europejskiego pucharu. Sedziowac dzisiaj bedzie Viktor Kassai ze srednia 5,02 zoltka na mecz oraz 0,23 czerwa na mecz wiec gosc raczej pokrywa overy kartkowe. Jesli The Reds zagraja choc w polowie tak jak zagrali z Dortmundem to bet ma realne szanse &quot;wejscia&quot;. Powodzenia

100

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaKolumbia,Copa Aquila
Godzinna: 22.00
Spotkanie: Huila - Quindio
Typ: over 2.5 bramki
Kurs: 2.05
Analiza:
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na dziś wybrałem typ z ligi kolumbijskiej pomiędzy ekipą Huila , a Quindio. Jest to ostatnia kolejka w grupie H gdzie drużyna gości ma już zapewniony awans do dalszej części rozgrywek . Gospodarze żegnają się w tej części rozgrywki ale moim zdaniem mimo wszystko zobaczymy ciekawy mecz. Dlatego też proponuję grać over 2.5 bramki w tym meczu po całkiem fajnym kursie. Patrząc na ostatnie mecze w lidze jak i starcia head to head widzimy , że obie drużyny tych bramek sporo zdobywają i dzisiaj powinno być podobnie mimo iż kwestia dalszej gry jest już rozstrzygnięta. Moim zdaniem gospodarze powalczą o dobry wynik przed swoimi kibicami i w tym meczu na pewno nie zabraknie emocji do samego końca. Życzę powodzenia.

100

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis???? - ATP Madryt 2016
Godzina: 18:45
Spotkanie:
Sock Jack - Sousa Joao
Typ: 2:0
Kurs: 2.29
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Analiza na szybkiego. Faworytem w tym spotkaniu jest Amerykanin mimo tego, że Portugalczyk rozegrał znacznie więcej meczów na kortach ziemnych i ma o wiele więcej doświadczenia. Skarpeta to bardzo uniwersalny tenisista, który potrafi grać na każdej nawierzchni. W tym roku zanotował dwa finału, w Brisbane na hardzie oraz w Houston na oszukanej mączce. W tym turnieju pokonał nieobliczalnego Paire 2:6, 6:2, 7:6 oraz niespodziewanie Del Potro 6:4, 7:6. Jack gorzej czuje się w obronie, ale ofensywę ma fenomenalną. Forhend piekielnie szybki strzela z nadgarstka i rywale często odprowadzają piłki wzrokiem, bekhend znacznie gorszy. No i oczywiście ogromny handicap pod względem grania pod siatką oraz na małe pola.

Joao Sousa to tenisista również umiejący grać na każdej nawierzchni, ale mimo wszystko glina to jego najlepsza bajka. Obecny sezon ma zły ponieważ wygrał tylko 7 meczów a przegrał aż 13. W tym turnieju pokonał Mahuta 6:4, 6:4, czyli gościa, który nieogrania gry na mączce oraz Granolersa 6:3, 6:3, czyli Hiszpana specjalizującego się od przebijania balonów, który ostatnio złapał lepszą formę. Portugalczykowi na kortach ziemnych niczego nie brakuje, tylko w ostatnim czasie jak ma grać z lepszym przeciwnikiem to żre, żre o zdycha, ponieważ wszystko wychodzi do czasu i nagle przychodzą 2-3 gorsze piłki i mamy łamanko. Moim zdaniem skarpeta w tym meczu jest w stanie wygrać 2:0, ponieważ preferuje znacznie agresywniejszy tenis i tak też stawiam.
100

tymexx 159

tymexx

Użytkownik
Dyscyplina: Football, Liga Europy
Godz: 21:05
Spotkanie: Sevilla vs. Shakhtar
Typ: obie strzela gola w II. połowie
Kurs: 3,00
Buk: bet365
Dzis rewanzowe spotkanie w hiszpanskiej Sevilli zapowiada sie bardzo ciekawie;
obroncy trofeum stoja na ciut lepszej pozycji po wyjazdowym remisie 2:2.
Co ciekawe w dotychczasowych spotkaniach pomiedzy tymi zespolami zawsze padal wynik 2:2... i wcale niewykluczone ze dzis bedzie podobnie.
Sevilla u siebie zawsze mocna, po drugie cel na ten sezon jest jasny - po raz 3 z rzedu zdobyc puchar Europy. Ale Szachtar robi w tym sezonie rownie dobre wrazenie, ostatnio w lidze pewna wygrana 3:0 z Dynamem Kijow, a we wczesniejszych fazach ligi europejskiej regularnie przywozil z wyjazdow 3 punkty. Walka wiec zapowiada sie do ostatniego gwizdka, ktory wcale nie musi nastapic po 90 minutach. Licze, ze obie druzyny pojda na calosc im blizej bedzie do konca spotkania i stawiam na bramki glownie w drugiej polowce.

100

waldi1906 5

waldi1906

Użytkownik
Typ: Obie strzelą TAK
Kurs: 1.95
Obie drużyny strzelają ostatnio dużo goli w LE szalony mecz Liverpoolu z BVB i dwumecz Żółtej łodzi podwodnej ze Spartą gdzie na wyjezdzie wcisnęli im 4 bramki to robi wrażenie jak i dobra gra w lidze Villarealu zajmują 4 miejsce premiowane el. do LM i im juz tego nikt nie zabierze i mogą się skupić na Lidze europejskiej.Po ostatnim 1-0 dla Hiszpanów dzisiaj liczę że obie ekipy będą strzelały bramki i po slabych meczach w LM dzisiaj będzie dobre widowisko.
Powodzenia

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom