>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 5.02.2022 (sobota)

Status
Zamknięty.
inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Dyscyplina: tenis Montpellier
Godzina: 15.00
Spotkanie: Krajinovic - Bublik
Typ: Bublik
Kurs: 1,81
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Bublik musi być dowartościowany po tym tie breaku w trzecim secie w ostatniej rundzie jak i całym meczu z Bautistą. Pokonał największego rywala w drabince i teraz powinno być z górki. Krajinovic niezle się tu prezentuje również. Jednak pokonanie Dzumhura nie wygląda już tak spektakularnie. Dla mnie win silniejszego obecnie Bublika. No ile można w tym tygodniu przegrywac? Gasquet wczoraj miał ten mecz w garści a co się stało, każdy widział. Powodzenia, przyda się.

81

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
Otrzymane punkty reputacji: +1846
M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska
Godzina: 15:00
Spotkanie: Stal Mielec - Górnik Zabrze
Typ: Stal + powyżej 1,5 gola w meczu
Kurs: 4.80
Analiza:

3 spotkanie 20 kolejki Ekstraklasy.
Troche nie rozumiem kursów na Stal bo grała bardzo dobrze na swoim obiekcie a Górnik choć miał udaną runde to teraz będzie miał
o wiele trudniej bo odchodzi ich największa gwiazda J.Jimenez,który strzelił dla Górnika 8 bramek i asystował przy 4 bramkach.
W dodatku Górnik ma problem z kontuzjami i absencjami za kartki bo dziś nie zagrają Dadok i Janża skrzydłowi/wahadłowi,którzy pauzują za kartki w dodatku kontuzjowany dalej jest Wojtuszek oraz Sobczyk a z klubu odszedł także Bainović i Sanogo.
Z Stali odszedł min Jankowski czy Piasecki.
Stal na swoim obiekcie w tym sezonie wygrała aż 6 meczów (6-2-2) tylko 4 drużyny grają lepiej na swoim terenie.
Daje typ na wygraną gospodarzy + 1,5 gola w meczu bo ktoś już podał typ na "czystą wygraną" gospodarzy.
Górnik w delegacji w tym sezonie (3-2-4). Z tych 4 porażek to 3 były takie w których padły minimum 2 bramki, wyjątkiem mecz z Radomiakiem bo tam gospodarze wygrali tylko 1:0.
Stal u siebie jeszcze nie wygrała z Górnikiem w ostatnich latach i teraz wg mnie jest do tego najlepsza szansa.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: piłka nożna/La Liga
Godzina: 16:15
Spotkanie: Mallorca vs Cadiz
Typ: powyżej 8.5 kartek (czerwona=2)
Kurs: 4.45
Bukmacher: BETFAN
Analiza:

Przenosimy się na Majorkę, gdzie dojdzie do pojedynku dwóch zespołów, które mogą być zawiedzione rezultatami osiąganymi w środku tygodnia. Przypomnijmy, że gospodarze mierzyli się w Madrycie z miejscowym Vallecano, a Cadiz z Nietoperzami w Walencji w ramach ćwierćfinałów Pucharu Króla. Mógł to być sukces obu klubów w hiszpańskim pucharze, ale marzenia się już skończyły. Mallorca miała swoje sytuacje, ale nie potrafiła ich wykorzystać i to przeciwnik sięgnął ostatecznie po awans. Czas skupić się walce o utrzymanie, bo ich sytuacja nie jest za ciekawa i tym samym każde zdobyte oczko jest na wagę złota, szczególnie w dzisiejszej rywalizacji. Cadiz dzielnie spisało się w Walencji, zabrało jednak jakości, aby pokonać faworyta w Pucharze Króla. Tutaj również pojawiają się myśli o spadku, szczególnie gdy znajdujesz się na jednym z ostatnich miejsc La Liga. Zmiana szkoleniowca stała się faktem i okres próbny za nim. Zwycięstwo z Levante było bardzo ważne i Sergio chce zdobyć kolejny komplet punktów. Czy Majorka zostanie przez nich zdobyta?

Nie pozostało mi nic innego, jak zaproponować kartoniki. Są to zespoły, które walczą o utrzymanie i doskonale zdają sobie sprawę z tego, że jest to ważny pojedynek. Mam nadzieję, że zarówno Mallorca, jak i Cadiz będą bojowo nastawione i sędzia Carlos del Cerro Grande będzie miał sporo pracy na boisku. Jak pokazały spotkania w ramach Pucharu Króla gospodarze i goście otrzymywali wiele upomnień i podobnie powinno być także dzisiaj w bezpośredniej rywalizacji. Można pobrać sobie niższe linia, ale ja na potrzebę Typów Dnia pobrałem najwyższą. W pierwszym bezpośrednim spotkaniu rozgrywanym w Kadyksie padło 11 kartoników, nie obrażę się na powtórkę, szczególnie w takiej sytuacji, w której znajdują się aktualnie oba zespoły.

100

SolarisPL 111,9K

SolarisPL

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Rotterdam
Godzina: 16:00
Spotkanie: Laaksonen - Dzumhur
Typ: Dzumhur
Kurs: 2.10
Analiza:

Ja rozumiem fakt, że Dzumhur potrafi być totalnie niestabilny emocjonalnie na korcie, ale czysto ostatnią formą i umiejętnościami Bośniak powinien tutaj na spokojnie zwyciężyć. Damir zaliczył cztery przekonywujące zwycięstwa w Montpellier, a także co ważne, pokonał już Laaksonena w styczniu we francuskim Quimper stosunkiem 6-3 6-4. Szwajcar na czteromeczowym lose streaku i nie spodziewam się, żeby tutaj zrobił furorę, tym bardziej, że motywacja u Dzumhura powinna być z racji tego, że Rotterdam to turniej rangi ATP 500 więc hajsik proporcjonalnie większy od zwykłych małych imprez. Kursy lekko w mojej opinii przeszacowane.

100

CIAP3K 27,4K

CIAP3K

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska - Ekstraklasa
Godzina: 17:30
Spotkanie: Piast Gliwice - Pogoń Szczecin
Typ: powyżej 26.5 fauli
Kurs: 1,75
Bukmacher: forbet
Analiza:

Wczoraj duży pecha brakło jednego rożnego aby moja propozycja była na plus.
Dziś gram faule i kolejny mecz w ekstraklapie.
Jedyna taka linia gdzie znalazłem o takim kursie jest na forbet.
Piast ze średnią 12,8 natomiast Pogoń ze średnią 12,1 fauli na mecz.
Sędzia tego spotkania jest Paweł Raczkowski który dużo gwiżdże i dużo rozdaje kartek.
Jest to pierwszy mecz tych ekip w pierwszej rundzie więc sądzę po wczorajszych meczach ze nikt nie będzie odstawiał nogi I będzie walczył.
Pogoń jest druga w tabeli i z tego co się dowiedziałem będą walczyć o mistrza bo mają taką szansę i sam sami mówią nie chce z tego zrezygnować a do zdobycia mistrza trzeba co mecz punktować a żeby punktować to trzeba też zatrzymać przeciwnika i sądzę że taka postawę dziś zobaczymy w tym meczu ponieważ Piast gra u siebie gdzie chłopacy są groźni i sami z siebie nie odstawiają nogi a na dodatek mają tylko 5 pkt przewagi nad strefa spadkową więc to nie dużo.
Mecze między tymi ekipami zawsze są ostre i co mecz można zobaczyć wiele fauli a patrzę tutaj na mecze Piasta u siebie które rozgrywali - na ostatnie parę meczu było 30,28,37,26,25 są to mecze gdzie były rozgrywane w Gliwicach.
Dzisiejszy mecz będzie można obejrzeć na TVP Sport więc fajnie ze można obejrzeć mecz na darmowej i kibicować nie drużyna a "faula"

100

Chore Jazdy 8,4K

Chore Jazdy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Ligue 1
Godzina: 17:00
Spotkanie: St.Etienne - Montpellier
Typ: Montpellier
Kurs: 3.10
Analiza:

Witam.
Moi drodzy, zupełnie nie rozumiem kursów na to spotkanie, Bukmacher moim zdaniem robi podpuchę na przełamanie ST.Etienne. Drużyna gospodarzy zajmuje ostatnie miejce w tabeli, zdobywa bardzo mało bramek i nie maja pomysłu na grę, w lidze strzelili zaledwie 19 bramek tracąc aż 43. Bukmacherzy licza na przełamanie serii u siebie i wpływ miał pewnie powrót Khaziriego - najlepszego strzelca zespołu. Montpeliee bez dwóch najlepszych strzelców ale i tak świetne wyniki. zwycięstwo da im 4 miejsce w lidze. Goscie prezentują lepszy futbol, wiedzą że mogą grać w tym sezonie o większe cele, przyszedł mecz z najsłabsza drużyna ligi w tym sezonie, mam nadzieję że podejdą bojowo do tego spotkania a kurs zachęca.
Pozdrawiam

100

Otrzymane punkty reputacji: +222
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej na lodzie, liga szwedzka
Godzina: 15:15
Spotkanie: Leksand - Linkoping
Typ: Leksand w regulaminowym czasie
Kurs: 1,72
Analiza:
Dzis wybirałem z trójki Karpat rt, ale tu nie zdazyłem napisac, Assat z x i własniej ten typ zobaczymy. Obie ekipy mozna powiedziec wracaja po kwarantannie, Linkoping rozegrało jeden mecz ale wyszedł beznadziejnie, w składach obu ekip specialnych osłabien nie ma, w Linko brakuje Duńczyka Russela, reszta kluczowych graczy jest. Leksand z wiekszoscia istotnych grajkow i rozegraja dzis pierwszy mecz, moze to taki minusik wsrod wiekszej ilosci plusów . Roster gospodarzy lepszy i byle pokazali to na lodzie bo maja wszystko po swojej stronie.

72

Otrzymane punkty reputacji: +1627
kns_esport 214,5K

kns_esport

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: CS GO Blast
Godzina: 16:30
Spotkanie: OG - NIP
Typ: win NIP
Kurs: 1.88
Bukmacher: betfan
Kursy również poleciały w dół w stronę NIP. Ja natomiast dzisiaj zacznę od OG, w sumie to trochę wielka nie wiadomo, nowa formacja a wyniki zadawalajace. Dwa razy wygrana na słabe moim zdaniem Astralis, i jedna na MIBR. Ja dziś pójdę w stronę NIPU które pokonało wczoraj NAVI grając 3 mapy na ostatniej pojechali sobie po składzie ukraińsko rosyjskimi. Doświadczenie i gra w zespole przemawia za Szwedami. Cieszy fajna dyspozycyjność REZA. Agresywna gra i próba podejmowania ryzyka który się opłaca. Estag trochę odstaje od formacji ale w OG mamy falemza który jest moim zdaniem najsłabszym graczem. Wracają do OG mają coś do udowodnienia że da się w krótkim czasie zbudować fajny zespół na który ciąży presją od dłuższego czasu, z drugiej strony pidżamy które kilka lat temu stawały na górze turniejów. Idę tutaj w teamplay gdzie jest zgranie i drużynowosc. Na tej płaszczyźnie wygląda lepiej NIP plus to że wczoraj ładny mecz na NAVI pokunjac ten zespół może dodać im skrzydeł

100

bananos999 140,3K

bananos999

Znawca - Piłka ręczna
Dyscyplina: Piłka ręczna - PGNiG Superliga Mężczyzn
Godzina: 17:00
Spotkanie: Wybrzeże Gdańsk - Piotrkowianin
Typ:
Piotrkowianin
Kurs: 1.92
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Pierwszy pojedynek po przerwie związanej z ME, a naprzeciwko siebie staną dwaj byli reprezentanci Polski jako trenerzy - Mariusz Jurkiewicz oraz Bartosz Jurecki. W tym meczu wg mnie faworytem jest zespół tego drugiego, który jest również drugim trenerem w reprezentacji Polski. Goście w tym sezonie prezentują się bardzo dobrze, ku zdziwieniu sympatyków piłki ręcznej, ale mocna zasługa tutaj trenera Jureckiego, który fajnie poukładał zespół.
Wybrzeże natomiast bardzo słabo się prezentowało w meczach sparingowych, podobnie jak w pierwszej rundzie rozgrywek. Dodatkowo odpali z Pucharu Polski ze Stalą Gorzów, a trzeba zauważyć, że grali w prawie pełnym składzie. Natomiast Piotrkowianin pewnie pokonał MMTS Kwidzyn w sparingu. W pierwszym spotkaniu tych ekip w tym sezonie górą byli zawodnicy z Piotrkowa, a ostatni pojedynek obu ekip w Gdańsku również zakończył się zwycięstwem zespołu gości.

92

Otrzymane punkty reputacji: +1315
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia, FA Cup
Godzina: 18:30
Spotkanie: Cambridge United - Luton
Typ:CambridgeUnited
Kurs: 3,75
Bukmacher:sts
Analiza:

Luton zblizyl sie blisko strefy play off Championship po dobrej passie i napewno priorytetem bedzie walka o awans niz puchar.

Zeby wskoczyc do PO zadanie bedzie niezwykle trudne, oprocz stalych bywalcow (Bournemouth, Blackburn, bo Fulham awans ma pewny) i druzyn grajacych nadspodziewanei dobrze: QPR i Huddersfield nagle pojawily sie katamarany pewnie zmeirzajace do play off: Nottingam, Sheffield United i Middlesbrough zaiwanaija az milo.

Luton tez niczego sobie, napewno by chcieli awansowac do play off, w tej sytuacji puchar bedzie koniecznoscia. Awans i tak raczej bez szans, ale skoro sa 3 punkty do strefy play off to nie beda ciulac punktow do utrzymania, ale powalcza o cos wiecej.

Ostatnio pokonali Swansea po dramatycznej koncowce, dzis chetnie wypisza sie z pucharow.

Taka pora - 1 mecz jest dobra dla bukmacherow, ostatnio tak Nottingham wyautowalo Arsenal, ludzie beda walic na pewniaka. Oby sie przejechali.

Cambridge? Awansowali na ten level po 20 ,latach ,priorytetem utrzymanie, ale w L1 jest trzech totalnych cieniasow, brakuje jeszcze jednego ogora do kompletu i znajdzie sie ktos slabszy niz oni. Dopiero co mieli passe 5 kolejnych wygranych, jak widac udany run pucharowy nie przeszkadzal w lidze, dzis w sumie jeszcze nie bylo chyba ani jednej niespodzianki pomijajac Wolves

Cambridge United - Luton 1-0

To prawie mecz derbowy A ja ide spac

100

kacper091097 260,9K

kacper091097

Typer Ligi Mistrzów
Dyscyplina: Rzutki, World Darts Senior Championship
Godzina: 22:00
Spotkanie: Phil Taylor - Kevin Painter
Typ: Painter wygra
Kurs: 2,40
Bukmacher: STS
Analiza:

Kilka lat temu granie w tę stronę byłoby nie do pomyślenia, ale po tym co widziałem wczoraj, gdy obaj panowie zaprezentowali się w sesji wieczornej kusi zagrać w stronę doga. Kevin zagrał najlepiej w meczach 1/8 ze wszystkich zawodników i pewnie pokonał Warrena natomiast wielokrotny Mistrz Świata męczył się ze słabym Peterem Manleyem w pierwszym secie, którego przegrał i często rzucał single o niskich wartościach. Po pierwszym przegranym secie wygrał kolejne trzy, ale poziom jego gry zbytnio się nie podniósł i zagrał na marnej średniej 81. Gdy widzę kurs 1.6 na Phila, który zagrał na średniej o 14 punktów niższej to ja tego nie pobieram i idę w drugą stronę.

140

Otrzymane punkty reputacji: +1356
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom