robson-united
Użytkownik
Oba zespoly w ostatnim czasie łączy trener PC Gumsao. Pod jego wodzą Vasco jeszcze nie przegrało meczu ligowego! Wcześniej z Cearą w paru kolejkach również osiągał świetne wyniki. Wygrał bodaj na wyj z Santosem. Oba zespoły bardzo defensywne. Więc nic innego tutaj mi się nie widzi jak under2,5gola. Wystarczy spojrzec już na same statystyki by móc się do tego przekonac. Każdy potrafi sobie to sprawdzic sam więc nie będe przytaczał za wiele. Dodatkowo dwaj napastnicy gospodarzy kontuzjowani : Misael (13/1) i Washington (14/4). Ponadto w drużynie Vasco występuje Fernando Prass w bramce czyli jeden z lepszych bramkarzy w lidze. Kilkukrotnie ratował już zespół w tym sezonie. Po przeciwnej stronie też był dobry bramkarz Diego, lecz w ostatnim mecz nie wiedizec czemu trener zdecydował się postawic na Michela Alvesa. Ten stracil dwa gole w meczu z Atletico PR, a wcześniej Diego stracił ich 11 w 17 meczach. I to jest właśnie moje jedynie zmartwienie w kontekście tego spotkania. Ale i tak jestem mysli, ze under tutaj poprostu pasc powinien. A jak będzie zobaczymy.
CEARA : Michel Alves- Oziel, Fabrício, Diego Sacoman , Vicente- João Marcos, Heleno, Careca ,Camilo (Geraldo)- Magno Alves, Kempes.
VASCO DA GAMA : Fernando Prass- Fagner, Dedé, Titi , Jumar- Rafael Carioca, Romulo, Carlos Alberto, Zé Roberto- Jonathan, Éder Luis.
100
CEARA : Michel Alves- Oziel, Fabrício, Diego Sacoman , Vicente- João Marcos, Heleno, Careca ,Camilo (Geraldo)- Magno Alves, Kempes.
VASCO DA GAMA : Fernando Prass- Fagner, Dedé, Titi , Jumar- Rafael Carioca, Romulo, Carlos Alberto, Zé Roberto- Jonathan, Éder Luis.
100