>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 4.12.2016 (niedziela)

Status
Zamknięty.
gruszczynski 2

gruszczynski

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie, PŚ w Klingenthal
Godzina: 15:00
Spotkanie : Maciej Kot - Kamil Stoch
Typ: Maciej Kot
Kurs: 1.95
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Czołem!
Wczoraj nasi skoczkowie pokazali klasę wygrywając pierwszy raz w historii konkurs drużynowy. Kamil Stoch oddał najlepsze skoki (139 i 140 metrów). Kot zaliczył dwukrotnie 139 m, a więc nie ustępował mu na krok. Pomimo wczorajszego, delikatnie lepszego rezultatu Stocha, skłaniam się ku Maciejowi Kotowi, ponieważ ten regularnie skacze od letniego GP, przez poprzedni konkurs w Finlandii a na Kligental kończąc. Kamilowi brakuje powtarzalności.
⛔100

misiek345 47

misiek345

Użytkownik
Dyscyplina: CS GO: Americas Minor Champs
Godzina: 16:00
Spotkanie: Cloud9 vs Immortals
Typ: Immortals +1,5
Kurs: 1.5
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiaj skromny kurs. Zmierzą się dwie ekipy za oceanu. Brazylijska formacja Immortals (11 ranking) oraz amerykański Cloud9 (obecnie 5 miejsce w rankingu). Spotkanie, Bo3 lan.
Cloud9 po ostatnim dużym zwycięstwie na lanie miesiąc temu już nie ma takiej pompy. Buki nie wystawiają oszałamiających kursów bo wiedzą, że ten mecz to tak naprawdę 50/50. Koniec roku się zbliża chłopaki już swoje ugrali, co nie oznacza, ze oddadzą finał bez walki. Co jednak ważne obie ekipy mają już zapewniony start w najbliższym Majorze (wątpię by TSM wyrwało komukolwiek z tej dwójki ten sukces). Walki toczy się o 30tys$ oraz o 15tys$ kolejno za 1 i 2 miejsce. Nie jest to oszałamiająca kwota. Cloud9 nie musi nic udowadniać wynik jaki osiągnęli na przestrzeni roku zaskoczył wszystkich, dziś podejdą bez spiny i na luzie.
Immortals za to wreszcie złapało wiatr w żagle, a raczej celownik na głowie przeciwnika. Odszedł zews, zastąpił go steel. Świetna decyzja i już są efekty. Felps świetny aimer, czasami bywa porywczy. Boltz najsłabsze ogniwo ekipy, jednak on potrafi podnieść team i zgrzać do walki co pokazał wczoraj w walce z TSM (wynik z 0:5 na 7:8 i ostatecznie 16:14).
Dodatkowo Henry jeżeli dobrze zacznie mecz i wejdzie w trans pociągnie całą ekipę. Jedna wygrana mapa przez Brazylijska ekipę jest formalnością.
Link do spotkania:http://www.hltv.org/match/2307047-cloud9-immortals-americas-minor-eleague-major-2017
✅50

kuckisan 254

kuckisan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Belgia, Jupiter League
Spotkanie: Genk - Lokeren
Godzina: 20:00
Typ: Genk do zera
Kurs: 2.60
Analiza:
Zajmujący obecnie 9 miejsce Genk ma tylko 4 punkty straty do 6 miejsca, które gwarantuje grę w europejskich pucharach.
Fatalnie spisują się na obcym terenie, tylko 1 wygrana 2 remisy i aż 5 porażek.
Ale na swoim obiekcie to zupełnie inna drużyna, bilans 6-1-1.
Dzisiaj podejmują 12 drużynę, która ma ten sam problem, ich wyjazdowe spotkania to tylko 2 remisy i 6 porażek.
Tylko 4 bramki w 8 meczach.
Genk dosyć często gra na zero z tyłu, tak było w 4 na 5 ostatnich meczów, z Bilbao 2-0, z St.Truiden 1-0, z Eupen 2-0, z Rapidem 2-0.
Mój typ to wygrana Genk do zera.
⛔100

wp76 911

wp76

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , Serbia
Spotkanie: Vojvodina - Napredak
Godzina: 17:00
Typ: Vojvodina (trzydrogowy handicap 0-1)
Kurs: 3.85
Bukmacher: Unibet
Analiza:
19 kolejka ligi Sebskiej, gdzie Vojvodina (obecnie 3 miejsce za Crveną Zvezdą i Partizanem),podejmuje będące tuż za nimi Napredak, stąd tak wysoki kurs na czystą 1,czyli 2.2 (polecam).
Jak już spojrzymy na bilanse gopodarzy i przyjezdnych widać przewagę Vojvodiny, to drużyna, która posiada najlepszy bilans na własnym boisku, 7 wygranych i tylko 1 remis.
Bramki uwaga: 21 strzelonych i tylko 2 stracone.
Napredak na wyjazdach bilans 3-3-3.
Wszystkie 3 wygrane z drużynami z 2 połówki tabeli, z Radnik (13), Novi Pazar (15),Backa (14).
Vojvodina wygrywała z 8 Javorem 4-0, z 6 Sp.Subotica 5-0.
Liczę, że dzisiaj wygra zdecydowanie z Napredakiem, podtrzymując dobry bilans własnego boiska i powiększy przewagę nad nimi w tabeli.
✅285

Otrzymane punkty reputacji: +1
erev 13

erev

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania - La Liga
Spotkanie: Alaves - Malaga
Godzina: 18:30
Typ: powyżej 2,5 gola w meczu
Kurs: 2.05
Analiza:
Jak dla mnie to naprawdę ciekawy i dość możliwy typ. Spotykają się drużyny, których mecze obfitują dość mocno w bramki - szczególnie między sobą statystyka wygląda ciekawie. Chciałem początkowo dać na wygraną Alaves, ale intuicja mówi mi, że może być remis - dlatego skłoniłem się ku opcji bramek.
Obie ekipy lubią strzelać bramki, ale i je tracić. W ostatnich 5 spotkaniach Malagi wpadło, aż 16 bramek co daje ponad 3 bramki na mecz, co prawda nie można tego samego powiedzieć o drużynie Alaves, bo w ostatnich 5 meczach wpadło tylko 9 bramek.
Ale łącząc te dwie ekipy można spodziewać się gradu goli - nawet pomimo tego, że w ostatnich meczach nie zawsze linia się pokrywała.
⛔100 nie było takiego spotkania

V 1,1K

viren

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , Anglia
Spotkanie: Everton - Manchester United
Typ: wygrana Evertonu
Kurs: 4,33

Analiza:
Dziwne, ze nikt tego nie pobral ale na sportowo United to bardzo cienki team. Gigantyczne transfery tylko w celu skupienia uwagi mediow i podpisywania niebotycznych kontraktow sponsorskich, od czasow Fergusona United sie skonczyl i jedynym wyjatkiem jest zdobycie Pucharu Anglii przez Louisa Van Gaala - najlepszego trenera United w erze postfergusonowskiej, choc ja wiem ze wielu fanow United bedzie mialo zgola odmienne zdanie.
Everton to druzyna, ktora potrafi grac wielkie mecze z wielkimi, jej problemem sa mecze z cieniasami u siebie. Kilka powodow, dla ktorych Everton to moim zdaniem wygra - jesli tylko mecz bedzie czysty.
1. Everton przegral ostatni mecz w niedziele, totalnie odpuscil sobie wycieczke do Southampton, ktore juz zaplacilo wczoraj za tamta nadspodziewanie latwa wygrana z Evertonem po golu w pierwszej minucie. Obstawiam, ze Everton skupia sie na dzis i z pustymi rekami nie wyjedzie z dzisiejszego meczu
2. Menedzerem United jest kompletny pajac, ktoremu po zdobyciu trzeciego tytulu z Chelsea cos kompletnie strzelilo do glowy i zachowuje sie bardzo dziwacznie, obwinia wszystkich dookola, ciska gromy na lekarke, kopie butelki. Dzis powinien byc zawieszony i bedzie cyrk z przekazywaniem instrukcji
3. Manchester wypsztykal sie we srode z West Hamem wygral 4-1, pisalem ze drugiego remisu nie bedzie i roztrzaskali planowo West Ham. Dzis idealna pora by byc sprowadzonym na ziemie
4. United nie jest druzyna, czolowka odjechala niemilosiernie, to zlepek gwiazd, Everton jest druzyna, mimo tej koszmarnej serii, to idealny moment na przebudzenie, Everton zaliczal w ostatnich latach takich momentow bardzo wiele
5. Owszem, United wygrywal bardzo latwo na Goodison, ale bylo to na ogol wtedy, gdy wydawalo sie ze Everton strzepie im skore. Dzis nikomu sie nie wydaje, ze Everton bedzie mial latwo, idealna pora na zaskoczenie.
Wygrana Evertonu
⛔100

tigana 130

tigana

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , Anglia
Spotkanie: Everton - Manchester United
Typ: BTS I połowa
Kurs: 4,43
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza.
Za chwilę rozpocznie się ciekawe widowisko gdzie grać będą sąsiadujące ze sobą ekipy
Everton 8 pozycja a ich rywal Manchester 7. Obie ekipy dzieli również jeden pkt i jest też dobra okazja powalczyć o pozycje nr 6 bo West Bromwich Albion również ma 20 pkt tak jak Manchester. Widać że Manu się rozkręca z meczu na mecz i oczywiście widać że Zlatan złapał formę. Forma gospodarzy nie zadowala ale dziś przyjeżdża Manchester i myślę że na ten mecz nie trzeba się dodatkowo mobolizowac. Stawiam na BTS już w pierwszej części spotkania i ogółem myślę że Manu wygra te spotkanie. Ogólnie ostatnie h2h obu zespołów to 3 wygrane Manchesteru jedna Evertonu i jeden remis.
⛔100

komesbb 435

komesbb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina:
18:00
Spotkanie:
Jagiellonia Białystok - Lech Poznań
Typ:
kornery over 10,5
Kurs:
2,0
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
Już za parę chwil rozpocznie się moim zdaniem najciekawsze spotkanie 18 kolejki polskiej Ekstraklasy. Do Białegostoku przyjeżdża ekipa z Poznania. Wiele już o tym meczu zostało powiedziane i niewątpliwie zgadzam się z przedmówcami. Zapowiada się ciekawe, ofensywne spotkanie. Ciężko tu wytypować zwycięzce. Ja uważam, że bezpieczniejszą opcją w tym spotkaniu jest zagranie na rzuty rożne. Zakładam, że Probierz będzie starał się ustawić swoją drużynę bardzo ofensywnie. Poznaniacy jak widać gołym okiem są od paru kolejek w gazie, także można założyć, że pójdą za ciosem i będą starali się atakować przeciwnika. Linia moim zdaniem nie jest jakoś wygórowana. Myślę, że spokojnie obie ekipy są w stanie &quot;nabić&quot; 11 rożnych.
Statystyki:
Lech - Jag 9:1;
Lech - Jag 11:7;
Jag - Lech 8:3;
Lech - Jag 5:3;
Lech - Jag 7:1;
W ich ostatnich pięciu pojedynkach over padał dwa razy.
Jak pisałem wyżej myślę, że zobaczymy ofensywny pojedynek z mnóstwem okazji po obu stronach. Dlatego idę w stronę overa (kornery). Pozdrawiam
⛔100

emdex 1,9K

emdex

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka / Hiszpania ACB
Godzina: 18:30
Spotkanie: Barcelona - Gran Canaria
Typ: (+7,5) Gran Canaria win
Kurs: 1,90
Witam,
Będę się streszczal bo mecz za 30min ma swój poczatek.
Gran Canaria grała świetnie od samego początku sezonu, wygrywala wszystko jak chciała. Aż przyszedł dzień porażki z Cedevita w Eurocup 97-90 i z Realem 68-76, ale dopiero ostatnie minuty przesadzily o tym wyniku. Później kolejno wygrane z Nizhnym i Estudiantes, co pozwala sądzić że goście wracają na dobre tory, i dziś będą chcieli przeciągnąć serię zwycięstw.
O tyle to będzie trudne bo trzeba ograc Barcelonę w jej hali. Mimo to liczę że spokojnie stać GC na wywiezienie kompletu punktów z drużyną która gra po prostu w kratkę, taka na tą chwilę jest drużyna Barcy.
Idę spokojnie w handi, bez jakiegoś większego stresu.
Powodzenia ????
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +7
mr. 75

mr.

Użytkownik
Dyscyplina: Futbol Amerykański - NFL
Godzina: 19:00
Spotkanie: Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
Typ: Broncos -4
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet 365
Dzisiejsze spotkanie Broncos vs Jags jest ciekawym meczem. Denver gra o wszystko, a Jacksonville... w sumie to o nic. Jags nie mają już prawie żadnych szans na playoffy, a niskie miejsce w rankingu ogólnym pozwoli na lepszy draft w przyszłym sezonie. Broncos z kolei walczy o załapanie się na wildcard, szczególnie, że ich rywal z dywizji KC Chiefs spotykają się dziś z Atlantą, która będzie ciężkim orzechem do zgryzienia. Krótko mówiąc, ten mecz jest jedną z ostatnich szans na postseason, a dla Denver to wręcz obowiązek, no bo jak to? Zeszłoroczni mistrzowie odpadają tak wcześnie?
Jags grają u siebie, ale w tym sezonie bardziej im to ciąży niż pomaga (1-4 na swoim stadionie). Do tego zabraknie w ich składzie Rashad&#39;a Greene .
Broncos też bez FB, ale w ich bogatym roosterze znajdzie się odpowiednie zastępstwo. Dodatkowo Broncos od dawna uważane jest za jedną z lepszych defensyw w lidze, z Von Miller&#39;em na czele, który będzie dziś zmorą QB Jagsów oraz Darian&#39;a Stewart&#39;a który skutecznie uszczelni obronę. Sporą niewiadomą pozostaje rookie QB Broncos, ale wierzę, że będzie w stanie zagrać lepiej od Siemana, szczególnie, że sam Sieman nie jest specjalnie wybitnym zawodnikiem.
Podsumowując typ warty gry, ponieważ buki niedoceniają Broncos, głownie ze względu ostatniej porażki z KC Chiefs.
✅100

K 61

krotarth

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Boliwia, Liga de Futbol Prof - Apertura
Godzina: 22:15
Spotkanie: Real Potosi - The Strongest
Typ: over 2.5 and BTS
Kurs: 1.95
Analiza:
Mecz na szczycie ligi boliwijskiej, do rozegrania zostało 5 kolejek. Ten mecz, to pojedynek między czwartym w tabeli Realem Potosi, a drugim The Strongest. Goście będą walczyć o złapanie kontaktu na 3 pkt z liderem, a gospodarze w walce o 3 miejsce w tabeli. Real jak na razie poniósł tylko jedną porażkę u siebie oraz strzela 2,75 bramki na mecz i traci 1 bramkę. Strongest natomiast na wyjazdach częściej remisuje, niż wygrywa, strzela 1,4 bramki i traci 0,6 bramki. Widać, że real jest typowym zespołem, który wygrywa u siebie, zaś z każdym potrafi przegrać na wyjeździe. Na 6 ostatnich meczów realu u siebie, 5 zakończyło się overem 2,5 i bts, to samo w ich 3 wspólnych meczach u realu. Myślę, że w takim meczu jak tu, w którym każdy będzie walczył o wygraną, prowadzenie będzie się zmieniać i padnie mój typ.
Nie zostaje nic innego, jak życzyć powodzenia!
⛔100

bielik 315

bielik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Argentyna, Primera Division
Godzina:
21:00
Spotkanie: Estudiantes - Talleres
Typ: 2 (wygrana Talleres)
Kurs: 5.85
Bukmacher: OddsRing
Analiza:
Spotkanie pierwszej argentyńskiej ekstraklasy w której utytułowany klub Estudiantes podejmuje rewelacyjnie ostatnio spisujące się Talleres.
Talleres w ostatnich 5 meczach odniosło 4 zwycięstwa i raz zremisowało i pnie się bardzo wysoko w tabeli, jest już po początkowych niepowodzeniach na 6 miejscu. Co prawda nie grali jeszcze z najmocniejszymi drużynami z góry tabeli, ale wydaje mi się że niespodzianka jest tutaj prawdopodobna. Gospodarze prowadzą w tabeli, ale w ostatnich 3 meczach widoczna obniżka formy, remis i porażka w ostatnim meczu. W bezpośrednich meczach zawsze minimalnie wygrywała jedna z drużyn i były one zacięte.
U gospodarzy nie zagra 3 ważnych graczy: Juan Bautista Cascini, Elías Umeres y Facundo Quintana. Goście teoretycznie w najsilniejszym składzie. Kurs zachęca więc można zaryzykować.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom