szkarlatny
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Europa - Liga Mistrzów
Data: 04.11
Godzina: 20:45
Spotkanie: Gent - Valencia
Typ: over 5 kartek (azjan)
Kurs: 1,95
Bukmacher: Bet365
Co przemawia za typem:
Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana
zwrot
Data: 04.11
Godzina: 20:45
Spotkanie: Gent - Valencia
Typ: over 5 kartek (azjan)
Kurs: 1,95
Bukmacher: Bet365
Co przemawia za typem:
- sędziuje pan Daniele Orsato , Włoch dotychczas w LM nie kartkował tak jak robi to w lidze włoskiej, z drugiej strony mało prowadził meczy zaciętych, jego średnia w LM w tamtym sezonie to 3,5 kartki/mecz, natomiast ogólnie w LM to 3,6 kartki/mecz, w tym sezonie nie prowadził jeszcze żadnego meczu LM, myślę że w tym meczu podreperuje sobie statystyki
- podobnie jak Lyon gospodarze mają nóż na gardle, co to spowoduje w ich grze? na pewno większa nerwowość w ich poczynaniach a przez to głupie faule, Gent na poziomie LM i tak musi nadrabiać braki piłkarskie agresywnością i walką, a w tym meczu powinno to być jeszcze bardziej widoczne z ich strony, zapewne piłkarze nie będą kalkulowali gdyż to jest ich być albo nie być w LM, jeżeli chodzi o gości to jest to zespół który w tym sezonie popełnia sporą ilość fauli, nie powinno to się zmienić w tym meczu, moim zdaniem zobaczymy sporą ilość fauli a sędzia powinien piłkarzy za to wynagrodzić
- w poprzedniej kolejce LM drużyny grały ze sobą, w tamtym spotkaniu sędzia pokazał 8 kartek, było 40 fauli, Gent u siebie w tym sezonie w LM ma śr. 1,0 kartki/mecz, Valencia na wyjeździe ma śr. 3,0 kartki/mecz
Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana
zwrot