Dyscyplina:
Piłka Nożna -
Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real Madryt - Manchester City
Typ: Rzuty rożne (azjany) powyżej 11
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet365
Analiza: Ponownie z dobrym humorem witam wszystkim forumowiczów !
Wczoraj kolejne zwycięstwo - typ, że w meczu
LM będą 2-3 gole okazał się trafny i kursik 1.95 wszedł... Nie powiem, że jak w masło bo te dwa chybione karne bardzo pomogły ???? Bóg zapłać, a raczej buk.
Po 2 celnych typach na 3 podane czas na czwarty..
Dziś mój typ jest prosty jak przysłowiowa budowa cepa. Over rzutów rożnych w meczu Realu z City.. Linia ustawiona przez bukmachera na "11" jest jadalna aczkolwiek myślałem, że bedzie lekka promocja w postaci "10.5".. Nie jestem wybredny, wezmę i tę.. W przypadku 11 rzutów rożnych mamy zwrot stawki więc nie jest źle..
Real i City.. Opisywanie tych zespołów uważam za zbędne.. Nie są to zespoły pokroju Levadia Talin czy Soligorsk.. Każdy je zna, wie jaki styl gry preferują, znają mocne ogniwa, znają słabe ogniwa..
City w tym roku można powiedziec odpuściło walke o lige angielską.. w weekend polegli ze "Świętymi" 2:4 wystawiając praktycznie rezerwowy skład.. Stawiają wszystko na ligę mistrzów. Czy słusznie? Nie wiem, będę mądrzejszy tak jak i Wy o 22:30.. Szanse mają, nie można ich im zabierać. Wynik 0:0 jest w jakiś sposób korzystny.. Każda bramka będzie zmuszać Real do jeszcze większego wysiłku.. W powtórke wyniku z Manchesteru nie liczę, nie sądze by to się skonczyło dogrywką czy karnymi.. Real wygra ! Twierdzę to otwarcie. W jakim stosunku? 2:1 ? 3:1? Nie ważne.. Ważne, że ten mecz nie będzie tak nudny jak pierwszy..
Pierwszy mecz tych drużyn, kto oglądął ten widział, pierwsza połowa typowe badanie siebie nawzajem.. Żadna z druzyn nie odważyła się na coś większego. Skutek? 3 rożne w pierwszej połowie.. Bez ofensywy nie ma mowy o rożnych.. W drugiej połowie już troszeczkę bardziej otwarta gra lecz jeszcze bez szalenstw. Skutek? 7 rożnych w drugiej połowie.
Dzisiejszy mecz można nazwać "trzecią i czwartą połową meczu". Dlaczego? Uważam, iż Real napocznie rywala juz w pierwszej połowie, może nawet w pierwszych 25-30 minutach. Wiecie co się zacznie? Może City nie rzuci się na łeb na szyję bo 1:1 daję im awans ale na pewno będą się powoli otwierać. Postawią troszeczkę na ofensywe, na zagrania na boki , wrzutki, strzały z dystansu.. Real przy 1:0/0:1 będzie to samo co wspomniałem zdanie wcześniej o City. Jeśli Real przegrywałby 0:1 (dobrze dla mojego typu lecz dla mnie jako kibica Realu już nie bardzo) to będzie to istny szturm na bramkę gości.. Nie bedzie kalkulacji.. Przy 0:1 będzie brakować im 2 bramek do awansu i nie sądze by czekali do 70 minuty z szarżą na bramkę wroga..
Wraca Ronaldo gotowy na 100%. W pierwszym meczu brakowało go strasznie.. Bale ciągnął sam ten wózek. Dzis CR7 będzię chciał pokazać swą klasę. Strzały z dystansu co trzecią akcję.. Kolega wyżej podął typ na "powyżej 1.5 niecelnych strzałów Crisa". Bierzcie to z pocałowaniem ręki strasznie bo kurs na to powinien oscylowac przy 1.2.. On będzie dzisiaj się dwoił i troił by coś strzelić.. Głód gry trzeba zaspokoić a jak lepiej to zrobić jak zdobyciem bramki?
Według goal.pl składy :
Real: Navas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Modric - Bale, James, Ronaldo - Vazquez
Man City: Hart - Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy - Fernando, Fernandinho - Sterling, Navas, de Bruyne - Aguero
Szkoda Casemiro w środku ale są zmiennicy, ktoś go na pewno godnie zastąpi.
Może mało argumentów sportowych itp. Jednak myślę, że mogę Wam ten typ polecić w 100%.
Dodatkowo można spróbować Real win.
Osobiście puściłem rzuty rożne + real win gdyż bet365 daje możliwość zagrania tego w dubelku.. Kurs na pomnożenie w sam raz..
Jeśli ktoś pokusi się o grę a typ wejdzie będę wdzięczny za reputkę. Wczorajszy typ mej reputacji nie podbił. Widocznie chyba nikt nie zagrał, a szkoda.
Dziękuje i owocnych wygranych, powodzenia !
100