>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 4.02.2015 (środa)

Status
Zamknięty.
santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Borussia Dortmund - Augsburg
Typ: obie drużyny strzelą gola
Kurs: 1.91
Bukmacher: ComeOn
Analiza:
Dzisiaj pod lupę biorę spotkanie Borussii, która mozolnie próbuje się wydostać ze strefy spadkowej. Dzisiaj do Dortmundu przyjeżdża ekipa Augsburga licząc po cichu na urwanie punktu ekipie Kloppa.
Spotkania tych drużyn zawsze obfitują w sporą ilość goli co potwierdzam na screenie:

Myślę, że nie trzeba nic dodawać bo wyniki i liczba goli sama mówi za siebie. skupmy się na formie obu ekip z ostatnich tygodni...
Borussia po dobrym jeśli chodzi o wyniki okresie przygotowawczym zanotowała remis 0:0 w Leverkusen co moim zdaniem jest dobrym wynikiem i dobrym prognostykiem przed kolejnymi meczami. Prawdopodobne składy na dzisiejszy mecz wyglądają tak;
BVB: Weidenfeller - Piszczek (Großkreutz), Sokratis, Hummels, Schmelzer - Sahin, Gündogan (Ginter) - Kampl, Reus, Mkhitaryan - Aubameyang (Immobile)
Rezerwowi: Alomerovic, Durm, Ginter, Subotic, Großkreutz, Blaszczykowski, Jojic, Kagawa, Kirch, Immobile, Ramos
Augsburg: Manninger - Verhaegh, Callsen-Bracker, Klavan, Feulner - Baier - Bobadilla, Höjbjerg, Halil Altintop, Werner - Ji
Rezerwowi: Gelios, Framberger, Janker, Caiuby, Esswein, Kohr, S. Parker, Schuster, Djurdjic
Składy niemal optymalne a w nich gracze, którzy gole potrafią zdobywać, zarówno w Borussii jak i Augsburgu także spodziewam się tutaj goli po obu stronach.
⛔ 100

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Tenis, ATP Montpellier, 20:30
Janowicz - Paire
Typ: Janowicz
Kurs: 1,50
Bet365

Kurs myślę optymalny i moim zdaniem warto to zagrać. Jurek w pierwszym meczu pokazał charakter i możemy być pewni, że zależy mu tutaj na obronie punktów z poprzedniego sezonu. Nie wiemy do końca grał, ale pod względem psychicznym na pewne jest w dobrej sytuacji. Jurek lubi grać w hali, do tego we Francji idzie mu zwykle nieźle, więc sądzę, że sobie poradzi.
Paire gra słabo, oczywiście potrafi wygrać punkty bezpośrednio serwisem zy z forehandu, jednak jest przy tym bardzo nieregularny, co pokazują statystyki z wczorajszego meczu. 20 do 43 stosunek winnersów do niewymuszonych błędów mówi wiele, a gra tylko dlatego, że Basilashvili popełnił tych błędów aż 50!
Serwis, regularność, pewność na korzyść Polaka, znamy podejście Benoit, więc sądzę, że będzie powtórka z Hopman Cup, gdzie Jurek wygrał 2-0 z Francuzem.
✅ 50

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Borussia Dortmund - Augsburg
Typ: Borussia Dortmund
Kurs: 1.52
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Dzisiaj znów bez większego kombinowania aby utrzymać 100% passę w tym miesiącu w typach dnia. Stawiam na Borussie, oglądałem ich ostatnie spotkanie z Leverkusen, które było dobre w ich wykonaniu i zakończyło się remisem, mimo że to Bayer był faworytem dla bukmacherów. Według mnie Borussia będzie o wiele lepiej spisywać się wiosną niż jesienią, pokazali to właśnie w ostatnim spotkaniu gdzie z trudnego terenu udało im się wywieść 1 pkt. Dziś podejmują słabszą ekipę niż Bayer i to przed własną publicznością, cel gospodarzy to na pewno upragnione 3 pkt. Augsburg w tym sezonie zajmuję wysoką jak dla nich 5 lokatę, ale słabo spisuję się w spotkaniach wyjazdowych, do tej pory na wyjazdach w 9 spotkaniach zdołali zdobyć jedynie 9 pkt. Również na niekorzyść dla Augsburga przedstawiają się ostatnie spotkania z dzisiejszym przeciwnikiem - Borussią, ostatnie 7 spotkań to 5 zwycięstw Borussi i 2 remisy. Ekipa z Dortmundu nawet będąc w &quot;kryzysie&quot; w rundzie jesiennej zdołała pokonać Augsburg 2:3. Osobiście sądzę że dziś Borussia wygra więcej niż 1 bramką, ale czysta jedynka po takim kursie dla mnie jest zadowalająca.

Wypowiedź J.Kloppa przed spotkaniem:
o będzie zupełnie inny mecz. Mamy za sobą cały stadion i doskonałą atmosferę. Drużyna ciężko pracuje na treningach, teraz pozostaje to pokazać to na boisku – mówi szkoleniowiec BVB.

Dzisiejsze spotkanie obejrzy komplet widzów. (80.667)

⛔ 100

jankovicz 130

jankovicz

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna, Niemcy, Bundesliga
Godz: 20:00
Spotkanie: Hoffenheim - Werder Brema
Typ: X
Kurs: 4,44
Bukmacher: Prinnacle Sports
Analiza: Witam, dziś kolejne spotkania niemieckiej Bundesligi a w niej jeden z najciekawiej zapowiadających się spotkań: Hoffenheim, na własnym stadionie podejmować będzie będący w gazie Werder. Gospodarze w poprzednim meczu wypadli dosyć blado na tle, spodziewać by się mogło, wyrównanego przeciwnika z Augsburga, jednak nie jednokrotnie pokazywali, że na swoim stadionie trzeba się z nimi liczyć. Bilans 5 zwycięstw 2 remisów i 2 porażek na własnym obiekcie nie jest złym bilansem aczkolwiek bardziej zastanawiająca jest liczba ich ostatnich remisów.Hoffenheim od dziesięciu spotkań ligowych nie doprowadził do podziału punktów a ich forma po przerwie zimowej wygląda nie najlepiej. Werder natomiast dostając na własnym terenie fatalnie spisującą się dotychczas Herthę, nie miał większego problemu z wygraniem spotkania i strzelenia im dwóch naprawdę ładnych goli. Ich bilans w wyjazdowych spotkaniach nie wygląda jednak zachęcająco ponieważ na dziewięć spotkań, wywalczyli jedynie 5 punktów. Mimo tak fatalnego bilansu, sądzę, że gospodarze będą w zasięgu gości, którzy jak najprędzej muszą poprawić swoją dotychczasową statystykę, myśląc o wyższym miejscu w ligowej tabeli. Podsumowując, dziś o 20:00 staną przeciwko sobie rozpędzeni goście, którzy są głodni punktów i remis na trudnym terenie na pewno by ich zainteresował oraz gospodarzy, którzy będą chcieli zmazać pozostałą po poprzednim spotkaniu plamę zgarniając trzy punkty. Czy im się to uda, zobaczymy, moim zdaniem remis jest prawdopodobny a kurs wygląda zachęcająco dlatego można się pokusić o takie ryzyko zwłaszcza że ich poprzednie spotkanie w tym sezonie zakończyło się remisem 1:1.
⛔ 100

genius12 34

genius12

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka POLSKA: Orlen Liga Kobiety
Spotkanie: Dąbrowa Górnicza K-Ostrowiec Świętokrzyski K
Typ: Ostrowiec +2.5 Handicap Azjatycki (Sety)
Kurs: 2.50
Bukmacher:William Hill
Godzina: 17:00
Analiza:

Nastroje w drużynie z Ostrowca zapewne bardzo dobre dwa ostatnie mecze w lidze=dwa zwycięstwa 3:0 dzisiaj jednak już tak łatwo nie będzie. Murowanym faworytem do zwycięstwa dzisiejszej potyczki są dziewczyny z Dąbrowy Górniczej, które jednak w tym sezonie nie imponują formą 6 miejsce w ligowej tabeli 18 punktów straty do liderek z którymi odziwo wygrały 3:2 cztery tygodnie temu. W 7 ostatnich spotkaniach u siebie Dąbrowa traciła przynajmniej jednego seta, widzę tutaj szansę dla Ostrowca na urwanie przynajmniej jednego seta faworytką. Patrząc na ostatnie wyjazdowe mecze Ostrowca to w 3 z nich zdobywały przynajmniej jednego seta, a przeciwniczki były z górnej półki: Trefl Sopot(2miejsce) Muszyna(3 miejsce). Reasumując mam nadzieje że dzisiaj Ostrowiec dotrzyma tempa faworytką i pokusi się o zdobycie seta a może nawet czegoś więcej...Powodzenia!
⛔ 100

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna, Holandia 1, 18:30
Den Haag - Twente
Over 3.5 gola
3.25
Bet365
Na dzisiaj wybrałem mecz z Eredivisie. W 21 kolejce spotkań zmierzy się ze sobą Den Haag i Twente. Gospodarze po 20 meczach są na 15 miejscu w tabeli, a goście plasują się na 7 pozycji w lidze. Typuję w tym meczu na over 3.5 gola.
Po pierwsze za tym typem przemawia bezpośrednia historia spotkań między tymi klubami. Ostatnie mecze między Den Haag, a Twente kończyły się wynikami 2:2, 1:1, 3:2 i 1:4. Na 4 ostatnie spotkania aż 3 razy (75%) padał wynik 4 bramkowy lub wyższy. Po drugie obie ekipy w tym sezonie regularnie zaliczają wysokie rezultaty. Gospodarze na 20 meczy mieli aż 9 razy over 3.5 gola, a goście na tyle samo meczy zaliczyli 8 razy over 3.5 gola. Dzisiaj moim zdaniem w tym spotkaniu wpadną co najmniej 4 gole. Mój typ to 2:3 dla przyjezdnych i over 3.5 gola.
⛔ 100

zendi94 237

zendi94

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Puchar Narodów Afryki
Spotkanie: D.R. Kongo - Wybrzerze Kości Słoniowej
Typ: Over 2,5
Kurs: 2.44
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
O godzinie 20:00 rozpocznie się bardzo ciekawe w PNA, gdzie zmierzą się dwie drużyny zdobywające wiele bramek i które zdecydowanie zasłużyły na awans do półfinału.
Oba zespoły mocne w ofensywie, grają ładny futbol dla oka, D.R. Konga pokazała to w meczu z Kongo gdzie przegrywała 0:2, by później wyciągnąć wynik na 4:2 i awansować do najlepszej 4 mistrzostw. Zobaczyliśmy więcej niż 5 goli w tym spotkaniu, a mogło paść znacznie więcej gdyż sytuacji było co nie miara... obrona po ubu stronach bardzo słaba. WKS zasłużenie pokonali mocną repre Algierii 3:1 i teraz zagrają ze starymi przyjaciółmi, powiedziałem starymi przyjaciółmi dlatego, że grali z nimi w eliminacjach do PNA i wyniki wyglądały następująco:
WKS - D.R. Congo 3:4 15.10.2014
D.R. Congo - WKS 1:2 11.10.2014
Jeśli padnie prędko bramka to tu się posypie hooohooo... Duża stawka! Kurs piękny
✅ 144

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 6

spinelek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - La Liga 2014/2015
Godzina: 20:45
Spotkanie: Real Madryt - Sevilla
Typ: powyżej 5 rzutów roznych w I połowie
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Real Madryt podejmuje Seville w zaległym meczu. Zwycięstwo gospodarzom zapewni przewagę na drugą Barcelona do 4 oczek. Mecz grają z 4 drużyną więc zapowiada się ofensywnie. Obie drużyny mają szanse na zwycięstwo , Real będzie atakował a goście będa mieli sporo okazji na kontrataki. Pierwsza połowa przyniesie zapewne sporo akcji i okazji do zdobycia gola ale obie drużyny mają dobre obrony więc będa powstrzymywać ataki rywali i mam nadzięję , że będa wybijać piłkę za końcową linię co przyniesie sporo rzutów rożnych.Na koniec ostatnie mecze Realu u siebie i ilość rzutów rożnych w I połowie: 9,8,5.
⛔ 100

walus89 11

walus89

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna /La Liga
Spotkanie: Real Madryt - Sevilla
Typ: Alternatywna suma rzutów rożnych powyżej 13
Kurs: 3,50
Spodziewam się dziś mega ofensywnego futbolu w wykonaniu obu ekip co wiąże się z dużą ilością sytuacji podbramkowych,a co za tym idzie...możliwość uzyskania rzutów rożnych.Real gra do przodu i sytuację stwarzają się praktycznie same;) Przenalizowałem ostatnie mecze obu ekip i sądzę,że typ jest bardzo prawdopodobny.Real ostatnio z Sociedad 10:3...Cordoba 9:3...Getafe 8:7...Atletico 10:4...Espanyol 7:2.O Sevilli i rożnych ostatnio pisałem,typowałem i wygrałem;) Sevilla jak wiemy ofensywe też mają niczego sobie Bacca,Gameiro,Vidal czy Vitolo.Twierdzę,że jeśli takie Getafe czy Cordoba zdołały kilka rożnych wywalczyć to Sevilli też się uda a to dlatego,że ostatnio też tych rożnych zdobywają...z espanyolem 3 mecze 7,10 i 3 rożne.Z Valencią 7 i z Malaga 3.Wiadome jest również to,że mecz meczowi nie równy i z tymi rożnymi jest różnie ale patrząc na potencjał obu ekip sytuacji pod bramkowych będzie mnóstwo,a więc może i rożnych nakulają ???? Pozdrawiam!
⛔ 100

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dyscyplina:Piłka Nożna Campeonato Paulista - Brazylia
Spotkanie: Sao Paulo- Capiviariano
Godzina: 22:30
Typ: Tylko Sao Paulo strzeli gola
Kurs: 1,80

Dzis wieczorem faworytem jest bez wątpienia Sao Paulo, które wyjątkowo nie u siebie na Morumbi lecz na Paceambeu podejmuje zespół Capiviariano, bez wątpienia totalnego no-name dla mnie. Faworyt wydaje się jeden, Sao Paulo jak się zmotywuje to potrafi grać piękną piłkę, ciekawe czy w tym roku będą bardzej skuteczni. Kaka już odszedł do USA co prawda, ale skład nadal wydaje się mocny chociaż fani Sao Paulo i chcący dobra tego zespołu domagają się by Ramalho stawiał na młodych zdolnych i dawał im grę jak chociażby Boschilla, Auro czy Ademilson. Dzisiaj zanosi się, że jednak żaden z nich szansy w podstawie nie dostanie bo Ramalho postawi na sprawdzonych :
SPFC : Rogério Ceni; Bruno, Rafael Toloi, Edson Silva e Reinaldo; Denilson, Thiago Mendes, Ganso e Michel Bastos; Alan Kardec e Luis Fabiano

Zapraszam po fixy ! -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f167/copa-libertadores-2015-a-118180.html
⛔ 100

tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Puchar Ligi
Godzina: 21.15
Spotkanie: Guimaraes - Belenenses
Typ: 2 DNB
Kurs: 1.9
Analiza:
Witam. Dzisiaj analiza będzie na szybko, bo nie mam zbyt dużo czasu. Sytuacja w grupie wygląda następująco: gospodarze nie walczą juz o nic, za to goście przy wygranej mogą awansować dalej. Podobno trener gospodarzy ma &quot;w nosie&quot; dzisiejszy mecz i możliwe, że wystawi przynajmniej kilku rezerwowych, za to Belenenses zagra prawdopodobnie w mocnym składzie. I w tym upatruję swoją szansę. Można postawić oczywiście czystą 2 po kursie blisko 3, ale ja dzisiaj zagram spokojnie DNB. Mimo wszystko, goście na wyjazdach grają bardzo słabo.
Liczę, że dziś będą grali z wysokim zaangażowaniem, by awansowac dalej i pokonają Guimaraes.
⛔ 100

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia
Spotkanie: Cambuur Leeuwarden - Vitesse
Typ: over2.5
Kurs: 1.68
Aż się dziwię że prawie umknął mi ten typ.
Cambuur rundę zaczęli od wyjazdowego remisu z Den Haag 2-2, później przegrali z &quot;mocarzami&quot;: 1-2 PSV dom i 1-2 Twente wyjazd, w między czasie przegrali z Zwolle w pucharze 2-3(2-2) po dogrywce.
Jak widać goli nie brakuje. Dzisiaj jest szansa na przełamanie złej passy.
Vitesse rok zaczęli równie słabo:
0-1 PSV dom, 1-4 Hereenven wyjazd, w pucharze 0-4 wyjazd z Groningen.
Odpuścili puchar bo 4 dni później w ostatniej kolejce podejmowali Ajax, wygrali 1-0 i humory od razu skoczyły w górę. Goście dzisiaj zagrają bez podstawowego obrońcy A. Kruiswijk (13/0) i skrzydłowego R. Ibarra (13/0).
Do gry wraca z zawieszenia kapitan zespołu G. Kashia (13/1).
H2H:
16.08.14 Vitesse - Cambuur 2 : 2
12.04.14 Cambuur - Vitesse 4 : 3
01.12.13 Vitesse - Cambuur 3 : 0
Na bogato, szczególnie mecz jak dzisiaj gdzie gospodarzem było Cambuur. Zawsze mamy minimum 3 gole.
Liczę na wymianę ciosów i gładko 3 gole...
Tniemy over!
⛔ 100

kubust 40

kubust

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Brazylia
Spotkanie: Volta Redonda - Botafogo RJ
Typ: 1
Kurs: 3.72
Bukmacher: Pinnacle
Godzina: 22:30
Nie powiem, żebym był specjalistą od krajowej piłki brazylijskiej ale ten mecz zwrócił moją uwagę. Początek sezonu, wiele może się wydarzyć to jasne tym czasem to kurs wyraźnie faworyzujący gości. Główną przesłanką, która skłania mnie do zagrania tego spotkania jest 1 wygrana oraz 1 remis w 15 wyjazdowych spotkaniach w ciągu ostatniego pół roku Botafago. O formie obu drużyn ciężko cokolwiek napisać ponieważ to drugie spotkanie ligi (w pierwszym obie drużyny wygrały swoje mecze 1:0) W poprzednim drużyny zajęły 9 i 11 miejsca w tabeli.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom