Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 13:30
Spotkanie: Tottenham - Newcastle
Typ: obie strzelą w obu połowach
Kurs: 6,00
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:
Newcastle w świetnej formie z 5 zwycięstwami z rzędu w tym nad Aston Villa czy Manchester United (chociaż nie wiem czy w tym momencie to jakiś wyczyn). Strzelili aż 16 bramek w tych 5 spotkań co prawda (tutaj mi się nie podoba) ich obrona radzi sobie świetnie, tylko 1 bramka stracona.
Po drugiej stronie Tottenham, który ostatnio gra nawet nie wiem jak to nazwać - na pewno dla kibica postronnego grają z kosmosu. 26 bramek padło w ich ostatnich 5 spotkaniach co daje nam średnio ponad 5 goli na mecz.
Dziś gospodarze mocno osłabienii 9 zawodników poza kadrą.
Typ ryzykowny, jasne ale uważam, że w tym meczu jest szansa aby tych bramek nie zabrakło.
0
Godzina: 13:30
Spotkanie: Tottenham - Newcastle
Typ: obie strzelą w obu połowach
Kurs: 6,00
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
20. kolejka Premier League [4.01.2025 - 6.01.2025]
Nie masz konta w Betclic, załóż je z kodem FORUMVIP lub klikając w baner i graj cały czas bez podatku na wszystko!
forum.bukmacherskie.com
Newcastle w świetnej formie z 5 zwycięstwami z rzędu w tym nad Aston Villa czy Manchester United (chociaż nie wiem czy w tym momencie to jakiś wyczyn). Strzelili aż 16 bramek w tych 5 spotkań co prawda (tutaj mi się nie podoba) ich obrona radzi sobie świetnie, tylko 1 bramka stracona.
Po drugiej stronie Tottenham, który ostatnio gra nawet nie wiem jak to nazwać - na pewno dla kibica postronnego grają z kosmosu. 26 bramek padło w ich ostatnich 5 spotkaniach co daje nam średnio ponad 5 goli na mecz.
Dziś gospodarze mocno osłabienii 9 zawodników poza kadrą.
Typ ryzykowny, jasne ale uważam, że w tym meczu jest szansa aby tych bramek nie zabrakło.
0
Ostatnio zmieniony przez neutralny: