>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 4.01.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA
19:00
???? Cleveland Cavaliers - Dallas Mavericks
Monta Ellis over 19,5 @ 1,85 Sportingbet !
Nie jestem najlepszy w pisaniu analiz NBA, ale dziś jakoś widzi mi się over jednego z najskuteczniejszych zawodników Dallas. Solidny i na pewno poprawny w swoich rzutach zawodnik mający spory potencjał. Dostaję dużo minut, a że mecz nie będzie mimo wszystko spacerkiem (choć buki wyraźnie pokazują faworyta) to liczę, że zagra swoje najlepsze zawody. Z Cavaliers już nie raz pokonywał tą linie, a że dziś zabraknie również Lebrona, to ekipa Dallas będzie dominować mimo że jest to mecz w delegacji. Ekipa gospodarzy pomimo swoich humorów, ostatni mecz wygrali a wcale na początku się to nie wydawało. Ja jednak zaufam zawodnikowi gości i liczę, że rzuci te 20 pkt minimum.
✅85

Otrzymane punkty reputacji: +9
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Tukrey SuperLig
Godzina: 18:00
Spotkanie: Beskistas - Galatasaray
Typ: X/1
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie 16 kolejki tureckiej ekstraklasy. Spotkanie na szczycie. Dwie solidne marki, jedne z najlepszych w Turcji od wielu lat. Druga i trzecia druzyna tego sezonu, choć Beskistas z szansą na powrót na fotel lidera w przypadku chociażby remisu dzisiaj. I remis na pewno w tak trudnym meczu będzie wynikiem który i będzie często przewidywany i prawdopodobnie jakoś usatysfakcjonuje obie druzyny. W koncu mistrzostwo zdobywa się ze słabymi druzynami, a nie bezposrednio z konkurentami. Oba zespoły mają po 35 i 32 punkty. Podobne bilanse bramkowe, choc goscie więcej bramek tracą. Forma z ostatnich 5 meczów? Beskistas 5 x wygrana, Galata 4x wygrana + 1 remis. Niestety bezposrednie spotkania zdecydowanie należą do gości, ale ja w Beskistas wierzę. Mają fajną pakę i mam nadzieje, że Demba Ba też coś ustrzeli po kontuzji.
⛔100

fymlymymlym89 18

fymlymymlym89

Użytkownik
Dyscyplina: HISZPANIA: Primera Division - Kolejka 17
Godzina: 17:00
Spotkanie: Valencia - Real Madrid
Typ: 1 połowa/ Real Madrid typ &quot;2&quot;
Kurs: 1.96
Bukmacher: Bet at home
Analiza:
Real jest w niesamowitej formie w tym sezonie i prawie wszystkie spotkania wygrywa w 1 połowie. Goście idą na rekord mają obecnie 22 spotkania z rzędu wygrane i myśle że podejdą dzisiaj bardzo poważnie do tego meczu i osiągną zwycięstwo, a dużą szanse daje na strzelenie 1 bramki w 1 połowie i zejście do szatni z prowadzeniem Realu. Na 22 spotkania tylko Barcelona i Ludgorest zdołaly doprowadzic do remisów w 1 połowie nie licząc ostatnie spotkania z Milanem który był meczem towarzyskim &quot; nie liczony w rankingu Fifa &quot; . Tyle z Mojej strony życzę powodzenia.
Pozdrawiam fymlymymlym
✅96

S 6

spinelek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpańska Liga BBVA
Godzina: 17:00
Spotkanie: Valencia - Real Madrid
Typ: Obie drużyny strzelą w I połowie? TAK
Kurs: 4
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Zapowiada się bardzo ciekawy mecz na szczycie ligi hiszpańskiej. Valencia podejmuje bijący rekord zwycięstw Real. W meczach z udziałem tych drużyn zawsze pada sporo bramek jak pokazuje historia :
22.12.13 PRI Valencia Real Madrid 2 : 3
23.01.13 PUC Valencia Real Madrid 1 : 1
20.01.13 PRI Valencia Real Madrid 0 : 5
Drużyny miały czas na odpoczynek więc pełni sił Real będzie chciał przedłużyc rekord zwycięstw przez od początku będzie atakował aby jak najszybciej zdobyc bramkę i uspokoic grę, przez co Valencia będzie miała szanse na kontrataki i zapewne zdobędzie bramkę z takiej akcji i to już zapewne w I połowie.Real zapewne tez wykorzysta jedną z wielu okazji do zdobycia bramek. Wg mnie ten mecz rozstrzygnie się już w I połowie i zobaczymy co najmniej 2 bramki do przerwy.
⛔100

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Koszykówka TBL
4.01 20:00
Rosa Radom - Energa Czarni (6,5)
typ: 1
1,87
Pinnacle
Analiza
Dziś w spotkaniu Tauron Basket Ligi, Rosa Radom na własnym parkiecie podejmie Czarnych Slupsk. W moim odczuciu zdecydowanym faworytem spotkania sa gospodarze. Rosa w tym sezonie celuje w miejsce w pierwszej czwórce, aspiracje sa nawet wyzsze niz w poprzednich rozgrywkach, gdy skonczylo sie na 4. miejscu. Radomianie przede wszystkim ze swietnej strony pokazuja sie radomskiej publicznosci, gdzie nie przegrali jeszcze nawet jednego spotkania, a kolejnych rywali odprawia z kwitkiem i duzym bagazem punktowym. Czarni naleza do sredniakow ligi w tym sezonie, beda zapewne do konca walczyc o miejsce w pierwszej ósemce, które może nie przyjść zbyt łatwo. Dlatego też nie sądze aby Rosa miala jakiekolwiek problemy z odniesieniem dziś zwycięstwa we własnej hali.
⛔100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Portugalia
Godzina: 18:00
Spotkanie: Guimaraes - Nacional
Typ: 1 połowa / over 1.5
Kurs: 3.35
Bukmacher: Bet365
Po wczorajszym trafionym typie z ładnym kursem idę za ciosem i znów wybieram pojedynek z ligi portugalskiej. Tym razem biorę pod lupę spotkanie ekipy Guimaraes z Nacional. W tabeli dzieli je 16 punktów i za pewne zgoła odmienne cele w nowym roku - Guimaraes zajmują piąte miejsce i walczą o udział w europejskich pucharach, natomiast Nacional mają tylko punkt przewagi nad strefą spadkową i rzecz jasna biją się o utrzymanie. Jedno co łączy oba zespoły to ogromna chęć zdobycia trzech punktów, jakże potrzebnych do osiągnięcia ww. celów. Sądzę więc, że od pierwszego gwizdka zacznie się ostra walka o zdobycie gola. W ostatnich meczach obie drużyny nie zachwyciły wynikami, dlatego tym bardziej mają coś do udowodnienia. Liczę, że do przerwy na tablicy wyników zobaczymy co najmniej 2 gole.
✅235

Otrzymane punkty reputacji: +12
the_riddler 2

the_riddler

Użytkownik
Dyscyplina: Rugby XV, Francja Top 14 21:00
Spotkanie: Clermont- Stade Toulousain
Typ: Clermont -11
Kurs: 1.90
Bukmacher: Expekt
Anal Iza:
Dziś wieczorem na Parc des Sports Marcel Michelin miejscowe Clermont będzie podejmować ekipę z Tuluzy.
Kurs na gospodarzy 1,12 jest całkowicie zasłużony, ja jednak podejmę większe ryzyko i zagram na zwycięstwo z handi. Atut własnego boiska w rugby jest niezwykle ważny. Jak można zobaczyć w samych statystykach gospodarze wygrali 23 z 25 meczów czy to w lidze czy w pucharach. W tym sezonie rozegrali u siebie 7 meczy wygrywając 6 i mając jedną wpadkę z Montpellier.. Względem poprzedniego meczu przegranego 16-13 z Lyonem ma nastąpić 12 zmian tzn. są to powroty do składu.
Goście są najbardziej utytułowaną drużyną Europy. Obecnie zajmują 8 lokatę na 14. Na 5 meczy wyjazdowych wygrali 2 w tym z ubiegłotygodniowym pogromcą dzisiejszych gospodarzy, Lyonem, jednak tak jak wspomniałem wyżej Clermont nie grał w najsilniejszym składzie. Na minus jest to, że nie mogę znaleźć nigdzie składu Tuluzy na dziś.
Reasumując: Clermont u siebie jest niezwykle mocną drużyną, ich zwycięstwo jest wielce prawdopodobne. W tym sezonie u siebie na 7 meczy 4 razy pokrywali handi -11, i mam na dzieje, że dzisiejszy mecz będzie 5.
✅90

U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
Dyscyplina: Piłka Nożna Hiszpania
Godzina: 21:00
Spotkanie: Real Sociedad - Barcelona
Typ: conajmniej 3 bramki w pierwszej połowie OVER 2,5 1 half
Kurs: 4,5
Bukmacher: bet365
Analiza:
Barca goni Real. Real dzis nie rostrzygnął meczu w 1 połowie i dlatego przegral. Barca bedzie chciala szybko rozstrzygnąć mecz na swoją ;korzyść wiec spodziewam się iż bedą chcieli zmieść gospodarzy już w 1 połowie. Wynik 0 do 3 w pierwszej połowie pokrywa zakład. Sytuacja tak się ułożyła iż Barca ma szanse objac prowadzenie w tabeli i mysle iz z tego prezentu skorzysta. Przypomnę iż Gospodarze pokonali ;Królewskich 4:2 w tym 2do 2 do przerwy oraz inna druzyne ze stolicy Atletico 2:1 (1:1). Przegrana z Barcelona - wysoka lub okraszona wieloma bramkami jak najbardziej komponuje sie w te wyniki.
⛔100

M 30

mar123

Użytkownik
La Liga, niedziela, 4 stycznia, godz. 21:00
Real Sociedad – Barcelona, Typ: Barcelona -1,5 gola, kurs 1.85 bet365

Aż trudno w to uwierzyć, ale Barcelona ostatni raz na Estadio Anoeta triumfowała w maju 2007 roku. Dziś powinna się przełamać.
Wokół Barcelony nadal jeszcze panuje atmosfera wątpliwości, ale trzeba przyznać, że Katalończycy robią wszystko, aby je rozwiać. Nie przegrali od 1 listopada, wygrywając 11 spotkań i zaledwie jedno remisując. W dodatku w dwóch ostatnich potyczkach zdołali wbić rywalom aż 13 bramek i przed starciem z drużyną Davida Moyesa mogą być w dobrych nastrojach.
Rywale natomiast nie są aktualnie w najlepszej formie. Real Sociedad to zawsze groźny przeciwnik, ale w 16 ostatnich meczach triumfował tylko trzykrotnie. Co ciekawe, Blaugrana nie wygrała w San Sebastian już od ponad siedmiu lat. Ostatni raz udało się to 5 maja 2007 roku, więc dziś na Estadio Anoeata Messi i spółka będą mieli dodatkową motywację.
Gospodarze mogą mieć dziś większy problem związany z absencjami. W obozie Luisa Enrique do wyjściowej jedenastki wrócić ma Dani Alves. U Davida Moyesa zabraknie Imanola Agirretxe’a i Davida Zurutuzy, a spory znak zapytania należy postawić także przy nazwisku Carlosa Veli.
Biorąc pod uwagę ustabilizowaną sytuację Barcelony i ostatnie, kiepskie wyniki Erreali, sądzimy, że w pełni zmobilizowana Duma Katalonii wreszcie zdoła wygrać na terenie rywala.
Typ: Barcelona -1,5 gola, kurs 1.85 bet365

Zły zapis
Powtórzony typ
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom