>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.04.2017 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 30. Kwietnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej Fortuna
- forBet
- Totolotek

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Godz: 13:00
Spotkanie Man Utd-Swansea
Typ: Man Utd wygra dokładnie 2 bramkami
Kurs 4.40
Buk Unibet
Analiza: 34 kolejka Angielskiej ekstraklasy piłkarskiej, Manchester United na własnym stadionie podejmował będzie drużynę Swansea, gospodarze są w tym momencie na 5 pozycji w ligowej klasyfikacji, do 3 Liverpoolu mającego 1 spotkanie rozegrane więcej tracą tylko 2 punkty, grać będą z zespołem, który w tym sezonie walczy o utrzymanie w lidze, jak na razie zajmuję miejsce 3 od końca i na chwilę obecną jest to pozycja spadkowa. Manchester Pomimo tego iż nie gra w pełnym składzie jest w tym meczu zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów, gra na swoim stadionie a Swansea jest zespołem , który przegrał 6 poprzednich spotkań wyjazdowych , kurs jest w miarę dobry jak na potyczkę zespołu , który chcę w przyszłym sezonie zagrać w lidze mistrzów z jednym z najsłabszych zespołów w całej Premier League , mogą tylko martwić braki poszczególnych zawodników nie zagra Fellaini (kartki) Mata, Rojo,Jones, Ibrahimovic, oraz Smalling z tych ważniejszych graczy, nie wiadomo co z Pogbą,ale mając za kilka dni ważne spotkanie w LE , Mourinho też może dać mu wolne , ogólnie jednak gospodarze u siebie rzadko tracą punkty i myślę że podobnie może być również tutaj , goście też tutaj bramkę strzelić powinni bowiem też mają o co grać, stawiam na spotkanie ofensywne, obrona gospodarzy też pozostawia wiele do życzenia, nie wspomnę o obronie gości, mój typ to wynik 3:1 dla Manchesteru United po końcowym gwizdku sędziego.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina : Piłka Nożna , Premier League
Godzina : 17:30
Spotkanie : Tottenham - Arsenal
Typ : Tottenham / BTTS
Kurs : 2.95
Bukmacher : forBet
Analiza :

Kolejne derby Londynu. Mecz na który ostrzę sobie apetyt. Na White Hart Lane &quot; Koguty &quot; podejmują &quot; Kanonierów &quot; i jest to bez wątpienia mecz kolejki. Spotkanie niezmiernie ważne dla obydwu ekip ze względu na cele. Gospodarze rozgrywają jak do tej pory wspaniały sezon , a to co prezentują w ostatnich 2 miesiącach ( 26.2 - 26.04 ) należy nazwać rewelacją. Bilans 9 zwycięstw w 10 - ciu meczach pozwala realnie myśleć o mistrzostwie Anglii , choć akurat jedyna w tym czasie porażka odniesiona w innym derbowym spotkaniu na boisku Chelsea ( 0:2) może bardzo drogo kosztować gdyż to właśnie ta ekipa lideruje póki co mając 4 pkt przewagi nad Tottenhamem na kilka kolejek przed końcem rozgrywek.
Gospodarze muszą wygrać to spotkanie chcąc realnie myśleć o tytule , natomiast goszczą drużynę nie mniej zdeterminowaną w dążeniach do celu jakim jest udział w następnej edycji Champions League. Arsenal do miejsc 3-4 ma w tej chwili kilka pkt. straty mając jednak rozegrane mniej spotkań niż rywale. Pozostaje natomiast nadal w grze o FA CUP po półfinałowym zwycięstwie nad M. City. i w zasadzie jedynie wygranie tego trofeum może uratować w sezon.
Patrząc na H2H obydwu ekip nie sposób nie zauważyć że od września 2014 r. we wszystkich 6- ciu meczach obydwie drużyny strzelały bramki (1:1,2:2,1:2,2:1) sądzę że tym razem będzie podobnie , jednak kurs oferowany przez bukmacherów jest śmiesznie mały w związku z tym podniosłem nieco poprzeczkę wskazując jednocześnie na zwycięzcę którym według mnie będzie Tottenham.
Obydwa zespoły przystępują do tego pojedynku z kilkoma absencjami , ale w tej fazie rozgrywek to rzecz naturalna i pod tym względem żadna z ekip nie ma przewagi.
⛔ 100

hojot 416

hojot

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Seria A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Inter Mediolan - Napoli
Typ: Napoli
Kurs: 2.28
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam, na niedzielny wieczór wybrałem mecz Napoli - Inter, analizę meczu napisałem już w kategorii ,,Włochy&quot; , ale tutaj ją delikatnie rozszerzę. Jak dla mnie w tym meczu Napoli zdominuje na san siro inter. Ostatnio Napoli błyszczy lepszą formą, w ostatnich 3 meczach 2 wygrała z czego 1 z Lazio na wyjeździe a jeden zremisowała mimo znacznej dominacji nad Sassulo. Inter w ostatnich 3 meczach 2 przegrał w tym porażka z croton(18 pozycja w lidze) 2:1. A jeden zremisował z milanem u siebie 2:2. Analizując składy obydwa są w pełnej gotowości.I tu ciekawostka, którą znalazłem (Napoli jest o dziwo najskuteczniejszą w tym sezonie drużyną na wyjazdach w serii A). Podsumowując, mecz to spora ruletka,ale z większą szansą na Napoli na które polecam spróbować obstawić.. Dla odważnych można obstawiać wynik 2:1 Napoli.
✅ 128

Otrzymane punkty reputacji: +13
stefek91 311

stefek91

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Augsburg - Hamburger SV
Typ: Oba zespoły strzelą gole: Tak
Kurs: 1.72
Bukmacher: Betclic
Analiza: Witam. Przyjrzałem się niedzielnemu spotkaniu pomiędzy dwoma outsiderami ligi niemieckiej. Mecz bardzo ciekawy z uwagi na dzisiejsze wyniki, a przede wszystkim wygranej Bayernu Monachium z Wolsburgiem (0-6), który to podobnie do Augsburga i Haburgera kandyduje do barażu lub spadku.
Sytuacja wygląda następująco: 16. Augsburg - 32 pkt, 15. Hamburger SV - 33 pkt, 14. Wolsburg - 33 pkt, 13. Mainz - 33 pkt, 12. Leverkusen 36 pkt. Leverkusen, Mainz oraz Wolsburg są już po 31 kolejce, tak więc nie poprawią w tym tygodniu już swojej pozycji. Drużyna Augsburga przez ostatnie 5 kolejek dwa razy nie trafiała do bramki przeciwników. Drużyna Hamburgera natomiast tylko raz przez te 5 spotkań nie zainkasowała ani jednego trafienia.
Jutrzejsi bohaterowie walczą więc o pełną pulę 3 punktów i możliwość utrzymania się w lidze. Zarówno jedna jak i druga drużyna mając w głowie wyniki ich najpoważniejszych konkurentów będzie z pewnością bardzo zmobilizowana.
Nie pokuszę się o typowanie dokładnego wyniku, ale uważam, że w tak ważnym dla tych drużyn meczu z pewnością padną bramki po obu stronach.
Życzę powodzenia!
⛔100

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Dyscyplina : ???? WTA Stuttgart, final, clay
Godzina: 15.00
Spotkanie: Mladenovic Kristina - Siegemund Laura
Typ: Siegemund Laura
Kurs : 2.05
Bukmacher : Fortuna
Nie zwykłem stawiać pieniędzy na kobiecy tenis,ale teraz zrobię wyjątek.
Laura gra świetny tenis w Stuttgarcie.Występuje z dziką kartą,ale... ostatnich meczach pokonała Kuzniecovą, Pliskovą i Halep! I to w jakim stylu! Z przyjemnością ogląda się jej zdeterminowany tenis.Jej gra jest pewna,różnorodna,dobra technicznie,popełnia bardzo mało błędów.Gra w swoim mieście,gdzie osiągała najlepsze wynik (2016 finał).Atmosfera na trybunach robi wrażenie.Niesie Laurę ku dobrej grze.Widać,że gra pod publikę.Jest ekspresyjna,ale i skoncentrowana w ważnych momentach.Głowa opanowana. Siegemund ostatnio skończyła psychologię sportu,skupiając się na pracy mentalnej w tenisie.Wygląda na to,że dało jej to dużo pewności siebie.
Mladenovic wyżej rozstawiona.Ograła już Lucic,Kerber,Carle i wracającą na korty Sharapową.Napewno jest bardzo mocna.Jednak zaangażowanie i determinacja w grze Laury przekonuje mnie do typu w jej kierunku i jej zwycięstwa w turnieju. Myslę,że jutro odjedzie czerwonym Porshe ;)
✅ 105

Otrzymane punkty reputacji: +7
lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Dyscyplina : snooker, Mistrzostwa Świata, finał
Godzina : 15:00
Spotkanie : Mark Selby - John Higgins
Typ : Higgins
Kurs : 3,00
Bukmacher : Unibet
Analiza: najważniejszy mecz snookerowego sezonu zacznie się w sobotę po południu. Panowie finaliści zagrali dotąd ze sobą 22 razy, 13 meczy wygrał Selby, a 9 razy Higgins. We frejmach stan rywalizacji wynosi 101 do 100 na korzyść Selby&#39;ego.
1) Selby zagrał w tym sezonie 19 turniejów, wygrał 4, w finale odpadł raz, podobnie w półfinale, a 4 razy w ćwierćfinale. Higgins zagrał w 15 turniejach, wygrał 3, przegrał 1 finał, i 5 ćwierćfinałów, 5 razy odpadł w 1 lub 2 rundzie. W ostatnich 4 miesiącach dotarł maksymalnie do rundy Last 16, jeśli pominąć jego zwycięstwo Champions League 2017, w marcu.
2) W tym sezonie ci Anglicy zagrali ze sobą 3 mecze, licząc od ostatniego było: Selby - Higgins 0:3, 3:1, 6:5.
W meczach na najdłuższym dystansie, w latach 2005-2015, stan rywalizacji wynosi 4:1 dla Higginsa:
International Championship 2015, 9-4, wygrał Higgins
World Championship 2009, 13-12, Higgins
World Championship 2007 18-13, Higgins
World Championship 2006 10-4, Selby
World Championship 2005 10-5, Higgins

3) Obaj nie mają problemu z budowaniem wysokich brejków, podaję wyniki z ostatnich 5 sezonów, w nawiasie liczba brejków w obecnych Mistrzostwach: Selby: 54(6), 47, 33, 49, 37, Higgins: 48(6), 43, 25, 31, 25.
Podsumowanie: Obaj gracze mają co najmniej udany sezon za sobą i zakończą go w najlepszy możliwy sposób, udziałem w meczu finałowym Mistrzostw Świata. Miejmy nadzieję, że obaj zrobią to w dobrym stylu, najlepszym na jaki ich stać. Moją uwagę zwróciła wycena szans Selby&#39;ego względem Higginsa na rynku bukmacherskim, dla mnie jest zaskakująca: 1,46 (1,38)-3,26 (3,14), w nawiasach kursy średnie. Nie widzę tej różnicy między obu graczami. Śmiem twierdzić, że Higgins pewniej trafił do finału, na temat trudności drabinki obu trudno dyskutować.Dlatego, że bez wątpienia obaj w swoich meczach wywierali ogromną presję na rywali i chyba o żadnym ich przeciwniku nie można powiedzieć, że sprostał tej presji. Nie chodzi mi o wyniki, te znamy, ale o okazywaną wiarę oponentów w pomyślny przebieg rywalizacji.
Historia H2H w meczach na długich dystansach wskazuje na pana Jana. Niestety nie oglądałem wszystkich meczy tegorocznych Mistrzostw, zwłaszcza mało widziałem półfinałów, ale dla mnie Selby jest bardziej zmęczony, na pewno mniej zrelaksowany. Na pewno nie przysłużył mu się przeciągający się mecz z Dingiem. Dla mnie to będzie mecz dwóch killerów, bezwzględnie wykorzystujących okazje i słabości rywala, z których jeden będzie killerem większym, a takiego widzę w tym turnieju w Higginsie.

Uwaga do moderatora: proszę, za wcześnie nie rozliczać tego meczu, zapewne zakończy się dopiero w poniedziałek w nocy.

Otrzymane punkty reputacji: +5
fokkusu 67

fokkusu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Seria A
Godzina: 12:30
Spotkanie: AS Roma - Lazio
Typ: Ciro Immobile strzeli
Kurs: 2.80
Analiza:
Starcie, które wywołuje ogromne emocje u kibiców z Półwyspu Apenińskiego. Spotkania Lazio z Romą zawsze są istotne, nawet jeśli nie toczą się o trofeum, czy też ważne punkty. Jednak obie ekipy ciągle mają dość istotne cele do zrealizowania. Roma chce utrzymać miejsce dające pewny awans do fazy grupowej Champions League, zaś Lazio możliwie jak najlepszą pozycję w czubie tabeli, a może nawet pokusić się o wyrwanie trzeciego miejsca Napoli.
Ciro to napastnik, który w końcu odnalazł stabilizację i nawiązuje do najlepszych lat spędzonych w Torino. Prezentuje się w tym sezonie naprawdę wyśmienicie, strzela sporo goli, ma ich na koncie już około 30 biorąc pod uwagę klub i reprezentację. Wierzę, że i tym razem podoła wyzwaniu i wpisze się na listę strzelców w derbach Wiecznego Miasta.
ZWROT

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Polska, Superliga Kobiet
Godzina: 16:00
Spotkanie: AZS Łączpol AWFiS Gdańsk - Piotrcovia Piotrków Tryb.
Typ: Piotrcovia DNB
Kurs: 3.45
Analiza:
Szalona ta Superliga Kobiet. Koszalin dostaje na tygodniu wciry u siebie od Pogoni, a już w sobotę przyjeżdża bez kompleksów na Globus i wyrywa remis, mimo że jeszcze 4 minuty przed końcem miały +2. Głupota Montexu straszna. Myślałem, że wróciły do formy, a one znowu odstawiły dzisiaj cyrk. Vitsal też w lekkim dołku. Rozumiem, że to nie są łatwe mecze, ale po raz kolejny straciły ważny punkt. Tutaj zadzieje się jeszcze wiele, a przecież kolejna kolejka już na tygodniu. Na niedzielę widzę opcję w meczu w Gdańsku. Dziwnym trafem lubię stawiać w stronę Piotrcovii, wychodzi na to, że buki ich nie doceniają, bo wcześniej udawało się łapać jakieś dodatnie handi na plus. Popatrzmy na mecz Łączpolu właśnie z Piotrkowiankami. Gdańszczanki praktycznie pewny byt, ale ważniejszy jest fakt, że najprawdopodobniej po zakończeniu rozgrywek pojawi się informacja o rozwiązaniu drużyny. Na razie to plotki, ale imo coś w tym musi być. Ostatnie trzy mecze to wyjazdy i każdy przegrany. Wiadomo, że potencjał Łączpolu jest większy, ale jak widać to nie wszystko. W Piotrcovii jak zawsze, czyli napiszę o Wypych, która ostatnio przedłużyła kontrakt. W ostatnich meczach dobra forma, bodajże w poprzedniej kolejce, albo dwie kolejki temu zanotowała 10 trafień. Inne dziewczyny też potrafią pomóc, więc mimo braku jakichś rewelacji w składzie wygląda to nieźle. Może kadrowo Piotrcovia nie jest tutaj lepsza, ale liczę, że mogą powalczyć ambicją i samymi kwestiami organizacyjnymi, jako że zawodniczki mają w miarę zapewnioną przyszłość. Trener ma niedługo przedłużyć kontrakt, same też dostają nowe umowy. W Gdańsku tego nie ma, więc zawsze zostaje to z tyłu głowy.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU PIŁKI RĘCZNEJ! I TY MOŻESZ ZOSTAĆ ZNAWCĄ!
✅ 245

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Anglia, Premier League
Godzina: 17:30
Spotkanie: Tottenham - Arsenal
Typ: Tottenham wygra i więcej niż 10,5 rożnych w meczu
Kurs: 3,40
Analiza:
Na dziś wybrałem spotkanie z angielskiej Premier League. Nie bez powodu. Tottenham jest faworytem u siebie, ale walecznosci Arsenalowi odebrać nie można. Wydaje się że Tottenham powinien poradzić sobie z Arsenalem u siebie ale na pewno nie bedzie to latwe zwyciestwo. Koguty rozpędzone u siebie, grają znakomity sezon i pokazali już że potrafią wygrywać z najlepszymi, szczegolnie na wlasnym placu gry. W Arsenalu kłopoty, drużyna osiąga coraz gorsze wyniki i najgorsze jest to ze nic nie zapowiada się aby te wyniki mialy się polepszyć. 10,5 rożnych? Wydaje się łatwe do pokrycia, jedna drużyna średnia rożnych w ostatnich 5 meczach to 9, a druga 6. Mecz będzie zacięty, zapowiada się ciekawe widowisko.
✅ 240

Otrzymane punkty reputacji: +17
stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Spotkanie: Augsburg - Hamburger SV
Typ: czerwona kartka w meczu / tak
Kurs: 3.90
Arcyważne spotkanie na WWK Arena w Augsburgu gdzie miejscowi podejmują Hamburg i chyba nie ma wątpliwości że emocji nie zabraknie , w nieco lepszej sytuacji goście jednak nie liczę na to że obie drużyny zadowolę się remisem i walka o komplet pkt będzie do końcowego gwizdka sędziego a jest nim pan Manuel Gräfe i jak już jesteśmy przy nim to parę ciekawostek i tak - sędziował w tym sezonie 15 meczy i pokazał 50 żółtek i 3 czerwienie , sędziował jedno spotkanie z udziałem Augsburga i pokazał w nim 3 żółtka dla nich , ogólna statystyka pana Manuela patrząc pod względem czerwonych kartek to liczba 52 i uwaga ! 24 bezpośrednie ( dla mnie to ma znaczenie ) w rubryce pana Manuela &quot; pod względem klubów &quot; dowiemy się tego - mecze z udziałem Augsburga sędziowane przez niego to bilans 48 żółtek i 1 czerwień ( bezpośrednia ) i mecze z udziałem Hamburga - 59 żółtek i 4 czerwone ( bezpośrednie ) dla Hamburczyków i 52 żółte i 2 czerwone z czego 1 bezpośrednia dla rywali i jak dla mnie to właśnie te bezpośrednie czerwienie mogą mieć znaczenie i na koniec ich pierwsze spotkanie z tego sezonu w Hamburgu - 1 bezpośrednia czerwona dla Hamburga już w 44 min gry i jedna czerwona dla Augsburga w konsekwencji 2 żółtych i to chyba mówi samo za siebie że i dziś możemy się spodziewać sporej ilości fauli jeszcze jak wynik będzie niekorzystny dla którejś z drużyn to chyba tym bardziej , stąd liczę że pan Manuel wyciągnie dziś z kieszeni czerwień !
⛔ 100

M 165

mirohandel

Użytkownik
dyscyplina: piłka nożna
godzina: 15:30
spotkanie: Jagiellonia-Pogoń
typ: X2
stawka: 1.85
bukmacher: unibet

Zastanawiałem się nad tym mecze około dwóch dni wg mnie w tym spotkaniu każdy wynik jest możliwy.Na papierze kadrowo Jaga jest lepsza od Pogoni fakt,że Pogoń nie przegrała na stadionie w Białymstoku od dwóch sezonów oba mecze po 0:0 warto wspomnieć,że kadrowo Pogoń miała lepszy skład niżeli teraz bo byli Zwoliński,Aka czy Murawski tego ostatniego chyba nie zobaczymy.Pogoń w pół okrojony skład dlaczego więc gram dzisiaj na nich odpowiedź jest taka ,dlatego ,że w piłce rządzą układy i od kilku lat tylko dwie drużyny toczą rywalizację o pierwszą dwójkę jest nimi Lech i Legia układziki,pieniążki rządzą światem wg mnie myślenie działaczy jest takie,że Jaga nie ma prawa być mistrzem.Moim zdaniem ten typ to perełka do kuponu .Pozdrawiam
⛔ 100

S 6,8K

silo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Hiszpania, LaLiga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Eibar - Leganes
Typ: Eibar
Kurs: 2,18
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
W niedzielny wieczór w Eibarze zmierzy się lokalna drużyna gospodarzy, z ekipą przyjezdnych z Leganes.
Już na samym papierze Eibar prezentuje się o wiele lepiej. 8 miejsce w tabeli, 10 punktów straty do strefy pucharowej. Forma Eibaru lekko spadła, po przegranych spotkaniach z Betisem oraz Athleticiem i remisie z Alavesem.
Leganes zajmuje ostatnie bezpieczne miejsce w lidze. 6 punktów przewagi nad Gijonem i 1 mecz zagrany mniej. To może lekko uspokoić głowy piłkarzy. Utrzymanie w lidze jest już raczej w ich rękach i nic nie powinno im tego odebrać. W przypadku dzisiejszej porażki, nic strasznego się nie dzieje. Leganes wygrało swoje ostatnie spotkanie z Las Palmas, ale jeżeli jest wśród czytających ktoś, kto oglądał ten mecz, to doskonale wie, jakie bramki strzelali ;)
Kurs na gospodarzy jest dobry, a Eibar ma sporą szansę zrekompensować się swoim kibicom za ostatnie wyniki. Własny obiekt, na którym spisują się przyzwoicie (9-3-5), powinien przechylić szalę zwycięstwa na ich korzyść.
Powodzenia i pozdrawiam.
✅ 118

drazi96 73

drazi96

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 17:30
Spotkanie: Hoffenheim - Eintracht Frankfurt
Typ: 1 i over 1.5
Kurs: 1.75
Analiza:
Troszkę dziwi mnie taki kursik na gospodarzy z lekkim over&#39;em bramkowym no ale jak buki dają taki kursik to trzeba brać z pocałowaniem ręki. Hoffenheim u siebie prezentują się w tym sezonie wyśmienicie. Na własnym terenie rozegrali 15 spotkań i nie przegrali ani jednego spotkania. Wygrali 10 razy i 5 razy remisowali. Warto podkreślić, że pokonali takie ekipy jak Leverkusen, Bayern czy też Borussie M&#39;Gladbach. Hoffenheim na własnym terenie na ostatnie 8. spotkań pokonują każdą przyjezdną ekipę. Warto dodać, iż jeśli dziś Hoffenheim wygra będzie w TOP 3, gdyż wczoraj BVB zainkasowało na własnym terenie tylko punkcik z FC Koln remisując 0:0 także na pewno motywacja w drużynie jest. Jeśli chodzi o gości to na wyjazdach spisują się bardzo słabo. Na ostatnie 5 spotkań na obcych terenach przegrali każdy mecz, strzelając przy tym tylko 1 bramkę i tracąc ich 12. Myślę, iż podopieczni trenera Nagelsmann&#39;a i tym razem świetnie zaprezentują się przed własną publicznością i zainkasują 3 pkt. Dla mniej odważnych czysty WIN gospodarzy po kursie 1.55 polecam !
⛔ 100

ac1899 28,1K

ac1899

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja, Premier Liga
Godzina: 18:30
Spotkanie: FK Rostow - Amkar
Typ: 1 i under 2,5
Kurs: 2,5
Bukmacher: Totolotek

Analiza:

Patrząc na ostatnie mecze, a w zasadzie ostatnie tygodnie, czy nawet miesiące, defensywa Rostowa jest nie do pokonania. Ostatnie 9 meczów w lidze z czystym kontem!. W tym czasie grali między innymi z Zenitem, CSKA, Spartakiem,Terekiem czy też Krasnodarem, więc z zespołami które zajmują pięć pierwszych miejsc. Rostow jest szósty i wciąż pozostaje w walce o Ligę Europejską. Jeśli dzisiaj wygrają, przeskoczą ekipę z Groznego. Amkar na wyjazdach nie błyszczy, zdecydowanie lepiej radzą sobie u siebie. Niby ostatnie mecze na wyjazdach z dużą ilością bramek, lecz myślę, że styl gry gospodarzy, nie pozwoli im tutaj za bardzo poszaleć. Stawiam na 1:0, albo 2:0 dla Rostowa.
✅ 150

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽Piłka Nożna - Włochy , Serie A⚽
Godzina: 15:00
Spotkanie: Crotone - AC Milan
Typ: AC Milan
Kurs: 1.81
Analiza:

Witam ,dziś wpadło mi w oko spotkanie najwyższej klasy rozgrywkowej we Włoszech gdzie w ramach 34 kolejki Crotone podejmie u siebie AC Milan. Oba zespoły sa na odmiennych biegunach,Gospodarze walczą o utrzymanie, zajmują 18miejsce mając 24pkt (6-6-21) natomiast goście z Mediolanu walczą o Lige Europy, obecnie zajmują 6 miejsce i mają 58pkt (17-7-9)
Wpadka w postaci porażki 1:2 z Empoli oznacza, że Milan nie ma już marginesu błędu w dalszej walce o Ligę Europy.Crotone w ostatnich tygodniach prezentuje bardzo wysoką formę, tym czasie rozprawili się z Chievo, Interem oraz przed tygodniem z Sampdorią, a także zremisowali z Torino.Trener Nicola będzie mógł skorzystać w niedzielę ze wszystkich swoich najważniejszych zawodników. Do dyspozycji pozostaje bramkarz i kapitan drużyny, Alex Cordaz, a także zawodnicy ofensywni tacy jak Marcello Trotta czy Diego Falcinelli.
Bardziej skomplikowaną sytuację kadrową ma Vincenzo Montella. Szkoleniowiec Milanu musi sobie radzić bez Alessio Romagnoliego, Ignazio Abate, Luki Antonellego i Giacomo Bonaventury, a dodatkowo za żółte kartki pauzują Mattia De Sciglio oraz Jose Sosa. 6. miejsce w tabeli sprawiają, że rossoneri nie mogą spać spokojnie myśląc o awansie do europejskich pucharów. Lazio Rzym i Atalanta Bergamo na chwilę obecną mają po 6 „oczek” więcej, zaś nacierający z dołu Inter zainkasował jak dotąd 56 punktów.
Mimo braków kadrowych w zespole AC Milan,twierdze ze sa lepszym zespołem od Crotone i ten bardzo ważny mecz dla obu zespołow zakończy się wygraną gości.
Ostatni mecz między tymi zespołami zakończył się wynikiem 2:1 dla AC Milan
Sędzią głównym będzie Luca Banti z Livorno.
PRZEWIDYWANE SKŁADY:
FC CROTONE (4-4-2): Cordaz – Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella – Rhode, Barberis, Crisetig, Stoian – Trotta, Falcinelli
AC MILAN (4-3-3): Donnarumma – Calabria, Zapata, Paletta, Vangioni – Kucka, Locatelli, Fernandez – Suso, Lapadula, Deulofeu

Powodzenia!!!
⛔ 100

A 101

arcticmonkey

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Augsburg - HSV
Typ: 1
Kurs: 2,65
Analiza
Hamburg bez dwóch podstawowych bramkarzy, szybkiego Kosticia, wartościowego Mullera i Ekdala. 3 bramkarz, który udźwignie dziś najważniejszy mecz w sezonie? #NieSondzę
W Augsburgu wielu piłkarzy wraca po kontuzjach/kartkach. Na pewno nie zagra Koreańczyk Koo. Gospodarze nie błyszczą co prawda, ale i tak w meczach u siebie wypadają niż HSV na wyjazdach. Kluczowa będzie absencja bramkarzy i w tym aspekcie dopatruję się wygranej.
✅ 165

Otrzymane punkty reputacji: +16
maldini-nh 37

maldini-nh

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 18:0p
Spotkanie: Legia Warszawa- Wisła Kraków
Typ: Obie drużyny strzelą bramke ? TAK
Kurs: 1,83
Analiza:
Dlaczego taki typ a to już wyjaśniam. Mój typ jest prosty , ponieważ obie drużyn grają bardzo dobrze w ofensywie i myślę ze po bramce strzelą a jeszcze chciałbym dodać ze Wisła nie strzeliła bramki Legii od 3 meczy i myślę ze w tym meczu sie przełamią i strzelą. Wisła jest bardzo zmotywowana żeby wywieźć z Warszawy choćby 1 punkt ale wydaje mi sie ze są w stanie walczyć o 3 punkty w tym meczu a Legia w tym sezonie nie gra u siebie tak dobrze i tracą te bramki więc wydaje mi sie ze Wisła jest taka drużyna która strzeli ta bramke. Jeszcze trzeba dodać ze Wisła chce walczyć o puchary w tym sezonie i będę mocno i do końca walczyć o punkty.
✅ 83

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Thiem D. - Nadal R.
16:00
Nadal R. -1,5 seta
1,91 Unibet

Wydaje mi się, że Nadal wraca na właściwe tory. Monte-Carlo wygrał z palcem w przysłowiowym... nosie. Finał to oddanie całych 4 gemów Ramosowi. Tutaj nawet nie stracił seta, a rywali miał różnych od młodzików w formie, po serwismanów, kończąc na doświadczonych wygach. Tak to prawda Thiem jest mocny jednak w mojej opinii Nadal to inna kategoria zawodnika, a tym bardziej na mączce w finale przed własną publiką. Hiszpan to powinien wziąć, tak jak rok temu wygrał 2:0 w Monte-Carlo 7:5 6:3.

✅ 91

maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Niemcy - 2 Bundesliga
Godz: 13:30
Spotkanie: FC Erzgebirge Aue - Würzburger Kickers
Typ: FC Erzgebirge Aue
Kurs: 2.25
Zapraszam na 31 serię gier niemieckiej 2 Bundesligi.
W bardzo ciekawym spotkaniu na Sparkassen-Erzgebirgsstadion zmierzą się ze sobą miejscowe Fußball Club Erzgebirge Aue a w gości przyjedzie zespół Fußball-Club Würzburger Kickers.
FC Erzgebirge Aue w tym sezonie ligowym w swoich 30 rozegranych meczach zdobył 33 punkty co daje obecnie 16 miejsce w tabeli ligowej zaś Würzburger Kickers plasuje się na 14 pozycji w niemieckiej 2 Bundeslidze ze zdobytymi 33 oczkami w swoich 3o rozegranych spotkaniach.
Gospodarze w tym sezonie na swoim terenie 5 zwycięstw, 4 remisy oraz 6 przegranych i bilans bramek 17-23 natomiast goście na wyjazdach 3 wygrane, 4 remisy oraz 7 porażek z bilansem bramkowym 15-19.
Mecz ten zapowiada się bardzo ciekawie gdyż oba zespoły bronią się przed spadkiem klasę niżej i oba muszą zdobywać ligowe oczka tak bardzo w ich sytuacji cenne i jest to spotkanie z rodzaju tych o tak zwane 6 punktów.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy którzy ostatnio u siebie pod presją pokonali Karlsruher, St. Pauli i 1860 Monachium oraz zremisowali z bardzo dobrym Hannover 96 co znaczy że zależy im na utrzymaniu 2 Bundesligi do tego mają 2 niezłych strzelców Kopke i Nazarov odpowiednio 9 i 8 goli a goście no cóż na wyjazdach bardzo słaba forma i wątpię aby dzisiaj urwali chociaż jedno oczko dla siebie z ostatnio dobrze u siebie dysponowanym zespołem FC Erzgebirge Aue.
✅ 125

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom