>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 30.04.2017 (niedziela)

Status
Zamknięty.
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Białoruś, Vysheyshaya Liga
Godzina: 17:30
Spotkanie: BATE Borisov - FC Szachtior Soligorsk
Typ: 2
Kurs: 4,29
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:

BATE to obrońca mistrzowskiego tytułu i hegemon w białoruskiej lidze, zdobywając 11 mistrzostw z rzędu. Nikt im nie jest w stanie zagrozić i raczej też tak będzie i w tym sezonie, z tym, że na początku tych rozgrywek zespół dzisiejszych gospodarzy nie jest jeszcze w swojej optymalnej formie i stąd próbuję zagrać na niespodziankę i wygraną gości. Szachtior to wicemistrz kraju z tamtego sezonu i na początku obecnych rozgrywek zespół ten jest w bardzo dobrej formie zajmując pozycję lidera w tabeli i co także jest ważne w 4 pierwszych kolejkach jako jedyni z całej ligi nie stracili jeszcze gola. BATE jest zespołem mocniejszym kadrowo, jest faworytem w tym spotkaniu, zagra u siebie ale forma jeszcze nie taka jaka myślę, będzie za kilka kolejek. Dla Szachtiora lepiej, że spotykają się z tym zespołem zaraz na początku rozgrywek niż nieco później, bo według mnie teraz jest większa szansa na sprawienie niespodzianki i ogranie tego rywala. Goście w formie a do tego zagrają dzisiaj najmocniejszym składem. W zespole nie ma żadnych problemów kadrowych i trener ma wszystkich swoich graczy do dyspozycji. BATE z kolei dzisiaj zagra bez obrońców Dubry i Ostjicia i napastnika Tuominena. Próbuję tutaj niespodzianki ;)
⛔ 100

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Premier League
Godzina: 17:30
Spotkanie: Tottenham - Arsenal
Typ: ozil gol
Kurs: 6,25
Bukmacher: unibet
Analiza: Mimo kilku wygranych, Arsenal wciąż nie jest drużyna pełni swoich możliwości. Grają nierówno, tracą bramki przeciwko ekipom ściśle nastawionym na atak. Ale to są derby. Oczywiście Tottenham jest faworytem. Biorąc pod uwagę ich dyspozycję w domu , szybka i ofensywne grę można spodziewać się wielu akcji. Arsenal słabo broni, przypuszczam że nie poradzą sobie z pressingiem gospodarzy. Jednakże cokolwiek powinni ukuc. Derby rządzą się innymi prawami. Ten mecz może być różny. Tym razem idę w mocne kursy, kartka dla Xhaka możliwa ze względu na intesywnosc meczu, a bramke Ozila z punktu widzenia kursu spróbuję.
⛔ 100

dan95lol 73

dan95lol

Użytkownik
Dyscyplina: E-sport - Counter Strike, dreamHack Austin
Spotkanie: Immortals - Heroic 17:00
Typ: Heroic wygra spotkanie.
Kurs: 1,92
Buk: Unibet
Analiza: Swietna forma Heroic na tym dreamhacku. Wczoraj gladko 2-0 pokonali HellRaiders. Dzisiaj powtorza ten wynik.
⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Islandia
Godzina 19:00
Spotkanie : Akranes - Hafnarfjordur
Typ : Hafnarfjordur over 2.5 gola
Kurs : 2.80
Bukmacher : Unibet
Pierwsza kolejka w Islandii , mój typ pad na mecz aktualnego mistrza Hafnarfjordur z Akranes który zakończył poprzedni sezon na 8 miejscu , patrząc na dotychczasowy ich spotkania jedno rzuca sie w oczy a mianowicie gościom leży dzisiejszy rywal no i ze zdobyczą bramkową jest super , stąd pomimo iż to dopiero pierwszy mecz sezonu to jednak liczę że goscie mogą zacząć sezon z wysokiego &quot;C&quot; i parę tych bramek mogą nastrzelać , w poprzednim sezonie wynik jaki tutaj padł to 1:3 dziś liczę na coś podobnego !
✅ 180

Otrzymane punkty reputacji: +2
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dyscyplina: NBA, koszykówka
Godzina: 21.30
Spotkanie: Clippers - Utah
Typ: Utah (+5.5) - 1.73/unibet
Analiza:
Króciutko, bo majówka nie pozwala na długa analizę. Zacznę od tego, xe konkursy troszeczkę dziwnie wystawione. Skoro mamy game7 to xnacxy, ze obie ekipy grając na podobnym poziomie i jedynie fakt, ze Clppers gra u siebie może stawiać ich w roli delikatnego faworyta, ale tylko delikatnego, a nie jak to bukmacherzy zrobili... brak Blake, dobra forma JJ oraz Haywarda dają sporo argumentów ekipie z Utah. Ważna pojedynek odbędzie się pod koszem między deAndre a Gobertem i myśle, ze on dla losów spotkania jest równie ważny jak dyspozycja Cp3 w ekipie LAC. Póki co gra on dobrze jednak nie zawsze przenosi się to na wyniki drużyny. Myśle, ze może on dać minimalne zwyeocsgwo swojej drużynie jednak nie tak żeby przekroczyć handicap. Typowe 50;50, gdzie może zadecydować jedna akcja, wiec idę w doga podpierając się lekkim handi. Dla mnie do pokrycia
✅ 73

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom