>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 3.03.2016 (czwartek)

Status
Zamknięty.
makaveli23 702,3K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Singapur
Godzina: 12:30
Spotkanie: Home Utd - Tampines
Typ: X/2
Kurs: 5
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Po 3 pierwszych meczach w obecnym sezonie widac ze druzyna gospodarzy jest słaba i zajmie dolne miejsce na koniec sezonu, podczas gdy druzyna gosci to pretendent do zdobycia tytułu wiec nie powinnny dziwic kursy ktore juz na gosci spadają. Ja jednak postawie na remis do przerwy licząc ze druzyna gospodarzy majac w nazwie Home, pokaze ze u siebie nie sa latwymi przeciwnikami. Goscie maja rozegrane 2 mecze i sa 1-1-0. podczas gdy gospodarze odwrotnie 0-1-1. Ostatni mecz h2h gdzie na miejscu gospodarza stali Home United zakonczyl sie x/2(1-1/2-3) wiec moze bedzie podobnie i tym razem.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
maanieek 25

maanieek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Francja, Puchar
Godzina: 21:00
Spotkanie:
US Granvillaise - Olympique Marsylia
Typ: 2/2
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Ćwierćfinał Pucharu Francji i pojedynek rewelacji rozgrywek 4-ligowego Granvillaise, z Marsylią, która zajmuje 13. miejsce w Ligue 1. Faworytem spotkania są oczywiście goście, którzy po odpadnięciu z Ligi Europy będą chcieli pokusić się o awans do finału Pucharu Francji. Ciężko cokolwiek pisać o takim meczu, gdzie zwycięzca może być tylko jeden. Samą ambicją, wolą walki spotkania się nie wygra i gospodarze, w końcu będą musieli zaznać goryczy porażki. Warto też dodać, że ekipy jakie eliminowali gospodarze to mało znane drużyny, w ostatniej rundzie dopiero po dogrywce pokonali Bourg Peronnas, co pokazuje, że już wtedy mocno męczyli się z przeciwnikami. Dzisiaj będzie to spokojna wygrana Payeta i spółki. Do przerwy jedna, dwie bramki, tak by w drugiej połowie skupić się na dobiciu rywala i luźnym awansie do półfinału. Polecam ten typ.

⛔ 100

lucek 250

lucek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Premiera Divison
Godzina: 20:00
Spotkanie: Granada - Sporting
Typ: Over 2.5
Kurs: 2.1
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Dziś stawiam na mecz dość przecietnych drużyn - i na tą przeciętność będe liczył. Obie drużyny w drugiej czesci tabeli, blisko siebie z dość ujemnym bilansem bramkowym - raczej bramki traca - i dziś liczę że potracą swoje na wzajem. Ostatnie wspólne spotkania kończyły sie overami, jesli chodzi o mecze ligowe - overy w kratke przeplatane underami ALE gdy wziąć pod uwage ogolniejszcze statystyki - blisko 60% meczów obu druzyn to over 2.5. Na tą przewage dzisiaj bede liczył.

⛔ 100

J 50

j4mni0rek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Dania Superliga
Spotkanie: Mitdylland - FC Copenhagen
Typ: x
Kurs: 3,1
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na dzis wybralem mecz na szczycie ligi dunskiej. Te dwie druzyny aspiruja o mistrzostwo Danii. Obecnie Kopenhaga zajmuje pierwsze miejsce z dorobkiem 38pkt natomiast Mitdylland plasuje sie dwie lokaty nizej z dorobkiem 32pkt. Kopemhaga jest stawiana w roli faworyta w tym meczu. Warto podkreslic ze sa to zespoly ktore tracily najmniej goli w lidze. Druzyna gospodarzy jest naprawde grozna u siebie, potrafili ograc na swoim stadionie nawet MUN. Moj typ na dzisiaj to remis. Jak na razie dwa poprzednie moje typy w podobnych kursach okazaly sie trafne wiec zachecam goraco do grania.
⛔ 100

santir 0

santir

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Chorwacja, 1HNL
Godzina: 18:00
Spotkanie: Istra 1961 - Dynamo Zagrzeb
Typ: EH 1:0 2
Kurs: 1.95
Bukmacher: bwin
Analiza:
Istra 5 ostatnich spotkań ligowych kończyła bez zwycięstwa, śmiem twierdzić, że znajduję się teraz w dołku. Mecz z liderem z pewnością nie jest dobrą okazją do podniesienia się z niego.
Dinamo ma serię 9 wygranych spotkań w lidze (w tym 4 mecze na wyjeździe) i widać, że są u szczytu formy.
Różnica w formie obu tych zespołów, jak i różnica klas, pozwala spokojnie typować zwycięstwo Dinamo.
Co do handicapu:
Plan minimum to wynik 0:2. Wynika z tego, że w meczu musi paść over 1,5 bramki, więc zaglądamy w statystyki.
W tym sezonie gospodarze kończyli 71% spotkań over 1,5, na ich boisku padło średnio 2,25 gola na mecz.
W przypadku gości, również 71% meczów kończyło się z wynikiem powyżej 1,5. Ich średnia bramek na wyjeździe to 2,27.
Biorąc pod uwagę powyższe czynniki oraz atrakcyjny kurs, w moich oczach jest to dość opłacalny bet.
⛔ 100

lazar 109

lazar

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Premiera Divison
Godzina: 20:30
Spotkanie: RCD Espanyol Barcelona - Betis Sevilla
Typ: 2
Kurs: 3.75
Bukmacher: BAH
Analiza:
Mam jakieś przeczucie że ten mecz wygra Betis. Jest to drużyna która na wyjezdzie wygrywa tylko z przecietnymi druzynami, a za taka uwazam Espanyol. I niby w pierwszym meczu było 1:3 dla Espanyolu, ale ten zespół bardzo czesto gra tak, że jak pierwszy mecz w sezonie wygrywają to rewanż przegrywają (odwrotnie zreszta w ich przypadku tez to dziala;)). Betis wygląda też nieco lepiej niz w pierwszej czesci sezonu i zdecydowanie lepiej wypada na wyjezdzie niz u siebie. Wynika to chyba z tego, że u siebie grają lub lepszym stwierdzeniem bedzie: starają sie grac ofensywnie, tak pod publiczke, a na wyjazdach wieksza wage przywiazuja do taktyki.
Wg mnie Betis...
✅ 275

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 16:30
Spotkanie: Igor Sijsling - Farrukh Dustov
Kurs: 2.21
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
W bezpośrednich pojedynkach jest remis 2:2 gdzie Panowie grali ze sobą trzykrotnie na halach i raz bardzo dawno temu bo w 2006 roku na mączce. Ostatnio grali w 2015 roku gdzie wygrał Holender 6:3, 6:4.
Według bukmacherów faworytem w tym spotkaniu jest Sijsling który obecnie jest na 154 miejscu ATP a jeszcze kilka lat temu był 52. Igor ten turniej wygrał w 2012 roku bez straty seta ale w 2012 roku to on grał dobry tenis a teraz jest cieniem zawodnika z tamtego czasu. Także Holender w tym roku nie ma rewolucji tak jak np. Youzhny który wziął się w garść i odnotowuje dobre wyniki.
W bieżącym sezonie Igor zaliczył tylko ćwierćfinał challengera gdzie na drodze miał kelnera i wracającego po kontuzji Żydka. Jego bilans w tym roki to 6 wygranych i 5 porażek. Przegrywał z Moriya, Robertem, Lacko, Roger Vasselin, Gerasimovem czyli z gościami całkowicie do przejścia.
W tym turnieju pokonał Arnaboldiego 7:6, 3:6, 6:2 i ewidentnie widać, że Sijsling ciągle się męczy. O tym tenisiście pisałem tyle razy, że już chce mi się wymiotować...Swego czasu grał on bardzo ładnie gdzie na halach odnotowywał najlepsze rezultaty. Bardzo trudno było przełamać jego serwis, forhend był bardzo skuteczny i celny, pod siatką bez żadnych prostych błędów i co najważniejsze jego bekhend też dobrze funkcjonował bo z psychiką miał problem od zawsze.
Oczywiście, że facet ma ciągle wielki potencjał ale wszystkie elementy jakie wymieniłem z plusów teraz są złe albo bardzo przeciętne i oczywiście rozwijają się kolejne dziury w głowie.
Jego przeciwnikiem będzie Dustov który kiedyś był już w pierwszej setce bo na 98 miejscu a teraz koczuje na 218 lokacie. On w tamtym roku dotarł tutaj do półfinału także motywacja powinna w nim drzemać aby powtórzyć ten wyczyn. Jego sytuacja jest bardzo podobna jak Holendra ponieważ poprzedni sezon miał zły, ale jeden a nie 3 z rzędu słabsze.
Bilans Uzbeka w tym sezonie nie powala również ponieważ wygrał 4 mecze i taką samą liczbę przegrał. Lecz w jego przypadku jest znaczna różnica ponieważ potrafił pokonać lepszych od siebie rywali np. Basic, Herbert czy w tym turnieju de Schepper. Jeśli chodzi o wyszkolenie techniczne Dustova to nie prezentuje się jako wirtuoz tenisa.
Jest to bardzo wysoki tenisista, mierzący prawie 2 metry wzrostu, dysponuje potężnym fothendem i jak prawie zawsze w przypadkach tego wzrostu ma gorszy bekhend. Gra on prosty tenis, czuje się najlepiej w ataku i lubi szybko kończyć akcje. Jego styl bardzo pasuje na szybkie warunki halowe. Znaczną różnicę jaką ja widzę w ostatnim czasie to taka, że Dustov swój serwis trzyma dość pewnie a u Sijslinga to kuleje.
Moim zdaniem Farrukh dzisiaj wygra ponieważ prezentuje się lepiej niż rywal. Pisane z telefonu także przepraszam z góry za błędy.
⛔ 100

alley 79

alley

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Dania
Spotkanie: Midtjylland - FC Kopenhaga
Typ: BTS
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Bardzo ciekawy meczyk zapowiada nam się dzisiaj w Danii. Lider - FC Kopenhaga rozegra dziś spotkanie na stadionie Midtjylland z tamtejszą drużyną. Gospodarze zajmują trzecie miejsce, więc śmiało można rzec iż jest to spotkanie kolejki. Spodziewam się twardej i wyrównanej gry, dlatego typ BTS wydaje mi się całkiem realny. Biorąc pod uwagę również mecze towarzyskie, to na 5 ostatnich spotkań, Midtjylland w każdym meczu strzelało i traciło przynajmniej jedną bramkę. Goście natomiast trzy razy w ostatnich pięciu meczach pokrywali taki typ. W ostatniej kolejce Midtjylland zremisowało u siebie z Aalborg 1-1, a Kopenhaga pokonała u siebie Esbjerg 2-1. Także obie drużyny często strzelają bramki, ale i też tracą. Liczę tutaj na kilka bramek, a kurs wysoki, więc można zaryzykować.
⛔ 100

saszix 86

saszix

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Cypr 1. Liga
Godzina: 15:00
Spotkanie: Omonia Nicosia - AEL Limassol
Kurs: 2.50
Analiza:
Dzisiaj wybrałem spotkanie pomiędzy drużyną Omonii a drużyną AEL&#39;u. Po 1 pragnę zauważyć, że kursy na AEL już lecą mocno w dół. Niektórzy bukmacherzy całkowicie usunęli ten mecz. Ale nie bez przypadku kursy zaczęły lecieć w dół bowiem jest to ostatnia kolejka przed podziałem na grupę mistrzowska oraz grupę spadkową. Omonia ma już zapewniony udział w grupie mistrzowskiej zaś AEL musi wyłącznie wygrać to spotkanie aby wskoczyć na 6 pozycję i w ostatniej chwili znaleźć się w tej grupie. Jedyna rzecz która mnie martwi to brak przegranej drużyny gospodarzy przed własną publicznością od bardzo długiego czasu. Bilans w lidze wynosi 7 wygranych i 5 remisów. Na szczęście AEL ostatnio złapał bardzo dobrą formę, widać że drużyna uwierzyła, że może jeszcze znaleźć się w grupie mistrzowskiej i zaczęła regularnie zdobywać komplet punktów. Liczę, że Omonia potraktuję to spotkanie jako mecz towarzyski, a drużyna gości w pełni zmobilizowana wyjdzie na boisko i zgarnie komplet punktów dający awans do najlepszej szóstki.
⛔ 100

zlevikk 183

zlevikk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Islandia, League Cup
Spotkanie:
Fjolnir - Throttur
Typ: HT/FT Fjolinr/Fjolnir
Kurs: 2.30
Analiza:
15 stycznia 2016 Fjolnir wygrał z Throttur 8:1 w Reykjavik Cup. Rozgrywki ligowe w Islandii jeszcze się nie rozpoczęły więc trudno ocenić optymalnie w jakiej formie oba zespoły się znajdują ale okres &quot;pucharowy&quot; obie ekipy mają nie najlepszy - ostatnie 5 meczów to 1 remis i 4 porażki u jednych i drugich. Typ swój opieram głównie na spotkaniu styczniowym i na tym, że w Islandii raczej nie daję się odpoczywać najlepszym zawodnikom w związku z napiętym terminarzem bo taki nie występuje (przerwy między meczami wynoszą 7 dni i więcej) i zazwyczaj wystawiany jest optymalny skład. Mając na uwadze rozmiary zwycięstwa w meczu z przed 1,5 m-ca liczę na zdecydowane zwycięstwo gospodarzy, a strzelanie zacznie się już w 1. połowie.
⛔ 100

mahashiah 52

mahashiah

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis-Francja, Quimper Challenger,Twarda(w hali) 1/8 finału
Godzina: 16:30
Spotkanie: I.Sijsling - Dustov.F
Typ: 1
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet.365
Analiza:
Na dziś analizuję mecz holendra i uzbekistańczyka gdzie faworytem u buków jest holender i to nie bez przyczyny.Igor Ma na swoim koncie kilka wygranych turniejów i w takich spotkaniach jest moim &quot;czarnym koniem&quot;.
Obaj panowie są praworęczni wiec nie ma kontry jeśli chodzi o warunki fizyczne no może Dustov ma troszkę większy rozstaw ramion ale to minimalnie więc nie ma co o tym wspominać.W tym meczu problemem może być gra w kratkę holendra,wnioskuję więc ,że mecz nie będzie łatwy typuję 2-1 dla Sijslinga.
to już 1/8 finału więc liczę ,że Sijsling podoła przeciwnikowi który plasuje się o 64 pozycje gorzej choc do niedawna był na tej samej pozycji porostu spadł.
Mój czarny koń jeszcze mnie nie zawiódł choć nieraz na Niego stawiałem.
Poniżej przedstawiam statystyki według strony tenisinfo.pl
Faworyt(I.Sijsling) vs Outsider(Dustov.F)
Tu są ogólne statystyki Faworyta:
liczba przegranych jako faworyt: 4
liczba przegranych jako outsider: 1
liczba wygranych jako faworyt: 8
liczba wygranych jako outsider: 1
sprawdzalność typu jako outsider: 50 %
sprawdzalność typu jako faworyt: 66.7 %
A tu Outsidera :
liczba przegranych jako faworyt: 4
liczba przegranych jako outsider: 1
liczba wygranych jako faworyt: 1
liczba wygranych jako outsider: 4
sprawdzalność typu jako outsider: 20 %
sprawdzalność typu jako faworyt: 20 %
Ogólna skuteczność to:
-Holendra -Uzbekistańczyka
liczba meczy: 17 liczba meczy: 12
liczba wygranych: 11 liczba wygranych: 6
skuteczność: 64.7 % skuteczność: 50 %
Patrząc na te statystyki grubo holender jest lepszy a skąd kurs aż 1.66?
Jak już mówiłem Sijsling gra w kratkę ,ale myślę że w 1/8 finału nie da za wygraną i po ciężkim meczu wygra zwłaszcza,że Dustov spadł z rankingu o 60 oczek gdzie Sijsling trzyma poziom i to on będzie lepszy w tym meczu choć przeciwnik łatwo nie odda wygranej.
✅ 66

D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej Szwajcaria
Godzina: 19:45
Spotkanie: Zurich-Bern
Typ: over 6,5 bramki
Kurs: 2.45
Analiza:
No czas na Play Offy w Szwajcarii. Zurich faworyt w tym meczu grają u siebie i to właśnie u siebie grają lepiej. Bern na wyjazdach strzela i traci więcej bramek niż u siebie. W tym sezonie grali z sobą 4 razy i aż w 3 meczach ten over był pokrywany. Ostatnio grali ze sobą nie tak dawno bo 21 lutego i wtedy Zurich wygrał u siebie 5-2. To pierwszy mecz po części zasadniczej i nie wiadomo jak drużyny będą overowe tak samo jak wcześniej czy nie bo często bywa, że jak wcześniej były overowe to potem już w tej najważniejszej części to się zmieniło i była lipa. Mam nadzieje, że utrzymają tą tendencje i zobaczymy dzisiaj overowy mecz.
⛔ 100

19chester08 1

19chester08

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis - Challenger Quimper
Godzina: 19:50
Spotkanie:
Romain Jouan - James Ward
Kurs:
1.82
Analiza:
Na dziś proponuje spotkanie Francuza, któremu przychodzi grać tu już 4 mecz ( przeszedł kwafilikację ) z Anglikiem James&#39;em Wardem. Różnica w rankingu jest kolosalna, lecz w tego typu turniejach przeważnie na korcie fakt ten zanika. Według mnie, ograny tutaj już Romain Jouan wygra dzisiaj. Przemawia za tym miejsce rozgrywania turnieju ( Francja ), obycie z kortem ( 4 mecz ), bilans jego w dotychczasowej karierze na tej nawierzchni ( 174/103 ) i niekorzystny bilans Anglika na tej nawierzchni ( 30-37 ).
✅ 82

S 0

sidu13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Ręczna - Dania Boxer Hereligaen
Godzina: 19:00
Spotkanie: Kolding-Skanderborg
Typ: 1 (AH-4)
Kurs: 1.80
Analiza:
Z przecietnym Skanderborgiem i z nowym trenerem, ktory przejął ich 31 grudnia Kolding poradzi sobie bez problemów. Atutem jest tez to ze została im sama liga, nie musza juz myslec o lidze mistrzow. W ostatnich 4 spotkaniach było 29:20, 29:17, 29:23, 30:26
✅ 80
Proszę o przywiązywanie większej wagi do zamieszczanych analiz. //K@mil

sakiel 311

sakiel

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Monterrey
Godzina: 22:05
Spotkanie: Garcia C. - Glushko J.
Typ: C. Garcia DW: 2:0
Kurs: 1.86
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Julia Glushko wygrywa w Meksyku swoje dotychczasowe mecze bardzo gładko. Jednak na ostatnich dwóch turniejach tak naprawdę nie wygrała z nikim poważnym(oprócz L. Davis 2:1). W Acapulco również szła jak burza, jednak tylko do spotkania Anastazji Pawliuczenkowej, z którą ugrała...3 gemy. Garcia jest jeszcze trudniejszą przeciwniczką. Oczywiście nie prognozuję rowerka, wiadomo styl robi mecz, jednak Caroline powinna to łatwo wygrać. Nie przypominam sobie, aby Julia wygrała z tenisistką klasy Francuzki. Jedyną szansą dla Glushko byłaby słabsza forma Garcii, jednak nic na to nie wskazuje- pierwszy mecz z solidną Martić wygrany dość łatwo.
✅ 86

fazer77 2,7K

fazer77

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka Liga Mistrzów
Godzina: 20:30
Spotkanie: Modena - Halkbank
Typ: over 3.5 seta
Kurs: 1.54
Bukmacher: unibet
Analiza:
W pierwszym meczu w Turcji było 3-0 dla Halkbanku, teraz czas na rewanż we Włoszech, do awansu gościom potrzebne są dwa sety, potem mogą sobie przegrać nawet mecz, co daje szanse na wejście typu. Do awansu Włochom jest potrzebna wygrana za 3 punkty aby doprowadzić do złotego seta, więc nie muszą spinać się na 3-0 tylko wystarczy 3-1 co również pokrywa mój typ, po za tym faworytem jest modena według buków, ale jest osłabiona dwoma podstawowymi zawodnikami tj. Petric i Piano, co zwiększa szanse dla gości, co również wyrównuje poziom obu drużyn, dzięki czemu mecz może być po prostu wyrównany i zacięty i nie skończy się w 3 setach. Polecam
✅ 54

Z 46

zlatanzinteru

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Egipt Pierwsza liga
Godzina:
18:00
Spotkanie:
El Entag El Harby - Zamalek
Typ:
1X
Kurs:
2.2
Bukmacher:
bet365
Analiza:

Dziś niewiele spotkań zatem proponuje mecz z Pierwszej ligi Egipskiej.
Gospodarze zajmują w obecnym sezonie miejsce w środku tabeli i w obecnym sezonie przegrali u siebie 2/10 spotkań ligowych.
Goście zajmują 2 miejsce w tabeli i liczą się jeszcze w walce o mistrzostwo kraju wygrali 4/10 spotkań wyjazdowych w lidze.
Rozumiem że kursy wynikają z aspiracji gości do tytułu ale walka o tytuł to z reguły nie jeden mecz a cały sezon a goście na wyjeździe nie wygrywają zbyt wiele w tym sezonie.
Bezpośrednie spotkania wyglądają źle dla naszego typu jednak ostatnie na stadionie dzisiejszych gospodarzy miało miejsce 3 lata temu więc wielkiej wagi do tego bym nie przywiązywał.
Podsumowując po kursie jaki mamy opłaca się grać w stronę gospodarzy i tak też typuję
✅ 120

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Rumunia, Półfinał
Godzina: 19.30
Spotkanie: Dinamo Bucharest - Steaua Bucharest
Typ: BTS
Kurs: 1.95
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Siedze tak sobie od rana, znudzony brakiem meczów. Siatkówka, tenis, nożna siadły i tak wpadł mi w oko mecz, na początku sądziłem, że kurs nie przekracza 1.50, mile się zaskoczyłem. Derby, puchar, półfinał. Na pewno na stadionie nie zabraknie świetnej atmosfery, dobrej piłki, rac i mam nadzieje goli. Myślę, że nie ma sensu rozpisywać H2H czy ligowej pozycji, każdy wie, że Puchary jak i derby rządzą się własnymi prawami.Jednak wierze, że będzie to jedno z najlepszych spotkań jakie dzisiaj obejrzymy i BTS pokryje się już w pierwszej połowie. Myślę, że 1.Gol - Dinamo @2.20 jest ciekawszy, jednak licho nie śpi. Pozdrawiam ;)
Więcej niż jeden typ w jednym dniu
⛔ 100

silwo1948 88

silwo1948

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaChampionship, Anglia
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Birmingham - Hull
Typ:
2
Kurs:
2.2
Bukmacher:
Bwin
Analiza:

Dziś spotkanie na zapleczu angielskiej Premier League. Pomiędzy Birmingham walczącym w tej chwili o możliwość gry w barażach a pretendentem do awansu Hull. Dlaczego dziś stawiam na gości? Gospodarze u siebie raczej nie remisują bilans 8-2-6 br.: 18-16, goście na wyjazdach podobnie bo 8-3-6 br.:18-13. Ostatnie 5 meczy na własnym stadionie Birmingham 3 wygrane 2 porażki. Hull w delegacjach ostatnie 5 meczy 3-1-1 w tym remis pucharowy na Emirates Stadium z tamtejszym Arsenalem. Dodatkowym atutem gościu jest posiadanie w swych szeregach vice-lidera strzelców ligi Hernandeza. Jak wiemy Hull w tamtym sezonie spadło z Premier League i chcą tam jak najszybciej wrócić a dziś mogą zostać liderem Championship i na to też liczę.
⛔ 100

trcd 20

trcd

Użytkownik
Dyscyplina: Biathlon, Sztafeta Mieszana 2 x 6 km + 2 x 7.5 km
Godzina: 15:30
Spotkanie: Szwajcaria - USA
Kurs: 1,85
Analiza:
Szwajcarzy sa w formie z siostrami Gasparin i dobrze radzacymi sie ostanio panami.Amerykanie bez Tima Burka gdzie zastapi go Sean Doherty. Natomiast w Usa na pierwszy 2 zmianach wystapi Susan Dunklee ktora sie srednio spisuje zwlaszcza na strzelnicy i Hannah Dreissgacker ktora jest bardzo niepewna.
Ostanio Amerykanie byli przed Szwajcarami ale byl tam ich lider Tim dzis go niebedzie dlatego mysle ze warto tu stawaiac na Szwajcarow.
Powodzenia
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom