>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 3.03.2016 (czwartek)

Status
Zamknięty.
koniqq 102

koniqq

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaHiszpania
Godzina: 21.00
Spotkanie: Rayo - Barcelona
Typ: obie strzelą ? NIE
Kurs: 2.20
Bukmacher: bet365
Analiza:
Barca jaka jest każdy widzi. Obecnie jest drużyną stwarzającą sobie najwięcej sytuacji podbramkowych ze znakomitym triem Messi-Suarez-Neymar i tu raczej nie mam wątpliwości iż gości dzisiejszego spotkania pokonają bramkarza gospodarzy.
Teraz weźmy pod lupę gospodarzy: w każdym z ostatnim 5 spotkań strzelili po 2 bramki czyli wychodzi z tego iż są w formie strzeleckiej i chyba dlatego tak duży kurs na ten typ. Biorąc pod uwagę również obronę Barcy to nie wygląda to najlepiej: w każdym z ostatnich 4 meczy w lidze tracili gola więc jest to typ raczej na przełamanie.
bardzo ważne dla tego typu będzie to jak szybko i ile Barca strzeli goli. jeśli Wbiją w 1 połowie 2-3 gole to wtedy mogą się rozluźnić i coś stracić.
Licze iż tak się nie stanie i Bravo zachowa czyste konto. a że od początku miesiąca szczęści mi sprzyja więc licze na utrzymanie passy.
⛔ 100

szwagierro 4

szwagierro

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa libertadores
Godzina: 01.45
Spotkanie: Corinthians - Indepediente Santa Fe
Typ: Corinthians
Kurs: 1.70
Bukmacher: STS
Analiza:
Witam, po wczorajszym nie udanym typie hokeja na Vancouver przenoszę się dzisiaj na tereny Ameryki Południowej gdzie rozgrywane są mecze tamtejszej Ligi Mistrzów. Moim typem, wg mnie pewnym jest Corinthians. Brazylijska drużyna na ostatnie 10 meczy u siebie 9 wygrała a jeden zremisowała i był to ostatni mecz sezonu na własnym boisku przy pewnym mistrzostwie więc nie dziwne, że mecz ten odpuścili. Dzisiaj drużyna z Brazylii na pewno nie odpuści biorąc pod uwagę, że na pewno będzie chciała objąć prowadzenie w grupie. Natomiast drużyna przyjezdna, na wyjazdach nie gra jakoś rewelacyjnie, dlatego spodziewam się łatwego, lecz skromnego zwycięstwa mistrzów Brazylii.
Nieregulaminowy bukmacher
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Copa libertadores, 2 kolejka
Godzina: 01:45
Spotkanie: Corinthians - Santa Fe
Typ: X/1
Kurs: 4.50
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie 2 kolejki rozgrywek Copa Libertadores. Zmierzą się brazylijskie Corinthians i kolumbijskie Santa Fe. Najsilniejszą stroną obu stron jest defensywa. Gości opisywałem kilka dni temu. W 12 meczach tych rozgrywek czyste konto zachowywali w 6 z nich, choć większość u siebie - ostatnio też 0:0 z Cerro Porteno w 1 kolejce CL (liczylem ze jednak wygrają, ale defensywa się spisała jak sądziłem). Mimo to forma tej druzyny jest niezła, bo w ostatnich 10 meczach przegrali tylko raz. Jedną bramką z Envigado. Wszystkie pozostałe mecze prowadzą w zacięty sposób. Podobnie Corinthians. Silna defensywa, mistrz Brazylii. W 19 meczach u siebie stracili 11 bramek. W tym roku bez przegranej, choc graja w slabszych rozgrywkach na ten moment. W Copa Libertadores grali z Cobresal na wyjezdzie - 1:0. Mysle ze ten mecz zalatwia jednak defensywy. Inaczej niz pisze kolega wyzej i mecz skonczy sie prawdopodobnie 1-2 bramkowym zwyciestwem gospodarzy.
✅ 350

Otrzymane punkty reputacji: +12
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Godzina: 2.00
Spotkanie: Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks
Typ: 2 (z dogrywką)
Kurs: 1.90
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Ekipę z &quot;Czikago&quot; typowałem już 2 razy, z czego ani razu mi nie siadło, dziś jednak wierzę, że dadzą radę, będzie to ciężki mecz. Goście na 5 ostatnich meczy wyjazdowych potrafili wygrać aż 4 razy (raz w dogrywce), żeby ostatecznie niespodziewanie przegrać z Minnesota Wild aż 6:1!. Ekipa gospodarzy to też nie byle kto, na 5 ostatnich meczy potrafili wygrać 4 razy, 2 razy po dogrywce, jednak 3:0 z Florida Panthers czy 6:5 z Boston Bruins (miśkami) może robić wrażenie. Ekipa gości aktualnie zajmuje pierwszą lokatę, egzekwo z Dallasami i ekipą blues, dlatego wierzę, że dziś będą chcieli wygrać to spotkanie. Mam przeczucie, dlatego ostatnie pieniądze wrzucam w ten mecz, oraz koszykówka &quot;Czikago&quot; Bulls +4. Powodzenia!
Edit. NHLczywiście po nocy ;)
Więcej niż jeden typ w jednym dniu
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 10

mikesanders

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Mistrzów
Mecz: Modena - Halkbank
Godzina: 20.30
Typ: Halkbank
Kurs: 3,25
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Jak wszyscy dobrze wiedzą, Włoskie hale nie są przyjazne dla przyjezdnych ekip, zresztą tak samo jak i Tureckie. Turcy w poprzednim meczu (tj. 17.02) odprawili z kwitkiem zespół Modeny. Kto by się spodziewał, że to spotkanie zakończy się tak gładkim zwycięstwem drużyny z Turcji, która również była stawiana na przegranej pozycji. Turcy grają na prawdę fajną siatkówkę i są w stanie sporo namieszać. Jak dla mnie to aż żal nie wejść w ten mecz po takim kursie, gdzie drużyna Halkbanku jest na wyraźnej fali wznoszącej. W tym meczu widzę duże value i gram za dość sporą stawkę. Dla tych mniej odważnych polecam Handi w stronę Halkbanku.
⛔ 100

typer-marych 599

typer-marych

Użytkownik
Dyscyplina: koszykówka NBA
Godzina: 4:30
Spotkanie: Clippers - Thunder
Typ: Thunder
Kurs: 2.03
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dzisiejszej nocy za oceanem dojdzie do pojedynku między czwartą drużyną zachodu Clippers i trzecią Thunder (moji faworyci). Ostatnio Grzmoty mnie rozpieszczali i przegrali aż 3 spotkania na ostatnie 5! Dzisiejszej nocy bukmacher wytawił identyczne kursy na jedną i drugą ekipę przy czym minimalnym faworytem pozostają gospodarze. Po ich stronie bryluje Chris Paul, Deandre Jordan czy ostatnio również Jamal Crawford. Nie gra natomiast ciągle Blake Griffin. Po stronie Thunder wszyscy sa zdrowi i możemy oczekiwać świetnych zawodów głownie od Westbrooka, Duranta czy tak mysle Enesa Kantera. Clippers co prawda grają świetnie bez swojego lidera Griffina ale z takim rywalem jak Thunder którzy są podrażnieni ostatnimi niepowodzeniami moim zdaniem nie maja za dużych szans. Staram się starannie wybierać mecze na konkurs by nie zająć drugiego miejsca w tym miesiącu tylko pierwsze. Wcześniej polecam na Real-1 zagrać z tego samego powodu - są mocno podrażnieni ostatnim meczem.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
typereks 866

typereks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina: 21:00
Spotkanie: Vallecano-Barcelona
Typ: Barcelona zachowa czyste konto-TAK
Kurs: 2.37
Analiza:
Tego wieczoru zostanie rozegrany mecz w lidze BBVA, między drużynie Rayo Vallecano, a Barcelonie. Rayo potrafi strzelić topowym drużynom, lecz Barcelona ma znakomitą defensywnę oraz bramkarza. Myślę, że Rayo Vallecano nie zdoła strzelić gola Barcelonie, a Barcelona zapewne będzie grał na pełnej z tego względu, że może się umocnić na fotelu lidera i w dodatku dwa mecze na wyjeździe, będzie ciężko i zapewne będą lekkie rotacje składem w Barcelonie. Barcelona w 12 wyjazdowych meczach straciła 11 goli i myślę, że to dobrze wypada z prostego względu, że Barcelona traciła po 2 gole, a nawet 4, na wyjazdach więc trzeba dokładniej się przyjrzeć statystkom
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +35
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker, Champions League
Godzina: 13.00
Spotkanie: Mark Williams - Mark Selby
Typ: Williams
Kurs: 2,10
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mamy chyba value. Widać, kto te rozgrywki traktuje poważniej i komu format bardziej odpowiada. Mam wrażenie, że Williams chce się tym turniejem odbudować i znaleźć trochę ostatnio zagubioną formę, podczas gdy Selby dopiero co wygrał Gdynia Open i tak naprawdę dwa dni pauzy i znowu gra na maksa. Williams jak na razie 3 punkty za wygrane z Maguirem 3-2, po 3-0 z Carterem i Seltem, jedynie porażka w międzyczasie do jaja z Trumpem. Daje mu to pozycję vice-lidera i myślę, że zrobi wszystko aby przynajmniej nie spaść poniżej 3 miejsca. Selby natomiast także 4 mecze zagrane, wszystkie w plecy, także praktycznie pożegnał się z turniejem. Motywacja została żadna, ranga turnieju średnia więc wątpię, aby zagrał na 100%. Co innego Williams, który powalczy o awans, szczególnie z wyższego niż 4. miejsce (uniknięcie Rakiety w półfinale). Taki kurs warty grania.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +6
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina:
21:00
Spotkanie:
Vallecano - Barcelona
Typ:
Rayo więcej rożnych
Kurs:
4,33
Bukmacher:
bet365
Analiza:

Mój drugi ulubiony bet! ???? Czyli gra na rożne Rayo gdy grają na Campo de Vallecas z Barcą. Pierwszy ulubiony gdy grają też u siebie przeciwko Realowi. Też na ich rożne ????
Rayo, mimo że jest średniakiem, to długo utrzymuje się przy piłce. U siebie notują średnio 55% posiadania. Dla porównania - Real Madryt 57,5% na Santiago Bernabeu.
Teoretycznie 55% posidania piłki to wcale nie jest duża przewaga biorąc pod uwagę jeden mecz, jednak rozkładając to na cały sezon...jest regularność i dzięki temu &quot;aż&quot; 55%. W niektórych meczach większość czasu prowadzili, oddając inicjatywę czasem z własnej woli, czasem po prostu z przymusu bo rywal był bardziej zdeterminowany by jej nie oddać.
Z Barceloną raczej nie ma szans aby prowadzili dłuższy moment, stąd Rayo w tym meczu będzie dosyć często atakować.
W ostatnich 4 meczach Rayo u siebie z Barcą nie strzeliło nawet jednego gola, tracąc ich aż 18!!! Mimo to rożne wbijali. Nie znam ilości rożnych w tych czterech meczach. Jedynie w dwóch. W obu przypadkach 6 rożnych.
Rayo nawet na Camp Nou potrafiło te rożne pakować. Może niekoniecznie w marcu 2015 gdy przegrali 6-1 i wbili tylko 1 rożny, ale ostatnio - przegrali 5-2 i wbili, uwaga! 10 rożnych! Kto na Barcelonie wbija 10 rożnych? Może jakiś Bayern, jakiś Real albo Bayer Leverkusen jak Barca gra rezerwowym składem ????
Jeszcze wcześniejsze spotkanie na Camp Nou to 6-0 dla Barcy i 6 rożnych Rayo. Dalej już niestety nie mam informacji.
Błyskawice grając przeciwko Blaugranie notują dużo posiadania. Wszystko przez wynik. Z ich defensywą nie potrafią ograć Barcelony. Wiadomo, że drużyna przegrywająca stara się przejąć inicjatywę i absolutnie nie odpuści ataków jeśli będzie mieć do tego okazję.
No i trudno spodziewać się że to Rayo będzie prowadzić w meczu przez dłuższy czas, niż 20 minut. Może i gola się uda strzelić im jako pierwszym, ale z tą ich defensywą za moment stracą dwa. Odkąd Rayo gra w Primera, rozegrali 9 meczów przeciwko Barcelonie. 0 wygranych, 0 remisów. 4 gole zdobyte. 42 stracone.
Barcelona im nie leży. Rayo wychodząc wysoko naraża się na kontrę Barcy. I tak też będzie w tym meczu. Ale i wychodząc wysoko potrafią zagrozić bramce rywala.
Zdecydowanie polecam typ na rożne.
Dodatkowo daję jeszcze BTS-tak, czyli obie strzelą.
Chyba nikt nie ma wątpliwości, że Barcelona tu gola zdobędzie. Ale sądzę że i Rayo ukłuje, bo defensywa Barcelony nie pierwszy raz pokazała, że wcale nie jest w najlepszej dyspozycji.
⛔ 100

C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Korea
Godzina: 9:00
Spotkanie: Expressway Co - GS Caltex
Typ: Expressway Co (+2,5seta)
Kurs: 1.66
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Na jutro mój typ z końcówki rozgrywek sezonu zasadniczego w lidze koreańskiej pań w siatkówce. Spotkanie pomiędzy zespołami Expressway i GS Caltex. Dla gospodyń będzie to ostatnie spotkanie w sezonie, ja stawiam że będą chciały godnie pożegnać się ze swoimi kibicami na własnym parkiecie. Patrząc na tabelę drużyny na remis, gospodynie zajmują 5 miejsce w lidze z 13 wygranymi i 16 porażkami, a siatkarki przyjezdne 4 miejsce z 13 wygranymi i 15 porażkami. Obydwie drużyny w tym sezonie spotkały się pięciokrotnie, GS Caltex wygrał na własnym parkiecie 3 spotkania w setach 3:1, a Expressway u siebie też nie dał się ograć rywalkom wygrywając dwa spotkania 3:2 i 3:1. Jak widać w spotkaniach h2h w żadnym ze spotkań gospodynie nie schodziły z parkietu bez zdobyczy setowej, a u siebie potrafiły ograć rywalki dwukrotnie. Jutro jednego seta powinny ugrać.
✅ 66

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna ; Primera Division
Godzina: 21.00
Spotkanie: Rayo Vallecano-Barcelona
Typ: Rayo Vallecano +2.5
Kurs: 1.72
Bukmacher: unibet
Analiza:
Do Madrytu przyjezdza Barcelona i bedzie to dla niej piekielnie ciezki mecz.
Barca na wyjezdzie to nie jest ten zespol co u siebie ...nie dominuja tak na obcych boiskach , z 12 wyjazdow wygrali 8...z tego 7 jedna lub dwoma bramkami , raz udalo sie upokorzyc druzyne gospodarzy 0-4...Real Madryt.
No ale Real to nie Vallecano , bedzie wojna.
Statystyki przemawiaja mocno za Barcelona...0-2 , 0-4 , 0-5 , 0-7 tak to sa ostatnie mecze w Madrycie.
Ale jesli przyjrzymy sie temu blizej....ostatni mecz na Nou Camp w pazdzierniku 5-2
posiadanie pilki 43% / 57% hmm to sie rzadko zdarza
strzaly 14/22 rozne 7/1o....zle to nie wygladalo.
Poprzedni sezon....Barcelona-Rayo 6-1
do 54 minuty gdy Tito dostal czrwona bylo po 1-1
strzaly 4/4...potem sie posypalo
a i tak posiadanie pilki 56% / 44%
Ostatni mecz w Madrycie....0-2
dwie bramki dostali w minucie
znowu w 60 min czerwona Morcillo
strzaly 12 /15 posiadanie 41% / 59%
Reasumujac to nie byly z pozoru latwe dla Barcy mecze.
Statystyki wynikowe sa porazajace , ale wszystko sie kiedys konczy
To bedzie ostry dobry widowiskowy mecz....tym razem Barca nie wygra 3 bramkami.
⛔ 100

neptunx90 38

neptunx90

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Premiera Divison
Godzina: 20:30
Spotkanie: Espanyol – Betis
Typ: ilość rożnych 9-11
Kurs: 3,05
Bukmacher: otobet
Analiza:

Katalończycy niespodziewanie pokonali na wyjeździe Sporting Gijon 4:2. Goście przegrywali w pierwszej połowie, ale do przerwy wyrównali, a po wznowieniu strzelili dwa gole, które dały im później komfort choć rywale naciskali. To drugie zwycięstwo drużyny z Katalonii z rzędu niejako potwierdzające, że zespół Constantina Galci zaczyna prezentować się coraz lepiej. Espanyol ma tylko cztery punkty przewagi nad strefą spadkową. Espanyol strzelił w tym sezonie tylko jedenaście bramek w meczach na własnym stadionie i obok Betisu jest to najgorszy wynik ze wszystkich drużyn w La Liga. Drużyna z Andaluzji w ostatniej kolejce zremisowała u siebie z Rayo Vallecano 2:2. Gospodarze prowadzili już 2:0, ale po wejściu Manucho w drugiej połowie zawodnik ten zapewnił zespołowi z Madrytu punkt. Betis nie wygrał sześciu ostatnich spotkań wyjazdowych, ale dzięki kilku minimalnym zwycięstwom na początku sezonu nadal ma niezły bilans na wyjeździe, obecnie ósmy w lidze co jak na drużynę nadal niepewną utrzymania jest wynikiem zaskakującym.
⛔ 100

vaen 1,8K

vaen

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godzina: 04:00
Spotkanie: Anaheim Ducks - Montreal Canadiens
Typ: Canadiens +0,5 AH
Kurs: 2,18
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Do Anaheim przyjeżdżają Habs, gdzie zmierzą się z fantastycznie dysponowanymi Kaczorami. Seria 8 (ośmiu!) wygranych spotkań robi piorunujące wrażenie. Habs, z kolei ostatnio nie zachwycają, w szczególności w delegacji. Na 10 ostatnich wyjazdów, zaledwie dwa razy wyjechali &quot;z tarczą&quot;. Ale za to udało im się wywieźć 2 &quot;oczka&quot; ze stolicy, co łatwe nie jest, a przekonały się o tym chociażby Pingwiny podczas wczorajszej wizycie w Verizon Center. Spotkanie z Rekinami zakończyło się totalnym niewypałem, zresztą czego się spodziewać po 23 SOG? No chyba, że się liczy na szczęście, wtedy można wygrać. Ale Habs zachowując jakiekolwiek szanse na PO muszą wygrywać, licząc jedynie na siebie. Nie będzie łatwo, ale na pewno o zwycięstwo dzisiaj powalczą, bo jak nie dzisiaj to kiedy. Gospodarzom przy takiej serii wygranych, bardzo łatwo o rozluźnienie, co pokazują chociażby ostatnie spotkania ze średniakami, czyli Oilers i Sabres. Jeśli tylko Kanadyjczycy wyjdą na taflę skoncentrowani to spokojnie doprowadzą do dogrywki. Tyle mi do szczęścia wystarczy.
✅ 118

Otrzymane punkty reputacji: +7
yuri 18

yuri

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: Minnesota Timberwolves - Washington Wizards
Typ: Washington Wizards -1,5 punktu
Kurs: 1.77
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Dzisiejszego dnia Washington Wizards podejmie na wyjeździe Minnesota Timberwolves.
Minnesota u siebie wygrała tylko 10 razy w tym raz po dogrywce, natomiast 20 razy została pokonana i w każdym z tych przypadków różnica porażki wynosiła minimum 3 punkty.
Wizards na wyjeździe zwyciężało 13 razy, a 14 razy zchodziło z parkietu pokonane. Drużyna z Waszyngtonu ostatnio pokonała Cleveland więc myślę, że powinna dać sobie radę z przeciętną Minnesotą.
✅ 77 (zwracaj uwagę na swoje wpisy, poświęć im więcej czasu ;) Benek)

Otrzymane punkty reputacji: +2
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Koszykówka (NBA)
Godzina: 02:05
Spotkanie: Houston Rockets - New Orleans Pelicans
Typ: Anthony Davis zdobędzie 28 lub więcej punktów i New Orleans Pelicans wygra
Kurs: 5,50
Bukmacher: William Hill
Analiza: Będzie to mecz dwóch drużyn, które są rozczarowaniem trwającego sezonu. New Orleans Pelicans już raczej nie mogą uratować sezonu, choć mają matematyczne szanse na awans. Houston Rockets muszą się mocno martwić, czy zagrają w play-off, bo zajmują ósme miejsce, a Utah Jazz gra na podobnym poziomie. Przewaga parkietu Houston Rockets w tym meczu nie powinna być ich wielką przewagą. Widziałem ich mecz z San Antonio Spurs i frekwencja w hali nie powalała na kolana... Kibicom nie podoba się to jak gra ich drużyna i wcale im się nie dziwię. Rockets grają bardzo słabo i ostatnio są gorsi niż New Orleans Pelicans. Pelicans się poprawili, zaczęli częściej wygrywać. Udało im się pokonać nawet Oklahomę City Thunder. New Orleans ma szanse pokonać Houston. Oczywiście kluczowy będzie dobry występ Anthony Davisa. Ta drużyna jest od niego całkowicie uzależniona. Zdobycie 28 punktów jak na niego to nie jest tak dużo. Z Oklahomą zdobył 30 punktów, a z Detroit Pistons aż 59. Rockets słabo bronią, więc Davis może sporo rzucić.
⛔ 100

kudel 301,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Wta Monterrey
Godzina: 17:00
Spotkanie: Puig - Parmentier
Typ: 2
Kurs: 3
Bukmacher: Unibet
Analiza
Ja chyba snie, kurs z kosmosu. Wchodze grubo i polecam. Nie rozumiem dlaczego az tak faworyzowana jest Puig, ktora nie pokazuje zadnego wielkiego tenisa. Na pewno nie wiekszego niz Bertens, czy Pavluchenkova, ktore Parmentier rozprawiła bez wiekszych problemow. Kursy spadaja, wiec trzeba łapać poki jak najwyższe. Jak juz wczesniej mowilem Parmentier czuje sie tutaj bardzo dobrze. Jej serwis stoi na wysokim poziomie i ciezko jest ja przełamać. Puig zas grając ze slaba zawodniczka, która jest 237 w rankingu WTA traci swoje podanie az 3 razy. Uwazam ze w tym meczu wygra zawodniczka, ktora jest ograna na kortach w Monterrey i odprawi Puig bez zadnych kłopotów. Dla odważniejszych 2:0 tez powinno spokojnie wejść. POLECAM
✅ 200

Otrzymane punkty reputacji: +26
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka Nożna - La Liga 2015/2016
Godzina: 21:00
Spotkanie:
Rayo Vallecano - Barcelona
Typ: Rayo Vallecano +1 AH
Kurs: 3.80
Analiza:
W tym meczu liczę po prostu na niespodziankę. Czekam tylko aż Barcelonie w końcu się podwinie noga. W Premier League przykładowo wczoraj przegrał Arsenal i Tottenham które biją się o mistrzostwo ligi, porażkę u siebie zaliczył też Bayern w Bundeslidze z Mainz, więc kto wie co zobaczymy w Hiszpanii.
Tak szczerze to trudno o jakieś racjonalne argumenty za typem. Barcelona przegrała swój ostatni mecz 3 października 2015 roku, ale ja tutaj zabezpieczam się dodatkowo jeszcze dodatnim handicapem. Gra w środku tygodnia na pewno nie sprzyja klubom, do tego goście mają już baaardzo bezpieczną przewagę w lidze więc motywacja z ich strony powinna być mniejsza.
Gospodarze od 7 meczów nie przegrali meczu, często remisują w tym aż 5 razy zanotowali wynik 2:2. Nie zdziwiłbym się jakby taki wynik padł i tym razem. Widzę tutaj też jakiś hokejowy wynik. Rayo musi się bronić przed strefą spadkową gdzie mają tylko 2 oczka więcej niż 24 drużyna w tabeli.
W tym miesiącu gram w konkursie Typy Dnia po wysokich kursach ;).
⛔ 100

fracma11 112

fracma11

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka Nożna - Bułgaria
Godzina: 14:00

Spotkanie:
Botev-Slavia
Typ: x2
Kurs: 1,7
Bukmacher:
Bet365
Analiza:

6 drużyna tabeli zmierzy się z 4 - tak pokazuje ogólna tabela. Jednak, gdy zagłębimy się w nią z podziałem na mecze u siebie to Botev pozostaje u siebie na 6 miejscu, ale SLavia na wyjeździe jest już na miejscu 2. i Gdyby wygrała dzisiejszy mecz to do lidera brakło by im tylko dwóch oczek (patrząc tylko na wyjazdowe spotkania).

To samo się tyczy tabeli, która podlicza tylko ostatnich 5 spotkań.
Slavia jest wtedy na 2 miejscu.

Ostatni mecz u siebie Botev przegrał ze SLavią 0;1.

W dodatku na ostatnich 5 spotkań, obie drużyny miały aż 3 remisy.
Stąd zakład z podpórką w stronę Slavi.
✅ 70

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Premiera Divison
Godzina: 20:30
Spotkanie: Vallecano - Barcelona
Typ: HT/FT - Barca/Barca
Kurs: 1.57
Buk: Bet365

Myślałem nad jakimś overem ale jak już pisali koledzy wyżej Barcelona na wyjazdach nie wygrywa tak pewnie jak na Camp Nou dlatego idę w wygraną Barcy do przerwy i na koniec meczu. W ostatnich 4 meczach na stadionie Royo, Barca prowadziła już do przerwy dzisiaj wg mnie powinno być podobnie. Royo straciło już 53 bramki więc defensywa nie zachwyca, a na taki atak jakim dysponuje obecnie Barca to jak woda na młyn. H2H zdecydowanie w stronę dzisiejszych gości --&gt;H2H
Z tego co widzę Vallecano dzisiaj bez dwóch napastników Ebert(9/0) oraz Javi Guerra(20/9/1). Ebert jeszcze nic nie trafił jedynie jedna bramka w pucharach ale brak Guerrery może być znacznym osłabieniem.
✅ 57

P 161

poozon

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna , miedzynarodowy
Godzina: 17:00
Spotkanie: Szkocja u19 kobiety - Szwajcaria u19 kobiety
Typ: 2
Kurs: 5.00
Analiza:

Co tu dużo mówić duże value kurs powinien być na poziomie 2.5 a wyszli z 5.5 obecnie 5.0 . Takie błędy trzeba wykorzystywać , azja wyjdzie z 2.5 bo innej opcji nie widzę

http://i.imgur.com/Z6Ffzq4.jpg?1
⛔ 100
Proszę o przywiązywanie większej wagi do zamieszczanych analiz//psotnick

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom