>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.12.2015 (wtorek)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tutaj p odajem y typy
na wtorek - 29. Grudnia

:idea: Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: [Nazwa bukmachera]
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Obowiązkowe jest wyraźne zapisanie wszystkich elementów ze schematu, czyli: Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie ⛔100
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

:idea: Użytkownik otrzymuje karne ⛔100 punktów za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

P 268

pawelek1086

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 20:45
Spotkanie: Leicester - Manchester City
Typ: 1
Kurs: 4.2
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz jednej z największych niespodzianek sezonu z jednym z faworytów do tytułu mistrzowskiego.
Na pierwszy rzut oka MC jest pewniakiem. Wygrali cztery z pięciu ostatnich pojedynków, a po raz ostatni Leicester wygrało w 2003 roku... Dziś jednak sytuacja jest inna ????
Biorąc pod uwagę mecze u siebie Leicester zajmuje czwarte miejsce w lidze z bilansem 5-2-1 i bramki 16:3. W tym sezonie gubili punkty tylko z Arsenalem, MU i Tottenhamem. Tymczasem MC biorąc pod uwagę mecze na wyjeździe nie zachwyca. Bilans to 3-2-3 i bramki 8:8. Ostatni ligowy mecz wygrali we wrześniu.
W tym meczu może paść każdy wynik, myślę jednak że Leicester to będzie taki odpowiednik naszego Piasta Gliwice. Wszyscy wiedzą, że nie dociągną w tak dobrej formie do końca sezonu i prędzej czy później passa się skończy. Ale jeszcze nie teraz.. ????
⛔ 100

comendador 428

comendador

Użytkownik
Typ: BTS
Kurs: 1.56
Bukmacher: ComeOn
Analiza:
Ostatnie mecze :
City tak jak nie którzy typowali po porażce z Arsenalem, rozegrała u siebie mecz z Sunderlandem i rozgromiła przeciwników 4:1, świetny mecz K.Bruyne : dwie asysty i bramka. Leicester natomiast nie spodziewanie przegrał z Liverpoolem, zawiodły siły napędowe Lisów, zarówno Vardy jak i Mahrez rozegrali słabe spotkania.
Pytanie brzmi, jak poradzi sobie Manchester bo ostatnio gra w kratkę u siebie wygrywa, na wyjazdach przegrywa, i czy porażka Leicester to tylko jednorazowa wpadka ???
Lisy tylko jedna porażka w tym sezonie u siebie z Arsenale 2:5, inne wyniki u siebie, gdy mierzyli się z silną drużyną to 1:1 z Tottenhamem. Ponadto remis z Utd 1:1, ostatnio wygrana z Chelsea 2:1, czyli to pokazuje jak przyjeżdża cięższy rywal to już tak łatwo Leicester nie jest, a na pewno City taką drużyną jest.
Ciężko wskazać tutaj faworyta, chociaż kursy na Lisy są kuszące, ale ja pójdę w inną stronę, oba zespoły nie mają problemu ze strzelaniem bramek, nie wierze, że Lisy zagrają drugie spotkanie z rzędu na zero z przodu, szczególnie, że defensywa Manchesteru nie jest nie do przejścia, szczególnie że kapitanowi City, V.Kompanemu odnowiła się kontuzja i raczej nie zobaczymy go we wtorek w meczu
Natomiast postawa City z poprzedniego meczu pokazuje, że offensywa działa sprawnie i jutro powinniśmy zobaczyć ciekawe starcie.
⛔ 100

G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 02.30
Spotkanie: San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves
Typ: over 196.0 ( Azjatycka Suma Punktów )
Kurs: 2.03
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Dzisiejszej nocy w NBA dojdzie do wielu ciekawych spotkań, ja pod lupę wziąłem rywalizacje San Antonio Spurs z Minnesotą Timberwolves i moim typem na to spotkanie jest azjatycka suma punktów powyżej 196.0. Podopieczni Grega Popovicha grają świetnie u siebie w tym sezonie, mają komplet 17 wygranych i średnią zdobywanych punktów na pozimie 103,6, w ostatnich pięciu spotkaniach domowych zawsze przekraczali granicę 100pkt z czego trzykrotnie nawet 110pkt. Drużyna w przerwie letniej została wzmocniona bardzo mocno w kierunku ofensywy - L.Aldridge i D.West są świetnymi zawodnikami w ataku. Z każdym spotkaniem co raz lepiej rozumieją również system Spurs. Ze strony gospodarzy możemy być pewni mniej więcej 105-108 punktów. Teraz pytanie czy goście są w stanie rzucić 90pkt? W mojej opinii TAK. Po pierwsze w ostatnich spotkaniu tych drużyn rozgrywanym w Minneapolis do pokrycia overu brakło jedynie sześciu punktów a gracze Wilków grali wtedy na bardzo niskiej skuteczności. Dodatkowo T-Wolves grają o wiele lepiej w tym sezonie na wyjazdach, w delegacjach mają więcej wygranych i większą średnią punktów, która jest na poziomie 103! W ostatnich pięciu wyjazdowych spotkaniach czterokrotnie przekraczali barierę 100 a raz zabrakło im jednego punkta ???? . Kurs 2.03 na taki typ w moim przekonaniu jest wartym zagrania i ja to pogram.
zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +1
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka Nożna - Premier League 2015/2016
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Leicester - Manchester City
Typ:
Manchester City -0,75 AH
Kurs:
2.15
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Coś czuję, że moment chwały Leicester powoli dobiega końca i skończy się to tak jak rok temu z Southampton. Porażka z Liverpoolem na pewno podcięła im skrzydła, wyglądali bardzo słabo. Terminarz mają teraz niezwykle ciężki bo przyjeżdża do nich jeden z kandydatów do końcowego triumfu w Premier League.
Podopieczni Pellegriniego ładują bardzo dużo bramek, ich mecze są niezwykle otwarte, bardzo często również tracą bramki. Obie drużyny nastawione są raczej na zdecydowany atak niż im w myśl bronić ciągle bramki i parkować autobus - o tym też świadczą chociażby suche statystyki. Obie drużyny strzeliły w tym sezonie po 37 bramek co daje średnią 2,05 bramki na mecz. Gospodarze o 5 więcej stracili od niebieskiej części Manchesteru. Ja tu widzę jakiś hokejowy wynik typu 2:4, czy tam 1:3. Będzie to solidny sprawdzian dla niespodzianki tego sezonu.
⛔ 100

independent 94

independent

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna,Anglia,BPL
Godzina : 20:45
Spotkanie : Leicester - Manchester City
Typ : Manchester City więcej rożnych
Kurs: 1.72
Bukmacher: bet365
Analogiczny typ do poprzedniego na Everton. Moim zdaniem czas Leicester powoli się kończy. Nie oznacza to oczywiście,że zaczną przegrywać każdy mecz,moim zdaniem po prostu częściej będą gubić punkty,czy przegrywać z wyraźnymi faworytami (takimi jak City). Leicester na ostatni mecz z Liverpool wyszło z zupełnie innym nastawieniem niż dotychczas (wpływ na to miała zapewne &#39;klasa&#39;,a raczej marka rywala). Nie prezentowali tego radosnego,ofensywnego futbolu którym raczyli nas przez cały sezon. Strzelam,że jutro może być podobnie-wyjdą z nastawieniem,że remis ich urządza i będa grać defensywniej, &#39;rozważniej&#39;. Warto dodać,że ostatnio z tymi rożnymi u Lisów nie jest najlepiej- 3 mecze z rzędu mieli ich mniej niż rywale. Tu przytoczę też ciekawą statystykę: Lisy nabijają co prawda średnio 4.9 kornera/mecz , ale w meczach domowych jest to jedynie 3.6 kornera/mecz. City z kolei nabija średnio ponad 7 roznych / mecz a na wyjazdach średnia ta nie jest wiele mniejsza : 6.6/mecz. W meczu tym prawdopodobnie wystąpi Aguero,więc do &#39;kornerowego&#39; arsenału w postaci De Bruyne&#39;a.Sterlinga,Davida Silvy czy Navasa dołączy aktywny i ciężki do upilnowania napastnik,który zapewne nie raz postraszy grożnym strzałem. Kurs według mnie jest nieco zawyżony,powinno to być max. 1.55. Polecam !
✅ 72

Otrzymane punkty reputacji: +2
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, BPL
Spotkanie: Leicester - City
Typ: Manchester City
Kurs: 1.90
Bukmacher: betsson
Analiza:
Proszę mnie poprawić, jeżeli biorę ten sam typ, jednakże AKA SHAKAL typował City z -0,75 AH, ja nie powielam tego typu i gram City czysto. Kurs się również bardzo różni. Jeżeli mam coś zmienić - proszę o wiadomość PW.
Biorę szybko, póki jeszcze można. Jutro zagra City z rewelacją, która zmierza ku końcowi - Lisom. Oglądając mecz z Liverpoolem bardzo się rozczarowałem. Ja wiem, Lisy z kontry, podanie do Mahreza, ten zamiesza, wypieści piłkę Vardemu, a on zrobi swoje. Leicester grał bez wiary, jakby byli wyczerpani dotychczasowym tempem wygrywaniem ze wszystkimi i strzelaniem wielu goli. Po zejściu Vardego i Mahreza nawet lepiej wyglądali, ale wtedy nic nie pokazali w ataku - po prostu więcej biegali. Jest to na chwilę obecną mecz na szczycie tabeli, z City, którzy powalczą o mistrza ligi, a Lisom, którzy będą walczyć o top4. Także ja jutro widzę dominację City i ich pewne zwycięstwo. Rozczarowali mnie gracze z Leicester, dostając szansę od losu na pewnego lidera na nowy rok, gdzie grali ze słabym Liverpoolem i teraz miał być szlagier, który miał wiele nam powiedzieć. Niestety plany pokrzyżowali już The Reds, a teraz morale spadły koszmarnie. W City odwrotnie - wygrali kolejne ważne spotkanie i wiedzą, że druga taka szansa jak jutrzejszy mecz się nie powtórzy.
⛔ 100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 03-00
Spotkanie: Suns vs Cavs
Typ: Suns
Kurs: 4,75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Kurs na gości to chyba zart. Zaledwie 3 wygrane w 10 ostatnich wyjazdowych meczach a ogółem ujemny bilans w delegacjach (6-8) to raczej słaba wizytówka drużyny, na którą oferuje się nam kurs w granicach 1,20...
Słońca przegrały z 76ers, dla których było to 2 dopiero zwycięstwo a ogółem mają serię 4 porażek ale liczę w związku z tym na ich determinację dzisiejszej nocy. Niespodzianka możliwa.
⛔ 100

M 56

mazikos18

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, BPL
Spotkanie: Leicester - Man City
Typ: Manchester City + over 3,5 gola
Kurs: 4
Tak jak koledzy wyżej na tapetę wziąłem spotkanie drużyn z czuba tabeli czyli Leicester vs Man City. Bez wątpienia faworytem tego starcia jest zespół Pellegriniego naszpikowany gwiazdami do granic możliwości. Tak jak ktoś wcześniej zauważył według mnie porażka z Liverpoolem jest początkiem końca największej niespodzianki rozgrywek. City zmotywowane szansą dogonienia Leicester i utrzymania 1 pkt straty do Arsenalu powinno to spotkanie wygrać. Jednak kurs na samo zwycięstwo mnie nie satysfakcjonuje dlatego dokładam do tego over bramkowy. Obie ekipy lubią i potrafią strzelać, co więcej są to 2 ekipy które strzelają najwięcej bramek w Premier League - obie strzeliły po 37 bramek w 18 meczach. Moim zdaniem ten mecz również będzie overowy i zobaczymy grad bramek w tym spotkaniu. Powodzenia ;D
⛔ 100

wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Koszykówka
2;30
San Antonio Spurs-Minnesota Timbervolves
San Antonio Spurs -14.5 wygra
1.94
Betsson
Analiza:

Dzisiaj pod lupę wziąłem spotkanie z udzialem Spursow i wilków z Minnesoty. Gospodarze to drużyna kompletna. W mojej opinii są naprawdę poważnym kandydatem do tytułu. Co więcej, są jedyna ekipa która jest w stanie realnie zagrozić GSW. Na własnym parkiecie grają wybornie, nie oszczędzają rywali. Nawet jak już im się nie chce grać i nie zależy im na powiększaniu przewagi i tak to robią. Dzisiaj przyjeżdża do nich zespół z Minnesoty. Nie można w tym sezonie na nich narzekać. W porównaniu do poprzedniego roku poczynili spory progres, a nowe postaci jak Towns dają bardzo dużo dobrego. O dziwo na wyjazdach radzą sobie lepiej niż we własnej hali ale to wciąż bardzo młody i niedoswiadczony zespół i dzisiaj po prostu nie mają zadnych argumentow. Siła wilków polega przede wszystkim na graniu szybkich akcji, ale Spursi to mistrzowie bronienia, a jeśli chodzi o defensywe gości to jest jeszcze bardzo dużo do poprawy, a ekipa z San Antonio nie wybacza nawet najmniejszego błędu. Z powodu kontuzji nie zobaczymy Duncana i Ginobiliego, ale ławka jest bardzo mocna więc nie na powodów do obaw. Handicap duży, ale wszystko przemawia za tym że wejdzie bez żadnego problemu.
⛔ 100

D 11

dawidps

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Championschip
Spotkanie: Brighton - Ipswich
Kurs: 1.83
Bukmacher: b e t 365
Analiza:
24 kolejka na zapleczu Premier League.
Spotykają się ze sobą czwarta i szósta ekipa ligi. Bilans bramkowy Brighton to 31-23, natomiast bilans bramkowy Ipswich to 33-30. Czyli jak widać obie ekipy bramkostrzelne, ale i tracące sporo bramek, zwłaszcza Ipswich. Jedna jak i druga drużyna z aspiracjami do awansu. Uważam, że mecz będzie zacięty i będzie obfitował w sytuacje bramkowe.
Warto zwrócić uwagę na statystykę bramek Brighton u siebie jak i statystykę bramek Ipswich na wyjeździe. Mianowicie gospodarze mają bilans 15-10 co dało im 26 pkt, a Ipswich grając w delegacjach legitymują się bilansem 18-17 zdobywając przy tym 20 pkt, czyli idzie im lepiej niż grając u siebie.
Wszystkie w/w czynniki według mnie dają dużą dozę prawdopodobieństwa tego, że typ będzie skuteczny.
⛔ 100

aliant 531

aliant

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - Rosja - KHL
Godzina:
14:30
Spotkanie: Barys Astana - CSKA Moskwa

Typ:
2
Kurs:
1
.78
Bukmacher: Unibet
Analiza:

We wtorkowe popołudnie ciekawie zapowiada się mecz w Astanie gdzie 19-ty Barys podejmował będzie lidera. Faworyta wskazać łatwo, jest nią ekipa CSKA. Moskwianie są w świetniej formie. Ogółem w pięciu ostatnich meczach wygrali 4 razy. Na wyjazdach są niepokonani od 4 spotkań. Ich bilans w delegacjach to 10-5-4. Mają pod tym względem również zdecydowanie najlepszą defensywę w lidze. W 19 meczach stracili raptem 30 bramek co daje średnią 1,57 bramki na mecz. Barys w meczach u siebie również gra przyzwoicie. Ich bilans to 11-5-6. I może i nie stawiałbym tego gdyby nie fakt, że hokeiści Astany są w lekkim kryzysie. Na ostatnie 5 spotkań wygrali tylko 2 i to z Czeperovcem (wygrali dopiero po dogrywce) i Novokuźnieckiem czyli dwoma najsłabszymi zespołami całej ligi. Ich defensywa w ostatnich 5-ciu spotkaniach daje ciała na całej linii, tracąc aż 20 bramek! Ogółem mają drugą najgorszą obronę w całej konferencji wschodniej. Co jeszcze przemawia za CSKA? Spotkania bezpośrednie. Goście wygrali 5 ostatnich spotkań z Barysem i zazwyczaj były to wyniki dość wysokie: 4:3, 5:1, 5:2, 3:0, 8:1. Astana ostatni raz wygrała w 2012 roku, ale na własnej tafli zdarzyło jej się to tylko raz i to w 2009. Uważam więc, że dobra gra u siebie to za mało na pokonanie lidera, który niewątpliwie jest w gazie. Kursy lecą w dół, więc lepiej pograć jak najszybciej. Powodzenia!
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +5
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godz: 01:00
Spotkanie: Washington Wizards - Los Angeles Clippers
Typ: Gortat powyżej 14.5pkt
Kurs : 1.76
Analiza:
Wygląda na to, że jak typuję rozsądnie, wszystko wchodzi. No i powoli zaczynam zaglądać do NBA. Kurs na poniżej 30 pkt S.Currego z Cleveland wszedł, dzisiaj pora na naszego rodaka. Tym razem biorę mniejszy kurs, ale uważam, że biorąc pod uwagę formę Marcina, wart grania.
W drużynie gospodarzy zabraknie Bradleya Beala, Nene, Neala. Mimo ich braku w ostatnich meczach, drużyna ze stolicy wygrała 5 ostatnich spotkań, głównie dzięki bardzo dobrej grze Walla, ale i Gortata, który w ostatnim wyjazdowym spotkaniu
wygranym 15 punktami z Broklynem wrzucił do sieci 25pkt i zagrał lepiej niż ich gwiazda Brook Lopez. Oglądałem to spotkanie w necie i muszę przyznać (co nie jest nowością), że faktycznie jak na zawodnika o tym wzroście jego motoryka jest na najwyższym poziomie. Forma Gortata dobra, wcześniej w wygranym spotkaniu 113-99 z Sacramento rzucił aż 27pkt mająć przeciwko sobie kolejną gwiazdę ligi Cousinsa. W meczu z Memphis zatrzymał Gasola na 12 punktach, zdobywając przy okazji tyle samo punktów co gwiazda Memphis. Wygląda na to, że Marcin dodatkowo mobilizuje się na mecze z drużynami, które mają dobrych centrów ????
Clippersi mają DeAndre Jordana, także liczę, że i w tym meczu Marcin pokaże się z dobrej strony.
Pomoże mu w tym Wall, który podczas nieobecności wyżej wspomnianych częściej szuka i podaje Polakowi.
Nieobecność gwiazdy LAC Griffina również sprawi, że to na Jordanie spadnie ciężar walki na tablicach, a Marcin wykorzysta zmęczenie/nieobecność na parkiecie rywala.
W ostatnim meczu 13 grudnia przeciwko Clippers wygranym 104-96 zdobył 18 pkt.
Myślę, że i tym razem te 10 punktów Marcin zdobędzie dużo wcześniej niż do 48 minuty meczu.
Pomogłem, kliknij &quot;dzięki&quot;
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Puchar Ligi
Godzina: 16:00
Spotkanie: Leixoes Matosinhos - Rio Ave FC Vila de Conde
Kurs: 1.94
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Przeglądając Typy Dnia z 29-12-2015 można by pomyśleć, że jedynym dzisiaj meczem jest spotkanie Leicester - ManCity ;)
Wczoraj BTS w Pucharze Ligi wszedł wybornie, dzisiaj spróbujemy ponownie.
Jest sporo podobieństwa pomiędzy moim wczorajszym, a dzisiejszym typem.
Gospodarze to znów drużyna z zaplecza, a goście z samej ekstraklasy.
Gospodarze w 5 ostatnich meczach u siebie strzelili bramkę (ogólnie w tym sezonie w 10 meczach na swoim boisku ustrzelili 16 goli, podczas gdy na wyjazdach w 12 meczach jedynie 6).
Goście w 5 ostatnich meczach na wyjeździe to samo - raz na wozie, raz pod wozem, ale zawsze z bramką strzeloną (14 bramek w 7 spotkaniach wyjazdowych, podczas gdy tylko 8 w 7 meczach u siebie!!).
Ogólnie rzecz biorąc szanse na BTS moim zdaniem oscylują w granicach 75%. Słabsza z założenia drużyna gra u siebie, jest bramkostrzelna na swoim boisku, z kolei goście to drużyna z górnej części tabeli wyższej klasy rozgrywkowej, zarówno bramkostrzelna, jak i bramkostratna ????
PS Ciekawym typem może być również over 2,5 za 2.14, a nawet 2+BTS za 4.51 ????
Powodzonka! ????
✅ 94

Otrzymane punkty reputacji: +31
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Portugalia / Puchar Ligi
Godzina 16:00
- Clube Oriental Lisbona : Moreirense
- over 3.5 gola
- 4.00 / Bet365
Puchar Ligi w Portugalii i mecz drugoligowca z pierwszoligowcem ale mozemy też powiedzieć że gospodarze to ostatnia drużyna w 2 lidze a goście w 1 lidze także nie błyszczą bo są co prawda na miejscu bezpiecznym bo 1 ale z zaledwie 4 pkt przewagi nad zagrożonymi a na dodatek za 4 dni 2 stycznia czeka ich bardzo ważny mecz ligowy z Boavistą która jest na miejscu 16 tak więc dziś zadaję się pytanie jak do tego meczu podejdzie Moreirense , gospodarze także maja ważny pojedynek w lidze o dzień póżniej bo 3 stycznia ale myślę że dziś powinno być ciekawie na boisku i sporo bramek padnie , w poprzedniej edycji Pucharu Ligi gospodarze prezentowali się całkiem dobrze i w fazie grupowej zajęli 1 pozycję z bilansem 3-0-1 i 10:7 w bramkach , u siebie dwa mecze dwa zwycięstwa i br. 5:2 dlatego też dziś liczę na gole z ich strony , a ze strony gości chyba też . Zobaczymy !
✅ 300

Otrzymane punkty reputacji: +28
peliniusz 250

peliniusz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szkocja - Premiership
Spotkanie: Ross County - Kilmarnock
Typ: Ross County -1 AH
Kurs: 1.95
Bukmacher: 365
Analiza:
Ross County okupuje środek tabeli z bilansem domowym 6Z-0R-4P ale ciekawej jest ostatnio w bramkach. Na ostatnich 5 meczy domowych mają 13 strzelonych i 9 goli straconych. Wniosek z tego taki, że lubią ofensywny futbol i lubią zapominać o obronie ale nie przeszkadza im to wygrywać ????
Kilmarnock to przedostatni drużyna w tabeli która na ostatnie 5 meczy wygrała tylko jeden i to z drużyną z dołu tabeli więc rewelacji nie ma. Najciekawszą informacją jest, że paru graczy złapało jakiegoś wirusa i na 99,9% nie wystąpią w tym meczu. Nawet jak wystąpią to opuścili kilka tych treningów które mogą się przełożyć na wynik.
Najprawdopodbniej nie zagrają dzisiaj: obrońca Connoly (występów10/bramki2) i pomocnik Slater (14/0), pomocnik Hamill (13/0), pomocnik Robinson (9/0), napastnik McKenzie (15/1), pomocnik Higginbotham (16/2), napastnik Johnston (1/0).
Czy z tymi zawodnikami czy bez gospodarze powinni poradzić sobie i wygrać pewnie z drużyną gości. W przypadku gdyby wygrali tylko 1 bramką mamy zwrot więc warto grać tego azjatyckiego handicapa. Inną ciekawą opcją jest tutaj over 2,5 bramki.
zwrot

naimad424 112

naimad424

Użytkownik
Typ: Remis w 1polowie
Kurs: 2.20
Analiza:
Witam, po wczorajszym trafionym remisie na polowe wracam ponownie z tym typem do trudnych meczy. Jak wiadomo Leicester będzie chciał obronić tytuł lidera i zostać czarnym koniem ligi, natomiast City zrobi wszystko by uniemożliwić im wygrania tego spotkania i dalej rozdawać kart z 1miejsca w lidze.
Obie drużyny będą chciały wyjść na prowadzenie, lecz nic więcej z tego nie wyniknir w 1polowie jak kopanina w środku pola i ataki z kontr.
Sądzę że pierwsze 45minut zakończy się remisem.
Kurs jest spory więc warto zagrać ;)
Dla odwazniejszych polecam dokładny wynik 0:0 na połowę.
Pomoglem? Podziękuj! ;)
✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +21
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Dart - PDC World Championship
Godzina: 14:00 CET
Spotkanie: Mervyn King - Jelle Klaasen
Typ: Mervyn King powyżej 5.5 180&#39;s
Kurs: 2,00
Bukmacher: Betsafe
Analiza: Nie za niska ta linia na maksy Kinga? Wprawdzie Anglik zaskakujące męczarnie w 1 rundzie z Oreszkinem (zwłaszcza w pierwszej części meczu), ale jeśli coś wtedy dobrze funkcjonowało to punktowanie: średnia 97.84, w sumie 8 maksów w meczu, 15x 140+, a kiedy do tego dołożył duble to szybko odwrócił mecz (z 0-2 na 3-2). Ale sam fakt, że był do tego zmuszony daje do myślenia, bo z Klaasenem taki falstart jak w pierwszym meczu na pewno nie skończy się happy endem. Holender w 1 rundzie gładziutko odprawił Cullena (3-0) i zrobił to w świetnym stylu (102.54, 5x 180’ i 52.94% na dublach), inna sprawa, że rywal pozwalał na wszystko i nie było żadnego stresu na finiszach. Dzisiaj już tak łatwo nie powinno być, King pokazał, że punktuje grubo i może deptać Holendrowi po piętach nawet w jego legach i pudła na dublach już nie będą bez konsekwencji. Ja tu widzę szansę na zacięty mecz, King ma wszystko by sprawić kłopoty faworytowi i 5-6 setów bardzo prawdopodobne, a to już jest dystans więcej niż wystarczający, żeby trafić 6 180’ek. W pierwszych 2 setach 1 rundy (Best-of-5) trafił 5 maksów, w sumie w meczu 8x180, więc na dłuższym dystansie meczowym 2 rundy (Best-of-7) linia 6 maksów wydaje się dla Anglika jak najbardziej do przekroczenia, a kurs tylko zachęca.
ZAPRASZAM DO DZIAŁ U DART
⛔ 100

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia Puchar Ligi
Godzina: 19:00
Spotkanie: FC Porto - Maritimo
Typ: over 3.5 gola
Kurs: 2.63
Analiza :
Tak samo jak wczoraj ide po bramki, wczoraj brakło 1 gola (chociaż po pierwszych 45 minutach było już 2-0 dla Bragi, ale cóż, taka jest piłka)
Dzisiaj pod lupę biorę moj ulubiony Portugalski zespół jakim jest FC Porto, a to że FC Porto przed własną publicznością lubi dość sporo nastrzelać to chyba każdy wie ????
Jest to Puchar więc na pewno będzie troszkę rotacji składem, tyle że w FC Porto nie ma słabych ogniw nawet na ławce
Maritimo zaś jest typowym przeciętniakiem ligi, potrafi nawet czasem zaskoczyć swoich kibiców głównie na własnym stadionie gdzie m in 02.04.2015 wygrali właśnie z FC Porto w Pucharze Ligi 2-1 ????
Ale nie ma co ukrywać, w lidze grają dość przeciętnie tracąc prawie najwięcej bramek straconych bo aż 27 (gorsze tylko Belenenses - 30 goli straconych), zaś też troszkę strzelają bo 20, z czego 7 goli strzelił sam Dyego Sousa 26 letni Brazylijczyk który to dzisiaj najprawdopodobniej wyjdzie od 1 minuty spotkania.
Co może martwic kibiców Maritimo, a mnie przekonuje co do dzisiejszego overa to ostatnie mecze, w których to dość dużo bramek stracili
Arouca - Maritimo 4-1
Guimaraes - Maritimo 3-4
Maritimo - Sporting 0-1
Nacional - maritimo 3-1
ostatnie spotkania FC Porto z Maritimo na stadionie Estadio do Dragao w Porto

• 2014-08-15 FC Porto 2-0 Marítimo J1
  • 2014-01-25 FC Porto 3-2 Marítimo Grp.B Taça da Liga 2013/14
  • 2013-08-25 FC Porto 3-0 Marítimo J2
  • 2012-11-02 FC Porto 5-0 Marítimo J8
  • 2011-12-17 FC Porto 2-0 Marítimo J13
  • 2011-01-08 FC Porto 4-1 Marítimo J15
  • 2010-04-03 FC Porto 4-1 Marítimo J25

over pokryty 4 razy na 7 spotkań, co godne zauważenia w Taca da Liga (puchar) padł wynik 3-2 !
W lidze jednak FC Porto aż tylu bramek nie traci bo gra żelazna jedenastka, poukładana jak mało który zespół, jednak Puchary żądzą się własnymi prawami i tak wiec dzisiaj liczę na otwarty, pełen bramek mecz, gdzie jednak Porto wyjdzie z niego zwycięsko, zaś mnie interesuje dzisiaj tylko ilość bramek ????
over jak najbardziej możliwy !!!
✅ 163

Otrzymane punkty reputacji: +4
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Euroliga
Godzina:
20:00
Spotkanie:
Olympiacos - Barcelona
Typ:
Printezis over 12.5
Kurs:
1.83
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Na dzień dobry dziś w top 16 dwa szlagiery, najpierw Khimky kontra Cska a potem w Pireusie Oly podejmie Barcelonę. Wielki mecz dla wielkich graczy czyli coś specjalnego dla Printezisa. Łyk statystyk jest taki, że Georgios skończył fazę zasadniczą ze średnią ponad 14 pkt i rewelacyjną egzekucją 81 % za 1 pkt, 60 % za 2 pkt i 40 % za 3 pkt, spędzając średnio blisko 25 min na parkiecie (był 1 strzelcem zespołu). Dziś sądzę, że może pograć nawet więcej bo patrząc na to w jakiej grupie znalazły się oba zespoły, to absolutnie nie ma miejsca na pomyłki i kalkulację, szczególnie w spotkaniach z atutem własnego parkietu. Bez wątpienia Printezis będzie jednym z tych, którzy wezmą ciężar odpowiedzialności za wynik na siebie, a że to potrafi udowadniał we wcześniejszych sezonach nie raz. Do tego Oly nie ma w zanadrzu zbyt wielu graczy, którzy mogliby w pojedynkę &quot;trzymać&quot; wynik meczu. Słabo gra Lojeski, Spano wraca do gry po absencji, więc jego forma jest zagadką. W rosterze nie ma Younga, więc pozostaje nieobliczalny Hackett oraz Strawberry i Hunter. Na koniec 2 kwestie. Po pierwsze niezależnie ile spędzi Georgios min na parkiecie to swoje rzuty odda bo tak jest &quot;ułożona&quot; gra Olymipiacosu i należy mieć tylko nadzieję, że skuteczność będzie na standardowym poziomie. Po drugie i chyba najważniejsze to w Barcelonie ciężko doszukać się gracza, który mógłby jako obrońca stanowić realną przeszkodę dla Printezisa. Zapewne będzie nim Doellman a jak wiadomo obrońca to marny. Jako ciekawostkę podam, że u innych buków linie widziałem po 13.5
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom