>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.12.2015 (wtorek)

Status
Zamknięty.
czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Anglia
Godzina : 20:45
Spotkanie : Leicester - Manchester City
Typ : Rzuty rożne - Manchester City (-1)
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bet365
Czysta statystyka. Leicester u siebie wykonuje średnio 3.38 rzutów rożnych natomiast ich przeciwnicy mają w tym czasie 5 kornerów. Analogicznie Manchester C. na wyjeździe wykonuje 6.5 rr podczas gdy ich przeciwnicy 4.63. Leicester na własnym boisku tylko dwa razy miało więcej niż 4 rzuty rożne, City jako goście tylko dwa razy mieli mniej niż 6 kornerów. Ostatnie 3 mecze Leicester(u siebie) pod kątem rr: 4:2,1:8,1:8. Ostatnie 3 mecze City (na wyjeździe) pod kątem rr:8:3,6:1,8:4
✅ 95

Otrzymane punkty reputacji: +4
K 43

kuchar2

Użytkownik
Dyscyplina: skoki nrciarskie
Godzina: 20:00
Spotkanie: TCS Obersdorf
Typ: Stefan Karft Top 3
Kurs: 3,0
Bukmacher: Betsafe
Witam. Miałem nic nie pisać, bo nie mam szans już w tym miesiącu, ale typ wydaje się dość ciekawy. Stefan już od jakiegoś czasu prezentuje zwyżkę formy, lubi tę skocznię co potwierdził w kwalifikacjach. Myślę, że warto spróbować. polecam
kiepska analiza

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dyscyplina: skoki narciarskie TCS Oberstdorf
Godzina: 17:15
Noriaki Kasai - Anders Fannemel - Richard Freitag
Typ: Kasai @2,40 Betsafe

Kasai równo i dobrze skacze. Fannemel od czasu do czasu odpali petardę, ale jest nieregularny i zdarzają mu się słabe skoki. Freitag niemal identycznie potrafi zepsuć jak Fannemel. Z całego tria to Kasai jest klasą samą w sobie.
Fannemel odleci przy wietrze bo jest jak chorągiewka, raz w tą raz w tamtą. Freitag jak to Freitag, jemu jakoś nigdy rpzesadnie nie ufałem.
Wczoraj w kwalifikacjach Kasai 6, Fannemel 7 a Freitag 14. Dziś pewnie Kasai się zakręci w top8 znowu, Fannemel czuję, że wypadnie z dyszki, a Freitag będzie gdzieś ok 10. Taki kurs warto zagrać, bo kto jak kto, ale Kasai odda dwa równe skoki.
⛔ 100

neuropunks 292

neuropunks

Użytkownik
:hokej: TCS
17:00 CET
Obersdorf HS137
@Peter Prevc (1.70)
Betsson
Dziwie się, że jeszcze nikt nie zaatakował tego typu na głównej ale być może taki kurs nie wszystkich interesuje. Dla mnie mimo wszystko 1.70 to najniższy kurs do grania a skoro takie value mamy przy nazwisku Prevca to trudno przejść obojętnie. Słoweniec jest murowanym faworytem do zwycięstwa w Obersdorfie i w całym TCS. Od dwóch lat Prevc jest w samym topie ale na większych imprezach musiał uznawać wyższość rywali. Jego jednak to nie pali, nie widać po nim tej złości oraz fałszywych uśmiechów. On jest cierpliwy a jego forma eksplodowała w końcu na początku sezonu. Urodzony w Kranju 23-letni skoczek przewyższa swoich aktualnych rywali nie tylko sportowo ale również mentalnie. Jest urodzonym mistrzem, sportowcem który potrafi przegrywać i który zwycięstwa zgarnia wyłącznie dla siebie. Swoją dominację pokazał w kwalifikacjach do dzisiejszego konkursu. Jak można było przypuszczać znowu widzieliśmy szopki z obniżaniem belek startowych przed skokami czołowych postaci ekip Niemiec, Austrii i Norwegii. Prevc oczywiście skoczył najdalej i zakończy swoim skokiem zmagania pierwszej serii. Jak sam przyznaje w wywiadach odnosi wrażenie, że jest aktualnie w swojej najwyższej dyspozycji w swojej karierze co dzisiaj moim zdaniem na pewno potwierdzi.
⛔ 100

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie
Godzina: 15:45
Typ: Severin Freund - miejsce 1-3
Kurs: 2.0
Bukmacher: Całoroczny
Zastanawiałem się jeszcze nad postawieniem na Forfanga jednak padło na Niemca ponieważ wg mnie przemawia za nim więcej argumentów. Wczoraj obydwaj bardzo dobry występ w kwalifikacjach, Freund ogólnie w bardzo dobrej formie, troszkę nie wyszły konkursy w Engelbergu chociaż to i tak było top10 więc o jakimś spadku formy nie ma mowy. Dodatkowo Niemiec skacze dzisiaj przed własną publicznością i zarówno on jak i kibice myślą pewnie nawet nad zwycięstwem jednak zatrzymać fenomenalnego w tym sezonie Prevca będzie bardzo Trudno. Podium bardziej w zasięgu niż zwycięstwo i ja w tym kursie widzę spore value 2.0 na Niemca biorę z pocałowaniem ręki. W konkursie są jeszcze oczywiście bardzo dobrze skaczący Austriacy i Norwegowie jednak mimo wszystko to wg mnie Severin jest pewniejszą opcją na podium jest to już bardziej doświadczony zawodnik od Forfanga, Gangnesa czy Krafta.
Podałem godzinę o której mój buk zamyka zakład, później tylko live.
✅ 100

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Skoki Narciarskie
Godzina: 15:45
Typ: Kamil Stoch - Andreas Wank 1
Kurs: 1,83
Bukmacher: Bet 365

Analiza:
Po dwóch nie udanych typach piłkarskich postanowiłem zmienić dyscyplinę. Tym razem wybór padł na skoki narciarskie i rozpoczynający się dzisiaj Turniej Czterech Skoczni. Wiem, że Kamil nie jest w formie, ale po takim kursie wydaje mi się, że warto zaryzykować. Już wczoraj w kwalifikacjach oddał w miarę poprawny skok i myślę, że tej klasy sportowiec potrafi się odpowiednio zmobilizować na konkurs. Andreas w normalnej dyspozycji Kamila przegrał by z nim z 10m, dzisiaj myślę, że będzie to bardziej wyrównany pojedynek, a zwycięsko z niego wyjdzie reprezentant biało czerwonych.
⛔ 100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Leeds - Derby
Typ: X/2
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie Leeds United z Derby County w ramach zakończenia 24 kolejki angielskiej The Championship. Faworytem tego spotkania są goście i choć sądze, że nie będzie to dla nich łatwy mecz, to powinni wyjść z niego zwycięsko. Leeds to typowy zespół od lat tkwiący na 2 poziomie rozgrywek, totalnie przeciętny, rzadko obijający się o play-offy. Naszpikowany zawodnikami spoza Anglii, raczej stabilny grając u siebie, choć w tym sezonie wygrali tylko 3 razy na własnym boisku na 11 meczów. 8 strzelonych bramek - to ich problem. Razem 17 punktów mniej niz Derby. Goście z kolei są wiceliderem mającym najlepszy bilanse bramkowy 35:13. Na wyjazdach są najlepsi wygrywając 6 razy spośród 11 granych meczów. Powyżej 50% to bardzo dobry wynik wyjazdowy. U nich na odwrót. Tylko 5 straconych bramek, dlatego jest podstawa by sądzić że Leeds beda mieli trudno strzelic powyzej bramki, a moze i nawet nie strzelą żadnej. Derby jest też najczęściej wygrywającą drużyną po przerwie (X/2) - 6 razy. 12 z kolei remisowali ogólnie do przerwy, czyli kolejny raz więcej niż 50%. Szansa spora na wejście tego typu, tak jak wczoraj w meczu Birmingham.
⛔ 100

chachi82 76

chachi82

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, Finlandia
Godzina: 17.30
Spotkanie: Tappara - IFK Helsinki
Typ: strzeli gola: Zaborsy, Tomas
Kurs: 3.95
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Na dzis uderzam w hokej. Z calej bogatej oferty uwage zwrocilem na mecz Tappara z HIFK Helsinki, a dokladniej na strzelca bramki. HIFK obecnie jest na 2 pozycji ze strata jednego oczka do lidera. Na wyjazdach graja znakomicie (na 18 sp 8 zw i 3 zw po dogr),
do tego strzelaja duzo bramek - 55 na wyjazdach oczywiscie.
I od razu moja uwage przykul Zaborsky, ktory w klasyfikacji punktowej jest 4. z 12 golami i 15 asystami.
Do tego Słowak nie strzelil gola od kilku spotkan wiec wreszcie cos powiniek ustrzelic :p
Patrzac na kurs, ryzyko (lub nie) ale po takim kursie trzeba.
Wybaczcie kiepska analize, ale to moj 1st time z hokeja. Nastepnym razem bedzie lepiej.
pzdr
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Premier League
20:45
Leicester - Manchester City
Leicester 1X
(2,04) Unibet
Na boiskach Angielskich jeden mecz co prawda dzisiaj, ale za to jaki... Od razu jak widzę kursy na City, to moje przeczucie mówi że to właśnie goście będą mieli dzisiaj pod górkę. Dlaczego? Dlatego, że chociażby na wyjazdach plasują się słabiutko. 3 wygrane, 2 remisy i 3 porażki. Jak na taki zespół, wymaga się więcej ale jak widać nie służą im wyjazdy i dzisiaj też Leicester nieco podrażnieni ostatnią porażką na Anfield Road, będą dokładać wszelkich starań, aby urwać punkty ekipie z Manchesteru. Vardy, Mahrez są w gazie więc i tutaj bym też upatrywał jakiegoś gola, z tych panów. Poza tym Leicester imponuję formą. Z roku na rok ich mecze w Premier League napawają optymizmem. Ja tam wierzę, że dzisiaj powalczą a nawet mogą zgarnąć 3 punkty, bo nie są na straconej pozycji. City, ma swoich utalentowanych graczy, ale i też momentami pewność gubi. Idę w stronę Leicester 1x. Mecz o 20.45
✅ 104

Otrzymane punkty reputacji: +10
X 52

xmagnatx

Użytkownik
Piłka nożna Premier League
20 45
Leicester v Man City
Leicester i bts
6.50
Całoroczny
Witam. Wczorajszy typ na RR miedzy man a chelsea zapowiadał sie ładnie przez pierwsze 10 min meczu gdzie bylo ich juz 4 no ale potem kolejne 4 przez reszte meczu i typ nie wszedł. Dziś znów zostaję w angielskiej ekstraklasie gdzie Lisy podejmują u siebie niezbyt dobrze spisujący się na wyjazdach Man city. Lester po długiej passie zwycięstw ostatnie spotkanie z liverpoolem na wyjezdzie to gospodarze wymęczyli to 1-0. Dziś myślę i przeczuwam wygraną lisów gdyż mają bardzo dużą motywację, są wysoko w tabeli mają szansę na grę w europejskich pucharach i mogą tego dokonać patrząc na ich statystyki i grę przez ostatnie miesiące. Dziś typuję w wygraną gospodarzy i obie strzelą z racji że prawie wszystkie swoje mecze wygrywali w btsie. Przewiduję tu 2-1 tak jak w meczu city z arsenalem. City nie błyszczy na wyjazdach i to że wygrali ostatnio u siebie z ostatnim sunderlandem nie znaczy że dzisiaj to zrobią, a szczerze w to wątpie . Mam nadzieje że Vardy zaszaleje i pogonią gości do domu bez pkt. Kurs na lisów jest stanowczo zawyżony ale to i dobrze bo szansę gospodarzy na wygraną są bardzo duze powodzenia.
⛔ 100

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Championship - Godz 20,45
Cardiff City – Nottingham Forest

Typ: 1
Kurs: 2,40
Bet365

Cardiff przegrał dwa ostatnie pojedynki ligowe na wyjeździe przeciwko Birmingham 0-1 i Milton Keynes Dons 1-2, ale kto oglądał mecze, albo czytał sprawozdania z nich to wie, ze okoliczności tych porażek były trochę kontrowersyjne, nie mniej jednak ogólny bilans to 8-9-6. Co więcej SA niepokonani w siedmiu meczach ligowych na własnym boisku, a ogólny bilans to 6-4-1.

Nottingham prezentuje się znakomicie ostatnio w statystyce. 4-3-1, ale trzeba tutaj zauważyć, że aż pięć meczy na własnym boisku. Na wyjazdach trochę traci. Zaledwie siedem strzelonych goli i bilans 2-4-5. Mają na to spotkanie kilka nieobecności na kluczowych pozycjach. Najbardziej będzie pewnie brakować doświadczonego obrońcy Daniel’a Pinillo, ale zabraknie również Reid’a, Assombalonga i Fryatt’a

Dla mniej odważny polecam tutaj handicap (ah+0) na wygrana Cardiff, ale moim zdaniem Cardiff chcąc wrócić do ligi musi obowiązkowo wygrywać takie spotkania tym bardziej na własnym boisku, gdzie czyje się najlepiej. Forest nie przekonuje mnie mimo sześciu kolejnych meczy bez porażki.
GL
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +10
ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia - Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Fulham - Rotherham
Typ: powyżej 1 - 1.połowa
Kurs: 1,70
Bukmacher: Bet365
Na dziś przygotowałem typ z angielskiej Championship. W oko wpadł mi meczyk, w którym Fulham zmierzy się z drużyną Rotherham. Jako, że dzisiejsi gospodarze to najbardziej &quot;overowa&quot; ekipa ligi (w meczach z ich udziałem pada średnio 3.3 bramek) typ swój kieruję w ten deseń. A konkretnie to chodzi mi o pierwszą połowę. Patrząc w historię pojedynków Fulham u siebie to w ostatnich 9.u padło aż 16 bramek Przeczuwam, że i w dzisiejszym starciu goli nie powinno zabraknąć. Statystyki nie kłamią, a historia lubi się powtarzać. Poza tym do Londynu przyjeżdża dziś ekipa, która po dwóch przekonywujących wygranych ma wielką ochotę na następną i na pewno nie będzie skupiać się tylko na obronie.
✅ 70

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom