>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.08.2024 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 29. Sierpnia

typy_dnia_-_logo.jpg

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 10:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Post w dziale: Link do swojego postu
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Betclic
- Lvbet
- Totalbet
- Forbet
- GO+bet
- Betters

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

makaveli23 688,5K

makaveli23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Copa Colombia
Godzina: 01:15
Spotkanie: Bucaramanga - Santa Fe
Typ: X2
Kurs: 1.45
Bukmacher: betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...ady-długoterminowe.159039/page-9#post-7288932
Analiza:
Bucaramanga w końcu się przełamała i wygrała drugie spotkanie w lidze i po 7 kolejkach ma bilans 2-1-4. A mecz który wygrali to wczorajsza (24.08) rozgrywka z Deportivo Pasto na wyjeździe 2-1. Nie tak dawno Santa Fe wygrała już z Bucaramanga 1-0 na ich stadionie a było to dokładnie 08.08. Ten pucharowy rewanżowy mecz będzie się rozgrywał po aż 3 miesięcznej przerwie od pierwszego meczu, który zakończył się remisem 1-1 w Santa Fe, gdzie Santa Fe straciła bramkę w 88 minucie spotkania. Myślę że po tak krótkiej przerwie od ostatniego meczu obydwu zespołów, Santa Fe nie zapomniała jak zrobić dobry rezultat.

0

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
scorpio82 722,2K

scorpio82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Hiszpańska
Data i Godzina: 29.08 21:30
Spotkanie: Las Palmas - Real Madryt
Typ: Drużyna wygra mecz lub będzie prowadzić 2 bramkami - Real
Post na forum: https://forum.bukmacherskie.com/threads/3-kolejka-laliga-26-08-2024-29-08-2024.172108/post-7289250
Kurs: 1.40
Bukmacher: LvBet
Analiza:
3 kolejka w lidze hiszpańskiej przyniesie pojedynek pomiędzy 13 i 4 zespołem w tabeli. Faworytem do zwycięstwa zespół z Madrytu, który w dotyczących meczach nie zachwycił ale 4 punkty na koncie już są. Real w walce o tytuł punktów tracić nie mogą a szczególnie gdy rywale w teorii są słabszym zespołem. Real wygrał 4 ostatnie mecze przeciwko Las Palmas tracąc w nich tylko 1 bramkę. Dziś liczę na podtrzymanie dobrej serii.

0

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
Dyscyplina: Koszykówka WNBA kobiety
Godzina: 04:00
Spotkanie:Los Angeles Sparks - New York Liberty razem z dogrywką
Typ: over 160,5 pkt
Kurs: 1,68
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:https://forum.bukmacherskie.com/threads/rozgrywki-kobiece.158172/post-7289413
Analiza:W tym pojedynku koszykówki kobiet ligi WNBA praktycznie ostateczny wynik znany jest już przed rozpoczęciem meczu i tylko pytania są takie iloma punktami koszykarki gości New York Liberty wygrają to spotkanie i jak wysoki padnie w nim wynik punktowy.Drużyna ta w tym sezonie ligi WNBA gra bardzo dobrze i ma aspiracje do walki o tytuł mistrzowski.Obecnie zajmują one 1 miejsce w swojej grupie Konferencji Wschodniej.W dotychczas rozegranych spotkaniach wygrały 26 pojedynki i tylko 5 razy schodziły pokonane przez swoje przeciwniczki.Stawiam tutaj na ich pewną wygraną i typuje że padnie zdecydowanie więcej niż 160,5 punktów w tym meczu.

168

Otrzymane punkty reputacji: +3374
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 20:00
Spotkanie: Besiktas - Lugano
Typ: Besiktas powyżej 1.5 gola
Kurs: 1.47
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/iv-runda-kwalifikacji-ligi-europy-rewanże-22-08-2024-29-08-2024.172027/post-7289422
Analiza:

Ciekawie zapowiada się rewanżowa rywalizacja między tureckim Besiktas a szwajcarskim Lugano. W Szwajcarii mecz zakończył się wynikiem 3:3 i na dobrą sprawę awans pozostaje kwestią otwartą. Besiktas słusznie jest faworytem dwumeczu, ale nie można wykluczyć, że obie strony będą miały wiele sytuacji strzeleckich. Mój typ idzie w stronę dwóch bramek dla gospodarzy. Zespół ten w ostatnich sześciu spotkaniach zdobywał minimum dwie bramki,w tym imponujące 5:0 w Superpucharze przeciwko Galatasaray. Besiktas pozyskał tego lata Włocha Ciro Immobile, który przez lata strzelał bramki dla Lazio. Ciro w barwach Besiktas tylko w sierpniu rozegrał cztery mecze i zdobył cztery bramki. Wiele wskazuje na to, że jeszcze nieraz ucieszy swoich kibiców zdobytym golem, a kto wie, czy nie zrobi tego w rewanżu z Lugano. Szwajcarzy stracili 6 goli w 2 spotkaniach przeciwko Fenerbahce w ramach LM. Myślę, że Besiktas dołoży dziś następne dwa gole.

147

Otrzymane punkty reputacji: +844
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Besiktas - Lugano
Typ: gol Lugano
Kurs: 1.65
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/iv-runda-kwalifikacji-ligi-europy-rewanże-22-08-2024-29-08-2024.172027/post-7289437
Analiza:

W pierwszym meczu tych ekip było 3-3, tak więc sprawa awansu jest otwarta dla każdej ze stron - faworytem tego meczu jest naturalnie Besiktas, który poza większym potencjałem kadrowym ma także atut własnego boiska. Z drugiej strony trudno mi sobie wyobrazić by tak heroicznie walczące Lugano nie zdołało zdobyć chociażby jednego gola na tym stadionie, tym bardziej że Besiktas ma spore problemy w defensywie. Obie ekipy mierzyły się ze sobą w poprzednim sezonie w fazie grupowej europejskich pucharów i na stadionie Besiktasu wygrało Lugano (3-2), natomiast w Szwajcarii to Besiktas okazał się lepszy (2-0). Nastawiam się na wyrównane widowisko i gol gości po ładnym kursie.

165

Otrzymane punkty reputacji: +1054
Pablito91 1,1M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Tenis US Open
Godzina: 00:25
Spotkanie: Ruud Monfils
Typ: Monfils powyzej 14.5 asów serwisowych
Kurs: 1.85
Bukmacher: forbet
Post w dziale:
Analiza:
Już za krótką chwilę zagrają Norweg Ruud z Francuzem Monfilsem. Normalnie to Kurs powinien być bardziej rozbieżny, ale jednak Casper jest bez formy. Gael mimo, że już stary to zawsze jest nieobliczalny. Ostatnio pokonał samego Alcaraza. Ja w tym pojedynku Idę w asy Gaela. Serwis to jego najmocniejsza broń. Casper bardzo dużo daje posyłać asów swoim rywalom. Gael z kolei posyła dużą ilość asów. Alcarazowi posłał ostatnio 15. Przeciwko Ruudowi w tym roku na Indian Wells posłał 14. Tutaj jeśli będą 4 sety to również powinien posłać sporą ilość i na to liczę i to próbuję grać. Pozdrawiam.

0

Otrzymane punkty reputacji: +520
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Koszykówka WNBA kobiety
Godzina: 04:00
Spotkanie: Phoenix - Minnesota
Typ: Collier powyżej 29.5 punktów
Kurs: 4.50
Bukmacher: Betclic
Post https://forum.bukmacherskie.com/threads/rozgrywki-kobiece.158172/post-7289551
Analiza: Collier jest bezapelacyjnie najlepsza zawodniczka Lynx po Olimpiadzie - większość spotkań 20+ punktów, rzuca praktycznie z każdego miejsca w polu rywala, ogólnie ma spory wachlarz zagrań ofensywnych. Zbiera i podaje tak samo. Natomiast Phoenix to drużyna która nie jest specjalistą od obrony, a lubi podkręcić tempo, więc myślę że Collier zyska dużo punktów na m.in kontrach

0

R 1,2M

rr62dga

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP US Open
Godzina: 20:30
Spotkanie: Schoolkate - Mensik
Typ: gemy handicap: Mensik -4,5
Kurs: 1,48
Bukmacher: betfan
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/atp-tour-us-open-26-08-2024-08-09-2024.172057/post-7289561
Analiza:
Młody Czech Jakub Mensik w pierwszej rundzie gładko w trzech setach pokonał faworyta Kanadyjczyka Auger- Aliassime i w drugiej rundzie spotka się z Tristanem Schoolkatem. Dobrze serwujący Australijczyk po pięciosetowej walce wygrał z Japończykiem Danielem. Schoolkate wygrał w tym roku Challengera w chińskim Guangzhou na nawierzchni twardej, na której od trzech lat ma dodatni bilans. Mensik jak do tej pory na nawierzchni twardej wygrywał tylko ITF. Ranga turnieju, znacznie wyższa pozycja w rankingu a przede wszystkim wrażenie po efektownej wygranej z Kanadyjczykiem pozwala widzieć faworyta w tym 18-letnim jeszcze Czechu. Kurs na wygraną zbyt niski, zatem typ na różnicę gemów wydaje się być bezpieczny.

0

Tenis by Dawid 1,3M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis, US Open
Godzina: 17.00
Spotkanie: Hurkacz H. vs. Thompson J.
Typ: obaj wygrają seta - tak
Kurs: 1,45
Bukmacher: betclic
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/atp-tour-us-open-26-08-2024-08-09-2024.172057/post-7289599
Analiza:

Dla obu panów nie jest to najlepszy turniej wielkoszlemowy, a dla Huberta na pewno najgorszy m, gdyż nigdy nie wyszedł poza II rundę i dziś powalczy o życiowy wynik. Rzecz dość zadziwiająca, bo jednak Polak lubi grać na szybkich kortach twardych i ogólnie turnieje w USA mu bardzo leżą, lecz nie ten i podejrzewam, że jednak blokują go kwestie mentalne niż umiejętności. Jednak dla Thompsona to też nie jest dobry turniej patrząc historycznie, bo co prawda życiówkę ma wyraźnie lepszą (IV runda), to poza tym także wypadał blado, a przecież to zawodnik też lubiący beton. Obaj zagrają już szósty raz w II rundzie i Polak o pierwsze zwycięstwo. Czy nastąpi przełamanie? Ciężko stwierdzić, bo jednak po operacji odnosi lepsze wyniki niż wygląda jego gra i mam wrażenie, że serwis nieco osłabł (mniej asów, a więcej podwójnych błędów). W I rundzie trafił na słabego kwalifikanta, bo Skatov to średniak z challengerów z ograniem głównie na mączce, a mój spokojnie mieć seta i zdołał doprowadzić do dwóch tb. Raczej nie trzeba nikogo przekonywać, że Australijczyk to zdecydowanie lepszy zawodnik od Kazacha i mimo dużego stażu w tourze to ten sezon ma jeden z najlepszych w karierze, pokazując kilka razy znakomity tenis. Potencjał ma dość spory, bo jest graczem wszechstronnym, szybkim i dość sprytnym, ale głowa mu zbyt często nie dojeżdża i można mieć obawy czy w kluczowych momentach będzie lepszy od Huberta. W I rundzie podobnie do wrocławianina dostał rywala dość prostego, bo Lestienne nie postawił dużego oporu i nie widać było dużego zaangażowania w grę. Thompson wygrał ten mecz znacznie pewniej niż swój Hurkacz, choć to raczej nie będzie mieć znaczenia. Pomijając już fatum Polaka w US Open to trzeba jasno sobie powiedzieć, że Huberta można ugryźć i jeśli Jordan nie zagra zdecydowanie poniżej swojego poziomu to seta powinien urwać. Teoretycznie dobry mecz pod over, a jeśli spotkanie wyjdzie poza trzy sety to wzrośnie też szansa na przełamania. Oczywiście nie jest to prosty kierunek, bo obaj potrafią bardzo dobrze serwować i słabo returnować, szczególnie Hurkacz, ale tak jak wspominałem jego serwis po powrocie nie robił już takiego spustoszenia i pojawia się sporo błędów, więc jest tu jakiś potencjał na over, choć w pierwszej kolejności raczej musiałaby wejść sety.

Zapowiedź na ten mecz przygotował też Damian na tenisbydawid.pl.

Dodatkowe zakłady w zakładce Tenis by Dawid 🇵🇱 TUTAJ

0

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Konferencji Europy
Spotkanie: Panathinaikos Ateny - Lens
Typ: X2 & poniżej 4,5 gola
Kurs: 1,50
Bukmacher: Fortuna
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/iv-runda-kwalifikacji-ligi-konferencji-uefa-rewanże-22-08-2024-29-08-2024.172028/#post-7289635
Analiza:

Witam, dziś rewanżowe mecze 4 rundy kwalifikacji do Ligi Europy i Ligi Konferencji Europy, w tych drugich rozgrywkach o godzinie 20 zmierzą się Panathinaikos Ateny z Lens, w pierwszym meczu wygrało Lens 2:1. W dzisiejszym meczu typuję X2 & poniżej 4,5 gola. Warto zaznaczyć, że w pierwszym meczu Lens od 22 minuty grało w osłabieniu, mimo to zdołali osiągnąć pozytywny rezultat. Francuska drużyna od dłuższego czasu jest w formie, nie prezgrali od 12 spotkań, ostatnia porażka miała miejsce 28 kwietnia, kiedy na wyjeździe przegrali ligowy mecz z Marsylią 1:2. Lens dobrze przepracowało okres przygotowawczy, rozegrało 6 sparingów, z czego 5 zakończyło się wygranymi a 1 remisem. Ten sezon Ligue 1 rozpoczęli od wóch wygranych 1:0 z Angers i 2:0 z Brest. Panathinaikos prezentuje się nieco słabiej, przeszli poprzednią rundę kwalifikacji po szczęśliwych karnych przeciwko Ajaxowi, w lidze greckiej przegrali pierwszy mecz 0:1 z Asterasem, w drugim odnieśli zwycięstwo, ale po golu w 96 minucie, więc była to mocno wymęczona wygrana. Lens jest lepszym zespołem, nie spodziewam się gradu goli, typuję X2 i poniżej 4,5 gola.

0

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Spotkanie: Besiktas : Lugano
Typ: czerwona kartka
Kurs: 4.10
Bukmacher: betters
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...08-2024-29-08-2024.172027/page-2#post-7289638

Kto zamelduje się w fazie grupowej LE a kto będzie musiał zadowolić się grą w LK , po pierwszym meczu 3:3 , dziś w roli faworyta ocywiście Besiktas który gra przed własą publiką i Lugano musi sobie poradziś na tym gorącym terenie , w pierwszym spotkaniu zaledwie 16 fauli ale też 4 karteczki to napawa mnie dużym optymizmem jeżeli chodzi o kary dyscyplinarne bo uważm że dziś powinno być trochę więcej tych kartoników a osobiście liczę na mój ulubiony kolor czyli czerwień bo tego też nie wykluczam , Turcy wiadomo tam w lidze pokazanych jest mnóstwo kartek i sporo czerwonych , jezeli chodzi o Szwjcarów to też to nie wygląda ubogo jeżeli chodzi o czerwien , choćby np w poprzedniej rundzie czyli półfinale LE kiedy to Lugoano najpierw wygrało na Partizanie skromne 1:0 i tam zaledwie 1 żółtko dla Lugano za to w rewanżu u siebie w podstawowm czasie gry polegli 1:2 i potrzebna była dogrywka w której Lugano strzeliło jedną bramkę i to oni grają w fianle kwalifikacji , ale w tym meczu u siebie z Partizanem w 88 min gry Hajdari zobaczył drugą żółta w konsekwencji czerwień , tak więc jest nadzieja , sędzią jest Rumun Petresku który jak zagladałem do jego SV to w Lidze Mistrzów zero czerwonych w Lidze Europy 3 z czego dwie bezpośrednie i w KAwlifikacjach do LE 1 czerwień ale to taka może mała ważna informacja ale takie jest tego pana SV , zobaczymy ja liczę że może komuś dziś przy niekorzystnym wyniku puszczą nerwy i pan Radu wyciądnie czerwo !

0

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna LE
Godzina: 19:00
Spotkanie: Elfsborg - Molde
Typ: Elfsborg powyżej 5,5 rożnego
Kurs: 3,0
Bukmacher: Betfan
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/iv-runda-kwalifikacji-ligi-europy-rewanże-22-08-2024-29-08-2024.172027/page-2#post-7289642
Analiza:
Kolejna próba ustrzelenia dużego kursu. I w ramach LE wpadł mi w ozy zakład na rzuty rożne drużyny Elfsborga w meczu z Molde. W pierwszym spotkaniu Elsfborg wygrał na wyjeździe i wykonywał 9 rożnych. Co ciekawe Molde miało ich aż 11. Ale wróćmy do osiągnięć Szwedów w wykonywaniu kornerów na własnym stadionie 11 z Goteborgiem, 6 z Rijeką, 6 z GAIS, 7 z Sheriffem, 5 z Djurgarden. Liczę, że pomimo prowadzenia w dwumeczu 1:0, gospodarze będą prowadzili ofensywną grę i stworzą okazje do nabicia rożnych.

300

Otrzymane punkty reputacji: +1441
p-z. 177,4K

p-z.

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Hiszpańska
Godzina: 21:30
Spotkanie: Las Palmas - Real Madryt
Typ: Kylian Mbappe strzeli gola spoza pola karnego - Tak
Post na forum: https://forum.bukmacherskie.com/threads/3-kolejka-laliga-26-08-2024-29-08-2024.172108/post-7289250
Kurs: 11.00
Bukmacher: LvBet
Analiza:

Jak grubo, to grubo, składy już ogłoszone Kylian w 1 składzie, 3 kolejka, francuz nadal bez bramki, ale coś mi mówi, że dziś będzie to dla niego szczęśliwy wieczór w Las Palmas, to juz jest mus żeby tak dobry piłkarz trafił do siatki przeciwników, ponieważ w ostatnim spotkaniu na kilka minut wszedł Endrick i pokazał Kylianowi co ten powinien robić żeby strzelać bramki. Mam wrażenie, że francuz czasami przekombinowuje i chce wejsc z tą piłką do bramki, mam nadzieję, że dziś zmieni myślenie i będzie soczyście obijał bramkę rywali, aż w koncu coś trafi i mam też nadzieję, że będzie to zza pola karnego, kursik zacny i ja w to idę. Trener ma do niego zaufanie, teraz wszystko w jego nogach i głowie.

0

Otrzymane punkty reputacji: +50
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom