>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 29.01.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na czwartek - 29. Stycznia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +16
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - Australian Open 2015
Godzina:
9:30
Spotkanie:
Berdych T. - Murray A.
Typ: Murray A.

Kurs:
1.71
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:

Berdych poprawił swoją grę, jest zakochany, podobno oświadczył się przed turniejem, nie wiem i nie wnikam w to. Dobrze gra, ale jeszcze nie miał na swojej drodze żadnego poważnego przeciwnika. Pokonał Nadal, ok fajnie, ale co z tego skoro Rafa zagrał tragicznie? Nie biorę tego meczu aż tak bardzo pod uwagę. Hiszpan przez 2 dwa sety był zagubiony, masa piłek w siatkę, a drugi serwis przez cały mecz zupełnie nie istniał. Podczas transmisji pokazywano tylko co chwilę statystykę 0% wygranych piłek po drugim podaniu. Murray to jednak klasa sama w sobie, ja już przed turniejem pisałem o tym, że może wygrać ten turniej. Dobry serwis, cierpliwy, mądrze gra, ogólnie on potrafi dostosować poziom gry do przeciwnika. H2H 6:4 na korzyść Berdycha, ale Czech pokonał go 3 razy na mączce gdzie wiemy jak bardzo beznadziejnie gra tam Andy. Spotkali się już raz podczas US Open 2012 i tam górą po 4 setach był Andy. Berdych już w finale Doha pokazał, że psychika momentami go mocno zawodzi, co też dało się zauważyć w 3 secie przeciwko Nadalowi. Andy wie o co tu gra.

✅ 71

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Hiszpania
Spotkanie Sevilla-Espanyol
Typ: Sevilla 2 golami
Kurs 5.00
Buk Unibet
Godz: 22:00
Analiza: Witam, na dzień jutrzejszy wybrałem spotkanie rewanżowe w ramach pucharu króla Hiszpanii w którym Sevilla na swoim stadionie podejmowała będzie Espanyol. W pierwszym spotkaniu Espanyol wygrał 3:1 ,ale Sevilla mogła tam strzelić co najmniej jeszcze jednego gola tak się jednak nie stało i gospodarze od pierwszych minut jutrzejszego spotkania muszą zaatakować Espanyol, gospodarze mają tutaj do odrobienia dwie bramki , myślę że jest to Realne , tym bardziej że Sevilla obecnie na swoim stadionie jest niepokonana od 15 kolejnych spotkań , 12 razy wygrywali i notowali tylko 3 remisy. Espanyol na wyjazdach ma dużo gorszy bilans i według mnie jutro to może mieć decydujące znaczenie . Na tym stadionie zawodnikom z Barcelony od początku gra się bardzo ciężko, 17 spotkań obu ekip , tylko 3 razy espanyol wygrał, padło 4 remisy i aż 10 spotkań zakończyły się wygraną ekipy z Sevilli, poza tym w lidze goście maja najgorszy bilans jako zespoł wyjazdowy i nie sądzę że jutro pod tym względem się cokolwiek zmieni, w 9 spotkaniach zdobyli tylko 5 punktów, myślę że jutro nie mają większych szans na korzystny rezultat.
⛔100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Australian Open 2015
Godzina: 9:30
Spotkanie: Berdych T. - Murray A.
Typ: Murray A. (-5.5)
Kurs: 3.50
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Znów idę tym samym tropem co kolega Aka Shakal... Poprzednio obaj haniebnie się pomyliłem (-śmy) przy meczu Czecha z Rafą, jednak wszyscy widzieli, że w równym stopniu Berdych wygrał, co Rafa przegrał to spotkanie. Jasne - Berdych gra bardzo dobrze na kortach w Melbourne, jednak miałem okazję ogladać niemal wszystkie dotychczasowe mecze Szkota i, mimo że nie jestem i nigdy nie byłem zwolennikiem tego zawodnika, wygląda imponująco, zarówno pod względem fizycznym jak i formy. Młody Kyrgios postawił Andyemu naprawdę trudniejsze warunki niż wynik by wskazywał. Spodziewam się finału przyjaciół, tzn &quot;terminatora&quot; Dzokovicia ze Szkotem i myślę, że jeden set to maximum w tym meczu dla Berdycha, choć na pewno po walce.
✅ 250

kuba3237 0

kuba3237

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 02:00
Spotkanie: Washington Capitals - Pittsburgh Penguins
Typ:
Oveckchin strzeli - tak
Kurs:
2,55
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Fenomen Owcy nie wynalazł się z byle czego. Nie raz udowodnił mi swoją niesamowitą technikę i instynkt strzelca. Dziś mecz z Pingwiniastymi , bardzo ciężki rywal ze względu chociażby na osobistości przeciwników. Ale do sedna , Washington powinno być mocno poddenerwowane złą passą ostatnimi czasy już nie mówiąc o Owcy , dorobek 27 bramek z chęcią powiększy tym bardziej że podczas meczu gwiazd NHL nie udało się nic ustrzelić. Przeciw Pingwinom trafiał już kiedyś , uważam że ryzykownie ale jak bez ryzyka pić szampana ????
✅
155

M 70

mrww

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Wenezuela, Primera Division - Clausura
Godzina: 01:00
Spotkanie: Zamora - Carabobo
Typ: 1 AH -1
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Z racji tego, że nienawidzę grać pucharów, a meczów ligowych jest jutro jak na lekarstwo, postanowiłem wybrać mecz z dość egzotycznej jak na piłkę nożną ligi, a mianowicie ligi wenezuelskiej. W dniu jutrzejszym o godzinie 1:00 odbędzie się mecz między zespołami Zamora i Carabobo.
Do takiego typu skłoniła mnie obecna forma obu zespołów oraz statystyki z sezonu poprzedniego. Obecnie gospodarze znajdują się na 4. miejscu w tabeli z dorobkiem 7 punktów, natomiast goście plasują się na 17. miejscu i jak dotąd nie zdobyli jeszcze ani jednego punktu. Postanowiłem również spojrzeć na statystyki z tamtego sezonu, ponieważ w Wenezueli niedawno rozpoczął się nowy sezon i trwa tam dopiero 4. kolejka. W zeszłym sezonie zespół gospodarzy ani razu nie przegrał meczu u siebie (bilans 14-3-0), Aperturę zakończyli na 3. miejscu, natomiast w Clausurze nie dali już szans rywalom i zajęli 1. miejsce (bilans u siebie 9-0-0 (!)).
Do tego można zauważyć, że mecze między tymi drużynami na boisku gospodarzy przeważnie kończą się wynikiem korzystnym dla Zamory (6-1-1). Ostatni ich mecz to wygrana Zamory 6:2. Widać więc, że gospodarze są u siebie bardzo mocni i ciężko jest ich pokonać.
Podsumowując, liczę na to, że w dniu jutrzejszym gospodarze podtrzymają swoją świetną passę na własnym boisku i wygrają ten mecz różnicą minimum 2 bramek. Muszę jednak szczerze przyznać, że o tej lidze i jej klimacie nie wiem za dużo, a analiza jest czysto statystyczna. Dla tych, którzy skuszą się na ten mecz polecam pograć ten typ za kilka złotych i to najlepiej jako singiel. Powodzenia! ;)
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis WTA Wielki Szlem
3:30
Sharapova - Makarova
{over 97,5 Minutes} @ 1,87 Unibet !
Walkę o finał zacząć czas. Dwie Rosjanki, dwie głodne sukcesu i dwie na pewno bardzo zdeterminowane. Sercem jestem za Sharapką, ale jednak rozum coś mi mówi, że nie będzie to wcale takie łatwe spotkanie. Misha idzie jak burza w turnieju, ostatni mecz świadczy o tym jak jest mocno zmotywowana aby ukuć tutaj Wielkiego Szlema, ale żeby go zdobyć czeka ją mimo wszystko ciężka przeprawa. Z Kanadyjką grała jak z nut, mocny bity oburęczny bekhend dawał się we znaki, do tego jeszcze kapitalny po crossie forehand który dzięki niemu inkasował mnóstwo punktów. Serwis nieco poprawiony, ale również zdarzają jej się DF. Dziś po drugiej stronie siatki będzie jej dobra koleżanka, ale i w takich meczach sentymenty idą na bok. Makarova zagrała fenomenalnie z Halep, w drugim secie nie dając jej żadnych szans, robiąc rowerek. Ciężko mi wytypować kto tu przejdzie dalej, bo i presja też potrafi zjadać, wiedząc jakim prestiżowym jest to spotkanie by dalej zagrać w finale. Nie miej jednak, zagram na over minutowy. Linia nie jest wygórowana, dlatego korzystam jak miło. Spodziewam się wyrównanego meczu, z nawiązką dla Sharapki i w over minutowy. Choć tak jak mówiłem Sharapki nie stawiam. Ale niech wygra .
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +16
F 428

fudyn

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 2:00
Spotkanie: Minnesota Timberwolves - Boston Celtics
Typ: Boston -10.5
Kurs: 3,15
Analiza:
Minnesota to najgorsza drużyna ligi, z marnym procentem 0,159.
Na dodatek nie widac żadnego progresu w grze. W ostatnich 5 meczach, które zresztą były przegrane, nie przekroczyli liczby 100 zdobytych punktów.
Natomiast ekipa z Bostonu wygląda na to ,że złapała formę. Otóż w ostatnich 4 meczach, 3- krotnie wygrywali oraz podjęli równą walkę z GSW, przegrywając tylko 3 punktami. Jak już tak ???? to warto dodac, że dwie wygrane odnieśli w minimalny sposób ( 100-99, 89-90).
W tym sezonie obie ekipy spotkały się na terenie Celtów, gdzie miejscowi wyrali różnicą 16 punktów. Od tamtej pory styl gry timberwolves sie nie poprawił.
Drużynie z Minnesoty już nic nie uratuje sezonu, jest spisany na straty. Natomaist występujący w słabszej Konferencji Bostończycy mają teoretycczne szanse na awans do play-off. Zajmują 10 lokatę ( 0,372), gdzie 8 Charlotte ma nie wiele większy procent( 0,422).
Tak więc, przy tak wyrównanych kursach, śmiało można zaryzykowac na wysoką wygraną Bostonu. Trzeba tylko miec nadzieję, że Minnesota się nie przełamie właśnie w tym meczu, bo jak wiadomo w NBA niespodzianki nie są rzadkim zjawiskiem. Liczę, że Celtics złapali lekki wiatr w żagle i będą chciec sobie &quot;trochę&quot; porzucac. Ostatnią wysoką wygraną zanotowali w sylwestra.
Powodzenia!!
⛔100

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - SPAIN: Copa del Rey
Godzina: 22:00
Spotkanie: Sevilla - Espanyol
Typ: Over 6 kartek
Kurs: 1.90
Analiza:

Hiszpania, Copa del Rey, Sevilla (gospodarz, bilans 3-0-2) vs. Espanyol (4-0-1). PIERWSZY MECZ ZAKOŃCZYŁ SIĘ WYNIKIEM esp3:1sev! Po kilku nieudanych próbach przewidzenia nieprzewidywalnej NBA biorę się za swoją ulubioną kategorię - over na kartki. Wczoraj gładko weszło w meczu Barcelony z Atletico (13 kartek w meczu, gdy buk wystawił tylko 7.5). W kolejnym rewanżu Pucharu Króla Hiszpanii również stawiam na over ze zwrotem w razie dokładnie 6 kartek. Trudno oczekiwać undera, gdy świetna w tym sezonie Sevilla będzie musiała narzucić szybkie tempo i odrabiać straty. Już widzę graczy Espanyolu jak brutalnie przerywają akcje, grają na czas itd. 6 kartek to tylko po 3 dla każdej z drużyn. Zdecydowanie OKAZJA!
Pierwszy mecz to 9 kartek...
✅90

Otrzymane punkty reputacji: +1
ill-be-back 4,4K

ill-be-back

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 2:30
Spotkanie: Charlotte Hornets @ San Antonio Spurs
Typ: Charlotte (+13)
Kurs: 1,943
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Mecz dwóch ekip, które wydaje się, że dzieli przepaść, ale gdy bliżej przyjrzymy się sytuacji okazuje się, że, przynajmniej na papierze to pojedynek drużyn, które w ostatnich tygodniach uzyskują podobne rezultaty. Patrząc na h2h to spotkanie ma jednego faworyta i nie jest nim drużyna przyjezdna. W ostatnich 10 sezonach obie ekipy spotkały się 21 razy i 19 zwycięstw zanotowali gracze Spurs. Do niedawna mecze tych drużyn kończyły się rozjechaniem Charlotte przez walec. Różnice punktowe wynosiły ok. 15-20 pkt. W ostatnim czasie się to zmieniło i SAS nie spuszczają już takiego łomotu Szerszeniom. Ostatnie 3 pojedynki tych ekip to różnice +4, +6, +5 na korzyść San Antonio. W ostatnim meczu tych ekip w Charlotte rozegranego dwa tyg. temu padł wynik 98-93. Patrząc na formę obu drużyn to z ostatnich 10 spotkań obie mają bilans 8-2. Hornets polegli z San Antonio i Cleveland, a Spurs musieli uznać wyższość Waszyngtonu i Chicago. Gdyby liczyć styczeń to Charlotte jest na drugim miejscu w swojej konferencji a SAS na czwartym w swojej z identycznym bilansem jak np. GSW. Dzisiaj spodziewam się kolejnej wygranej Spurs bo jest to po prostu lepsza drużyna, ale nie sądzę żeby zwycięstwo było odniesione w jakichś ogromnych rozmiarach. Stąd proponuję typ na CHA z handi w postaci +13 punktów. Typ jest trochę ryzykowny, ponieważ w Charlotte nie zagra kontuzjowany Kemba Walker, najlepszy gracz tej ekipy. Jednak Hornets potrafili trzykrotnie wygrywać bez jego udziału, więc mam nadzieję, że tym razem nie polegną. Po stronie strat Charlotte musi też zapisać nieobecność Biyombo i rezerwowego Williamsa. W San Antonio brak absencji istotnych graczy.
✅94

louisarmstrong 1,8M

louisarmstrong

Użytkownik
Spotkanie: Berdych T. - Murray A.
Typ: zw Murray 3:2
Kurs: 6.00
Bukmacher: bet365
Cięzki mecz do typowania ja jestem zdania że tutaj nikomu łatwo nie pójdzie i kroi się pięciosetowa walka z małym wskazaniem na Szkota i to za drobne zagram .
⛔100 / Kiepska analiza

dbzquake 47

dbzquake

Użytkownik
Spotkanie: Tomas Berdych - Andy Murray
Typ: Murray 3:1
Kurs: 4.33
Witam. Podobnie jak wiekszosc typerow z tego forum przewiduje, ze Andy Murray wygra ten mecz. Jest on rowniez faworytem bukmacherow. Wydaje mi sie, ze dopiero teraz tak naprawde sie przebudzil po wczesniejszej kontuzji. Pokonal silnego Dimitrova, z ktorym przeciez ostatnio przegrywal. Z kolei Berdych rowniez radzi sobie niezle. Ludzie sie ekscytuja, ze nie stracil jeszcze nawet seta. Jednak jak spojrzec na Andiego to on wlasciwie stracil tylko 1 seta ze wspomnianym Dimitrowem wygrywajac 3:1. Mysle, ze mecz bedzie zaciety, ale to raczej Murray ma mocniejsze nerwy i wygra przynajmniej dwoma setami.
✅ 333

Otrzymane punkty reputacji: +5
homel 918

homel

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, FINLANDIA: Liiga
Godzina: 29.01.2015 17:30
Spotkanie: Saipa - Assat
Typ: over 6,5
Kurs: 5,30
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Siodma druzyna ligi Saipa podejmuje 8 w tabeli Assat. Obydwie ekipy ostatnie mecze bardzo skromnie wygraly, 1-0 goscie, oraz 3-1 gospodarze. W mojej opini taki stan rzeczy nie utrzyma się długo. W koncu pokażą swoj potencjał ofensywny, jaki obydwie ekipy posiadaja. Swietni strzelcy, dobra forma, i powinno byc swietne widowisko. Obydwie druzyny lubia ze soba grac, ostatnie spotkanie Assat zmiazdzylo 7-1 Saipe! NIe trzeba pisac jak mocna jest chec rewanzu dzisiejszych gospodarzy, bedzie sie dzialo , i powinno wpasc duzo goli
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Brazylia NBB
Spotkanie: Pinheiros - Mogi das Cruzes
Typ: Mogi das Cruzes(-1)
Kurs: 1.95
Bukmacher: Pinnacle

Mogi już od dłuższego w gazie, wygrywają kolejne spotkania w coraz to pewniejszym stylu.Dzisiaj Mogi ma łatwiejszgo rywala od Palmeiras.Pinheiros to nie jest ten sam zespół co jeszcze rok temu, między innymi dlatego, że inch najlepszy gracz Stallworth przeszedł do Mogi W jego miejsce przyszedł Jason Smith ale jak do tej pory zawodzi i nie jest to godny następca Stallwortha.Poza tym reszta zespołu nie robi wrażenia, od kilku lat w tym zespole zmienia się nie wiele.Trzon stanowią gracze brazylijscy, kilku z nich już grubo powyżej trzydziestki.Pinheiros to nie jest wymagający rywal dla Mogi, stać na urwanie kilku zwycięstw ale z czołowką dostawali w ostatnich meczach konkretnie po dupie i tak też przewiduje dzisiaj.Po ostatnim meczu Mogi wskoczyli do pierwszej czwórki, po wygranej nad Pinheiros jest nawet szansa na trzecie miejsce.
✅95

J 3,4K

jaja

Użytkownik
Dyscyplina: KOSZYKÓWKA EUROLIGA
Godzina:
18:00
Spotkanie
: CSKA - Nizhny
Typ:
Nizhny +17
Kurs:
1.70
Bukmacher:
Bet 365
Analiza:
Wysokość tego handicapu to wg mnie lekkie nieporozumienie. Owszem prawdą jest, że zespół z Moskwy wygląda niesamowicie. W ostatnich meczach De Colo pokazuje za co bierze miliony dolarów za grę. Ogólnie skład a co za tym idzie możliwości rotacji jakie ma Itoudis wydają się być nieograniczone. Już sam fakt, że taki gracz jak Kyle Hines jest tam zadaniowcem !!! (gracz, którego 2 lata temu ściągał do Moskwy Messina dając mu kontrakt życia tylko po to żeby zabrać Olympiacosowi kluczowego gracza, który 2 raz odebrał im szanse na triumf w Eurolidze). Jednak gram ten typ bo to nie CSKA wg mnie jest kluczem do jego powodzenia. Jedyny mecz w jakim CSKA (bilans 13-0 w Eurolidze i 16-1 w VTB) musiało uznać gorycz porażki to właśnie spotkanie w VTB z Novgorodem. Nizhny gra piękną zespołową koszykówkę i ma do tego idealnie &quot;skrojony&quot; skład. Owszem nr jeden jest super strzelec Rochestie, ale nawet pod jego nieobecność zespól wygrywał bo zarówno Kinsey, Thompkins czy Parakhouski potrafili rzucać po 15 i więcej punktów. Do tego kilku niezłej klasy rosyjskich zadaniowców jak Baburin, Khvostov czy Antonov. Cska jest faworytem tego meczu i to nie powinno dziwić, ale nie wyobrażam sobie aby Nizhny dał się tak zdominować. Co więcej nie zdziwię się jeśli to będzie do końca wyrównany mecz, który rozstrzygnie się w samej końcówce. Bo Nizhny ma tyle opcji w ataku, że powinien bez problemu trzymać się w grze.
✅
70

Otrzymane punkty reputacji: +12
D 453

dresu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Puchar Islandii
Godzina: 20:00
Spotkanie: Fram Reykjavik-Fylkir
Typ: over 3,5 bramki
Kurs: 2,15
Bukmacher: bet365
Analiza: Na dzisiaj wybrałem spotkanie z pucharu Islandii pomiędzy Fram Reykjavik a drużyną przyjezdnych Fylkir obie ekipy grają w pierwszej lidze ostatnie ich spotkanie w lidze odbyło się w październiku wtedy padł wynik 4-3 dla Fram ale dzisiaj te ekipy spotykają się w pucharze i to może być różnie mogą posypać się bramki albo nie ale do tej pory w tym pucharze pada dość dużo bramek i dziś też na to liczę i mam nadzieję że typ wejdzie bez większych problemów.
⛔100

pepe19911 10

pepe19911

Użytkownik
Dyscyplina: EGIPT: Pierwsza liga - Kolejka 18
Godzina: 17:00
Spotkanie: Zamalek - Al Ahly
Typ: Zamalek
Kurs: 2.90
Analiza :
Dzisiaj w egipcie zmierzą się dwie drużyny z czołówki , a dokładniej Zamalek (1) i AL Ahly (3). Lider nie przegrał w tym sezonie ani jednego meczu na własnym stadionie ( 7 w 1 r 0 p ) tracąc przy tym tylko 3 br a strzelając 18.
Al ahly na wyjeździe ( 4 w 3 r 1 p ) stracili 5 br , strzelili 11 br.
Historia spotkań tych 2 klubów biorąc ostatnie 16 meczy ( jakieś 8 lat ) stawia w świetle faworyta gości nie przegrali ani razu , zremisowali 8 meczy , wygrali 8.
Jak dla mnie nic nie trwa wiecznie i w końcu po 8 latach obecny lider będący w dobrej formie i grający na własnym stadionie będzie chciał w końcu odnieść zwycięstwo.
⛔100

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Towarzyskie międzyklubowe
Spotkanie: Vaduz - Grodig
Typ: over3.5
Kurs: 2.03
Bukmacher: unibet
Godzina: 14:00
Spotkanie sparingowe na neutralnym terenie, Vaduz 2 dni temu zagrali zacięty pojedynek z Sturmem Graz remisując 3-3. Dzisiaj również zmierzą się z austriackim pierwszoligowcem.
Vaduz drużyna z z Lichtensteinu, beniaminek pierwszej ligi w Szwajcarii, obecnie 7 miejsce w tabeli. Spotkania sparingowe w tym miesiącu:
27.01.15 Sturm Graz - Vaduz 3 : 3
23.01.15 Bayern II - Vaduz 1 : 5
17.01.15 Vaduz - Rapperswil 6 : 0
14.01.15 Vaduz - YF Juventus 2 : 1
10.01.15 Vaduz - Zurich - 3 : 3
Piękne rezultaty!
Grodig również całkiem przyzwoicie spisuje się w sparingach:
24.01.15 Grodig - Liefering 5 : 1
16.01.15 Grodig - Munich 1860 1 : 2
10.01.15 Grodig - Neumarkt 6 : 2
Jak widać Austriacy grali ostatnie spotkanie 5 dni temu, grając jedną połowę drugim składem, przeciwnik był mało wymagający można było dać szansę zmiennikom.
Vaduz 2 dni temu musiało gonić wynik, po pierwszej połowie przegrywali 0-2 i przez większość meczu musiało grać sporo zawodników z pierwszego składu.
Także powinni być bardziej zmęczeni.
Grodig jest porównywalna drużyną do Sturmu, może trochę słabszą, ale w ofensywie zawsze są mocni.
Liczę na kolejne ostre strzelanie.
Tniemy over!
⛔ 100

jonak 68

jonak

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej Rosyjska Vhl
Godzina: 15:00
Spotkanie: Rubin Tyumen - HK Lipetsk
Typ: kto wygra 1 tercje typ 2
Kurs: 3,23
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza :
Witam dzis pod uwage biore mecz Hokeja Rosyjskiej ligi VHL :Rubin Tyumen - HK Lipetsk wyżej notowani w tebli są HK Lipetsk . Dlaczego taki typ ?? ktos by powiedział że czyste szalenstwo statystycznie lepsi są gospodarze wygrali 3 /na 3 mecze kazda seria sie kiedys konczy xd wiem że typ jest bardzo ryzykowny w tabeli wyżej są goscie i wydaje mi sie że sa w lepszej formie od ostatniego spotkania mineło troche czasu a bukmacherzy stawiaja na gospodarzy moga wpuszczac troche w kanał .Według mnie za drobne można zagrac taki typ.
Pozdrawiam.
✅ 223

Otrzymane punkty reputacji: +7
bzyk663439858 72

bzyk663439858

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna Hiszpania
Spotkanie Sevilla-Espanyol
Typ: over 2,5
Kurs 1,72
Buk bet365
Analiza: Spotkanie rewanżowe copa del rey,w pierwszym meczu padł wynik 3:1 dla ekipy Espanyolu Barcelona,więc podejrzewam,że dzisiaj będzie mecz otwarty,bo Sevilla od początku musi zaatakować,co będzie okazją też do kontry dla gości,tak jak we wczorajszym meczu Atletico i barcy,może tutaj paść wynik overowy,jak to bywa w rewanżach,zazwyczaj są to mecze otwarte.Garść statystyk:jeżeli chodzi o mecze u siebie ekipa Sevilli jest bardzo mocna,obecnie jest niepokonana od 15 spotkań,natomiast Espanyol to najgorsza drużyna w PD jeżeli chodzi o mecze na wyjeździe,bezpośrednie mecze tych drużyn to 8 overów z rzędu,dlaczego tym razem miałoby być inaczej?skoro wiadomo,że ekipa gospodarzy od początku musi się otworzyć w tym meczu,zresztą defensywy oby ekip nie są jakieś mega mocne.Stawiam na dobry szyki mecz obfitujący w bramki.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom