>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 29.01.2015 (czwartek)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Hiszpania / Puchar Króla /
Godzina 20:00
Spotkanie - Getafe : Villarreal
Typ - czerwona kartka / tak
Kurs - 3.00
Buk - Unibet
No to znowu trochę adrenaliny a szukam jej w meczu pomiędzy Getafe a Villarreal , wczoraj mieliśmy full wypas bo 5 goli , karny i 2 czerwone , dziś może takiego fulla nie być ale spróbuje na czerwień , w pierwszym pojedynku zaledwie o 1 gola lepsi goście i dziś będą bronić tą jednobramkową przewagę no a Getafe powinno atakować i nie zapominać o obronie bo wiadomo przy stracie gola trzeba samemu strzelić sporo itd. itp , nie mogłem wyszukać informacji na temat sędziego ale zajrzałem do ich H2H i tu o dziwo sporo czerwieni pomiędzy nimi ba nawet zdarzało się nie raz że aż 2 kartoniki tego koloru były pokazane w jednym meczu , a z najnowszych statystyk czyli z tego sezonu to w obu ekipach mnóstwo kartek i Getafe 61 żółtek i czerwona i Villarreal 63 żółtka i 3 czerwienie tak więc o dziwo goście więcej czerwieni ale nie ważne ja myślę że może być ostro w tym pojedynku , co prawda w ich pierwszym meczu tylko 2 żółtka dla Getafe ale dziś liczę na czerwień i o dziwo zarówno Unibet jak i Betsson wystawili kurs zaledwie 3 tak więc może coś być ( ale nie musi WIEM ) !
⛔ 100

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Koszykowka, Euroliga
godzina: 20:45
Crvena Zvezda - Alba Berlin
typ: Alba
kurs: 3.20
maraton

Jednak to Alba jest obecnie najwiekszym zaskoczeniem na plus w tej edycji Euroligi. Nie spodziewalam sie, ze tak marna kadra wydobedzie z siebie maxa. Bardzo przecietna druzyna a udalo mi sie pokonac Barcelone czy na wyjezdzie Galate. Byly i sporo slabsze mecze mimo to myslalam, ze to wlansie Red Star bedzie &quot;czarnym koniem&quot;. Obecnie Serbowie maja duze klopoty. Bilans 0-4 w grupie z Realem, Maccabi, Barca, Panata no to juz szanse sa zerowe. W poniedzialek mieli ciezki wyjazdowy mecz z Buducnosta, mysle, ze moge troche luzniej podejsc do tego spotkania. Albie bardziej zalezy ale tez dzieki temu maja wieksza presje wiec nie gram mocno, tym bardziej, ze kadrowo Alba mocno ograniczona. Chociaz musze przyznac, ze kurs kusi bo tu klasyczne value wiec warto.
⛔100

tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Godzina: 20:45
Spotkanie: Anadolu Efes - Olympiakos
Typ: Olympiakos -9
Kurs: 4.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Euroliga, zespół Efes zajmujący 5 lokatę podejmuje silny Olympiakos, lidera grupy. Dlaczego taki typ ? Ostatnio próbuje trafić właśnie jakiś wyższy kurs, ostatnio nie wchodziły, więc pora, by wkońcu coś &quot;wpadło&quot; ;) A tak na poważnie, ostatnie spotkania między tymi drużynami wygrywał Olympiakos, zarówno na wyjeździe, jak i u siebie. W obecnej fazie Euroligi grecki zespół wygrał oba spotkania wyjazdowe, z Fenerbahce i Unicają, odpowiednio 6 i 8 punktami. Są to zespoły o podobnej klasie co zespół Anadolu, który ostatnio przegrał ostatnie spotkania- z Novgorodem 109:90 oraz CSKA 69:78. Nie widzę powodu, by w dzisiejszym spotkaniu nie mieliby przegrać równie dużą różnicą punktową ;) Przecież grają z bardzo mocnym zespołem. Nie wiem, dlaczego kursy na nich spadają. Wiadomo, walczą o play-offy. Są dobrą drużyną, lecz ten argument aż tak do mnie nie przemawia.
Mam nadzieję, że Olympiakos zagra na swoim wysokim poziomie, co pozwoli pokonać dzisiejszych przeciwników i pokryć mój handicap.
Pozdro
⛔100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Turcja puchar
Spotkanie: Besiktas - Sariyer
Typ: Over 5.5
Kurs: 4.50
Bukmacher: Sportingbet
Przedostatnie spotkanie rozgrywek o Puchar Turcji w grupie F. W tej fazie dalszy awans mają dwa zespoły w grupie. Besiktas aktualnie zajmują trzecie miejsce mając na koncie dwa zwycięstwa i dwie porażki. W starciu z ostatnią drużyną tejże grupy jest zdecydowanym faworytem. Wszak ekipa Sariyer gra o dwie klasy rozgrywkowe niżej, natomiast w obecnej edycji pucharu nie tylko nie zdobyła punktu, ale nawet nie udało im się strzelić gola. W pierwszym meczu Besiktas rozbił rywali na wyjeździe aż 4-0. Sądzę, że dziś uda im sie strzelić jeszcze więcej. Dzisiejsi goście nie powinni stawiać zbyt wielkiego oporu - szans na awnas już nie mają.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom