Dyscyplina: Piłka Nożna -
Rosja - Premier Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: FK Rostov - Kubań Krasnodar
Typ: dodatkowy handicap azjatycki Kuban -0.5,-1.0
Kurs: 4,650
Bukmacher: bet365
Analiza: typuje zwycięstwo Kubania w tym meczu minimum 2 golami, analizę swoją popiera progresją? Nie wiem ja to nazwać, bo jak ja walnę porządna analizę czasem jakie to gwiazdy nie grają w tym zespole i jak bardzo chcą wygrać to później się okazuję, że piłkarz bierze 1 mln zł nie za granie w piłkę a sprzedawanie meczy to byłoby bardziej prawdopodobne stwierdzenie - dlatego też nie każdy może grać w polskiej extraklasie - gdzie były i są? ustawiane całe kolejki spotkań a nie jeden mecz - a gość powiedzmy Dariusz W. skazany na więzienie za ustawki po wyjściu z więzienia komentuje sobie mecze w studiu TVP jakby się nic nie stało wiadomo co robi kasa, hmm to może dokończę jednak tą analizę - wyniki zespołu Rostov są jednym słowem ***** oszołamiające jak na ruskie warunki itd - więc nie zdziwiłbym się gdyby a powtarzam, że wyniki drużyny Rostov są ***** naprawdę oszałamiające - link tutaj do ich meczów u siebie
http://www.flashscore.pl/mecz/IJXuSJ1G/#h2h;home to proszę, spojrzeć, że taka drużyna jak Rostov od ponad roku !!! czasu w lidze takiej jak rosyjska gdzie jest i Zenit i Lokomotiw i Spartak i CSKA i Dynamo Moskwa i są sprzedawane mecze tak długo jak długo Chodorkowsky będzie siedzi w więzieniu to właśnie taka drużyna jak to FK Rostov pomijając takie fakty, że dziwnym trafem w Sankt Petersburgu potrafiła ograć Zenit 2:0

to właśnie taka drużyna jak FK Rostov od ponad roku nie ma już przegranej u siebie więcej jak albo minimum 2 golami - czy ta drużyna jest jakimś ***** Batmanem? hmm szczerze w to powatpiewam - i dodam jeszcze, że taka drużyna jak Kuban aspirująca do gry w np
LE jeśli dziś nie wygra nawet tego meczu to sobie go po prostu kupi to dwubramkowe zwycięstwo tam bo wiadomo wszem i wobec, że Boga już nie ma a kasa się liczy - także Rostov - spokojnie powinien spaść w tabeli tam gdzie jest jego miejsce czyli dolna półka a Kuban gdyby faktycznie zwyciężył i to co ja piszę okazało by się prawdą to dopiero by wyszedł ze strefy spadkowej - oczywiście mogę się mylić - to jest czysty strzał - nie jest to taka analiza tak jak Hulk strzela pierwszego gola w walencji i od połowy boiska biegnie sam nie pilnowany - obrońca 10 metrów od niego tak aby to zenit strzelił pierwszy bramkę - bo wiadomo meczów w
LM nie sprzedaje się Valencia, Monaco i Zenit to wiedzą napewno, ciekawe tylko dlaczego Valencia ma długi, a Monaco szejków a Zenit ludzi co chcą zarobic kasę? hmm dziś myślę, że sporo ludzi może na tym meczu zarobić kasy jeżeli Kuban wygra tu dwoma bramkami a statystycznie nikogo to nie zdziwi nawet jakby ten mecz był ustawiony na 0:2 no bo takiego wyniku już od roku nie miał Rostov
P.S. stawiasz oczywiście na własne ryzyko i pamiętaj czy wygrana czy przegrana bez króla w Polsce to Ty masz jedynie wydany na siebie wyrok śmierci a wcześniej full cierpienia "c"zło"wieku" dobrze, że nie "zło"dzieju"

100