>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 28.04.2012 (sobota)

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na Sobotę - 28 Kwietnia

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

billi 207

billi

Użytkownik
Piłka Nożna,Bundesliga

Kaiserslautern-BVB

typ: X
kurs: 4.58
bukmacher: Pinnacle

analiza:
Na początku byłem pewien typu BVB-1,5,przyjrzałem się bliżej ,pomyślałem i teraz już wiem ,że to dziwny mecz do typowania.

Czy ostatnie zwycięstwo Lautern w Berlinie coś zmieniło w tej drużynie? Na pewno dodało im wiary w siebie,każdy kto grał w piłkę ,przegrywał i odniósł wyczekiwane zwycięstwo wie,że w szatni zaczyna się rozpogadzać,teraz pytanie jak to wpłynie na grę..Zagrają radosny futbol przeciwko mistrzom Niemiec i przegrają z handi -3,5 czy zagrają mądrze ,ale z wiarą w siebie i postarają się urwać punkt Borussi,tego nikt nie jest w stanie przewidzieć.

Czerwone diabły to klub z olbrzymimi tradycjami,każdy słyszał o słynnym wzgórzu Betzenberg,na meczu (bez względu na to ,że Lautern spada) na trybunach prawdopodobnie będzie komplet bo po 1 wszyscy przyjdą obejrzeć BVB i po 2 będą chcieli godnie pożegnać własną drużynę,pokazując ,że kibice są z drużyną na dobre i złe,a grać przy dzikich trybunach Fritz-Walter Stadium nikomu nie jest łatwo.

BVB jednak zapowiada ,że chcą pobić rekord Bundesligi w ilości zdobytych punktów w 1 sezonie jednak pomiędzy powiedzieć a zrobić jest daleka droga a piłkarze Kaiserslautern na pewno nie zamierzają jej skracać.

Jest też inny aspekt,Lautern spada a ilu piłkarzy ma ambicje grać w 2 Bundeslidze? Mecz z mistrzem Niemiec to idealna okazja do autopromocji.

Historia nie gra i dobrze o tym wiem,ale wg. mnie warty zauważenia jest fakt iż Borussia na Betzenberg wygrała po raz ostatni w 2001 roku..

Lautern bez swojego kapitana -Tifferta,nie ma też Sukuty-Pasu i Destroffa,który ostatnio zaczął więcej grać. Brak Kouemahy,Jorgensena i Simunka to standard.
W BVB nie zobaczymy Schmelzera,Bendera i Kuby,do meczowej 18 wskakuje Kringe.

Czy BVB stać w tym meczu na zwycięstwo? Zdecydowanie tak i to z wysokim handi,czy tak się stanie zobaczymy..
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Premier League
Spotkanie: Stoke - Arsenal
Typ: Arsenal
Kurs: 1,94
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Arsenal nie może sobie pozwolić na stratę punktów z takim rywalem jak Stoke, bo Newcastle tylko czeka by zająć miejsce promujące bezpośrednim awansem do Ligi Mistrzów. W związku z dostaniem się Chelsea do finału Ligi Mistrzów, Kanonierzy muszą wygrać wszystkie spotkania do końca sezonu, ale czy poradzą sobie z dobrze spisującymi się na własnym boisku Drwalami? W mojej opinii tak ponieważ goście są bardzo zmotywowani po remisie z The Blues i za wszelką cenę będą dążyć do zdobycia trzech punktów. Żadne jedno oczko nie zadowoli Wengera. Gdyby wygrał z Wigan, czy chociażby z rezerwowym składem Chelsea jego drużyna byłaby w komfortowej sytuacji, a teraz musi zrobić wszystko, by nie zdarzyła się strata punktów, która może spowodować stratę trzeciego miejsca. Pomimo tych ostatnich dwóch remisów, forma Kanonierów nadal jest dobra. Van Persie trochę spuścił z tonu, jednak mam nadzieję, że weźmie się w garść i zacznie zdobywać kolejne bramki, ponieważ Rooney odrobił straty i ma koncie już 26 goli czyli jednego mniej od Holendra. Robin ma za sobą chyba najlepszy sezon w karierze i z pewnością chciałby go zakończyć z tytułem króla strzelców PL. Jednak bez dobrej gry nie będzie w stanie tego zrobić. Tak jak napisałem wcześniej - Arsenal nie może dopuścić do żadnej niespodzianki, bo strata trzech oczek wiąże się z równoznacznym opuszczeniem trzeciej lokaty, bo Newcastle jest w świetnej dyspozycji i raczej wygrają z Wigan. Dodatkowo dochodzi spotkanie Srok z Chelsea i City, tak więc terminarz napięty. Kanonierzy muszą to wykorzystać, takich szans po prostu nie można marnować. Stoke już o nic nie walczy, jednakże dadzą z siebie wszystko, bo w końcu grają u siebie. Ja stawiam na zespół Wengera, który ma wielki umiejętności, ale niestety nie przekładają się one na trofea. Jest jeszcze przyszły sezon, ale należy zagrać w Lidze Mistrzów, aby utrzymać w klubie takich graczy jak van Persie czy Song.
⛔ 100

cezarinh0 108

cezarinh0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Młoda Ekstraklasa
Spotkanie: Cracovia Kraków ME - Wisła Kraków ME
Typ: over 2,5
Kurs: 1,80
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Przedsmak poniedziałkowych 185. derbów Krakowa. Kolejno 12. i 13. drużyna tabeli będą chciały walczyły o, nazwijmy to, miniprym w Krakowie ;) Ten typ wpadł mi w oko z jednego podstawowego powodu - w każdym z 10 ostatnich meczów Młodej Wisły padał wynik overowy:
22.04.12 MLO Wisła Kraków U21 Podbeskidzie B-B U21 2 : 1
15.04.12 MLO LKS Lodz U21 Wisła Kraków U21 4 : 2
05.04.12 MLO Wisła Kraków U21 Jagiellonia Białystok U21 2 : 1
31.03.12 MLO Legia Warszawa U21 Wisła Kraków U21 5 : 1
25.03.12 MLO Wisła Kraków U21 Ruch Chorzów U21 3 : 1
21.03.12 MLO Wisła Kraków U21 Lechia Gdańsk U21 3 : 0
18.03.12 MLO Wisła Kraków U21 GKS Bełchatów U21 1 : 3
10.03.12 MLO Lech Poznań U21 Wisła Kraków U21 3 : 0
20.11.11 MLO Górnik Zabrze U21 Wisła Kraków U21 4 : 0
12.11.11 MLO Polonia Warszawa U21 Wisła Kraków U21 3 : 1
W meczach Młodych Pasów wyglądało to także nieźle - na 10 spotkań 7 było overowych, w tym 3 z 4 meczów u siebie.
Co więcej, Cracovia jest drugą po ŁKS-ie drużyną, która traci najwięcej bramek u siebie, a Wisła trzecią, po Lechii i Podbeskidziu drużyną, mającą najwięcej straconych goli na wyjeżdzie w polskim odpowiedniku włoskiej Primavery.
Uważam, że dokładając do tego prestiż meczu, oba teamy będą chciały strzelić jak najwięcej goli, co da nam wynik overowy ???? Mam nadzieję, że górą w tym pojedynku będzie moja kochana Wisełka ;) Pozdrawiam.
⛔ 100

R 204

rotfl233

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Ruch Chorzów - ŁKS Łódź (H 0-1)
Typ: 1
Kurs: 2.41
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza:
Gra Ruchu ostatnimi czasy jest naprawdę przekonywująca. Jakby dodać do tego, że na chwilę obecną tracą tylko 1 punkt do liderującej Legii i mogą objąć prowadzenie w Ekstraklasie jestem coraz bardziej skłonny do postawienia tego typu. Ktoś może powiedzieć że Ruch mimo dobrej gry dużo bramek ostatnio nie strzela, ale ale ale...na przeciw staną piłkarze ŁKSu, którzy mają skłonności do tracenia dużej liczby bramek(bilans na wyjeździe 8:20, bilans ogólny 19:48). NAJGORSZA DEFENSYWA W LIDZE!!! Ktoś inny powie z kolei, że łodzianie walczą o pozostanie w lidze, że to jest mecz ostatniej nadziei, że to mecz o utrzymanie, że to mecz decydujący czy też, że jest to mecz który trzeba wygrać. Ja powiem inaczej, mecz ostatniej nadziei to był w poprzedniej kolejce z wykartkowaną Koroną, która mimo to wygrała 2:0 grając na wyjeździe. Realnie patrząc na fakty to ŁKS nie ma szans na utrzymanie w tym sezonie. Ostatnie spotkanie między tymi drużynami odbyło się w Łodzi z rezultatem 4:0 na Ruchu. Ja nie mam wątpliwości, że to będzie gra do jednej bramki, dlatego stawiam handicap!
⛔ 100

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Holandia Eredivisie
Spotkanie - VVV Venlo : ADO Den Haag
Typ - powyżej 4.5 gola w meczu
Kurs - 4.33
Buk - Bet365
Analiza :
Wybrałem na dzis spotkanie w Holenderskiej Eredivisie pomiędzy Venlo a Den Haag i liczę na sporo bramek w tym spotkaniu . Zespół gospodarzy zajmuje obecnie 16 miejsce w tabeli co daje mu baraż o pozostanie w lidze ale do końca sezonu pozostały trzy kolejki a strata do bezpiecznego 15 miejsca wynosi 6 pkt. czyli teoretycznie jest jescze jakis mały cień nadziei ? jednak patrząc realnie na dzis to raczej forma u gospodarzy jaką prezentują zakrywa całą tę nadzieję bo przez aż 7 kolejek to same porażki . Drużyna Venlo na 31 kolejek ma bilans 7-4-20 no i ten stosunek bramek 36:73 mówi nam wiele . Natomiast zespół E.Smolarka też nie błyszczy bo zajmuje dalekie 14 miejsce jednak to oni są na bezpiecznym miejscu i mają przewagę nad swoim dzisiejszym rywalem 7 pkt. przewagi . ADO na ostatnie 10 spotkań ma bilans 2-3-5 a bramki 8:12 , dlatego liczę dzis na bardzo ciekawy pojedynek , obie ekipy w tym sezonie tracą dużo bramek no gospodarze przodują w tej statystyce bo jak już wspomniałem stracili już 73 gole a ADO 55 . Gdy popatrzymy na mecze bezposrednie między nimi to możemy zobaczyć jakie padały tam wyniki np. 2:3 w ubiegłym sezonie ADO wygrało , 5:1 , 4:1 czy 3:3 tak więc wielce prawdopodobne że i dzis kibice zobaczą wiele bramek . Pozdrawiam !
⛔ 100

e.dantes 330

e.dantes

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie - Widzew : Lechia
Typ - Lechia i więcej niż 2,5 gola w meczu
Kurs - 5.25
Buk - Bwin
Analiza :
Być , albo nie być ..... takie chyba pytanie zadają sobie dzis piłkarze gosci Lechii Gdańsk w meczu z Widzewem , no bo na trzy kolejki przed zakończeniem rozgrywek T-Mobile Ekstraklasy zajmują 14 miejsce z zaledwie 3 pkt. przewagi nad ŁKS-em a przed nimi jeszcze oprócz oczywiscie tego spotkania mecze z Ruchem i Legią czyli kiedy jak nie dzis . Miałem okazję oglądać Lechię w meczu ze Śląskiem i powiem że byłem pod wrażeniem spisywali się b.dobrze mnóstwo strzałów celnych na bramkę Śląska grali szybką piłkę i gdyby sędzia uznał prawidłowo strzeloną bramkę to dopisali by do swojego konta 3 pkt a tak to tylko remis 1:1 . Co prawda Lechia ze swoim dzisiejszym rywalem jeszcze na ich stadionie nie wygrała w najwyższej klasie rozgrywkowej.Piłkarze z Gdańska co prawda strzelają w tym sezonie mało bramek ale też nie tracą za dużo bo ich bilans bramkowy po 27 kolejkach jest 18:28 . Teraz gospodarze , są na bezpiecznej 9 pozycji w tabeli i chyba już to mają wszystko gdzies...... . Ich gra to pokazuje bo na ostatnie 10 kolejek zaledwie 2 zwycięstwa 4 remisy i 4 porażki bramek zdobyli tylko 9 a stracili 13 , ich także miałem okazję oglądać w meczu z Cracovią i powiem szczerze dno.... brak jakiegokolwiek zaangażowania widać że pragną aby ten sezon się już zakończył ! Dlatego porównując ich aktualną formę no i u gosci z kim jeszcze mają się spotkać do końca sezonu wydaje mi się że to własnie oni wyjdą z tej potyczki z trzema jakże ważnymi punktami no i przełamią niemoc stadionu Widzewa liczę na 2:1 dla Lechii . Pozdrawiam !
⛔ 100

G 3

gregor17

Użytkownik
Dysyplina: Premier League
Spotkanie: Everton - Fulham
Kurs: 1.83
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz dwóch drużyn, które już dawno zapewniły sobie utrzymanie w Lidze Angielskiej i nie mają już szans na europejskie puchary. Oba kluby dzielą 2 punkty w tabeli jeżeli Fulham wygra to wyprzedzi w tabeli Everton. Jednak wszystko wskazuje na to, że Everton wygra ten mecz. Ogólny bilans spotkań tych drużyn to 13-2-9, a w ostatnich 5 spotkaniach Everton wygrał aż 4 razy a raz padł remis.Napewno Everton jest podbudowany wyjazdowy m remisem z Manchesterem United. Gra przed własna publicznością dla Evertonu także będzie dużym atutem.
✅ 83

karamazow 110

karamazow

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Finał Coupe de France
Spotkanie: Lyon - Quevilly
Typ:1 (0-1)
Kurs: 1,80
Bukmacher: Betclick
Analiza:
W meczu finału pucharu Francji spotkają się na Stade de France 4 drużyna Ligue 1 oraz 14 drużyna National (trzeci poziom rozgrywek). Faworytem tego finału jest oczywiście podrażniony Lyon, który po tym sezonie z pewnością będzie miał niedosyt: odpadnięcie z Apoelem w 1/8 ligi mistrzów, przegrana w finale pucharu ligi z OM, zajęcie 3 lokaty gwarantującej udział w przyszłorocznej lidze mistrzów może okazać się poza zasięgiem ekipy Lyonu( 6 punktów straty do Lille). Ostatnią szansą, żeby w jakimś stopniu uratować ten sezon będzie zdobycie Pucharu Francji,ale żeby tego dokonać trzeba będzie ograć pogromcę faworytów Quevilly. W drodze do finału drużyna Quevilly ograła wyżej notowane ekipy: Clermont Foot, , Angers, OM, i wreszcie zwycięstwo w półfinale nad Rennes. Moim zdaniem w o lekceważeniu w tym pojedynku ze strony Lyonu nie może być mowy i wyjdą w pełni skoncentrowani i zdeterminowani by osiągnąć swój cel dlatego nie sądzę by Quevilly było w stanie coś ugrać w tym finale. Drużyna z Lyonu najprawdopodobniej wystawi swoje wszystkie największe armaty : Lisandro Lopeza, Gomisa więc nie widzę innej możliwości w tym spotkaniu niż pewne zwycięstwo Lyonu chociaż w sporcie nie takie zwycięstwa outsiderów się zdarzały.
Prawdopodobne składy według strony www.lyon.pl
Lyon: Lloris – Réveillère, Cris (cap), Lovren, Cissokho – Gonalons, Kallström – Lacazette, Gourcuff, Lisandro – B. Gomis
US Quevilly : El-Kharroubi – Vardin, Weis, Beaugrand (cap), Vanoukia – Z.Diarra, Jouan – Laup, Valero, Capelle – J.Colinet
⛔ 100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: WTA - SINGIEL: Stuttgart (Niemcy), ziemna
Spotkanie: Kvitova P - Sharapova M
Typ: Sharapova 2
Kurs: 2.25
Bukmacher: Betclic
Analiza: Na dzisiejszy wieczór wybrałem mecz pomiędzy Marią Sharapovą, a Czeszką Kwitovą ; ) Bukmacherzy mają za faworyta Kvitovą, gdyż kurs na to wskazuje.. Ale ja tak nie uważam, ze względu na wczoraj mecz Sharapovej z Samantą Stosur.. Pierwszy set Rosjanka przegrała w time&#39;breaku.. drugiego już przegrywała 5-3 w gemach.. brakował jeden gem, żeby zobaczyć dzisiaj Samante w półfinale, ale Maria się zawzięła, przełamała serwis Samanty, uciekając punkt po punkcie.. w swoim setowym gemie.. Dlatego uważam, że i dzisiaj nie odpuści żeby być w finale.. w Niemieckiem Stuttgarcie. Wiadomo Kvitova, nie jest słabą zawodniczką wygrała z, Kerber wczoraj 2-0 w setach (6-4, 6-4) ale uważam mimo wszystko że dzisiaj będzie zadowolona Maria.. Nie poddaję się, nie odpuszcza żadnego punktu.. to było wczoraj widać. Jest dalej &#39;&#39;głodna&#39;&#39; wygrywać..
W ostatnim meczu w Australian Open, Maria wygrała 2-1 w setach.. ( 6-2 ; 3-6 ; 6;4 ) Mimo tego że Maria rzadko grywała na boiskach ziemnych, wczoraj pokazała temperament i pełną determinacja, podsumowała że może grać na każdych boiskach i wygrywać również kiedy się przegrywa dość wysoko..
Dziś będzie to samo! ;) PO FINAŁ MARIA !!
✅ 125

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, 3 liga opolsko- śląska
Spotkanie: Odra Opole - Start Namysłów
Typ: ponad 2.5
Kurs: 1.85
Analiza:
Przed nami derby Opolszczyzny pomiędzy Odrą Opole, a Startem Namysłów. Zapowiada się gorące spotkanie na boisku i na trybunach. Gracze obu ekip zapowiadają ostrą walkę i o odpuszczaniu meczu nie ma nawet mowy. Odra po raz kolejny notuje przegrany sezon, można tak nazwać brak awansu do klasy wyżej. Są skazani na kolejny sezon kiszenia się w 3 lidze. Boli, szczególnie że jest to klub o wielkiej tradycji na Opolszczyźnie. Jednak drużyna gra w kratkę. Ostatnio jednak widać postęp, na pewno wygrana 3-0 w Żabnicy robi wrażenie, bo Skałka to nie są chłopcy do bicia. Po za tym zwracam uwagę na inny wynik: 7-0 z TOR-em Dobrzeń u siebie trzy tygodnie temu. To też były derby i Odra naprawdę pokazała, że jest w stanie rozbijać pewne słabsze ekipy tej ligi. Namysłowa nie skreślam, przyznam że nie postawiłbym pewnej 1 ale przeczuwam, że przegrają ten mecz. Na boisku będzie dominować walka, zresztą Start nie może się cofnąć i czekać na kontry, bo to oni tutaj grają o życie. Wygrana da im jeszcze szanse na utrzymanie. Choć trzeba szczerze przyznać, że jeśli Namysłów się utrzyma to będzie mega sensacja. Odra jest w stanie rozprawić się z Namysłowem strzelając 2-3 bramki, przy sprzyjających okolicznościach więcej. Goście również strzelają gole, w ciągu 6 meczów tej rundy w 5 spotkaniach gole strzelali, np. Rozwojowi Katowice oraz Polonii Łaziska, więc mocnym drużynom. Mecz powinien obfitować w bramki, Odra cały czas walczy o jak najwyższe miejsce w tabeli, a Namysłów o utrzymanie.
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 5,8K

davccio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 4 liga zachpom
Spotkanie: Astra Ustronie Morskie Kluczevia Stargard
Typ:Astra
Kurs: 3.15
Analiza:
W Tobecie jako gospodarz figuruje Kluczevia stad tez taki duzy kurs na Astre , w rzeczywistosci mecz jest rozgrywany w Ustroniu Morskim. W tabeli obie druzyny dzieli kilka miejsc wyzej w tabeli jest Kluczevia która jednak juz o nic nie gra poniewaz strata do miejsca premiowanego awansem wynosi 8 pkt. Astra natomiast wciaz nie może byc pewna utrzymania. Kluczevia ostatnio gra słabo co prawda tydzien temu wygrali z Sarmatą po golu w 90 minucie ale wczesniejszcze wyniki są słabe jak na przyklad porazka 3:2 z Iną która nalezy do najgorszych zespołów wiosny. Astra gra przyzwoicie moze wyłączajac mecz z rezerwami Pogoni ( 0:6) ale szczecinianie wystawili skład który z powodzeniem mógłby biegac po boiskach I ligi.
✅ 215

Otrzymane punkty reputacji: +3
cosmo 11

cosmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Segunda Division
Spotkanie: Numancia - Villareal
Typ: Under 3
Kurs: 1,625
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Spotykają się ze sobą drużyny środka tabeli. Numancia średnio zdobywa i traci u siebie ok 2.5 gola na mecz. 50% meczy zakończył u siebie wynikami underowymi do 2 bramek. Natomiast Villareal na wyjeździe notuje jeszcze więcej underowych wyników ze średnią ponad 2, na 17 spotkań tylko 6 zakończył overowo.Pierwszy mecz tych zespołów zakończył się wyikiem bezbramkowym. Gospodarze aż w 9 pojedynkach u siebie nie stracili gola,a goście mają trochę kłopoty ze zdobywaniem goli na wyjazdach,liczę że obrona gospodarzy stanie na wysokości zadania i nie straci dziś gola. Powodzenia!
✅ 62,5

fikumiku707 11

fikumiku707

Użytkownik
Spotkanie: Stoke - Arsenal
Typ: Dokładny wynik (wiele opcji) Typ: 0:1, 0:2 lub 0:3
Kurs: 3.20
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Witam ja tez wybralem jak wyzej kolega mecz Arsenalu tylko mysle ze padnie ktorys z tych wynikow.....Mecz bardzo wazny dla gosci jak kazdy nastepny do konca sezonu chodz kalendarz w miare łatwy i mysle ze Arsenal dopnie swego i awansuje bezposrednio do ligii mistrzow....Przeciwnicy typu Stoke a nastepnie Norwich oraz West Bromwich czyli mecze typu Arsenal musi rywal moze chciec wszyscy nie spadna z ligii ani tez nie walcza o jakies cele ....Moj typ opieram na dobrej formie naszego pewniaka na zblizajace sie mistrzostwa europy Szczesnego a bramka dla arsenalu mysle kwestia czasu licze na 2-0..Mama nadzieje ze obrona arsenalu nie zrobi jakies fikumiku mysle o samobczych bramkach ???? a bedzie dobrze nacz człowiek dzisiaj zachowa czyste konto .....Pozdro FiKuMiKu ????
⛔ 100

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, English League Championship
Spotkanie: Watford - Middlesbrough
Typ: 2
Kurs: 2.38
Bukmacher: Pinnacle Sports
Ostatnia kolejka angielskiej Championship. Wiele spraw jest już jasnych m.in. awans Reading i spadek 3 ekip. Kilka jest jeszcze nierozstrzygniętych np. to kto zagra w barażach o awans. Miejsce szóste dające prawo do gry o Premier League może zająć zespół Middlesbrough, ale tylko w przypadku pokonania Watford. Zadanie trudne, ale jak najbardziej realne. Middlesbrough prezentuje ostatnio niezłą formę, co potwierdza zwycięstwo na wiceliderem Southampton czy zespołem Derby. Motywacji na pewno nie zabraknie, gdyż powrót do ekstraklasy byłby wielkim sukcesem. Middlesbrough lepiej spisuje się w pojedynkach wyjazdowych, co jest kolejnym atutem. Co do Watford to zajmują oni 14. pozycję w tabeli i już za bardzo nie mają o co grać. W ostatnich pięciu meczach ani razy nie zwyciężali i trudno się spodziewać, aby pokonali pretendenta do awansu. Sądzę, że ten mecz wygra drużyna Middlesbrough.
⛔ 100

supbit2 80

supbit2

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, English League Championship
Spotkanie: Southampton - Coventry
Typ: Southampton -2
Kurs: 2.50
Bukmacher: Sportingbet
W sobotnie popołudnie okaże się, czy Southampton, czy też West Ham United zapewni sobie bezpośredni awans do Premier League. Tego dnia poznamy też komplet drużyn, które zagrają w barażach o jedno miejsce w Premier League.
Obecnie w lepszej sytuacji jest Southampton, które ma dwa punkty przewagi nad West Ham i na dodatek lepszy bilans bramkowy. Święci zagrają w ostatniej kolejce na swoim stadionie ze zdegradowanym do League One Coventry City. Na dodatek Sky Blues to najgorzej grający na wyjazdach zespół w The Championship - do tej pory wygrali na obcych stadionach jeden mecz, przegrywając 15. Młoty tymczasem podejmą Hull City, które co prawda szans na grę w barażach już nie ma, ale na wyjeździe gra nieźle i może im sprawić sporo problemów.
✅ 150

K 3

kffiatx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, 2 Polska Liga Wschodnia
Spotkanie: Wisła Puławy - Motor Lublin
Kurs: 3,35
Analiza:
Dzisiaj tj. w Sobotę o godzinie 18 odbędzie się mecz gdzie puławska Wisła będzie podejmowała Motor Lublin. Goście tego spotkania przed rundą rewanżową byli przymierzani do awansu i klub zrobił w tym kierunku dużo. Jak na możliwości finansowe i atmosferę wokół całej drużyny poczynili dobre wzmocnienia. Powracali piłkarze, którym nie do końca poszło w wyższych ligach. Miał być awans lecz gdzieś w tym wszystkim zapomnieli o tym, że jeżeli chcą 1 ligę, niemalże w każdym meczu muszą zdobywać komplet punktów. Początek w ich wykonaniu nie był dobry i tym właśnie przekreślili sobie szanse na awans.
Wisła Puławy, która po bardzo słabej rundzie jesiennej okupowała ostatnie miejsce, na wiosnę odbiła się od &#39;dna&#39; i zdobywa niemalże w każdym meczu punkty. I właśnie dzięki temu udało jej się uciec jak na razie z pod &#39;noża&#39;. Ostatni mecz właściwie przegrali, lecz wiem, że kompletnie szczęście im nie sprzyjało w tym meczu. Dzisiaj będą chcieli się zrewanżować drużynie Motoru za wiosenną porażkę i pokazać swoim kibicom, że warto w nich wierzyć. Ambicji tej drużynie na pewno nie brakuje. A i kurs jak dla mnie zaskakująco wysoki, więc warto. Pozdrawiam.
⛔ 100

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, T-Mobile ekstraklasa
Spotkanie: Ruch - ŁKS
Typ: Drużyna 1. wygra obie połowy
Kurs: 3,5
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: Ruch gra o mistrza i tego mistrza prawdopodobnie zdobędzie. Ale przejdźmy do dzisiejszego meczu. Mobilizacja w ekipie &quot;niebieskich&quot; jest. Chęć zmazania plamy po słabym finale Pucharu Polski również. Grają u siebie, mają za sobą zgłodniałych sukcesu kibiców. I okazję, która już sie może nie powtórzyć.
A na przeciw siebie słabych graczy ŁKS-u. Jedyny, który coś tam gra to Saganowski, ewentualnie Łobodziński. Ale dzisiaj Łobo już nic nie zrobi, kiedy w grze jest duża stawka plączą mu się nogi. Ruch ma więcej piłkarzy walecznych dzięki czemu bedzie potrafił sobie poradzić ze stresem. Ma tez pozytywną motywację, w przeciwieństwie do przyjezdnych. W ŁKS-ie nie ma atmosfery i nie ma już też praktycznie szans na utrzymanie. Spodziewam się kanonady strzeleckiej Ruchu. Na pewno ich na to stać. Więcej niż dwoma bramkami. ŁKS się posypie.
⛔ 100

G 0

gural113

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Eredevisie
Spotkanie: venlo - den haag
Typ: 2
Kurs: 2,75
Bukmacher: bet-at-home
analiza:
witam. venlo jedna z najgorszych druzyn w lidze ostatnie 5 meczy to porazki. szczerze mowiac stawiam na den haag poniewaz wierze w euzebiusza smolarka ktory bedzie sie chcial pokazac smudzie. ogolnie duzyna den haag jest dobra druzyna nie wiem co sie z nimi porobilo ostatnimi czasy ale ten mecz mysle ze wygraja(zagrali bardzo dobry mecz z twente).
⛔ 100

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Spotkanie: Norwich-Liverpool
Typ: Liverpool
Kurs: 1.8
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Wraca Gerrard, którego brakło tydzień temu. O zaangażowanie Liverpoolu jestem pewien, gdyż walczą o zmazanie hańby jaką jest ten sezon. Jak tylko choć odrobinę poprawią skutecznośc i wykorzystają sytuacje , które stworzą, a na pewno stworzą, to o ich zwycięstwo jestem spokojny. Wrócił Agger i w obronie powinno byc dobrze. Drugi raz takiego błędu jak tydzień temu Johnson ta defensywa nie popełni. Norwich tak zmotywowane jak The Reds nie będzie. Norwich ostatnio 2 porażki, bardzo wysoka z City i tydzień temu ze słabym Blackburn, gdzie nic nie pokazali. Byc może sa juz w myslach na wakacjach, albo po prostu juz pewne utrzymanie, motywacja nie ta i stąd te porażki. Przed Liverpoolem za tydzień najwazniejszy mecz w sezonie i będa dzisiaj się starali wygrac , aby złapac trochę pewności siebie przed finałem FA Cup.
✅ 80

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom