>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 28.04.2012 (sobota)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Lokeren vs Germinal (PN - Belgia)
2 (DNB)
3.50
Bet365

Lokeren, dzisiejszy gospodarz gra już o pietruszkę - PO im totalnie nie wyszło. Ostatnie miejsce w grupie i zawodnicy widac, że myślą o urlopie. Dzisiaj podejdą na luzie do spotkania z Germinalem, który z resztą walczy wciążo awans do el. LE. Tracą 4 punkty do Mons, które dzisiaj nie będzie miało łatwego meczu - grają przeciwko Essevee. Dzisiejsi goście dotychczas w PO radzili sobie przeciętnie, ale ostatnio zagrali bardzo dobre sptkanie z Waregemem, dzisiaj na pewno nie odpuszczą. Warto dodac, że Germinal dzisiaj wystąpi w podstawowym składzie. Lokeren natomiast zagra już w dośc okrojonym składzie. Na pewno kurs jest kolejnym aspektem dla którego warto zagrac. H2H w tym sezonie również dośc nieźle wygląda po stronie ekipy Beerschotu.

Polecam :!:
⛔ 100

gamen0 204,8K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - WŁOCHY: Serie A
Spotkanie: AS Roma - Napoli
28.04.2012 20:45
Typ: over 2.5
Kurs: 1.72
Bukmacher: Pinnaclesports
Analiza: W dzisiejszy wieczór o godzinie 20:45 odbędzie się bardzo ciekawe spotkanie we włoskiej Serie A. AS Roma podejmie na własnym stadionie wciąż walczące o udział w przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów Napoli. Oby dwa zespoły prezentują wysoki ofensywny poziom. W tabeli sytuacja również prezentuje się bardzo ciekawie. AS Roma traci cztery oczka do Napoli i w przypadku dzisiejszej wygranej zrobiliby duży krok do miejsca gwarantującego udział w Lidze Mistrzów. Ostatnie mecze między tymi zespołami były bardzo emocjonujące. W ostatnich pięciu meczach padały minimum 2 bramki, i pojedynki cechowała duża nieprzewidywalność. Moim zdaniem w dzisiejszym meczu zobaczymy bardzo ciekawe widowisko. Goście tanio skóry nie sprzedadzą i w dzisiejszym meczu jestem pewien, że strzelą minimum jedną bramke, do tego dołożyć trafienie gospodarzy i mój typ bardzo prawdopodobny. Obstawiam 2:2
✅ 72

Otrzymane punkty reputacji: +1
dig 106

dig

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Premiera Division
Spotkanie: Villareal - Osasuna
Typ: Remis
Kurs: 3.97
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Witam. Dziś o godzinie 22:00 rozpocznie się ciekawie zapowiadające spotkanie po między Villarealem a Osasuną. Wg. bukmacherów faworytem są gospodarze, ja zupełnie nie mogę ich zrozumieć. Ok. Za żółtą łodzią przemawia fakt że grają u siebie, walczą o utrzymania z całkiem dobrą premię, no ale dziś przyjdzie im się mierzyć z Osasuną która w tym sezonie płatała figle najlepszym drużynom. Obecnie goście są na 8 miejscy gdy gospodarze tylko na 17. Myślę ze gospodarzy zadowolił by remis... Dlaczego ? Nie są w strefie spadkowej. Nad 18 miejscem mają 3 punkty przewagi. Dziś za remis doszedł by jeszcze jeden, więc były by cztery. Do końca pozostały 4 kolejki a więc jeszcze może się sporo przetasować. Ja jednak dziś widzę remis - taki typ na czuja. W ostatniej kolejce obie drużyny remisowały. Villarreal z Realem Sociedad a Osasuna z Malagą. Dziś na 5 rozegranych meczy nie padł jeszcze remis... a więc wierząc w prawo serii, w meczu który rozpocznie się już za 2 minuty możemy spodziewać się remisu. Zapraszam na spotkanie i polecam.
✅ 297

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom