>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 27.12.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 27. Grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Otrzymane punkty reputacji: +3
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Washington Capitals - Montreal Canadiens
Typ:Washington Capitals
Kurs: 1.94
Bukmacher: betsson
Analiza:
Czas zabrać się do nadrabiania punktów, a pomocni powinni być przy tym zawodnicy Washington Capitals. Leicester dał popis ????
Montreal po wielu porażkach przyjeżdża do lidera konferencji. Na ostatnie 10 meczów Montreal zdołali wygrać raz. Natomiast Washington 2 razy poległ na przestrzeni 10 spotkań. Z reguły ich mecze są zacięte i wymagały w wielu przypadkach dogrywki, ale czy na pewno teraz też jej będą wymagać? Washington rozprawia się z każdym, gdziekolwiek by pojechali i z każdym, kto do nich przyjedzie. Seria 5 porażek z rzędu Montrealu powinna dziś przedłużyć się do 6. kolejnej przegranej.
✅94

Otrzymane punkty reputacji: +19
T 0

tm

Użytkownik
Dyscyplina : Koszykówka, NBA
Godzina : 04;05
Spotkanie : Portland Trail Blazers - Cleveland Cavaliers
Typ : Cleveland (-7.5)
Kurs: 1.95
Bukmacher: 365
Analiza :
Cleveland przylatuje do Portland by rozegrać mecz z miejscowymi Blazers i w tym meczu typuję zwycięstwo gości z handicapem. Kawalerzyści przegrali ostatni mecz sześcioma punktami w hicie z Golden State. Będą więc podrażnieni i zapewne zechcą odbić sobie porażkę z Wojownikami. Przeciwnik do tego wręcz idealny - słabe Portland (rozpad drużyny przed sezonem - odeszła ponad połowa pierwszej piątki) będzie w dodatku osłabione brakiem absolutnie kluczowego zawodnika - Damiana Lillarda. Typowałbym w ciemno zwycięstwo Kawalerii nawet jeśli Damian byłby obecny , a skoro dodatkowo go nie ma - to ten typ wydaje się być naprawdę bardzo,bardzo prawdopodobny. Cleveland przewodzi konferencji wschodniej,Portland z kolei jest na 13 miejscu w konferencji zachodniej. Dodatkowym argumentem jest wspomniane podrażnienie porażką w Oakland. Gorąco polecam , z handicapem jako singiel lub też &#39;czyste; zwycięstwo Cleveland do dubla/tripla.
⛔100

neuropunks 292

neuropunks

Użytkownik
:hokej: NHL
11:00 PM
Ottawa Senators v Boston Bruins
@Ottawa Senators ML (2.00)
Betsson

Kilka dni przerwy bez NHL to jednak chyba dla mnie za dużo. Pierwsze spojrzenie na kalendarz i od razu pierwsza myśl - Ottawa Senators. Ekipa z Ontario podejmie na Scotiabank Place zespół z Bostonu i według mnie istnieją 3 powody dla których warto obstawić Senatorów. Przede wszystkim Bruins czeka dziś na TD Garden o 1:00 czasu polskiego wcale nie takie łatwe starcie z Buffalo Sabres. Szable w ostatnich tygodniach zrobiły spore postępy więc drużyna Claude Juliena raczej spacerku mieć nie będzie. Tak przynajmniej mi się wydaje. Boston tak więc czekają dwa mecze w niecałą dobę a jeśli do tego dodamy czas na regeneracje i podróż do Kanady to tego czasu może być za mało żeby rozegrać dwa spotkania na najwyższym poziomie. Drugi powód jest taki, że Senators jak dotąd bardzo dobrze czują się w domowych starciach a trzeci, że od 4 spotkań są w Ontario niepokonani a i odprawili co warto dodać kolejno Blackhawks, Islanders, Kings i Sharks a więc zespoły przynajmniej na tę chwilę lepsze od Bruins z wyłączeniem Rekinów. Senatorowie więc na czele z najlepszym obrońcą całej ligi Erikiem Karlssonem i ostro szalejącym w ostatnim czasie Mike Hoffmanem wydają mi się faworytem tego starcia a kursy na gospodarzy według mnie będą spadać.
✅100

Otrzymane punkty reputacji: +7
G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 01.00
Spotkanie: New Orleans Pelicans - Houston Rockets
Typ: Under 210.0pkt
Kurs: 2.00
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Dzisiejszej nocy przyjrzałem się bliżej spotkaniu Pelikanów z Rakietami i po analizie postanowiłem zagrać w tym spotkaniu sumę punktów poniżej 210. Obie drużyny są back-to-back po bardzo ciężkich spotkaniach. Nowy Orlean przegrał po dogrywce z Miami Heat na wyjeździe a Rakiety pokonały u siebie San Antonio Spurs - oba te mecze kosztowały zawodników mnóstwo sił i żadna z drużyn nie będzie chciała nakręcać tempa dzisiejszej nocy. NOP w tym sezonie dostosowuje się do tempa gry rywali, jeśli dziś Houston nie rozpocznie gry typu run and gun ( a wydaje mi się, że tak będzie ) to wynik będzie niski. Rockets już w trakcie sezonu zmienili trenera. Zmiana ta doprowadziła do poprawy wyników, wynikają one w głównej mierze z bardziej intensywnej, lepszej obrony. W ostatnich pięciu spotkaniach tylko raz pozwolili rywalom pokonać granicę 100pkt. Ostatnie bezpośrednie spotkanie między tymi drużynami skończyło się wynikiem 108 - 101 a więc suma poniżej 210 punktów.
⛔100

adero 182

adero

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Washington Capitals - Montreal Canadiens
Typ:Washington Capitals ML
Kurs: 1.54
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Washington lider konferencji wschodniej podejmuje u siebie Montreal Canadiens ,który plasuje się na 4 pozycji.Goście ostatnimi czasy osiągają bardzo słabe wyniki na ostatnie dziesiec spotkań wygrali tylko jedno natomiast Capitals u siebie maja serię 7 kolejnych zwycięstw i nie wieże,że Montreal zdoła wygrać w tym spotkaniu.Jak sprawdzimy poprzednie mecze tych drużyn to ciężko będzie coś wywnioskować na ogół były to zacięte spotkania do kórych dochodziło często do dogrywki dlatego daje ML.
Powtórzony typ
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +7
wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Koszykówka
3;00
Utah Jazz-Los Angeles Clippers
Los Angeles Clippers -2.5 wygra
Kurs: 1.93
Pinnacle Sports
Analiza:

Trochę nie rozumiem kursów na to wydarzenie. Jedynym argumentem przemawiajacym za gospodarzami jest to, że Clippers kilkanaście godzin wcześniej musieli na wyjeździe grać spotkanie, ale... Po pierwsze grali w swoim mieście więc podróż ich zbytnio nie zmeczyla, po drugie mecz należał do bardzo łatwych i w 4 kwarcie to już praktycznie w ogóle nie grali bo wcześniej wypracowali sobie odpowiednią przewagę, a po trzecie do składu wraca Griffin i Pierce i jedynym kontuzjowanym graczem jest Rivers. Utah to na pewno nie są ogórki i będą się liczyć w walce o końcowe miejsca w play offach, ale dzisiaj nie daje im większych szans w starciu z ekipą z Los Angeles. Value w kursie więc trzeba grać.
✅93

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
1:05 am.
Boston Bruins - Buffalo Sabres
Loui Eriksson strzeli
(3,25) Betsson
Dzisiaj sobie idę w stronę Szweda, który z dorobkiem 13 bramek, gra na prawdę pracowite zawody, w szeregach Bruins. Nie jest mu żaden rywal straszny, do tego potrafi szybko ustrzelić rywala, żeby potem do upokarzać jeszcze kilka niebezpiecznymi akcjami. Bruins, ostatni mecz przegrany na swoim terenie z Nutkami, dzisiaj dostają rywala na tacy, ale czy po świętach będą zagorzale grać i wygrają wysoko? szczerze wydaję mi się, że będzie mimo wszystko trudno wygrać gładko, ten mecz. Poza tym, Niedźwiadki słyną z bardzo agresywnej gry, sporo wyłapują kar i do tego uwielbiają prowokować. Więc możliwe że i dzisiaj zobaczymy jakąś bójkę. Dziś kieruję się przede wszystkim tym, że Bruins, jak tylko się zepnie, to wciągną Szabelki nosem, a między innymi Eriksson, będzie jednym z wykonawców bramek. Podczas power play, gra od początku i szybko potrafi zapunktować. Co mnie też przekonało, bo Szable mimo że potrafią grać delikatny hokej, to tak jak wspomniałem Bruins będą ich prowokować. Kary na pewno się posypią. Szwed swoje szanse też dostane, a kurs na prawdę miodzio do grania.
⛔100

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - NBA - sezon regularny
Godzina: 03:00 CET
Spotkanie: Utah Jazz - Los Angeles Clippers
Typ: Chris Paul Over 17.5 Points
Kurs: 1,85
Bukmacher: Betway
Analiza:
Lider Clippersów Blake Griffin (23.2pts 8.7rebs) wypada przez uraz na co najmniej 2 tygodnie, więc oczywistym jest, że ktoś jego czas na parkiecie będzie musiał wypełnić. Naturalnym kandydatem jest Josh Smith, ale również trzeba się spodziewać większego udziału punktowego drugiego lidera Clippersów, czyli Chrisa Paula. A że ostatnimi czasy CP3 prezentuje świetną formę (w ostatnich 5 meczach w tygodniu przedświątecznym średnio 23.0pts 8.8ast przy 51.9%z gry) to przejęcie przez niego meczu jest więcej niż prawdopodobne. Matchup nie ma najgorszego, Hayward dużo lepszy w ofensywie niż na swojej połowie. Linia na Paula wystawiona tak jakby Griffin miał grać, na szczęście nie wszystkie buki mają refleks, więc trzeba korzystać. ✅85

Otrzymane punkty reputacji: +1
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna-Australia
Godz: 07:00
Spotkanie: Melbourne Victory - Perth Glory
Typ: do przerwy, koniec meczu, typ Melbourne
Kurs: 2.00
Analiza:

Ekipa z Melbourne wygrała 9 ostatnich meczów u siebie. Perth przegrali natomiast swoich 6 wyjazdów, m.in. z ostatnim w tabeli
Central Coast (bilans 1-2-9).
Kurs na czystą 1 jest 1.4, czyli mieści się w regulaminie, ale 1.4? Nie, to nie dla mnie, bo sport to sport i nie warto brać &quot;śmieci&quot;.
Przy przeglądaniu statystyk rzuciło mi się w oczy, że gospodarze w ostatnich spotkaniach już do przerwy rozstrzygali wynik: z Adelaide 2-0, Central Coast 2-0, Perth 2-0, Wellington 1-0, Melbourne City 1-0, Adelaide Utd 2-0, Sydney 1-0, Melbourne 2-0, Central Coaste 2-1.
Skoro wygrali 9 ostatnich pojedynków u siebie i wszystkie do przerwy, nie pozostaje mi nic innego, jak typować 1/1 po kursie 2.0.
W Bet At Home kurs wynosi 1.7, stąd wybór Bet365.
Z 4 ostatnich moich typów 3 były trafne ???? , mam nadzieję, że i ten wejdzie.
Jak pomogłem, kliknij &quot;dzięki&quot;
⛔100

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Dyscyplina: NHL
Godzina: 4:00
Spotkanie: Canucks - Edmonton
Typ: 1ml + D.Sedin strzeli
Kurs: 5
Bukmacher: unibet
Analiza:
Spotkanie Vancouver Canucks z Edmonton Oilers. Faworytem tego spotkania są gospodarze i choć bardzo przeciętni w tym sezonie, to jednak mają dziś za przeciwnika Oilers, którzy rzadko zaskakują. Canucks wygrali tylko 3 z ostatnich 10 meczow i teraz po swietach maja doskonałą okazję by polepszyc statystyki. Wiekszosc meczow grali na wyjazdach, wiec mozna ich usprawiedliwic bo przynajmniej w 3 ostatnich ciała nie dali wygrywajac 2 mecze, a przegrywajac z Panthers po dogrywce 4:5. Ofensywa niezle funkcjonuje. Oilers z kolei zaskakiwali poteznie bo wygrali 6 meczów z rzędu, by pozniej przegrac 3 i znowu wygrac jeden. Nadal jednak nie mozna ich traktowac jako potencjalnych kandydatow do play-off choc zgłaszają akces wyjscia z najsłabszej strefy. Przede wszystkim te przegrane mecze liczą na wyjazdach. Dodatkowo goscie bez 2 często grajacych defensorow: Davidsona i Klefboma oraz waznego skladnika ofensywy Yakupova (12 pkt). Spotkania bezposrednie tez stoja za druzyna z Vancouveru bo 19 z 26 wygrywali Canucks. Co do strzelca, typowałem pamiętam Sedina jakiś czas temu gry Canucks podejmowali Buffalo i tam gładko gospodarze wygrali 5:2. Mimo az tylu bramek lider strzelcow tej druzyny nie trafił. Za to trafiał jego brat ktory czesciej asystuje jednak i Vrbata ktory dzis tez ma wystawione najnizsze kursy na jego trafienie mimo 6 goli mniej. Jestem jednak konsekwentny i stawiam na Sedina, bo to jest typowe żądło. Vrbata nie jest tak stabilny.
⛔100

S 182

samgiancana

Użytkownik
Piłka nożna, Turcja
Kayserispor - Galatasaray
Gosz: 15:00
Typ: 2
Kurs: 2,4
Buk: bet365
Analiza:
W 17 kolejce tureckiej Superlig zmierzą się ze sobą ekipy Kayserispor i Galatasaray Stambuł. Bardzo trudno w tym spotkaniu wyłonić faworyta, ja jednak zaryzykuję i pbstawię na wygraną gości. Gospodarze z dorobkiem 18 oczek zajmują 13 pozycję, natomiast przyjezdni zgromadzili do tej pory 29 punktów i plasują się na 4 miejscu. Zawodnicy Kayserispor ostatnio prezentują nierówną formę i grają w kratkę. W ostatnich 3 spotkaniach zdobyli 4 oczka i najpierw przegrali u siebie z Besiktasem 1-2, następnie ograli Akhisar Balediye 3-2, także na własnym stadionie, a w poprzedniej rundzie zremisowali bezbramkowo w Sivasspor. Sporym mankamentem zawodników Kayserispor jest gra u siebie, bowiem maja bilans 1-3-4, co daje im zaledwie przedostatnie miejsce w lidze pod tym względem. Natomiast aktualni mistrzowie Turcji grają zdecydowanie poniżej oczekiwań. W tym momencie mają już 9 punktów straty do lidera. Z pewnością jakimś wytłumaczeniem słabszej postawy w rodzimej lidze była gra w LM, ale jeśli gracze Galaty chcą ponownie walczyć o tytuł to nie mogą sobie już pozwolić na jakieś wpadki. W ostatnich 3 starciach Galatasaray zdobyło 6 oczek. Po pewnym zwycięstwie 3-0 u siebie nad Bursaspor, przegrali bardzo ważne spotkanie z Besiktasem 1-2 na wyjeździe, ale w zeszłej rundzie znów zanotowali wygraną, pokonując Akhisar Belediye 3-2 u siebie. Jak na klub o najwyższych aspiracjach, w delegacjach mają słaby stosunek 3-3-2, biorąc jednak pod uwagę słabą grę gospodarzy u siebie, uważam, że dzisiaj będą mieli okazje na poprawienie tego bilansu. W 3 ostatnich, bezpośrednich pojedynkach rozgrywanych na tym obiekcie górą byli zawodnicy ze Stambułu. Myślę, że i tym razem zdołają wygrać.
⛔100

M 0

maksio0

Użytkownik
Dyscyplina: BBL, Koszykówka, Niemcy
Godzina: 17:00
Spotkanie: Alba - Mitteldeutscher
Typ: Mitteldeutscher +22.5
Kurs: 1.71
Bukmacher: 365
Analiza:
Drużyna zajmująca drugą pozycję w tabeli będzie podejmować Mitteldeutscher czyli zespół który zamyka tabele. Zwycięstwo Alby można by rzecz pewne, ale taki handi po takim kursie aż prosił się o przejrzenie obu tych zespołów. Po pierwsze Alba wcale nie rzuca dużo, ale gra bardzo konsekwentnie w obronie, przeciwnicy jak wiadomo to typowi chłopcy do bicia, ale nie przegrali meczu z różnicą ponad 10 pkt od 5 spotkań, w tym jedno zwycięstwo z wyżej lokowanym Bremerhaven który o dziwo urwał punkty Albie pokonując ją 80:69. Alba ten mecz musi wygrać jeśli chcę się liczyć w walce o najwyższą stawkę, ale jestem pewien że dzisiejszy mecz nie będzie dla nich spacerkiem.
⛔100

W 18,1K

waltan

Użytkownik
Przeczytałeś chociaż raz co ci translator wypluł? Kopiować też trzeba umieć, a tak nieudolnego tłumaczenia już dawno nie czytałem.????
1:05 am.
Boston Bruins - Buffalo Sabres
Loui Eriksson strzeli
(3,25) Betsson

Dzisiaj sobie idę w stronę Szweda, który z dorobkiem 13 bramek, gra na prawdę pracowite zawody, w szeregach Bruins. Nie jest mu żaden rywal straszny, do tego potrafi szybko ustrzelić rywala, żeby potem do upokarzać jeszcze kilka niebezpiecznymi akcjami. Bruins, ostatni mecz przegrany na swoim terenie z Nutkami, dzisiaj dostają rywala na tacy, ale czy po świętach będą zagorzale grać i wygrają wysoko? szczerze wydaję mi się, że będzie mimo wszystko trudno wygrać gładko, ten mecz. Poza tym, Niedźwiadki słyną z bardzo agresywnej gry, sporo wyłapują kar i do tego uwielbiają prowokować. Więc możliwe że i dzisiaj zobaczymy jakąś bójkę. Dziś kieruję się przede wszystkim tym, że Bruins, jak tylko się zepnie, to wciągną Szabelki nosem, a między innymi Eriksson, będzie jednym z wykonawców bramek. Podczas power play, gra od początku i szybko potrafi zapunktować. Co mnie też przekonało, bo Szable mimo że potrafią grać delikatny hokej, to tak jak wspomniałem Bruins będą ich prowokować. Kary na pewno się posypią. Szwed swoje szanse też dostane, a kurs na prawdę miodzio do grania.

Otrzymane punkty reputacji: +9
jony-pistolet 48

jony-pistolet

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka Nożna - Scottish Premiership
Godzina:
15:00
Spotkanie:
Hearts - Cetlic
Typ:
Celtic (-1)
Kurs: 2.45

Bukmacher: Betclic
Analiza:

Dziś mecz na szczycie Szkockiej ekstraklasy Hearts kontra Celtic.Dzisiaj wszystkie znaki na niebie i ziemi wykazują na Celtic.Jeżeli spojrzeć na statystyki ostatnich spotkań to widać,że Celtic lepiej radzi sobie na wyjazdach niż na własnym boisku, ostatnie pięć delegacji to 15 punktów dla The Bhoys i bilans 13-3 w bramkach.Celtic zdecydowanie dominuje w rodzimej lidze i ostatnia porażka z Motherwell nie zmienia nic w tej materii Najskuteczniejszy atak i najlepsza defensywa w lidze posiada właśnie Celtic.
Teraz trochę o dzisiejszych gospodarzach, 3 miejsce w lidze i 10 pkt straty do lidera, czyli dzisiejszych gości.Ostatnie pięć meczy na własnym boisku Serduszek to 2 zwycięstwa,2 remisy i porażka.Zacznę od porażki wyraźnej bo 1-3 z Aberdeen,czyli wiceliderem ligi.Dwa zwycięstwa nad Hamilton i Ross oraz dwa remisy z Dundee FC i Kilmarnock tylko ,że te drużyny grają bardzo słabo na wyjazdach i są na dole tabeli jeśli chodzi o mecze wyjazdowe.Papierkiem lakmusowym jest dla mnie porażka z Aberdeen, czyli głównego oponenta Celticu w walce o mistrzostwo.Jeżeli Aberdeen potrafiło tam wygrać różnicą dwóch bramek ,to czy The Bhoys nie są w stanie powtórzyć tego wyczynu? Dziś powinni mieć nieco ułatwione zadanie, bo w drużynie gospodarzy nie zagra dziś Juanma najskuteczniejsze strzelca Serc w lidze.
Dziś liczę na zwycięstwo Celticu różnicą przynajmniej dwóch bramek.Ostatnie mecze H2H pomiędzy tymi zespołami przemawiają za moją dzisiejszą propozycją.Z ostatnich 5 spotkań na Tynecastle Stadium, Celtic pokrywał ten handicap, aż czterokrotnie.
⛔100

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - BELGIA - Jupiler League
Godzina: 14:30
Spotkanie: St. Liege - Mouscron Peruwelz
Typ: Obie strzelą? Tak
Kurs: 1.90
Analiza:
Witam i zapraszam na dzisiejszy &quot;smaczek&quot; z ligi Belgijskiej. Dziś o 14.30 czasu polskiego rozpocznie się mecz między dwoma &quot;średniakami&quot; tej ligi. St. Liege u siebie gra dobrze, co potwierdzają to statystyki i rezultaty, na własnych śmieciach ta drużyna uzyskuje taki rezultat: 5 zwycięstw, 2 remisy, 3 porażki, bilans 13:10, więc trochę strzelają i trochę też tracą, więc typ wart uwagi! Goście zaś na własnych śmieciach radzą sobie tragicznie, ale za to na wyjazdach radzą sobie bardzo dobrze, bo ich bilans to 16:13, więc to jest dobre, że lubią strzelać dużo bramek na wyjazdach a także nawet sporo ich tracą, więc ten typ moim zdaniem powinien wejść i typuję wynik 2:1 lub 3:1, Powodzenia!
⛔100

pro_jumper 8

pro_jumper

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy - Serie B
Godzina: 17:30
Spotkanie: Perugia - Vicenza
Typ: Drużyna 1 wygra do zera
Kurs: 2.47
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Dzisiejszego popołudnia 7. Perugia podejmuje 18. zespół drugiej ligi włoskiej - Vicenzę. Gospodarze u siebie grają znakomicie, zaledwie 5 bramek straconych w 10 meczach, w tym 4 stracili w jednym meczu z Novarą. 8-krotnie w tym sezonie zachowali u siebie czyste konto. Dziś również powinno do tego dojść, ponieważ ich dzisiejsi przeciwnicy ostatni mecz wygrali 10 kolejek temu. W meczach bezpośrednich między tymi drużynami, Perugia jeszcze u siebie nie przegrała i dziś również nie powinno to nastąpić.
ZWROT

M 56

mazikos18

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Hiszpania
Godzina: 19:00
Spotkanie: Real Madryt - Barcelona
Typ: Barcelona +7,5
Kurs: 1,77
Analiza:
Dzisiejszego wieczoru w hiszpańskiej lidze ACB dojdzie do hitowego starcia pomiędzy 2 a 3 drużyną ligowej tabeli czyli Realem a Barceloną. Obie ekipy przegrały tylko raz w tym sezonie i są w tabeli za plecami niepokonanej do tej pory Valencii. Według mnie kursy na to spotkanie są sporo przesadzone, ponieważ na pewno nie ma takiej różnicy pomiędzy tymi zespołami na jaką wskazują kursy. Jednak H2H bezlitosne dla Barcelony - ostatnie 6 spotkań w Madrycie to zwycięstwa Realu i to oni są faworytami tego starcia. Ja jednak idę w handicap na Barcelonę po niezłym kursie. Wracając do H2H rozpatrując ostatnie 5 spotkań we wszystkich rozgrywkach :
24.06.15 ACB Barcelona Real Madryt 85 : 90
21.06.15 ACB Real Madryt Barcelona 100 : 80
19.06.15 ACB Real Madryt Barcelona 78 : 72
12.04.15 ACB Real Madryt Barcelona 91 : 78
02.04.15 EUR Barcelona Real Madryt 85 : 80
Jak widzimy podany przeze mnie handicap wszedłby w 3 z 5 meczów. Uważam, że dzisiaj zobaczymy zacięte spotkanie i kto wie może drużyna gości sprawi niespodziankę, a taki handicap po takim kursie biorę w ciemno. Powodzenia ????
✅77

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - PLK
Godzina: 20:00
Spotkanie: Asseco Gdynia - King Wilki Morskie Szczecin
Typ: King Wilki Morskie Szczecin
Kurs: 2.60
Analiza:
Dziś kolejny ciekawie zapowiadający się mecz Tauron Basket Ligi. Koszykarze Asseco Gdynia zmierzy się z drużyną Wilków Morskich Szczecin.
Gdynianie z 8 wygranymi i 4 porażkami plasują się na 6 pozycji w tabeli PLK. Mało kto spodziewał się po tej drużynie tak dobrych wyników.
Trener Tane Spasev swoją grę opiera na połączeniu młodości z doświadczeniem. U boku Frasunkiewicza Szczotki Hickeya coraz lepiej poczynają sobie młodzi gracze pokroju Matczaka Żołnierewicza i Kowalczyka. W głównej mierze to ci gracze odpowiadają za zdobywanie punktów i to na ich barkach spoczywają losy meczu. Drużyna Asseco wykonuje najwięcej rzutów zza łuku spośród wszystkich zespołów - średnio 27 rzutów na mecz przy 31,3% skuteczności. Jeśli w dalszym ciągu na tym będą opierać swoją grę to życzę im powodzenia. Nie każdy mecz da się wygrać rzutami za trzy i wiadomo to nie od dziś. Zresztą nie wiem czy młodzi zawodnicy pozbierali się po ostatniej kompromitującej porażce ze Stelmetem Zielona Góra(100 : 57). Szczerze w to wątpię bo obok takiego wyniku nie da się przejść obojętnie. Wilki Morskie to bardzo dobra ekipa która świetnie sobie radzi w pomalowanym. Aiken Leończyć i Nikolić to znakomity tercet który śmiało sobie poczyna pod koszem rywala przy wysokiej skuteczności rzutowej. W ostatnim czasie do drużyny doszedł kolejny Amerykanin Bradon Brown. Na pewno będzie on dobrym wzmocnieniem obwodu szczecińskiej drużyny. King Wilki Morskie w ostatnim czasie zaczęły grać na miarę swojego potencjału. Zwycięstwa nad zespołami z Ostrowa Zgorzelca i Dąbrowy Górniczej na pewno podbudowały morale zespołu. Jeśli spojrzymy na skład Szczecina prezentuje się on znakomicie. W zespole znani z polskiej ligi Majewski Kikowski czy Leończyk a do tego fajni zagraniczni gracze Aiken Gaines Lucious Nikolić Brown. Dla gości gra w play-off to minimum a jeśli chcą to osiągnąć to muszą pokonywać drużyny pokroju Asseco które są bezpośrednimi rywalami. Król wyłożył na Wilki Morskie Szczecin sporą kasę a jeśli koszykarze zawiodą może to oznaczać wycofanie się ze sponsorowania drużyny a co za tym idzie chude lata dla szczecińskiej koszykówki.
⛔100

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna Jupiter League
Data, godzina: 27.12.2015 18-00
Spotkanie: Anderlecht - Westerlo
typ: Anderlecht -3,5
kurs: 4,10
buk: unibet
Analiza:
Uboga troche oferta na dzis w piłce, ale moim zdaniem warto dziś zagrać na Fiołki. Anderlecht ma dziś bowiem ogromną szansę zbliżyć sie na tylko dwa punkty do prowadzącego w tabeli Gentu, który wczoraj sprawił niemiłą niespodziankę bo uległ dużo niżej notowanemu Mechelen będąc zespołem dużo gorszym. Ze zdobyciem kompletu punktów nie powinno być większego kłopotu, bo do Brukseli przyjeżdża czerwona latarnia ligii, zespół Westerlo. Dziś będzie okazja zrehabilitować sie przed własną publicznością, bo ostatnio u siebie stracili punkty z silnym w tym sezonie Oostende. Co prawda póżniej potrafili ograć odwiecznego rywala z Bruggii i to na wyjeździe aż 4-1, ale w ostatniej kolejce znów stacili punkty remisując zaledwie w Lokeren. Na ich szczęście udało się utrzymać kontakt ze ścisłą czołówką, choć trzeba przyznać że więcej można się po nich spodziewac. Ważne jest to że Fiołki nie przegrywają meczy, bo w lidze dopiero przegrali dwa razy ( ze Standardem i Oostende), co obok Gentu jest zdecydowanie najlepszym wynikiem w lidze ( kolejne Oostende ma już na koncie cztery porażki, a Club Brugge aż siedem). U siebie są natomiast niepokonani, aczkolwiek za dużo zdarzyło im się remisów, bo już cztery w dziesięciu meczach. Dziś jednak nie mają prawa zaliczyć kolejnej wpadki, bo zespół gości zmierza prosto do Proximus League, czyli do drugiej ligi. W tym sezonie są najsłabszym zespołem ligi pod wszystkimi aspektami - tylko szesnaście punktów w dwudziestu meczach, zaledwie trzy wygrane mecze, najsłabsza ofensywa ( 21 strzelonych goli) i najgorsza defensywa (41 straconych goli). Do tego Bruksela, która jest ich koszmarem nie do zdobycia od 2003 roku, gdzie ponieśli dziesięć kolejnych porażek i z zaledwie trzema strzelonymi golami. Zdarzało im się wracać ze stolicy z bagażem kilku goli, jak chociażby rok temu, gdzie ulegli 0-4, a zdarzały się jeszcze gorsze wpadki. A jak patrzę na ich ostatnie dwa ligowe wyjazdy to nie wróżę im nic dobrego. O ile porażkę w Gent 0-5 &quot;można&quot; wytłumaczyć, to co powiedzieć o wizycie w Leuven, z którymi stoczą walkę o utrzymanie a ulegają tam 1-5?? Z taką formą spodziewam się niemałej kanonady ze strony gospodarzy. Nie zdziwię się jak Fiołki nie ustrzelą dziś lepszego wyniku jak w poprzednim sezonie. Stawiam na pewną i wysoką wygraną gospodarzy
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom