>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 27.12.2015 (niedziela)

Status
Zamknięty.
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Anglia Championship
Godzina 17:30
- Nottingham : Leeds
- over 2.5 gola i obie strzelą
- 2.50 / Bet365
No to jeszcze raz spróbuję iść w Championship pomimo że wczoraj nie weszło ,Nottingham czyli gospodarze w domu 4 ostatnie mecze to 4 zwycięstwa i dziś liczę także na pełne zaangażowanie , ogólnie Nottingham u siebie 5-3-3 i br. 15:10 , co do gości i meczy wyjazdowych to aż się prosi iść w stronę bramek w tym meczy gdyż Leeds bilans meczy wyjazdowych to 4-5-2 i br. 14:12 , co do H2H które wczoraj mnie zawiodło to dzis myślę że coś na podpowie i tak 3 ostatnie mecze to 4:2 , 2:1 i 1:1 tak wiec bts powinien wejść natomiast over 2.5 myślę że także a tak z ciekawości zajrzałem na mecze pomiędzy nimi w tym okresie świątecznym i tak 26 grudnia 2012 wynik 4:2 natomiast 29 grudzień 2013 wynik 2:1 dlatego liczę na coś podobnego i dziś !
⛔100

fullmax 161,9K

fullmax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - BELGIA - Jupiler League
Godzina: 14:30
Spotkanie: Zuelte Waregem - Oostende
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 1,63
Bukmacher: Bet365

Analiza:
Mój pierwszy typ na tym forum, rozpocznę od belgijskiej Jupiler Lig. Na dzisiaj wybrałem spotkanie pomiędzy Zuelte Waregem, a Oostende. Obie ekipy należą do bardzo bramkostrzelnych, ustępując jedynie drużynom Gentu i FC Brugge, które rozegrały o jeden mecz więcej. Patrząc na statystyki typ wydaje się bardzo prawdopodobny. Gospodarze w ostatnich czterech meczach na własnym obiekcie strzelali conajmniej 2 bramki (St.Truiden 4:0, Koortijk 2:2, Standart Liege 2:3, Waasland Beveren 2:1), natomiast ostatnie mecze Oostendy w delegacji to zawsze gol strzelony (Gent 2:2, Charleroi 1:1, KRC Mechelen 1:2, Wasterlo 1:0, Anderlecht 1:1). Tak więc patrząc na formę strzelecką obu ekip można spodziewać się otwartego spotkania z dużą ilością sytuacji podbramkowych i miejmy nadzieję goli. Bardziej odważni mogą zaryzykować + 3,5 gola po kursie 2,59.
⛔100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej - Spengler Cup
Data, godzina: 27.12.2015 20-15
Spotkanie: Davos - Ekaterinburg
typ: over 7,5
kurs: 5,4
buk: Unibet
Coreoczny towarzyski turniej hokejowy w Szwajcarii. W tych meczach warto szukac sporych overow bramkowych. Avtomobilist całkiem dobrze radzi sobie w KHL (7 w swojej dywizji) a Davos w Szwajcarii jest gorsze tylko od Zurychu. Oba teamy potrafia grac bardzo ofensywnie i nieobce sa im wysokie rezultaty - Rosjanie analizowany over zaliczali w tym sezonie 5 razy a Davos 6. Po takim kursie mozna probowac!
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +4
ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Maroko
Spotkanie: Moghreb Tetouan - Difaa El Jadidi
Typ: Powyżej 1.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: Betsson
Z dość ubogiej oferty na dzisiejszy wieczór wybrałem spotkanie zamykające trzynastą kolejkę w marokańskiej najwyższej klasie rozgrywkowej - zajmująca siódme miejsce ekipa Moghreb Tetouan zagra z drużyną Difaa El Jadidi, która obecnie okupuje trzynastą pozycję. Ciężko wskazać faworyta do wygranej w tym meczu, dlatego typ kieruję w stronę liczby goli. Kurs na min. 2 bramki jest bardzo przyzwoity i wg mnie takie zdarzenie jest wielce prawdopodobne. Gospodarze wygrali 5 z ostatnich sześciu pojedynków, a na 12 rund zaledwie raz nie strzelili gola rywalowi. ich średnia to 2.7 goli/mecz, czyli bardzo pozytywnie. Z drugiej strony solidny zespół Difaa El Jadidi, który przegrał zaledwie 3 pojedynki. Ostatnio zdecydowanie pokonali drużynę Hoceima 3:0 i sądzę, że to dobry znak na przyszłość. Na pewno stać ich na strzelenie choćby jednej bramki w dzisiejszym pojedynku. Dla gospodarzy, którzy są na fali myślę, że to formalność over 1.5 mamy załatwiony.
✅75

Otrzymane punkty reputacji: +31
jankiel18 114

jankiel18

Użytkownik
Dyscyplina: Darts WC PDC
Godzina: 22:40
Spotkanie: Michael Van Gerven - Darren Webster
Typ: Dokladny wynik 4:1
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Mecz za chwile wiec szybko . Glowny faworyt ktory meczyl sie niemilosiernie z Nieznanym Niemcem w pierwszej rundzie kontra przecietniak ktory od czasu do czasu potrafi zaskoczyc. Pachnie mi tutaj wynikiem 4:1. Faworyci zazwyczaj potrafia stracic seta z takimi jednowypalami. Van Gerwen mimo wysokiej sredniej 99.40 meczyl sie w pierwszy meczu na dablach.w calym sezonie gra jednak wybornie. ale tym meczu jeszcze bedzie sie docieral tracac seta. Jak dotad 85 procent meczow trafilem jesli chodzi o zwyciezce na tych mistrzostwach. Van gerwen wygra na 100 procent mysle ze 4:1
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom