>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 27.08.2020 (czwartek)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na czwartek - 27. Sierpnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ ⛔100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Fortuna
- forBet
- Totolotek
- Lvbet
- eTOTO
- STS
- Betclic

- betfan
- TOTALbet
- eWinner

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy Kwalifikacje
Godzina: 19:00
Spotkanie: Malmo FF - Cracovia
Typ: Malmo FF - hc 1.5
Kurs: 2.27
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Kolejny etap farsy pt. polskie drużyny w europejskich pucharach. Cracovia wylosowała słabo co tu dużo mówić i zdecydowanym faworytem do awansu jest w tej parze Malmo. Szwedzi w środku sezonu z bilansem 11-5-1 , po 17 kolejkach liderują z przewagą 7 pkt. nad druga ekipą . W domu grają jeszcze lepiej 7-2-0 co oznacza że będą niezmiernie wymagającym rywalem.
To bardzo mocny fizycznie zespół z silnymi i wysokimi zawodnikami. Skład oparty głównie na Szwedach i Duńczykach.
W ubiegłym sezonie LE Szwedzi rywalizowali udanie w rozgrywkach grupowych. Wygrali swoją grupę z bilansem 3-2-1 zostawiając w pobitym polu FC Kopenhagę , Dynamo K i Lugano. Dopiero w 1/16 rozgrywek musieli uznać wyższość Wolfsburga dwukrotnie przegrywając (1:2, 0:3).

Co do drużyny Cracovii to ciężko wyciągnąć jakieś wnioski po spotkaniach na tle rodzimej ligi. Wygrany Puchar Polski po dogrywce 3:2 z Lechią co prawda na plus , ale już następny pucharowy mecz nowej edycji to męczarnie w Głogowie z Chrobrym i szczęśliwe zwycięstwo również po dogrywce 2:1 gdzie " Pasy" remis ratowały w doliczonym czasie 2 połowy a gospodarze w dogrywce od 96 min. grali w osłabieniu. W pierwszej kolejce Ekstraklasy wygrana 2:1 nad Pogonią ale tak jak wspomniałem dzisiejszy przeciwnik to inna półka. Obawiam się że przygoda Cracovii z pucharami zakończy się właśnie na tym spotkaniu tym bardziej że nie obowiązuje dwumecz i przychodzi Krakowianom grać na boisku rywala. Sądzę że Malmo wygra pewnie to spotkanie minimum dwoma bramkami.

127

Ostatnio zmieniony przez karciarz:
Otrzymane punkty reputacji: +142
M 13K

michael1910

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka- WNBA(USA)
Godzina: 1:00
Spotkanie: Atlanta Dream-Washington Mystics
Typ: Washington Mystics powyżej 86,5 punktów (z dogrywką)
Kurs: 2.25
Analiza:

Na noc proponuje po raz kolejny zdarzenie z WNBA. Oba zespoły w tym sezonie nie prezentują najwyższej formy i plasują się w dole tabeli. Zdecydowałem się zagrać tutaj na over punktowy Washington Mystics. Ich rywalki tracą bardzo dużo punktów. W tej chwili w 14 meczach 1272 punkty czyli średnio ponad 90. Nie licząc ostatniego spotkania to wcześniej notowały serię 6 meczów gdzie traciły co najmniej 92 punkty. Washington jeśli chodzi o średnią zdobywanych punktów to nie imponuje. Również rzadko wygrywają,bo tylko początek miały dobry kiedy wygrały 3 spotkania. Potem na 10 wygrany zaledwie 1 mecz,ale wtedy ich rywalem była własnie Atlanta. Rezultat tego pojedynku to 98-91. Później drużyna Washington Mystics przegrała dwa spotkania,ale dobrze w nich punktowała-92 i 87 oczek. Jeśli chodzi o bezpośrednie pojedynki to Mystics ma świetną serię.7 kolejnych wygranych z rzędu i średnia ponad 90 punktów na mecz. Miały w tym czasie tylko 1 gorszy wynik jeśli chodzi o over. Cztery ostatnie pojedynki to kolejno 96,89,93,98. Dodam jeszcze,że mają kilka zawodniczek,które średnio zdobywają co najmniej kilkanaście punktów na grę. Dlatego dziś liczę,że linia 86,5 zostanie pokryta.

zwrot

Ostatnio zmieniony przez ibis:
M 65,9K

mariobros

Użytkownik
Spotkanie: Dynamo Mińsk -Piast Gliwice
Typ: wygra Dynamo/padnie mniej jak 3,5 gola w meczu
Kurs: 3,30
Analiza:
PO dzisiejszym meczu Legii,wiem/właściwie przypomniałem sobie gdzie jest miejsce naszej klubowej piłki/
Niech mi nikt nie mówi o sile cypryjskich potęg.
Jutro konfrontacja z potęgą białoruską
Dynamo Mińsk 8 miejsce w lidze 21 spotkań 10-3-8 bramki 24-15
Defensywa jedna z najlepszych w lidze, mniej wpuszczonych goli ma tylko lider Soligorsk 13.
u siebie jeszcze lepiej,na 10 spotkań 4 stracone gole
Zawodnicy z Gliwic w tamtym roku zostali wyeliminowani z L.M. przez inną potęgę piłki białoruskiej Bate z Borysowa.
Piast też w defensywie w tamtym roku wyglądał całkiem nieźle.W tym roku odeszło paru kluczowych zawodników .
.Pierwszy mecz na inaugurację Ekstraklasy gładkie 2-0 w plecy ze Śląskiem.
Wymęczone zwycięstwo Dynama z małą ilością goli.

100

Otrzymane punkty reputacji: +20
J 9,8K

jozin28

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy kwalifikacje
Godzina: 18:00
Spotkanie: Bodo Flint - Zalgiris Kowno
Typ: 1 handi- 2azjan ( zwrot przy wygranej 2 bramkami)
Kurs:
1.98
Bukmacher: lvbet
Analiza
:
Alez emocje w Rumuni. Dinamo w 10 po karnych. Ja mislen5 czyste win i kupa w 90+ dali sobie strzelić😠.
Ale tu nie o tym.
Gospodarze grają wesoły futbol jeśli można to tak nazwać. Ultra ofensywa. W lidze norweskiej leja wszystkich równo. Bilans 13:2:0 za każdym razem pakując po kilka bramek ale i tracąc przy okazji co najmniej 1ą daje im 1e miejsce w tabeli.
Zalgiris jak dla mnie i nie tylko to amatorzy i nie oszukujmy się nie mają tutaj nic do powiedzenia. Nawet oglądałem jakiś ich ligowy mecz ostatnio to wymęczyli zwycięstwo ale oglądało się to strasznie.
Myślałem myślałem nad over 3,5 bo Bodo ze trzy bramki powinno strzelić ale nie jestem pewien czy goście strzelą chociaż jedną dlatego spróbuję w miarę bezpiecznie z handi azjan minus 2. Liczę na wynik 3 do 0 może 4, w ostateczności jedna bramka gości.

98

Otrzymane punkty reputacji: +86
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Spotkanie: Dynamo Mińsk - Piast Gliwice
Typ: 1/+1,5 gola (spotkanie/liczba goli)
Kurs: 3.65
Analiza:
Cóż więcej mogę dodać? Kolega M mariobros powyżej odwalił całą robotę za mnie. Sam bym tego lepiej nie opisał. Od siebie mogę dodać, że skoro Piast mógł przegrać w poprzednim spotkaniu ze Śląskiem 2:0, to czemu nie miałby powtórzyć podobnego "osiągnięcia" z Dynamem, które ma znakomitą obronę. Stracili bowiem tylko 4 bramki w 10 spotkaniach. Liczę, że Dynamo strzeli w miarę szybko pierwszą bramkę, po czym Piast będzie musiał się otworzyć i wtedy zobaczymy jeszcze bramki ale na koniec regulaminowego czasu to gospodarze będą cieszyć się z końcowego zwycięstwa.

100

Otrzymane punkty reputacji: +37
pielus 8,6K

pielus

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina rozpoczęcia spotkania: 18:00
Spotkanie: Sandnes Ulf – Raufoss IL
Typ: Sandnes Ulf ponad 1,5 bramki
Kurs: 1.67
Bukmacher: eWinner

Sandnes Ulf:

Sandnes po dobrym początku troszkę wpadł w dołek jeśli chodzi o formę, raczej nikt nie pamięta o tym, że byli jedną z dwóch niepokonanych drużyn po pierwszych pięciu kolejkach natomiast wszyscy widzą to, że w ostatnich pięciu kolejkach przegrali trzy z czterech spotkań w tym sezonie, między to wpadły im pojedyncze zwycięstwa jednak ostatnio notują dość spory regres formy. Dziś mają niezłą okazję, aby troszkę wyjść z tego dołku i zapisać na swoje konto trzy punkty ponieważ ich rywal patrząc z perspektywy tabeli nie należy do najmocniejszych. Gospodarze na swoim stadionie grają bardzo dobrze – wygrali cztery z sześciu rozegranych spotkań w tym pokonali wiceliderującą ekipę Ranheim 2:1, jedyną wpadkę zanotowali w spotkaniu z ostatnią drużyną ligi czyli ekipą Ham-Kam, która zdołała ich pokonać 1:2. Ogólnie ekipa Sandnes notuje czwartą co do zdobywanej ilości bramek w ich meczach średnią, która na ten moment wynosi aż 3,82 (bilans 18:24) przy czym spotkań gdzie padły minimum trzy bramki zanotowali aż 82 % (9/11), a statystyka BTTS wynosi 73 % (8/11). Na swoim stadionie bilans bramkowy wygląda nieco lepiej bo 13:9 co daje średnio 3,67 bramek na mecz przy 83 % spotkań gdzie padły minimum trzy bramki, ale co najważniejsze mają wskaźnik BTTS na poziomie 100 %. Jeśli chodzi o poziom rywala to porównywalne są ekipy KFUM czy Ullensaker/Kisa, których pokonywali kolejno 2:1 oraz 3:1. Jeśli chodzi o styl gry to gospodarze starają się grać ofensywnie – oddali średnio 9 strzałów na bramkę (średnią zaniża spotkanie z Lillestroem gdzie oddali zaledwie jeden strzał, ale za to skończony bramką) z czego aż 4,33 to strzały celne czyli praktycznie co druga próba to strzał celny. Jeśli chodzi o defensywę to wygląda to nieco gorzej (jednak nie tak źle jak na wyjazdach gdzie ich bilans bramkowy to 5:15) – pozwolili rywalowi oddać średnio 13,17 strzałów z czego tylko 4 to strzały celne.

Raufoss IL:
Goście, których niedawno opisywałem w dalszym ciągu nie odnieśli upragnionego zwycięstwa przedłużając serię bez zwycięskiego spotkania do sześciu spotkań w których czterokrotnie remisowali i odnieśli dwie porażki. Bardzo słabo wiedzie im się szczególnie na wyjazdach gdzie jeszcze ani razu nie wygrali jednak w delegacji podejmowali już wszystkie drużyny z top 3 z którymi przegrywali, jednak z Tromso i Songdal skromnie bo 1:0, natomiast ekipa Ranheim była bardziej skuteczna i pokonała ich w stosunku 3:0. Po za tym przegrali z dziesiątą ekipą KFUM i zremisowali z siódmą drużyną Lillestroem i z trzynastą drużyną Oygarden. Raufoss przez cały sezon zanotował 45 % spotkań (5/11) gdzie padło minimum trzy bramki przy 64 % (7/11) gdzie obie drużyny strzelały bramkę ; jeśli chodzi o wyjazdy to wygląda to lepiej – over 2,5 padł w 67 % (4/6) spotkań, a BTTS w 50 % (3/6) jednak to za sprawą tego, że w trzech spotkaniach z top 3 ligi nie zdołali strzelić bramki natomiast w spotkaniach pozostałych tych bramek strzelili siedem. Ogólnie w ich spotkaniach wyjazdowych średnia bramek wynosi 3,33. W ofensywie grają dość słabo w porównaniu do innych zespołów (na wyjazdach) ponieważ oddają do tej pory średnio zaledwie 8 strzałów z czego tylko 3 to strzały celne, jeśli chodzi o defensywę to pozwalają rywalowi oddać średnio 11,83 strzałów z czego 5,67 (47,92 %) to strzały celne.

Podsumowanie:
W poprzednim sezonie obie drużyny dwukrotnie spotykały się i dwukrotnie lepsza okazała się ekipa Sandnes Ulf, która najpierw pokonała ekipę Raufoss na wyjeździe aż 2:5 by w rewanżu na swoim stadionie pokonać ich w stosunku 3:1. W tym spotkaniu także widzę zwycięstwo gospodarzy, którzy na swoim stadionie są piekielnie mocni – mają trzeci wynik w spotkaniach domowych, a gdyby nie wpadka z Ham-Kam to zapewne zakręciliby się koło pierwszej pozycji. Dzisiaj bardzo dobra okazja na małą zemstę, bo rywal jest z grupy tych przeciętnych, a w dodatku bardzo słabo gra na wyjeździe (14 wynik w tabeli wyjazdowej), nie wygrali w tym sezonie ani jednego spotkania, a stracili średnio aż 2,17 bramek w delegacjach. Wszystko wskazuje na zwycięstwo gospodarzy jednak bardziej pewną opcją będzie granie na over 1,5 gola strzelonych przez gospodarzy – w tym sezonie udało im się to czterokrotnie (w tym trzykrotnie z drużynami o podobnej reputacji co Raufoss), natomiast goście także czterokrotnie tracili dwie i więcej bramek. Na pewno jest to typ godny uwagi, oprócz tego warto zagrać delikatnie na jakiś over bramkowy.

67

Otrzymane punkty reputacji: +107
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / LE
Godzina 17:00
Spotkanie : Dynamo Mińsk vs Piast Gliwice
Typ : czerwona kartka
Kurs : 4.25
Bukmacher : STS

Ja jak zwykle typ dyscyplinarny i kolejny raz czerwień , wiadomo tylko jedno spotkanie i ktoś musi okazać się lepszym , nie ma możliwości rewanżu , Dynamo nie gra nic szczególnego w tym sezonie 10-3-8 , Piast z kolei nie zbyt dobrze zaczął sezon bo 0:2 ze Śląskiem , w tym meczu Piast zarobił już dwa żółtka , w poprzednim sezonie Piast w eliminacjach do LM grał z BATE , w pierwszym meczu na Białorusi Piast uzyskał bardzo dobry wynik bo remis 1:1 , ba nawet pierwsi strzelili gola , ale pod względem dyscyplinarnym jak dla mnie palce lizać bo 8 żółtek a w konsekwencji 2 żółtej BATE grało w 10 , sędzią w dzisiejszym meczy jest Serb Lazar Likic , jest to jego debiut na arenie międzynarodowej , w lidze w tym sezonie 3 mecze i pokazał 14 żółtek , w poprzednim sezonie w 15 meczach 88 żółtek 7 czerwonych i podyktował 4 karne , oprócz samego spotkania sytuacja jak jest na Białorusi to wszyscy wiemy , fakt , nie musi mieć to żadnego znaczenia ale z drugiej strony ta sytuacja jest , ogólnie liczę na bardzo ostre starcia i sporo fauli a że jest to tylko jedno spotkanie to tylko dodaje dramaturgii temu meczu , w/g mnie powinno iskrzyć i kto wie może już w pierwszym swoim meczu międzynarodowym pan Lazar Lukic pokaże czerwień , oby !

100

milypan 45,5K

milypan

DEBESTA
Dyscyplina : Tenis stołowy
Godzina 12:30
Spotkanie : Sirotkin-Girevenkov
Typ :
Girevenkov
Kurs : 2.19
Bukmacher : totolotek
Analiza:

Okej ostatnio Sirotkin wygral dwa mecze z rzedu z Girevenkovem ale dzisiaj po cichu licze ze wreszcie Girevenkov przelamie ta slaba passę.Obaj zawodnicy graja ostatnio bardzo słabo.Sirotkin notuje serie 4 porazek z rzedu i patrzac na jego ostatnio gre to nie wiem czemu jest on tutaj uznawany za faworyta.Pobieram kurs 2.19 w totolotku.No ogolnie obaj zawodnicy nie graja najlepiej bo na 10 ostatnich meczy wygrali tylko dwa.Jak dla mnie jest to mecz 50/50 a po takim kursie warto sprobowac!Powodzenia!

100

bonustagpl 3,1K

bonustagpl

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Estonia 2 liga
Spotkanie: Pärnu JK - Vändra JK Vaprus
Typ: Typ i ilość goli : Vändra i powyżej 2,5
Kurs: 4:00
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Jak widać obydwie drużyny lubią strzelać. Parnu zaskoczyło wysoką wygraną 11:00. Jeżeli wziąść pod uwagę wyniki z 3 meczy parnu to są to hokejowe wyniki powyżej 4 bramek. Goście natomiast grają w kratkę i trzeba stawiać z udziałem tej drużyny powyżej 4 bramek na mecz. Jeżeli ktoś stawiał 5 ostanich meczów z udziałem Vändra JK Vaprus powyżej 4 bramek na mecz, to mógł cieszyć się z profitu. Na ten mecz nie nastawiam się że wypadnie remis. Natomiast kontr betem może być Parnu i ilość goli powyżej 3,5 z kursem 3,25. Ja stawiam ze gości ze względu na historię tych drużyn H2H.

100

K 29,4K

katherinna

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Europy
Spotkanie: Malmö - Cracovia
Typ: Malmö wygra obie połowy
Kurs: 3,95
Analiza:
Cracovii zdecydowanie nie poszczęściło się w losowaniu rywala, nie dość, że mają przed sobą mecz wyjazdowy to do tego z drużyną bardzo mocną i będąca w ostatnim czasie w świetnej formie. Malmö ma po swojej stronie własne boisko i świetny, kompletny skład: tam ma ktoś strzelać i ma kto bronić. Dodatkowo zdecydowanie są drużyną bardziej doświadczoną na arenie Europejskiej niż Cracovia. Cracovia ostatnio gra bardzo dobrze, ale nie ukrywajmy, że ich obecny skład jest dobry na Ekstraklase ale raczej ciężko będzie im coś osiągnąć w Lidze Europy. Kursy na Malmö ciągle spadają. Myślę, że Szwedom uda się wygrać ten mecz i awansować w regulaminowym czasie gry. Nie wykluczam tutaj gola Cracovii, ale raczej nie uda im się niestety przejść dalej. Życzę im jak najlepiej, ale nie wiem czy będą w stanie postawić się tutaj Malmö. Moja propozycja to typ, że Malmö wygra obie połowy.

100

Otrzymane punkty reputacji: +22
A 30,4K

atr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Norwegia
Spotkanie: Asane - Grorud
Typ: powyżej 2.5 bramki
Kurs: 1,55
Analiza:
Mecz dwóch drużyn znajdujących się obecnie w strefie barażowej OBOS ligaen. Średnia bramek jak do tej pory w meczach obu drużyn to - Grorud - 3, Asane 3.1. Szczególnie w meczach Asane w ostatnim czasie widzimy wysokie wyniki 3 ostatnie mecze to 4-5 bramek. Najwięcej bramek w meczach Grorud padło w meczach z innymi kandydatami do awansu - Ranheim 3-5 i Sogndal 3-1.
W poprzednim sezonie Grorud 2 razy wygrywało po bardzo wysokich wynikach - 3-2 i 4-3.
Wygląda na to że i tu nie powinno być murowania bramek.

100

spekul@nt 4,7K

spekul@nt

Użytkownik
Spotkanie: Malmö - Cracovia
Typ: Malmo 1/+1,5
Kurs: 1,82
Analiza:
Jedziemy z tymi pucharami. Jeszcze tylko euro******* i można kopać się po czołach w Ekstraklasie. Malmo to czołowa drużyna Szwecji, regularnie od 15 lat przebija się na poziom w europejskich pucharach (Liga Europy, Liga Mistrzów), wypadek przy pracy sprawia, że zgarną oklep gdzieś na pastwiskach w Kazachstanie. Przytoczmy ich ostatnie 5 lat, jak i gdzie odpadali. Sezon 2015/2016: doszli do fazy grupowej LM; 16/17: w drugiej rundzie eliminacji odpadli z Vardarem Skopje; 17/18 nie było ich w pucharach; 18/19: po wyjściu z grupy Ligi Europy odpadli z Chelsea; 19/20 odpadli z Wfl po wyjściu z grupy Ligi Europy. Jakby to powiedzieć: za wysokie progi na nogi Dośrodkovii. W Europie wiedzą jak nasze kluby grają w pucharach. Bodajże sezon temu z Dunajską Stredą, ich trener mówił, że styl drużyn znad Wisły jest przewidywalny. Liczę na spokojne co najmniej 2:0.

82

Otrzymane punkty reputacji: +113
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Spotkanie: CSKA Sofia VS Sirens FC
Typ: CSKA SOFIA under 2.0 goli (2 to zwrot)
Kurs: 4.30

Bukmacher: LVBet
Analiza:
Przy takiej ilości meczów - kilka niespodzianek jest wkalkulowane i nikogo nie powinno zdziwić to, jak zespół z Luksemburgu, Malty czy Gibraltaru awansuje dalej. Sam liczę na niespodzianek w tym meczu. Białoruskie ekipy lubią być underowe, patrząc na to, że jest tylko jeden mecz, nie trzeba grać na siłę na 3-0 / 4-0, tym bardziej mając na uwadze rozgrywki ligowe i terminarz. Myślę, że Sirens jest w stanie się bronić na tyle dobrze, by powstrzymać napór bulgarów. Sytuacja kadrowa po obu stronach jest dobra. Kursy pod undery ciekawe, jeśli ktoś czuje mało goli tutaj.

S 297,4K

sztabson_93

Użytkownik
Godzina: 18:30
Spotkanie: MOL Fehervar - Bohemians
Typ: Poniżej 3.5 gola
Kurs: 1,50
Bukmacher: STS
Analiza: Lubie grać undery w LE bo często właśnie takie mecze tam widujemy. Węgierska drużyna podejmuje na własnym stadionie ekipę z Irlandii czyli goście na codzień grają w jednej z najbardziej underowych lig na świecie. Nie spodziewam się tutaj jakiejs agresywnej gry zwłaszcza że o awansie decyduje tylko jeden mecz. Goście z całą pewnością wyjda defensywnie do tego spotkania i liczyć będą na konrataki bo mimo że na ligowym podwórku są mocni to już wyjazdowy mecz z dobrze radzącym sobie MOL Fehervar to dość duże wyzwanie. Idealnie było by jeśli w pierwszej połowie nie padła by żadna bramka co w mojej opini jest możliwe bo początek spotkania może być asekuracyjny a co za tym idzie nudny. Kurs do dubelka całkiem dobry.

50

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: Lech Poznań - Valmiera (1 połowa/2 połowa)
Typ: Lech/Lech
Kurs:
1,74
Analiza:

Lech już dziś zaczyna swoją przygodę w Lidze Europy, oby jak najdłuższą przygodę. Dziś przystąpią do meczu dość łatwego dla nich a mianowicie Łotewska drużyna Valmiera. Valmiera jest 3 drużyną na Łotwie a 2 pierwsze drużyny mocno odstają od reszty zespoły co pokazuje, że przeciwnik jest dość słaby. Ogólnie Liga Łotewska i piłka na Łotwie strasznie spadła poziomem i nie ma innej opcji niż zwycięstwo Lecha.
Trener D. Żuraw ma bardzo przyjemny do oglądania styl ofensywny i strzelają dość dużą ilość bramek. Dziś myślę, że wygrają dość wysoko ale kurs na to, że wygrają obie połowy jest dość ciekawą opcją i ja to pobieram.

100

jeefo 14,7K

jeefo

Użytkownik
Spotkanie: Malmo FF - Cracovia
Typ: 1 połowa - Malmo /2.03
Analiza:
Witam,
Cracovia trafiła bardzo groźnego i niewygodnego rywala w losowaniu i raczej do następnej rundy nie awansuje.Szwedzi od początku rzucą się na Krakowian i nie zdziwi mnie nawet wynik do przerwy 2:0 bo doświadczenie jest po ich stronie jeżeli chodzi o gre w Europie, a Cracovia to Kopciuszek i dopiero zbiera doswiadczenie ale Serce jest za naszymi natomiast rozum podopiawada co innego

103

Otrzymane punkty reputacji: +130
P 200,5K

Plamiacz

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkanie: Shamrock Rovers (Irl)-Ilves (Fin)
Typ: wygra Shamrock Rovers (Irl) EH -2 gola
Kurs: 5.80
Bukmacher: Betclic
Analiza:

W dniu dzisiejszym moim zdaniem warto zainteresować się spotkaniem z ligi europy między Shamrock Rovers (Irl) a Ilves (Fin).Shamrock Rovers (Irl) dwa ostatnie spotkania zremisowali mimo agresywnej gry 10 rożnych na 1 rożny przeciwnika i przedostatnie spotkanie 11 rożnych na 1 rożny przeciwnika.Były dwa remisy 0-0.Przed remisami była seria 8 zwycięstw.Mimo to zajmują nadal 1 miejsce w tabeli ligowej.Sadzę,że dzisiaj warto zagrać na wygraną duża ilością bramek z racji tych dwóch spotkań.Ilves gra bardzo słabo na wyjazdach 20% zwycięstw w tym sezonie a u siebie 50% zwycięstw.Shamrock gra lepiej na wyjeździe 80% zwycięstw a u siebie 75% zwycięstw.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom