>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.10.2015 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na poniedziałek - 26. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

jan-blachowski 74

jan-blachowski

Użytkownik
Piłka nożna - Ekstraklasa
Górnik Z.-Podbeskidzie
18:00
Typ: X
Kurs: 3.3
Bet365

Od początku śmierdziało mi tu remisem. Gdy tylko popatrzyłem kto zagra w poniedziałkowym meczu, pomyślałem od razu: &#39;&#39;tu będzie remis&#39;&#39;. Gdy wgłębiłem się w ostatnie mecze, miejsca w tabeli itp. obu drużyn, jeszcze bardziej uświadomiłem sobie, że remis jest tutaj naprawdę możliwy.
Górnik w ostatnich trzech meczach zanotował, że tak napiszę, komplet remisów. Podbeskidzie dwukrotnie remisowało, czyli też 2 na 2. Gospodarze są w tej chwili na ostatnim miejsce w tabeli, a Podbeskidzie byłoby sąsiadem w tabeli, ale te dwie ekipy przedziela Lech, który wygrał z Legią. Jeżeli mój typ by się sprawdził, Lech znowu będzie outsiderem!
Bukmacherzy większe szanse dają rzecz jasna Górnikowi, ale trenerem Podbeskidzia jest Robert Podoliński, czyli człowiek, któremu nie wyszło w Cracovii, a który jak na razie zalicza niezłe mecze w obecnie prowadzonym przez siebie zespole. Ewidentnie ma pomysł na tę drużynę; jest jeszcze młodym szkoleniowcem, cała kariera przed nim.
Ostatni raz Górnik przegrał u siebie 8 sierpnia z Jagiellonią, a poza tym 3 remisy i zwycięstwo ze Śląskiem. Natomiast Podbeskidzie na wyjeździe to ostatnio remis i dwa zwycięstwa. Nie wydaje mi się, aby Górnik przegrał w tym meczu, przy własnej publiczności i całkiem niezłej kadrze jakoś wydaje mi się to mało prawdopodobne. Nie wydaje mi się również, aby Górnik mógłby ten mecz wygrać, ponieważ Podbeskidzie jest dobrze prowadzone. Tak więc proponuję remisik ;)
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 20:30
Spotkanie: Atletic Bilbao-Gijon
Typ: Gospodarze dokładnie 1 golem
Kurs: 3.60
Bukmacher: Unibet
Analiza: Na dzień jutrzejszy wybrałem znów spotkanie Hiszpańskiej Primera Divison w którym ekipa Athleticu Bilbao podejmowała będzie na swoim stadionie druzynę Sportingu Gijon. Ekipa gospodarzy jak na razie zajmuję 16 pozycję w ligowej klasyfikacji i ma na swoim koncie tylko 8 zdobytych punktów, goscie natomiast mają pozycję 14 i jeden punkt zdobyty do tej pory więcej, według mnie ekipa gospodarzy w końcu zaczyna poprawiać swoją grę , zaczyna punktować i w tej serii spotkań na pewno będzie faworytem do zwycięstwa, goście natomiast coś też powinni ustrzelić poniewaz dosyć często zdarza im się przynajmniej jeden raz trafiać w spotkaniach rozgrywanych na obcych stadionach, dlatego też swój typ skierowałbym na wygraną zespołu gospodarzy,ale też na over w bramkach , ponieważ myślę że jest tutaj jak najbardziej możliwy, stawiam na wynik 2:1 dla ekipy Athletiku Bilbao,
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
W 91

walwoj

Użytkownik
Piłka nożna - Ekstraklasa
Górnik Z.-Podbeskidzie
18:00
Typ: 1 DNB
Kurs: 1.5
Bukmacher: Pinnacle
Mecz zespołów z dołu tabeli, w którym głównym hasłem powinno być byle nie przegrać. I to można zastosować do gości, dla których remis jest do przyjęcia. Dla Górnika już nie, gdyż ten zespół musi zacząć wygrywać. Szczególnie u siebie. Jego pozycja jest już i tak dramatyczna, szczególnie w perspektywie podziału tabeli i liczby punktów. Dlatego myślę, że zabrzanie będą się starali wygrać, lecz z zabezpieczeniem tyłów, stąd daję DNB.
Górnik po objęciu przez Ojrzyńskiego gra i punktuje lepiej. Dodatkowo mecz z Podbeskidziem ma dla trenera wymiar szczególny, podobnie jak dla Korzyma. Będą się chcieli sprężyć i pokazać byłemu pracodawcy, ze się w stosunku do nich pomylił.
Przeciw typowi przemawia tendencja do remisowania przez oba zespoły - oba 6 remisów na 12 meczy.
⛔ 100

trexx 13

trexx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, Primera Division
Godzina:
20:30
Spotkanie:
Athletic Bilbao - Gijon
Typ:
Aritz Adurizstrzeli
Kurs:
2.10
Bukmacher:
Bwin
Analiza:
Jutro zespół Basków zmierzy się na własnym podwórku z Gijonem. Oba zespoły nie grają rewelacyjnie, ale są dość bramkostrzelne - więc szykuje się zacięte spotkanie obfitujące w bramki. Aduriz w ligowych rozgrywkach ma na swoim koncie 5 goli, a w LE udało mu się zdobyć 3 gole. Co prawda w wyjazdowym meczu z Partizanem nie udało mu się strzelić, lecz nie można patrzeć przez pryzmat jednego meczu. Punktował przeciwników regularnie, więc wydaje mi się że jutro dołoży swoją cegiełkę i powiększy swój dorobek bramkowy.
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +2
yrek 15,2K

yrek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Górnik Zabrze - Podbeskidzie B-B
Typ: 1
Kurs: 2,05

Ciekawie zapowiadający się mecz... na dole tabeli Ekstraklasy. Mecz, który każda z drużyn bardzo potrzebuje wygrać. Widzę faworyta zdecydowanego w tym meczu w Górniku Zabrze. Nie tylko dlatego, że grają u siebie. Jest to niewątpliwie duży atut. Kolejne plusy widzę w ostatniej serii remisów. Potrafili urwać punkty Lechowi i Lechii na wyjeździe, oraz z Legią u siebie. Wskazuje to, że potrafią grac jak równy z równym z ekipami teoretycznie lepszymi. Gdy przyjeżdża Podbeskidzie to Górnik musi wygrać, tym bardziej, że ich sytuacja w tabeli nie wygląda kolorowo. Podbeskidzie 4 kolejki temu przegrało 6:0 z Wisła Kraków, po czym od 3 kolejek nie przegrali, notując 2 remisy i wygraną. W ostatnim meczu tych ekip padł wysoki remis 3:3. tym razem nie spodziewam się wielu goli, bo dużo te drużyny w tym sezonie nie strzelają. Wynik 1:0, 2:0 powinien paść.
⛔ 100

tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , Championship
Godzina: 20:45
Spotkanie: Cardiff-Bristol City
Typ: Rzuty rożne handicap Bristol City -1
kurs: 2.62
bukmacher:BET365
Analiza:
Jutro strasznie uboga oferta jeśli chodzi o piłkę miałem już nic nie stawiać ale znalazłem ten mecz, według mnie mecz 55-45 dlatego postanowiłem nie typować zwycięscy myślałem o remisie ale ja remisów nie stawiam,ale starczy tego przejdzmy do rzeczy w ostatnich swoich meczach Bristol stwarza sobie znacznie więcej cornerów nawet jak mają mało sytuacji bramkowych i przegrywają mecz potrafią mieć imponująca liczbe rzutów rożnych przykład mecz z Reading gdzie przegrali 0:2 trzeba przyznać wygląda to imponująco (chodzi o rzuty rożne ???? ) natomiast jeśli chodzi o cardiff to potrafią mieć tylko 1 corner w meczu ponadto mam też takie przeczucie że Bristol pokryje ten handicap a przyczucie w bukmacherce ważna sprawa ????
✅ 162

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 100

marcin86m

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL
Godzina: 2.30
Spotkanie: Edmonton Oilers - Los Angeles Kings
Typ: Over 4.5 gola OT
Kurs: 1.50
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Jedyny jutrzejszy mecz z NHL i spotkanie drużyn, których wspólne mecze kończą się dużymi wynikami. 5 ostatnich spotkań pomiędzy tymi teamami to co najmniej 5 bramek w meczu. Do tego oba zespoły są w dobrej dyspozycji i stawiają na atak. Edmonton w tamtym sezonie grało fatalnie, w tym jest dużo lepiej i z ich strony można spodziewać się bramek. Los Angeles po początkowym falstarcie zaczyna łapać wiatr w żagle i wygrywa, a z meczu na mecz gra coraz lepiej.
POWODZENIA!!!
✅ 50

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Dania
Godzina: 19:00
Spotkanie: Randers - Odense
Typ: Odense
kurs: 4.33
bukmacher:Bet365
Analiza:
Spotykają się dwie drużyny, które praktycznie nie remisują ???? Randers bilans 6-1-5 (6 w tabeli), Odense 5-1-6 (9 tabeli). No to typujemy kto wygra. I tu nieoczekiwany zwrot: normalnie pewnie bym typował Randers, bo są wyżej w tabeli,3 ostatnie spotkania z Odense wygrali (w tym 2 na wyjeździe) po kursie 1.8. Ale często bywa tak, że faworyt atakuje i traci bramkę, taki jest sport.
I okazuje się, że zakład nie wchodzi. I co wtedy myślimy? Mogłem dać inny typ.
Ja to robię za wczasu. Wybieram Odense po kursie 4.33. Żeby nie było, że pusty typ, co mnie skusiło,ostatni mecz Odense wygrało 5-1 z Nordsjelland (na wyjeździe), które jest w tabeli zaraz po Randers. Skoro wygrali 5-1 z 7 ekipą w tabeli, to z 6-tą również nie stoją na straconej pozycji ????
⛔ 100

J 216

jeckob10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Primiera Divison
Spotkanie: Bilbao vs Gijon
Typ: Gijon under 4,5 kartek
Kurs: 1.70
Godzina: 20:30
Analiza:
Spotkanie kończące tą kolejkę Primiera Division.Athletic Bilbao podejmuje u siebie Gijon, sytuacja obu drużyn w tabeli jest bardzo słaba ale faworytem są gospodarze.Jak dla mnie sprawa z tym typem jest prosta.Nie jest to na pewno pewniak ale są podstawy by to postawić.W ostatnich 5 spotkaniach Gijon ani razy nie był nawet blisko pokrycia tej linii, nie jest to drużyna która gra jakoś nadmiernie ostro i zbyt wielu kartoników nie łapią.Sama za siebie mówi średnia kartek w meczu ze strony jutrzejszych gości, 2.3 kartki to nie jest jakiś wielki wyczyn więc jak dla mnie linia 4,5 jest wystawiona za wysoko i trzeba spróbować to pograć.Sędzia Ignacio Iglesias jest sędzią który lubi sobie czasem pokartkować ale nie robi tego nadmiernie i myślę że aż 5 kartek z jego strony tylko dla drużyny przyjezdnych nie zobaczymy.W spotkaniach bezpośredni taki over kartkowy Gijon zrobiło tylko raz.Obie drużyny mają ostatnio nie najlepszy okres ale moim zdaniem nie przełoży się to na jakąś przesadnie agresywną grę i sypanie się kartoników.Po takim kursie na pewno warto spróbować bo 5 kartek to w takim BPL to rzadko z obu stron w meczu pada a tutaj mamy taką linię tylko na team Gijon.Typ jak najbardziej do pogrania.Powodzenia!
✅ 70

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL
0:00 am.
Rangers - Flames
Rangers powyżej 24,5 SOG
(1,70) Bwin
Chyba to ostatni mój bet z bwin, jeśli chodzi o strzały na daną ekipę. Bo widzę że bukmacher zwariował i daję bardzo mało zysku. Ale dobra do rzeczy. Płomienie odwiedzają dzisiaj Nowy Jork. Szczerze powiedziawszy, są podani jak na tacy zawodnikom Rangersom. Bo bedzie im bardzo ciężko, na korzystny wynik w dzisiejszym meczu, zwłaszcza że Strażnicy wczorajszy mecz przegrali w Pensylwanii po rzutach karnych. To co zrobił Giroux, podczas penalty shout, tylko bić brawa na stojąco. Wydaję mi się, że są rozgoryczeni ostatnim meczem, bo kompletnie ten mecz zaprzepaścili. Mimo, że rzuty karne to tylko czysta loteriada. Strażnicy, nie tylko mają znakomity difens, ale i ofens też potrafi zdziałać znacznie więcej. Potrafią udokumentować forecheking w kapitalny sposób, do tego Kreider mnóstwo ważnych punktów łapie. Samo to że Strażnicy oddają całkiem sporo tych strzałów, tak dzisiaj na ten mecz linia jest adekwatna jak najbardziej. Strażnicy potrafią złapać lekki postój, żeby oddać tych SOG, na prawdę sporo. Flames, mają Hudlera, a także kilku całkiem dobrych grajków ale czy będą na tyle silni żeby pokonać podrażnionych Strażników? Nie sądzę... ale ja idę znowu w strone SOG!
✅ 70

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - International Championship 2015
Godzina: 07:30 CET
Spotkanie: Tian Pengfei v Cao Yupeng
Typ: Tian Pengfei -1.5
Kurs: 2,00
Bukmacher: unibet
Analiza: Bardzo dobry kurs na Pengfeia, moim zdaniem nawet sporo przesadzony. Chińczyk nie zwalnia tempa po finale Ruhr Open, w tym tygodniu dołożył ćwierćfinał Hainan Open, a dzisiaj wywalił z turnieju obrońcę tytułu Waldena (6-4) i zrobił to w świetnym stylu. W ostatnich tygodniach złapał wysoką formę i nie widać jakiejś zadyszki, wręcz przeciwnie. Yupeng dołuje od miesięcy, ten sezon też zaczął beznadziejnie i w tej chwili nie może być realnym zagrożeniem, a przynajmniej ja tego nie widzę, nie na tym dystansie meczowym i nie z tym rywalem, Pengfei jest teraz po prostu za dobry dla wielu lepszych graczy niż Yupeng. Moim zdaniem dla Pengfeia to będzie dużo łatwiejszy mecz niż wskazują kursy.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU SNOOKER ✅ 100

ddamekk 3

ddamekk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - BOLIWIA: Liga de Futbol Prof - Apertura
Godzina: 01:00
Spotkanie: Bolivar - Oriente Petrolero
Typ: Over 2,5
Kurs: 1,60
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Gospodarze tego spotkania są drugą w tabeli drużyną pod względem liczby strzelonych goli, robią to często, ale i często też tracą bramki. Ich aktualny bilans bramkowy to 26 strzelonych i 18 straconych. Przyglądając się statystykom bezpośrednich starć obu drużyn, w 5 ostatnich meczach mój typ został pokryty 3 razy, zaś w 5 ostatnich bezpośrednich spotkaniach na stadionie gospodarzy Over ten został pokryty aż 4 razy ! Liczę tak więc na sporą ilość bramek, i otwartą grę.
⛔ 100

bzyqhax 87

bzyqhax

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rosja 1 Liga
Godzina: 17.30
Spotkanie: Lokomotiv Mosco-FK Rostov
Typ: 1
Kurs: 1.75
Analiza:
Spotkanie drugiej z piątą drużyna ligi. Patrząc na h2h obu drużyn gospodarze wygrali 3 ostatnie spotkania miedzy tymi drużynami, u siebie radzą sobie bardzo dobrze, nie przegrali żadnego z 5 spotkań, ostatni mecz z Besiktasem zremisowali, natomiast jeśli chodzi o wyjazdowe mecze Rostov to wyglada to bardzo słabiutko i nie sadze żeby jutro miało się to zmienić, a zdecydowanie nie z wicemistrzem ligi. Myśle ze jest to dość pewny typ, dla chcących zaszaleć można dołożyć over 2,5 bo tez jest dość realny (padł w kilku ostatnich meczach miedzy tymi drużynami rozgrywanym na murawie Lokomotivu). Powodzenia!
⛔ 100

marian33 125

marian33

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Typ: under 2.5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Poniedziałkowe spotkanie dwóch zespołów z dolnych rejonów tabeli, zapewne zapowiadane jako spotkanie Leszka Ojrzyńskiego ze swoim byłym zespołem, z którym rozstał się w dość kontrowersyjnych okolicznościach.
Nie sądzę by miało to jakieś większe znaczenie, typując jednak under w tym spotkaniu kieruje się tym w jaki dzień tygodnia rozgrywane jest to spotkanie, dziwne ?
Możliwe ale zauważmy jak zazwyczaj wyglądają poniedziałkowe mecze, otoczka trochę jak przy spotkaniach pucharu polski, znacznie mniej kibiców atmosfera też mocno średnia, zespoły bardziej nastawiają się na osiągnięcie korzystnego wyniku i rzadko kiedy obserwujemy ciekawe spotkania i również jutro spodziewam się taktycznych szachów i meczu walki gdzie drużyny będą starać się głownie zabezpieczyć tyły i liczyć na to że coś wpadnie z przodu i uda się wygrać i poprawić swoją sytuacje w tabeli.
✅ 85

tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - 1.Szwecja
Spotkanie: Atvidaberg-Orebro
Typ: Obie strzelą
Kurs: 1.55
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Witam.
Na dzisiaj wybrałem mecz z 1 ligi szwedzkiej: Atvidaberg-Orebro.
Atvidaberg, 4 ostatnie mecze to 4 porażki i tylko 1 bramka strzelona. Orebro niepokonane od 7 spotkań. Takie mecze to ciężkie mecze dla ekipy, która nie doznała porażki w 7 meczach.
Oba zespoły grały ze sobą 10 razy.
Atvidaberg wygrało tylko raz, 3 remisy, 6 porażek. Myślę, że Orebro dzisiaj wygra ten mecz 2:1. I oba zespoły strzelą bramki. Jak wspominałem, niby faworytem na papierze jest Orebro, jednak czeka ich ciężki mecz, ze słabo spisującym się w tym sezonie Atvidaberg, któremu uda się w tym meczu coś strzelić.
Zaczynamy nowy tydzień, oczywiście dalej zamieszczamy też typy tu. Zapraszamy.
✅ 55

S 0

sylwekx1994

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Typ: 2
Kurs: 3.15
Bukmacher: Fortuna

Witam wszystkich ????
Przeglądając forum zauważyłem ze większość idzie w stronę Górnika
lecz ja pójdę w przeciwną oglądając mecz ostatni mecz Górnika z Lechią
to była dla mnie tragedia w tragedii lepsze akcje przeprowadzają akcję
A klasowe drużyny, nudny mecz. Teraz przejdę do meczu Bielszczan z liderem ekstraklasy
Piastem Gliwice i gdyby nie dwa rzuty karne dla Gliwiczan Podbeskidzie miało by 3pkt więcej na swoim koncie ten mecz był pełen walki dobrych składnych akcji i szybkich
kontrataków z strony Bielszczan i moim zdaniem jeśli Górale zagrają tak jak z Piastę 3 oczka pojadą do Bielska.
Nieregulaminowy bukmacher! ⛔ 100

Z 120

zawalski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Szwecja
Spotkanie: Atvidabergs - Orebro
Typ: over 2,5
Kurs: 1,61
Bukmacher: bet365
Analiza:

W poniedziałkowy wieczór będziemy mieli okazję zobaczyć dokończenie 29 kolejki szwedzkiej ekstraklasy. Niewątpliwie hitem dzisiejszego dnia jest mecz na szczycie AIK - IFK. Jednak ja wziąłem pod lupę mecz drużyn, które nie grają już o nic. Gospodarze już jakiś czas temu zdegradowani ligę niżej, natomiast goście zapewnili sobie spokojne utrzymanie. Pierwsza rzeczą, która mi się rzuciła w oczy to bilans spotkań pomiędzy oboma zespołami w ostatnich latach i tak oto w 7 ostatnich meczach tylko raz nie padł wynik powyżej 2,5 bramki. Druga sprawa to forma graczy Orebro, którzy jeszcze nie tak dawno byli w tym samym miejscu co dzisiejsi gospodarze lecz udało im się wygrzebać ze strefy spadkowej dzięki imponującej serii 9 meczy bez porażki (7 zwycięstw, 2 remisy). Atvidabergs w ostatnim czasie dostaje srogie lanie od każdego, brak w ich ekipie jakiejkolwiek motywacji a z drugiej strony będący w gazie gracze Orebro na pewno liczą na dogranie sezonu już bez porażki. Dzisiaj spodziewam się wysokiej porażki gospodarzy i liczę, że w meczu o nic padnie sporo bramek bo oba zespoły nie muszą kalkulować i mają możliwość stworzenia ciekawego spotkania co na pewno ucieszy kibiców.
Powodzenia.
✅ 61

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
⚽ Szwecja - Allsvenskan
Godzina 19:05
- AIK Solna : IFK Goteborg
- czerwona kartka w meczu - tak
- 4.00 / Betsson

No cóż dotknę dziś najważniejszego meczu w Szweckiej Allsvenskan pomiędzy AIK a IFK , sytuacja ma się tak , lider Norrkoping ma 3 pkt przewagi nad AIK i 4 nad IFK do rozegrania został im jeszcze jeden mecz ale ten mecz to pojedynek z Malmo i pomimo że Malmo już w tym sezonie nie ma szans na pierwszą trójkę to jednak gra z nim nie będzie lekka łatwa i przyjemna , teraz AIK jak już wspomniałem zajmują 2 miejsce i dwa mecze do końca sezonu , ten dzisiejszy z IFK i potem wyjazd na Orebro , i teraz IFK które jest w najgorszej sytuacji jednak szanse na tytuł nad pozostają bo gdyby dziś wygrali z AIK to w ostatnim pojedynku który rozegrają z Kalmar przy dobrym układzie innych meczy mogą świętować tytuł mistrzowski tak więc tak czy siak dzisiejszy pojedynek ogromnie ważny dla obu drużyn i spodziewam się przy tym bardzo ostrej gry co wiąże się z kartkami , nie wiem kto będzie sędziował ten pojedynek ale jedno jest pewne walka będzie o każdy metr boiska , zaglądając na ich ostatnie mecze to czerwień się pojawiała parę razy a ciekawie było choćby np. w pierwszej kolejce sezonu 2014 też tutaj na Friends Arena , wtedy górą był IFK który wygrał 2:0 a AIK kończył mecz w 10 po czerwonej kartce Karllsona w 57 min gry i była to bezpośrednia czerwień tak więc już w pierwszej kolejce sezonu iskrzyło to co dopiero teraz jak ważą się losy tytułu mistrzowskiego ...... dlatego u mnie czerwień !

⛔ 100

danny. 202

danny.

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Białoruś
Godzina: 13:00
Spotkanie: Dynamo Mińsk - Slavia Mozyr
Typ: azajn over 3,5
Kurs: 2,42
Bukmacher: bet365
Analiza:

Dzisiaj oczy kieruje na wschód i ligę białoruską gdzie w 24 kolejce zmierzą się Dynamo Mińsk z Slavią Mozyr. Faworytem oczywiście gospodarze, którzy zajmują druga lokatę w tabeli, przed nimi tylko BATE do którego maja znacząca już stratę 13 punktów. Slavia Mozyr natomiast zajmuje 12 miejsce z 23 punktami na koncie. Dynamo ma za sobą bardzo słabą fazę grupową w LE, po ostatniej porażce 3-0 z Villarrealem w grupie E bez punktów i z różnicą bramek 0-7 zajmują ostatnią lokatę. Typuje dzisiaj ponad 3 bramki w meczu ze względu na bardzo słabą grę w defensywie gości (4 ostatnie mecze i stracone 14 goli) oraz ze względu na to, że Dynamo jest po prostu o kilka klas lepsze od swojego dzisiejszego rywala. W meczu 11 kolejki tego sezonu, na wyjeździe Dynamo Mińsk pokonało 4-2 dzisiejszego rywala.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom