>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.09.2011 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 26 września

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

C 46

chudinho

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - ARGENTYNA: Primera División
Spotkanie: Union Santa Fe - Banfield
Typ: 1
Kurs: 2,3
Bukmacher: bet365
Analiza:
Wieczorem o godzinie 22:00 dojdzie do ciekawego spotkania. Zmierzy się zespół z 12 miejsca(Union) oraz z ostatniego czyli 20(Banfield). Zespół Unionu to solidna drużyna która nie przegrywa z lepszymi teoretycznie rywalami. Natomiast zespół Banfield ma problemy nawet z zespołami z okolic ich miejsca. Atutem oczywiście jest gra na własnym boisku oraz wyniki ostatnich spotkań Uniona:
Remis na własnym boisku z Racing Club 1:1 świadczy o tym że ta drużyna może powalczyć w tabeli nie tylko o 10 miejsce ale i nawet o czołową piątkę. Jak dotąd ekipa z Uniona grała z rywalami wyżej postawionymi w tabeli. Jak się okazło dobrze dawała sobie radę. Remis 1:1 z Godoy Cruz Mza. , wygrana z Velez Sarsfield 1:0,wygrana z Colon 2:0 czy remis z Racingiem 1:1. Zaliczyli też jedną porażkę z Atl. Rafaela 1:0. Są to dobre wyniki biorąc to że ciągle zespół gra z &quot;lepszymi&quot; od siebie.
Ekipa z Banfield ma problemy i to nie małe.
Udało im się wygrać 1:0 z All Boys ale tamta drużyna nie znależy do najlepszych. Punkt zdobyli w meczu z Olimpo(1:1). Drużyna tamta jest zagrożona spadkiem i też mieści się w ostatnich miejscach tabeli. Zaliczyli także 3 porażki w ostatnich 5 spotkaniach z :
Arsenal S. 1:0
Tigre 1:0
Godoy Cruz Mza. 1:0 z którymi ekipia z Uniona zremisowała.

Jak dla mnie w tym meczu zwycięży ekipa z Uniona. Kurs jest bardzo wysoki i można spokojnie dodawać go na swoich kuponach! Powodzenia!
✅ 130

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie B
Spotkanie: Empoli - Regina
Typ: 2
Kurs: 3,1
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Jutro bardzo emocjonujące i za pewne zacięte spotkanie Serie B. Reginna zajmująca 8 miejsce w lidze i mogąca wskoczyć pare miejsc do góry zmniejszając liczbę punktów do najlepszych do 1 pkt przyjeżdza do Empoli... Empoli, które po 5 meczach zdobyła...3 pkt i zrobi wszystko, aby wyskoczyć z dołu tabeli. Empoli ten sezon zaczęła fatalnie i są po prostu bez formy- wygrali w 1 kolejce z zajmującą teraz 19miejsce Juve Stabia a potem 4 porażki z rzędu. Regiina lepiej- nie dali rady liderowi Padavie i zremisowali z Grosseto ale poza tym pewne i ładne zwycięstwa z Modena, Pescara i Gubbio. Jutro jeśli wygrają to wskakują na 4 miejsce i tracą 1 pkt do liderujących Padavy, Bresci i Torino. Mecz nie łatwy ale kurs bardzo kusi do ryzyka. Zastanawiać się można dlaczego aż tak wysoki... myślę, że wynika to ze słabych wyników Regginy na boisku Empoli. Reginna jeszcze nigdy nie wygrała na boisku Empoli... ???? 0-3-5- ale to chyba właśnie teraz gdy przeciwnicy są w tak fatalnej formie przychodzi czas aby to zmienić. Stawiam na 2 bo jak wyżej wspomniałem kurs wart ryzyka i wkońcu musi nastąpić wygrana Reginny w Empoli.
Dla chcących zagrać bezpieczniej polecam też under 2,5 (kurs 1,75) - bo mimo, też iż drużyny te w tym sezonie strzelają i tracą sporo to mecze między nimi zazwyczaj są zacięte i underowe: http://pl.soccerway.com/matches/2011/09/26/italy/serie-b/empoli-fc/reggina-calcio/1180678/head2head/
...lub też X w pierwszej połowie (kurs 2,0)
Mam nadzieję, że wygramy na tym meczu fajną kasę ;)
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +6
Z 1

zukinho22

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna , Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Polonia Warszawa - Korona Kielce
Kurs: 1,85
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: Pojedynek 2 ciekawych drużyn w naszej &quot;super lidze&quot;. Korona ( 15 pkt) 2 miejsce w tabeli a Polonia 6 (13pkt). Polonia w tym sezonie u siebie grała 5 razy i 4 wygrane i remis a tym bardziej że ostatni mecz derbowy wygrała 2-1 z Legią są podbudowani i wygrywając mogą przeskoczyć koronę. Natomiast korona na wyjazdach grała 4 razy i wygrała 2 i 2 remisy ale wygrane z Podbeskidziem i Cracovią z drużynami z dołu. W mojej ocenie siła 2 drużyn jest podobna aczkolwiek u siebie gra Polonia i napewno potrzyma passe zwycięstw i tym razem wygra. I wynik który według mnie padnie w tym meczu to 2-1. Pozdrawiam
Jeżeli skorzystałeś z mojej analizy lub dobrze wytypowałem spotkanie kliknij &quot;DZIĘKI&quot; ????

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 2

adamosky

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna
Spotkanie Getafe-Betis
Typ X
Kurs 3,20
Bukmacher tobet
Analiza
Ostatni mecz 6 kolejki Primera Division zapowiada się bardzo ciekawie. Rewelacyjny Betis Sewilla podejmowac będzie na wyjezdzie wyjątkowo slabe jak do tej pory Getafe. Po krótce o sytuacji w tabeli tych klubow ; Betis na 4 rozegrane mecze ma komplet zwycięstw, zaś Getafe 3 porażki i tylko jeden remis odniesiony z Levante blisko miesiąc temu. Gospodarze jednak jeśli chcą myśleć o jak najszybszym wydostaniu się ze strefy spadkowej muszą zacząc wygrywać. Getafe przegrywalo min z Realem ale pozniej nie znacznie z Rayo i Espanyolem [oba mecze 1:0 dla przecziwnika] Betis Zaś wygral wszystkie mecze, ale w niezbyt oszalamiającym stylu, bowiem 2 mecze wygral po 1-0, jeden mecz 3-2 a jeden 4-3 . Getafe gra u siebie i to ich kolejny atut. Stawiam na remis.
⛔ 100

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Dyscyplina Tennis, WTA Tokyo
Spotkanie Urszula Radwańska - Klara Zakopalova
Typ Radwańska
Kurs 2,10
Bukmacher Sportingbet
Analiza:

Ula przez ostatnie kilka tygodniu spisuje się na prawde nieźle, pokazując swoją wysoką formę. Osiągnie top 100 dnia jutrzejszego po bardzo dobrych występach w TASHKENT (półfinał) oraz Guangzhou (ćwierćfinał) przegrywając w obu przypadkach z przyszłymi zwycięzcami turnieju (!). Jej konsekwentna gra sprawia, że jest trudnym przeciwnikiem do pokonania i nie sądze, by dość nierówna Zakopalova powinna być faworytem w tym meczu. Osiągnęła w coprawda w ostatnim turnieju w Seulu półfinał, ale została tam z łatwością pokonana przez Martinez. Jest dobrym graczem w ofensywie, ale jej postawa na korcie jest dość mizerna ostatnimi czasy. Uważam więc, że Ula wykorzysta tą przewage dość dobrze, i użyje także zaletę swoim returnem przeciwko słabemu serwisowi Czeszki. Bilans spotkań obu pań to 2:2, gdzie ostatni raz górą była Ula dokładnie w marcu podczas Indian Wells (2:1)

Start meczu: 5:30

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
V 13

veerdi

Użytkownik
Dyscyplina Tennis, WTA Tokyo
Spotkanie: Norwich - Sunderland (Handicap 1:0)
Typ: Sunderland
Kurs: 6,25
Bukmacher: bwin
Analiza: Jutro konczy sie 6 kolejka Premier League spotkaniem pomiedzy Norwich City i Sunderlandem. Mój typ to zwycestwo przyjezdznych. Graja z tegorocznym beniaminkiem i mimo ze sasiaduja ze druzyny sasiaduje ze soba w tabeli to sklonny jestem zagrac na Sunderland -1. Kadrowo są mocniejsi. W poprzedniej kolejce pokazali kawał dobrego furbolu i swoje mozliwosci rozgramiajac Stoke City (ktore jak na razie jest jedynym zespolem ktory zatrzymal Czerwone Diably). Norwich radzi sobie tak samo bardzo przecietnie i taka tendencja powinna sie utrzymac. W ostatniej kolejce duzo szumu wzbudzilo zwyciestwo 2:1 nad Boltonem, jednak kiedyś musieli ten swoj pierwszy mecz wygrać, a Bolton został ograny w ten weekend NAWET przez Arsenal (hehe). Czarne Koty nie przegraly jeszcze w tym sezonie na wyjezdzie, a cenny punkt wywiezli miedzy innymi z Anfield. Norwich na wlasnym stadionie gra przecietnie. Przegrali już z West Bromem oraz z Milton Keynes Dons odpadajac z Carling Cup przed wlasna publicznoscia. Ponadto zespole Norwich na boisku nie zobaczymy w Zata Whitbreada, Elliotta Warda oraz Daniela Ayali. Gram na Sunderland i to z handicapem!

⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
wujek69 53

wujek69

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna , Kanada
Spotkanie: York Region - Portugal FC
Typ: 2
Kurs: 1,80
Bukmacher: Betsafe

link do wyniku : http://www.livesports.pl/detail/rDlUNPfg/#szczegoly-meczu

Analiza:
Za kilka minut bo o północy zostanie rozegrane spotkanie pomiędzy North Yorkiem a druzyną Portugal FC, obecnym liderem Kanadyjskiej ligi. Zdecydowanym faworytem wg mnie jak i bukmacherów jest ekipa gości z tego względu, że ich ostatnie mecze to magia , strzelają mnóstwo goli które zamieniają na zwycięstwa , 27 strzelonych bramek w 6 meczach , chyba nawet Barcelona tego nie dokonała . Liderują z dorobkiem 59 pkt w 23 meczach (19-2-2) , Ich passa zwycięstw to 6 spotkań z rzędu i myśle, że to będzie 7. Ekipa gości to też całkiem dobra drużyna bo zajmuje 4 miejsce w lidze , ale jest przynajmniej o klase gorsza od dzisiejszych gości. Grają w kratke , raz wygrywają , raz przegrywają , dziwna drużyna , mam nadzieje żę dzisnie sprawią niespodzianki , ba nawet sensacji.
jeśli chodzi o bezpośrednie spotkania to tu ciekawostka , lepszy okazuje się York Region , w 5 ostatnich meczach 2 zwyc york region , 2 rem i jedno zwycięstwo Portugal FC. Mimo wszystko uważam że to spotkania zakończy się zwycięstwem gości.
⛔ 100

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
Dyscyplina: Toray Pan Pacific Open R1, Tennis
Spotkanie: C. Vandeweghe - J. Zheng
Typ: C. Vandeweghe
Kurs: 2.580
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Pierwsza runda turnieju w Tokio. W spotkaniu Chinki z Amerykanką widzę dużą szanse na zwycięstwo tej nie stawianej w roli faworytki. Zheng w zeszłym tygodniu w Guangzhou doszła tylko do półfinału, choć na pewno liczyła, że zdobędzie tytuł w swojej ojczyźnie. Jej nastawienie psychiczne do grania kolejnego turnieju na pewno jest zachwiane. Vandeweghe po USO odpoczywała. Tutaj zaczęła od pierwszej rundy kwalifikacji. Pokonała już Nakamurę i Spears i co najważniejsze jest w rytmie meczowym. Coco ma bardzo dobre warunki fizyczne. Jest wysoka, co za tym idzie, dobrze serwuje i potrafi naprawdę mocno uderzyć. Amerykanka to jeden z największych talentów w tenisie kobiecym i myślę, że dzisiaj ogra Chinkę.
✅ 158

S 133

safa02

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna - Wlochy, Serie B
Spotkanie: Empoli - Regina
Typ: Regina over 1,5
Kurs: 2,85
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: W spotkanie 6 kolejki Wloskiej Serii B spotykaja sie Empoli i Regina. Gospodarze tego spotkanie po 5 spotkaniach maja tylko 3 punktow i zajmuja 18 pozycja w tabelii. Goscie lepiej sobie radza i po 5 spotkaniach maja 10 punktow na koncie i sa na dobra 8 pozycja w tabelii. Pilkarze Empoli po wygrana u siebie z Juv stabia 2-1, przegrali 4 spotkanie z rzedu i widac ze nie sa w jaknajlepszej dyspozycji. Napewno ten fakt spurbuja dzis wykorzestac pilkarze Regine dla ktorych komplet punktow bedzie oznaczac ze zbliza sie do strefie premionowana awansem do serii B. W 8 ostanich spotkaniach pomiedzy oba zespolami na ten boisku, bilans jest 5-3-0 na korzysci gospodarze. Czas wiec przed pilkarzami Regine zeby ta fatalna seria przerwac i wykorzestac slaba dyspozycja gospodarze i siegnac po komplet punktow. Gospodarze tego spotkanie zdobyli conajmniej jednego gola w kazdym z 5 rozegranych spotkanie w tym sezonie. Uwazam ze stac ich zeby conajmniej raz pokonac brakarza rywale. Goscie w tym sezonie zdobyli juz 12 gole, Moim zadaniem jesli chcac zapewnic sobie komplet punktow, to beda musieli potwierdzic ta skutecznosc i pokonac bramkarza rywale conajmniej dwukrotnie. Dlatego na dzis wybralem ze w spotkanie pomiedzy Empoli i Regina goscie zdobeda powyzej 1,5 gola.
✅ 185

wes_man 165

wes_man

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Serie Bwin
Spotkanie: Empoli - Reggina
Typ: Połowa/Koniec Spotkania - X/X
Kurs: 4.25
Bukmacher Bwin
Analiza:
Empoli nadal w dołku. Po wygranej ze słabiutkim Juve Stabbia przyszła seria czterech porażek. Ja jednak nie upatrywałbym tu jakieś wielkiej tragedii lub drastycznego spadku formy. Pamiętajmy, ze jest to dopiero początek sezonu, który akurat dla zaplecza Serie A jest bardzo długi. Czterdzieści dwa mecze plus puchar Włoch to nielada wyzwanie. Wystarczy wspomnieć, że w samej czołówce są drużyny, które ledwo uratowały swój drugoligowy byt. Nie mam wątpliwości, że gospodarze się ockną i zaczną swoje spotkania wygrywać. Czy będzie to dziś? Wg mnie nie. Jak już pisał mój poprzednik mecze z Regginą są zwykle bardzo zacięte i nie obfitują w duzą ilość goli. Do tego dochodzi fakt, że mecze często kończyły się remisami. Samo Empoli w zeszłym sezonie również dużo remisowało, a w tym sezonie jeszcze remisu nie zaliczyli. To skłania mnie do mojego typu czyli remis po połowie i na koniec spotkania. Powodzenia
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
djkruko 101K

djkruko

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja - Superettan - 2 liga
Data: 26.09.2011
Spotkanie: Qviding FIF - IFK Varnamo
Typ: Varnamo - 2.0 AH(zwrot przy wygranej dwoma bramkami)
Kurs: 5.00
Bukmacher: Bet365
Godzina Rozoczęcia: 19:00
Analiza:
26 kolejka zaplecza Szwedzkiej Ekstraklasy piłkarskiej, do końca ligi pozostało 5 kolejek. Dziś pojedynek pomiędzy ostatnią ekipą ligi Qviding a 12 zespołem Varnamo.Dla przypomnienia to ostatnie dwa zespoły spadają, zaś 3 i 4od końca grają w barażu.Także gospodarze mają już stratę dokładnie 15 punktów do strefy barażowej i o 14 bramek gorszy bilans bramkowy od 14 Brage, więc tylko matematyczne szanse na utrzymanie i warunej wygrania wszystkich meczów do końca sezonu i nie zdobycie ani jednego punktu przez Brage, co raczej było by cudem.Goście zaś mają tylko 2 punkty przewagi nad 13 Hammarby, więc potrzebują punktów, a gdzie jak nie u spadkowicza. Ostatnie 3 mecze gospodarzy to remis na Brage i dwie porażki 0:2 Brommapojkarna (7 miejsce) i porażka na wyjeździe z Falkenberg(6 miejsce).Zaś goście zremisowali u lidera Sundvall przegrali u siebie z Osters(5 miejsce) i z przedostanim Vasteras 2:3, gdzie przegrali na własne życzenie wygrany mecz.Dziś goście bez Ericsona obrońcy 13/0, skład rywali jest mi nieznany, na stronie moża wyczytać tylko że bardzo dobre wyniki osiąga tylko żeńska sekcja.Pomóc w pewnej wygranej z gospodarzami powinien sprowadzony kilka tygodni temu nowy napastnik 19-letni Wellington który już w 5 meczach w nowej drużynie strzelił 3 gole.Gospodarze u siebie w tym sezonie 0 wygranych, 4 remisy i 8 porażek, ze stanem bramkowym 8-20, do przerwy 6 razy przegrywali.Goście na wyjeździe wygrali 3 razy, padło 5 remisów i przegrali 4 razy, ze stanem bramkowym 18-24, do przerwy tylko 2 razy prowadzili, ale nie powinno to wpłynąć na wynik dzisiejszego meczu, gdyż to iż gospodarze już spadli a goście walczą o utrzymanie powinno dać pewną wygraną gości.
zwrot

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Dysycyplina: Piłka nożna. Hiszpania: Premiera Division
Spotkanie: Getafe - Real Betis
TYP: DNB
Kurs: 2.00
analiza:
Spotkanie kończące 5 kolejkę hiszpańskiej ekstraklasy. Moim zdaniem kurs wart ryzyka, Betis dotąd nie przegrał a grał już na wyjeździe z Granada i Atl.Bilbao,które pokonał... obecnie mają lidera, do tego ciekawy skład z Santa Cruzem na czele... jak widać nie zamierzają dawać się tylko bić ale chcą zaistnieć na poważniej w lidze... Getafe cóż grają u siebie ale nie rzucają na kolana, porażka z Rayo i remis z Levante na własnym boisku... moim zdaniem goście powalczą o pełną pulę a remis równa się zwrot za 2.00 pobieram bez zastanowienia i zdecydowanie polecam ten kurs:
h2h wyrównane ale ostatnia wycieczka Betisu do Getafe skończyła się wynikiem 1-3 i podobnego spodziewam się dziś wieczorem
Powodzonka!
Niezrozumiały typ.

yazir 26

yazir

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna , Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Polonia Warszawa - Korona Kielce
Typ: Polonia Warszawa - Korona Kielce (0-1) Handicap
Kurs: 3,05
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam, dziś na stadionie przy Konwiktorskiej o godzinie 18,30 dojdzie do jednego z najciekawszych spotkań kolejki między Polonią a Koroną. Stawiam na wygrana &quot;Czarnych Koszul&quot; różnicą 2 bramek. Polonia gra w kratkę jeśli wygrają spotkanie następne remisują bądź przegrywają, mam nadzieję że dziś ten scenariusz się nie powtórzy. Korona spisuje się bardzo dobrze nie przegrali dotychczas meczu jednak ta passa nie może trwać bez końca. W drużynie Polonii zabraknie Bruno i Trałki, jednak dla nich Zieliński znalazł zastępstwo. W Koronie zabraknie Kijanskasa i Lecha do gry powrócą Kiercz i Lentarowski. Myślę że pucharowy przegrany mecz Korony będzie następstwem dzisiejszej porażki z bardzo silną drużyna Polonii w której wystąpi ostatnio bramkostrzelny napastnik Edgar Cani. Polonią u siebie gra bardzo dobrze (ostatnio 2-1 z Legią) nie łatwo będzie Koronie w tym meczu, piłkarze Korony rozgrywali mecze wyjazdowe ze słabymi drużynami dziś będzie to o klasę lepszy przeciwnik od Podbeskidzia, słabej Cracovii czy Jagielonii.
Przewidywane składy:
Polonia: Przyrowski - Todorovski, Sadlok, Baszczyński, Cotra - Wszołek, Piątek, Jodłowiec, Sultes - Jeż - Cani.
Korona: Małkowski - Malarczyk, Stano, Hernani, Lisowski - Korzym, Vuković, Sobolewski, Jovanović, Kiełb - Zieliński.
Pozdrawiam!
Niezrozumiały typ.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Dyscyplina : Piłka Nożna, La Liga
Spotkanie: Getafe - Betis
Typ: 2 (-1 AH)
Kurs: 4,65
Analiza:

O godzinie 22 ostatnie spotkanie z 5 kolejki najwyższej rozgrywkowej klasy w Hiszpanii. Przedostatnie w tabeli Getafe podejmie lidera z kompletem punktów Betis.

Ostatni mecz gospodarzy to porażka na wyjeździe z Espanyolem. Zespół z Barcelony zauważył, że w dryżynie przeciwnika gole strzela tylko Miku i odciął go skutecznie od celnych podań. Skutek? Getafe nie mogło stworzyć sobie dogodnych sytuacji. Patrząc na mądrą grę piłkarzy z Sewilli zapewne dziś zrobią to samo. Ustawionego na szpicy Miku, który narazie strzelił wszystkie 3 bramki odizolują od reszty zespołu gospodarzy.

Betis osłabiony brakiem pierwszego bramkarza Barriagi, który został ukarany w ostatnim spotakniu czerwoną kartką. Spotkaniu, które wygrali 4:3 z Saragossą. W końcu przełamał się Santa Cruz na co bardzo liczyłem. Liczę też, że dzisiaj udowodni, iż mimo wieku potrafi być skutecznym napastnikiem.

O Betisie pisałem wcześniej. To nie jest ten z beniaminków, który awansując do wyższej ligi ma zamiar się bronić. Mają piłkarzy, którzy są w stanie powalczyć o czołowe miejsce na koniec sezonu. Dzisiaj potwierdzą, że fotel lidera wcale nie jest wynikiem szczęścia.
⛔ 100

heros1920 68

heros1920

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Portugalia 1
Spotkanie : Academica Coimbra - Feirense
Typ : Ile padnie goli? mniej niz 1,5
Kurs : 2.80
bwin
Dziś o godz 21:15 zostanie rozegrany ostatni mecz Superligi Portugalskiej w którym to Academica Coimbra zagra u siebie z Feirense.
Mecz niema faworyta jest to spotkanie dwoch srednich zespołów tej ligi a zeby niezapeszyc słabych,moj typ na to spotkanie to mniej niz 1,5 bramki.
Wychodzi na to ze bedzie to remis 0-0 albo wygrana minimalna jedej z ekip bo bedzie to bardzo zaciete spotkanie.
W tabeli to Academica jest torche wyzej bo maja 9 pkt a goscie tylko albo az 6 pkt, jesli chodzi o bramki bo wazne jest zanalizowanie ich Academica duzo strzela i traci a Feirense mało strzle i mało traci co niedziwne bo w ich 3 ostatnich spotkaniach u siebie było 0-0 !
Chetni grania tego spotkania bede chcieli widziec jak grała Academica u siebie ostatnio,
otoz wygrali az 4-0 ! a wszystkie bramki wpadły w ostatnich 15 minutach meczu ! było to bardzo szalone spotkanie a rywalem wtedy był Naciolan i grał w 10 ! wiec dzis niewyobrazam sobie takiego wyniku z ich strony, mysle ze bedzie to 0-0 lub 1-0 dla gospodarzy a mała niespodzianka dlamnie bedzie wygrana gosci.
Zobaczymy jak bedzie poczatek 21:15 mecz ogladac mozna na livetv
pozdrawiam.
Powodzenia !
⛔ 100

empe92 438

empe92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaCzechy, Gambrinus Liga
Spotkanie: Sparta Praga – Slavia Praga
Typ: X
Kurs: 5.00
Bukmacher: Expekt
Analiza: Dziś o 19:30 w czeskiej Gambrinus Lidze będziemy świadkami derbów Pragi – zagrają ze sobą Sparta oraz Slavia. Moim zdaniem mecz skończy się wynikiem remisowym. Faworytami na papierze są gospodarze, po 7. kolejkach mają komplet zwycięstw i już 5 punktów przewagi nad drugim zespołem. Ale każda passa kiedyś musi się skończyć. Jak wiadomo pojedynki derbowe rządzą się swoimi prawami. Patrząc na historię spotkań widać, że oba zespoły pomimo róznicy klas wygrały po 4 pojedynki z ostatnich 10. Myślę, że po dzisiejszym spotkaniu ta statystyka się nie zmieni. Oczywiście wyniki skazują Slavię na pożarcie. 12. lokata i tylko 1 zwycięstwo, 1 punkt zdobyty na wyjazdach, ale dziś liczę na to, że Slavia będzie bardzo zmotywowana w meczu ze Spartą i przy dużym zaangażowaniu jest w stanie urwać gospodarzom punkt. Może zdażyć się tak, że gospodarze poczują się zbyt pewnie po tej serii wygranych i podejdą lekceważąco do rywala, co mam nadzieję Slavia wykorzysta i osiągnie korzystny wynik, czyli zdobędzie 1 punkt.
⛔ 100

waniak 179

waniak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaEkstraklasa
Spotkanie: Polonia - Korona
Typ: Połowa / Koniec - X/1
Kurs: 4.60
Bukmacher: http://ads.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=31193&amp;bid=1616Bwin
Analiza: Stawiam tu na remis do połowy a cały mecz wygra Polonia dlatego, że do pierwszej połowy możemy widzieć walkę o środek boiska. A po za tym liga Polska przyzwyczaiła mnie do remisów do połowy. Co do drugiej połowy to zdaję się, że Polonia po zwycięskich derbach może złapać wiatr w żagle i pokonać dobrze grającą Koronę która zajmuje obecnie 2 miejsce. Ale jak często mówię to na każdego przychodzi pora na porażkę bo Korona nie przegrała żadnego z 7 rozegranych meczów a Polonia u siebie spisuje się najlepiej z całej ligi bo mają 4 wygrane i jeden remis zdobywając 8 bramek i tracąc tylko 3. Więc myślę, że Polonia dziś wygra skromnie 1:0 bądź 2:0
⛔ 100

S 0

snupikwlk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primera Division
Spotkanie: Getafe - Betis
Kurs: 2.50
Bukmacher: WZB MILENIUM
Analiza: Mecz pomiędzy Getafe które jest już kilka sezonów w najwyższej klasie rozgrywkowej w Hiszpani a beniaminkiem Betisem spadkowiczem z Primera Division w sezonie 2009/2010. Betis komplet punktów wygrane na wyjeździe z Saragossa i slabą Granadą. Gospodarz zaliczył bardzo kiepski start , jedynym meczem gdzie nawiązali walke to była przegrana z Realem na Santiago. Pomimo tak fatalnego startu drużyny gospodarzy ja dzisiaj stawiam na nich. Spójrzmy na sobotnie mecze Dortmundu i Interu te druzyny również kiepsko sezon rozpoczęły i kiedyś musiało nastąpić przełamanie.. Myślę że podobnie będzie dzisiaj z Getafe.. Atut swojego terenu tym bardziej w mojej ocenie przemawia za Gospodarzami. Liczę że dzisiaj zdobędą komplet punktów.. wynik prawdopodobny to 1:0 albo 2:1
Nieregulaminowy bukmacher, ⛔ 100

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Mistrzostwa Europy siatkarek 17:00 26.09.2011r
Francja - Ukraina
typ: 3:0
2,40
Bwin
Analiza
Dziś w spotkaniu fazy grupowej mistrzostw europy Francuzki spotkają się z Ukrainkami. Będzie to mecz o awans do dalszych gier podczas mistrzostw europy. Obydwie reprezentacje nie wygraly jeszcze zadnego spotkania na tych mistrzostwach. Francuzki 0:3 ulegly Niemkom i 1:3 Serbkom, natomiast Ukrainki nie wygraly nawet seta w starciach z Niemkami i Serbkami. Ukrainki przy potentatach europejskiej siatkowki wypadaly bardzo blado, w jednym secie udalo im sie zdobyc najwiecej 18 punktow, w pojedynku z Serbkami. Francuzki natomiast potrafily nawiazac przez wieksza czesc spotkan rownorzedna walke. Z Serbkami udalo im sie wygrac nawet seta. Ukrainki to zespol ktory na ten turniej przyjechal zbierac doswiadczenie, aby za kilka lat moc zaistniec w europejskim czempionacie. Francuzki to ekipa duzo bardziej doswiadczona, ograna i majaca w swoim skladzie, przynajmniej na papierze, zawodniczki lepsze, wystepujace w lepszych europejskich zespolach. Jest to bardzo wazne spotkanie, gdyz decyduje o awansie do dalszych gier. Francuzki wiec napewno nie odpuszcza dzis Ukrainkom i beda staraly sie je zdominowac, tak aby pozostawic sobie najwiecej sil na pojedynek barazowy. Nie ma co ukrywać, Francja to w mojej opinii dużo lepszy zespol i trojkolorowe bez problemowo powinny wygrać dzisiejsze spotkanie.
✅ 140

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom