>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.09.2011 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
rob91 92

rob91

Użytkownik
Spotkanie Polonia W. - Korona
Typ: 1 wygra, a w meczu będzie mniej niż 3,5 gola
Kurs: 2.35
Bukmacher: Bwin
Na Konwiktorskiej Polonia (13 pkt.) gości Koronę (15 pkt). Faworytami bukmacherów w tym meczu są warszawiacy. Ja też się przychylam do tego rozwiązania. Widać gołym okiem, że gra gospodarzy dzisiejszego meczu się zazębia. Jak defensywa z Przyrowskim spisują się od początku całkiem, całkiem to tydzień temu na dodatek przełamał się Cani, pokazał Sultes oraz na dobre wprowadził Wszołek (do niedawna MESA). Ostatnio w derbach odprawili Legię 2:1, notując b. dobrą II połówkę, w którym zdominowali legionistów. Po drodze awansowała do 1/8 PP.
Dziś zabraknie u nich b. ważnego ogniwa - Bruno (4 bramki 11/12) oraz młodego Teodorczyka. 18-stka Korony bez większych ubytków, ale to i tak &quot;Czarne Koszule&quot; mają szerszą ławkę. Korona już nawet liderowała w ekstraklasie, jest nadal niepokonana, ale sądzę, że przyszedł czas na pierwszą porażkę. Nie da się ukryć, że miała dotychczas trochę szczęścia i gdy np. przyjechała Wisła w półrezerwowym składzie to skończyło się 0:0. Polonia u siebie niepokonana, a zwyciężyła m.in. w/w Legię, GKS i Lechię. Może sekret dobrej formy w domu tkwi w obecności prezesa Wojciechowskiego na trybunach?
Obie drużyny grają bardzo underowo. Każde ze zwycięstw Polonii u siebie to u3,5. Dodatkowo, jeśli weźmiemy, że dziś Polonia zagra bez Bruno to może być jeszcze skromniej. Korona to także trochę zespół jednej akcji. 1:0 wygrała m.in. u siebie z Lechią, a w w/w meczu z Wisła było po 0. Teraz może być ciężej o gola bo w obronie m.in. Sadlok czy Jodłowiec. Jak rok temu mieli Niedziela i Ediego to teraz jest tam tylko sprytny Zieliński. Korzym to dla mnie nigdy nie będzie super-snajper. Dlatego oprócz zwycięstwa gospodarzy dokładam under 3,5.
⛔ 100

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Rumunia vs Polska
Typ: +1,5 seta Rumunia
Kurs: 4,50
Buk: Bwin
Data/godzina rozpoczęcia: 26-09-2011/19-00
Analiza:
Dziś jeszcze raz proponuję spróbować zagrać trochę przeciwko Polkom. Na dobrą sprawę w ostatnim meczu grupowym nic nie muszą. Od ćwierćfinału dzieli je jeden krok. Do awansu potrzebny jest wygrany jeden set przez podpieczne Alozjego Świderka. Trzy zespoły z każdej grupy mają szansę awansować do dalszej fazy rozgrywek. Pierwsza drużyna w grupie ma zapewniony awans, a dwa pozozstałe będą musiały rywalizować w kwalifikacjach. Rumunki wygrały z Izraelem 3-0, przegrały natomiast w Czeszkami 3-0, a Polki wygrały 3-0 z Rumunkami i Izraelem. Trener Alojzy Świderek przestrzega przed takim podchodzeniem do tego spotkania, że sobie dziś Polki łatwo poradzą. O sile Rumunii świadczy Carmen Turlea, która jest atakującą, bardzo doświadczona, grającą w przeszłości w Sassuolo Volley, Volley Bergamo czy Yamamay Busto Arsizio. Świderek pamięta ją sprzed kilku lat. Jest to wciąż dobra zawodniczka, jednak już trochę starsza. Diana Muresan środkowo Rumunii znana jest z występoów w Białymstoku. We wczorajszym meczu Polek z Czeszkami takzę zdarzały się przestoje, gdy były już raczej spokojne o wygraną w pierwszym secie pod koniec zrobiło się nerwowo, drugi set również był wyrównany. Jestem zdania, że Rumunki tak łatwo nie odpuszczą i dziś powalczą-powodzenia
⛔ 100

R 5

robson1916

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Getafe - Betis
Typ: 1
Kurs. 2.35
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
W dniu dzisiejszym wybrałem spotkanie Ligi hiszpańskiej pomiędzy Getafe a Betisem, drużyna gości spisuje się na początku sezonu znakomicie wygrywając cztery kolejne mecze bez dotychczasowej porażki jak i remisu, Wygrywając tym samym mecz goście umacniają się na pozycji lidera, jak długo ta passa będzie trwać? beniaminek na czele brzmi nie wiarygodnie.Natomiast Getafe rozpoczęło sezon bardzo mizernie na inaugurację zremisowali z drużyną Levante, i kolejno trzy porażki ta czarna seria musi się skończyć, Getafe na pewno stać na wygraną tym bardziej że w swoich szeregach mają kilku na prawdę dobrych i ciekawych graczy. Mecz zatem zapowiada się bardzo ciekawie oprócz wygraną Getafe liczę także na ciekawe widowisko.
Pozdrawiam !
✅ 135

dynia00 34

dynia00

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Primera Division
Spotkanie Getafe-Betis
Typ Ilość goli - ponad 2.5
Kurs 2.0
Bukmacher Expekt

Spotkanie które wybrałem na dzisiaj to ostatni mecz 5 kolejki Primera Division. Getafe będzie podejmować na własnym stadionie Betis Sewilla. Jest to spotkanie przedostatniego zespołu z liderem. Betis po 4 meczach ma same zwycięstwa i strzelonych 9 goli. Getafe jak na razie outsider ligi, 1 punkt na koncie po remisie z Levante i tylko 3 bramki zdobyte. Typ który wybrałem to ilość goli jaka padnie w meczu - ponad 2,5. Betis ostatni mecz ligowy wygrał 4:3 z Realem Saragossa. prowadząc 4:1. Jednak kończył ten mecz w 10 po tym jak czerwoną kartkę dostał bramkarz gospodarzy Casto. W tym meczu Betis również będzie zmuszony wystawić rezerwowego bramkarza który nie spisywał się rewelacyjnie w ostatnim spotkaniu. Po za tym liczę na przebudzenie Getafe i dobry mecz w wykonaniu tej drużyny potwierdzony przynajmniej 2 bramkami. Jeżeli chodzi o Betis to piłkarze z Sewilli mają okazję odskoczyć od drugiej w tabeli Barcelony na 4 pkt. Dlatego będą chcieli wywieść z trudnego terenu komplet punktów i powalczą o wygraną. Betis w 2 ostatnich meczach się rozstrzelał (7 bramek) i liczę że ta passa się utrzyma. Myślę że po dobrym spotkaniu mecz zakończy się podziałem punktów i wynikiem 2:2.
⛔ 100

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Polonia Warszawa - Korona Kielce
Typ: Korona lub remis
Kurs: [2,00]
Bukmacher: Bet365

Mecz Polonii z Koroną jest bardzo ciężko ugryźć. Polonia jak i Korona ostatnio spisują się bardzo dobrze. Polonia pewnie wygrała w PP, a do tego wygrała derby z Legią. Korona gra zdecydowanie powyżej oczekiwań. Drużyna która była skazywana na pożarcie, wobec oszczędności jakich musiała dokonać to spisuje się ona bardzo dobrze. Ludzie nabijają się z przegranego meczu w Wejherowie, ale powiedzmy sobie wprost - kto traktuje PP poważnie ? Ja rozumiem że nawet rezerwowy skład powinien być silniejszy od zespołu Gryfa, ale piłkarze gospodarzy zagrali bardzo ambitnie. Korona wykazała się również słabą skutecznością. Okazje były, ale zabrakło wykończenia. Dziś, dla tego zespołu przyjdzie mecz prawdy który pokaże czy dobre wyniki Korony spowodowane są czysto sportowymi umiejętnościami, czy po prostu szczęściem. Mi gra Kielczan się podoba. Grają oni bez kompleksów, twardo w obronie, pewnie w ataku. Na pewno Polonia wystąpi w roli zdecydowanego faworyta, aczkolwiek w moim przekonaniu, Korona jest w stanie powalczyć o punkty. Nie raz już zaskakiwali wszystkich, a trzeba pamiętać że Polonia nie zagra w optymalnym zestawieniu. Łukasz Trałka musi pauzować za nadmiar żółtych kartek, a Bruno, Teodorczyk i Baszczyński są kontuzjowani. W ostatnim meczu tych drużyn, który był rozgrywany w Warszawie, Korona też przebiła dobrą pasję Polonii, wygrywając 3:1. Podsumowując, mam nadzieję że ambitnie grająca drużyna Korony, po prostu nie przegra tego meczu. Nigdy nie byłem zwolennikiem tego, jak funkcjonuje klub z Warszawy. Tam piłkarze walczą z obawy przed sankcjami po przegranym meczu, a także o premie, za zwycięstwa. W zespole z Kielc nic nikomu obiecywać nie musi, bo tam widać że chłopakom grać się chce, pomimo że silnego i szerokiego składu nie mają.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +2
L 6,6K

lukasz1986

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - Ekstraklasa
Spotkanie: Polonia Warszawa - Korona Kielce (Poniżej/powyżej: 2.5)
Typ: 2 (powyżej)
Kurs: 1,97
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 18:30 odbędzie się ostatni mecz 8 kolejki Polskiej Ekstraklasy w którym Polonia Warszawa zmierzy się z Koroną Kielce. Polonia z 13 punktami zajmuje 6 miejsce w tabeli, Korona zaś jest wiceliderem z 15 punktami. Obie drużyny w Ekstraklasie rywalizowały dotychczas ze sobą sześciokrotnie. Bilans tych spotkań jest korzystny dla Korony, która triumfowała w trzech meczach. Polonia ma na swoim koncie tylko jedno zwycięstwo, odniesienie w Kielcach w ostatnim pojedynku tych zespołów. W poprzenim sezonie padały identyczne wyniki 3:1 na korzyść drużyn które występowały w roli gości. Dlatego myślę, że kibice zobaczą więcej niż tylko dwie bramki w tym meczu.
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 131

strojes666

Użytkownik
Spotkanie : Polonia Warszawa : Korona Kielce
Typ : Korona Kielce
Kurs : 5,30
Buk : pinnacle
Godzina : 18.30
Analiza :
Ostatnim meczem tej kolejki będzie spotkanie Polonii z Koroną i to spotkanie jest meczem bardzo ciekawym z kilku powodów, i warto zastanowić się mocno nad typem na to spotkanie bo można złapać naprawdę świetny kurs.
Polonia przed tym sezonem, zresztą tak samo jak i przed poprzednim, była stawiana w roli kandydatów do Mistrzostwa, jednak i w tym sezonie narazie idzie im tak trochę poniżej oczekiwań.
Fakt że jeśli dzisiaj wygrają to mogą być liderami, ale jeśli nie to pozostaną na 6 pozycji jaką zajmują a to trochę zbyt słaby wynik jak na oczekiwania.
Narazie mają 17 punktów w 7 meczach, grają zupełnie niewidowiskowo, ich piłka jest nudna, a miał być europejski poziom.
Ostatnio wygrali co prawda mecz na szczycie, mecz o &#39;królowanie w Warszawie&#39; z Legią 2:1, ale wcześniej np. przegrali z Jagą.
Forma nie jest ustabilizowana, tragicznie grają napastnicy - Sikorski czy Sultes nic jeszcze nie strzelili przez 7 spotkań, trochę im pomagają Cani i Teodorczyk którzy mimo iż mieli być raczej tym drugim zestawem napastników to grają dużo lepiej i w sumie mają 3 bramki.
W Polonii gra jednak tylko i wyłącznie jeden zawodnik - Bruno i on ma już 4 gole w 5 spotkaniach, a jest to pomocnik.
Ma jednak świetny strzał z dystansu.
To może być jednak za mało na Koronę.
Koronę która przed sezonem była typowana jako drużyna która będzie walczyć o utrzymanie.
Odeszło kilku ważnych graczy, wyszły na jaw problemy finansowe itp itd o czym pewnie wszyscy coś tam wiedzą więc nie ma sensu zanudzać i to opisywać.
No nie miało być dobrze, a tu wielkie zaskoczenie i Korona była liderem po 7 kolejkach z 15 punktami na koncie.
Jeśli dzisiaj wygrają to wrócą na fotel lidera który aktualnie zajmuje Śląsk.
A to wielkie zaskoczenie na prawdę, ale Korona jest tym napędzona i nie zwolni tempa.
Z Pucharu odpadli, moim zdaniem na własne życzenie a to oznacza tylko jedno - zwietrzyli szanse na sensacyjny wynikw tym sezonie w lidze i będą dalej o to walczyć.
A z takim morale jakie jest aktualnie mogą ograć każdego.
W tym sezonie gdzie wszyscy już się potykali, oni jeszcze ani razu nie przegrali a to wielki wyczyn.
I dzisiaj też nie przegrają, a nawet wygrają z Polonią i wrócą na fotel lidera.
Mają dobrą obronę, dobrą bramkę, za strzelanie narazie odpowiada Vukovic i Zieliński którzy juz po trzy razy trafiali do siatki rywala.
Skład równy, dobry i naprawdę potężnie napędzony i w dobrych nastrojach do kolejnych zwycięstw.
Historia też minimalnie za Koroną - 3 wygrane, 2 remisy, 2 porażki i 14:11 w bramkach na ich korzyśc.
Na wyjazdach zawsze było nieźle i dzisiaj też będzie.
Polecam zagrać na Koronę bo oni dzisiaj znowu zaskoczą.
⛔ 100

ajax4 11

ajax4

Użytkownik
VS

Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia - Eerste Divisie
Spotkanie: Sparta Rotterdam - Almere City FC
Typ: Almere City/Remis
Kurs: 2.26
Godzina: 20:00
Bukmacher:

W dniu dzisiejszym na Het Hasteel dojdzie do spotkania zajmującej obecnie 15 miejsce w Jupiler Leauge Spart Rotterdam z zajmującym 4 miejsce Almeje City. Sparta rozgrywki rozpoczęła od wygranej z F.Sittard 1:0, ale później było już tylko gorzej kolejno licząc przegrana z Helmond (3:2), remis z Volendam (0:0) , przegnana ze Zwolle (2:0) kolejny remis na własnej ziemi z Top Oss (2:2) i w końcu wygrana z Den Bosch (1:0). Zupełnie inaczej rozgrywki zacieli goście przegrana z Maastricht (3:2), trzy kolejne zwycięstwa (3:0; 4:3 i 4:1) z Venndam, Top Oss i AGOVV, przegrana z Telstar (3:1) i kolejna wygrana z Helmond Sport (2:1). Obie drużyny spotkały się dotychczasowo dwukrotnie i obie mają na koncie wygraną w meczach między sobą. Almere wygrało na własnym stadionie 3:1 natomiast Sparta rozgromiła gości Az 12:1 !!! Biorąc pod uwagę słaba formę Sparty i dobrą Almere liczą na urwanie punktów faworytowi (bukmacherów) tym bardzie, że goście mając w pamięci sromotna porażkę będą chcieli wymazać ją z pamięci i zrehabilitować się za pamiętne 12:1. Kurs jak najbardziej wart grania.

Powodzenia
⛔ 100

biscan 153

biscan

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna ⚽, Premier League

Spotkanie: Norwich City vs Sunderland
Typ: Sunderland wygra do zera
Kurs: 5,00
Bukmacher:

Wynik: ⚽⚽⚽
Obydwie dwie ekipy zaczęły bardzo słabo nowy sezon. Kanarki w meczach przeciwko Wigan, Stoke, Chelsea i West Brom potrafi zaledwie raz wygrać przeciwko Boltonowi, który przeżywało bardzo słaby dzień w minionej kolejce. Z kolei Sunderland stoczył boje przeciwko Liverpoolowi, Newcastle, Stoke oraz ambitnej Swansea. W każdym z tych meczach podopieczni Steve Bruce grali jak równy z równy i nie odstawali od rywala. Kadrę mają zdecydowanie silniejszą od Norwich i w minionej kolejce zagrali świetny mecz przeciwko Stoke wygrywając 4-0 po bezbłędnym występie obrońców. Defensywa sklejona z Richardsona, Browna, O&#39;Shea i Bardsleya zna się znakomicie z zza czasów United i z meczu na meczu będą grali co raz lepiej. Do tego również dochodzi Lee Cattermole, który gra bardzo agresywnie i ubezpiecza obronę. Dzisiaj spodziewam się skromnego zwycięstwa Sunderlandu typu 0-1, bądź 0-2 z prostej przyczyny - Norwich dotychczas w sezonie 2011/2012 nie pokazała nic specjalnego, a ekipę Steve&#39;a Bruce&#39;a znamy bardzo dobrze i po przebudowaniu składu w lato co tydzień cała drużyna będzie co raz bardziej zgrana i dzisiaj to zespół z lepszymi graczami w swoich szeregach powinien wyjść zwycięsko. Nie liczyłbym, że Grant Holt zdziała coś w pojedynkę pod bramką Simona Mignoleta i dziś myślę, że goście zgarną całą pulę nie tracąc ani jednej bramki.
⛔ 100

R 5

robson1916

Użytkownik
Przepraszam ale ujrzałem że kolega wyprzedził mnie z typem na Getafe więc nic innego mi nie pozostaje jak zmienić typ.
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Le Mans - Troyes
Typ: X2
Kurs: 1.78
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
W dniu dzisiejszym wybrałem spotkanie Ligue 2 pomiędzy drużynami Le Mans a Troyes, biorąc pod uwagę tabelę faworytem jest zespół gości, natomiast bukmacherzy dają większą szansę drużynie gospodarzy, moim zdaniem to będzie ciężki mecz dla obu drużyn ciężko tak na prawdę wskazać faworyta tego spotkania gdyż Le Mans nie prezentuje fenomenalniej formy i ciężko im będzie zdobyć 3 pkt, od czterech meczy bez zwycięstwa, natomiast Troyes jeszcze na wyjeździe nie wygrało a przecież kiedyś trzeba tę passę przełamać ???? Typ troszkę był by na wyrost gdybym dał że goście wygrają dlatego zabezpieczyłem się dodając remis ????
Pozdrawiam.
Typ nieważny, proszę zgłaszać takie sprawy w odpowiednim temacie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom