emoboy
Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna / Allsvenskan / Szwecja
Spotkanie: Hacken - IFK Norrkoping
Typ: IFK Norrkoping (Zakład bez remisu)
Kurs: 2,62
Bukmacher: WilliamHill
vs.
Analiza: w przeciągu ostatnich 9 meczach przed własną publicznością dzisiejsi gospodarze bo o nich mowa wygrali tylko dwa razy. Nie służy im gra na własnej murawie ? dziwne, myślałem do tej pory że to atut grania na własnej trawie. Mało tego, w ostatnich 11 spotkaniach ogółem zarobili do tabeli ligowej 7 pkt po dwóch wygranych i jednym remisie.. podkreślam po 11 spotkaniach ! Ich forma szału nie robi, a na mnie wrażenia tym bardziej nie robi. W meczach bezpośrednich obu drużyn zwycięzco wychodziła drużyna Hacken, ale zadajmy sobie pytanie czy statystyki h2h odzwierciedlają obecną formę ? nie uważam tak, choć nie ukrywam że często się tym sugeruje. Przejdźmy do gości tego meczu. Norrkoping swoje ostatnie spotkania to 3 wygrane, remis i przegrana z niżej plasującą się drużyną Djurgadens po hattrick'u A. Prijović. Remis 0:0 z liderem tabeli też duży plus wg. mnie. Trener gospodarzy Gerhardsson dzis w wyjściowej jedenastce nie wystawi takich graczy jak :
Joza (6/0), defensywny pomocnik Ayarna (5/0), pomocnicy Mohammed (15/1), Gustafsson (19/1), oraz ich pierwszy napastnik El Kabir (19/12). Pozyskali również dwóch nowych graczy takich jak Yago Fernandez i Mikolaj Lebedynski, lecz nie zostali powołani do kadry na to spotkanie.
Norrkoping, ich trener Andersson nie ma świeżych urazów lub zawieszonych graczy w dzisiejszym meczu i może liczyć na wszystkich swoich zawodników. Gram ten typ bardzo zachowawczo, tak więc w przypadku remisu zwrot stawki.
edit: jest powyżej mój typ w tym temacie i zdaje sobie sprawe z tego że moge tu tylko jeden typ wstawić ale tak głupio sie złożyło że typ który podałem powyżej grał dziś 30 minut po północy ( w gruncie rzeczy to siadł ). Myśle że i tak go nikt nie przeczytał i nie zagrał go tak więc w ramach rekompensaty Norrkoping 100 drugi typ w ciągu dnia
Spotkanie: Hacken - IFK Norrkoping
Typ: IFK Norrkoping (Zakład bez remisu)
Kurs: 2,62
Bukmacher: WilliamHill
Joza (6/0), defensywny pomocnik Ayarna (5/0), pomocnicy Mohammed (15/1), Gustafsson (19/1), oraz ich pierwszy napastnik El Kabir (19/12). Pozyskali również dwóch nowych graczy takich jak Yago Fernandez i Mikolaj Lebedynski, lecz nie zostali powołani do kadry na to spotkanie.
Norrkoping, ich trener Andersson nie ma świeżych urazów lub zawieszonych graczy w dzisiejszym meczu i może liczyć na wszystkich swoich zawodników. Gram ten typ bardzo zachowawczo, tak więc w przypadku remisu zwrot stawki.
edit: jest powyżej mój typ w tym temacie i zdaje sobie sprawe z tego że moge tu tylko jeden typ wstawić ale tak głupio sie złożyło że typ który podałem powyżej grał dziś 30 minut po północy ( w gruncie rzeczy to siadł ). Myśle że i tak go nikt nie przeczytał i nie zagrał go tak więc w ramach rekompensaty Norrkoping 100 drugi typ w ciągu dnia