>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.08.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna / Allsvenskan / Szwecja
Spotkanie: Hacken - IFK Norrkoping
Typ: IFK Norrkoping (Zakład bez remisu)
Kurs: 2,62
Bukmacher: WilliamHill
vs.

Analiza: w przeciągu ostatnich 9 meczach przed własną publicznością dzisiejsi gospodarze bo o nich mowa wygrali tylko dwa razy. Nie służy im gra na własnej murawie ? dziwne, myślałem do tej pory że to atut grania na własnej trawie. Mało tego, w ostatnich 11 spotkaniach ogółem zarobili do tabeli ligowej 7 pkt po dwóch wygranych i jednym remisie.. podkreślam po 11 spotkaniach ! Ich forma szału nie robi, a na mnie wrażenia tym bardziej nie robi. W meczach bezpośrednich obu drużyn zwycięzco wychodziła drużyna Hacken, ale zadajmy sobie pytanie czy statystyki h2h odzwierciedlają obecną formę ? nie uważam tak, choć nie ukrywam że często się tym sugeruje. Przejdźmy do gości tego meczu. Norrkoping swoje ostatnie spotkania to 3 wygrane, remis i przegrana z niżej plasującą się drużyną Djurgadens po hattrick&#39;u A. Prijović. Remis 0:0 z liderem tabeli też duży plus wg. mnie. Trener gospodarzy Gerhardsson dzis w wyjściowej jedenastce nie wystawi takich graczy jak :
Joza (6/0), defensywny pomocnik Ayarna (5/0), pomocnicy Mohammed (15/1), Gustafsson (19/1), oraz ich pierwszy napastnik El Kabir (19/12). Pozyskali również dwóch nowych graczy takich jak Yago Fernandez i Mikolaj Lebedynski, lecz nie zostali powołani do kadry na to spotkanie.
Norrkoping, ich trener Andersson nie ma świeżych urazów lub zawieszonych graczy w dzisiejszym meczu i może liczyć na wszystkich swoich zawodników. Gram ten typ bardzo zachowawczo, tak więc w przypadku remisu zwrot stawki.
edit: jest powyżej mój typ w tym temacie i zdaje sobie sprawe z tego że moge tu tylko jeden typ wstawić ale tak głupio sie złożyło że typ który podałem powyżej grał dziś 30 minut po północy ( w gruncie rzeczy to siadł ✅ ). Myśle że i tak go nikt nie przeczytał i nie zagrał go tak więc w ramach rekompensaty Norrkoping
⛔100 drugi typ w ciągu dnia

kreciko10 772

kreciko10

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka nożna Niemcy 2 Bundesliga
Spotkanie - St. Pauli : Dresden
Typ - 1
Kurs - 1,83
Buk - Bet365
Analiza​

Będzie krótko zwięźle i na temat. Dziś o 20:15 zakończenie 5 kolejki drugiej bundesligi St. Pauli - Drezno. Drużyna gospodarzy jest tutaj faworytem wygrywając dzisiejsze spotkanie może wskoczyć do czołówki nawet na 5 miejsce. Jednak patrząc na ostatnie spotkania pomiędzy tymi drużynami nie były to jednostronne zwycięstwa St.Pauli, Dynamo umie napsuć krwi, jednak dużym argumentem przemawiającym za zwycięstwem gospodarzy jest to że Dynamo nie wygrało meczu z St.Pauli na wyjeździe od 2003 roku. Ponadto St.Pauli będzie chciało wygrać przed własną publicznością ponieważ ostatnie zwycięstwo odnieśli na inauguracje z TSV 1860 Monachium a ostatnie 3 mecze to dwa remisy i porażka, natomiast Dynamo to outsider po 4 kolejkach tylko 2 punkty jedna z najgorszych defensyw ligi. Więc kiedy i gdzie ma sie przełamać St. Pauli jak nie dziś przed własną publicznością i z ostatnią drużyną w tabeli.
✅83

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 115

werg

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna||Ekstraklasa||Polska
Spotkanie: Korona Kielce - Piast Gliwice
Typ: Korona Kielce
Kurs: 2,50
W kończącym piątą kolejkę spotkań Ekstraklasy Korona Kielce zmierzy się z gliwickim Piastem. O godzinie 18tej zabrzmi pierwszy gwizdek z ust sędziego Pawła Raczkowskiego, który poprowadzi drugi mecz Żółto-czerwonych w tym sezonie, pierwszym była potyczka z łódzkim Widzewem, przegrana dwa do jednego, gdzie zawodnicy Korony byli stroną dominującą grając mecz w dziesiątkę. Po tym spotkaniu działacze z Kielc rozwiązali umowę z trenerem Leszkiem Ojrzyńskim, chociaż gra scyzoryków nie była wcale zła przykładem mogą być mecze ze Śląskiem, Wisłą i wspomniany wyżej z Widzewem, równie dobrze mogły zakończyć się wygraną jednak czasami trzeba mieć trochę więcej szczęścia niż rywale. Z odejściem charyzmatycznego trenera nie mogli pogodzić się kibice i sami piłkarze jednak decyzja stała się faktem. Nowym trenerem został Hiszpan Jose Rojo Martin, który w przeszłości prowadził zespoły znajdujące się w podobnej sytuacji jak Korona i niemal zawsze wyciągał je z problemów. Miał on trochę czasu na wpojenie swojej filozofii piłkarskiej graczom, ze względu na przerwę reprezentacyjną i wolny los w Pucharze Polski. Zespół Piasta w przeciwieństwie do Korony, która jest czerwoną latarnią ligi z zaledwie jednym punktem, zajmuje dość wysokie szóste miejsce z dorobkiem siedmiu oczek. Jednak ostatnio gra piastunek nie napawa optymizmem, po przegranej z Górnikiem przyszedł szczęśliwy remis z Zawiszą i odpadnięcie z Pucharu Polski z grającym kompletne dno Zagłębiem. Jeśli chodzi o historię spotkań obydwu drużyn to dotychczas rywalizowały one ze sobą ośmiokrotnie, cztery razy górą byli dzisiejsi gospodarze a trzykrotnie goście raz gracze podzielili się punktami. Jak wiadomo Korona to zespół własnego boiska i twierdza Kielce jest naprawdę ciężka do zdobycia. Mi osobiście brakowało by w lidze zespołu, który zostawia serce na placu gry i liczę dzisiaj na przełamanie Kielczan.
✅150

Otrzymane punkty reputacji: +12
lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Primera Division
Spotkanie: Granada - Real Madryt
Typ: Granada +1.5
Kurs: 1.787
Bukmacher: pinnacle
Dziś tak jak w pierwszej kolejce, zagram coś w stronę Granady. Gospodarze pokonali w 1 meczu na wyjeździe Osasune 2:1. Przed sezonem mocno się wzmocnili, co pisałem już odnośnie ich meczu z Osasuną. Realu raczej nie czeka spacerek jak niektórzy przewidują. Gościom bardzo ciężko gra się w Andaluzji, w poprzednim sezonie nie wygrali tam ani jednego meczu! a z Granadą nawet przegrali, po samobójczym trafieniu Ronaldo. W 1 kolejce Real niezachwycił, wymęczone zwycięstwo z Betisem na Santiago Bernabeu, a w Granadzie czeka ich jeszcze trudniejsze zadanie. Obstawiam skromne zwycięstwo gości, choć remis też mnie nie zdziwi.
H2H:
Granada 1 : 0 Real Madryt
Granada 1 : 2 Real Madryt
Kadra Granady:
Bramkarze: Orestis Karnezis, Roberto Fernández.
Obrońcy: Allan Nyom, Pape Diakhaté, Diego Mainz, Jeison Murillo, Brayan Angulo.
Pomocnicy: Yacine Brahimi, Manuel Iturra, Hassan Yebda, Dani Benítez, Piti, Fran Rico, Mohammed Fatau, Álvaro García.
Napastnicy: Riki, Youssef El-Arabi, Diego Buonanotte.
Kadra Realu Madryt:
Bramkarze: Casillas, Diego Lopez i Mejias
Obrońcy: Pepe, Ramos, Nacho, Carvajal, Arbeloa i Marcelo
Pomocnicy: Casemiro, Jose Rodriguez, Ozil, Kaka, Modrić, Isco i Di Maria
Napastnicy: Cristiano Ronaldo, Benzema, Morata i Jese
✅78

Otrzymane punkty reputacji: +4
W 9

wojtas128

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Rosja Premier Liga
Mecz : Lokomotiv Moskwa - Rostov
Typ : x
Kurs : 3,55
Buk: Betsson
Niestety mój wczorajszy typ na remis w meczu Tottenham-Swansea nie wszedł choć wygrana była tylko 1 bramką. Dzis spróbuje wytypować jeszcze raz remis . Mój wybór padł na mecz ligi rosyjskiej mecz Lokomotiwu Moskwa z Rostovem. W obecnych rozgrywkach zespół Rostova spisuje się bardzo dobrze ostanie 3 mecze to same zwycięstwa. Zespół Lokomotiwu tez spisuje się całkiem nieźle takze dlugo sie nie rozpisując widze tutaj ewidenty remis.
⛔100

iluminati 60

iluminati

Użytkownik
Data: 26.08.2013 21:00
Dyscyplina: Piłka nożna, 2 kolejka Primera Division
Mecz: Granada - Real Madryt
Typ: Powyżej 4,5 bramek
Kurs: 3,75
Real Madryt słabo jak na siebie wystartował w Primera Division wygrywając z Betisem 2:1 ale to było szczęśliwe, nieprzekonujące zupełnie zwycięstwo. Bramkę na wagę 3 punktów zdobył nowy nabytek Isco w 86 minucie. Granada też wygrała swój pierwszy mecz i też w takim samym stosunku 2:1 ale oni grali na wyjeździe z Osasuną. Real potrzebuje czasu żeby się rozegrać, 4 dni po pierwszej kolejce i tyle samo przed drugą grali nawet sparing z All-Sadd i wygrali 5:0. Z każdym następnym meczem i każdą kolejką Królewscy powinni grać coraz lepiej, stwarzać sobie więcej okazji i je wykorzystywać, strzelać więcej goli i wygrywać wyżej. Granada to jest dobry przeciwnik żeby zaczął to robić od dzisiejszego meczu. Ostatni mecz na tym terenie Real przegrał 0:1 i będą chcieli się zrewanżować, Granada też na pewno będzie chciała pokazać, że tamten wynik nie był przypadkiem. Real nie zachwycił z Betisem dlatego czas najwyższy pokazać swoją siłę, tak jak pokazała Barcelona w pierwszej kolejce wygrywając 7:0 z Levante. W drugiej Katalończycy już nie zachwycali i wygrali tylko 1:0 z Malagą. W przypadku Realu może być odwrotnie, pierwszy mecz wymęczone zwycięstwo, drugi całkowita dominacja i wysoki wynik. Na pewno stać ich na to bo są mocniejsi niż w poprzednim sezonie. Jeszcze tego nie pokazali, ale może pokażą akurat dzisiaj.
⛔100

Z 78

ziom157

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP - SINGIEL: US Open (USA), twarda
Spotkanie: Lopez F. (Esp) - Serra F. (Fra)
Typ: Serra +1,5 Seta
Kurs: 3,65
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Na dziś wybrałem spotkanie które otworzy oficjalnie Turniej US Open. Hiszpan Lopez zagra z Francuzem Serra. A więc dziś zdecydowałem się zagrać małą niespodziankę w setach. Myślę że Francuz jest dziś w stanie wygrać 1 seta,dlatego mój typ +1,5 = 2,5 w przypadku ugrania seta.
Różnica miejsc w rankingu która dzieli obu panów jest spora. Francuz aktualnie jest na 210 pozycji kiedy to Hiszpan jest 26. A więc tak Francuz ostatnio złapał dobrą formę. Tzn. zaczął wygrywać. Do turnieju dostał się poprzez kwalifikacje gdzie stoczył 3 pojedynki. Pokonał między innymi Hute -Galung 2-1 , Fishera 2-0 oraz Martina również 2-0. Dziś będzie to jego 4 pojedynek i nie dziwił bym się jeśli dziś by to wygrał. Dotyczchas oboje nie grali ze sobą,ale dziś jest okazja. Bilans Francuza z ostatnich 10 spotkań to 6 zwycięstw i 4 porażki. Nie jest to źle jak na tego zawodnika. Co do Hiszpana coś on mnie dziś nie przekonuje. Jego nawierzchnia to zdecydowanie korty ziemne. Bilans z ostatnich 10 pojedynków ma taki sam czyli 6 zwycięstw i 4 porażki. Oba zawodnicy sa dość doświadczonymi tenisistami. Francuz 32 lata a Hiszpan o rok młodszy 31 lat. Na pewno nie spodziewam się tutaj jakichś cudów ,bo oboje mają swoje lata i o szybkośći w grze możemy zapomnieć. Francuz potrafi grac na hardzie nie raz to pokazał,dziś ma szanse się przełamać i po raz 4 odnieść zwycięstwo z niezbyt dysponowanym Hiszpanem. Po takim kursie myślę że typ warty ryzyka.
⛔100

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja, Allsvenskan
Spotkanie: Brommapojkarna IF - Mjällby
Typ: Brommapojkarna over 1,5
Kurs: @2.20
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Szanse gospodarzy wzrosły, gdy okazało się, że Mjallby będzie znacznie osłabione w tym meczu. Zawieszony jest Ekenberg (Napastnik 20M/5G) a kontuzjowani są: Haynes (Napastnik 18M/9G), Arokoyo (Obrońca 18M/1G) i Sudić (Obrońca 11M). Stąd spadki kursów. W tabeli wyżej są goście - środek tabeli. Brommapojkarna jest w strefie spadkowej z niedużą stratą do &quot;bezpiecznych&quot; miejsc więc mają o co grać w każdym meczu i u siebie muszą walczyć o pełną pulę a ostatnie dwa mecze przed własną publicznościom wygrali, najpierw z mocnym Goteborgiem 2:1 a ostatnio 3:0 z Djurgarden. W czwartek pokonali Lulea w Pucharze Szwecji. Swój mecz pucharowy wygrało też Mjallby a w lidze grają w kratkę. Bez dwóch min. najlepszych strzelców czeka ich ciężki mecz przeciwko drużynie, która potrzebuje punktów jak powietrza. U gospodarzy zabraknie: Lindner (Pomocnik 13M), Westberg (Bramkarz 11M), Petrović (Pomocnik 10M). Brak Westberga mnie nie martwi bo ten puszcza więcej goli od Vazgeca. Stawiam, że gospodarze strzelą przynajmniej dwa gole i powinni wygrać. Choć zawsze wysoki wynik bramkowy niekorzystny dla gospodarzy - 2:2, 2:3 itd. zapewnia mi typ trafiony a w Szwecji niekiedy lubią poszaleć z golami a kurs jest na ten zakład podobny jak na zwycięstwo Brommapojkarny i nie mieści tylko wyniku 1:0.
✅120

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia Division 2 grupa 1
Spotkanie: Asker - Molde 2
Typ: over3.5,4 (Azjatycka suma goli)
Kurs: 1.73
Bukmacher: bet365
Godzina: 17:00
Asker to kandydat do awansu, są na 3 miejscu w tabeli, tracą do lidera Baerum i drugiego Forde 3 punkty, dzisiaj mogą się zrównać punktami z rywalami bo mają jeden mecz rozegrany mniej. Własnie z Baerum w ostatniej kolejce zremisowali 4-4 na wyjeździe. Mecz miał dramatyczny przebieg, Asker strzelili 2 gole w doliczonym czasie i uzyskali remis w wydawało by się przegranym spotkaniu. Humory co oczywiste po takim comebacku dopisują, atmosfera w drużynie jest znakomita. Ogólnie gospodarze w sierpniu notują wysokie rezultaty, 2-3 Kjelsås i 6-1 Moss.
Dzisiaj zawieszeni za kartki są podstawowi pomocnicy P. Linstad i K. Tollås, ten drugi to bohaterem meczu - strzelec dwóch wyrównujących bramek z Bearum.
O Molde 2 pisałem tydzień temu, przegrali mecz z bezpośrednim rywalem do utrzymania Moss 2-4 i spadli na przedostatnią pozycję.
Dzisiaj powinni przegrać wysoko.
Asker mają drugi najlepszy wynik w bramkach strzelonych w lidze (47), Molde 2 maja najwięcej bramek straconych (44). Nie stawiam handicapu bo Asker ostatni raz czyste konto bramkowe mieli 3 miesiące temu + braki kadrowe.
W maju Molde u siebie przegrali 1-5, skoro Asker wygrali 2 tygodnie temu z Moss gładko 6-1 to z Molde 2 powinno być podobnie.
Grad goli całkiem możliwy.
✅36

the 25

the

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska - Ekstraklasa
Spotkanie: Korona Kielce - Piast Gliwice
Typ: BTTS - Tak
Kurs: 1,61
Bukmacher: Bet365
26 sierpnia o godzinie 18, w 5. kolejce Ekstraklasy Kielczanie podejmą zespół Piasta Gliwice. Gospodarze źle zaczęli sezon i są na ostatnim miejscu w tabeli, z kolei Gliwiczanie zajmują obecnie 6. lokatę.
Korona Kielce nie wygrała dotąd żadnego meczu. W meczu inauguracyjnym zremisowali bezbramkowo ze Śląskiem Wrocław, następnie również grając u siebie ulegli Wiśle 2:3. Następne dwa spotkania przegrali grając na wyjazdach, najpierw z Widzewem 2:1, a potem z Lechem 0:2. Łącznie ich bilans bramek wygląda tak: 3-8. Najmocniejszą stroną gospodarzy jest na pewno zaciętość do walki i często mimo gorszych statystyk i umiejętności potrafią wygrać mecz. Atutem będą też na pewno stałe fragmenty gry. W dotychczasowych meczach Paweł Golański pokazał, że potrafi zagrozić bramce rywala po rzucie wolnym. Mimo że odejście trenera sprawiło zamęt w drużynie, powinni powoli wrócić na właściwy tor, aczkolwiek wyniki ubiegłych spotkań na to nie wskazują. Brak Korzyma od początku sezonu również jest widoczny po niedużej ilości strzelonych bramek.
Zespół Piasta ma obecnie na koncie 7 punktów, co plasuje go na 6 pozycji w tabeli. Drużyna strzeliła dotąd 7 bramek i straciła aż 6. Bilans meczowy to 2-1-1. W meczu inauguracyjnym pokonali Cracovie na wyjeździe 2:3, natomiast grając z Górnikiem w Zabrzu ulegli 1:2. W Gliwicach wygrali z Zagłębiem 2:1 i zremisowali z Zawiszą 1:1. Problemem w klubie jest odejście Robaka, najlepszego napastnika drużyny, jest to problem z którym zespół nie może sobie poradzić - w Pucharze Polski po bezbramkowym remisie przegrali z Zagłębiem w rzutach karnych. W pucharach europejskich dwukrotnie mierzyli się z Karabakh Agdam. Na wyjeździe ulegli 2:1, a u siebie wygrali w 90 minutach takim samym rezultatem, żeby w dogrywce ulec (mecz zakończył się 2:2).
Oba zespoły mają braki w ataku, Korona chyba nawet większe sądząc po liczbie strzelonych bramek. Chciałbym się teraz skupić na statystykach które dzisiaj sobie wypisałem i przeanalizowałem.
Korona średnio strzela 0,75 bramek na mecz, a Piast 1,75.
Korona traci średnio 2 bramki na mecz, z kolei Piast 1,50.
W porównaniu Korona u siebie, Piast na wyjeździe wygląda to następująco:
Korona strzela u siebie średnio 1 bramkę, Piast średnio 2 bramki na wyjeździe.
Korona traci u siebie średnio 2 bramki, Piast również średnio 2 bramki na wyjeździe.
Powyższe statystyki to wyliczenia na podstawie 4 meczy ligowych. Piast w turniejach (LE i PP) strzela i traci po 1 bramce na mecz. Nie można na podstawie tych statystyk dokładnie obliczyć ile padnie bramek, ale widać że oba zespoły łatwo tracą bramki. Piast dotąd oprócz pucharów, nie zakończył żadnego meczu bezbramkowo, natomiast Korona gra u siebie lepiej. Zespoły ze średniego, czy nawet niskiego szczebla, w konfrontacji ze sobą nie powinny mieć problemów z zapakowaniem sobie nawzajem bramki.
Powodzenia.
⛔100

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Verdasco F. v Dodig I.
2,55 Unibet
Pierwsza runda turnieju US Open i już takie spotkanie, chyba najciekawsze z całej palety. Faworytem bukmacherów Verdasco, co mnie bardzo dziwi - kilka słów dlaczego. Verdasco po sezonie na kortach ceglanych rozegrał na hardzie tylko trzy spotkania i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że grał bardzo kiepsko, tracił sety z Smyczkiem czy Haase a przegrywał z Monfilsem. Ktoś niżej pisał, że Dodig traci formę, jednak pomyliły się chyba nazwiska. Ivan gra bardzo średnio na hardzie, najpierw ćwierćfinał w Atlancie, gdzie Hewitt zagrał od drugiego seta bardzo dobrze, następnie porażka z Haasem w Waszyngtonie, który jest nie do przejścia dla Dodiga, jednak po raz kolejny udało się Chorwatowi wygrać seta. Następnie porażka po morderczym boju w Masters z Del Potro, gdzie Dodig był bardzo blisko wygrania całego spotkania. Potem przyszła jakaś kontuzja w Cincinnati i przerwa dwutygodniowa od oficjalnych startów (Ivan ostro trenował w US). A Verdasco? Verdasco tak jak mówiłem, zagrał kiepski turniej w Winston Salem, przegrał mecz z Monfilsem z blisko siedemdziesięcioma UE ale to Ivan ostatnio spuścił z tonu a Fernando gra bardzo dobrze...
Następnym dziwnym argumentem jest pojedynek bezpośredni z zeszłego roku. Panowie spotkali się w Monte Carlo, na mączce i po trzy setowym spotkaniu wygrał Verdasco. Należy jednak przytoczyć fakt, że Dodig 2k12 &lt; Dodig 2k13. Ivan w tamtym sezonie to był zupełnie inny zawodnik i więc nie rozumiem jakiegoś argumentowania względem tamtego meczu. Chorwat wtedy tułał się w ósmej dziesiątce rankingu (Verdasco był wtedy nawet w pierwszej dwudziestce) a teraz jest raz wyżej, zdecydowany wzrost umiejętności. Na korzyść Dodiga powinien przemawiać tegoroczny bilans spotkań na hardzie obu zawodników. Chociaż obaj mają go ujemny to u Dodiga sprawa wygląda jasno. Przegrywał z tymi, którzy są poza jego zasięgiem. Czy porażki z Berdychem, Raoniciem, Gasquet, Haas x2, Federer, Isner, Hewitt, Del Potro to jakiś wstyd? Może poza meczem z Lleytonem bo ten mecz był do wygrania, w innych walczył bardzo godnie jednak był przed meczem skazywany na porażkę. U Hiszpana bilans 5/8 i porażki chociażby z Fallą, Nieminenem czy Istominem - chluby nie przynoszą.
Przez ostatnie dwa tygodnie Ivan Dodig nie grał, spokojnie trenował, na pewno nabrał świeżości, która była mu potrzebna bo w tym sezonie występuje bardzo dużo. Verdasco na dzień dzisiejszy to zawodnik, którego Chorwat może bez problemu pokonać, nie przekonuje mnie tutaj bilans z graczami leworęcznymi (btw. wcale nie taki zły). Kurs to zdecydowane value, Dodig jest w dobrej dyspozycji co pokazał w meczu z Del Potro, przy którym Verdasco w tej chwili jest malutkim chłopczykiem. Gdyby Dodig miał poważną kontuzję to nie startowałby tutaj bo do stracenia punktów zbyt dużo, więc nie miałby sensu się narażać, jest w formie i nic mu nie dolega.
✅155

Z 120

zawalski

Użytkownik
Piłka Nożna Dania
AaB Aalborg - Midtjylland
2
2,60
Bet365
W kończącym 6 serię spotkań spotkaniu Duńskiej ekstraklasy Aalobrg podejmuje lidera Midtjylland. Gospodarze w tabeli znajdują się na 7 miejscu, od trzech spotkań nie mogą wygrać. Goście efektownie rozpoczęli sezon pięcioma zwycięstwami w pierwszych pięciu kolejkach!! Midtjylland w tym sezonie po cichu marzy o zdobyciu tytułu wykorzystując żenującą postawę głównego kandydata do mistrzostwa Kopenhagę. Dzisiaj uważam, że forma jaką prezentują goście w tym sezonie pozwoli na zwycięstwo z drużyną, która mimo wszystko jest trochę nieobliczalna. Bilans czterech ostatnich spotkań to 2-0-2 wiec Midtjylland wie jak wygrywać z Aalborgiem. Powodzenia
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna, Premier League.
Manchester Utd - Chelsea Londyn
over 2.5
1.78
Unibet !
W końcu, szlagier, na który wielu kibiców czekało. Dzisiaj do teatru, marzeń wyjeżdżają Londyńczycy, z nadzieją ogromną, na zdobycie kompletu oczek, w tym meczu. Lecz tu nie będzie ani dla jednej drużyny łatwo ani dla drugiej. Obie ekipy wyjdą w najmocniejszych jedenastkach i z pewnością mecz będzie naszpikowany szybkimi akcjami i Chelsea, nie przyjedzie się tu bronić. Na pewno w takim meczu nie zabraknie bramek. Wiadomo, czerwone diabły nie będą próżnować i będą atakować od pierwszych minut bramkę Cecha, ale jeśli obrońcy the Blues, nie stracą przy tym głowy to mogą ich powstrzymać. W takich meczach, emocji zawsze nie brakowało. Atakuję over bo jestem pewny, że Van Persie, też w tym meczu swoje odda, choć jest w gazie, to będzie ciężko go powstrzymać, lecz po drugiej stronie mam nadzieje, Mata, albo Hazard również swoje dołożą. Stawiam na over bramkowy.
⛔100

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Korona Kielce – Piast Gliwice
Typ: over 3.5
Kurs: 4.40
Buk: William Hill
Godz. 18:00
Analiza:
W ostatnim meczu 5. kolejki T-Mobile Ekstraklasy w Kielcach miejscowa Korona zagra z Piastem. Korona sezon rozpoczęła od remisu ze Śląskiem 0:0 i był to jedyny punkt zdobyty jak do tej pory, w następnych trzech kolejkach podopieczni Ojrzyńskiego doznali trzech porażek 2:3 z Wisła Kraków kontra w 94 minucie po której Wisła zdobyła karnego. Następnie przyszła porażka w Łodzi z Widzewem 2:1 a w ostatniej kolejce górą u siebie był Lech wygrywając 2:0. Po tym spotkaniu zdecydowano się rozstać z trenerem Ojrzyńskim. Wszyscy wiemy jakie było zamieszanie z jego zwolnieniem ani piłkarzom a tym bardziej kibicom ta decyzja się nie spodobała. Sprawa jednak ucichła i Korona zaprezentowała nowego szkoleniowca którym został Hiszpan Jose Rojo Martina. Dzięki temu ze gospodarze odpadli już z Pucharu Polski nowy trener miał dwa tygodnie na poznanie i przygotowanie zespołu na to stracie. Piłkarze są jak na razie bardzo zadowoleni z treningów, jak powiedział na konferencji Janota Hiszpan preferuje agresywny ofensywny styl z tym pierwszym w Kielcach nie będzie miał problemów dużo natomiast czasu poświęcił na grę w ofensywie. Trudno dokładnie powiedzieć jak Korona się dziś zaprezentuje ale jednego można być pewien walki o każdym metr nie zabraknie a mam nadzieję że Jose zdecydowanie poprawił grę w przodach gdzie potencjał jest duży mimo braku Korzyma. Piast nowy sezon rozpoczął od dwóch zwycięstw 2:3 w Krakowie z beniaminkiem oraz wygrał z Zagłębiem przed własną publicznością 2:1. Ostatnie dwie kolejki dużo słabsze porażka 2:1 w Zabrzu oraz zaledwie remis wywalczony z Zawiszą u siebie. Piast opuścił Robak co na pewno osłabi formacje ofensywną. Goście na wyjazdach prezentują otwartą i ofensywą piłkę co potwierdzili w zeszłym sezonie i na początku tego gdzie dwie bramki stracili w Krakowie oraz w Zabrzu. Rok temu Korona rozgromiła goście na tym stadionie wygrywając 4:0.
⛔100

dominiqo 14

dominiqo

Użytkownik
Dyscyplina: pilka nozna, Szwecja, Superettan
Spotkanie: Hammarby - Falkenbergs
Typ: x2
Kurs: 1,90
Analiza:
Po raz kolejny, zamiast w centrum wydarzen europejskiego futbolu, ladujemy w prowincjonalnej drugiej lidze szwedzkiej. O 19:20 na boisko wybiegna druzyny Hammarby i Falkenbergs, by powalczyc o ligowe punkty i przyblizyc sie do wlasnych, wczesniej wyznaczonych, zalozen. Gospodarze praktycznie maja sezon z glowy, bo do barazy o awans brakuje im 11 pktow, a nad strefa spadkowa maja tez kilka punktow przewagi. Goscie natomiast powalcza o miejsce premiowane bezposrednim awansem do allesvenskan. Waznym faktem jest to, ze wygrali dwaj glowni rywale Falkenbergs, czyli Orebro i Sundsvall, wiec goscie beda musili zdobyc w tym meczu jakies punkty, zeby rywale im po prostu nie odjechali. Falkenbergs to druga najlepiej grajaca druzyna na wyjazdach, ktora przegrala na boiskach rywali tylko dwa mecze, Hammarby za to bardzo blado wypadaja na swoim stadionie i sa w ogonie stawki jesli wezmiemy tylko te mecze pod uwage. Takze typ x2 po kursie 1,90 jak najbardziej biore i polecam, mam nadzieje ze wszyscy sie nie rozczarujemy ????
✅90

master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
Data: 26.08.2013 21:00
Dyscyplina: Piłka nożna, 2 kolejka Primera Division
Mecz: Granada - Real Madryt
Typ: Powyżej 2,5 bramek
Kurs: 1.44
Bukmacher: Bwin
Mój typ jest prosty i moim zdaniem nie tak ryzykowny. Wciąż nie ufam Realowi, nie przekonali mnie meczem z Betisem, jak dla mnie byli słabi. Rolą nowego trenera Carlo jest gra efektowna i efektywna, a co za tym idzie zdobycze pkt i dużo goli. W pierwszym meczu się udało, bo Betis jest beznadziejny, pokazał to wczoraj. Granada grając z Realem zawsze strzelała bramkę, więc żeby Real myślał o zwycięstwie potrzebuje dwóch strzelonych goli. Analizowałem wyniki i jeśli real wygrywał z Granadą, to padało więcej niż 3,5 gola. fajnym typem wydaje się, więc: Zespół 2 zwycięży, a w meczu padnie więcej niż 3,5 gola za kurs 2,6. Nie gram tego, bo chciałbym aby moje typy były pewne dla Was, takie które bez bólu zagracie, więc rezygnuję z tej pozycji, zresztą i tak mnie real jeszcze nie przekonał, szkoda ryzykować swoich pieniędzy. Over 2,5 wydaję się dobrą obstawą do podbicia AKO.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia, Premier League
Spotkanie: Manchester Utd. - Chelsea Londyn
Typ: obie strzelą
Kurs: 1,57
bwin
Na dzisiejszy wieczór zaplanowano ostatni mecz drugiej kolejki spotkań pomiędzy głównymi kandydatami do tytułu mistrzowskiego. Na Old Trafford Manchester United podejmie londyńską Chelsea. Zapewne zwycięzca dzisiejszego spotkania będzie miał mentalną przewagę nad rywalem. Gospodarze rozegrali jak dotąd jeden mecz ligowy z ekipą Swansea gromiąc rywala cztery do zera a łupem bramkowym podzielili się Robie van persie oraz Danny Welbeck. Oddali oni jedenaście strzałów i w tym osiem celnych. Zespół Chelsea z kolei ma za sobą już dwa ligowe występy. W pierwszym meczu pokonał Hull City dwa do zera po bramkach Oscara i Lamparda zaś w drugim ograł Aston Ville dwa do jednego tu bramką strzelił Ivanovic a drugie trafienie to samobójczy gol Luna. W ubiegłym sezonie jak grali ze sobą wygrywali tylko goście. Na Old Trafford wygrała Chelsea jeden zero a na Stamford Bridge ekipa Czerwonych Diabłów wygrała trzy do dwóch. Zapowiada się wiec walka o każdy centymetr boiska. Ja uważam że może paść w tym meczu dużo bramek i obydwie ekipy będą darzyły do ich strzelenia.
✅57

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Granda - Real Madryt
Real Madryt wygra 1 bramką
3,60
Bet365

Również wychodzę z założenia, że Granada powalczy, ale jaki jest sens stawiania na nich ah +1? Wygrywamy tylko wtedy, gdy Real straci punkty. Lepiej poświęcić trochę kursu i zagrać te +1,25, bo wtedy liczymy monety nawet by jednobramkowej porażce, a tak to tylko zwrot.
Dla mnie to trochę śmieszne, gdy hiszpańskie media piszą o tym, że problemem numer 1 Ancelottiego jest dylemat czy postawić na Diego Lopeza czy Casillasa. Z Betisem Real nie zachwycił, trzeba to sobie powiedzieć wprost. Muszą wejść w rytm ligowy po przedsezonowych przygotowaniach, które w przypadku drużyn topowych wyglądają tak, że lata się do USA czy Azji i tam gra masę meczów.
Stadion Granady to z pewnością trudny teren, ale mimo wszystko czuję, że Real minimalnie wypunktuje tu swojego rywala. Granada po licznych transferach też musi się dotrzeć. Wygrali z Osasuną, ale ta Osasuna w tym sezonie będzie bić się o utrzymanie. 1 mecz to żaden wykładnik. Gole nie były zdobywane po niesamowitych akcjach tylko po beznadziejnej postawie defensywy, która nawet napędzała stracha kibicom swoimi zagraniami do bramkarza.
Mam głębokie przeczucie, że stylu u Ancelottiego długo nie będzie. Wyniki będą więc to go będzie bronić, ale przecież wszyscy wymagają, że Real ma grać ofensywnie, a co za tym idzie efektownie. Z tym nie prędko. Real będzie się męczył, ale nie powinni przegrać. Chciałem stawiać na początku typ na gole obu drużyn, ale jednak odpuściłem.
Granada ma Rikiego, Pitiego są to fajni zawodnicy, których szanują za doświadczenie i umiejętności, ale to na Real nie wystarczy. Patrzymy w drugą stronę i tam jest miazga totalna. Real kolejny mecz wygra indywidualnościami.
Zapraszam do merytorycznej dyskusji
✅260

Otrzymane punkty reputacji: +2
czarny_2pzr 117

czarny_2pzr

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Seria A
Spotkanie: Fiorentina- Catania
Typ: powyżej 2,5 bramki
Kurs: 1,75
Analiza:
Na koniec pierwszej kolejki Serie A dojdzie do spotkania Fiorentiny, która na własnym obiekcie podejmie 8 drużynę poprzedniego sezonu Catanie. Faworytem spotkania są oczywiście gospodarze choć myślę że goście też powinni trafić do siatki. Na pewno kibice fiorentiny oczekują zwycięstwa i zobaczenie po raz pierwszy w Serie A nowa gwiazdę zespołu którą niewątpliwie jest Mario Gomez. Transfer tego zawodnika z Bayernu Monachium za ogromne pieniądze i ma zastąpić Joveticia, który przeszedł do Manchesteru City. Procz Gomeza szeregi Fiorentiny zasilił pomocnik Josip Iličič, Massimi Ambrosini, Juan Cuadrado czy Joaquin.
Podsumowujac wydaje mi sie ze Catania rozgrywajac zaledwie 2 spotkania w okresie przygotowawczym nie ma większych szans z piłkarzami ze Stadio Artemio Franchi choć myślę ze są w stanie coś strzelić bramkarzowi Fiorentiny dlatego mój typ to over 2,5 bramki po fajnym kursie 1,75
Powodzenia trafnych typów
Pomogła ci moja analiza + ????
✅75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom