>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 26.04.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
betovsky 139

betovsky

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Nba
Godzina: 20:00
Spotkanie: Atlanta Hawks - Indiana Pacers
Typ: Indiana -7,5
Kurs: 3.05
Bukmacher:Unibet
Analiza:

Ciekawie zapowiada się czwarte spotkanie PO pomiędzy Atlantą a Indianą,dla mnie jest to śmieszne co wyczyniali gracze Indiany w tych meczach. Obecnie mecze wyglądąły tak:
25.04.14 NBA Atlanta Hawks Indiana Pacers 98 : 85
23.04.14 NBA Indiana Pacers Atlanta Hawks 101 : 85
20.04.14 NBA Indiana Pacers Atlanta Hawks 93 : 101
Dla mnie jest to śmieszne co wyczynia drużyna Indiany, no ale żarty się skończyły i wg mnie dzisijeszy mecz to dla nich Must Win, nie sądzę żeby Indiana dopuściła do wyniku 3:1 i nerwówki, że PO mogą się dla nich zbyt wcześnie zakończyć. Dziś trzeba wyjść i pokazać Atlancie gdzie jest ich miejsce. To śmieszne że drużyna która była faworytem na zdobycie mistrzostwa nie radzi sobie w pierwszej rundzie z drużyną która ledwo ogarnęła PO, bo przecież prowadzili z Knicksami wyrównaną walkę o to miejsce. Gdyby Knicksi lepiej ogarneli początek sezonu to pewnie oni by dzisiaj grali, no ale jednak zabrakło klilku %PZ do tego miejsca. Wracając do Indiany to wstyd przegrywać będąc na 1 miejscu w słabej konferencji wschodniej, aż strach pomyśleć co by było gdyby dostali np. Memphis czy Dallas, z taką grą już pewnie byłoby 3:0 w plecy. Dla mnie kurs warty zagrania sądzę że Indiana dzisiaj nie pozostawi złudzeń drużynie Atlanty i gładko wygra to spotkanie. Dla mniej pewnych polecam handi -2,5 ????
⛔100

denzel 144

denzel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Węgry, OTP Bank Liga
Godzina:18:30
Spotkanie: Debrecen - Kecskemeti
Typ:
Kecskemeti+1,5 Kurs: 1,98 ; Bukmacher: Bet365 Analiza: Gospodarze złapali w ostatnich meczach zadyszkę. W 6 ostatnich meczach tylko raz wygrali, ponosząc aż dwie znaczące porażki 1:5 i 5:2. Goście w ostatnich meczach walczą o każdy punkt i już tak łatwo nie dostarczają przeciwnikom punktów. Mieli w ostatnich meczach dość ciężkich przeciwników ale tylko raz przegrali z wiceliderem i to tylko jedną bramką. Potrafili wygrać z 3 drużyną oraz zremisować z 4. Dzisiaj na pewno też się postawią faworytom i nie będzie to tak jednostronne spotkanie jak przewidują buki. Wydaje mi się, że gospodarze wygrają ale w wielkich bólach maksymalnie jedną bramką. ⛔100

esssa 1

esssa

Użytkownik
Dyscyplina: Nba
Godzina: 20:00
Spotkanie: Atlanta Hawks - Indiana Pacers
Typ: Atlanta Hawks
Kurs: 2,15
Bukmacher:Expekt
Analiza:

No więc tak. Mecz pomiędzy pierwszą drużyną miejsca konferencji wschodniej oraz drużyną ósmą, która rzutem na taśmę znalazła się w tych play-offach. W serii między tymi drużynami wynik 2-1 na korzyść gospodarzy. Rewelacyjna postawa Teague&#39;a oraz solidny Millsap urwali mecz w Indianie dzięki czemu mają teraz szanse na objęcie dwu meczowego prowadzenia. Kto by pomyślał, że Indiana będzie miała takie problemy z Atlantą? W połowie sezonu na pewno nikt. Świetny George, Stephenson czy Hibbert byli nie do zatrzymania. Urywali wszystko, przez wielu byli faworytami po mistrzowskie pierścienie. To się jednak zmieniło. Końcówka sezonu w wykonaniu Indiany była fatalna, z tym co prezentowali wcale się nie dziwię, że nawet Atlanta Hawks bez swojego lidera (Horforda) potrafi grać z nimi świetne zawody, a co najważniejsze wygrywać. Gdyby nie fatalna 3 kwarta w Indianie w wykonaniu Hawks (przegrana 13-31) jestem praktycznie pewien, że dzisiaj widzielibyśmy wynik 3-0 w serii, a Jastrzębie mogłyby kończyć pierwszą rundę play-offs sweapem. Indiana jest w kryzysie - to jest pewne. Hibbert niewidoczny, w żadnym stopniu z taką grą nie zasługuje na S5. Solidny George w meczu nr 2. Kilka dni temu pojawiły się informacje o bójce w szatni. Atmosfera nie jest najlepsza i za każdą chwilą staje się coraz gorsza. Nigdy nie wierzyłem w argumenty typu: &quot;Muszą wygrać, bo coś tam coś tam&quot;. Nie, z taką grą myślę, że za dużych szans z średnią Atlantą nie mają. Przed play-offami zarząd Atlanty kilkakrotnie mówił, że nie chcą się dostawać do play-offów bo nie mają składu (chodziło o kontuzje). Widać jednak, że zawodnicy tego zdania nie podzielali i swoją postawą pokazują, że chcą i wierzę, że naprawdę są w stanie wygrać z Indianą tą serię. NBA, Where amazing happens...
⛔100

louisarmstrong 1,6M

louisarmstrong

Użytkownik
Koszykówka Hiszpania
mecz Laboral Kutxa - Bilbao
godzina 20.30
Typ OVER 170.5
kurs 2.5
bukmacher williamhill
Typowy mecz o satysfakcję i pietruszkę.Bilbao bezpiecznie nad strefą spadkową , a Laboral na 7 miejscu w tabeli i pewnie znowu załapie się na puchary.W drużynie Laboral ostatnio coś zaskoczyło , potrafią zaskakiwać dobrą ofensywną grą , zwłaszcza u siebie ze słabszymi przeciwnikami potrafią rzucic nawet 100 pc.Również w eurolidze ostanio wygrali z Barceloną na wyjezdzie i z Fenerbatche u siebie (to nie w kij dmuchaj).Dzisiaj nastawiam się na ładny ofensywny mecz z obu stron a jak będzie zobaczymy?
wybrałem dosyc wysoką linię ale dla mniej odważnych po kursie 1.85 propozycja brzmi 165.5 w williamhill a w betfair nawet 163.5 Powodzonka :)
⛔100

czerwonatruskawka 349

czerwonatruskawka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - HISZPANIA: Primera Division
Godzina: 22:00
Spotkanie: Betis(+1) - Real Sociedad
Typ: x
Kurs: 5,25
Bukmacher: Unibet
W obecnym sezonu Real Betis gra poniżej oczekiwań, dotychczas drużyna w 34 spotkaniach zdobyła zaledwie 22 punkty, co na utrzymanie w lidze jest zbyt małym dorobkiem. Obecnie Real Betis rozgrywa trzeci sezon z rzędu po powrocie z niższej ligi, jednak wszystko na to wskazuje, że od kolejnego sezonu powróci ponownie do Segunda Division. Nawet przyjście Gabriela Calderona, który nieco poprawił grę drużyny z Andaluzji nie było w stanie natchnąć zawodników do rywalizacji o uniknięcie degradacji. Real Sociedad w ostatniej kolejce zagrał trudne spotkanie przeciwko zajmującemu ósme miejsce Espanyolowi, dzięki wygranej 2-1 bardzo przybliżyło ich to do gry w LE. Jeśli Baskowie chcą grać w europejskich pucharach takie mecze jak dzisiaj muszą wygrywać, ich dzisiejszy rywal jest na kolanach i powinni to wykorzystać.
✅400

A 19

adamlec123

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - HISZPANIA: Primera Division
Godzina: 22:00
Spotkanie: Betis Sevilla - Real Sociedad (połowa/wynik końcowy)
Typ: 2/2
Kurs: 3,40
Bukmacher: Bet-at-home
Na dzisiejszy wieczór proponuje spotkanie z hiszpańskiej Primera Division w który spotkają się drużyna Betisu Sevilla i Realu Sociedad. Gospodarze po 34 kolejkach zajmują ostatnie miejsce w lidze z 22 punktami i stracili już szansę na utrzymanie się. Bilans meczy 5-7-22 i bramki 29:69. Drużyna gości zajmuje obecnie 6 pozycję z 54 punktami, mecze 15-9-10 i bramki 58:51. Drużyna Realu zajmuje miejsce premiowane grą w Lidze Europejskiej. Wygrywając w dzisiejszym meczu praktycznie zapewni sobie grę w tym pucharze. Przeciwnika mają wygodnego, nie walczącego już o nic. Myślę, że drużyna z Sociedadu pewnie wygra dzisiejsze spotkanie i będzie się mogła zaczynać cieszyć z gry w europejskich pucharach. Stawiam na prowadzenie Realu już do połowy, dlaczego? W ostatnich 5 meczach 3-krotnie wygrywali oni do połowy, a w 4 strzelali bramkę. Betis natomiast w ostatnich 5 spotkaniach 3-krotnie przegrywał do połowy, a 4 razy tracił bramkę. Myślę, że właśnie taki przebieg zdarzeń ma największe szanse w dzisiejszym meczu i gram w tą stronę.
15.12.13 PRI Real Sociedad Betis 5 : 1
03.03.13 PRI Real Sociedad Betis 3 : 3
06.10.12 PRI Betis Real Sociedad 2 : 0
10.04.12 PRI Real Sociedad Betis 1 : 1
27.11.11 PRI Betis Real Sociedad 2 : 3
Pozdrawiam i powodzenia!
✅240

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom