>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Dnia - 26.04.2014 (sobota)

Status
Zamknięty.
ziroxxx 1,1M

ziroxxx

Znawca - Piłka nożna
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska (Ekstraklasa)
Spotkanie: Legia Warszawa - Zawisza Bydgoszcz
Typ: Legia over 1,5 gola
Kurs: 1.57
Data: 26.04.2014
Godz: 20:30
Bukmacher: BET365
Analiza: Jest to pierwsza kolejka po podzieleniu Ekstraklasy na grupe mistrzowską, a grupę spadkową. Dzisiejszy mecz wybrałem z grupy mistrzowskiej, w której mierzy się lider z 6 drużyną. Po wczorajszym zwyciestwie Lecha, róznica po miedzy pierwszą, a drugą drużyną wynosi 2pkt. Według mnie Legia, gra najlepszą piłkę w Polsce i nie powinni dziś przegrać z niżej notowanym rywalem. Wygrana doprowadza ich do 5 pkt. przewagi. Gospodarze jeszcze w 2014 roku, nie przegrali meczu (oprócz walkowera z Jagiellonią, przez kibiców). Ostatni mecz skończył się 3;0 dla drużyny z Warszawy. Natomiast zawisza gra w kratkę, przeplatują dobre mecze z słabymi. Legia Warszawa powinna bez problemu pokryć moją linie 1,5 gola i przy okazji zdobyć 3 pkt.
✅57

Otrzymane punkty reputacji: +3
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Snooker - Mistrzostwa Świata 2014
Godzina: 11:00 CET
Spotkanie: Ronnie O’Sullivan v Joe Perry (stan meczu 7-9)
Typ: DW Ronnie O’Sullivan 13-12
Kurs: 4.80
Bukmacher: william hill
Analiza:
Obrońca tytułu w 2 rundzie gra na razie słabo, zaskakuje duża liczba pudeł O’Sullivana i niedokończonych podejść przy dobrych układach. Głównie z tego wzięła się przewaga Perry’ego, bo on akurat nie miał problemów z czyszczeniem takich sprezentowanych stołów. Na dobrą sprawę to trochę nawet poszkapił sprawę, bo ta przewaga mogła i powinna być większa, przecież kolejne szanse były i czekały na podniesienie ich ze stołu. Ale nie ma tego złego, dzięki takiemu wynikowi (9-7 dla Perry’ego) ciągle mamy mecz w balansie i realne szanse dla faworyta na odwrócenie meczu. Oczywiście bardzo by pomogło wygranie przez Rona pierwszej mini sesji, ale nawet remis ciągle utrzymuje go w grze o awans. Rywal gra naprawdę dobrze i nie ma widoków na jakąś zapaść Perry’ego, dlatego spodziewam się, że jeśli ma się zdarzyć odwrócenie meczu przez Rakietę, to nie stanie się to huraganowym atakiem, a wszystko rozstrzygnie się w ostatnich partiach, może nawet w deciderze. Publika jak zawsze wyraźnie za Ronniem czemu daje głośny wyraz przy każdym błędzie jego rywala i pewnie marzyłaby o jakiejś dramatycznej końcówce oczywiście z pozytywnym finałem dla swojego ulubieńca. Typ oczywiście ryzykowny, ale moim zdaniem jest na to większa szansa niż wskazuje wysoki kurs.
⛔100

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Anglia (Championship)
Godzina 16 00
Spotkanie Derby - Watford
Typ 1
Kurs 1,75
Bukmacher BetClic
Analiza Dzisiaj zapraszam do 1 ligi w Anglii, czyli na zaplecze Premiership. Spotkaja sie ze sobą dwa zespoły o odmiennych pozycjach w tabeli gdyż gospodarze zajmują 3 miejsce natomiast goście są na miejscu 12. Przede wszystkim za tym typem przemawia forma ostatnich spotkań w wykonaniu Derby County, w ostatnich 6 meczach odnieśli 5 zwyciestw i tylko 1 porażke, u siebie ten bilans jest jeszcze lepszy gdyż ostatnie 5 spotkań to 4 zwyciestwa i remis. Bilans Watfordu jest przyzwoity gdyż w ostatnich 5 meczach 2-2-1 jednak na wyjeździe ten bilans już tak różowy nie jest, ostatnie 6 spotkań to bilans 1-1-4. W pierwszym meczu tych drużyn Derby odniosły zwycięstwo 2-3. Życzę powodzenia.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +2
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina: 20-00
Spotkanie: Real Madryt vs Osasuna
Typ: Under 2,5 bramek
Kurs: 4,75
Buk: Sportingbet
Analiza:
Do końca sezonu w Primera Division pozostały cztery kolejki, jednak Real Madryt ma spotkanie jedno więcej rozegrane ze względu na fakt, że przełożyli ostatnie ligowe spotkanie. Walka o mistrzostwo kraju będzie się z pewnością toczyła do końca sezonu. Przewaga rywali zza miedzy w stosunku do Królewskich wynosi sześć punktów, jednak stratę mogą zniwelować zważywszy uwagę na fakt, że mają jedno spotkanie mniej rozegrane. Cały sztab szkoleniowy Realu ma chrapkę ma potrójną koronę w tym sezonie. Puchar Króla znajduje się w ich posiadaniu. Do pełni sukcesu potrzebne są jeszcze dwa kroki, jednak może to być trudne do wykonania. O ile w Lidze Mistrzów po środowym ważnym meczu wygranym u siebie z Bayernem 1-0 o tyle w lidze to się zobaczy. Wracając do starcia z mistrzem Niemiec, czy zasługiwali na wygraną? Zwycięzców się nie ocenia. Skromna wygrana daje im sporą zaliczkę przed wtorkowym rewanżem. Tak już we wtorek grają rewanż, a ten fakt może zadecydować o zaangażowaniu w grę. Skromna dziś wygrana powinna ich zadowolić. W spotkaniu z Bayernem byli słabsi w każdym elemencie gry, to jest strzały na bramkę, sytuacje podbramkowe, czy też posiadanie piłki, które jest bardzo mocną stroną Bayernu pod wodzą Guardioli. Real notuje dobrą passę trzech zwycięstw z rzędu. Dziś w drużynie gospodarzy zabraknie Jese, Arbeloi, i Khediry. Kilka słów o Osasunie. Będą musieli walczyć do końca sezonu o utrzymanie, gdyż ich przewaga jest wręcz nieznaczna nad strefą spadkową. Po fatalnej passie pięciu porażek z rzędu ostatnio zanotowali cztery mecze bez porażki, przy czym tylko w jednym odnieśli zwycięstwo, trzy pozostałe kończyły się podziałem punktów. Dziś Javi Garcia będzie musiał sobie radzić bez Lolo, Sisiego i Nino oraz zawieszonych za kartki Gato Silvy i Roberto Torresa. Z pewnością są to spore osłabienia. Dwa ostatnie bezpośrednie mecze kończyły się zwycięstwami Realu Madryt 2-0 w Pucharze Króla, dziś może być podobnie-powodzenia
Przewidywane składy:
Real: Lopez - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Illarramendi, Isco - Di Maria, Benzema, Bale
Osasuna: Andres - Bertran, Flano, Arribas, Damia - Loe, Punal - Cejudo, Cuevas, Armeteros - Riera
⛔100

miku 21

miku

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 15:30
Spotkanie: Śląsk Wrocław - Zagłębie Lubin
Typ: BTS
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza: Derby Dolnego Śląska przed nami. Każdy doskonale wie, że po podzieleniu punktów z ligi może spaść każdy, dwunasty Śląsk i piętnaste Zagłębie dzieli zaledwie dwa punkty, więc szykuje się nam bardzo zacięte spotkanie, ale to tylko taki wstęp
Z tego co wyczytałem Wrocławianie są bardzo zmotywowani na ten mecz. W internecie można nawet znaleźć filmik zachęcający do przyjścia na mecz. &quot;Derby to więcej niż mecz&quot;, &quot;Damy z siebie 200% procent&quot; to główne przesłanie tego filmu. Ale przejdzmy do meritum. Jakoś nie specjalnie chce mi się wierzyć ze ten mecz nie będzie miał podobnego wyniku jak ten z 16.03 w którym padł wynik 2:2(generalnie w moim odczuciu lepsze było Zagłębie). W Śląsku podobno wszyscy wrócili do treningów, oprócz Tomasza Hołoty. Śląsk ma problem bogactwa w środku pola i według Pawłowskiego jest w stanie zdominować środek pola, ale jednak czytałem wywiad z Orestem Lenczykiem &quot;Musimy zrobić wszystko, aby Paixao nie był najlepszy na boisku. Poza tym musimy uważać na graczy środka pola, aby nie zdominowali gry. A wiem, że ich na to stać, bo znam możliwości niemal każdego z nich.&quot; Jak dla mnie najlepszy trener w Polsce będzie w stanie w tych siedmiu ostanich meczach wycisnąć z Zagłębia wszystko co się da. Wiele z was może powiedzieć, że Zagłębie czeka mecz w finale PP, ale umówmy się, że finał finałem, ale z ligi to oni spaść zamiaru nie mają. Jeszcze z ważneijszych informacji nie zagra kapitan Zagłębia Rymaniak zastąpi go zapewne Vidanow, Janoszka oraz Godal. Według mnie Śląsk w tym meczu będzie jednak troszkę przeważać, może cos strzelić ze stałego fragmentu, a Zagłębie może jakaś kontra, a nawet bramka po błędzie defensywy Śląska. Myślę, że Piech spokojnie coś ustrzeli
⛔100

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaPremier League 2013/2014
Spotkanie: Manchester United – Norwich AHC (0:2) – zwycięstwo MU dwoma bramkami = ZWROT
Typ: 2
Kurs: 1,55
Bukmacher: Pinnacle
Data i godzina: 26.04.14 18:30
Stawka: 6/10

Dziś o godz. 18:30 zostanie rozegrany mecz 36. kolejki Premier League pomiędzy Manchesterem United a Norwich. Mecz w rundzie jesiennej zakończył się wyjazdowym zwycięstwem United 1:0.

Manchester United przegrał ostatni ligowy mecz z Evertonem 0:2. Miałem wątpliwą przyjemność oglądać to „widowisko”. Piłkarze Moyesa pomimo faktu iż mieli aż 66% posiadania piłki pierwszy celny strzał na bramkę oddali dopiero w 44. minucie meczu, kiedy to jeden z atakujących United po dośrodkowaniu z rożnego strzelił prosto „do rąk” Howarda. Everton natomiast skutecznie kontrował, już pierwsze kontry powinny zakończyć się rzutami karnymi dla The Toffies. W końcu ekipa z Liverpoolu „uzbierała” zasłużonego od początku spotkania karnego, kiedy to Phil Jones postanowił „zabawić się w Chamberlaina”. Druga bramka dla Evertonu padła po skutecznej kontrze wykończonej precyzyjnym strzałem Mirallasa. Jak się okazało był to ostatni mecz uciekającego do szatni przez presją Davida Moyesa jako managera Red Devils. MU przegrało w ten sposób jedenasty ligowy mecz.

Skazywane na pożarcie Norwich rozegrało zaskakująco dobre spotkanie z liderem z Liverpoolu. Pomimo faktu, iż Kanarki przegrywały 0:2 zdołały strzelić dwukrotnie kontaktowe bramki i do ostatniej minuty meczu bić się o punkty z faworytem. Mecz zakończył się porażką 2:3, jednak Norwich udowodniło, ze media które chcą „ukrzyżować” tą ekipę powinny wstrzymać się z takimi wnioskami. Trudny terminarz (LFC, MU, CFC i AFC) nie musi wcale oznaczać, iż Kanarki jedną nogą są w The Championship. Uważam wręcz odwrotnie – mecze z Wielkimi Firmami wyzwalają w zawodnikach ogromną motywację, szczególnie w obliczu tylko 2 punktów przewagi nad strefą spadkową. Ewentualne porażki z faworytami nie spotkają się z zaskoczeniem wśród fanów angielskiej piłki. Natomiast każda zdobycz punktowania będzie sensacją oraz niezwykle cenną zdobyczą w walce o ekstraklasę.

Ryan Giggs wbrew pozorom stanie przed trudnym zadaniem. Kibice oczekują trzech punktów zdobytych na własnym terenie ze słabszym rywalem (niektórzy już wieszcza wyniki po 3:0, 5:0), a Walijczyka ustawiają już w roli „cudotwórcy” który zapewni drużynie komplet punktów do końca sezonu. Otóż jestem przekonany iż tak nie będzie! W 6 dni nie da się z ekipy zaliczającej fatalne spotkania, grającej bezpłodnie w ofensywie, bez pomysłu w rozegraniu i bez koncentracji w obronie zrobić solidną drużynę gwarantującą 3 punkty co kolejkę.

David Moyes w pierwszym meczu ligowym przegrał z United spotkanie ze Swansea aż 1:4. Dla przypomnienia Alex Ferguson w ligowym debiucie przegrał spotkanie z Oxfordem United, który tak jak Norwich do końca walczył o utrzymanie, ostatecznie zajmując ostatnie bezpieczne, 18. miejsce. Czy Giggs zaliczy lepszy debiut od tych dwóch panów?

W ekipie gospodarzy nie zagrają Rafael (obrońca, 19/0) oraz Van Persie (napastnik, 18/11). Szczerze wątpię by Ryan Giggs wystawił sam siebie do składu. Norwich zagra w pełnym składzie, jedynym nieobecnym jest Yobo (obrońca, 8/0).

Kanarki walczą o być albo nie być, United nie gra już o nic. Na Old Trafford MU przegrało 6 z 16 spotkań, ma tymczasowego menagera który przejmuje drużynę grającą fatalny futbol i od której wszyscy oczekują samych zwycięstw.

Nie twierdze że Norwich, które przegrało ostatnie 4 mecze ligowe, rozgromi na OT United. Jestem jednak przekonany, iż Kanarki będą walczyć o punkty do ostatniej sekundy spotkania. Być może nie mam racji i MU rozegra dobre spotkanie. Ale pogromu nie będzie na pewno.
✅55

Otrzymane punkty reputacji: +2
robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Bundesliga Niemcy
Mecz: FC Mainz - Nurnberg
Typ: FC Mainz -2 handicap azjatycki
Kurs: 3.9
Bukmacher: bet365
Typowy team własnego podwórka mający jeszcze szansę na europejskie puchary gra z niemal pewnym spadkowiczem zbierającym ostatnio srogie baty.
Nurnberg w ostatnich czterech meczach bramki 4-13. Wszystkie cztery spotkania w plecy.
Mainz gra w kratkę, ale w meczach u siebie spisuje się doskonale. 3:0 z Augsburgiem, 3:0 z Werderem to nie są wyniki obok których można przejść obojętnie. W ostatniej kolejce na wyjeździe z Borussią też gracze Mainz zaprezentowali się z dobrej strony. Przegrali 2-4 ale to był fajny dla oka mecz.
Dzisiaj grają u siebie, lubią strzelać, grają z ogórkami. Stawiam na 3:0, 4-1, coś w ten deseń ;)
Ostrożnym polecam grać bezpieczniej: handi -1 po kursie 1.9
zwrot 0jk

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania - Primera Division
Godzina: 16:00
Spotkanie: Granada - Rayo
Typ: Over 11 (rzuty rożne, azjan)
Kurs: 1,97
Buk: Bet365
Analiza:
Granada z Rayo mogą stworzyć ciekawe widowisko. Over rożnych jest do gry. W miarę wyrównane ekipy, nawet jeśli ktoś zdobędzie bramkę to druga strona nadgoni i rożne będą wpadać. Granada to jedni z lepszych lotników w lidze, sporo stałych fragmentów. Rayo z kolei dużo atakuje, sporo ataków ze skrzydeł, gdzie filigranowi zawodnicy nie boją się pojedynków 1vs1 na skraju linii końcowej boiska.
✅97

Otrzymane punkty reputacji: +9
abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Dyscyplina: ATP - Munich Kwalifikacje
Godzina: 13:30
Spotkanie: Alexey Vatutin - Stephan Hoiss
Typ: Stephan Hoiss
Kurs: 9,0
Analiza:
Typ oparty na statystykach bo niestety chyba nikt nie miał okazji oglądać Staphna Hoissa,Niemca, który podchodzi do tych kwalifikacji z dziką kartą. Jego przeciwnik to rocznik 1992, zawodnik z Rosji, który podrywa sobie bez większych sukcesów w Challlengach. Więc skąd aż taki kurs na gospodarza?! Hoiss od 3 lat co roku podchodzi do kwalifikacji do turnieju z Monachium, całkiem możliwe że jest to jego rodzinne miasto i tam sobie gra rekreacyjnie na kortach. W 2011r. odpadł w 1r (kwalifikacji), 2012r. to wygrana z Dennisem Bloemkem (kurs 8), i odpadnięcie z Goffinem, 2013r. wygrana z Kaczyńskim oraz z Hansem Costillo (kurs 10) i odpadnięcie dopiero z naszym Łukaszem Kubotem. Jak widać Hoissa zwykle przechodzi pierwsza rundę kwalifkacji, odpadając dopiero z bardziej znanym i mocniejszym rywalem. Dzisiaj trafia na Rosjanina, który rozegrał w tym sezonie 7spotkach, z których 3 wygrał.
Ja tu zdecydowanie stawiam na gospodarza turnieju po świetnym kursie.
krecz=zwrot

G 693

generalkaman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Polska Ekstraklasa
Godzina: 14.45
Spotkanie: Arka Gdynia - GKS Bełchatów
Typ: 1
Kurs: 2.30
Analiza:
Mecz na szczycie Polskiej pierwszej ligi. Arka Gdynia podejmie na własnym stadionie lidera z Bełchatowa. Moim typem na to spotkanie jest wygrana gospodarzy. W kolejce rozgrywanej w środku tygodnia oba zespoły odniosły zwycięstwa. Arka pokonała na własnym stadionie drugiego w tabeli Górnika Łęczna, natomiast Bełchatowianie pokonali u siebie Stomil Olsztyn 1-0. Obecna sytuacja w tabeli wygląda następujaco. Podopieczni K.Kieresia mają 50pkt, G.Łęczna 47 a Arka 45. Zawodnicy z Gdyni myśląc o awasnie ( a to jest ich cel na ten sezon ) muszą to spotkanie wygrać bo Górnicy prawdopodobnie pokonają u siebie ROW Rybnik. Jeśli te dwa wyniki by się sprawdziły to sytuacja w czubie tabeli była by bardzo ciasna lecz gospodarze dzisiejszego spotkania mieli by dwie bezpośrednie wygrane z kandydatami do awansu. Ewentualna dzisiejsza porażka odsunęła by ich o sporo od awansu. Przewaga własnego boiska + dobre nastroje w drużynie po wygranej nad drużyną z Łęcznej w mojej opinii przeważą szalę zwycięstwa na korzyść graczy z Trójmiasta, którzy chcą wkońcu wrócić na boiska Ekstraklasy.
⛔100

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna Polska 2 Liga
Godzina: 13:00
Spotkanie: Piekary - Śląsk
Kurs: 4.40
Analiza: Bardzo możliwe że ten mecz będzie miał niespodziewany przebieg ;) Śląsk już awansował i gra o pietruchę więc teoretycznie może ten mecz odpuścić. Zarobki w drugiej lidze kiepskie a kurs zachęca
kiepska analiza

M 10

markur1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina:
15:30
Spotkanie: Wolfsburg - Freiburg
Kurs: 1.44
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:

Wolfsburg - Freiburg i niemiecka Bundesliga. Gospodarze cały czas walczą o zajęcie czwartego miejsca które jest premiowane grą w eliminacjach Ligi Mistrzów. Na tym właśnie miejscu są piłkarze z Leverkusen z przewaga jednego punktu. Wolfsburg na własnym stadionie spisuje się w tym sezonie doskonale. Odnotował dziesięć zwycięstw, dwa remisy i zaledwie trzy porażki. Goście z kolei na wyjazdach mają bilans 3-4-8. Większość punktów zdobywają na własnym stadionie. Po dwóch ostatnich zwycięstwach praktycznie zapewnili sobie utrzymanie i do tego meczu przystąpią moim zdaniem na luzie. Sądzę, że gospodarze wygrają to spotkanie.

⛔100

W 4

wodz1979

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel - Grand Prix Europy
Godzina:
19:00
Spotkanie: H2H K. Kasprzak - M. Zagar
Kurs: 1.66
Analiza:
Bardzo ładny kurs na zawodnika, który być może nawet dzisiaj wygra. Kasprzak jest obecnie w kapitalnej formie, jeśli utrzyma ją dłużej to doczeka się medalu MŚ. Świetny występ podczas pierwszego GP w Nowej Zelandii - 17 punktów (3,3,3,2,2,3,1) + 3. miejsce w finale. Zagar dla odmiany 11 miejsce - 6 punktów (0,3,1,2,0). Zagar w ligach jeździ dość dobrze, a nawet lepiej :) ale do Kasprzaka w obecnej formie jeszcze mu daleko. Pewniak stuprocentowy to nie jest, ale uważam że spokojnie wejdzie, jeśli nie będzie żadnych dziwnych wydarzeń.

✅66

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Ligue 1
Godzina:
20:00
Spotkanie: Montpellier - Toulouse
Kurs: 2.10
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Witam
Na dziś do analizy wybrałem spotkanie
Montpellier - Toulouse które odbędzie się o godzinie 20:00. Jeśli chodzi o gości. Oglądałem ich ostatni mecz który grali na własnym stadionie przeciwko Ol. Lyon. Jednym słowem mecz strasznie słaby. Lyon według mnie grał okropnie, czego jednak gospodarze nie potrafili wykorzystać i nie strzelili nawet jednej bramki która mogła zapewnić im 3 punkty. Spotkanie zakończyło się wynikiem 0:0.
Jednym słowem Toulouse prezentowało się mizernie.
Ich bilans na ostatnie 6 spotkań to R,P,P,R,R,Z. W ostatnich pięciu meczach zdobyli jedynie 4 bramki.
Jeśli chodzi o gospodarzy tego spotkania to nie oglądałem ich ostatnich spotkań więc nie wiem jak wygląda ich gra, w tym przypadku bazuję na statystyce oraz większej wiedzy na temat ich przeciwnika.
Bilans gospodarzy w ostatnich 6 spotkaniach to R,P,Z,R,P,R.
Nie wygląda to może powalająco jednak analizując te kilka ostatnich spotkań widać jednak większą &quot;wolę walki&quot; ;].
W ostatnich 5 spotkaniach zdobyli 9 bramek. Gra na własnym stadionie jest kolejnym plusem przemawiającym na korzyść gospodarzy.
Montpellier zajmuje obecnie 14 miejsce w tabeli z dorobkiem 39 pkt.
Toulouse jest na miejscu 9 z 45 pkt.
Jeśli goście nie zmienią swej gry o 360 stopni gospodarze powinni dziś wywalczyć 3 pkt. Mam nadzieję że tak też się stanie.

Pozdrawiam

✅110

Z 24

zefir

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Koszykówka, NBA
Godzina: 20:00
Spotkanie: Atlanta Hawks v Indiana Pacers
Typ: 2
Kurs: 1.75
Analiza: Na dzisiejszy wieczór wybrałem spotkanie NBA pomiędzy Atlanta Hawks a Indiana Pacers. Jak dla mnie Pacers po prostu muszą to wygrać, żarty się dawno skończyły. Przegrywają w serii 1-2 i jeśli teraz przegrają, podstawią się pod ścianą. Są zdecydowanie silniejszą i bardziej doświadczoną ekipą niż Hawks. Mimo meczu wyjazdowego uważam, a wręcz jestem przekonany że dadzą radę odzyskać przewagę parkietu i tym samym wyrównać stan na 2-2 i wszystko rozpocznie się od nowa. Polecam;)
✅75

P 71

piotrpawel

Użytkownik
PIŁKA RĘCZNA LIGA MISTRZÓW
MECZ BARCELONA - RHEIN NECKAR LOVEN
GODZINA 20.15
typ OVER 62 BRAMKI
KURS 1.85
BUKMACHER : WILLIAMHILL
Krótko Barcelona ma do odrobienia 7 goli z pierwszego meczu bo przegrali w Loven 38- 31
zupełnie nie wyszło im pierwsze 30 minut .Dzisiaj Barcelona musi zacząc mocno i w tępie i krok po kroku budować przewagę , za to przeciwnicy będą musieli gonić by niwelować róznicę taki scenariusz prowadzi ku overovi bramkowemu i taki scenariusz jest bardziej prawdopodony .Gorzej będzie jesli to gracze z Loven odskoczą na kilka goli wtedy bedą zwalniac tępo i sznować uplywające sekundy ale to sport i ryzyko jest zawsze , dla mnie jednak bardziej prawdopodobny pierwszy scenariusz więc wchodzę w to , pow wszystkim:)
zły zapis ⛔100

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Dyscyplina: Snooker - Mistrzostwa Świata 2014
Spotkanie: Judd Trump v Ryan Day
Typ: Ryan Day (+3,5)
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Day nie stoi na straconej pozycji w tym spotkaniu. Trump rozegrał bardzo słabe spotkanie w pierwszej rundzie z Fordem. Wymęczył zwycięstwo,ale gra pozostawiała wiele do życzenia. Bardzo dużo pudeł na łatwych bilach,słabe prowadzenie białej,które skutkowało częstym gubieniem optymalnej pozycji oraz brak wysokich brejków. Ledwie 2 podejścia 50+ (62,72).

Day zaprezentował się o niebo lepiej. Całkiem solidne punktowanie,które dało wysokie brejki(60,61,65,69,92 i 130). Po Walijczyku widać,że mimo słabszego sezonu bardzo dobrze przygotował się na najważniejszy turniej w sezonie.

Mecz powinien obfitować w wysokie brejki i przede wszystkim gre ofensywną. Trump pewnie podniesie poziom swojej gry i zagra już przynajmniej na przyzwoitym poziomie. Jednak na pewno podaruje sporo szans,bo nie jest w takiej formie,aby trafiać wszystko co nadaje się do zaatakowania.
Obaj będą atakować. Każdy z nich będzie miał swoje szanse. Day minimum te 9 partii powinien wygrać,bo szans mu nie zabraknie i większość z nich powinien wykorzystać.
⛔ 100

angelka 952

angelka

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Hoffenheim - Frankfurt
Typ: Gole gospodarzy w 1 połowie: +1,5
Kurs: 4,0
Bukmacher: sportingbet
Analiza: Na dzisiejsze popołudnie wybrałam mecz z Bundesligi a dokładniej pojedynek pomiędzy Hoffenheim a Frankfurt. Moim zdaniem faworytem w tym meczu jest drużyna gospodarzy, która jest w bardzo dobrej formie, a na własnym boisku gra wyśmienicie i strzela jak na zawołanie. Dzisiejszy mój typ będzie się własnie opierał na golach a dokładniej ze 1 drużyna strzeli powyżej 1,5 gola w I połowie. Jak spojrzymy w statystyki na ostatnie 5 meczy drużyna Hoffenheim u siebie strzeliła aż 17 goli czyli średnio 3,4 gola na mecz. Kurs kuszący bo aż 4,0 wiec jak tu nie zagra tym bardziej ze przeciwnik aż taki wymagający nie jest. W ostatnim meczu gospodarzy u siebie mieli trudniejszego przeciwnika i bez problemu udało im się strzelić dwie bramki do HT ???? Więc czemu by i dziś nie spróbować .
⛔100

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Dyscyplina: Boks
Godzina: 22:00
Spotkanie: Marcin Rekowski - Oliver McCall
Kurs: 1.70
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Postanowiłem jednak przechylić się w stronę Rekowskiego, co do pierwszej ich walki:
Pierwsza walka była wyrównana i mogła pójść w obie strony, a gdyby nie liczenie Rekowskiego w 3 rundzie po ciosie w tył głowy, które z rundy 10:9 dla Polaka zrobiło 10:8 dla McCalla to Rekowski bez większych kontrowersji by wygrał. Także ja tam żadnego ,,dostania w ciry&quot; nie widziałem. Buki moim zdaniem raczej słusznie oceniają szansę obydwu.
Chociaż od ich walki w lutym minęło niecałe 3 miesiące to obaj mocno zmienili się pod względem sylwetki. Rekowski przybrał na wadze aż 8 kg, natomiast McCall 3 kg zrzucił. O ile nie wydaje mi się żeby Amerykanin z powodu utraty wagi był jakoś specjalnie szybszy, to dodatkowe kilogramy mogą pomóc Rekowskiemu w ringowych przepychankach i klinczach, których w pierwszej walce nie brakowało. Pytanie tylko czy przez to Rekowski nie straci na szybkości, którą zdecydowanie przewyższał rywala w pierwszym starciu. Walka z Malują pokazała, że wcale tak nie musi być, także tego bym się akurat nie obawiał. Walka będzie miała podobny przebieg jak ta pierwsza, także o ile tym razem Rekowskiemu nie zdarzy się jakiś przypadkowy nokdaun to tym razem on powinien to wygrać. Rekowski będzie zadawał więcej ciosów i nawet mimo, że po tych najcelniejszych i najbardziej efektownych McCall będzie się tylko szyderczo uśmiechał, to kolejne rundy będą trafiać na konto Polaka. Oczywiście The Atomic Bull kilkanaście razy skarci Rekowskiego lewym prostym do tego dorzuci trochę sierpów z prawej, ale w zapowiadany przez niego nokaut nie wierzę. Power w łapie mu został, ale dynamika wyprowadzania ciosów już nie ta, także te ciosy nie ważą już tyle co w latach jego świetności. Mój typ: Rekowski na punkty.
✅70

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna liga polska
26.04.2014 20-30
Spotkanie: Legia Warszawa - Zawisza Bydgoszcz
Typ: Legia -2,5
Kurs: 3,80
buk: bet365
Analiza:
Legia po podziale na grupy straciła aż pięć punktów nad Lechem i zostało ich tylko pięć. Tak było do wczoraj, bo wczoraj Lech po łatwym meczu rozjechał mocno osłabioną Wisłę 3-0 i na sześć kolejek przed końcem przewaga stopniała do zaledwie dwóch oczek. To bardzo malo bo to zaledwie jeden mecz. Dzis Legioniści, ktorzy wydaja sie głównym faworytem do mistrzowskiego tytułu by spokojnie kontrolowac ligę do konca rozgrywek musza wygrać z Zawiszą. A na Łazienkowskiej Wojskowi nie zwykli zawodzić. W rundzie zasadniczej zaliczili tu tylko dwie wpadki - na początku sezonu przegrali z Lechią 0-1, natomiast w marcu zremisowali z Wisła 2-2. Poza tym otrzymali jeszcze walkower z Jagiellonią przez zadymy swoich kibiców, a poza tym wygrali wszystkie mecze, w tym z dzisiejszym rywalem gładko 3-0 na początku kwietnia. Bilans u siebie (wyłączając walkower) wyglada bardzo imponujaco: 35-9. Jak widać przed własną publicznością Legioniści czują sie świetnie i co najważniejsze nie zawodzą. Nawet w meczu z Lechem, gdzie to poznaniacy prowadzili grę i mieli lepsze sytuacje to oni potrafili strzelić tego gola na wagę zwycięstwa. Zawisza jak na beniaminka spisuje sie rewelacyjnie. Celem zespołu było utrzymanie sie w lidze, a ci grajac fajna ofensywna piłke zajeli niespodziewanie szóste miejsce. Ostatnie dwa mecze jednak przegrali po 0-3 właśnie na Łazienkowskiej i u siebie z Ruchem. W tym meczu zabrakło ich lidera i kapitana Masłowskiego i defensywnego pomocnika Goulona, a kontuzję złapał najlepszy napastnik Vasconcelos. Tej trójki juz nie zobaczymy do końca sezonu, a oni tworzyli trzon drużyny. Nie zdziwie sie jak Zawisza zajmie ostatnie miejsce w grupie mistrzowskiej, co nie zmienia faktu ze zespół osięgnąl w tym sezonie o wiele więcej niz zakładano. Poza miejscem w grupie mistrzowskeij Zawisza jest równiez w finale Pucharu Polski gdzie zmierzy sie z Zaagłębiem Lubin. I uważem ze na tym finale bardziej beda skupieni piłkarze Tarasiewicza, bo jest przed nimi ogromna szansa na puchar, choc mało kto wierzył w taki przebieg rywalizacji w PP. Legia prawie w najsilniejszym składzie, bo zabraknie Sa, Guilherme i Koseckiego, który w tym sezonie zamiast grać w piłke leczy kontuzję i lansuje się w mediach, a ostatnią rzeczą z jakiej jest zapamiętany to irokez a&#39;la Kiler... Dzis to Legia jest faworytem i moim zdaniem nie zawiedzie. ostatnie mecze w ich wykonaniu sa niezłe i co najważniejsze dla nich kończą się zwyciestwami (cztery kolejne). Strata punktów w dzisiejszym meczu bedzie spora niespodzianką, kterej nie przewiduje. Stawiam na gospodarzy
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom