>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.03.2017 (niedziela)

Status
Zamknięty.
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na niedzielę - 26. Marca

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować.

Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu), a po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a user otrzymuje automatycznie
100

Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.

Mile widziany będzie bezpośredni link do wyniku danego meczu (zwłaszcza w przypadku mniej popularnych dyscyplin) np. z oddsportal.com albo flashscore.pl. Przyśpieszy to rozliczenie typu.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ

Użytkownik otrzymuje karne
100 punktów za:

- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny rozpoczęcia zdarzenia
- podanie typu po czasie
- zły zapis typu (brak któregokolwiek elementu ze schematu podawania typu)
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:

- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Niezastosowanie się do tego punktu regulaminu, będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE -&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu.

Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych

W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu &quot;Typ:&quot; zaleca się podawanie nazw zespołów, zawodników itp zamiast &quot;1&quot; czy &quot;2&quot;. W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata, Europa
Spotkanie: Czarnogóra - Polska
Typ: 2/+2,5
Kurs: 3.25
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Nadchodzi w końcu ten dzień, gdzie siadamy przed telewizory zakładamy koszulkę reprezentacji Polski, szalik, piwko i kibicujemy na całego Naszym. Tym razem jedziemy podbić Podgoricę.
Polacy - liderzy grupy podejmują na wyjeździe Czarnogórę dość niespodziewanego vice lidera grupy. Polacy 3 zwycięstwa i 1 remis niespodziewany w Kazachstanie 2:2 (wygrywaliśmy już 2:0) i było by kapitalne rozpoczęcie tych eliminacji.
Czarnogóra 2 zwycięstwa, 1 remis i 1 porażka 2:3 z Armenią (wygrywali 2:0 i przegrali 2:3). Remisem rozpoczęli te kwalifikacje 1:1 z Rumunia, dość szczęśliwie bo pamiętajmy, że to Rumunia miała rzut karny w 93 minucie. W końcu przyszły 2 zwycięstwa, 5:0 rozbili Kazachstan i dość niespodziewanie pokonali na wyjeździe Danię 1:0.
Polacy na ostatnie 30 spotkań przegrali TYLKO 2 mecze !!! Długie lata czekaliśmy na taką ekipę. Te 2 porażki to 1:3 z Niemcami i 1:2 z Holandią w meczu towarzyskim.
Czarnogóra w tym meczu będzie mocno osłabiona, z powodu kontuzji nie zagrają: M. Basa (czołowy obrońca), M. Simić (podstawowy środkowy obrońca), Z. Tomasević (podstawowy boczny obrońca), M. Bakić (pomocnik) i chyba największe możliwe osłabienie jeśli się sprawdzi S. Jovetić (napastnik). No Czarnogóra ma spory problem zwłaszcza w obronie no i jeśli Jovetić nie zagra to w przodzie także będą mieć ogromne problemy.
Polska jedynie zagra bez kontuzjowanego G. Krychowiaka.
Stawiam na zwycięstwo Polaków, lecz doskonale wiemy jakie piekło jest w Podgoricy podczas meczów, przekonaliśmy się w 2012 roku gdzie zremisowaliśmy 2:2, dlatego myślę, że Czarnogóra może bramkę strzelić.
Stawiam na zwycięstwo gości i powyżej 2,5 gola po świetnym kursie.
Powodzenia.
✅225

Otrzymane punkty reputacji: +1
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Kwal Mś
Godz: 18:00
Spotkanie Azerbejdzan-Niemcy
Typ: bts
Kurs 2.75
Buk Unibet
Analiza: Reprezentacja Niemiec w dniu jutrzejszym pojedzie na wyjazdowe spotkanie do zespołu Azerbejdzanu, goście naturalnie są zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów ze znacznie niżej notowanym rywalem , goście po 4 rozegranych seriach spotkań mają na swoim koncie komplet 12 punktów, strzeli 16 bramek , nie stracili ani jednej , na wyjazdach w 2 meczach strzelili 11 bramek, daje to średnio 5.5 bramki w meczu, jest to kapitalny wynik. Azerbejdżan natomiast na swoim stadionie zazwyczaj grywał underowo , traci niewiele bramek, ale jest to spotkanie z zespołem Niemiec, którzy pewnie jak zwykle jako jedni z pierwszych zapewnią sobie awans do mistrzostw świata , więc tutaj spokojnie powinni wygrać i strzelić kilka bramek , gospodarze niespodziewanie mają 7 punktów na swoim koncie oraz 3 miejsce w tabeli, myślę że tutaj przy odrobinie szczescia mogą jedną bramkę strzelić, bowiem obrona ekipy przyjezdnych tez nie jest nieomylna, ja stawiam tutaj na wygraną gości do połowy oraz na koniec spotkania , myślę ze po 90 minutach tej rywalizacji Niemcy wygrają 1:3. Sądzę iż pomimo gospodarze nie strzelają i nie traca za dużo w starciu z Niemcami ta statystyka musi się zmienić.
✅175

Otrzymane punkty reputacji: +4
RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: F1 - Wyscig GP Australii
Godzina:
7:00
Spotkanie: Lance Stroll ukonczy wyscig?

Typ:
NIE
Kurs:
2.20
Bukmacher:
Expekt
Analiza:
Stroll podczas testow kilka razy popelnial duze bledy bo albo wypadal z toru i robil piruety w polapkach zwirowych albo rozbijaj sie o bandy. To samo bylo zreszta w 3 treningu kiedy tuz przez kwalifikacjami rozbil bolid o bariery. Jutro presja bedzie ogromna. Trzeba bedzie gonic stawke. Wyscig jest dlugi i mysle ze Stroll popelni gdzies blad uszkadzajac swoj bolid. Mozliwe tez jest to ze podczas zbyt optymistycznego manewru wyprzedzania gdzies na poboczu zakonczy wyscig. W tym roku zdecydowanie trudniej bedzie wyprzedzac przez co Strolla czeka nie lada trudne zadanie. Do tego tegoroczne konstrukcje bolidow duzo trudniej sie prowadza w porownaniu do lat ubieglych. Duzo bardziej sie slizgaja, sa niestabilne i latwym zadaniem nie jest wyprowadzenie kontry podczas uslizgu. Przekonal sie o tym kierowca Red Bulla Daniel Ricciardo ktory jest przeciez zawodnikiem nietuzinkowym rozbijajac samochod w kwalifikacjach w Q3. Jest to pierwszy wyscig calkowicie nowego sezonu stad tez mozliwy jest po prostu jakis defekt. Stroll startowal bedzie z ostatniego pola mimo zajecia przed ostatniego miejsca w kwalifikacjach ze wzgledu na przymusowa wymiane skrzyni biegow po crashu w 3 treningu co wiaze sie z kara +5 pozycji na starcie. W 1 zakrecie bedzie bardzo ciasno i tam rowniez moze sie sporo dziac, jakis kontakt z innym bolidem.. no chyba ze Williams pusci Strolla do wyscigu z alei serwisowej.. Kurs na to zdarzenie bardzo dobry biorac powyzsze aspekty pod uwage. Ja pogralem po 2.75 w Unibet ale juz spadl kurs do 2.30. W Bwinie stoi ten zaklad po 1.95 takze duzo nizej a w bet365 po 2.25. Ja to gram!
✅120

zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka -Hiszpania, Liga ACB
Godzina: 19:00
Spotkanie: Zaragoza - Gran Canaria
Typ: Gran Canaria, handicap 9,5
Kurs: 2.65
Bukmacher: bet365
Analiza:
Mecz 26 kolejki ligi koszykówki w Hiszpanii, zapowiada się dość łatwym zwycięstwem Gran Canaria. To zespół zajmujący obecnie 6 miejsce w tabeli i który od 6 meczów nie zaznał porażki, pokonując m.in. na wyjazdach potentatów Tenerife(2) i Real Madryt(3). Gran Canaria po odpadnięciu 3.03 w ćwierćfinale z Eurocup, wyraźnie skupił się tylko na rodzimej lidze, stał sie zespołem efektywniejszym i bardziej zorganizowanym, z jedynym celem dojścia jak najwyżej w lidze. Zaragoza to zespół zajmujący 14 miejsce w tabeli, który w ostatnich pięciu meczach wygrał tylko raz, z 16 zespołem Obradoiro CAB. Podkreślę również, że Zaragoza nie wygrał z Gran Canaria meczu od 4 lat. Stawiam na kilkunasto punktowe zwycięstwo Gran Canaria.
✅165

hayward99 3

hayward99

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Liga Mistrzów
Godzina: 17:00
Spotkanie: Montpellier HB - Vive Tauron Kielce
Typ: 2
Kurs: 1.89
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:

Vive w swojej grupie zajęło 2 miejsce. Natomiast Montpellier przechodził dodatkowe play offy, gdyż grał w słabszej grupie.
Dodatkowo zespół francuski miał problemy z Motorem Zaporoże, jednak ostatecznie zwyciężył 2 bramkami w dwumeczu. Kielce, jak
przystało na triumfatora tych rozgrywek powinno wywieźć korzystny wynik z wyjazdowego spotkania, mimo iż w tej edycji Ligi Mistrzów polska drużyna częściej przegrywa niż wygrywa na obcym terenie (3 zwycięstwa w 7 meczach).
⛔100

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Dyscyplina: :hokej: NHL
Godz: 0;00
Spotkanie: St Louis Blues - Calgary Flames
Typ: Blues ot
Kurs: 1,75
Buk: Betsson
Dzisiaj masa meczy! Co może cieszyć fanatyka NHL, bo będzie można oglądać i oglądać. ;) Dzisiaj gram na Nutki. Zdaje sobie sprawę, że Płomienie są ostatnio w gazie i ich gra w finałach jest w pełni zasłużona. Nutki także sobie już zaklepali awans. Nie miej jednak ten mecz nie będzie o pietruszkę. Nutki, są o 1 miejsce niżej, od Calgary. Więc tu chodzi o prestiż. Trzeba mecz wygrać, w miarę pewnie, aby przeskoczyć Płomieni w tabeli. Nie będzie to łatwe spotkanie , bo Płomienie popełniają mało kar. Dobrze, bronią i są niebezpieczni. Lecz, idę za trendem tutaj stosunkiem spotkań pomiędzy tymi dwoma ekipami. Nutki u siebie mają patent na Płomienie. Więc Tarasenko, który ostatnio zniżył noty, będzie dzisiaj (mam nadzieję) włączać szósty bieg, żeby jakąś bramkę ulokował. Dla niego , też ważne jest miejsce w tabeli. Nutki, to silnie produktywny zespół, zbudowany z zawodników którzy na każdej formacji mogą coś udowodnić. Wiadomo, że i takie silne ogniwa się czasem wypalają, ale chyba nie wtedy kiedy walka jest o wyższe miejsce w tabeli? Cóż, gram Nutki!
⛔100

V 0

virtuso

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: New York Knicks @ San Antonio Spurs
Typ: San Antonio Spurs (-20.5)
Kurs: 3.75
Bukmacher: William Hill
Analiza:

Jak dla mnie to Knicks już odpuścili sobie ten sezon i na 100 % ten mecz zostanie wygrany przez Spurs teraz tylko pytanie jaki będzie wynik tego spotkania...
Z informacji wynika że kilku podstawowych zawodników Knicks nie zagra w spotkaniu jak Melo czy Rose... Spread jest dość wysoki osobiście nie lubie takich grać, lecz jak dla mnie Spurs wytrze dziś podłogę przeciwnikami... Mniej odważni zawsze mogą zagrać San Antonio Spurs (-15.0) @ 1.91.
Pozdrawiam.
⛔100

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Godz: 20:45
Spotkanie Czarnogóra - Polska
Typ: Polska (do przerwy)
Kurs 2.67
Buk Sportingbet
Analiza:
Z NBA polecałbym dziś w nocy zagrać Cleveland Cavaliers, ale James jednak zagra, więc będzie niski kurs. Dlatego postanowiłem zagrać jutrzejsze spotkanie eliminacyjne Polaków, i to wcale nie jakoś życzeniowo, tylko realnie patrząc na sytuację i formę obu ekip. Jak dla mnie nie ma co zerkać w tabelę grupy, Czarnogóra to nie jest ekipa, żeby jej się bać, nawet grając z nimi na wyjeździe. Prawdopodobnie nie zagra Jovetic (poszło już oficjalne info, ale ich selekcjoner coś wspominał, że Stefan dalej jet w Podgoricy, a nie Sewilli), Mirko Vucinic (on i tak dawno nie grał i zapewne nie jest w formie, bo siedzi na emeryturze w ZEA), na pewno nie zagrają Tomasevic, a przede wszystkim filar defensywy Basa z Lille. Czarnogórcy potrafili ostatnio przegrać z Armenią, gdzie prowadzili już 2:0, a grali z Basą i Joveticem, który nawet strzelił gola. Wydaje mi się, że Polacy wyjdą mocno skoncentrowani, będą chcieli szybko strzelić gola i może nawet dobić przeciwnika już w 1 połowie. W dotychczas rozegranych meczach eliminacyjnych, oprócz wyjątkowo słabego meczu z Armenią, Polacy prowadzili do przerwy z wszystkimi przeciwnikami i szybko strzelali pierwszego gola (w 9, 11 i 20 minucie) a grali z nie byle kim bo z Danią u siebie, a także z Rumunią czy Kazachstanem na wyjeździe. Myślę, ze brak Krychowiaka to nie będzie wielkie osłabienie, chłop nie gra, i tak nie jest w formie. Nie rozumiem tylko dlaczego Nawałka nie powołał Mateusza Klicha, który ma pewne miejsce w wyjściowej jedenastce holenderskiego Twente Enschede, gra tam rewelacyjnie ( 5 goli w 22 spotkaniach) i jest chyba drugim kapitanem w zespole. Mam nadzieję, że Nawałka nie wtopi, bo jak nie wygra przez to, że zabraknie kreatora w środku pola, to będą do niego duże pretensje, że nie patrzy na formę zawodników, tylko gra swoimi ulubionymi, chociaż przecież Klicha kiedyś powoływał, ma on 10 występów w reprezentacji z czego 4 w kadrze Nawałki. Osobiście zagram jeszcze na to, że Lewandowski strzeli gola za 1,87 na Unibecie. Mam nadzieję, że mecz rozpocznie się jak z Danią czy Kazachstanem czyli dość szybko strzelonymi dwoma golami, a przynajmniej jednego z nich czy to z gry czy to z karnego strzeli Lewy. Czas w końcu wygrać z Czarnogórcami, bo do tej pory graliśmy dwukrotnie i 2 razy padał remis, tymbardziej że Polacy są obiektywnie patrząc silną drużyną (w końcu jesteśmy 12 drużyną świata wg dziwacznego rankingu FIFA, przed Anglią i Włochami ???? ) i takich rywali powinniśmy ogrywać. Powodzenia!
✅167

Otrzymane punkty reputacji: +10
kapsel10 3,5K

kapsel10

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata, kwalifikacje: grupa E.
Godzina: 20:45.
Typ: Obie drużyny zdobędą gola.
Kurs: 2.08.
Bukmacher: Unibet.
Analiza: Witam wszystkich. Już jutro - a w zasadzie dziś - odbędzie się bardzo ważny mecz dla naszej reprezentacji i na pewno każdy fan ma to spotkanie na uwadze planując sobie wieczór. Nasi piłkarze zmierzą się w Podgoricy z tamtejszą Czarnogórą. Podopiecznych Adama Nawałki czeka nielada wyzwanie, bowiem Hrabri Sokoli (Dzielne Sokoły) niespodziewanie spisują się znakomicie podczas obecnych eliminacji do MŚ. Plasują się na 2 lokacie w grupie z dorobkiem 7 punktów i całkiem niezłym bilansem 9-4. Wygrywając jutrzejszy mecz zepchną nas z fotelu lidera (obecnie 10pkt, bilans 10-5) zrównując się z nami punktami. Jeśli nawet spełni się najczarniejszy ze scenariuszy, nic straconego. Mamy bowiem jeszcze spotkanie z Czarnogórcami u siebie, a ciężkie mecze wyjazdowe są już za nami. Orły Nawałki są na dobrej drodze, aby wygrać eliminacje i nie sądzę, aby ktokolwiek był nam już w stanie zagrozić i zniweczyć piękny scenariusz. Jednak nie o tym.
Jutrzejszy mecz na papierze wydaje się być trudny - i taki też będzie. Ostatnie 2 mecze z Czarnogórcami kończyły się bramkowymi remisami. W dodatku czeka nas konfrontacja na piekielnie trudnym terenie, gdzie każdej klasowej drużynie gra się ciężko, a gospodarze mogą liczyć na głośny doping kibiców, którzy nie przebierają w słowach i czynach. Publika nie należy do najłagodniejszej i wiele razy dała już o sobie znać. Co ciekawe, media twierdzą, iż mecz nie wzbudza większego zainteresowania i emocji w stolicy Czarnogóry. Ja nie byłbym tego taki pewny. To prawda, że wiele zmieniło się w sytuacji tego kraju przez ostatnie 5 lat (wtedy rozgrywaliśmy tam mecz, który wymknął się organizatorom spod kontroli - latało wiele przedmiotów, Przemysław Tytoń został ogłuszony petardą, a mecz kilkakrotnie przerywano). Oczywiście, bezpieczeństwo stoi dziś na znacznie wyższym poziomie, (siatki oddzielające trybuny od boska) jednak uważam, że atmosfera podczas meczu będzie niezwykle gorąca.
Nie można jednak być jednak ingorantem i uznać publikę jako główny problem. Największy problem będzie czekał na boisku, bo pomimo absencji kilku kluczowych zawodników, Czarnogóra dysponuje dużym potencjałem w kadrze, wielu solidnych zawodników grywa na codzień w najmocniejszych europejskich ligach, a reprezentacja jest ze sobą zgrana, kolektyw świetnie prezentuje się szczególnie na stadionie Pod Goricom, gdzie w eliminacjach gościli póki co tylko reprezentację Kazachstanu. Piłkarze Branko Brnovicia nie byli jednak zbyt gościnni, bowiem odprawili oponentów z wynikiem 5-0!
Reasumując, Biało-Czerwonych stać na zwycięstwo w tym meczu, jednak nie będzie to łatwe zadanie. Ja wierzę w naszych kadrowiczów i myślę, że mamy do zaprezentowania kawał dobrego futbolu, posiadamy wiele atutów, jednak ciężko będzie je jutro pokazać. Ponadto forma wielu reprezentantów pozostawia wiele do życzenia, ale trzon drużyny (no może poza Krychowiakiem, który i tak jest nieobecny przez uraz jakiego doznał właśnie na początku zgrupowania) jest w formie. Remis w zupełności nam wystarczy. Jeśli uda się ugrać więcej - będzie super. Według moich podejrzeń nie uda się nam jednak zachować czystego konta, ale nie pozostaniemy też dłużni rywalom, co powinno pokryć mój typ.
Miłego seansu i jak najwięcej pozytywnych emocji :grin:
✅108

Otrzymane punkty reputacji: +3
pablo_89 1,4K

pablo_89

Użytkownik
Piłka nożna
20:45
Czarnogóra - Polska
Typ: Polska over 2,5 gola
Kurs: 4,50
Buk: Unibet
Do boju Polsko! Nasi dziś mogą wykonać poważny krok ku MŚ. Wygrana dałaby już 6pkt przewagi nad Czarnogórą. Czarnogóra poważnie osłabiona, bez dwóch podstawowych obrońców i być może bez Joveticia, choć tu mi się wydaje że Czarnogórcy coś kręcą, pewnie schowali go do jakiejś stodoły i wyjdzie z niej dopiero przed meczem bo niby miał wracać do Sevilli, a okazało się że nie wrócił. Nie podoba mi się koncepcja Nawalki z grą tylko jednym napastnikiem. Savic pokazał już że potrafi wyłączyć z gry Lewego, więc przydałby się jeszcze jeden napastnik, który by miał sporo miejsca zwłaszcza że drugi dotychczasowy podstawowy obrońca dziś nie zagra. Nasza gra to dwóch napadziorów, ok w Rumunii zdominowalismy przeciwników w środku pola, lecz poza tym rajdem Grosika nie mieliśmy innych sytuacji podbramkowych. Dopiero jak wszedł Teo to strzeliliśmy dwa gole. Mam nadzieję że Lewy poradzi sobie z Saviciem i coś strzeli. Liczę na to że Savic nie mający obok siebie takiego zawodnika jak Godin sam nie da rady w obronie i bialo-czerwoni będą mieli sporo okazji w ataku.
⛔100

L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna - Liga Mistrzów
Godzina: 17:00
Spotkanie: Montpellier - Vive Kielce
Typ: X
Kurs: 9.50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W dzisiejszym meczu półfinałowym Ligi Mistrzów piłkarzy ręcznych podopieczni Tałanta Dujszebajewa zagrają z francuskim Montpellier. Dziś trochę szalony typ, lecz moim zdaniem istnieje duże prawdopodobieństwo, że padnie remis. Według bukmacherów Vive nie jest zdecydowanym faworytem tej potyczki.
Obie drużyny są ostatnio w bardzo dobrej formie i grają równo. Montpellier to ekipa, która nie przegrała ostatnich 6 spotkań z rzędu. Jeśli chodzi o remisy to zremisowali oni rewanżowy mecz ćwierćfinałowy z Motorem Zaporoże i awansowali dzięki temu do kolejnej fazy rozgrywek, gdyż pierwszy mecz wygrali 36:34 na wyjeździe. Również jeśli brać pod uwagę mecze rozegrane tylko u siebie to da drużyna nie przegrała 6 kolejnych spotkań na własnym boisku. Ostatnio przegrali u siebie 15 grudnia z Nantes.
Vive też ma aktualnie passę 5 wygranych spotkań z rzędu. W Lidze Mistrzów często ich wyniki są na styku, w granicach remisu. Przegrali tylko 1 bramką z Celje, trzema z Rhein-Neckar Loewen, wygrali dwoma z Pick Szeged.
Myślę, że remis jest bardzo prawdopodobny, to już półfinał i spodziewam się wyrównanego pojedynku, przynajmniej w tym pojedynku we Francji.
⛔100

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Kolarstwo - Gent - Wevelgem 2017
Godzina: 11:30 CET
Spotkanie: Gent - Wevelgem 2017
Typ: Peter Sagan (Zwycięzca)
Kurs: 3,60
Bukmacher: unibet
Analiza:

Gandawa - Wevelgem to jeden ważniejszych i ostatnich sprawdzianów przed najważniejszymi klasykami północy czyli Ronde van Vlaanderen i Paryź - Roubaix. Dość powiedzieć że lista startowa dzisiejszego klasyku pokrywa się dużej mierze z przyszłotygodniową Ronde van Vlaanderen. Głównym faworytem słusznie Sagan, bo mistrz świata już zdążył pokazać dobrą formą w tym sezonie, wygrane mniejsze klasyki, 2 wygrane etapy na Tirrreno - Adriatico, w Milan - San Remo o parę centymetrów za Kwiatkiem, więc forma jak trzeba. W piątek w E3 Harelbeke pechowa kraksa pozbawiła go szans na walkę o zwycięstwo, dzisiaj idealna szansa na powetowanie sobie tego niepowodzenia. W końcu Sagan w tamtym sezonie wygrał ten wyścig, trasa idealnie pasuje, 250km z kilkoma seriami dynamicznych podjazdów, plus prawie 5 km na poły przełajowych odcinków wśród flandryjskich pól. Sagan ze swoim backgroundem MTB będzie głównym faworytem w każdym scenariuszu jaki się nam dzisiaj nakreśli, czy to będzie finisz z mniejszej grupy, czy finisz sprinterów, bo już pokazał, że potrafi objechać nawet najszybszych sprinterów. Motywacji nie będzie brakować, broni tytułu sprzed roku plus chęć powetowania sobie niedawnej wtopy na E3, dla mnie to wystarczające powody by stawiać na Słowaka.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU KOLARSTWO
:mi nus:100

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Dyscyplina: Darts, European Tour 1
Godzina: 16.00
Mecz: Kevin Painter - Gerwyn Painter
Typ: Gerwyn Price
Kurs: 1,53
The Iceman ostatnimi czasy pokazuje naprawdę dobrą formę i wydaje się, że jego umiejętności faktycznie uległy poprawie. Stopniowo pnie się w rankingu i zajmuje już w nim 17. pozycję. Jego możliwości pokazał pierwszy w tym sezonie major czyli UK Open, gdzie wykprzystał okazjęi dotarł aż do finału rzucając stale na średniej powyżej 95. Widać, że dobrze wszedł w nowy rok i okres po nieudanych Mistrzostwach Świata solidnie przepracował. Wczoraj odprawił naszego Krzysztofa Ratajskiego 6-1 na średniej 99 co tylko potwierdza jego dyspozycję. Painter to już gracz drugiego planu. W rankingu 46 pozycja odzwierciedla jego dyspozycję po słabiutkim zeszłym sezonie. Na UK Open odpadł w pierwszej rundzie z Dobeyem, w ten weekend wymęczone 6-5 z Burtonem na średniej 85, wczoraj co prawda pokonał 6-2 Whitlocka ale to Wizard zagrał fatalnie, sam Painter rzucał na średniej 88. Tak naprawdę taka jest jego stała dyspozycja i rzadko przekracza on ten próg 90, podczas gdy Price ostatnio rzuca znacznie lepiej, jest w dobrej dyspozycji i powinien to kontynuować na tym turnieju.
✅53

Otrzymane punkty reputacji: +11
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Typ: wygra Czarnogóra
Kurs: 5.20
Bukmacher: bet365
Analiza:
Nie zamierzam się tu zawiele rozpisywać bo o tym meczu powiedziano wszystko . Powodem dla którego przewiduje porażkę naszych jest &quot;pewność siebie&quot;. Już dawno nie widziałem tak pewnych siebie piłkarzy i kibiców . Czarnogórcy wiedzą o co grają i nie odpuszczą ani centymetra boiska . Spacyfikują naszych brutalną grą . Nie dadzą pograć piłką . Czuje porażkę jak nic.
⛔100

K 1,9K

karamazov

Użytkownik
Spotkanie: Paire-Young, ATP Maiami
Godzina: 20:00
Typ: Young
Kurs: 2.00
Bukmacher: Betsson
Analiza: Dzisiaj spotkanie Francuza Benoit &#39;a z reprezentantem gospodarzy Donaldem Youngiem. Bukmacherzy przewidują wyrównany mecz stąd brak kursowego faworyta. Do Amerykanina skłania mnie jego życiowa dyspozycja. Cały ten rok może zaliczyć do udanych, a w ostatnich tygodniach potrafili go pokonać tylko zawodnicy z najwyższej półki: Kyrgios i Nishikori. Paire wiadomo gorąca głowa, jeśli mecz nie ułoży się dla niego pomyślnie może odpuścić, a Young na pewno powalczy do końca.
⛔100

jezier 79

jezier

Użytkownik
Godz: 20:45
Spotkanie Czarnogóra - Polska
Typ: Polska (1:0)
Kurs 2.95
Bukmacher unibet
Głównym powodem typu, że wygramy dwoma bramkami(minimum) jest fakt osłabionej obrony naszego rywala w postaci Marko Basa. Skoro drużyna Armenii potrafiła się podnieść z 0:2 i wbić 3 gole nawet z doświadczonym zawodnikiem Lille w składzie to czemu nie my? Strzelamy w tych eliminacjach minimum 2 gole na mecz, pomimo męczarni jakie zdarzały się naszym piłkarzom ( Kazachstan, Armenia). W ataku Czarnogórzanie nie mają kim postraszać. 5 goli zdobyty przez nich z Kazachami nie robi myślę na nikim wrażenia, bo w innych meczach już tak dobrze nie było. Absencje Krychowiaka myślę wyjdzie nam na dobre. Nie brylował w ostatnich meczach eliminacyjnych, poza tym potrzebna jest nam świeża krew w środku pola co zaowocuje bramkami z naszej strony.
⛔100

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Typ: poniżej 2,5 i no btts
Kurs: 2,05
Analiza:
Mecz na szczycie w grupie E. Zagramy dzisiaj z Czarnogórą, która traci do nas 3pkt.
Zagraliśmy do tej pory 4 mecze, z czego wygraliśmy 3, jeden remisując:
11.11.16 Rumunia-Polska 0 : 3
11.10.16 Polska-Armenia 2 : 1
08.10.16 Polska-Dania 3 : 2
04.09.16 Kazachstan-Polska 2 : 2
Zaczęło się kiepsko, bo wygrywając z Kazachami tylko zremisowaliśmy, potem dwie wygrane, w tym z silną Danią, wygrywając
3-0 znowu końcówka była nerwowa, ale wygraliśmy 3-2.
Ostatnia wyjazdowa wygrana z Rumunią 3-0 pozwala mieć nadzieję, że i dzisiaj ogarniemy wynik.
Piękna akcja Grosika otworzyła wynik, kolejne gole padały dopiero pod koniec meczu,w 83 i 91 strzelał Lewy.
Czarnogóra świetnie zaczęła, remisując na wyjeździe z Rumunami, potem wysoka wygrana z Kazachami, wyjazdowa wygrana z Danią... i niespodziewana przegrana z Armenią, a wygrywali już 2-0.
11.11.16 Armenia-Czarnogóra 3 : 2
11.10.16 Dania-Czarnogóra 0 : 1
08.10.16 Czarnogóra-Kazachstan 5 : 0
04.09.16 Rumunia-Czarnogóra 1 : 1
Dzisiaj Czarnogóra zagra mocno osłabiona, zwłaszcza blok defensywny.
Nie zobaczymy również ich najlepszego napadziora Jovetica.
Nasi nie muszą tego wygrać, Dania gra z Rumunią i nie wykluczony podział punktów.
Nie sądzę, aby nasi rzucili się do ataku. A i Czarnogóra zdaje sobie sprawę z kim dzisiaj przyjdzie się im spotkań, zwłaszcza wobec osłabień.
⛔100

P 8

pafcio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje
Godzina: 20:45
Spotkanie: Irlandia Płn. - Norwegia
Typ: 1
Kurs: 2,45
Analiza:
Witam. Do Irlandii przyjeżdża słabiutka Norwegia, nie wiem skąd taki wysoki kurs na zwycięstwo gospodarzy. H2H na korzyść Norwegów, ale to było dawno i nieprawda. Gospodarze dzisiejszego meczu poradzili sobie ostatnio gładko z mocnymi Azerami, a Norwegia kiepsko gra ostatnie mecze. Pozdro i powodzenia
kiepska analiza ⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
karolas0611 3,9K

karolas0611

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje
Godzina: 20:45
Spotkanie: Irlandia Płn. - Norwegia
Typ: Powyżej 2.5 bramki
Kurs: 2,70

Analiza:
Na pożegnanie z bukmacherem jakim jest bet365 na &quot;warsztat&quot; wziąłem mecz Irlandii Płn. z Norwegią. Szczerze powiem, że kurs według mnie jest mega wysoki i mega zachęcający. No chyba, że ja o czymś nie wiem i Norwegowie przyjezdzaja totalnie bez wiary w to, że wygrają.
H2h obu ekip z ost. pieciu spotkan overowe aczkolwiek spotkania odbyły sie dosc dawno. Nie zmienia to jednak faktu, że Norwegowie MUSZĄ to spotkanie wygrać aby marzyć chociażby o barażach. Moim zdaniem padną tutaj co najmniej 3 bramki a tak wysoki kurs jest prezentem od bet365 na zakonczenie dzialalnosci w Polsce. Polecam grac bo warto. Elo.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom