>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 26.03.2017 (niedziela)

Status
Zamknięty.
kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata, Europa
Spotkanie: San Marino - Czechy
Typ: Powyżej 4.5 gola
Kurs: 2,00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Witam na dziś wybrałem spotkanie z powracających eliminacji do mistrzostw świata, w którym zmierzą się San Marino oraz Czechy. Ja obstawiam, że w tym meczu padnie chociaż 5 goli. San Marino jest chyba reprezentacją, która traci zdecydowanie największą ilość bramek w eliminacjach. Czechy są aktualnie w bardzo trudnej sytuacji, bo mają jedynie 5 punktów i wyprzedza ich nawet Azerbejdżan, więc dzisiaj reprezentacja Czech musi naprawdę się spiąć i strzelić trochę tych bramek. San Marino w sumie nawet ostatnio lekko zaskakuje, bo jedynie jeden gol stracony przeciwko Azerbejdżanowi i cztery przeciwko Irlandii Północnej. Jak dla mnie w tym meczu padnie duża liczba bramek i nie zdziwłbym się gdyby to reprezentacja gospodarzy strzeliła coś dzisiaj. Myślę, że wynik 1-6 nie będzie jakimś szokiem. Polecam!
✅100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Koszykówka - Włochy, Lega A
Godzina: 18:15
Spotkanie: PMS Torino - Pallacanestro Cantu (spread +2.5/-2.5)
Typ: 2
Kurs: 2,24
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Mecz z najwyższej klasy rozgrywkowej we włoskim baskecie. Tabela wygląda tak:

Dla mnie w tym spotkaniu faworytem są goście i dodatkowo uważam, że jak już wygrają to przynajmniej tymi 3 punktami różnicy pokrywając tę linię w spreadzie. Drużyna z Turynu u siebie ma bilans 6 zwycięstw, 1 zwycięstwa po dogrywce, 1 porażki po dogrywce i 3 porażek. Drużyna przyjezdna z kolei na wyjazdach zanotowała 3 zwycięstwa, 1 porażkę po dogrywce i 7 porażek. Po tabeli i statystykach zatem wychodzi na to, że minimalnym faworytem są gospodarze ale oni dzisiaj zagrają poważnie osłabieni. W dzisiejszym meczu nie zagrają Wright, Washington i Mazzola a niepewni występu są White i Wilson, którzy na parkiecie powinni się pojawić ale trener za bardzo ich forsować nie powinien. Plusem jest, że będzie dzisiaj mógł zagrać nowy nabytek w zespole gospodarzy Ryan Hollins. Zespół Cantu z kolei powinien dzisiaj zagrać swoim najmocniejszym zestawieniem, bo w zespole nie ma żadnych kontuzji i innych absencji. Dodatkowo goście po zmianie trenera pod koniec lutego grają dużo lepiej i ostatnie 3 spotkania pod wodzą nowego szkoleniowca Carlo Recalcati zwyciężali. Ten doświadczony trener poukładał drużynę, tchnął w nią nowego ducha walki i teraz to jest zupełnie inny zespół niż jeszcze na początku tego roku. Myślę, że goście znów wygrają, bo na to spotkanie kadrowo wyglądają lepiej a i są teraz w lepszej formie.
⛔100

przemas92ck 1,4K

przemas92ck

Typer
Dyscyplina: Koszykówka - Niemcy
Godzina: 20:15
Spotkanie: Brose Bamberg - Ulm
Typ: 1/1
Kurs: 1,75
Witam wszystkich w kolejnym dniu, gdzie mamy do dyspozycji bardzo szeroką ofertę z różnorakich dyscyplin, natomiast ja zdecydowałem się na bardzo ważny mecz z ligi niemieckiej w koszykówce mężczyzn, pomiędzy wiceliderem z Bamberga, a liderem z Ulm. Mecz niezwykle istotny w perspektywie zdobycia mistrzostwa kraju przez jednych jak i drugich, gdyż gospodarze obecnie tracą już spory dystans bo lider odskoczył już na cztery punkty, więc dzisiaj za wszelką cenę będą chcieli na własnym parkiecie zniwelować tą stratę. Mimo, że w ostatnim czasie Bamberg złapał zadyszkę to i tak uważam że dzisiaj sobie łatwo poradzą i wygrają trudny mecz, gdyż na swoim parkiecie rzadko zdarza im się przegrywać w lidze. Ostatni mecz Brose wygrała w Eurolidze z włoskim Milano na ich terenie 76:84, niespodziewanie wysoko ulegli u siebie z hiszpańska Baskonia 71:96, przegrali ciężki mecz w Monachium z miejscowym Bayernem 67:59 oraz ulegli w Eurolidze z bardzo mocnym Fenerbahce 78:83. Jednak mimo to jestem przekonany, że dzisiaj zagrają na swoim przyzwoitym poziomie i będą prowadzić mecz od początku do końca, gdyż wiedzą że jeśli przegrają to strata sześciu punktów będzie praktycznie niemożliwa już do odrobienia. Cieszy fakt że goście z Ulm wyraźnie im leżą, gdyż na ostatnich trzynaście spotkań tylko raz wygrywało Ratiopharm, natomiast gospodarze na własnym parkiecie wręcz ich miażdżyli, a to kilka ostatnich wyników jakie padły w Bambergu, 99:63; 90:70; 100:67; 101:82 oraz 92:65 więc jak widzimy goście nie byli w stanie nawet nawiązać z nimi walki. Liczę dziś bardzo na to spotkanie i kolejny plus.
⛔100

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NIemcy
Godzina : 15.30
Spotkanie: Braunschweig - Bayern
Typ: Bayern -8.5 pkt HT
Kurs: 1.92
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Braunschweig to drużyna o bardzo słabej kadrze. Nie są w stanie rywalizować w pierwszej s5tce a także ich ławka mocno odstaje od Mistrza Niemiec. Bayern ostatnio w lidze krajowej gra bardzo regularnie.Na każdej pozycji goście posiadają lepszych strzelców i do tego w defesywie ich gra wygląda na poziom wyżej przynajmniej. Widać, że chce się chłopakom i tutaj nie powinni mieć problemu z pewnym narzuceniem własnego stylu w pierwszej połowie. Braunschweig raczej w BBL zostanie choć nie zasłużył na to wcale. W BBL bilans 4-20 i w 5 ostatnich meczach bez zwycięstwa. Dostają grubo czy to we własnej hali czy w meczach on road. Tutaj rok temu Bayern Monachium ograł rywala -18 pkt i 63:82 w ostatnim h2h spotkaniu obu ekip. Poziom klas obu drużyn jest na tyle różny a gościom ostatnio forma dopisuje, że pokrycie tego handi jest dla mnie tylko kwestią czasu. Nie ma co się zagłębiać w szczegółowe staty. Ostatni mecz gospodarzy w tej hali to porażka z ULM 76:100 gdzie do przerwy przegrywali aż 16 pkt. Dla mnie jakieś 77 % szans na wejście.
✅92

maer 322,5K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania - Segunda Division
Godz: 16:00
Spotkanie: Cádiz CF - CD Tenerife
Typ: Cádiz CF
Kurs: 2.20
Bukmacher: WilliamHill
Zapraszam na 31 serię gier hiszpańskiej Segunda Division.
W ciekawym spotkaniu na Estadio Ramón de Carranza zmierzą się ze sobą miejscowe Cádiz Club de Fútbol a w gości przyjedzie drużyna Club Deportivo Tenerife.
Cádiz CF w tym sezonie ligowym w swoich 30 meczach zdobył 50 punktów co daje obecnie 3 miejsce w tabeli ligowej zaś CD Tenerife plasuje się na pozycji 6 ze zdobytymi 46 oczkami w swoich 30 spotkaniach ligowych.
Gospodarze w tym sezonie u siebie 9 zwycięstw, 4 remisy oraz 2 przegrane z bilansem bramkowym 23-9 natomiast goście w delegacjach 3 wygrane, 6 remisów oraz 5 porażek i bilans bramek 15-16.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy którzy u siebie grają bardzo dobrze i mają jeszcze moim zdaniem cień szansy aby dogonić Gironę w tabeli ligowej i aby to zrobić takie mecze jak ten muszą u siebie wygrywać a goście na wyjazdach słabiej niż na swoim terenie i moim zdaniem ze zmotywowanymi gospodarzami poniosą porażkę na ich Estadio Ramón de Carranza.
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +41
chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Dyscyplina: ATP Miami
Godzina: 21:30 [może ulec opóźnieniu]
Spotkanie: J.Chardy - F.Fognini
Typ: J.Chardy +1.5 seta
Kurs: 1.43
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dzisiaj nie szalejemy, nie ukrywam, że tym typem mam zamiar podnieść sobie lekko skuteczność. Jak dla mnie Chardy zdecydowanie w formie, oglądałem go zarówno na Challengerze w Irving jak i jego spotkanie z Cilicem i wyglądało bardzo solidnie, dobrze trzymany serwis, return też na poziomie oraz co najważniejsze nie podpalał się przewagami przez co nie tracił głupio przewag. Fognini jak dla mnie nie jest to zawodnik, któremu przyzwoicie grający gracz o podobnym rankingu nie urwałby co najmniej seta. Z Sousą jakby nie ugrał TB w 1 secie, to prawdopodobnie padłby na dystansie 2 setów, a nie jest to jakiś szalony rywal. H2H może nie znaczący, bo z lat 2012-2015, aczkolwiek już wtedy Chardy urywał mu sety. Jak dla mnie pozytywne znaczenie ma też to, że Chardy w tym roku gra jedynie na hardzie [do tej pory], a Fognini mieszał mecze z kortami ziemnymi, a myślę że to nie np. Nadal, że wchodzi i gra i u takich zawodników lepiej zazwyczaj jak grają hardy to hardy przez dany okres czasu, a nie skaczą raz tu raz tu, bo potem nigdzie nic nie ugrywają jak ten kawaler.
✅43

dbzquake 47

dbzquake

Użytkownik
Godzina: 20:45
Spotkanie: Czarnogóra - Polska
Typ: X
Kurs: 3.60
Analiza:
Witam! Dzisiaj graja nasi i sercem jestem za Polska, ale realistycznie myslac raczej tego nie wygramy. Koledzy juz rozpisali sie na temat tego meczu wczesniej. Coz mozna dodac lub potwierdzic. Otoz to, ze wcale nie musimy tego wygrac zeby wyjsc z grupy. Remis bedzie jak najbardziej zadowalajacym wynikiem i tak tez przewiduje. Warto tez zwrocic uwage na historie bezposrednich potyczek, a mianowicie w 2012 roku Polsca zremisowala z Czarnogora 2:2 na wyjezdzie, a rok pozniej w 2013 zremisowalismy u siebie 1:1. Dodatkowo Polska na wyjazdach raczej nie wygrywa. Dla przypomnienia wyjazdowy remis ze slabiutkim Kazachstanem, wczesniej remisy ze Szwajcaria, Niemcami lub Szkocja. Czarnogora oczywiscie bedzie chciala wygrac, gdyz oni bardziej potrzebuja punktow niz my. Jednak tanio skory nie sprzedamy, wiec remis jest chyba najlepsza opcja. Pozdrawiam!
-------
&quot;The truth is you don&#39;t know what is going to happen tomorrow. Life is a crazy ride, and nothing is guaranteed&quot; - Eminem
VIP typy - darmowa apka na komorke (ponad 80% skutecznosci z ostatnich 7 dni)
⛔100

kurczakj 294

kurczakj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Europa - MŚ
Spotkanie: Rumunia - Dania
Typ: 1
Kurs: 3,20
Analiza:
Rumuni podejmują u siebie Duńczyków. Bardzo ważny mecz dla układu naszej grupy. Ciężko wskazać faworyta w tym meczu, aczkolwiek mam przeczucie że Rumuni dziś wywalczą 3 punkty. Ostatni mecz między tymi drużynami miał miejsce w listopadzie 2014 roku, wygrała go Rumunia 2-0, lecz w składach obu drużyn niewielu zawodników wystąpi dziś. Duńczycy na ostatnie 10 meczy na wyjeździe przegrali aż 6 razy. Rumuni może nie zachwycają grą na swoim stadionie, ale na pewno prezentują się lepiej niż Dania na wyjeździe. W moim odczuciu zawodnicy Rumuni lepie prezentują się w klubach niż Duńczycy, liczę, że Stanciu, Chipciu, Stancu czy Andone poniosą gospodarzy do zwycięstwa. Stawiam na wynik 1:0 aczkolwiek mecz może potoczyć się nieprewidywalnie.
⛔100

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Europa - MŚ
Godzina: 18:00
Spotkanie: Armenia - Kazachstan
Typ: powyżej 4 kartek
Kurs: 1,85
Analiza:

Na pierwszy ogień spotkanie z Polskiej grupy za tzw. &quot;6 punktów&quot;. W starciu tych drużyn nie będzie brakowało walki i zadziorności. W ostatnich meczach obie drużyny nie stroniły od ostrej gry. Gospodarze w minionych spotkaniach byli karani kolejno 2,3,5,2 kartkami. Mogłoby być ich zdecydowanie więcej ze względu na ostrą i nieprzemyślaną grę Ormian. Goście spotkania również nie należą do &quot;najgrzeczniejszych&quot;. Łapią głupie kartki i nie boją się ostrzej zagrać. Ostatnie ich kartkowania to 6,3,2,2. Łatwo tutaj zauważyć, że obie ekipy w każdym spotkaniu eliminacji łapię przynajmniej dwie kartki.
Arbiter dzisiejszego spotkania Aleksandar Stavrev z Macedonii, również nie boi się wyciągnąć kartonika z kieszeni. W ostatnich 5 międzynarodowych spotkaniach rozdał ich 5,3,5,3,4. Biorąc pod uwagę dziś jednak wagę spotkania i zawziętość obu ekip over kartek w dzisiejszym meczu do wzięcia. Moim zdaniem linia 4.0 spokojnie do pokrycia przez obie ekipy.
✅85

wp76 911

wp76

Użytkownik
Typ: -1,5 Polska
Kurs: 3,10
Analiza:
Coś mało wierzycie w naszą kadrę panowie! Co jest!? Prowadzimy w tabeli, przeciwnicy nie prezentują formy, która by nam zagroziła w osiągnięciu celu.
Ja wierze, że pokonają Czarnogórę i umocnią się na pierwszym miejscu.
Idealnie by było, jakby padł remis w meczu Rumunów z Danią, ale nie ma co patrzeć na nich, trzeba wygrać ten mecz.
To oni niech się potem martwią (zawsze to my się łudziliśmy, czas to zmienić!).
Ja już koledzy pisali, gospodarze mocno osłabieni i w tym uparuję szansy typu.
Pierwszy gol dla Polski rozpierniczy szyki niezgranej ekipy (jak wspominałem, brakuje kilku zawodników, a to odbije się na psychice ekipy).
Jak dla ten mecz to idealna okazja, aby powiększyć przewagę nad rywalami i potem tylko Nawałka będzie kontrolował sytuację, wystawiając skład i ustalając taktykę w zależności od potrzeby.
Byłoby idealnie. Lewy i spółka do boju!!!!!
Biało czerwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jada!!!!!
⛔100

analyses 3,3K

analyses

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje
Godzina:
20:45
Spotkanie:
Irlandia Płn. - Norwegia
Typ:
2 DNB
Kurs: 2.37
Analiza:
Najpierw zacytuje kolegów typerów którzy już udzielili się z typem dnia w dniu dzisiejszym.
Pafcio : „nie wiem skąd taki wysoki kurs na gospodarzy”
Karolas0611: „kurs według mnie jest mega wysoki i mega zachęcający. No chyba, że ja o czymś nie wiem”
Panowie, nie chce tu nikomu dokuczyć bo wszyscy mamy ten sam cel: ograć buka ale choć minimalną wiedzą należałoby się wykazać skoro typ podaje się w tym temacie.
Ode mnie taki typ:
Ja jestem bardzo ciekaw co z drużyną Norwegii zrobi Lagerback, który to mniej więcej 2 miesiące temu przejął drużynę rozsypaną (przegrać z Azerbejdżanem to już gorzej chyba być nie może). Jak dobrze wiemy bardzo duży sukces trener osiągnął z drużyną Islandii. Myślę, że potencjałem (nie patrzcie na ostatnie wyniki) drużyna Norwegii nie ustępuje Islandii. Po prostu zatrudniali bardzo kiepskich trenerów. Teraz w końcu zainwestowali w konkretną osobę, która doskonale zna specyfikę drużyn narodowych. Treningów, doboru zawodników, aż w końcu taktyki. To będzie jego debiut także lekko można też liczyć na efekt nowej miotły. Po takich tragicznych meczach zespołu Norwegii już chyba gorzej być nie może. A Irlandia Północna to nie jest jakaś wielka drużyna z którą mogliby sobie nie poradzić. Ja liczę, ze to będzie nowe otwarcie drużyny Norwegii. Te eliminacje można spisać na straty także wielkiego ciśnienia tutaj zawodnicy nie mają. Muszą przekonać do siebie nowego trenera bo na pewno rozpocznie się dziś budowanie drużyny na kolejny wielki turniej.
⛔100

gamen0 207,1K

gamen0

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna: EUROPA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje
26.03.2017 20:45
Typ: 2 i BTS
Kurs: 4,25
Bukmacher: bwin
Analiza: Dzisiaj o godzinie 20:45 czasu Polskiego odbędzie się spotkanie w eliminacjach do Mistrzostw Świata w Rosji w 5 kolejce pomiędzy drużynami Czarnogóry i Polski . Gospodarze z dorobkiem 7 punktów zajmują 2 pozycje, natomiast goście z dorobkiem 10 punktów plasują się na 1 pozycji. W ostatnich czterech spotkaniach drużyna Czarnogóry zaliczyła dwa zwycięstwa i jeden remis, natomiast białoczerwoni trzy mecze wygrali i zremisowali na początku zmagań z Kazachstanem 2:2 . Ostatnie dwa spotkania pomiędzy tymi drużynami to dwa remisy. W mojej opinii dzisiejsze spotkanie będzie należeć do gości, którzy będą liczyć na szybkie akcje w ofensywie i powinni dzisiaj strzelić kilka bramek. Potencjał w ataku Polska ma dużo większy niż czarnogóra, dlatego uważam że spokojnie stać nas na strzelenie 2-3 bramek. Spodziewam się dzisiaj bardzo ciekawego spotkanie z wieloma sytuacjami bramkowymi. Gości stać tutaj na strzelenie bramki, dlatego uważam że dzisiejsze spotkanie będzie obfitować w bramki i zakończy się zwycięstwem białoczerwonych. Mój typ to 1:2 po bardzo ciekawym spotkaniu.
✅325

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom