>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 25.10.2016 (wtorek)

Status
Zamknięty.
D 4,7K

davidian

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Anglia
Godzinna: 20:45
Spotkanie: Tranmere - North Ferriby Utd
Typ: Tranmere i obie drużyny strzelą gola: NIE
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365
Niskie ligi angielskie. Pojedynek 4 z 22 zespołem ligi. North legitymuje się bajecznymi 6 trafieniami w 16 spotkaniach i passą 7 porażek z rzędu. W ostatnich 4 ligowych spotkaniach nie ustrzelili ani jednej bramki. Zespół Tranmere to solidny ligowiec który ostatnie dwa mecze ligowe wygrał pewnie do 0. Dzisiaj stawiam że będzie tak samo.
✅66

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Vanarama National League
Godzina: 20:45
Spotkanie: FC Southport - York City
Typ: 1
Kurs: 2,41
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Wczoraj jednak solidna wpadka z tym typem na Wexford Youths. Cork jednak nie odpuścili i zagrali silnym składem lejąc nie miłosiernie rywali. Na dzisiaj proponuję typ niższej ligi rozgrywkowej w Angli. Jest to spotkanie z odpowiednika 5 ligi. Przed tą 17 kolejką tabela wygląda następująco

Jak widać oba zespoły dołują w ligowej tabeli. FC Southport u siebie ma jak narazie słaby bilans zaliczając 1 wygraną, 3 remisy i 4 porażki. York z kolei na wyjazdach gra jeszcze gorzej niż Southport u siebie, zaliczając 2 remisy i 6 porażek. Po dzisiejszym meczu uważam, że goście dalej zostaną bez wygranej na wyjazdowym szlaku. Dla York będzie to 4 mecz w ciągu 10 dni i dla drużyny z piątej ligi napewno może być to spory problem związany ze zmęczeniem piłkarzy. Napewno więcej czasu na regenerację i wypoczynek mieli piłkarze gospodarzy, którzy aż tylu meczy nie musieli grać. Kolejną sprawą są problemy kadrowe u gości. W York City kilku piłkarzy jest kontuzjowanych a wielu się rozchorowało i nie wiadomo czy dzisiaj zagrają. Z powodu choroby pod znakiem zapytania stoją dziś występy obrońcy Rooneya (14 występów w tym sezonie) i napastników Nti (11 występów w tym sezonie) i najlepszego strzelca drużyny Brodie (15 występów w tym sezonie, 5 goli na koncie), do tego z powodu kontuzji niepewne są występy obrońcy Robinsona (5 występów w tym sezonie) i napastnika Wrighta ((7 meczy rozegranych w tym sezonie, 1 gola na koncie) a z powodu kontuzji napewno dziś nie zagrają obrońca Oyebanjo (2 występy w tym sezonie) i napastnika Connolly (11 meczy rozegranych w tym sezonie, 3 gole na koncie). Jeżeli już jakiś piłkarz z tych skarżących się na chorobę dziś zagra to tez nie oczekujmy, że będzie w optymalnej formie, bo każdy wie jak to w chorobie jest albo zaraz po jej przebyciu ;) To jest piąta liga więc napewno drużyny nie mają takich ławek rezerwowych jak w zespołach z wyższych lig i tutaj ciężej jest zastąpić piłkarza z pierwszego składu w miarę solidnym graczem rezerwowym. Ja tutaj oczekuję wygranej FC Southport, gdzie aż takich problemów nie ma i dla mnie ta drużyna w obliczu tych problemów u gości jest faworytem.
✅141

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis , WTA Singapur
Godzina: 15:35
Spotkanie: M.Keys - D.Cibulkova
Typ: 2-0 dla M. Keys
Kurs: 3.50
Analiza:
Po 15:30 w Singapurze zagrają Amerykanka Keys z Cibulkova. Panie przegrały swoje pierwsze mecze i lepiej zaprezentowała się Dominika Cibulkova. Keys nic nie zagrała. W sezonie Keys demolowala Dominike gdy obie były w formie. Ja jej pierwszy mecz traktuje jako wielki niewypał. Ochłonęła i dziś ma dużo łatwiejsza przeciwniczke. Taka niemoc drugi raz z rzędu jest nieprawdopodobna w wykonaniu Amerykanki. która ma wrecz kosmiczny serwis i gra jak jest w formie niczym niegdyś Andy Rodick. Po drugiej stronie Cibulkova jak zwykle będzie kipiala i krzyczala. Ale jak wiemy jest niska i zawsze traci serwis. Dziś czuję lepsza gra Keys i ona to bierze. Ponadto ostatni mecz Cibulkovej z podobną do Keys zawodniczka, czyli Kvitova skonczyl sie dla niej sromotna porażka, dziś będzie podobnie czyli 2-0 w setach dla Keys
✅250

Otrzymane punkty reputacji: +35
M 62,4K

maciekfansport

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Spotkanie: Le Mans - Khimik
Typ: 1 (-9.5)
Kurs: 1.75
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
2 Kolejka Koszykarskiej Ligi Mistrzów.
Zmierzy się 3 drużyna poprzedniego sezonu ligi Francuskiej z najlepszą drużyną poprzedniego sezonu ligi Ukraińskiej a więc Khimiku.
Faworyt w tym spotkaniu jest jeden a jest nią drużyna gospodarzy.
W 1 kolejce BCL pokonała Venezie aż 68:49.
Nie inaczej spodziewam się dzisiaj, moja propozycja to wygrana gospodarzy z handicapem azjatyckim -9.5.
Obie drużyny jeszcze nie grały ze sobą w historii.
Le Mans w poprzednim sezonie grało w Eurocupie gdzie zajęło 5 msc w I fazie (3-7).
Khimik natomiast przegrał w 1/4 FIBA EUROPE CUP z Chalon 0:2 w dwumeczu.
Le Mans zdołało już przegrać 4 mecze w tym sezonie, Khimik zaznał porażki tylko raz w 1 kolejce BCL kiedy przegrał u siebie z Saratovem 77:80.
Le Mans wzmocniło się przed sezonem min Watsonem z Usaku czy Hanlanem z Żalgrisu.
Odeszli min Pitard do Halon,Travis do Cantu czy McKee do Turk Telekom.
Uważam że gospodarze wygrają ten mecz minimum 10 punktami.
Powodzenia.
✅75

dominikx 22

dominikx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Irlandia,
Spotkanie: St. patricks - Dundalk
Typ: 1
Kurs: 2,2
Bukmacher: unibet
Analiza:
Sytuacja jest prosta. Dundalk zapewnił sobie mistrzostwo Irladnii i nie będzie już im zależeć na zwycięstwie w meczu z St. patricks. Prawdopodobnie w drużynie gości wystąpią juniorzy!
Kursy na gospodarzy ciągle spadają, a kilka dni temu były w okolicy 5.
Zespół St. Patricks zajmuje 7 miejsce w tabeli i mają szanse powalczyć o wyższą lokatę, wiec nie odpuszczą sobie tego meczu w przeciwieństwie do Dundalk.
Statystyki przemawiają za mistrzem Irlandii, ale trudno opierać się w analizie takiego meczu na liczbach, gdyż losy mistrzostwa są rozstrzygnięte!
Typ polecam, moim zdaniem bet dnia i zachęcam do gry. Powodzenia!
✅120

Otrzymane punkty reputacji: +6
xbrajanx 35,3K

xbrajanx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska - Puchar Polski
Godzina: 17:30
Spotkanie: Drutex-Bytovia - Arka Gdynia
Typ: X
Kurs: 3,05
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Dzisiaj wziąłem pod lupę spotkanie PP. Od razu piszę że nie jest to pewny typ, ostatnio trochę punktów trafiłem i mogę teraz zaryzykować, ale dam dobrą analizę i myślę że ten typ to może nie pewniak ale też nie taki zły. Drutex
w 5 ostatnich meczach zremisował aż 3. W tym sezonie 1 ligi ma już razem 6 remisów. Zawsze źle zaczynają, dostają bramki potem dobrze grają, odrabiają i remisują. Bardzo często się im to zdarza. Arka remisuje rzadko, ale ich forma ostatnio jest słaba. W 5 ostatnich meczach wygrali tylko 1, w ostatnim meczu z Pogonią dostali 3 bramki , co było ich kolejną porażką.
Tutaj jest inna sprawa, jest to spotkanie pucharu polski. Arka pokonała KSZO, natomiast Drutex pokonał Śląsk Wrocław. W tych rozgrywkach obydwie drużyny radzą sobie bardzo dobrze. Jeżeli chodzi o mój typ to pomyślałem o tym, ponieważ na tym etapie PP jest dwumecz. Dlatego myślę że w tym meczu obydwie drużyny nie będą grały na 100% bo, jest rewanż. Według mnie będzie trochę walki w tym meczu, ale ten mecz nie będzie zbyt ciekawy i jak już to padną może dwie bramki (1:1).
⛔100

Otrzymane punkty reputacji: +1
fahrenheit451 4,5K

fahrenheit451

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Vanarama National League
Spotkanie: Solihull - Forest Green
Typ: HT/FT 2/2
Kurs: 2.44
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Lider 5 ligi angielskiej z Zielonego Lasu gra z 15. ekipą rozgrywek. Na tym poziomie rozgrywek ryzyko typu zawsze jest większe, ale:
1. Lider przegrał w sezonie tylko 2 mecze, a 3 zremisował. Wygrał 11.
2. Na wyjeździe ma bilans 6-0-2. Z tych dwóch przegranych raz prowadził HT, drugi raz przegrał HT/FT (ale zawsze jedną bramką)
3. Z 6 wyjazdowych wygranych 100% to HT/FT 2/2. Po kolei:
Woking - FG 0:1 (0:1)
Maidstone - FG 1:4 (1:2)
Chester - FG 1:2 (0:1)
Braintree - FG 0:1 (0:1)
Aldershot - FG 0:4 (0:4) - od 17&#39; przy 0:2 gospodarze grali w 10
North Ferriby - FG 0:3 (0:1)
4. W tym zestawie są ekipy lepsze i gorsze od Solihull. Ci mają bilans 5-4-7, u siebie 3-2-3. Ostatni mecz u siebie przegrali z Tranmere 0:3 (0:1). Analogicznie w porażkach u siebie mają dwa układy HT/FT porażka/porażka i jeden zwycięstwo/porażka.
5. Reasumując: lider podczas wyjazdów ustawia się ofensywnie. Wyjść może różnie, ale najczęściej wychodzi co najmniej jedna bramka zdobyta przed przerwą (często przed 20&#39;). Udaje się też co najmniej dowieźć zwycięstwo do końca. Jak będzie tym razem? Myślę, że przeciwnik pozwala myśleć o powodzeniu typu
PS. Ale z drugiej strony muszę uprzedzić, że w październiku idzie mi nie za bardzo. Chcesz - pomyśl - zaryzykuj. Ja ryzykuję.
⛔100

spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaHolandia – KNVB Beker , 1/16-finału
Godzina: 20:00
Spotkanie: FC Volendam – Almere City
Typ: Almere wygra
Kurs: 3,72
Bukmacher: OddsRing
Analiza:
W Holandii w 1/16 finału pucharu krajowego zmierza się ze sobą drużyny grające w 2 lidze. Oba zespoły zaczynały swoje zmagania w pucharze od poprzedniej rundy, Volendam wygrało w karnych , po remisie 3:3 na boisku, a Almere ograło na wyjeździe przeciwnika z 4.poziomu rozgrywkowego Rijnsburgse 2:0.
Tym razem stawiam na wygraną jednej z drużyn. Almere jest na fali, ma bardzo dobra passę 6 zwycięstw z rzędu. W 1/32 finału wygrali na wyjeździe z niżej notowanym rywalem 2:0. W lidze radzą sobie całkiem nieźle, aktualnie są na 6.miejscu z ciekawym bilansem 6-1-4 . Ostatnie 5 spotkań ligowych to dosyć przekonywujące zwycięstwa, w których strzelili łącznie 14 bramek, a stracili tylko 5. Szczególnie ostatnia wyjazdowa wygrana może robic wrażenie, w której pokonali aż 4:1 zespół Dordrecht.
Volendam w poprzedniej rundzie męczył się z zespołem Maastricht na swoim stadionie. Przegrywał najpierw 0:2 po 1.poł. , a potem już 1:3 , aby ostatecznie doprowadzić do dogrywki i wygrać w karnych 5:4. W lidze w sumie tez nie najgorzej im się wiedzie, są 2 pozycje nizej od Almere , a bilans spotkan maja 5-3-3.
W ostatnich kilkunastu latach, w konfrontacjach obu drużyn na stadionie Volendam, przeważnie wygrywał zespół gospodarzy, ale nigdy nie spotkali się w pucharze. Ponieważ puchary rządzą się swoimi prawami i nie zawsze wygrywa faworyt, którym wg.buków jest Volendam, dlatego dzisiaj stawiam na rozpędzone Almere, po myślę trochę zawyżonym kursie na nich.
Powodzenia !
⛔100

mario_luigi 117

mario_luigi

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - EPL
Spotkanie: Newcastle - Preston
Typ: 1 i O 2.5
Kurs: 2.05
Bukmacher: b365
Analiza:

Obie drużyny w dobrej formie. H2H na korzyść gospodarzy 3:0 w 2010r.
Preston ostatnio zdobył 3pkt. u kanarków na wyjeździe co jest nie lada wyczynem.
Jestem przekonany, że newcastle wróci do PL, mają najwięcej strzelonych goli (30) a tylko 11 straconych. Dodatkowe trofeum może dać im więcej $$$. Topowe drużyny tj. w ostateczności mogą*odpuścić ten puchar ze względu na LM.
Dzisiaj Newcastle gra u siebie i myślę, że pokażą dobrą angielską piłkę.
Można obstawić dodatkowo O 2.5 i BTS.
Skoro Preston urwało gola kanarków, którzy stracili najmniej bramek to newcastle też mogą.
✅
105

sunrise1510 86

sunrise1510

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia EFL Cup
Spotkanie: Arenal-Reading
Typ: Over 2,5 i BTS
Kurs: 2,25
Tak na szybko bo mecz już za chwile i nie ma co się długo rozpisywać.
Arenal u siebie lubi sobie postrzelać. Skupia się bardziej na grze ofensywnej niż na defensywie. Świadczą o tym wyniki: 3:4, 2:1, 3:0, 3:2, 0:0. Myślę że dzisiaj wygrają ten mecz ale tą jedną bramkę przynajmniej stracą. Sugeruję się tym, że goście na 8 meczy wyjazdowych (w tym puchar) w 5 strzelali przynajmniej jedną bramkę. Historia h2h pokazuje że mecze z udziałem tych drużyn kończą się dużą ilością bramek. Wyniki: 1:2, 4:1, 2:5, 5:7. Powodzenia
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom