>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy Dnia - 24.10.2015 (sobota)

Status
Zamknięty.
psotnick 970,9K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj p odajem y typy
na sobotę - 24. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

S 182

samgiancana

Użytkownik
Piłka Nożna, Anglia
Spotkanie: WHU - Chelsea
Godz: 16:00
Typ: 2
Kurs: 2,0
Buk: bet365
Analiza:
W 10 kolejce angielskiej Premier League zmierzą się ze sobą ekipy z Londynu, mianowicie West Ham United i Chelsea. Niewielkim faworytem u bukmacherów są goście i również uważam, że zdobędą oni komplet punktów. WHU z dorobkiem 17 oczek plasuje się na wysokim 4 miejscu, natomiast przyjezdni zgromadzili do tej pory 11 punktów i zajmują zaledwie 12 lokatę. &quot;Młoty&quot; są w bardzo dobrej dyspozycji i nie przegrały spotkania od 6 rund. W ostatnich 3 meczach zdobyli 5 oczek. Najpierw remisując u siebie 2-2 z Norwich, następnie na wyjeździe, ponownie 2-2 w Sunderlandzie, a ostatnio ogrywając Crystal Palace 3-1, także w delegacji. Jednak wg mnie dzisiaj ta dobra passa się zakończy. Chelsea co prawda jeszcze nie gra na swoim normalnym poziomie, ale można już zauważyć progres formy. Wygrana 2-0 ze słabiutką Aston Villą wiosny jeszcze nie czyni, ale remis w LM na pewno pokazuje, że coś w drużynie Mourinho ruszyło. Spodziewam się, że w końcu piłkarze Chelsea wskoczą na odpowiedni tor i zaczną piąć się w górę tabeli. W bezpośrednich starciach zdecydowana przewaga jest po stronie gości i myślę, ze po raz kolejny udowodnią swoją wyższość, pomimo nie najwyższej obecnie dyspozycji. Absencje: WHU - Reid (8/0). Chelsea - Pedro (7/1), Ivanovic (8/0), Remy (4/0), Courtois (3/0).
⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Hiszpania
Spotkanie Sevilla-Getafe
Typ: Sevilla dokładnie 1 golem
Kurs 3.60
Buk Unibet
gOdz: 24.10.2015
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie z Hiszpańskiej Primera Division w którym to Sevilla na swoim stadionie podejmowała będzie ekipę Getafe , ekipa gospodarzy jest zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów w tej serii spotkan , gościom nie najlepiej wychodzą spotkania wyjazdowe, poza tym są obecnie na wyższej pozycji niż ekipa gospodarzy,ale głównie dzięki meczom rozgrywanym na własnym stadionie gdzie zdobyli w sumie aż 9 punktów i wygrali 3 na 4 rozegrane spotkania, na wyjeździe przegrali 3 na 4 spotkania i strzeli tylko jednego gola tracąc aż 6 , myślę że w tym starciu nie mają większych szans , sevilla bowiem bardzo dobrze zaprezentowała się w poprzednim spotkaniu ligi misrzów z manchesterem City, nie udało jej się tam ugrac nawet punktów,ale zasłużyła tam co najmniej na remis, według mnie w tej kolejce gospodarze dopiszą do swojego dorobku kolejne 3 punktu, postawię na ich wygraną dokładnie jednym golem oraz na over bramek już w pierwszej połowie spotkania.
⛔ 100

jan-blachowski 74

jan-blachowski

Użytkownik
Piłka Nożna - Championship
Brighton-Preston
16:00
Typ: 1
Kurs: 1.8
Bet365

Kurs na gospodarzy wysoki, ale to jest Championship więc niech nikogo to nie zdziwi. Brighton w ostatnich 5 meczach u siebie stracił punkty (0-0) tylko z nieobliczalnym Cardiff. Natomiast Preston w 5 ostatnich meczach na wyjeździe zdobył tylko 4 punkty. 20 października wygrał co prawda 0-3 z Charltonem, ale to tylko 22. w tabeli Charlton... A teraz przyjdzie im się mierzyć z przodującym Brighton, który poważnie myśli o awansie do Premier League i w takich meczach jak z Preston (19. miejsce) musi po prostu wygrywać. Z H2H nic nie wyciągniemy, gdyż ostatni raz te drużyny grały ze sobą w 2006. Tak więc patrząc na formę, aspiracje i klasę zespołu zdecydowanym faworytem są tutaj gospodarze.
⛔ 100

lukka 12

lukka

Użytkownik
NHL
4:30 AM
Los Angeles Kings v Carolina Hurricanes
Los Angeles Kings
@ (1.85)
Bet365
Wszystko wygląda na to, że Kings wracają na właściwe tory. Po wygranej ubiegłej nocy na tafli Rekinów i fantastycznej grze Jeffa Cartera, ekipa Darryla Suttera będzie miała z pewnością chęć tym razem odprawić z kwitkiem Hurricanes. Podpopieczni Billa Petersa rozpoczęli sezon zgodnie z przewidywaniami choć wygrana w Detroit była dla kibiców z zachodu miłym zaskoczeniem. Peters poza gwiazdą Huraganów, Ericu Staalu największe nadzieje wiąże rzecz jasna z Justinem Faulkiem i sprowadzonym z Blackhawks Krisem Verstegiem. Wszyscy trzej zaliczyli jak dotąd po 4 punkty i są liderami drużyny choć Faulk zdecydowanie najdłużej przebywa na tafli. Lindholm i Skinner na razie w cieniu wymienionej trójki. Królowie po nieudanym poprzednim sezonie gdzie bronili tytułu mistrzowskiego ostrzą sobie apetyty z meczu na mecz. Początek rozgrywek był fatalny. Kings przegrali wszystkie 3 pierwsze spotkania we własnej hali i zerowym dorobkiem punktowym zamykali tabelę konferencji zachodniej. Kolejne 3 pojedynki były już zupełnie inne gdzie utytułowani zawodnicy z Los Angeles pokazali swoją właściwą moc. Sutter jest w mojej ocenie świetnym fachowcem i liczę na to, że dobrze rozpracuje taktykę gry Caroliny. Liczę na wysoką linie ze strony gospodarzy i przekonujące zwycięstwo.
✅ 85

Otrzymane punkty reputacji: +11
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -1. Hiszpania
Godzina: 16:00
Spotkanie: Celta Vigo-Real M.
Typ: +1,5 bramki pierwsza połowa
Kurs: 2.15
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Witam.
Na dzisiaj biorę bardzo ciekawy mecz z 2 niepokonanymi ekipami w lidze. Celta 3 remisy 5 wygranych. Nolito strzela ładne bramki. Ma ich 6 tyle co CR7. Real ma strzelonych 18 bramkek, Celta 17 i 8 straconych. Oba zespoły grały już ze sobą 10 razy, 3 razy wygrał Celta, 7 Real. Wbrew pozorom będzie to bardzo ciężki mecz dla Realu. Szczególnie, że kilka dni temu grali z PSG.
W kwietniu Celta przegrała u siebie z Realem 2:4. I już w pierwszej połowie był wynik 2:3. Myślę, że będzie to powtórka tamtego spotkania. Celta żuci się do gardła Realowi chcąc już w pierwszej połowie coś strzelić. Mecz zrobi się otwarty i padnie sporo bramek. Na tip4you stawiałem, na 2 połowę i teraz też tak myślę. W pierwszej jak i w 2 połowie będzie po +1,5 bramki.
✅ 115

Otrzymane punkty reputacji: +18
M 100

marcin86m

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL
Godzina: 1:00
Spotkanie: Buffalo Sabres - Montreal Canadiens
Typ: Montreal Canadiens
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bet 365
Analiza:
Witam. Znowu zaprasza do ligi NHL. Według mnie znalazłem fajny mecz pomiędzy zespołami Buffalo Sabres i Montreal Canadiens. Jak dla mnie faworytem tego meczu jest zespół gości. Gra on bardzo dobrze. 7 spotkań tego sezonu i 7 zwycięstw. Do tego stracili jedynie 7 bramek strzelając aż 23. Są liderami tabeli. Ich rywale plasują się w 2 końcu tej samej tabeli i zajmują 14 miejsce. zdołali w 6 meczach jedynie wygrać 1 mecz z zespołem z 16 miejsca tej samej konferencji i 1 wygrać po dogrywce z 15 zespołem tej konferencji. Do tego 4 porażki.
POWODZENIA!!!
✅ 105

Otrzymane punkty reputacji: +8
W 91

walwoj

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -1. Francja
Godzina: 20:00
Spotkanie: Ajaccio-Nice
Kurs: 2.20
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Mecz drużyny na fali z outsiderem. Gospodarze bilans (0-3-7) ogólnie, a w Nicei warto podkreślić, że są niepokonani na wyjeździe (3-2-0). Dodatkowo w ostatnich 4 meczach same zwycięstwa z bilansem bramek 17-4.
Gra i wyniki Nicei są największym zaskoczeniem w rozpoczynającym się sezonie we Francji i tylko częściowym wytłumaczeniem jest osoba Hetema Ben Arfy. mamy drużynę grającą skrajnie ofensywny futbol, na którą słabsze drużyny nie znajdują żadnej odpowiedzi. A Ajaccio ma bilans bramkowy 4-15. Jeżeli tylko Nice utrzyma formę to ma szansę wygrać i to wygrać wysoko. Tym bardziej, że już raz na Korsyce pokonali znacząco silniejszą przecież Bastię (3:1).
Przeciw typowi przemawiać może tendencja do remisowania przez Ajaccio u siebie (w ostatnich dwóch meczach z Toulouse i Rennes).
⛔ 100

K 27

kazim

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: West Ham United - Chelsea Londyn
Typ: 1
Kurs: 3.80
Analiza:
Witam. To moja pierwsza analiza, mimo iż śledzę to forum od dłuższego czasu.
Zdecydowałem się jednak opisać to spotkanie dwóch bardzo lubianych przeze mnie drużyn. Mimo to podejdę do tego z obiektywizmem.
Na Upton Park ( wolę tę nazwę niż Boleyn Ground ) przyjeżdżają The Blues.
Obecni mistrzowie nie zachwycają od początku sezonu. 11 punktów po 9 kolejkach to nie jest sposób na obronę tytułu.
Wiem, że Mou ma bardzo odmienny styl myślenia, ale puki co nie przynosi on efektów.
Raz potrafi zaskoczyć i ograć przeciwnika na jego terenie a innym razem musimy oglądać mecze na Stamford Bridge z rozczarowaniem.
12 lokata w PL, w CHL też nie błyszczą, ciężko mówić tu co jest priorytetem w tym sezonie dla niebieskich.
Zupełnie inaczej prezentuję się rywal i gospodarz meczu, West Ham United. Świetny początek sezonu, obecnie 4 lokata z 17 punktami po 9 kolejkach.
Lecz co równie ważne, młoty skutecznie strzelają. 20 bramek które dają średnią ponad dwóch bramek na mecz. Tylko obecny lider posiada bardziej imponujące statystyki.
The hammers grają równo. Wiadomo, zdarzą się wpadki, remis, ale nie mają większych problemów i te bramki wpadają w każdym meczu.
Dodatkowo rewelacyjnie radzą sobie w derbach Londynu. Pokonali Orły 3:1 na wyjeździe ! Oraz także w delegacji zabrali 3 punkty z Emirates Stadium, co jest nie lada wyczynem.
Nawet byli w stanie zabrać komplet punktów z Etihad Stadium, więc widać, że nie boją się nawet najgroźniejszych przeciwników.
Jednak teraz przyjdzie im grać na Upton, gdzie już takiej rewelacji nie ma. Tylko jeden z ostatnich pięciu meczy zakończył się kompletem punktów.
Tym bardziej jestem przekonany, że młoty przycisną rywala o większej reputacji, żeby zadowolić swoich kibiców.
W szatni The Blues wesoło nie jest. W Champions League 3 lokata w grupie z 4 punktami. W BPL równie słabo. Chelsea strzeliło w lidze tylko 14 goli przy czym straciło aż 17.
Nie pamiętam kiedy ostatnio było tak źle. Co dziwne, bo problemów kadrowych ogromnych nie ma, więc pytanie w czym tkwi problem ?
Willian ładnie wykorzystuję ostatnio rzuty wolne, więc może i teraz zabłyszczy. Nie wiadomo jednak czy niebiescy wyjdą zmotywowani na to spotkanie, z obecnie lepiej spisującym się rywalem.

Co do samego spotkania. Bardzo lubię ekipę z Stamford Bridge, prawdopodobnie wyjdą w moim ulubionym ustawieniu, którym w poprzednim sezonie potrafili zarówno prowadzić szybkie i dokładne ataki, jak i trzymać rywala z dala od własnej bramki.
Jednak tamten sezon to przeszłość. Wierzę, że Mou w końcu coś wymyśli, poskłada drużynę i wzniesie Chelsea na jej miejsce w Top 5, może nawet Top 3, jednak tego meczu nie wygra.
Niebiescy ewidentnie mają problemy ze zdobywaniem goli. Brak jakiegoś nowego pomysłu na grę, dokładności co było widać po ostatnim meczu w CHL.
Hammers, zdobywają przynajmniej jedną bramkę w każdym z ostatnich meczy, niezależnie od boiska czy rywala.
Możliwe, że Chelsea znajdzie sposób, żeby zaaplikować młotom jedną bramkę, ale nie więcej. A przy obecnych problemach niebieskich dodając to, że grają na wyjeździe, uważam że 2 bramki dla West Ham nie będą wielkim trudem.
Młoty prezentują obecnie lepszą formę i jestem przekonany, że 3 punkty zostaną na Upton Park, a 2 bramki to będzie najmniejszy wymiar kary dla The Blues.
Gdybym miał przewidywać dokładny wynik to obstawiałbym 2:1, może nawet 3:1.
Ale nie wiadomo co wymyśli geniusz Mourinho. Niespodzianka może się zdarzyć. Kto wie czy nie będzie postawiony autobus, ale i tak jestem pewny że Hammers przynajmniej raz trafią do siatki rywala i 1:0 będzie ich satysfakcjonować.
Kurs jest zbyt piękny żeby nie skorzystać !
Do boju młoty i niebiescy ! Liczę na ciekawy mecz ????
✅ 280

Otrzymane punkty reputacji: +22
chamberlain 602,6K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - NBA Pre-season
Godzina:
02:00
Spotkanie:
Chicago Bulls - Dallas Mavericks
Typ:
Dallas Mavericks
Kurs:
2.75
Bukmacher:
Bet365
Analiza:
Już za 5 dni startują rozgrywki NBA, nie za bardzo chciałem ruszać wcześniej spotkań w Pre-seasonie, ale dzisiaj zrobiłem wyjątek. Ale od początku, Chicago w tym roku postawiło na przedłużenie kontraktów, z klubu odszedł jedynie Nazr Mohammed, a przybyli wybrani w Drafcie Bobby Portis i Cristiano Felicio. Największą zmianą i najbardziej zauważalną jest na pewno zmiana trenera, Toma Thibodeau zastąpił trener debiutant w NBA Fred Hoiberg, który występował w Chicago Bulls jako zawodnik w latach 1999-2003, a do tej pory prowadził uniwersytecki klub Iowa State. Pod wodzą nowego trenera klub ma zmienić swój styl gry, jak im pójdzie i czy wyjdzie to na dobre, zobaczymy w trakcie sezonu. Zdecydowanie więcej zmian zaszło w Dallas Mavericks, Mark Cuban przewrócił skład do góry nogami, odeszli Al-Farouq Aminu do Blazers, Rajon Rondo do Kings, Tyson Chandler do Suns, Monta Ellis do Pacers, Richard Jefferson do Cavaliers, Amar’e Stoudemire do Heat, Bernard James, oraz Greg Smith, w ich miejsce przebyli Deron Williams z Nets, Wesley Matthews z Blazers, Zaza Pachulia z Bucks, JaVale McGee z Sixers, Jeremy Evans z Jazz, John Jenkins z Hawks, Samuel Dalembert, Salah Mejri z Realu Madryt, Justin Anderson wybór w drafcie, Maurice Ndour, oraz Brandon Asley. Mavs nie pozyskało tego, kogo chcieli najbardziej, czyli DeAndre Jordana. W tym sezonie może im być ciężko, ale to również wszystko okaże się w trakcie sezonu. Obie piątki drużyn aktualnie wyglądają tak:

Chicago Bulls

Derrick Rose
Jimmy Butler
Mike Dunleavy
Pau Gasol
Joakim Noah

Dallas Mavericks

Chandler Parsons
Dirk Nowitzki
Deron Williams
Wesley Matthews
Zaza Pachulia

Zmiany w Dallas według mnie na gorsze, ale teraz o jutrzejszym spotkaniu. W Chicago nie zagra Dunleavy, który leczy jeszcze kontuzję, Rose zagra na limitach, czyli zbyt długo go nie pooglądamy, nie ma co ryzykować w PS. W Mavericks zadebiutują dzisiaj Williams i Matthews, więc na pewno będą chcieli pokazać się jak z najlepszej strony, nie zagra za to Parsons. Według mnie warto spróbować, mimo, że gospodarze mają przewagę na papierze to zwycięstwo gości nie powinno nikogo zdziwić, tym bardziej, że są to dość specyficzne rozgrywki. Dodatkowo w tym meczu idę również w over, wiadomo Mavs to ofensywna drużyna, a Chicago to ich przeciwieństwo, ale skoro to ma się zmienić pod wodzą nowego trenera, to punktów nie powinno zabraknąć.
⛔ 100

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
:hokej: NHL
03:00 CET
Edmonton Oilers - Washington Capitals
over 5,5 @ 2,05 Pinnacle

Dziwi mnie ten kurs. Ja rozumiem że Oilers w ostatnich meczach to monolit w defensywie. W trzech ostatnich meczach stracili tylko 4 bramki, ale nie dajmy się zwariować, przed sezonem zastanawiano się czy ofensywa nadąży strzelać tyle bramek co bramkarz wpuszczać. I przyznam szczerze, ostatnie wyniki robią wrażenie, dały ten impuls Nafciarzom, dodały im paliwa ale czy to będzie trwać wiecznie? Dziś naprzeciw staje silna ofensywa ze znakomitym Owcą który strzelał dotychczas bramki w każdym swoim spotkaniu. A w bramce gospodarzy zagra Nilsson, a więc bramkarz przyzwoity, jednak nie z najwyższej półki wszak w dwóch dotychczasowych meczach wpuścił tylko 4 bramki. Moim zdaniem jednak nie wystarczy to na głodnych i silnych Stołecznych, w których bramce zobaczymy niespodziankę czyli Grubauer&#39;a. Pomimo tego że jest młody, jest to jego czwarty sezon w NHL. Doświadczenia jeszcze dużego nie zdobył bo zagrał tylko 20 spotkań, a w tym sezonie będzie to jego debiut. Zatrzymać rozpędzoną ofensywę Oilers, będzie mu naprawdę ciężko, tym bardziej że kolejna jedynka czyli McDavid wyraźnie poczuł krew i pokazuje o kim się mówi od 3 miesięcy. Moim zdaniem over jest bardzo fajną opcją a do tego dochodzi bardzo fajny kurs. Warto pograć.

✅ 105

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka - NBA Pre-season
Godzina:
01:35
Spotkanie: Boston Celtics - Philadelphia 76ers
Typ: over 201
Kurs:
1.90
Bukmacher:
Bet365
Analiza:

Boston zrobilo bardzo fajna ekipe i playoffy powinny byc formalnoscia. Pozyskanie Davida Lee jest bardzo dobrym posunieciem, a przeciez jest jeszcze sprowadzony z Toronto Amir Johnson. Celtowie maja rowniez na prawde bardzo dobrych mlodych zawodnikow takich jak pozyskany w tym drafcie Rozier, czy jeden z moich ulubionych - Smart.
Co do meczu, w Phili szpital i pewnie kolejny mecz ze spora iloscia punktowa jednych jak i drugich, u Celtow Thomas (zapalenie sciegien) i Bradley wystep oby watpliwy. Overek mysle, ze jest najlepsza opcja, nie bede sie pchal w zadne handi bo to pre, a Stevens mowi o sporych rotacjach, wiec overek do gry jak najbardziej.
⛔ 100

A 24

aligancki

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Aston Villa - Swansea City
Kurs: 2,48
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Mecz pomiędzy drużynami będącymi w kryzysie. AV nie wygrała od 8 meczów. Jedyne zwycięstwo odnieśli w 1 kolejce nad Bournemouth. Pozostałe mecze to 7 porażek i jeden remis. Na własnym boisku jeszcze nie wygrali, bilans meczów 0-1-3. Zajmują przedostatnie miejsce z 4 punktami na koncie. Goście mają o 6 punktów więcej i zajmują 14 pozycję w lidze. Początek sezonu mieli udany ale od sierpnia nie wygrali meczu. 5 meczów to 2 remisy i 3 porażki. Na wyjeździe jeszcze nie wygrali, ich bilans to 0-2-2. W poprzednim sezonie Swansea wygrała obydwa mecze z AV, dwa razy po 1-0. Myślę, że obecnie będzie podobnie i mimo słabej formy goście wrócą na dobrą drogę (tą z początku sezonu) i wygrają ten mecz. Według mnie u gości jest większy potencjał i tacy zawodnicy jak Shelvey, Sigurdsson, Ayew, Gomis zrobią przewagę. Poza tym miewali jakieś w miarę dobre momenty w tym sezonie takie jak zwycięstwo z MU czy remisy z Evertonem i Tottenhamem, AV żadnych. Fakt były to mecze u siebie ale wszystkie te drużyny to górna część tabeli a AV to prawie sam jej dół. AV wygląda bardzo mizernie i pewnie jak w poprzednim sezonie będą walczyć o utrzymanie. Zwycięstwo gości jest jak najbardziej możliwe.
✅ 148

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 18

antravis

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primera Divsion
Spotkanie: Celta Vigo - Real Madryt
Typ: BTS 1.50
Nolito 2 lub więcej bramek 9.50
Celta Vigo i 3,5 bramki 9.00
Analiza:

Hit kolejki można to śmiało powiedzieć! Celta Vigo z hukiem rozpoczęła sezon i nie ustępuje czołówce, a nawet zajmuje w niej drugą lokatę! Szukam tutaj sensacji? Skoro potrafili strzelić 4 bramki dla Barcelony to dlaczego mieli by nie zbić Realu? Real ostatnio nie jest na fali, na dodatek wdarło się trochę szpitalu. Nolito tyle samo bramek w lidze co Ronaldo, stąd taki typ z mojej strony bo liczę, że bramki w takich meczach smakują podwójnie. Liczę jutro na spotkanie na wysokim poziomie i mam nadzieję że takie właśnie zobaczę. Celta będzie zmotywowana w 100% bo ma przecież szanse na objęcie fotelu lidera! Oby to było owocne popołudnie dla fanów piłki nożnej! Możecie mnie nazwać szaleńcem, ale wczoraj kogoś kto stawiał na Lecha też był tak postrzegany :grin:
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +14
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: NHL
1:30 am.
New York Islanders - Boston Bruins
Islanders powyżej 24,5 SOG
(1,70) Bwin
Oferta specjalna! Buki chyba oszalały i dalej śpią, żeby na prawdę z tego nie skorzystać byłbym głupcem. Żeby mieć taki bet, trzeba się także wiele napocić, bo bwin nie jest skory zbytnio do aż takiej pomocy, żeby móc sobie kreować kupony tak jak William Hill, gdzie tam można sobie także jakiś bet załatwić, choć trzeba się trochę nad tym postarać aby support był łaskawy. Niestety nie mogę zagrać tego solidnie, tak jak chcę ale dobre i to. Wyspiarze grają na swoim terenie z Niedźwiadkami, więc szykuję się przed nami dobre widowisko. Bruins, grają w kratkę. Nie ma tej regularności i nie ma tej agresywności, która pozwala na wysokie wyniki w NHL. Dzisiaj co prawda, będzie po drugiej stronie Wyspiarzy goalie rezerwowy, więc kolejna szansa dla Bruins, żeby zagrać o niebo lepiej. Ale mimo wszystko ja tu uważam, że będzie wyrównane spotkanie, a więcej tych sytuacji na bramkę będą mieli Isles. Jako, że grają u siebie to potrafią dominować w niemal każdym aspekcie, są niebezpieczni, zdradliwi i co najważniejsze nie tracą przy tym głowy. Pre_season był bardzo kiepski w ich wykonaniu, ale kiedy przyszedł sezon zasadniczy w końcu można oglądać ich dobry hockey-time. Poza tym oddają mnóstwo SOG, ja nie mogę załadować tego grubo niestety ale liczę że się nie zawiodę. Tavares, Lee, Kulemin a nawet Okposo oddaję tych strzałów masa. Próbujemy.
✅ 70

trexx 13

trexx

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Anglia, Premier League
Spotkanie: Leicester - Crystal Palace
Typ: Jamie Vardy strzeli
Kurs: 2,50
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Witam, święta dopiero za 2 miesiące, a buki już rozdają prezenty. Tutaj nie trzeba się zbytnio rozwodzić. Vardy jest w świetnej formie, strzelił 9 goli w 9 meczach, aktualnie jest liderem tabeli strzelców (wyprzedzając o 3 gole m.in. Sergio Agüero i Alexisa Sancheza) W tym meczu nie będzie miejsca na kompromisy, oba zespoły zagrają o pełną pulę. Moim zdaniem mecz ten będzie obfitował w bramki, ponieważ oba zespoły prezentują dość podobny styl i są zabójczo skuteczne w grze z kontry, więc Vardy będzie miał nie jedną okazję do przedłużenia swojej wspaniałej serii strzeleckiej.
✅ 150

Otrzymane punkty reputacji: +5
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka nożna (Niemcy - Bundesliga)
Godzina: 18:30
Spotkanie: Ingolstadt - Hertha Berlin
Typ: Hertha Berlin strzeli gola w obu połowach
Kurs: 5,00
Analiza: Drużyna Ingolstadt to jedno z największych zaskoczeń na plus obecnego sezonu Bundesligi. Celem drużyny było utrzymanie się w Bundeslidze, ale po dotychczas rozegranych kolejkach pewnie mają ambitniejsze plany. Jak to się mówi apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc im lepiej grają, tym większe oczekiwania władz klubu oraz kibiców. Co za tym idzie pojawi się prędzej czy później presja i coraz trudniej będzie o dobre wyniki. W końcu musi nastąpić kryzys, bo skład zespołu najlepszy nie jest i wiecznie na zero z tyłu grać nie mogą. Hertha Berlin też ma udany sezon, bo piąte miejsce po tylu kolejkach braliby z przyjemnością przed rozpoczęciem sezonu. Hertha to przeciwieństwie do Ingolstadt drużyna doświadczona w Bundeslidze, a w takich meczach doświadczenie bardzo się liczy. Coś mi się widzi, że Ingolstadt rozegra najgorszy mecz w dotychczas rozegranych i Hertha Berlin bezlitośnie to wykorzysta. Hertha potrafi wykorzystywać błędy drużyny przeciwnej i w tym meczu powinni to zrobić. Hertha to solidniejszy zespół i to oni powinni to udowodnić.
⛔ 100

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia
Spotkanie: Leicester - Crystal Palace
Godz: 16
Typ: over 12,5 rożnego
Kurs: 2,33
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Obie ekipe specjalizują sie w dużej ilości rzutów rożnych w swoich spotkaniach i mam nadzieje ze i tym razem mnie nie zawiodą. Gospodarze oferują nam bardzo atrakcyjny ofensywny futbol co daje im sporo rożnych, zwłaszcza w meczach u siebie. Licze ze są w stanie spokojnie nabić 8 może nawet 10 rogów wszystko zależy jak ułoży nam sie spotkanie. Drużyna Crystal również w tym elemencie zazwyczaj nie zawodzi i kilka powinni spokojnie do pełnej puli dołożyć. Zdecydowanie typ warty polecenia zważywszy że Leicester gra u siebie i na pewno o pełną pule więc okazji do wywalczenia rogów nie zabraknie. Powodzenia;)
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +10
drumandbasser 4

drumandbasser

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna -1. Francja
Godzina: 20:00
Spotkanie: Gazélec Ajaccio - OGC Nice
Typ: 2 ( handi 1:0 )
Kurs: 3,74
Bukmacher: Bet-At-Home
Analiza:
Zapraszam do Francji. Zespół OGC Nice na fali od 4 meczy, ostatnie wygrane wysoko 3:1 z Bastią, 6:1 z Bordeaux, 4:1 z Saint Etienne - ( z którym to dzisiejszy rywal przegrał 0:2 ) oraz wysoka wygrana przed tygodniem z mocnym ( remis z Monaco... ) Stade Rennes 4:1, w którym to meczu bramkę honorową strzelił Grosicki. Tydzień temu kurs na czystą wygraną Nicei wynosił ponad 4.0.. ???? hendi 1:0 w okolicach 7.5 - 8.0. Jak tydzień temu - liczę na podtrzymanie hossy. Pozdrawiam.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dyscyplina: ???? Tenis - ATP Stockholm 2015
Godzina:
13:00
Spotkanie:
Sock J. - Gasquet R.
Typ:
Gasquet R.
Kurs:
1.60
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
H2H 1:0 z 2015 roku podczas turnieju w Waszyngtonie gdzie po 3 bardzo zaciętych setach z 2 tie-breakami wygrał Sock. Wtedy grali na amerykańskiej ziemi, a ja już nie raz pisałem o tym, że Amerykanie u siebie grają zdecydowanie lepiej niż na pozostałych kontynentach. Nie mogę wyjść z podziwu jak w ćwierćfinale Simon Gilles mógł przegrać* ten mecz, wydawać by się mogło &quot;wygrany mecz&quot;, praktycznie można powiedzieć, że cały czas prowadził, a mecz zamknął Sock w dwóch setach. Limit szczęścia uważam za wyczerpany, Francuz jest o krok od finału turnieju, a warto dodać, że walczy (mu go bronić) przecież jeszcze o te rezerwowe miejsca na turniej WTF w Londynie. Anderson wczoraj odpadł z turnieju w Wiedniu więc jest jakaś tam szansa dla Richarda na umocnienie pozycji w rankingu.
*W pierwszym secie Simon ma 7 BP, Sock 1. W drugim secie Simon prowadzi 5:2... Wynik 5:7 (5)6:7 dla Socka.

⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom