>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.10.2015 (sobota)

Status
Zamknięty.
danny. 202

danny.

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Bayern-Koln
Typ: azjatycka suma golo +4.5
Bukmacher: Bet365
Kurs: 3,10
Ja z kolei idę w bramki w meczu Bayern-Koln. To, że Bayern dzisiaj jest faworytem nikogo nie dziwi, pytanie tylko ile bramek jest w stanie strzelić dzisiaj ekipa Guardioli. Lewandowski w stosunku do jego ostatnich poczynań trochę nam przycichł i od dwóch meczów nie strzelił gola, wydaje mi się, że dzisiaj ma dobrą okazję aby o sobie znowu przypomniał. Zwłaszcza, że ma przed sobą kolejne rekordy do pobicia. Goni Ailtona w rankingu najskuteczniejszych obcokrajowców w lidze i brakuje mu do niego 3 bramek. W historii jego gier przeciwko Koln na 6 spotkań trafił pięciokrotnie. Jeśli chodzi o rekordy to Bayren jest o jeden mecz od pobicia 1000 wygranych w Bundeslidze oraz 10 meczy wygranych z rzędu od rozpoczęcia ligi. Koln gra wg mnie średnio, potrafią przeplatać bardzo dobre występy z całkiem przeciętnymi. W ogólnym rozrachunku jednak z 14 punktami zajmują 9 lokatę co jest nie jest złym wynikiem.
Jeśli chodzi o kadry to gospodarze muszą się obejść bez Benatii, Ribery’ego, Goetze oraz Rode. Wraca natomiast Robben, który o ile wejdzie na murawę to na pewno też będzie chciał się pokazać jak z najlepszej strony. Koln jedzie do Monachium w optymalnej kadrze.
Na pewno nie rozpatruje tego meczu jako rehabilitacja po porażce w LM z Arsenalem. Nie ma mowy o żadnym kryzysie w Bawarii. Bayern dzisiaj wygrywa pewnie i świętuje 1000 wygraną w Bundeslidze.

Start: 15:30
⛔ 100

Otrzymane punkty reputacji: +10
psotnick 970,9K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - ATP Sztokholm
Godzina: 15:05 CET
Spotkanie: Tomas Berdych v Marcos Baghdatis
Typ: Tie-break w meczu
Kurs: 2,50
Bukmacher: bet365
Analiza: Berdych może i jest faworytem, ale czy aż takim to bym polemizował. Przede wszystkim Bagieta notuje w Sztokholmie małe odrodzenie, a z drugiej strony Czech jest dość hojny dla swoich rywali jeśli chodzi o szanse na przełamanie. Ze Zverevem połamał się 2 razy, ale zagrożenia nie było bo Niemiec oddał te brejki z nawiązką, wczoraj z Dimitrowem zagrożenia nie było, szans na brejka Bułgar dawał sporo, a mimo to trochę faworytowi to zajęło. Baghdatis gra w tym tygodniu dużo lepiej od tej dwójki, na rozkładzie Querrey, Tomic i Muller, zwłaszcza dwa ostatnie nazwiska to cenne skalpy. Gra Cypryjczyka na pewno nie jest perfekcyjna, sporo daje szans na przełamanie, ale też dobrze serwuje, w turnieju już 32 asy, potrafi skorzystać z 1 serwu (wygrywa blisko 80% punktów). Moim zdaniem underdog ma sporo argumentów, żeby postawić się faworytowi i doprowadzić do wyrównanego meczu, a biorąc pod uwagę widoczne u faworytów rozprężenie w końcówce sezonu, to może i coś więcej będzie mu dane. Jest spora szansa na dużo bardziej wyrównany mecz niż wskazują kursy, całkiem prawdopodobny przynajmniej jeden przedłużony set, a stąd już blisko do tiebreaka. Po takim kursie trzeba spróbować.
ZAPRASZAM DO DZIAŁU TENIS
ZWROT

tomekk39 56

tomekk39

Użytkownik
Piłka Nożna, Ligue 1
Ajaccio-Nicea
Typ:Nicea i powyżej 2.5
kurs:3.40
Godzina:20:00
Bukmacher:Bet365
Analiza
Mecz w Ligue 1 Ajaccio vs Nicea , gospodarze ostatnia drużyna w tabeli +masa straconych goli + najmniej strzelonych 4 na 10 meczy , brak wygranej to jest dramat i zasługują na to miejsce na którym są , goście ostatnio się rozstrzelali i jak myślicie Ajaccio ich powstrzyma , śmiem wątpić, zajmuja 6 miejsce z liczbą 24 goli (najwięcej) więc jak widzicie typ z overem i na Nice nie jest bez podstaw , jedynie co mnie niepokoi to dość wysoki kurs na Nice z takimi wynikami powinien być max. 1.80 ale buki wiedzą lepiej ???? .
⛔ 100

henek9 933

henek9

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Primera Division
Godzina: 20:30
Spotkanie: Sevilla vs Getafe
Typ: Sevilla over 1.5 gola
Kurs: 1.50
O Sevilli pisalo sie juz duzo,tak wiec pewnie bede sie miejscami powtarzal.
Druzyna ma spory potencjal i to widac,jednak zdarzaja im sie wpadki,dlatego tez w lidze zajmuja odlegle 14 miejsce z dorobkiem zaledwie 9 punktow po 8 kolejkach.
Podopieczni Unaia Emery&#39;ego mimo,ze to dopiero poczatek sezonu to juz mierzyli sie z takimi ekipami jak Barcelona (dwukrotnie),Atletico Madryt,Celta Vigo,Juventus czy Manchester City.
Nie wiem na czym to polega,ale Sevilla grajac ostatni ligowy mecz tylko zremisowala z Eibarem 1:1 grajac kiepsko.
W Lidze Mistrzow natomiast rywalizowali z druzyna innego kalibru - Manchesterem City i trzeba powiedziec,ze zagrali bardzo dobre spotkanie,co prawda przegrali 1:2 ale zasluzyli na zdecydowanie wiecej.
Po tym meczu wracaja na swoj stadion,gdzie sa zdecydowanym faworytem w starciu z Getafe.
Mecz obowiazkowo musza wygrac,poniewaz w nastepnych kolejkach czekaja juz Villarreal,Manchester City,Real Madryt i Real Sociedad...
Nie wiem,czy zagraja tak dobry mecz jak z Manchesterem,ale tym razem w tygodniu nie beda juz rozgrywac zadnych spotkan,dlatego tez jeszcze dzis musza troche pobiegac a potem maja tydzien odpoczynku od spotkan.

Getafe zajmuje 11 miejsce i ma 10 punktow.
W tym sezonie rozegrali 4 spotkania wyjazdowe,nie wygrali ani jednego,tylko raz remisujac.
Co prawda nie mieli oni latwo,poniewaz grali z Atletico,Celta czy Bilbao,ale w starciu z Espanyolem mogli zrobic zdecydowanie wiecej.
Dzisiaj nie czeka ich wcale latwiejsze starcie.
Getafe przegralo ostatnie 4 mecze z rzedu grajac w Sewilli,bilans bramkowy tych spotkan wynosi 10-1.

Sytuacja kadrowa gospodarzy wyglada coraz lepiej,dzisiaj zagraja bez oslabien,bramke strzela na pewno,dwa gole z ich strony tez nie powinny sprawic problemu.
✅ 50

Otrzymane punkty reputacji: +2
czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 2Bundesliga
Godzina:
13:00
Spotkanie:
Duisburg - Nurnberg
Typ:
2
Kurs:
2.05

Bukmacher:Oddsring

Analiza:
Duisburg sezon rozpoczął fatalnie 1-2-8 bramki 8-24.U siebie 1-2-3 br.6-13 z powodu urazów siła ataku jest mocno okaleczona, zresztą plaga kontuzji jest zmorą duisburga gdyż z tego powodu obecnie poza składem jest sześciu zawodników w tym czterech(ofensywnych) ważnych dla drużyny.Jeśli graja z przeciwnikiem których bilans bramkowy, szczególnie na wyjeździe jest niski jak Padeborn czy Frankfurt kończy się na 1:0 w jedna lub drugą stronę ale kiedy spotykają się z drożyna grającą otwarty futbol to kilka bramek jest zapewnionych i konczy sie zazwyczaj przegraną.A Nurnberg? O ci to lubią zadbać o dobre widowisko bilans 4-3-4 br22-21 czyli niemal 4 bramki na mecz, a na wyjeździe bramkowo wygląda to jeszcze lepiej 5 spotkań 11-14 czyli równe pięć goli na mecz. Nie ma kalkulowania ze przeciwniki teoretycznie lepszy( zagrali z top4 + Kaiserslautern) tylko w jednym z tych meczów zdobyli mniej niż 2 bramki. Z drużyną pokroju Duisburga zapewne będą chcieli podreperować zdobycz punktową tym bardziej że ze wspomnianym top 4 przegrywali po walce 3:2,3:2,2:1,6:3 ale już z Kaiserslautern(czyli też mocnym teamem) wygrali 3:0. Generalnie to drużyna lepsza od Duisbugra, jako gospodarze nie przegrali jeszcze meczu, czas sięgnąć po kolejną zdobycz punktową na wyjeździe szczególnie w obliczu takich kłopotów z kontuzjami wśród gospodarzy. Można też zastanowic się nad overkim 2.5 po kursie ok 1.8
⛔ 100

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Hiszpania
Godzina: 18:15
Spotkanie: Granada - Betis
Typ: 2
Kurs: 3,25
Analiza:
Miałem wczoraj na oku mecz Ajaccio-Nice, ale się spóźniłem. Na pewno jednak wezmę ten mecz do kuponu.
Wyszukałem coś podobnego. Tutaj również ostatnia drużyna w tabeli Granada podejmuje 10 Betis.
Co prawda wygrana Betisu jest mniej prawdopodobna niż Nice, ale kursy również się różnią 2.2 do 3.25.
Granada bilans 1-2-5. Na 4 spotkania u siebie 3 przegrane (Eibar 1-3, Villareal 1-3 i Sociedad 0-3) i remis z La Coruną.
Betis bilans 3-2-3, ale dwa ostatnie zwycięstwa na wyjeździe, Z Vallecano i Gijon.
Wcześniej remis z silną Valencią oraz przegrana z liderem Realem. Widać, że wyjazdy im służą.
W sierpniu Betis wygrał na stadionie Granady 2-1. Co prawda było to spotkanie towarzyskie, ale spodziewam się powtórki i wygranej Betisu ze słabo spisującym się przeciwnikiem.
⛔ 100

Z 120

zawalski

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Holandia
Godzina: 19:45
Spotkanie: De Graafschap - Heracles
Typ: 2
Kurs: 2,2
Analiza:

W 10. kolejce Eredivisie ostatnie w tabeli Graafschap podejmuje rewelacje jesieni Heracles. Gospodarze w tym sezonie spisują się fatalnie. Do tej pory nie udało im się wygrać wygrać ligowego spotkania, a do tego mają strasznie dziurawą obronę. W dziewięciu ligowych spotkaniach stracili aż 21 bramek strzelając przy tym 6. Ewidentnie najwyższy poziom rozgrywkowy to za wysokie progi dla beniaminka. Heracles z kolei pozytywnie zaskoczył w tym sezonie. Mieli fajną serię 6 ligowych zwycięstw, gdzie m.in. pokonali u siebie PSV. Goście regularnie punktują trzymając się czołówki tabeli. W ostatnim czasie gra z dzisiejszymi gospodarzami leży ekipie Heracles, na 5 ostatnich spotkań wszystkie wygrali. Dzisiaj nie spodziewam się przełamania De Graafschap, a liczę na kontynuowanie udanej jesieni przez graczy Heracles.
Powodzenia.
✅ 120

Otrzymane punkty reputacji: +1
rob91 92

rob91

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia, Premier League
Spotkanie: West Ham United - Chelsea Londyn
Godz: 16:00
Typ: powyżej 3,5 bramki w meczu
Kurs: 3,00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Młoty grają w tym sezonie radosny futbol, mają ciekawy i szeroki skład, a poszczególni żołnierze trenera Bilicia robią swoje. Posiadają swój styl i chcą go narzucić przeciwnikowi, czego przykład mieliśmy w meczu wyjazdowym z Crystal Palace, gdzie dominowali, stwarzali liczne okazje i wygrali 3:1.
Strzelają bramki i co ważne - rozkładają się one pomiędzy wielu graczy.
Rzeczony over był pokrywany w każdej z trzech ich ostatnich potyczek(!). Gospodarze nie grają w europejskich pucharach, więc tydzień przerwy to wystarczający czas, by &quot;zgłodnieć&quot; i gryźć trawę. A ostatnie dwa mecze bezpośrednie to zwycięstwa The Blues, więc chęć nastrzelania bramek w derbach Londynu będzie spora.
Wszystkie ofensywne ogniwa ekipy z Upton Park będą dostępne na dzisiejsze spotkanie.
Mourinho i jego ekipa tracą aż 6 pkt do swojego rywala i z pewnością zagrają o pełną pulę, bo lider jest w oddali. A Portugalczyk potrafi zaskoczyć i ma do tego wykonawców. Jeśli Costa, Hazard, Remy czy Oscar (a wszyscy są dostępni, ogólnie Chelsea nie może narzekać na szpital) pokażą pełnię swoich możliwości to Reid czy Tomkins mogą zatrząść nogami, bo nie są przecież profesorami gry obronnej.
W ostatniej dekadzie na Boleyn Ground w/w ekipy spotykały się dziewięciokrotnie i aż 5 razy (~56%) padały co najmniej 4 bramki.
⛔ 100

machete 1,4K

machete

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Irlandia Północna
Spotkanie: Linfield - Carrick Rangers
Typ: over3.5
Kurs: 1.95
Bukmacher: bet365
Godzina: 16:00
Linfield są liderem i w tym sezonie oczywiście walczą o mistrzostwo, na razie mamy 13 kolejkę i drużyny biją się o grupę mistrzowską, jak u nas.
Linfield (9-2-1) bramki 35-13, co daje równo 4 gole na mecz, Najlepsza ofensywa ligi! Odpuścili puchar przegrywając 0-1 z Ballinamallard, skupiają sie teraz tylko na lidze.
U siebie wyniki: 1-1 (niespodzianka z Glentoran), 4-3, 5-1, 5-0 (puchar), 3-0, 5-1 i 4-0. Rezultaty bardzo wysokie, tylko w 2 meczach nie ma minimum 4 goli.
Czy faworyt jest w kryzysie? Wygrana na wyjeździe 3-0 z ostatnią drużyną, remis u siebie i porażka w pucharze, trochę przesada tak twierdzić.
Rangersi są beniaminkiem, 3 miejsce od końca zaledwie 9 punktów (2-3-7), bramki 11-22, co daje średnią 2.75 gola na mecz. Na wyjazdach mają ostatnio słabą serię 0-2, 1-3 i 0-5 z Krzyżowcami, wcześniej byli w lepszej formie, na początku sezonu nawet dwie wygrane 2-1 i 3-1 remis 1-1 i niewielka porażka 0-1 z Cliftonville. Spadek formy mocny, 5 porażek z rzędu.
H2H
12.08.15 NIF C. Rangers - Linfield 0 : 3
10.03.12 NIF Linfield - C. Rangers 4 : 1
11.02.12 PUC Linfield - C. Rangers 5 : 1
26.11.11 NIF C. Rangers - Linfield 0 : 4
24.09.11 NIF Linfield - C. Rangers 3 : 0
Już w tym sezonie się mierzyli, tylko 3 bramki, no ale u Rangersów.
Czy dzisiaj gospodarze rozwalą beniaminka jak vice lider 5-0? Czy może będą męczarnie jak z Glentoran i tylko 1-1?
Liczę na ten pierwszy scenariusz i na bramkę gości, jak widać po wynikach Linfield lubi stracić gola. 4-1 chodzi mi po głowie.
Najlepsza ofensywa ligi w starciu z pogrążonym w kryzysie zespole może spowodować grad goli, 4 bramki powinni zdobyć sami gospodarze.
⛔ 100

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
⚽ Niemcy , Bundesliga
Godzina 15:30
- Bayern M : FC Koln
- czerwona kartka w meczu / tak
- 4.75 / Unibet
Dziś pójdę za pierwszą myślą i stawiam na czerwień w pojedynku Bayernu z Koziołkami , wczoraj w spotkaniu Hoffe z HSV także moją pierwszą myślą była czerwona kartka ale ostatecznie zdecydowałem się na gole ze strony Hoffe i skończyło się jak się skończyło ( a czerwień była ) tak więc tak jak na początku wspomniałem tu idę w czerwień czyli za pierwszą myślą , Faworyt do zwycięstwa jest jeden chociaż nie raz tacy wielcy zepsuli nie jeden kupon tak więc nie idę tu na to kto wygra ile strzeli bramek itd. itp , Bayern w tym sezonie jeżeli popatrzymy na faule to do tej pory po zaledwie 9 kolejkach ma na swoim kocie kartkowym 19 żółtek i 1 czerwień natomiast Koln 16 żółtych i bez czerwonej , jednak to co mnie osobiście pokusiło na czerwoną to arbiter tego pojedynku a jest nim Florian Meyer i tego pana nie trzeba specjalnie reklamować ale statystkę jego dokonań podam i tak w tym sezonie sędziował 5 spotkań i pokazał 22 żółtka i podyktował 4 rzuty karny ale czerwieni nie było , zaglądam jednak do mojej ulubionej rubryki po nazwą Bilans w/g klubów i tu mamy coś wspaniałego otóż pan Florian kiedy sędziował mecze z udziałem Bayernu pokazał 2 bezpośrednie czerwone kartki Bayernowi natomiast rywale Bayernu zostali ukarani 11 czerwonymi w tym 5 bezpośrednich co napawa optymizmem , teraz mecze z udziałem FC Koln a tu mamy coś takiego : FC zobaczyło od pana Floriana 5 czerwonych z czego 4 bezpośrednie natomiast rywale FC z 2 bezpośrednimi czerwonymi i jak widać sporo jest bezpośrednich czerwonych , w meczach pomiędzy nimi co prawda ostatnio nie było zbyt brutalnie ale znajdziemy mecze że iskrzyło i była czerwona tak wiec może i dziś po raz pierwszy w sezonie pan Meyer będzie miał okazję sięgnąć po czerwień ! ja przynajmniej na to liczę bo zapewne Koziołki będą robić wszystko aby kolejne rekordy Bayernu nie były ich udziałem ( ale to takie moje przypuszczenia ) .
⛔ 100

qick19 17,8K

qick19

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Debel : Stockholm ( Szwecja )
Godzina: 16:30
Spotkanie: Butorac E. / Lipsky S. - Monroe N. / Sock J.
Typ: Butorac E. / Lipsky S.
Kurs: 1.8
Analiza:
Witam! Na dzisiejsze popołudnie wybrałem typ z tenisa. Akcja będzie rozgrywać się w Stockholmie gdzie para Butorac / Lipsky podejmie pare Monroe / Sock .
Moim faworytem są bezapelacyjnie gospodarze meczu ponieważ idą przez turniej w Szwecji jak burza ogrywając po 2:0 w setach swoich dotychczasowych rywali czyli odpowiednio parę Fleming C. / Muller G oraz Daniell M. / Demoliner M . Co do gości Sock niedawno zaczął swój mecz singla z francuzem Gasquetem więc myśle ze skupił się głównie na tym pojedynku a debel zostawił na dalszym planie. Napewno podejdzie do meczu deblowego z biegu i nie w 100% w pełni sił. Mam nadzieję że gospodarze dobrze to wykorzystają i pewnie awansują do kolejnej rundy debla , ponieważ dobrze rozumieją się na korcie i są w pewni sił bowiem ostatni mecz rozegrali 22 pażdziernika.
Myślę że fajny typ do zagrania , im mecz będzie dłuzej trwał tym gościom powinno brakować sił. Moim zdaniem pewna 1!
Powodzenia! ????
⛔ 100

X 52

xmagnatx

Użytkownik
Pilka nozna Anglia premier
16 00
Lester - Crystal Palace
Crystal palace
3.60
B365
Na dzis uderzam w premiership. Spotkanie Lisow z Crystalem .Oba zespoly jak na sredniaki zajmuja bardzo dobre pozycje w tabeli i dzieli je tylko 1 pkt. Patrzac na statystki gosci to 5 wygranych i 4 porazki wiekszosc u siebie. Grają w kratkę.Stawiam dzis na ich zwyciestwo gdyz w tym jak i w zeszlym sezonie wygrywali wiekszosc spotkan na czyims podwórku.jak widzicie nie mają zadnego remisu od poczatku sezonu wiec mysle ze i musi tutaj pasc wygrana. Ostanie spotkanie z whu poniesli kleske wiec mam nadzieje ze dzisiaj to zrekompensują. Kurs calkiem wysoki warty ryzyka powodzenia
⛔ 100

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga

Godzina: 15:30
Spotkanie: Bayern-Koln
Typ:Koln +1 -2
Bukmacher:Sportingbet
Kurs: 6,00
Analiza: Bayern w końcu przegrał mecz. Uważam że po tej serii nie od razu wygra znowu tylko dziś x2. W lidze BM same wygrane dokładnie 9. Ale już moim zdaniem w meczu z Werderem było widać że Werder nie odstawał. Mieli kilka sytuacji na wyrównanie,Bayern zdobył szczęśliwie gola Bo Muler przyjął piłkę próbując strzelać z pierwszej,ta została mu pod nogami a bramkarz już leżał. Lewandowski jest słaby technicznie i drewniany,co nie przeszkadza mu strzelać goli bo jest bardzo ale to bardzo mocny fizycznie,dostaje też super piłki od kolegów. Koeln gra nieźle. Liczę że Bayern co najmniej dwa mecze bez wygranej......
⛔ 100

krzychugks 21

krzychugks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Piast Gliwice - Korona Kielce
Typ: 1
Kurs: 1.83

Dziś złamie swiętą zasadę,że nie obstawia się meczy swoich drużyn,ale przejdźmy do faktów,Piast to drużyna bezkompromisowa, w meczu z Podbeskidziem zanotowali dopiero pierwszy remis w tym sezonie,Korona za rządów Brosza gra przede wszystkim na tzw.0 z tyłu(na ostatnie 5 meczy trzy mecze kończyły się bezbramkowymi remisami),tak było także w za jego kariery w Gliwicach,taki już styl tego trenera,będzie liczył na coś z kontry,Korona nie ruszy odważnie do przodu,nie ma takiej opcji,gospodarze za to znani są z ofensywnego stylu i całkiem nawet im to wychodzi,ostatni mecz z Podbeskidziem zawalili na własne życzenie,w 1 połowie mieli kilka dogodnych sytuacji by ustawić mecz pod siebie, ale wszystko marnowali na potęge,a później zostało im tylko gonić wynik.I w tym widze właśnie przewagę gospodarzy,którzy przy niesprzyjającym wyniku dalej grają swoje,drużyny za to Brosza zwykle się cofają i liczą na kontrę.Korona wyraźnie nie leży Piastowi,nie mogą się tu pochwalić jakimś korzystnym bilansem,dziś patrząc na obecną dypozycję tych drużyn w sezonie,jest szansa na jego poprawienie,Latal po remisie w Bielsku będzie chciał wygrać a na razie szczęście mu sprzyja.

Ps.Z góry dziękuje za ewentualne &quot;dzięki&quot;

⛔ 100

power30 18K

power30

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka ręczna - LM
Godz: 20:05
Spotkanie: Barcelona - Kolding
Typ: Kolding (+6,5 HA)
Kurs: 4,33
Buk: Bwin
W meczu szóstej kolejki Ligi Mistrzów, FC Barcelona podejmie KIF Kolding. W ostatnim meczu LM Katalończycy w ostatnich sekundach wyszarpali remis w Kielcach. Jednak ich ostatni gol nie powinien być uznany. Zresztą w tym sezonie podopieczni Pascual&#39;a nie zachwycają. Wiadomo w rodzimej lidze nie mają konkurencji, ale w europejskich pucharach nie grają zbyt przekonywająco. Ogólnie ciężko zastąpić w zespole Karabaticia. Ciężar zdobywania bramek spoczywa na Lazarovie. Reszta zespołu robi swoje. Kolding zawodzi w tegorocznej Lidze Mistrzów, w której ponieśli aż 5 porażek. Jednak ostatnio potrafili wygrać z silnym zespołem, jakim jest bez wątpienia Vardar Skopie. Gra zespołu uzalżniona jest od tercentu Andersen-Spellerberg-Karlsson, którzy ciągną &quot;za uszy&quot; ten zespół, zwłaszcza Anderson. Biorąc pod uwagę minimalistycznie podejście Barcelony w tegorocznej LM oraz podbudowanych Duńczyków nie spodziewałbym się pogromu. KIF w zeszłym roku poległ na tym obiekcie 6. bramkami.

✅ 333

Otrzymane punkty reputacji: +4
marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania, Segunda Division
Godz: 20:15
Spotkanie: Girona - Saragossa
Typ: X
Kurs: 3,35
Buk: Pinnacle

Zacznę od tego, że dzis znowu miał być Francja i mecz Nimes - Dijon na remis, skończyło się 1-1, niestety nie mogłem napisać analizy, wyrwali mnie z domu na zaporówkę na sandacze ???? ) typ wrzuciłem jedynie na typerbooka, dla niedowiarków niech szukają u NATE DIAZA ????
W zastępstwie proponuję zaplecze La Liga i mecz pomiędzy Gironą i Saragossą. Ekipy te niedawno walczyły o awans, o ile sobie przypominam Saragossa przegrała 1 mecz u siebie 3-0 by w rewanzu wygrać 1-4, potem na jej drodze stanęło Las Palma i tak obie ekipy walczą dalej w segunda division.
Girona zajmuje obecnie 16 miejsce w klasyfikacji z bilansem 2W-4D-3L dziś zagrają bez Lejeune, Morillo , Corisa, Aday , Java . Saragossa jest obecnie trzecia z bilansem 4-3-2, a w ostatnich 4 meczach ma 3 zwycięstwa i 1 remis, nie zagrają dziś Ruben, Jaime, Hasegawa i Pedro.
Uważam że buki nie doceniają przyjednych wystawiając na nich kurs 4,00, napeno nie będzie im łatwo na ciężkim terenie Girony jednak myślę że nie powinni tego meczu przegrać. Obie ekipy mają sobie coś do udowodnienia, obie też ostatnio sporo remisują, myślę że dziś również jest spora szansa na podział punktów (oby tylko nie wpadło jakies głupie czerwo).
Jak się ten mecz skończy przekonamy się już niebawem.
✅ 235

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom