danny.
Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 15:30
Spotkanie: Bayern-Koln
Typ: azjatycka suma golo +4.5
Bukmacher: Bet365
Kurs: 3,10
Ja z kolei idę w bramki w meczu Bayern-Koln. To, że Bayern dzisiaj jest faworytem nikogo nie dziwi, pytanie tylko ile bramek jest w stanie strzelić dzisiaj ekipa Guardioli. Lewandowski w stosunku do jego ostatnich poczynań trochę nam przycichł i od dwóch meczów nie strzelił gola, wydaje mi się, że dzisiaj ma dobrą okazję aby o sobie znowu przypomniał. Zwłaszcza, że ma przed sobą kolejne rekordy do pobicia. Goni Ailtona w rankingu najskuteczniejszych obcokrajowców w lidze i brakuje mu do niego 3 bramek. W historii jego gier przeciwko Koln na 6 spotkań trafił pięciokrotnie. Jeśli chodzi o rekordy to Bayren jest o jeden mecz od pobicia 1000 wygranych w Bundeslidze oraz 10 meczy wygranych z rzędu od rozpoczęcia ligi. Koln gra wg mnie średnio, potrafią przeplatać bardzo dobre występy z całkiem przeciętnymi. W ogólnym rozrachunku jednak z 14 punktami zajmują 9 lokatę co jest nie jest złym wynikiem.Godzina: 15:30
Spotkanie: Bayern-Koln
Typ: azjatycka suma golo +4.5
Bukmacher: Bet365
Kurs: 3,10
Jeśli chodzi o kadry to gospodarze muszą się obejść bez Benatii, Ribery’ego, Goetze oraz Rode. Wraca natomiast Robben, który o ile wejdzie na murawę to na pewno też będzie chciał się pokazać jak z najlepszej strony. Koln jedzie do Monachium w optymalnej kadrze.
Na pewno nie rozpatruje tego meczu jako rehabilitacja po porażce w LM z Arsenalem. Nie ma mowy o żadnym kryzysie w Bawarii. Bayern dzisiaj wygrywa pewnie i świętuje 1000 wygraną w Bundeslidze.
Start: 15:30
100