>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 24.01.2023 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 24. Stycznia

typy_dnia_-_logo.jpg
Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: Nazwa bukmachera
Analiza:
Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie się do niego stosować. Po pierwsze, ułatwi to sprawę zarówno uczestnikom konkursu (w podawaniu typów), jak i prowadzącym (w ich rozliczaniu). Po drugie, dzięki temu konkurs będzie bardziej przejrzysty. Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, a użytkownik z automatu otrzymuje za taki typ 100 punktów.

Poniżej lista bukmacherów z których można brać typy do konkursu.
Jeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania.

- Betfan
- Betcris
- Fuksiarz
- Superbet
- Fortuna
- Totolotek
- Betclic
- Lvbet
- STS
- Totalbet
- Etoto
- Forbet
- Ewinner
- GO+bet
- Betters
- BetX

▶ Adnotacja: Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków (naziemnych i internetowych) bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.

W tym temacie obowiązuje całkowity zakaz komentowania! Uporczywe niestosowanie się do tego punktu Regulaminu będzie skutkowało blokadą konta użytkownika.

Przed zatwierdzeniem wpisu z analizą zawsze sprawdź czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE - KLIK podając LINK do swojego wpisu. Możesz to uczynić do chwili zamknięcia tematu. Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych. W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu "kiepskie analizy" nie może już podać nowego typu. W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu oraz upomniany okresowym banem. Bawimy się Fair Play!

Podany typ musi być określony precyzyjnie i jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający żadnego pola do domysłów czy interpretacji. (W polu "Typ:" zaleca się podawanie słownych nazw zespołów, zawodników itp. zamiast "1" czy "2". W ten sposób dużo trudniej o pomyłkę, a przy okazji wszystko wygląda dużo przejrzyściej).

O 357,6K

ogon_w44

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia, Eredivisie
Godzina: 18:45
Spotkanie: Emmen - PSV Eidhoven
Typ: Superbets: PSV powyżej 2.5 gola i powyżej 6.5 rzutów rożnych
Kurs: 4.75
Bukmacher: Superbet
Analiza:

W niedzielę Holandia ładnie weszła to lecimy z kolejnym typem z ligi holenderskiej.
Na początku o gospodarzach parę zdań. Nie można o nich napisać zbyt wiele dobrego. Są na 16 miejscu w tabeli na pozycji spadkowej i tak pewnie będzie do końca sezonu. Bramek tracą sporo bo 32 do tej pory w 17 spotkaniach. Z Feyenoordem stracili aż 5 bramek, z ajaxem 3 ( o dziwo zremisowali ten mecz 3:3 i to jedyne co ostatnio dobrego można o nich napisać ) .
PSV natomiast ma w tym meczu okazję punktowo choć na chwilę zrownac się z liderem i myślę, że mimo tego że ostatnio grali bez fajerwerków to takiej okazji nie zmarnują. Od 1 do ostatniej minuty powinniśmy oglądać ich pełna determinację w tym meczu. Powinni stwarzać sobie sytuację i przeważać większość meczu, dlatego liczę na rożne. Uważam że ataków gości będzie bardzo dużo i piłka te minimum 7 razy bedxie umieszczona na rzucie rożnym dla PSV. Przy słabej obronie gospodarzy 3 bramki nie powinny być wyczynem dla gości . W końcu po ajaxie mają ich strzelonych najwięcej w lidze.

100

Ostatnio zmieniony przez ibis:
S 197,6K

Skorupa23411

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA AO
Godzina: 02:30
Spotkanie: Rybakina - Ostapenko
Typ: Ostapenko
Kurs: 2.75
Bukmacher: STS
Analiza:
No i doszliśmy do ćwierćfinału AO, Rybakina to nieobliczalna zawodniczka, która potrafi wygrać z każdym dodatkowo ma jakiś patent na Igę, ponieważ druga z rzędu wygra. Rybakina bardzo dobrze potrafi się zmotywować na mecz z zawodniczą o wiele wyższym poziomie. Wygrana ze Świątek i Collins pokazuję że jest teraz w formie. Ostapenko też wygląda bardzo dobrze, pokonanie Gauff 2:0, która wygrywała w tym sezonie każdym mecz, zrobiło na mnie wrażenie i przekonało, że Ostapenko ma szanse w tym meczu wygrać. Kurs jest zawyżony na Ostapenko, a to prawdopodobnie dlatego że Rybakina dość łatwo odprawiła Świątek. Bilans między tymi zawodniczkami to 0:2 na korzyść Ostapenko i tym topem podążam dzisiaj.

100

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
typerskoki 637K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Schalke - Lipsk
Typ: 2
Kurs: 1,60
Analiza:

Wróciła Bundesliga, jesteśmy po pierwszej kolejce po przerwie. Patrząc na tabelę mam po niej dwa wnioski. Skład i gra Borussi Dortmund i RB Lipsk zasługuje na skończenie na miejscach 2-3 (zakładając że jedynka zarezerowowana dla Bayernu). Póki co jednak i Lipsk i Dortmund nie mogą być pewni tych lokat i muszą je sobie wydrzeć.
RB Lipsk świetną okazję na zdobycie 3 pkt będzie mieć we wtorek. Grają bowiem z ostatnim w tabeli Schalke. Schalke po odcięciu kurka z Gazprom ma ograniczone pole manewru na rynku transferowym. Widać to po składzie, który nie powala i grze (ostatnie miejsce w tabeli i spora strata by się wydostać ze strefy spadkowej). Do tego dużo kontuzji. A za rywala mają faworyta do podium w całej Bundeslidze. W weekend Lipsk grał jak równy z równym z Bayernem i wydaje mi się, że z taką grą rozniesie Schalke i nie ma znaczenia, że Schalke gra ten mecz u siebie. Z taką grą od własnych kibiców prędzej mogą oczekiwąć gwizdów niż wsparcia.

60

Otrzymane punkty reputacji: +869
inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Dyscyplina: tenis AO
Godzina: 02:30
Spotkanie: Rybakina - Ostapenko
Typ: Rybakina
Kurs: 1,52
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Na Kazaszkę rosyjskiego pochodzenia wzrosły trochę kursy. Nie bardzo wiem dlaczego. Wiem natomiast, że ogranie Igi Świątek to nie lada wyczyn. Ostepence co prawda udało się z kolei pokonać rundę temu również genialną Gauff, jednak to Rybakina prezentuje równiejszy poziom już od jakiegoś czasu i to jej zaufałbym przy następnym rozdaniu, bo wydaje się po prostu lepsza. I nie chcę tu być złośliwy, tylko wyciągać wnioski. Co u Ostapenko z kondycją? Miejmy nadzieję, że wszystko w porządku. U Rybakiny natomiast o to na pewno bym się nie martwił.

52

Otrzymane punkty reputacji: +2530
FNM99 757,8K

FNM99

Znawca - NHL
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: NY Rangers - Florida Panthers
Typ: NY Rangers wygra mecz + powyżej 5.5 goli w meczu (RT)
Kurs: 3.20
Analiza:
Ciekawe widowisko szykuje się w Nowym Jorku. Zarówno Rangers jak i Panthers są mocnymi ekipami, które ostatnio są w równie dobrej formie. Kilka problemów kadrowych po stronie przyjezdnych, a moim zdaniem najbardziej boli kontuzja Bobrovskiego, który jest podstawowym bramkarzem gości i niejednokrotnie w tym sezonie ratował mecze Panthers. Na początku roku drużyny spotkały się w bezpośrednim spotkaniu, gdzie górą wyszli Rangers wygrywając 3:5 po wyrównanym pojedynku. W nadchodzącym meczu poszukam ponownie zwycięstwa gospodarzy, dodatkowo dorzucając minimum 6 goli po regulaminowym czasie, licząc że brak Bobrovskiego przyniesie wiele bramek ze strony Rangers.

220

Otrzymane punkty reputacji: +4422
L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Lazio - Milan
Typ: Milan wygra i obie strzelą
Kurs: 4,60

Analiza:

W meczu kończącym 19 kolejkę włoskiej Serie A Lazio Rzym zmierzy się z AC Milanem. Spotkanie to śmiało możemy określić mianem jednego z hitów kolejki. Lazio dotychczas zgromadziło na swoim koncie 34 punkty, Milan ma ich 38. Wydaje się, że Rossoneri muszą odnieść zwycięstwo w Rzymie, jeżeli chcą myśleć o dogonieniu w tabeli liderującego Napoli. Myślę, że w tym pojedynku górą będzie Milan, ale Lazio również trafi do siatki.
Milan nie przegrał trzech ostatnich spotkań na wyjeździe a w dwóch z nich zarówno strzelał, jak i tracił bramkę. Po ostatnim meczu wyjazdowym w 2022 roku, w którym zremisowali 0:0 z Cremonese miały miejsce wygrana 2:1 z Salernitaną i remis 2:2 z Lecce.
Za Milanem przemawiają również ostatnie spotkania bezpośrednie z Lazio. Wygrali oni bowiem 3 ostatnie mecze pomiędzy tymi ekipami.
Myślę, że chęć pościgu za Napoli sprawi, że to Milan będzie górą. Lazio jednak strzelało przynajmniej jednego gola w 5 ostatnich spotkaniach rozegranych na swoim stadionie i myślę, że będzie w stanie tę passę przedłużyć.

100

S 48,3K

sensebuk

Użytkownik
Dyscyplina: tenis AO debel
Godzina: 4:00
Spotkanie:
Chardy J / Martin F - Arevalo M / Rojer J
Typ: Chardy J / Martin F
Kurs:
2,35
Bukmacher: Totalbet
Analiza:

obie pary ida jak burza przez ten turniej, póki co przez pierwsze 3 rudny nie tracili seta, dla mnie to typowy mecz 50 na 50, dlatego w kursie 2,35 widze pewne value, francuzi na pewno nieco starsi ale jak dla mnie zawsze soldni, Chardy prowraca po kontuzji do regularnego grania, napewno w deblu bedzie upatrywał swojej szansy na sukces z szlemie i dzieki temu tez mógł wrócić do formy w singlu, gdyż napewno po takiej przerwie gra deblowa pomaga w takowych powrotach. Solidność serwisu moim zdaniem będzie tu na korzyść francuzów.

135

Otrzymane punkty reputacji: +1942
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Szachy - Tata Steel Masters
Godzina: 14:00
Spotkanie: Arjun Erigaisi - Richard Rapport
Typ: Arjun Erigaisi
Kurs: 5,40
Analiza:

Obaj zawodnicy już nie bardzo mają o co walczyć, może jedynie o jak najlepsze miejsce, w każdym razie w turnieju już nie namieszają. Obaj szachiści póki co nie mogą być zadowoleni ze swoich wyników. Richard Rapport po ośmiu rundach ma 3,5 pkt., a Arjun Erigaisi tylko 3 punkty. Obaj gracze mają ciekawy styl gry, raczej nie lubią szybkich remisów, więc to może być jedna z ciekawszych partii w tej rundzie. Potencjał obu graczy jest mniej więcej porównywalny, na chwilę obecną trochę wyższy ranking ma Richard Rapport, ale Arjun Erigaisi to jest młody, bardzo perspektywiczny szachista, który ciągle robi postępy. Ten turniej jak dotychczas nie idzie po jego myśli, ale stać go na to, żeby grając białymi powalczyć o zwycięstwo w tej partii.

100

Otrzymane punkty reputacji: +64
K 23,9K

Ko1899sa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Serie A
Godzina: 20:47
Spotkanie: Lazio - Milan
Typ: Powyżej 7.5 kartek
Kurs: 4.30

Bukmacher: Etoto
Analiza: Witam serdecznie , starcie we Wloskiej Serie A , pomiędzy Lazio , aktualnie zajmującym 6 miejsce Lazio , a wiceliderem tabeli z czerwono-czarnej części Mediolanu, a więc Milanem. Lazio marzy się walka o czołową czwórkę, ktora by im dala upragniona gre w Lidze Mistrzów, a sytuacja w tabeli czyli ostry scisk pozwala im o tym marzyć. W dzisiejszym starciu zmierzą się z drużyną w sporym kryzysie formy...Milan gra ostatnio sporo poniżej oczekiwań i atmosfera robi się trochę niepokojąca, bo o ile Napoli już może być nie do dogonienia Milan musi uważać na grupę poscigowa , bo właśnie szóste Lazio ma tylko 4 punkty straty do Milanu. Idę wlasnie w stronę kartek , bo starcie zapowiada się emocjonująco, sedzią tego starcia będzie Pan Marco Di Bello. Jak podkreślam na każdym kroku , zolte kartki bardzo często to loteria i dużo zależy od kaprysu sędziego. We wczorajszym meczu Interu z Empoli sędzią pokazal jak można nie panować nad meczem i w pierwszej połowie dal łącznie 6 kartek w tym czerwoną, a w drugiej zaledwie 2 , gdzie lokcie latały i pyskówki w stronę sędziego takiego , ze to się w głowie nie mieści i taki Hakan czy Nicolo Barella powinni za to kartki dostać, a sędzia juz im odpiszczal , co było dla mnie dziwne. Pan Di Bello średnio daje te 5 kartek , czerwonych się też napewno nie lęka, atmosfera tu będzie mega gorąca , stadion pewnie będzie wypełniony mimo meczu w środku tygodnia i mnóstwo graczy z gorącym temperamentem to wszystko sprawi , że mam nadzieje, że te 8 kartek obejrzymy. Pozdrawiam i powodzonka !

100

kudel 302,5K

kudel

Znawca - Tenis
Dyscyplina: Tenis mikst AO
Godzina: 08:30
Spotkanie: Krawczyk/Skupski - Townsend/Murray
Typ: Krawczyk/Skupski DW 2:1
Kurs: 4,50

Bukmacher: fortuna
Analiza:

Do ciekawego spotkania dojdzie w mikście. Na przeciw siebie staną pary, które w deblu czują się jak ryba w wodzie. Uważam, że spotkanie, to będzie bardzo wyrównane, gdyż jakbym miał porównać obie pary to stawiłbym znak równości. Dlatego decyduje się zagrać na spotkanie w którym będzie super tie break, a w nim zwycięsko wyjdzie para, która w tym zestawieniu ma o wiele więcej meczów rozegranych ze sobą i to może być kluczowym czynnikiem w tym wyrównanym zestawieniu.

350

Otrzymane punkty reputacji: +2674
U 0

Usunięty użytkownik 43655

Gość
dyscyplina: tenis ziemny AO
godzina: 10:15
spotkanie: Stefanos Tsitsipas vs Jiri Lehecka
typ: Jiri Lehecka
kurs: 5,75
bukmacher: Etoto

Dziwię się że nikt tego typu nie podał, jak gazeta wyborcza podaje że Lehecka wie jak wygrać to znaczy że podaje :)
A tak szczerze to Grek z nikim z topu nie wygrał i ma serię w tym sezonie samych zwycięstw. 8-0 !

https://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=2271421 - Panowie grali oficjalnie raz ze sobą ale nie na hardzie padł wynik 2:1 (indoors)

https://www.oddsportal.com/tennis/a...pen/tsitsipas-stefanos-lehecka-jiri-jqfwdsAp/ - typowania 22 na 35 daje Greka, zaś 13-tu Czecha

Pozdrawiam

100

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna/Bundesliga
Godzina: 18:30
Spotkanie: Schalke vs RB Lipsk
Typ: Superbets: Schalke powyżej 2.5 celnych strzałów + Schalke powyżej 0.5 gola + Schalke powyżej 3.5 rzutów rożnych
Kurs: 3.20
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Rozpoczynamy englische Woche, a więc angielski tydzień w Bundeslidze. Schalke zaprezentowało się bardzo dobrze przeciwko Eintrachtowi we Frankfurcie. Suchy wynik mówi o 0:3, ale kto oglądał tę rywalizację, to widział, że outsider stworzył sobie masę szans na gola. Niestety zawodzi tutaj skuteczność i jeżeli celowniki byłby lepiej ustawione, to tak naprawdę rezultat mógł pójść w drugą stronę. Szkoda, ale przerwa mundialowa była potrzebna dla nowego trenera Thomasa Reisa, który niedawno objął Königsblauen. Jest widoczna poprawa, przede wszystkim w kreowaniu swoich szans strzeleckich i gospodarze dzisiaj nie są wcale bez szans w starciu z faworytem. Fani mają nadzieję, że obudzi się wreszcie Simon Terodde, który w 2. Bundeslidze potrafi zdobywać gola za golem, a w elicie idzie mu jak po grudzie. Nowy transfer Soichiro Kozuki świetnie spisał się w swoim debiucie w Bundeslidze przeciwko Eintrachtowi. Czy Japończyk ponownie pokaże swoje wyjątkowe umiejętności?

Byki miał swoje dwie fazy w starciu z Bayernem Monachium. Pierwsza połowa należała do wielokrotnego Mistrza Niemiec, który powinien wyjść na kilkubramkowe prowadzenie. Udało się jednak powstrzymać napór Bawarczyków i w drugiej części zadawać pojedyncze ciosy. Zaraz po gwizdku Marcel Halstenberg strzelił kontrowersyjnego gola i to dodatkowo nakręciło RB Lipsk. Niestety dominacja nie została przełożona na kolejne trafienia, ale możemy śmiało powiedzieć, że przyjezdni są przygotowani do wznowienia sezonu niemieckiej ekstraklasy, a przypomnijmy, że goście biorą jeszcze udział w DFB Pokal oraz w Lidze Mistrzów, gdzie czeka na nich Manchester City. Trzeba radzić sobie bez swojej dwójki liderów Christophera Nkunku oraz Peter Gulacsi, którzy leczą kontuzje. Należy pochwalić zmiennika w bramce Janisa Blaswicha, który był pewny przy swoich interwencjach. Czy goalie powstrzyma wściekłe Schalke?

Tak jak wspomniałem wyżej, wyniki często nie odzwierciedlają przebiegu meczu. Jako że rzadko kiedy odpuszczam obejrzenie meczów Eintrachtu, to miałem okazje obserwowania Schalke na tle SGE i byłem pod wrażeniem gry Königsblauen. Po przerwie na Mistrzostwa Świata widzimy zupełnie inną ekipę z Gelsenkirchen i jestem zdania, że są w stanie utrzymać się w elicie. Myślę, ze trener Thomas Reis to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Stawiam na Superbets w stronę outsidera. Ciekawą statystyką jest fakt, że RB Lipsk w każdym spotkaniu wyjazdowym w tej kampanii tracił przynajmniej 1 gola. Uważam, że Schalke będzie mocno zmotywowane, aby u siebie się przełamać. We Frankfurcie tworzyli sobie wiele groźnych szans i zabrakło przysłowiowego farta, aby napocząć rywali. Oby tym razem było inaczej. Liczby rzutów rożnych Königsblauen u siebie to: 2, 8, 3, 8, 4, 1, 4. Nawet w starciu z Bayernem Monachium przed przerwą mundialową udało się pokryć linię kornerów. Dokładam do tego gola i celne strzały, bo ich gra bardzo podobała mi się we Frankfurcie. Liczę na odważną grę ze strony podopiecznych Thomasa Reisa.

100

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Koszykówka - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Baxi Manresa - Lietuvos Rytas Wilno
Typ: 2
Kurs: 3,35
Bukmacher: LVBET
Analiza:
Pierwsze spotkanie w grupie J gdzie jest jeszcze turecki zespół Bahcesehir i niemiecki Telekom Basket Bonn. Dla mnie kursy w tym spotkaniu są przesadzone. Manresa nie gra w tym sezonie nic wielkiego:
Screenshot_20230124_094355.jpg
W lidze hiszpańskiej ten zespół zajmuje odległe 16 miejsce mając tyle samo punktów co dwienostatnie drużyny zagrożone spadkiem. Owszem liga a europejskie puchary to dwie oddzielne bajki ale Lietuvos nie jest tak słaby jakby wskazywały wystawione na ten mecz kursy. Drużyna z Litwy jest napewno mocnym zespołem i spokojnie stać ich tutaj na wygraną. Manresa już w tym sezonie przegrywała u siebie ze słabszymi kadrowo zespołami od Lietuvosu. Do tego w ostatnim meczu z Malagą kontuzji doznał Waczyński o czym możecie poczytać pod tym linkiem:
https://www.acb.com/articulo/ver/385023-adam-waczynski-sera-baja-para-los-proximos-partidos.html

100

K 75,7K

krzepki89

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej Na Lodzie - 1 Liga Kazachstan
Godzina: 14:00
Spotkanie: Snezhyne Barysy - Karaganda
Typ: 1.tercja Snezhnye Barsy Nur Sultan liczba goli później 0.5 liczba goli w 1 tercji
Kurs: 1,49
Analiza: Dziś zabieram Państwa do zimnego Kazachstanu, gdzie powoli rozgywki dobiegają końca.Spotkanie b2b jak to zazwyczaj bywa w hokeju w Kazachstanie. Wczoraj goście wygrali 0-5 , jednak kursy na handicapy , albo np 5 bramek gości dość niskie 1,39 na over 4,5 gola , dlatego idę w drugą stronę, mianowicie brak goli gospodarzy w 1 tercji. Gospodarze to zespół który strzelił tylko 48 bramek w 37 meczach , a stracił ich 170 i zdobył tylko 9 pkt. W zespole sami Kazachowie z ich akademi ze stolicy kraju Nur Sultan, rzadko który z tych graczy przekracza 20 lat. Liczę , że goście się nie rozluźnią i nie pozwolą zdobyć gospodarzom bramki w 1 tercji dlatego pobieram ten kurs, ewentualnie dla bardziej odważnych under 1,5 gola gospodarzy po kursie 1,88 w całym meczu.

mecz do obejrzenia pewnie na YT , zieloności

49

Otrzymane punkty reputacji: +749
piekarz 1,9K

piekarz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, League One
Spotkanie: Ipswich - Morecambe
Typ: pierwsza połowa lub mecz - Morecambe (podwójna szansa 2-2)
Kurs: 6
Analiza:

Na dziś wybrałem spotkanie angielskiej 3. ligi pomiędzy Ipswich Town, a Morecambe FC. Uwielbiam grać na autsajderów i w codziennej ofercie szukam typów, aby tzw. pewniak, obrócił się w niespodziankę. Na dziś wynalazłem kilka ciekawych, ale tu na forum postanowiłem wybrać te oto zdarzenie. Ipswich w tabeli zajmuje 3. miejsce, a goście 21. Różnica jest ogromna, z tym że gospodarze jakby ostatnio bez formy, nie wygrali od 4 spotkań i stracili miejsce gwarantujące bezpośredni awans na rzecz ekipy Sheffield Wednesday. Morecambe przeciwnie, ostatnie 3 spotkania wygrali i są bliscy opuszczenia strefy spadkowej. Biorąc pod uwagę powyższe - stawiam, że przyjezdni zdołają prowadzić do przerwy, albo i wygrają mecz. Nie takie rzeczy się już działy ;) Powodzenia.

100

bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Irlandia Północna
Spotkanie: Larne - Portadown
Typ: over 3,5
Kurs: 2,06
Bukmacher: Betclic
Analiza: No to walczymy dalej. Jak dobrze pójdzie to typ powinien wejść. Gospodarze przed szansą wskoczenia na fotel lidera a goście...cóż czerwona latarnia ligi tylko 5 uciułanych punktów i nie wróżę im tutaj sukcesu a bagaż paru goli. Aż 4 na 5 bezpośrednich meczów kończyło się over 3,5 i myślę że dzisiaj będzie podobnie jak nie więcej. Goście forma tragiczna aż 57 straconych goli na wyjazdach regularne baty - co tu dużo mówić, gospodarze podwójnie zmotywowani, ruszą od samego początku goście nie grają o nic więc myślę że to wejdzie. Powodzenia:)

100

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna/Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Hoffenheim - VFB Stuttgart
Typ: Hoffenheim / BTTS
Kurs: 3,85
Analiza:

Obie drużyny dzieli trzy punkty na dole tabeli Bundesligi, ale Stuttgart zajmuje miejsce w barażach o utrzymanie.
Po zanotowaniu trzech kolejnych porażek przed przerwą zimową Hoffenheim chętnie rozpocząłby drugą fazę sezonu z pozytywnym akcentem, ale zakończyło się to czwartą porażką z rzędu w Berlinie z miejscowym Unionem 3:1. To sprawia że dzisiejsza konfrontacja dla obydwu ekip jest bardzo istotną , a miejscowi za wszelką cenę muszą szukać wygranej. " Wieśniaki" mają katastrofalny bilans ostatnich 6 -ciu ligowych potyczek w których 5 razy przegrali i raz zremisowali. Po wygraniu zaledwie jednego z ostatnich 10 meczów ligowych , notując po drodze trzy remisy i sześć porażek – podopieczni Andre Breitenreitera mają cztery punkty przewagi nad miejscami, które automatycznie spadają z ligi.

Nie da się ukryć, że Stuttgart wygrał tylko trzy z 16 meczów w Bundeslidze w tym sezonie, ale podopieczni Bruno Labbadii zanotowali trzy zwycięstwa i trzy porażki w okresie poprzedzającym mistrzostwa świata, pokonując VFL Bochum 4:1, a następnie wygrywając z Augsburgiem i Herthą B. W kolejce rozpoczynającej rundę rewanżową ugrali punkt w domu z Mainz 1:1. Dzisiaj nie stoją na straconej pozycji i myślę że stać ich na zdobycie gola ale faworytem do wygranej dla mnie są miejscowi.

W ekipie gospodarzy będzie mógł zadebiutować od pierwszej minuty nowo pozyskany z OGC Nice Duńczyk Kasper Dolberg który w Berlinie zaliczył 23 minuty wchodząc z ławki rezerwowych. Czy juz dzisiaj wpisze sie na listę strzelców cuięzko powiedzieć , niemniej pozyskanie tego gracza ma wpłynąć korzystnie na silę ofensywną ekipy.

100

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Niemcy, Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Hertha Berlin - Wolfsburg
Typ: Wolfsburg DNB
Kurs: 1.79
Analiza:

Witam , dziś mamy wtorek , 24 dzień stycznia . Tego dnia rozegrane zostaną 4 spotkania 17 kolejki niemieckiej Bundesligi . W ostatni weekend rozgrywki wznowiły sezon , i już na tygodniu jest kolejna kolejka . Czeka nas sporo emocji , mnie najbardziej interesuje mecz z 20:30 , w którym zagrają Hertha Berlin oraz VfL Wolfsburg . Moim typem jest wygrana gości , a w przypadku remisu mamy zwrot stawki . Herta zajmuje przedostatnie , 17 miejsce . Wygrała zaledwie 3 mecze , 5 razy remisowała i doznała 8 porażek . W ostatniej kolejce ulegli na wyjeździe innej ekipie z dołu tabeli , VfL Bochum 1:3 , wobec czego sytuacja Herthy się pogorszyła . Dziś piłkarzy Herthy Belin czeka zdecydowanie gorsze zadanie . Wolfsburg zajmuje 7 miejsce , i z pewnością będzie walczył o miejsce gwarantujące europejskie puchary . Będący na drugim miejscu Eintracht Frankfurt ma 30 oczek , o 4 więcej od Wolfsburga . Wolfsburg bardzo dobrze zaczął rozgrywki po przerwie . W meczu u siebie rozgromił SC Freiburg aż 6:0 . Wolfsburg miał sporą przewagę w tym meczu , oddał aż 12 strzałów , z czego 10 było celnych . Myślę , że Wolfsburg jest dziś w stanie wygrać , typuję gości , w przypadku remisu mamy zwrot stawki .

79

Otrzymane punkty reputacji: +869
black-star 54,3K

black-star

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Narodów Afryki
Godzina: 17:00
Spotkanie: Mauretania - Mali
Typ: powyżej 3.5 gola
Kurs: 6,5
Bukmacher: LVBet
Analiza:

Mecz o awans, a żadna drużyna nie może być w tej chwili go pewna. Jeżeli ten mecz ktoś wygra, to zwycięzca zagra dalej. Drużyna Mali ma serce do walki, w ostatnim meczu na tych mistrzostwach odrobiła spore straty z Angolą ostatecznie remisując 3:3. Obydwie drużyny maja długą serię spotkań bez porażki. Faworytami wydaje się Mali, ale Mauretania nie przegrywa już od 13 spotkań i jak najbardziej uważam, że będą w stanie tutaj powalczyć. Stawka jest bardzo wysoka. Obydwa zespoły są bardzo dobrze przygotowane i myślę, że zaryzykują w tym meczu ofensywę.

100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom