>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23 października 2010r. (sobota)

Status
Zamknięty.
belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Aberdeen FC - Hibernian FC
Typ: Hibernian
Kurs: 3.00
Bukmacher: bet-at-home
Analiza: Czas Marka McGhee na ławce trenerskiej The Dons powinien już po tej kolejce dobiec końca, gdyż po tym, co prezentują w tym sezonie (nie tylko ligowym, gdyż nie wolno zapominać o kompromitacji w Lidze Europejskiej) popularne Owce (4 porażki w 5 ostatnich kolejkach), nie sądzę, by byli w stanie w dzisiejszym meczu z The Hibees wywalczyć jakieś punkty, a sam McGhee najwyraźniej swój dość długi staż (jak na osiągane wyniki) na Pittodrie (które pod jego wodzą przestało być już dla rywali twierdzą trudną do zdobycia) zawdzięcza jedynie swojemu nazwisku i zasługom dla klubu w okresie jego największej świetności.
Co prawda zespół z Edynburga w ligowej tabeli wyprzedza Aberdeen jedynie o punkt i już nie raz w tym sezonie zdążył wprowadzić kibiców w konsternację, to widać, iż rzeczy na Easter Road zmierzają w dobrym kierunku. Ze stanowiska menedżera zwolniono Johna Hughesa, który najwyraźniej okazał się za słaby na tak duży klub (jak na szkockie warunki;)) i zastąpiono go w tym tygodniu Colinem Calderwoodem, który przeniósł się do Edynburga z Newcastle. Młody trener, z jasnym umysłem, w nowej lidze (w Anglii potrafił osiągnąć niemałe sukcesy, gdyż dwukrotnie z prowadzonymi przez siebie drużynami awansował z nimi o klasę rozgrywkową wyżej!), którą z pewnością potraktuje jako ciekawe wyzwanie, któremu zechce sprostać z jak najlepszym skutkiem... Poza tym gra Hibernianu zaczyna w końcu jakoś wyglądać.
Typuję drugie z rzędu zwycięstwo zespołu ze stolicy, który w połączeniu z tzw. &quot;efektem nowej miotły&quot; powinien zacząć odrabiać stratę do czołówki i wkrótce powrócić na należne mu miejsce... ⛔100

mgti 35

mgti

Użytkownik
Spotkanie: Górnik Łęczna v Podbeskidzie Bielsko Biala
Typ: Podbeskidzie -1,5
Kurs: 4,40
Buk:bet365
Analiza: Witam dziś dojdzie do spotkania w ramach polskiej 1 ligi w piłce nożnej. Zmierzą się drużyny które wg tabeli grają o : Łęczna o utrzymanie się w środkowej części tabeli oraz podbeskidzie grające o awans do ekstraklasy. Ostatnio podbeskidzie zostało zatrzymane, ale czy na długo - nie wydaje mi się. Wygrał z nimi Piast, co dało ŁKS-owi 1 miejsce w tabeli. Podbeskidzie spadło na 2 lokatę, Myślę jednak że znów czeka ich zwycięstwo, coś koło 2-0.
I Liga Podbeskidzie vs. Warta P. Z - 2:0
I Liga Piast G. vs. Podbeskidzie P - 2:1
I Liga Podbeskidzie vs. Dolcan Z - 2:0
I Liga Pogoń vs. Podbeskidzie Z - 1:3
Puchar Polski Podbeskidzie vs. Piast G. Z - 2:0
I Liga Podbeskidzie vs. Flota Ś. Z - 2:1
I Liga Sandecja vs. Górnik Ł. P - 2:0
I Liga Warta P. vs. Górnik Ł. R - 1:1
I Liga Górnik Ł. vs. Piast G. R - 1:1
I Liga Dolcan vs. Górnik Ł. Z - 0:1
I Liga Górnik Ł. vs. Pogoń P - 1:3

⛔100

mpm1990 18

mpm1990

Użytkownik
Spotkanie: Górnik Łęczna - Podbeskidzie Bielsko Biała
Typ:2
Kurs:2,40
Buk:Expekt
Witam, dziś Podbeskidzie wicelider tabeli podejmuje gospodarza tego spotkania Górnika z Łęcznej. Podbeskidzie jest bardzo skupione przed tym meczem iż ŁKS wygrał w Czwartek z Odrą 2:0 i aby powrócić na fotel lidera podbeskidzie musi to spotkanie wygrać. Ostatnie 3 mecze podbeskidzie z Górnikiem nie potrafiło sobie poradzić ale porównując formę obydwu zespołów na chwile dzisiejszą jest to walka między dawidem a goliatem.
Podbeskidzie w tym sezonie przegrało tylko 1 spotkanie a moim zdaniem był to zwykły wypadek przy pracy. Uważam że podbeskidzie wygra min. 1 bramką co nie oznacza że nie zaryzykowałbym tego spotkania z handi.
⛔100

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
Spotkanie: Spartak Nalchik - Tom Tomsk
Typ: X
Kurs: 8.00 kurs z godziny 14:10
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Goście Tom Tomsk ostatnio w lidze zremisowali ze Spartakiem Moskwa co dało im 5 punktów przewagi nad strefą spadkową na 6 kolejek do końca rozgrywek.Dzisiaj upatruje w tym spotkaniu remis z dwóch powodów - Drużyna w roli faworyta nie potrafiła sobie radzic z drużynami zajmującymi dolne rejony tabeli , zbyt duża presja na nich widocznie ciąży a dochodzi do tego możliwośc wystapienia w europejskich pucharach marzenie nie jednego pilkarza.Po drugie kursy dnia dzisiejszego jak byly okolo godziny 12:00 w okolicach 1.60 spadly do UWAGA 1.16 . Nie cierpie grac masowych spotkan a tutaj wypatruje podstęp w którym obie drużyny po dzisiejszym meczu podzielą się punktami a mecz wg mnie zakonczy sie remisem 1:1 - Pozdrawiam i Polecam

⛔100

S 381

szczurek

Użytkownik
Spotkanie: AS Saint-Etienne - SM Caen
Typ: 1
Kurs: 1,85
Bukmacher: Bwin
Analiza: W 10 kolejce francuskiej Ligue 1, zagrają ze sobą beniaminek z Caen, i jedna z rewelacji sezonu - Saint Etienne. Les Verts to bardzo utytułowana drużyna, ze wspaniałą historią i rzeszą wiernych kibiców. Ostatnie sezony były bardzo rozczarowujące w ich wykonaniu, drużyna plątała się w środku tabeli. Teraz jednak Zieloni grają naprawdę dobrze, przyjaźnie dla oka, ofensywnie. Skutecznością imponuje młody Dmitri Payet, z ośmioma golami na koncie prowadzi w tabeli strzelców. Oprócz Payeta, świetnie radzą sobie inni gracze, do tej pory mniej znani, a teraz wyrastają na gwiazdy Ligue 1, np. Blaise Matuidi, Gonzalo Bergessio, czy Emmanuel Riviere. Caen to beniaminek, który przeciętnie radzi sobie w najwyższej klasie rozgrywkowej. Trzy zwycięstwa, cztery remisy i dwie porażki to całkiem niezły bilans jak na beniaminka. Drużyna mało strzela, i mało traci. Bilans 8:8 po 9 meczach daje im średnią 0,88 bramki strzelonej i straconej na mecz. Co ciekawe, drużyna w meczach z faworytami do tytułu regularnie zdobywa punkty. Pokonała Marsylię (2:1), Lyon (3:2), zremisowała z Bordeaux (0:0) i Auxerre (1:1). Słabo sobie radzi natomiast ze słabszymi, porażka 0:2 z Brestem, 1:2 z Valenciennes. Jak zakwalifikować to w kontekscie meczu z ASSE? Sam nie wiem. Wydaje mi się jednak, że Zieloni poczuli krew, i wobec słabszej formy faworytów, mogą poczuć zapach mistrzostwa, albo chociaż gry w Lidze Mistrzów. A do tego są im potrzebne takie zwycięstwa jak dzisiaj.
⛔100

kolti 103

kolti

Użytkownik
Spotkanie: Wisła Kraków - Lechia Gdańsk
Typ: DW 1:0, 2:0 lub 3:0
Kurs: 2.50
Bukmacher: Gamebookers
Analiza:
Dzisiaj w naszej ekstraklasie odbędzie się bardzo ciekawy mecz, Wisła Kraków podejmie na własnym stadionie bardzo dobrze spisującą się jak do tej pory drużynę Lechii Gdańsk. Wisła Kraków w tabeli ligowej plasuje się dopiero na pozycji: 8 mając na swoim koncie 12 punktów: 3 zwycięstwa, 3 remisy oraz 3 porażki. Stosunek bramkowy jaki osiągnęła Biała Gwiazda wynosi 8:9. Mimo, że Wisła Kraków ma na swoim koncie 3 porażki, to żadna nie została odniesiona na własnym obiekcie. Mecze u siebie w Krakowie, z czego tylko ostatni tak naprawdę u siebie w Krakowie a nie na Suchych Stawach wyglądają następująco: 2:2 z Koroną Kielce, 2:1 z Polonią Bytom, 1:0 z Arką Gdynia oraz 0:0 ze Śląskiem Wrocław. Lechia Gdańsk to natomiast zespół, który w ligowej tabeli plasuje się wysoko, bo na pozycji 3, przez ten czas Lechiści zdobyli 17 punktów: 5 zwycięstw, 2 remisy oraz 2 porażki. Jednak aż 6 z 9 meczy rozegrali w roli gospodarza w Gdańsku. Na wyjeździe zespół ten w 3 spotkaniach zdobył 4 punkty: 1:1 z Polonią Bytom, 0:1 z GKS-em Bełchatów oraz 3:0 z Legią Warszawa. Dzisiaj jest dzień w którym Wisła się przełamuje i rozegra naprawdę dobre spotkanie, nie tracąc przy tym gola myślę, że wynik 1:0 lub 2:0 ma wielkie szanse powodzenia.
⛔100

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
Spotkanie: Real Madrit - Racing Santander
Typ: 1/1
Kurs: 1.42
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Dzis o godzinie 20.00 na Santiago Bernabeu w Madrycie przepełniony gwiazdami Real zmierzy sie z Racingiem Santander. Jose Mourinho, zapowiedział, że wygra przynajmniej dwoma bramkami, bo inaczej to będzie jakby mała ,,porażka&quot;. Ósma kolejka Primera Division to konfrontacja pierwszej drużyny w tabeli, która nie przegrała jeszcze meczu w jesiennej rundzie i z dorobkiem 17 punktów wyprzedza o ten jeden Villareal. Natomiast Racing zajmuje dopiero szesnastą lokatę z dorobkiem zaledwie 7 punktów po 7 meczach, także bilans bramkowy 4-8 (-4) pokazuje, że tracą oni dwa razy więcej bramek niż strzelają. Uważam, że mecz zakończy się wynikiem 3:0, a do przerwy ,,królewscy&quot; strzelą 1 lub 2 bramki. Ostatnie mecze Realu to coraz lepsza gra i rezultat, zaczęło się od 6:1 z Deportivo, następnie było 4:1 z Malagą, potem 2:0 z Milanem i uważam, że czas na 4 zwycięstwo z rzędu. Liczę także na dobrą strzelecko grę Cristiano Ronaldo oraz Gonzalo Higuaina. Według mnie Santander nie po to trenuje, by zadawalać się remisami i o jedną pozycję wyżej w tabeli nad strefą spadku, ale żeby wygrywać. Myślę, że Miguel Ángel Portugal, postawi na atak, mimo że Real powinien sobie spokojnie poradzić z rywalem. Początek spotkania o 20.00. Zapraszam.
✅42

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Spotkanie : Górnik Łęczna - Podbeskidzie Bielsko Biała (-0.5) .
Typ : 2
Kurs : 2.40
Buk : Bet365
Analiza : Witam . Dziś o godzinie 19:15 rozpocznie się spotkanie po między drugim zespołem ligi czyli Podbeskidziem a gospodarzami a mianowicie Górnikiem z Łęcznej . Faworytem są zdecydowanie przyjezdni którzy w tym sezonie idą jak burza . Ich bilans prezentuje się następująco : 9-2-1 . A drugie miejsce mają tylko dlatego że ich najważniejszy rywal czyli ŁKS Łódź w tygodniu wygrał . Jeśli dziś drużyna z Bielska wygra to awansuje na fotel lidera po 3 dniach przerwy . Łęczna to taki typowy średniak ligowy . Mogą się pochwalić następującym bilansem : 4-2-6 i bramkami 11-17 . Jak dla mnie typ w miarę dobry na dzisiejszy wieczór . Liczę na wygraną Podbeskidzia przynajmniej 2:0 , ponieważ na pewno ich stać na taki wynik z 12 zespołem 1 Ligi Polskiej . PozdrAwiam .
⛔100

M 4

magdalena1984

Użytkownik
Spotkanie:Real Madryt-Santander
Typ: rzut karny będzie przyznany w regulaminowym czasie
Kurs:3.1
Bukmacher:expekt
Analiza ???? ziś na Santiago Bernabeu Real zmierzy się z Rancingiem Santander i zdecydowanym faworytem spotkania są gospodarze.Nikt chyba nie mysli o jakiejkolwiek wpadce Królewskich którzy pod wodzą Jose Mourinho jest liderem primiera division.Real gra coraz lepiej i strzela coraz więcej bramek w dwoch ostatnich meczach zdobyl 10 bramek,równie dobrze zaprezentowali się we wtorek w lidze mistrzow pokonując w Madrycie Milan 2:0.Santander ma 10 punktów mniej niż Real i zajmuje 16 miejsce w tabeli.Mozna liczyć dziś na dobre widowisko bogate w bramki ,CR7 znowu strzela bramki .Real będzie nacierał i przy frustracji przeciwników jakiś faul w polu karnym nie jest wykluczony
✅210

S 0

synth

Użytkownik
Spotkanie : CF Valencia - RCD Mallorca (0:1)
Typ : 1
Kurs : 2.20
Bukmacher : BAH
Analiza :
Dzisiaj o godzinie 22 : 00 zostanie rozegrany mecz pomiędzy bardzo dobrą obecnie Valencią a słabą w porównaniu do tamtego sezonu Mallorcą. Gospodarze na własnym stadionie mają bilans 2-1-0 zaś Mallorca bardzo słaby bilans 0-1-2 z bramkami 1:6 . Wydaje mi się , że Valencia jest w stanie to spotkanie wygrać przynajmniej dwoma bramkami i pewnie będą chcieli odpracować porażkę sprzed tygodnia.

Pozdrawiam
⛔100

pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Spotkanie: Sochaux v Tuluza
Typ: Tuluza - Tuluza
Kurs: 5
Bukmacher: Bet365
Analiza: Zdecydowałem się na taki typ, gdyż uważam, iż po serii słabszych mecz piłkarzy z Tuluzy teraz nastąpi przełamanie. Warto przypomnieć, iż goscie w pierwszych czterech meczach zainkasowali komplet punktów. Następnie przyszły słabsze mecze i aktualnie 8 pozycja w Ligue 1. Gospodarze to 10 drużyna francuskiej ekstraklasy. Potrafią co prawda wykorzystać atut własnego boiska, ale przypomne że w ostaniej kolejce ulegli 2:0 Montpellier. Podsumowując, patrząc na wyniki meczów między tymi drużynami w przeszłości, widać że goście mają szanse na zwycięstwo. Każda seria musi się skończyć.
✅400

B 4

bot_13

Użytkownik
Spotkanie: Fiorentina - Bari
Typ: 1
Kurs: 1.9
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
O godzinie 20:45 rozpocznie się 8 kolejka ligi włoskiej między Fiorentiną, a Bari. Gospodarze tego spotkania prezentują obecnie bardzo słabą formę. W dotychczasowych pojedynkach zdobyli tylko 5 pkt, a ich bilans to (1-2-4). To bardzo słabo jak na tą drużynę. W ostatniej kolejce grali z Sampdoria z która ulegli na wyjeździe 2-1, prowadząc do 81 min. 0-1. Zapewne zabrakło szczęścia do dowiezienia wyniku do końca. Bari nie spisuję się lepiej od gospodarzy. Do tej pory zdobyli 8 pkt, a ich bilans to 2-2-3. Moim zdaniem dziś gospodarze się przebudzą i ograją Bari. Gospodarze będą pewnie chcieli zrekompensować się za ostatnio wpadkę i przed własną publicznością pokazać że są lepsi od gości.
✅90

V 0

vaga

Użytkownik
Spotkanie: River Plate - Racing Club
Typ: 2
Kurs: 3.74
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
O 21.20 dojdzie do pojedynku między dwoma wyrównanymi zespołami w argentyńskiej Primera Division. Bez bicia przyznam się, że trochę przespałem kolejną sobotę i trzeba kombinować z typami, a najlepiej z typami o dość wysokich kursach, jednak mecz wydaje mi się całkiem, całkiem. River Plate zajmuje obecnie 8 miejsce w tabeli, Racing miejsce 9. Ostatnio jednak gospodarze mają gorszą passe, co by nie powiedzieć, że gra im nie wychodzi - 4 remisy z rzędu i to z zespołami z nie najwyższej półki i przegrana. Mam nadzieje, że dzisiejszy mecz nie będzie swojego rodzaju meczem na przełamanie, a Racing wyjdzie dobrze przygotowany do tego pojedynku i udowodni, że na wyjazdach też potrafi sobie dobrze radzić, obym się nie mylił. No właśnie, bo jedyne co może martwić to fakt, że Plate gra na swoim boisku dobrze, w tym sezonie zawodnicy nie przegrali jeszcze ani jednego spotkania, a Racingowi na wyjazdach nie wychodzi, 3 porażki i 1 zwycięstwo nie wygląda ciekawie. Długo zastanawiałem się, czy nie puścić meczu z handicapem 0:1,ale żyje się raz, a kurs jednak kusi, a szanse są.
⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom