>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 23.05.2013 (czwartek)

Status
Zamknięty.
mk21 233

mk21

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, SZWECJA: Superettan
Spotkanie : Landskrona - Falkenbergs
Typ: Falkenbergs
Kurs: 2.96
Bukmacher: Pinnacle Sports
Analiza:
Dziś o godzinie 19.00 rozpocznie się spotkanie ligi szweckiej. Na boisku zmierzą się drużyny Landskrona i Falkenbergs. Zagram przeciwko bukmacherom i moim faworytem w tym meczu są goście. Piłkarze Falkenbergs są aktualnie na drugim miejscu w tabeli, a gospodarze zajmują dwunastą pozycję. W siedmiu meczach goście zgromadzili na swoim koncie 16 punktów, a ich bilans to 5-1-1. Natomiast Landskrona spisuje się jak narazie słabo, bo w siedmiu spotkaniach zgromadzili zaledwie 8 oczek (2-2-3). W bramkach również lepszy bilans mają gracze przyjezdnych 10-7, a miejscowi 7-11.
Pojedynki bezpośrednie: LANDSKRONA (gospodarz) - FALKENBERGS
13.08.12 SUP Landskrona - Falkenbergs 2 : 1
18.07.11 SUP Landskrona - Falkenbergs 0 : 2
11.05.10 SUP Landskrona - Falkenbergs 2 : 1
07.06.09 SUP Landskrona - Falkenbergs 1 : 3
Jak widać w ostatnich bezpośrednich meczach ligowych raz wygrywała drużyna gospodarzy, a raz gości. Patrząc na te mecze możemy wywnioskować , że dziś czas na ligową wygraną Falkenbergs ;)
Ostatnie mecze: FALKENBERGS
17.05.13 SUP Falkenbergs - Brage 2 : 1
12.05.13 SUP Assyriska FF - Falkenbergs 4 : 1
05.05.13 SUP Falkenbergs - Örebro 1 : 1
25.04.13 SUP Falkenbergs - Hammarby 1 : 0
21.04.13 SUP Värnamo - Falkenbergs 0 : 1
Ostatnie mecze: LANDSKRONA
20.05.13 SUP Hammarby - Landskrona 1 : 0
13.05.13 SUP Landskrona - Värnamo 2 : 1
07.05.13 SUP Ljungskile - Landskrona 3 : 0
28.04.13 SUP Landskrona - Orgryte 2 : 4
20.04.13 SUP Östersunds - Landskrona 2 : 2
Podsumowując myślę, że dziś spotkanie będzie wyrównane, ale mimo wszystko gram na gości. Polecam i powodzenia! ;)
⛔ 100

michal1707 27

michal1707

Użytkownik
Tenis, ATP Nice
Gael Monfils - Robin Hasse
Monfils wygra 2:0
2,10
Bet365
Dziś około godz. 20 pojedynek między sobą stoczą Gael Monfils z Robinem Hasse. Faworytem bokmacherów jest Francuz i ja również uważam, że sobie poradzi wygrywając bez straty seta.
Monfils, grający w dodatku u siebie co również powinno dać jakąś przewagę, ma serię 7 zwycięstw (wszystkie na kortach we Francji). Myślę, że przed French Open chce złapać jak najlepszą formę więc nie odpuści tego turnieju, a wręcz będzie się chciał rozprawić z przeciwnikiem szybkim 2:0.
Hasse również radzi sobie nieźle w ostatnich spotkaniach, ale jak już przychodzi rywalizować z lepszym zawodnikiem, jak ostatnio z Tsongą i Robredo, to przegrywa bez ugrania choćby seta.
Myślę, że Gael Monfils od początku przejmie inicjatywę w meczu i co najmniej po jeden raz przełamie przeciwnika w obu setach, nie tracąc przy tym swojego podania.
✅ 110

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 55

mypy79

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Tweede Klasse (play-off). Belgia.
Spotkanie: White Star Woluwe - Wasterlo.
Typ: 1X.
Kurs: 1,91.
Bukmacher: bWin.
Analiza: Awaria systemu sprawiła, że nie było mnie kilka dni. Straciłem nieco punktów, ale swoje i tak zarobiłem. :razz: A skoro już ze sprzętem jest wszystko OK, to na dziś proponuje baraże w Belgii.
Mecz o &quot;pietruszkę&quot;. Wasterlo chętnie zakończyłoby ten nie udany sezon i nie zdziwię się, jak dziś ponownie zawiedzie. Na pewno jest drużyną lepszą, ale czy oby bardziej zmotywowaną?
White Star walkę w barażach może uznać za olbrzymi sukces. Od samego początku wiadomo było, że &quot;kariery&quot; nie zrobi - nie mniej wskazane byłoby zakończyć ten etap sezonu ze zwycięstwem na koncie. A gospodarze predyspozycje ku temu mają. Nie bez kozery na drugoligowym froncie legitymują się jednym z najlepszych domowych bilansów w lidze (11-2-4).
Myślę, że dziś wykorzystają atut własnego terenu i na pożegnanie sezonu urwą punkty Wasterlo, z którym w play-off już udało im się zremisować. Bo nie sądzę, aby przyjezdni przypomnieli sobie, jak gra się w futbol tym bardziej iż kurs na... gospodarzy to 4,40. :grin: Bez żadnych podtekstów of course. :razz:
Dla &quot;spokojności&quot; gram z podpórką, bo nie od dziś wiadomo, że pierwszoligowcom trudno gra się na boiskach ekip niżej notowanych. Szczególnie, kiedy mają &quot;coś&quot; do udowodnienia. :spokodfhgfh:
Moje TyPy w maju:
11 typów: 8 ✅ - 3 ⛔
⛔ 100

M 1

marcustyper

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - NIEMCY: Bundesliga - Spadek
Spotkanie: Hoffenheim - Kaiserslauten
Typ: Hoffenheim
Kurs: 1,90
Bukmacher: Expekt
Analiza: Witam serdecznie. Dzisiejszy typ będzie typem z ligi niemieckiej. A dokładnie dwie drużyny walczące o wyjscie ze spadku, Hoffenheim z Kaiserslauten.
Jak ostatnio widzieliscie, Hoffenheim bardzo dobrze walczył na wyjezdzie z Dortmundem, gdzie wygrał 2:1. Dortmund dobra drużyna, jak sami widzicie po Lidze Mistrzów gdzie doszli na sam szczyt. Hoffenheim bardzo się stara i to widać. Myśle ze Kaiserslauten choć by bardzo chciało, nie wygra z drużyną Markusa Babbela. Jestem pewny tego typu, można smiało stawiać dużą kwote. Czemu? Kurs jest naprawdę wysoki, a mecz jest w 100% wygrany dla gospodarczy. Mimo tego że nie radzą sobie znakomicie u siebie, Kaiserslauten nie umie grać na wyjazdach.
✅ 90

Otrzymane punkty reputacji: +1
hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Wydarzenie: Piast Gliwice - Korona Kielce
Typ: BTS
Kurs: 2.00
Bukmacher: WH
23.05.2013 20:45

Analiza:
Dziś zaczynamy kolejną dwudziestą ósmą kolejkę w T-mobile ekstraklasa.Gospodarze premiowani awansem obecnie do gry w europejskich pucharach zagrają z ósmą drużyną w tabeli a więc ze środka tabeli.Ciekawie się to będzie zapowiadało gdyż Pist gra o europejskie puchary i z pewnością będzie chciał za wszelką cenę wygrać.Są blisko osiągniecia tego historycznego wyczynu.Myślę jednak że Korona tak łatwo nie odpuści.Po efektownym ostatnim zwycięstwie dziś będzie dążyła aby zdobyć bramkę i sądzę że im to się uda.Gospodarze chcący wygrać to spotkanie także będą musieli strzelić przynajmniej o jedną więcej więć sądzę że także strzelą na własnym stadionie.Kurs na both team score jest dość wysoki ale myślę że warty zaryzykowania dlatego też stawiam na niego.
✅ 100

Otrzymane punkty reputacji: +3
marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Polska, godz 20:45
Piast Gliwice (-1 AH) - Korona Kielce
TYP: 1
KURS: 3,11
BUK: Pinnacle
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 20:45 rozpocznie się 28 kolejka ligi Polskiej a ja wybrałem mecz pomiędzy zespołem Piasta z zespołem Korony. Mecz jak dla mnie bardzo ciekawy ponieważ do końca zostały 3 kolejki a Piast walczy o Ligę Europejską natomiast Korona nie walczy o nic bo jest bezpieczna w środku tabeli.
Piast znajduje się na 3 pozycji z dorobkiem 44 oczek i ma tylko 1 punkt przewagi nad Śląskiem Wrocław a więc muszą walczyć o to aby nie stracić tak dobrej pozycji. Na własnym stadionie rozegrali oni w tym sezonie 13 meczy w których to 5 meczy wygrali, 4 mecze zremisowali i 4 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 15 goli i tyle samo bramek stracili. W ostatnich 5 meczach zdołali oni 3 mecze wygrać i 2 mecze zremisować a więc ostatnio bardzo dobrze się prezentują.
Natomiast goście tego meczu w lidze są na bezpiecznej 8 pozycji z dorobkiem 34 oczek. Na wyjeździe rozegrali oni 13 meczy w których to 4 mecze zremisowali i 9 meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 7 goli i stracili 24 bramki. A więc jak widać na wyjeździe spisują się bardzo źle. W ostatnich 5 meczach zdołali 2 mecze wygrać i 2 mecze przegrać oraz 1 mecze zremisowali. A więc słabo grają ostatnio.
Moim skromnym zdaniem gospodarze wygrają ten mecz pewnie i sądzę że nawet z handicapem a więc tak postawię.​
⛔ 100

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Piast Gliwice - Korona Kielce
Typ: dw. 2-2
Kurs: 12.0
Buk: Bet-at-home
Analiza: Myslałem nawet nad graniem na Koronę, ale jednak chyba Piast jest zbytnio zdeterminowany na puchary by po meczu mieć zero punktów. Korona niby bez Korzyma, ale myślę, że oni już mieli tyle pecha na wyjazdach że teraz wcale nie muszą grać dobrego meczu żeby szczęscie sie do nich usmiechnęło. Gola powinni strzelić. Liczę na dwa. Oni naprawde grali kilka razy dobrze na wyjazdach, ale troche bez głowy, chlodnej kalkulacji. Teraz, im bliżej sezonu, ciesnienie powinno z nich zejść i powinni być bardziej skuteczni. Tym bardziej, że ostatnie wysokie zwycięstwo musiało ich podbudować. Piast wcale takiej super piłki nie gra na moje oko. Lepiej prezentowali się na jesień według mnie i ostatnie dobre wyniki trochę mnie dziwią. Też coś powinni strzelić, w końcu Korona monolitu w obronie nie stanowi. Mimo wszystko według mnie Korona jest tu w stanie wygrać (to też ciekawa opca), ale Piast stanie na głowie żeby ugrać punkty, więć bramkowy remis bardzo możliwe.
⛔ 100

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna – T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Piast Gliwice – Korona Kielce AHC (0:1,5)
Typ: 1
Kurs: 4,15
Buk: bet365

Dziś o godz. 20:45 odbędzie się mecz 28. Kolejki T-Mobile Ekstraklasy pomiędzy ekipami Piasta Gliwice i Korony Kielce. Piast jest na 3. miejscu w polskiej ekstraklasie z 44 punktami w dorobku. Korona jest 8. z 34 punktami na koncie.

Goście wygrali ostatni mecz z Jagiellonią aż 5:0. Po szybkim golu Golańskiego Korona prowadziła w meczu u siebie. Dramat Jagi rozpoczął się w 32. Minucie kiedy to Słowik dostał czerwona kartkę. Musiało dość do zmiany bramkarza, który nie obronił karnego i wpuścił dodatkowo 3 bramki. Wcześniej jednak Scyzoryki doznali wysokiej porażki 0:3 z Wisłą Kraków. Jest to więc drużyna po której możemy spodziewać się wszystkiego. Dziś czerwono-krwiści zagrają na wyjeździe – to bardzo ważna informacja. Kielczanie są bowiem najgorsza drużyną ligi jeśli chodzi o mecze wyjazdowe. Bilans wyjazdowy Korony to 0W (!) – 4R-9P. Dodatkowo w 13 meczach strzelili raptem 7 bramek tracąc 24. Najlepszym strzelcem Korony jest Korzym – 9 bramek to jego dzieło. On jednak nie wystąpi już w tym sezonie Ekstraklasy.

Piast idzie jak burza w tym sezonie ligowym. Ostatnie 3 mecze to komplet 9 punktów (mecze z Ruchem, Mistrzem Polski – Śląskiem oraz ambitnie walczącym o utrzymanie Podbeskidziem). Mało tego, w tej rundzie (12 meczy) Piast tylko dwukrotnie przegrał – z Lechem oraz Górnikiem. Taka forma zasługuje na ogromny szacunek. Bilans domowy Piasta to 5W-4R-4P. Najlepszym strzelcem jest Podgórski z 7 bramkami.

Sądzę, iż rozpędzony Piast wygra kolejne spotkanie ze spisującą się dramatycznie na wyjazdach Koroną. Wierze w to iż Liga Europy zawita w następnym sezonie do Gliwic.
⛔ 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom